A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

KépKép"anya...én már egyedül is tudok vizet inni!!!!!"
Kép"jó vicc volt..."

Viki+Peti 26+4 (azért csak sikerült feltennem)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Hódocska!
Ma, felavattuk a kis hangszereket amit Tuncimami nálatok vett!Nagyon élvezték a gyerekek!Kép
Én is leballagok a héten ha jó idő lesz lehet,hogy holnap.A hétvégén már bekukkoltam a kirakaton keresztül,mert arra sétáltunk.
Milyen volt az orvosnál,minden ok?
Viki!
Milyen házakat építenek a FeMÁnál?Mi 2 éve költöztünk ide, de mindíg nézem a hirdetéseket.Én már csak ilyen vagyok a férjemet tudom vele fárasztaniKép Legközelebb majd, valamikor száz év múlva egy családi ház a tervem....

Dóri
diadora

Hódocska!
Tényleg jól sikerült a választás, Diadóra fia kész triangulumbajnok! Azért igazi gyerek mivoltuk is előkerült: a rumbatököt szét akarták szedni! Gira kislányának is tetszettek a "csörömpök". Az én lánykám meg mindenkinek azt mesélte, hogy Dóriéknál hagytuk a cintányért.
tuncimami

képek a zenebölcsiről:
Kép
Kép
tuncimami

Diadora!

Lehet, hogy félreérthetően írtam! Kép Lakásokat építenek a Fema-nál. 5 emeletes házakat, és abban lesz egy erkélyes, kb.75 nm-es 2.-emeleti lakás a mienk, ha minden jól megy! Kép A www.pentz.hu-n meg is tudod nézni a készülő lakásokat, beosztás, alaprajz, ár minden fent van! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Évi vagyok a bajai kismamáktól. Olvastam nálatok, hogy Pécsen van egy játszóház egy régi mozi helyén. Jövő hétvégén mennénk Pécsre "kirándulni", és a 7 éves lánykámmal megnéznénk ezt a játszóházat.
Kérdésem: merre van pontosan? Jó nekem az utca neve is, megtaláljuk.
Köszönöm előre is!
Évi
Évianyu

Szia Évianyu!

A volt Kossuth moziban, jelenleg Apolló mozi mellett van a játszóház. Perczel u.-ban.

Dandy
dandy

Szia Évianyu a Perczel M. u.22-ben van, bővebben itt: www.kolyokpark.hu
diadora

Nahát majdnem egyszerre...
diadora

Köszi csajok!
Évianyu

Sziasztok!

Marcsy!
Jaj, szegény lányzóddal remélem nem lesz semmi. Hogy mennyi minden van, amire az ember nem is gondol.

Viki!
Nekem nem sikerült megnéznem a honlapot. A 75m2-es az hány szobás? Mikor költözhettek be? Peti után tudtok felvenni szocpolt is? A hiteligénylés miatt nem irigyellek, de majd túl lesztek azon is.

Diadora, Tuncimaci!
Örülök, hogy sikert arattak a hangszerek, és klasszak a képek isKép. Diadora nem voltál a héten, ugye?

Kedden a dokinál "majdnem" minden oké volt, zárva vagyok, viszont meg akarta hallgatni Doppler-el a pici szívét és nem hallott semmit, csak az enyémet és többször is rákérdezett, hogy rendesen érzem-e a magzatmozgásokat. Mondtam, hogy igen, mert előtte és azóta is rugdos, de picit elbizonytalanított. Annyira azért nem érdekelte, hogy kérjen egy ultrahangot is, úgyhogy remélem minden oké.
Jövő kedden megyünk a 4D-re, akkor végre lebukik a kis lakó, hogy fiú-e vagy lány. Már nagyon várom.
Szerdán nagyon rossz napom volt, hagyjuk is.Kép.
Ma pedig túlestem ezen a vércukorvizsgálaton. Eléggé sz@r volt, meg az idő is, nem tudtam magammal mit kezdeni, ezért taxival hazavitettem magam, volt kb. 40 percem eldőlni, aztán busszal visszatámolyogtam. Utána meg kimentem Meszesre estig még dolgozni. Délután már jobb volt a helyzet, de ezt az émelyítő ízt egész nap éreztem a számban, pedig egy egész citromot beletettünk és étvágyam sem volt.
Viszont mára jó hír, hogy este hazahozták a bababútort. Egyenlőre a szép barna dobozokat nézzük, de 1-2 héten belül majd összeszereljük.

Hát ennyit magamról és továbbra is hol van Annaviola, Holdviola és mi újság Tündivel?Kép
Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok, Pécsen lakom, Uránvárosban, van egy 14 hónapos kislányom, aki jelenleg sajnos beteg, valami felső-légúti infekciót kapott el, de még a hasmenéses vírust se heverte ki egészen. Nektek mi a tapasztalatotok, nem kezdi kicsit korábban kislányom a betegeskedést? Nálatok hogy van/volt ez?

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!
Hódocska!
Nem,még nem jutotam el hozzád mert elfelejtettem,hogy suliba vagyok még szombaton is!Szerdán meg esett az eső és nem volt kedvem mászkálni.De, jövő héten lenézek mindenképp!

Viki!
Megnéztem a honlapot (Hódocskának írom hogy www.pentz.hu A "-n" miatt nem tudtad megnyitni.)
Már elég sok lakás el van adva ahogy néztem.Milyen fűtés lesz benne, távfűtés?

Jevi26!
Üdv köztünk és jobbulást a kislányodnak!Szerintem ne izgulj hogy 2* lett beteg egymás után.Biztos legyengült az immunrendszere jobban mint máskor.A mi orvosunk mindíg javasolja ha már gyógyultak a gyerekek tartsuk otthon őket még ha tehetjük,a felülfertőződés miatt.Ne izgulj!!!

Dóri
diadora

Sziasztok!
Jevi26!
Jobbulást a kislányodnak. Mi 2 éve a kisfiunkal is átestünk egy hasonló betegségen, csak ő akkor még 3 hetes volt. A felsőléguti fertőzés társult egy hasmenéses akármivel.Kép
Lányok!
Ilyen "szerencsétlen" családot mint mi vagyunk...
Egy hete vettünk egy tv-t, ma reggelre elromlottKép
Szerdán meg a Krisztivel rohantunk az ügyeletre.Kép
3 órán keresztül nagyon nagyon sírt és nem tudtuk megvígasztalni, volt tornáztatás, sétálás, ringatás, etetés, tisztába rakás... Szerencsémre az én volt doktor nénim ügyeltKép Most úgy néz ki kevés a tejem, vagy nem jó a tápértékeKép Tápszereznem kéne, de neki nem kell a táp. Most már tényleg nem tudom, hogy mi a helyzet. Lehet, hogy nem is hasfájós, csak éhes??? De ha éhes, akkor miért nem kell neki a táp? Nem gondoltam volna, hogy a 3. gyerekkel ilyen "nehéz" lesz.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Jevi26!
Üdv köztünk, és gyere gyakran! Én is Uránvárosban lakok! Kép Tudsz képet felrakni a kislányodról?

Viki!
Majd írj ám, hogy mi volt a szerződés aláírásakor!!! Petike változatlanul nagyon édi, biztos nagy nőcsábász lesz belőle!!! Kép

Hódocska!
Már szerencsére megérkezett a kiságy, de a pelenkázó asztalra még várni kell. A Párom csinálja őket, és hát nincs valami sok ideje... Ti honnét rendeltetek bababútort? Majd ha összeraktátok, rakj ám fel képet róla!
Majd szorítok, hogy jövő kedden már megmutassa magát a pocaklakód!!! Kép Nevek vannak már?

Monee!
Felújítás hogy áll? Előreláthatólag mikor költöztök be???
Tudsz valamit Tündiről? Nagyon eltűnt, remélem minden ok náluk!

Hú, én már lassan kezdem megérteni, miért is hívják terhességnek a terhességet... Kép A lábaim olyanok, mint egy elefánté! Már csak egy cipőm jön rám, de egy óra után az is feltöri a lábam. Dehát most vegyek újat erre a kis időre?

Szép napot mindenkinek!

Ildikó
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom csajok, most mindenkinek besikerül minden. Kép (Nem vagyunk ezzel másként mi sem. ;))

Holdviola!

Köszi a kérdést, dologban vagyunk. Sajna mivel a ház nem Pécsen van, nem tudjuk mindennap csinálni Ócsárd ahhoz kicsit messze van anyagilag, hogy 1-1 órára leugorjunk amikor ráérünk.
Elkezdtük lekaparni a falakról a festéket, a két nagyobbik szoba már majdnem teljesen kész van. Az unokatestvéreim eljöttek segíteni szétverni a fürdőszobát, azon van még munka, bár a nehezét, a kád kiszedését már megcsinálták. Nagyon sok meló van még, de ha le tudunk szabadulni, akkor nagyon sokat meg is tudunk csinálni. Napról napra egyre romosabb a ház. Kép
Az hogy mikor tudunk beköltözni sajnos teljes egészében az anyagiaktól függ. Ha lenne még 2 milliónk 2 hónap alatt kész lenne totálra belülről, de sajnos ennek a töredéke sincsen. Azt tudjuk tenni, hogy ami pénzünk, időnk van, azt ráfordítjuk és reménykedünk, hogy nyárra már ott tudunk lenni.
Szerencsére nagyon sok segítséget kapunk a Párom szüleitől, meg persze az én családomtól is, így azért ha gyorsabb nem is a munka, de jobb kedvvel csináljuk.

Tündiről én azt gondolom inkább nem mondanék semmit. Nem vagyok benne biztos hogy örülne neki. Kép Inkább kérdezzük meg őt... TÜNDI, HOL VAGY??!! KépKépKép

Holdviola, Neked kitartást a babához. Fordított pszihológia, gondolj arra hogy milyen jó neked hogy szorítja a cipő a lábad! Nekem bizony nem szorítja, de nem is mostanában lesz babám. Kép És hogy a kérdésedre válaszoljak, vegyé' újat. Első baba, talán nem is lesz több, élvezd ki a terhességed, nehogymár egy cipő elrontsa a kedved. KépKépKép

Marcsy!

Talán azért kisebb a lendület Krisztikénél, mert ott van a másik kettő is. Ezek azért nehezítő "körülmények" akárhogy is nézzük. Türelem, nyugalom, ha Te ideges vagy ő is az lesz és sírni fog. Kép (Mondom ezt én, akinek még nincs gyereke. Hiába, a pálya széléről könnyű dirigálni. Kép Bocs, ha rosszat mondtam. Kép)

Hódocska!

Engem is érdekelnek a nevek. Választottatok már? Kép Egyébként miért akarod megtudni, hogy mi lesz? Nem lenne nagyobb az öröm, hogyha a végén, ott a tett helyszínén derülne ki, hogy mi lett a csöpség? Kép

Megpróbálok felrakni képet a Vizilóról, amit a "lányomnak" csináltam. Szerintem aranyos lett, remélem ő is örülni fog neki. Kép

Kép

Nah, egyelőre ennyi!

Sziasztok!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Diadora!
Akkor ha szép idő lesz, várlakám, már csak jövő héten leszekKép.

Jevka!
Szia, üdv nálunk. A gyerekbetegségekhez nem tudok hozzászólni (mégKép), de szerintem nem "kóros a dolog.

Marcsy!
Jaj, nagyon sajnálom, hogy így összejöttek a dolgokKép. Tényleg fura, hogy a 3. babóka okozza a aűparákat, az ember azt gondolná, egy tapasztalt anyukának minden simán megy, de hát hiába, minden gyerkőc külön egyéniségKép. Akkor most megy nálatok ez a szoptatási-nehézség? Hú, ettől már előre "rettegek", hogy jó lesz-e neki, meg egyáltalán működik-e a dolog majd. A tv-t gondolom vissza tudjátok vinni, de persze így is bosszúságKépKép.

Holdviola!
A párod netán asztalos? Mi a Plaza-ban vettük a bútort, persze, majd teszek fel képeketKép. Hát kitartást erre a néhány hétre. Igen, kissé már terhes, nekem is, pedig még csak a 26. héten járok, de ma is szembesültem azzal, hogy annyi mindent csinálnék, de egyszerűen nincs erőm. Mondjuk ezek az utolsó napok a munkahelyen a vártnál keményebbre sikerülnek/tek (még van 1 hét), nagyon kimerültem a héten, de hétvégén is folyamatos jövés-menés lesz, nagyon fújnék már egyet, lehet, hogy az ápr. első hete lógással telik majd, de hát jön a húsvét is és idén bevállaltam a vendéglátó szerepét is, na kellett még ez is nekemKép.
Nevek vannak, de majd jövő héten megírom, jó, amikor már többet tudunk. Fiúnév még nem tisztázott, abban nem sikerült dűlőre jutnunkKép. Ti hogy nevezitek el az új családtagot? (Bocs, lehet, hogy már írtad.)

Monee!
Hát először is, a szívbajt hoztad rám!KépKépKép. Mikor megláttam a vizipacit, azt hittem beosontál a fürdőszobánkba és lefotóztadKép. Ezt én is meghímeztem és egy zsebes tartóra tettem rá. Én is variáltam kicsit a színekkel, ahogy te is. Nagyon szép lettKép. Neked is megvan ez a Keresztszemes-gyűjtemény, amiből hímezted? Vagy csak 1-2 lap?

A bébi nemét illetően én most már úgy vagyok vele, ha nem derül ki kedden, akkor már nem fogom megkérdezni, bár még a 30. héten kísértésbe eshetek. Utána már úgyis meglesz -remélem- minden, tehát nem fontos. Nálunk legfőképp a férjem szeretné tudni, hogy mink lesz. Azért persze én is, de engem most jobban érdekel, hogy egészséges-e. Mindig-mindig ha róla álmodom, vagy rá gondolok úgy érezm lány. Lehet azért, mert a titkos vágyunk egy kislány. nagyon meglepődnék, ha fiú lenne, de persze akkor sem adnánk elKépKép.
Majd többek között megpróbálom én is lefotózni a vizilovat, meg majd egyszer a többi "munkám" isKép.

Kép
hódocska

Hódocska!

Nem, sajnos nincs meg az egész sorozat. Anyu az első párat megvette, de aztán alább hagyott a lendület. Ez a vizipaci is valamelyik ilyen első számban volt benne. Kép
Szerencsére a Párom anyukájának megvan az összes + még van egy rahedli másik is, úgyhogy ha elkap az alkotó kedv, akkor tudok miből matatni.
Az a baaaj, hogyha nekiállok valaminek akkor nincs megállás és addig csinálom még kész nem lesz... Kép (a könyv olvasással is így vagyok) Éshát ez a háztartás vezetés, meg a kaja szempontjából annyira nem jó, az most az elmúlt 3 napban elszokott volt maradni. Kép Nemsokára meg fog jelenni a kedvenc írónőm új könyve és a Párom már előre retteg, hogy addig a 2 napig amég el nem olvasom, nem fogok még egy pillantást sem vetni rá. KépKépKép

A színekkel én úgy vagyok, hogy soha nem szoktam az eredetihez ragaszkodni. Nekem az a jó, hogy anya révén "örököltem" egy rakat különböző színű hímző fonalat még a goblenes időszakból és azokból válogatok most is. Nem veszek új fonalat ha ezekből is meg lehet csinálni. Kép Az alkotói szabadság ennyit megenged magának. Kép

Jah és köszi a dícséretet! Kép

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Hódocska!
A 75 nm-es, az 2,5 szobásnak számít, vagyis ebben van egy kb 9 nm-es, egy kb 13 nm-es szoba, meg egy nagy nappali a konyhával együtt! Igen, Peti után fel tudunk venni szocpolt, na meg előre egy "Ketteske" után is! KépKépKép

Diadora!
Igen, már elég sok lakás el van adva és távfűtéses lesz, de egyedi mérős.

Holdviola!
Az aláírás simán ment, csak a további papírok lesznek macerásak, (szocpol, hitel) de majd csak megoldódik minden. Peti köszöni a dícséretet, nagyot mosolygott! Kép

Viki+Peti (27 hetes)

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Monee!
Gondolod olyan könnyű ekkora hassal cipőtvásárolni? Tegnap nekiveselkedtem, egy cipőt fel is próbáltam, de kész kínszenvedés volt, mire sikerült felhúzni... Úgyhogy inkább hagytam az egészet. Ezt a rövid időt már csak kibírom valahogy. Kép

Hódocska!
Én is úgy éreztem hónapokon át, hogy kislány a pocaklakó, szinte már biztos is voltam benne. Aztán az egyik UH-n a doktorbácsi felkiáltott: hú, de jól látszik a fütyije!!! Ennyit az anyai megérzéseimről... Kép Egyébként Márknak fogjuk hívni. Bár ez nem biztos, hogy nyerő, ugyanis Márk nap ápr. 25-én van, valószínű a szülinapja is áprilisban lesz, és hát ugye a húsvét is áprilisban szokott lenni...
A Férjem igen, asztalos, csak sajna nem nagyon van ideje a saját dolgainkkal foglalkozni. A pelenkázó asztal talán a hétvégén meglesz, de a bölcső már lehet, hogy csak a következő gyerkőcnél készül el...

Viki!
Jó nagy lesz akkor a lakásotok! 75 nm! A szocpolhoz és a hitelhez pedig TÜRELEM! Elég macerásak szoktak lenni ezek a dolgok. Kép

Tündi!
Akkor megkérdezlek: HOL VAGY??? Tessék már jelentkezni, nem illik a kismamák kedélyeit borzolni!!!

Hú, képzeljétek, ma vagyunk 37 hetesek... Olyan furcsa kimondani! Olyan gyorsan múlik az idő! Maholnap már egy Babóca fog itt éjszakánként visítozni! A szomszédok már biztos nagyon várják!!! Kép

Ildikó
Vendég

Sziasztok újraKép !

Monee!
Még annyit akartam írni a nemét illetően-de ez csak utána jutott eszembe-, hogy a 4D uh-t nem akartuk kihagyni és azon még egy avatatlan szem is felismeri a dolgokat (állítólag), szóval csak emiatt nem szeretném csukott szemmel végignézni a dvd-t.
Az olvasás nálam lassabban megy, néha hetekig, sőt hónapokig tart egy könyv, mert magazinokat is olvasok mellette. Viszont nem tudok elaludni anélkül, hogy legalább 5 oldalt ne olvassak. Ha viszont pl. hétvégén állok neki délután olvasni, elálmosodom, úgyhogy 22-es csapdájaKép.
Viszont a férjem detto olyan mint te, ő nagyon gyorsan olvas, van, hogy egy este!éjszaka kivégez egy 500 oldalas könyvet és szereti többször is elolvasni a kedvenceit. Wc-n is mindig olvasKép. Szóval nálunk ez úgy megy, hogy már nem szívesen veszek neki karácsonyra, ünnepekre könyvet, mert akkor tuti, hogy felém se nézKépKép és ha én kapok tőle könyvet, vagy veszek magamnak olyat, ami őt is érdekli, akkor képes előttem kiolvasni és ezt utálom, mert néha még hetekig tart, mire befelyezem az épp aktuálisatKép.

Holdviola!
De jó, hogy már ennyire előre járszKép. Hát most már biztos nehéz lehet, meg tudlak érteni. De a lényeg, hogy már bármikor világra jöhetne, nem lenne különösebb gond.
Mi is olyan nevet választottunk fiúban, lányban egyaránt, ami decemberre esik, és decemberben a karácsonyon kívül x születésnap és névnap van amúgy is a családban, nem tudom mitévők legyünk.

Viki!
Én is kitartás kívánok a hitelhez!Kép.

Kép
hódocska

Sziasztok!
Nem tudom ismeritek-e az Urtica urens nevű, tejserkentő golyócskákat? Állítólag több szoptató anyukának bevállt. Én tegnap kezdtem el, még semmi változás. Mondjuk a patikába azt mondták, hogy többfajta van, nekem a leggyengébbet adták, mivel valamennyi tejem még van. A férjem volt, nem kérdezte meg, hogy esetleg olyan változata is van-e, ami zsírosabbá, tartalmasabbá teszi a tejem, mert lehet, hogy az itt a gond. Bár lehet, hogy ez hülyeség. A tápszert továbbra sem fogadja el, szóval nem hiszem, hogy éhes.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

KépKép

Marcsy!
Én is szedtem az Urtica Urenst, de ittam mellette ezerrel a Laktoherb teát is, úgyhogy fogalmam sincs melyik jött be!!! Kép
(az urtica mellett viszont hanyagolni kell a mentolos dolgokat)

További szép napot mindenkinek! Kép

Viki+ Peti 27+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Marcsy!

Én is szedtem az Urtica Urens-t. Nekem bevált. Én nem állandóan szedtem, hanem kúraszerűen, de ha valaki állandóan szedi, akkor is 1-2 hét után van csak hatása. A Kúra: !Urtica Urens CH5 nevű homeopátiás bogyó: 3 napig 3x5 golyó, 2 napig 2x5 golyócska, 1 napig 1x5 golyó.

Gira
Vendég

Sziasztok!
ezer éve nem jártam erre, most azért kukkantottam be hogy megkérdezzem a várva várt tavaszt nem köszöntjük e egy talival?
puszi Csilla
bim_bam

Sziasztok!
Köszi szépen az infókat az Urticáról, úgy néz ki nekem is jó lesz. Az igaz, hogy még mindig nagyon sokat sír, de már érezhetően duzzadnak a melleim. Most még nem tudom, hogy mitől, a teától vagy ettől a golyótól, de az a lényeg, hogy VAN TEJEM.Kép Most "csak" hajnali 2 óta vagyunk ébren, persze ő most tud aludni, de nekem itt a DávidKépAki egyáltalán nem álmos, sőt még csak nem is fáradt.
Megyek is, amíg alszik a pici gyorsan megfőzöm az ebédet.
Ha már nem jönnék, további szép napot mindenkinek!
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Dóri!

Lesz holnap zenebölcsi?

Gira
Vendég

Gira!

Igen,de még nálunk.Talán jövő héttől kapunk helyet!
Gyertek,várunk!

Dóri
diadora

Sziasztok!

Hódocska!
Holnap várjuk a beszámolót az UH-ról!!! Nálunk a 4D-s UH-n még sose látszott a neme, csak a sima UH-n. Reméljük, a Te Babád szépen megmutatja magát!!!

Marcsy!
Örülök, hogy már jobban van tejed, reméljük Krisztike is értékelni fogja! Kép

Csilla!
A tali jó ötlet, nekem lenne kedvem hozzá!

Mi ma voltunk NST-n, UH-n, meg vérvételen. Az UH szerint 2800-3000g a Picúr, úgyhogy szerencsére nem lesz óriásbébi!!! Remélem, lassan ki akaródzik bújni, nem akarok húsvétkor szülni!!!!

Írjatok!

Ildikó
Vendég

Sziasztok!
Ma voltunk tanácsadáson, Krisztike múlt héten volt 3760 és most meg 4020Kép Annyira megkönnyebbültem, hogy nem kell neki pótlás. Az út annyira kimerítette, hogy most már 2 órája alszikKép A doktornő felhozta azt a lehetőséget(még mérés elött), hogy lehet venni anyatejet is. Nem tudom ki hogy van vele, de én azt nem szívesen adnám neki oda. Akkor inkább már a tápszer. Ki tudja kitől van az a tej.
Ildikó!
Szorítok, hogy ne húsvéti baba legyen, úgyis olyan szép az idő, akarjon még húsvét elött kibújni a babyKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Hova tűnt mindenki????

Hódocska!
Mi volt UH-n??? Megmutatta a Bébi, hogy mi van a lábai között?

Írjatok!

Ildikó
Vendég

Sziasztok!

Ma bent járt nálam Diadora az ő Balázskájával, szegény épp elég rossz napomon kapott elKép. Dóri estére teljesen kikészültem, nagyon lefárasztott ez a nap, hazafelé a buszon majdnem elaludtam, de most ettem egy joghurtot, kicsit éberebb lettem, amíg írok, aztán csicsiKép.

Holdviola!
Látom érdekel, hogy mi volt. Előbb inkább én örülök nektek. A barátnőm is tegnap volt NST-n, ő a klinikára jár. Április hányra is vagy kiírva? Gondolok ám rád is gyakran, hogy már lehet csak hetek, napok kérdése és találkozol a babáddalKépKép.

A 4D Uh is megvolt tegnap, tündérkénk hozta a szokásos formáját, bújkált. Biztosat nem tudtak mondani, egy erős tippet kaptunk, miszerint kislánynak tűnik, de ez nem biztos. Mondjuk erre is számítottunk, valahogy mindketten ezt érezzük, de lehet, csak azért, mert elsősorban ez a vágyunk. Azért még nem nagyon éljük bele magunkat, nehogy 3 hét múlva a következő ultrahangon nagyon meglepődjünk.

Az arcocskáját is igencsak rejtegette, nem sikerültek túl jól a fotók, de kár lett volna kihagyni ezt a vizsgálatot. A neve az eddigi állás szerint (ezt azért mégegyszer átrágjuk) Tamara lenne.

Na, most megyek is alukálni, sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Jaj, még Marcsynak gyorsan!Kép

Gratulálok, hogy Krisztike ilyen szépen gyarapszik, látod, nincs miért aggódni. Tejcivel hogy állsz? Használnak a "praktikák"?

A vásárlandós anyatejről -ahogy végiggondoltam- azthiszem én is ezt gondolom, amit te. Igazán még azt sem tudnám elképzelni, hogy általam is mert emberét kapja, de talán abban még benne lennék, olyan kis meghittnek tűnik. Viszont ha mélyebbre ások és magam elé képzelek embereket, akik ki tudja mit ettek, ittak, nem betegek-e, illetve eszembe jut, hogy egyszer erről egy műsort is láttam, miszerint egyeseknek ez biznisz, hogy eladják a tejet, aminek a minősége a nagy mennyiség miatt háááááááát nem az igaz, szóval ezek után a tápszerre szavaznék. Meg azért a tejért el kéne menni, ki tudja hogy tárolták...stb. De ez csak az én véleményem, lehet, hogy más mást gondolKép.

Vigyázzatok magatokra! Szoktatok már sétálgatni ebben a szép időben (már amikor szép)?

Kép
hódocska

Sziasztok!

Hódocska!
Tegnap mire hazaértünk Balázs úgy elfáradt,hogy nem is akart ebédelni csak eldőlt az ágyban és 4ig aludt.Persze nem is csodálkozom oda-vissza 6 megállót sétáltunk.Remélem nem tartottalak fel nagyon tegnap,de legalább amíg dumcsiztunk pihentél legalább...

Tuncimami néha jöhetnél!

Gira, írtam emilt,megkaptad?

Most rohanok a suliba sziasztok!
DóriKép
diadora

Sziasztok!

Hódocska!

A 4D után valami "belső filmecskét" is kaptok a babáról? Ha esetleg kisfiú lenne, akkor hogy hívnátok?

Erről a tejcsi dologról pont tegnap beszéltünk a barátnőmmel. Neki amikor a kifia született, annyi teje volt, hogy a gyerek etetése mellett még bőven 3-4 üveggel le is tudott fejni naponta. Amég az egyik ciciből szoptatta a babát, addig a másik ciciből pohárral fogta fel a csöpögő tejet. Na mindegy, nem is ez a lényeg, hanem az hogy a fölösleges tejet a szomszédban levő bébinek adták át és soha semmi baja nem lett tőle. Neki a körzeti orvos mondta, hogyha szeretné, akkor menjen el kivizsgáltatni magát, meg nézessék meg a tejét, mert ha minden oké, akkor egészen szép pénzeket kaphatott volna érte. Én így előre nem tartanék ettől, de lehet hogy más lenne a véleményem, ha nekem kéne a babámat más tejcsijével etetni.

Holdviola!

Örülök neki hogy már ennyire a végén vagy! A "terhesség" hamarosan elnyeri a gyümölcsét és a kezedben tarthatod a babát. Kép

Most hogy kitavaszodott annyi de annyi pocakos csajt, meg pici babát látok! Ennyire uncsi volt mindenkinek a hosszú tél? Kép

Juj, hogy ma milyen hülyeséget álmodtam! Konkrétan azt hogy babám születik... Már nem nagyon emlékszem rá, csak azt tudom hogy "túl könnyű" volt. Kép

Pfu csajok!
Aki esetleg bármilyen kölcsönét az FHB-nél szeretné intézni, annak erősen tanácsolom hogy NE tegye. Az egyik ismerős kb. ugyanakkor indította el a lakására a kölcsönét mint mi és már hetekkel ezelőtt megkapta a pénzt, mi meg még azzal szenvedünk, hogy miért is nem jegyzi be a Földhivatal a bank jelzálog jogát. Én eddig nagy türelemmel viseltettem ez az egész iránt, de most nagyon elszakadt a cérna. Ha ma telefonon nem tudnak Siklósról értelmezhető választ adni, akkor lemegyek és rájuk borítom az íróasztalt. Ettől a senki nem tud semmit kategóriától a falra tudok mászni! Kép A másik számomra borzalmasan dühítő dolog az, amikor kérdezek valamit és arra olyan választ adnak, mintha nekem legalábbis tudni kellene a hivatali ügyviteli dolgokat, kiskapukat, stb. Aggggrrrr... nagyon mérges vagyok! KépKépKépKép

Hódocska!

Én mitóa kivirult az idő sokkal-sokkal többet járok gyalogosan mindehova, mint amikor még az az undok tél volt. Kép Szeretem a tavaszt! Kép

Üdv: Monee

Monee

monee85

Sziasztok!
Hódocska
Igen, használnak a "praktikák"Kép Az Urtica mellett még szoktam időnként 2 szopizás között sört inni. Ezt még szegény nagymamám mondta a Domcsinál, de én nem hittem neki. Hát most kipróbáltam, nem tudom, hogy az Urtica, vagy a sör hatására, de nagyon szépen beindult a tejem.
A vásárlandós anyatejről nekem is pont ezek a gondolatok jutottak az eszembe.
Sétálni meg...ha Krisztike valami csoda folytán nem üvölt és szép az idő akkor ki szoktunk menni.
Tegnap óta kapja az infacolt, remélem ez már használni fog neki.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Monee!
Mi pont ugyanígy jártunk az Erste banknál. Tavaly tavasz elején kezdtük el intézni a kölcsönt és nyár végére, jó sok utánajárás és idegeskedés után meg is kaptuk. De az a rengeteg papír amit kértek...

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy!

Tudod én igazából attól a szétszórtságtól kapok idegbajt, ami az FHB-nél uralkodik. Õk a bank, gondolom nem is először intéznek kölcsönt, de egyszerűen nem tudják egy alkalommal elmondani, hogy mi kell nekik. Tegnap felhívtak hogy ilyen papír kell + a tulajdonilap, más már nem. Oké, elintéztem, bevittem a bankba. Odaadom nekik, erre az ott levő, egyetlen normálisnak mondható fickó közölte hogy még 3 hiányzik és vigyük má' azt is be.
Nem lenne baj, hogy 50 kiló papírt kell beadni, ha már mindjárt az elsőre el tudnák hárfázni, hogy mire van szükségük. De nem tudják... Iszonyúan béna egy banda!!!! KépKépKép

Örülök hogy Krisztikével ilyen jól mennek már a dolgaitok! Remélem hamarosan megnyugszik a kislány és hagy Neked is egy kis szusszanásnyi időt. Kép

Monee

Monee

monee85

Monee!
Mi voltunk úgy, hogy telefonáltak, hogy mehetünk szerződést aláírni, el is idnult a férjem, erre nekem telefonáltak a bankból, hogy kell nekik nagyon gyorsan még lehetőleg ma 17 000 ft. Ez a biztosítás negyedéves díja, különben nem lesz szerződés aláírás. Bevittük, amikor az ügyintéző(mi mindig egyhez mentünk)a kezébe tartotta a pénzt, mondta, hogy sorry, de majd holnap után lesz aláírás. Mentünk volna akkor is, megint egy telefon, akkor 7000 ft-ot követelt, de azon nyomban, még lehetőleg 1 órán belül. Akkor már kiakadt a férjem, jól megmondta a magáét a csajnak és közölte vele, hogy most szóljon ha kell még valami. Akkor már minden rendben volt, de ez már nyár vége volt. És mint már írtam tavasz elején igényeltük meg a kölcsönt. De az az idegesség amin keresztülmentünk... örülök, hogy végre túl vagyunk rajta. Már csak fizetni kellKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy!

Hát igen, a sör. Amikor Réka megszületett a második napon hozattam sört apával a kórházba. Akkor még csk 10-20 ml-ket sikerült termelni. A szobatársaim röhögtek rajtam, és állandóan a sörömön poénkodtak. Abszolút nem vettek komolyan. Aztán amikor délelőtt megittam a sört, és délután szabályszerűen folyt belőlem a tej, ha kellett ha nem, szopizás után még 1 ciciből lefejtem 1dl, akkor arcukra fagyott a mosoly és telefonáltak sörért Kép

Gira
Vendég

Sziasztok!

Már 1000 éve nem jártam itt, bocs Kép

Pocakosok! Kitartás!Kép

Holdviola!

Könnyű, gyors szülést kívánok Neked, egészséges babát, és soko-sok tejcsit! Kép Már tényleg nincs sok vissza! Kép

Marcsy! Hitel Kép
Én is várom már, hogy vajon mibe kötnek még bele, de nekünk ez OTP-s!

Peti jól van, foga még nincs, kedden volt 69,5 cm és 7870 g. Kúszik, forog, gurul, hátrafelé mászik, sőt már 2x fel is ült egyedül! Kép

DE éjszaka még mindig 2x kel!

KépKép
KépKép

Ma megyünk vurkolóanyagot választani az új lakásba, már úgy várom!!! Kép

Viki és Peti, aki ma 28 hetes Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ja, ha valakit érdekel vasárnap lesz bababörze a vásárcsarnokban!!!!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok! Ha valakit érdekel, szimpátiatüntetés lesz Pécsett a Geréb Ági mellett. Szülészeti klinika előtt, ha jól emlékszem 11-kor délelőtt. Ha tudok részleteket, megírom.
Cseri
cseribogi

Sziasztok!

Múlt héten írtam már pár szóban magunkról, most küldenék két képet kislányomról, Violáról. Szerencsére azóta már meggyógyult, köszönöm megnyugtató üzeneteteket.

KépKép

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26

Sziasztok!

Már most írom,jövő kedden 10 órakor "nyilvános" zenebölcsit tart Tuncimami,(ingyenes) Fehérhegyen a családsegítőben.(Hársfa utca,régi iskola épület ,ha valaki így ismeri)
Mindenkit várunk ,akinek kedve van jöjjön bátran.
Kérdésekre emailben szívesen válaszolok.
Kép
diadora

Cseri!

Melyik nap lesz a tüntetés? Tuti elmegyek! Kép

Gira
Vendég

Ildikó!

Egyben vagy még? Ha érzékeny vagy a frontra, talán már babázol Kép Egész éjjel keményedett a hasam. Réka pont ilyen időjárás mellett született 38 héten Kép

Gira
Vendég

Sziasztok!

Gira!
Igen, egyben vagyok még, bár már mindenféle praktikákkal próbálkozok, hogy végre bújjon ki a Manó. Kép Eddig nem sok sikerrel...Kép
Réka élvezi ezt a jóidőt? Várja már a kistesót?
Remélem Te jól vagy. Tudjátok már, hogy kisfiú vagy kislány a pocaklakó?

Jevi!
Gyere gyakrabban! És írj egy kicsit magatokról!

Mi ma egész nap kirándulgattunk, hazaugrottunk egyet a szüleimhez (120km!). Holnap szerintem kinézünk a börzére, akarok venni olyan hungarocel mesefigurákat a falra.

További szép hétvégét mindenkinek!

Ildikó
38+1
Vendég

Sziasztok!

Holdviola!

Még mindig nem árultad el (vagy csak az én figyelmemet kerülte el) hogy hogy fogjátok hívni a Manócskát. Kép
Jah és ha megszületik a gyermek, akkor a Párod UGYE Kép írni fog nekünk hogy mi van veletek??!!! Kép

Mi is egész nap kint voltunk. Délelőtt szerencsére sikerült összetalálkozni az egyik volt osztálytársammal, akit már régóta kergetek. Ééésss, 3 év után végre meg tudom kapni tőle az Amerikában készült képeinket. Kép
Délután meg autót szereltünk, mégpedig úgy hogy a Kedves szerelte a kocsit, én meg a kempingszékben mellette napozva aszisztáltam neki. Imádom ezt a kora tavaszi napsütést, ilyenkor még csak fog a nap, de nem égeti a bőrt. Kép

Én ugyan nem vagyok különösebben frontérzékeny, de a mai délután az én fejemnek is betett. Annyira fájt, hogy le kellett hogy feküdjek pihenni kicsit. Jól el is aludtam, de mikor felébredtem még mindig fájt sajna a bucim. Szerencsére mostmár elmúlott. Kép

Viki!

Meg lettek a burkoló anyagok? Olyan amilyet képzeltél? Remélem nektek a lakásügylet sokkal könnyebben fog menni mint nekünk. Én hétfőn mégegyszer túrázhatok le Siklósra a Földhivatalba, hogy VÉGRE minden oké legyen. Kép

Marcsy!

Hogy boldogulsz Krisztikével? Jó lett a sörterápia? Remélem a gyerkőc mostmás többet hagy aludni benneteket! Kép

Hódocska!

Hová lettél? Kép

Tündi, Annaviola!

Ti is merre jártok?! Anna örülnék neki ha a piciről mondanál Te is egy-két szót. Milyen anyukának lenni? Kép

Diadora, Tuncimami!

Gratula a Zenebölihez! Én oda jártam még kisiskolás koromban. Kép Nagyon szerettem azt az iskolát! Kép

Üdv mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Monee!
A Manót Márknak fogjuk hívni. A Páromról meg annyit, hogy nem éppen egy számítógépguru, úgyhogy kíváncsi vagyok rá, hogy fog-e írni ide a fórumra. De van egy tippem... Kép
Szerintem majd ha már itthon leszünk, és tudok írni, akkor kaptok csak hírt a nagy eseményről.

Találtam egy listát a vásárcsarnoki bababörzékről, beírom, hátha érdekel valakit.
június 11.
szeptember 10.
október 15.
december 10.
Mi ma kinéztünk, de csak hungarocel figurákat vettünk, nagyon édesek!!

Ildikó
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: