A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kép
Ez nem jó minőséű kép, mert este villanyfénynél csináltam telcsivel, de olyan aranyos, hogy felteszem...
szopi utáni csend!!!életKép
mindjárt megy....

KépKép
csema

Kép

KépKép
csema

NiciKép
Szinti mekkora szemekkel tud nézzniKép
Nagyon aranyos!
Na megyek, majd du jövök!

KépKép
csema

Csema! Szofi is tündéri baba. Nagyon jók a képek! Kép

KépKép
nicika

Hűha
Beindultak az anyucik! Kép
...micsoda babakiállítás!

Nagyon szépek a hölgyek! Kép

Viko félreértesz én nem parázok sőt inkább örülök, hogy akkor talán nagyobb az esély még két hétig egyben maradni... apa 5.-én elutazik és Keszthelyen éjjszakázik... és a szülésznő sem ér rá 5.-étől 9.-éig... mindenképpen utánna szeretnék szülni... a 10.-ei időponttal teljesen ki vagyok békülve addig még lelkiekben is feltudok készülni.

Szelivi
Titati majdnem álmában szülte! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szinti Nagyon sokat változott! Alig lehet ráismerni! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mamacka: csodálatos lett a babaszoba. Kép Látszik rajta, hogy szívetek, lelketek benne van. És még mindig csak ámulok és bámulok a saját készítésű tárgyakon. Kép

Rólunk: elég jól vagyunk, bár reggel volt egy kis nyűglődés valószínűleg hasfájás miatt. De azt hiszem, hogy most már múlóban van. Istvánka elég jól gyógyul, egyre kiegyensúlyozottabb. A szopi megyeget, bár mostanában ő is szereti tépkedni a cict, de én azt nem engedem neki. Cumisüvegből nem adok pótlást, így amikor már nagyon éhes lesz, akkor egyszerűen elkezd normálisan enni.

Hordozó: nekem a gyerekorvos mondta, hogy ha nagyon fáj a hasa, akkor nyugodtan rakjam be a hordozóba. (Õ is ezt csinálta a saját gyerekeivel.)

Szintike és Szófi képei nagyon szépek.

Szép napot mindenkinek.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok

Zsandi
Nagyon szépek a gyerekek a szobájuk meg fantasztikus, nem is tudok rá szavakat. Nekem nagyon tetszik.

Mamacka
Hát a tietek se semmi, és mindent ti csináltatok. Irigylem a kézügyességedet, Nagyon szépek lettetek.

Angi
Nagyon vagány a kiscsaj.

Ildi
Még mindig király vagy. Leventéről meg ne is beszéljek. Nem semmi a kiscsávó. Szerintem biztos nem rosszul élte meg a dolgokat.

Annácska
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem se hatot semmi. Peti kivárja a megfelelő pillanatot. De drukkolok, hogy minél hamarabb legyen az a pillanat. Dobhatnál egy poci képet ,hogy mekkora Peti babaháza. Remélem jó hírekkel, jössz a dokitól.

Anita
Neked jobbulást. Annyit írtál a bukásról, hogy éjjel óta Levi is bukik. Pedig eddig nem volt semmi. Most meg egyfolytában figyelem, hogy mikor bukik. Félek az éjszakától, nehogy megfulladjon nekem ,mert nem veszem észre.

Nadine Medike
Nem lehet adni ezekre a fájásokra.
Nekem három NST-én mondták, hogy már haza se menjek, mert bármi lehet. Ehhez képest 40+2-ig húztuk.

Medike
A fájásokra készülj ,mert rosszabb lesz, mint amit most érzel. Nekem az egyik ismerősöm lett depis utána, mert ő nem ezt várta, hogy ilyen durva lesz. Nem akarlak ijesztgetni ,csak hogy ne legyen csalódás. Én olyan jól elképzeltem ,így nem lepet meg, valahogy ezt vártam. De sajnos fáj. De hajrá nektek.

Szelevi
Óriási pocid van.

Vikó
Ti jól vagytok?

Ha akarjátok, elküldöm a szülés-történetet, hátha segít. Csak küldjetek e-mailt az editbufe@fibermail.hu-ra.

Tünde
Te megkaptad? Mert nem reagáltál rá, így nem tudom hogy elment vagy nem.

Csema
Neked azt hiszem, küldtem e-mailt, amit másnak címeztem. Ne haragudj.
A babakocsi nagyon tetszik és Levi jó nagyokat, alszik benne.

Rólunk
Sokat alszunk, eszünk. Bár most reggel óta nem akar elaludni, pedig álmos. De lerakom nézelődik és nyekeg, de nem hisztizik .Na most elaludt magától. Én azt vettem észre mindegy neki, hogy hol alszik. Este szopi az ágyba fekve, utána átrakom a kiságyba, aztán van amikor a reggeli 5 körüli szopinál ott marad velem.

Meg vannak a kórházi képek felrakom a lepényemet ,szerintem nagyon király.
Leviről is rakok egy képet, hogy milyen nagy volt.

Most ennyi hirtelen, remélem nem hagytam ki senkit.

Kép

Kép

Babetta és Levi 3+2

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok lányok!

Gyorsan írok, amíg Dalma alszik.

Annácska!
Megy a drokk!

Csema! Nicika! Angi!
Mindhárom csjszi nagyon cuki, igazán büszke anyukák lehettek.

Mamacka!
Áronka szobája nagyon bájos, igazán ügyesek vagytok!

Olgo!
Ti mikor mentek ki először? A szobában már levegőztetek, nyitott ablaknál?

Lányok!
Ti fejtek??
Nekem úgy érzem van elég tejem, éjjel is folyt össze-vissza. Egyszerre egy mellből szoptatok, utána ha próbálok fejni, (hogy legyen legalább 1-2 adag lefagyasztva) már nem sikerül csak max. 5-10 grammot. Van úgy, hogy szopi után kb. 1 órával kér még Dalma egy kis vigaszcicit, akkor ugyanarra a mellre teszem vissza, és ő mindig tud kortyolgatni. Szóval a tej szerintem neki elég.

Rita+ Dalma(2 hetes)

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Csema Nicika
Nagyon édesek a lányokKépKépKép

Nicika
Merre jártál ilyen sokáig?

Gyöngyi
Küldjél e-mail címet, elküldöm amit Angi küldött nekem.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Szinti már több mint 4 kiló! Holnap mérjük újra! 54 cm. Gond volt a büfivel ezért egyik éjjel majdnem megfulladt. Bevittük az ügyeletre ahol azt mondták túl van etetve. Igény szerint szoptattam de legtöbbször 2 óránként kért. Ez után kölcsönöztünk mérleget és méricskélem. És próbálom 3 óránként etetni. A mellemet megviselte a 2-ről 3 óránkénti etetésre való átállás úgyhogy begyulladt. 38.5 fokos lázam volt. Kaptam antibiotikumot és most már jól vagyok. A 6 hetes vizsgálaton egy picit berepedt a gátam és van egy méhszájsebem is ami néha vérezget a kuptól amit egy fertőzés kezelésére kaptam. Dióhéjban ennyi történt velünk mostanában.

Maminti! Nagyon nagy a pocid, a gyereksarok pedig csudaszép!

KépKép
nicika

Helló!
Zsu, igen nekem kijelezte, hogy átment az MMS...
Megpróbálom újra!

Peti baba 5-10 perc alatt szopik 50-60 grammot, utána bealszik. Tisztába teszem, és általában rácuppan még egy kicsit a cicire. Ezután csak 1-2 csepp marad a ciciben, szóval nemigen van mit fejni.
ez van 2és fél, 3 és fél óránként.
Szerintem ez jó.
katicuska

Szinti 6 hetes és 3-4 óránként szopik 70-110 grammokat!

KépKép
nicika

Ja és a gyerekorvos azt mondta hogy egy csecsemőnek annyi tejet kell szopni egy nap, amennyi a súlya 1/6 része!

KépKép
nicika

Na, akkor kb. annyit eszik Peti is.

Zsu, kaptál MMSt?
Ha igen akkor küldök még...
katicuska

Nicika: a nagykönyv szerint. Van olyan gyerek aki sokkal többtől hízik eleget, és van olyan, amelyik kevesebbtől Kép
Nem hangzik jól, ami veletek történt Kép

Ritaa: én nem fejek.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Katica nem kaptamKép Pedig ma már kaptam anyutól is. Tőlük megjött.

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nici,
mért repedtél meg a vizsgálaton? Nem volt elég óvatos a doki?
És fájt?
Már előre félek...
Szülés közben annyit vizsgáltak, meg tágított a doki kézzel óránként, hogy utána éjjel állandóan ezt álmodtam és arra riadtam hogy nagyon fáj...

Van köztetek akinek kijött az aranyere? És mennyi idő míg visszamegy? Bár gondolom ez változó...
katicuska

Sziasztok! Kép

Szintikét már láttam a másik topikban, de azért itt is leírom, hogy nagyon aranyos! Kép

És Szofi is tünemény! Kép

Babetta,
hááát, nem semmi fotó!!

Az NST-n én sem parázok és idegeskedek egyáltalán, csak nekem éppen ez volt az első alkalom, és kíváncsi voltam ki mit szól hozzá. Korábban is annyi NST görbe volt itt fent, hogy hűűű, gondoltam egyel több vagy kevesebb... De jó volt kitárgyalni azokkal, akik hetekben kb ott vannak, mint én, és mondjuk éppoly tanácstalanok, hogy mi micsoda. Kép

nadine81

Sikerűlt átolvasnom az elmúlt 2 napot.
AngiKép
Lidi tényleg nagyon vagányan van felőltözve, csini nagyon
MamackaKép
Csodaszép a babasarok!
magam részéről nagyon tudom azokat a dolgokat értékelni,amit azember saját maga készít!
BabettaKép
Valóban küldtél egy emailt amit nem nekem szántál, sebaj a képeket megnézztem!
A kocsit én is szeretem!
PéterfyKép
Én nagyon megvoltam vele elégedve, nagyon sokat ott feküdtem, az osztályos lányok, a szülésznők, a csecsemősök és az orvosok is mind-mind nagyon rendesek!!!
Igaz szülés után 1 ágyas alapítványi szobában voltam, de azt mondom a legszebb időszak volt,hogy
Szófi születése után ott egymásra tudtunk hangolódni mi ketten.
RólunkKép
Nagyon büszke vagyok a kiscsajszira, mert este 9-kor szopizott, s utána fél5-kor ébredt, egy nagy poci morgásra, és a pelusba is bepakolt, de pár korty szopi után visszaaludt és fél7-kor kellt fel!
Igaz a kezemben az ágyunkban aludt, de én nem bánom, jó hogy ott van mellettem!
AnnácskaKépKép
Csak viccelődve írtam ,hogy kicsit el van kapatva, természetesen én is azt vallom, egy ekkora babát nem lehet még elrontani, nagyon is természetes, hogy az anya közelségére vágyik, végül is elötte 9 hónapig nagyon is szorosan együtt voltak.
Én pedig nem bánom, s ha sír egyből kézbe is veszem.

KépKép
csema

Katicuska:
az aranyérre a reparon kúp nagyon jó. Nekem bevált. És vigyázni kell, hogy ne legyél szorulásos, mert az nagyon ki tudja kezdeni.
Változó, hogy kinek menyni idő alatt megy vissza. Az is kérdés, milyen állapotú, mert ennek elég sok fokozata van. Én most egy igen durvával küzdök Kép mert nem bírom abbahagyni a csokievést Kép

titati
titati

köszöni Szófi a dícséreteket, most is együtt olvastuk, itt bujik hozzám, ezért bocsi a hibákért.
TitatiKép
én is csokizom, pedig nem szabadna!
a terhesség alatt inzulinoztam magam, szülés után szerencsére nem kell, de a diétát tartanom kéne, csak ugy kiéheztem az édességre, hogy most nem birom megállni!

KépKép
csema

Csema:
én tudod miket eszem?
szalonna, zsíros kenyér, lekváros kenyér, és napi 1 tábla csoki kb.
Egyszerűen nem bírok leállni ezekről, szinte remegek értük. De tartom a súlyom Kép Kopp-kopp.
titati

Babetta!

Szerintem nincs is nagy pocim! Csak 10 kilót híztam, az én mérlegem szerint, a derékbőségem 112 cm. De ha ülök, akkor nagyobbnak tűnik, meg aztán én eleve nem voltam egy nádszál (csak 10 éve). Ha sikerül ma rendet rakni, akkor csinálok képet magamról.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó Neked!
Te tényleg az az alkat vagy aki bármit megehet!
Én alapjában nagyon keveset eszem, de az azonnal meglátszik! no és sajna édesszájú vagyok!

KépKép
csema

Titati, és ezektől nem fáj Kincső pocija? Nem nyűgös? Főleg a napi 1 tábla csokitól? Tyűűűűű
Vendég

Titati,
a dokim olyan kúpot meg kenőcsöt írt fel amit hosszas próbálgatással a klinikán ők kísérleteztek ki. Sokaknak bevált. Nincs neve, egy csomó összetevője van, a gyógyszertárban csinálják, egyesével kellett bevinni a gépbe a számlához az összetevőket, jól felgyűlt a sor mögöttem...
katicuska

Katicuska:
akkor hajrá! Biztos jó lehet.

Csema:
csak a terhesség és szülés szoptatás alatt avgyok ilyen szerencsés. Egyébként ennyi evéssel gombóc artúr szoktam volt lenni az alapállapotomban. Kép

Eszti:
Kutya baja Kincsőnek. Meg se érzi. Már ettem mindent: bab, káposzta,narancs, kígyóuborka és még sorohatnám, ami elvileg nem jó a babáknak, de idáig semmi gond nem volt. A széklete is rendben, napi 3-4 van neki, és simán megoldja, semmi erölködés.
Na jó 2 dolgot vettem észre eddig: a szárazbableves után egy kicsit pukizott Kép meg ha mondjuk ha nem 3 karika, hanem 13 karika kígyóubit reggelizek, akkor is durrog, de semmi egyéb tünet nincsen. És a pukikat ő észre se veszi...csak az én fülemnek hangos. Tegnap pl a könyvtárban egy kicsit ciki volt Kép Lehet, hogy azt gondolták, hogy én durrogok Kép
1 nagyot hibáztam eddig: bundás kenyérhez megettem reggelire 4 gerezd fokhagymátKép na utána nem fogadta el a cicit, és a cumit is köpködte ki, és sírt, mert éhes volt. Mikor a második cicizés után si ezt csinálta, akkor vált gyanússá a fokhagyma. Azóta azt nem eszem.
titati

Szerencsére nem tudjuk, mi az a hasfájás! A fokhagymánál is csak a tej megváltozott íze nem tetszett neki...
titati

Babetta: patakigy1@t-email.hu ,és köszi

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Nálunk orkán erejű szél van!Kép
Bettina 11-től 2-ig kint aludt, jól bebugyoláltam.

Angi,Gyöngyi: nálunk a szokásos volt az éjszaka. Pontban éjfélkor aludt el délután 6 óta és aludt 5-ig, majd reggel fél 9 -ig.
Ha jól teletömi a hasát és nagyokat büfizik, akkor a kiságyban is el tud aludni ha simizem kb. 10 percig finoman a hátát.
Egyébként meg ha nyüglődik, akkor jön az együtt alvásKép

Annácska: mi volt a ctg-n??

Szelivi: aranyos apa!Kép Akkor már minden gondolata a szülés körül van!Kép

Nici: nagyon édes Szintike!!
Sajnálom ami történt!! Hanyatt alszik éjjel a baba?

Csema: jó kis tokát növesztett Szofi is!Kép
Bettina is husi lett:

Kép

Kép

Rita: én nem fejek, de ha több tej kell a babának akkor sűrűbben és hosszabb időre kell cicire tenni. Meg ugye ha tartalékolni akarsz, akkor érdemes.

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Katicuska! Valószínűleg érzékeny vagyok odalent és ezért repedtem meg a vizsgálatnál! Nekem az aranyerem már terhesség alatt előjött, szülés után elég jól kint volt, de már vonul vissza!

KépKép
nicika

Angi,Kép
a küzdelmes éjszakátokat olvasva alig merem leírni,hogy Heni éjféltől fél hétig durmolt.
Mostmár naponta 1-1,5 órát nézelődik, amúgy alszik. Csak okkal sír akkor is csak pár percig.

Rita,Kép
ma volt a védőnéni nálunk,azt mondta holnap vihetem 15-20 percre sétálni, csak nézegessem a tarkóját nem hideg-e. A baj csak az,hogy álláskor még nagyon fáj nekem szóval még pár napig feküdnöm kell. Kép Pedig már úgy sétáltatnám!
Nyitott ablaknál levegőztettem tegnap 7 percig, ma 15 percig fogom.

Csema,
Szófi milyen elégedetten mosolyog a cicis képen,annyira aranyos!Kép

Nici,
Mekkorát nőtt Szintike, én csak újszülött képet láttam eddig róla.Kép

Tünde,
micsoda hajasbaba Bettina!Kép

Kép
olgo

Vikó,
Most küldtem mail-t remélem jól emlékszem,hogy freemail-s vagyKép. KösziKép

Kép
olgo

Tünde: Nem vagy fáradt? Én tök kivagyok, lehet, hogy ez a hülye szél is megviseli szegényt. Egyébként tök jól aludna, csak mindig jön egy hasgörcs, ami felkelti. Most mesélte az anyósom, hogy az unokahugának 6 hónapos a babája és még mindig nagyon hasfájós, sokat sír. Hát remélem nálunk elöbb elmúlik. Az alvással lehet, hogy az is a baj, hogy lusta enni és mindig csak annyit hamózik ami épp elég, ezért hamar éhes is lesz.

Kép

Kép
pgyöngyi

Nadine, Medike
mielőtt túl sokat gondolnátok a CTG-ről, olvassátok el az alábbi cikket:
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=93&cid=48545

pusziKép
Betti

Kép

Kép
bettiflame

Tünde!! Kép
Hát igen, Bettina a szó szoros értelmében husííí! Kép És lejjebb? Kis kezek, csülköcskék Kép?Nagyon aranyos, vidám képek! Kép

nadine81

Nadine: köszi! Hát lejjebb is vannak hurkácskákKép Majd fürcsinél csinálok képet ruha nélkülKép

Olgo:én egyből órákra kivittem Bettinát, persze ha fájsz, akkor nehéz vele sétálgatni. Mondjuk én ki tudom tenni a teraszra is.

Gyöngyi: fáradt? ugyan már!KépKép
Nekem Dorina is megköveteli a figyelmet, a kezemen a síró gyerek, közben Dorinának kenem a mézes kenyeretKép

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: nagyon szép husis lett a kis Bettina.

Nicika: sajnálom, ami veletek történt, de lényeg, hogy már túl vagytok rajta. Nekem a mellgyulladáskor 39,2-re ment fel a lázam 1,5 óra latt.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok Kép
Na nem volt ma egyszerű a napom. Kép
Délre kellett mennem ctg-re, ami a változatosság kedvéért nem lett szép Kép A dokim flow-ra küldött, az legalább jó lett Kép, de ennek ellenére befekvést javasolt. Könyörögtem, hogy engedjen haza, végül abban maradtunk, hogy csináljunk még egy ctg-t és meglátjuk. Na a patológián méginkább kritikán alulit produkált a kisfiam Kép
Már a könnyeimmel küzdve kértem a dokit, hogy engedjen haza, mert a lányom vár itthon és a baba tényleg mozog, csak éppen nem akkor amikor kellene.
Nagy nehezen meggyőztem, hogy haza engedjen, de azzal búcsúzott, hogy itt lenne a helyem Kép Tudom jól igaza van Kép
Reggel fél 8-ra megyek újra ctg-re, de úgy kell készülnöm, hogy bennt is maradok Kép
Már a belső méhszáj is nyitott egy szűk ujjnyira, így ebből bármi lehet (még a doki szerint is) Kép Ha reggelig nem szülök meg, akkor a ctg után megpróbáljuk megnézni a magzatvizet.

Drukkoljatok, hogy még az éjjel beinduljanak a dolgok Kép

Annácska 39+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szelivi Kép
Apa tényleg nagyon aranyos Kép

Mamacka Kép
Én apát fel sem mertem hívni, nehogy feleslegesen idegesítsem Kép

Nicika Kép
Jó, hogy itt vagy Kép
Szintike nagyon szép Kép
Sajnálom, hogy ennyi gondotok volt, de a lényeg hogy most már minden rendben Kép

Csema Kép
Szofi baba is nagyon édes Kép

Babetta Kép
Hű micsoda fényképek Kép
Látod sajnos nem jöttem jó hírekkel Kép
Viszont most már eszembe jutottak a fájások. A vizsgálat nagyon pocslk volt, de utána még rosszabb. Görcsöltem rendesen, most kezd jobb lenni Kép

Tünde Kép
Nagyon édes a lánykád, jó kis husibaba Kép

Babetta kérésére Kép
37 hetes pocak
Kép
39 hetes pocak
Kép

Most bezzeg nagy műsor van a pocakomban Kép

Annácska 39+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Bettiflame!
Nincs a mailed a profilodban, de az enyém ott van, ha gondolod... Kép

Lányok!
Bartika merre kószálhat? Vagy csak figyelmetlen vagyok? Akkor bocs! Kép

Nyf

Melitta

Kép
nyf

Anna
Nagyon szép maradt a pocid és jó nagy lett.
Küldöm az energiát++++++++++++++KépKépKép

Tünde
Csuda aranyos Bettina és tényleg jó nagy a tokája.Várom a füris képet.Nem lehet semmi a három gyereket kiszolgálni+ apát.Minden elismerésem.és nyáron találkozunk az biztos._)

Csema ,Nici
A ti lánykáitok is tünemények.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nyf,
épp ma délelőtt jutott nekem is eszembe, hogy Bartika nincs...

Betti,
elolvastam a CTG-s pro és contra-t! Kép (bár inkább csak a hátrányait hangsúlyozták... Kép)
Viszont én eddig sem és ezután sem gondolok túl sokat róla, csupán a véleményetekre voltam kíváncsi azzal kapcsolatban, hogy mit produkáltunk először. Kép
Heteken át jöttek ide az érdeklődő kérdések, hogy kinek mi volt a legutóbbi CTG-n, jöttek is a fotók és számok, hogy kinek mit mért a gép, hányadik hétben mekkora "fájások" voltak, és ezért gondoltam, hogy akkor felteszem én is, hisz miért ne. Nem értek én ehhez, nekem ezért volt úgymond "érdekesség". De nem tulajdonítok akkora jelentőséget a dolognak (hisz ez is csak egy gép), hogy erre alapozzam az elkövetkezendő 3 hét eseményeit. Számok és grafikonok nem tudják megmondani mikor fogok szülni. Csak tényleg kíváncsi voltam mit szólnak hozzá a nálamnál szakavatottabb szemek! Kép

Annácska,
neked megy a drukk, hogy eseménydúsan teljen az éjszaka! Kép Vagy legalább a holnap reggel... Kép

nadine81

Na, akkor -biztos, ami biztos- drukkolok nekik... Kép Hajrá Bartika!

Melitta

Kép
nyf

Sziasztok!

Rég voltam itt, mert készültem a vizsgákra. Gondolom sokan nem is emlékeztek rám.
Visszaolvasna csak elszórtan, de a babás képeket megnéztem. Gratula mindenkinek, a finiselőknek hajrá.
Egy kérdésem lenne azokhoz akiknek megvan a pici. A vizsgálatkor a 3000 után melyik héttől írtak 2000-et, majd 1000? És utánna mennyi idővel született meg a baba?
köszi Ildi
ivildi

<font color="aa00aa">OlgoKép Nem jól emlékszel, yahoos vagyokKép címem a profilombanKép

AnnácskaKép Csak ügyesen, akkor holnap gondolok majd rád, amikor engem is megnéznek megint (ma este be kellett mennünk a kórházba, de hazaengedtek) Szóval drukkolok neked, ne legyél elkeseredve az nst miattKép</font>

indianyo

Szép jó estét LÁnyok!!!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok. De sajna még egyben vagyunk.
Már nincs türelmem a gép elég ülni. Kép Nem tudom a többi finiselő hogy van, de én ma már nagyon nehezen viselem a várakozást. Kép
Kutya bajom, semmi jele a szülésnek, a dokim még az NST-n sem látta jelét. Kép Ha így megy tovább járhatok jövő héttől naponta NST-re és jön amagzatvízvizsgálat. Pötyi meg csak egyre nagyobb lesz. Kép
Aztán már a telefonom sincs kedvem felvenni, mert minden nap 20-an hívnak, hogy na mi van már? Én meg nem tudok semmi újat mondani. Eszembe jutnak olyan sületlenségek, hogy talán azért nem indul be a szülés, mert nem tudom elengedni a babát, mert szeretek pocakosnak lenni, vagy annyira félek a szüléstől tudat alatt... szóval rémes. Kép

Bocsi, hogy ennyit panaszkodom, de már itt is mindenki a babáját ölelgeti és e miatt is türelmetlenebb az ember. Kép
Ma megfürödtem egy jó meleg kád vízbe, isteni volt. Hátha lesz belőle valami. Annyit jósolok már, hgy ha igazán beindul komolyan sem fogom venni. Kép

Annácska! Drukkolok neked is nagyon!!! Gondolok rád éjjel is. Kép Nagyon szép már a pocid!

És persze a babák is gyönyörűek! Bárcsak én is a karomban tarthatnám a kislányomat és arról csacsoghatnék veletek, hogy mennyit szopizik. Kép

Mindenkinek szép éjszakát és ne haragudjatok, ha nagyon negatív voltam.

Puszi:

Barti
39+2

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Ivildi: nekem előbb jöttek a számok a 3-as mögé, és csak később lett 2-es. És csak szülés közben lett 1-es.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Csilli-villi rendet csináltam, még a régi számlákat is sorbarendeztem. Szóval jöhet Tündike, ha akar. Holnap teszek fel képet.

Annácska!
Drukkolok neked! Felébreszteni próbálták a babát a pociban? Nekem a szülésznő megbillegtette a múltkor a pocimat jobbra-balra és felébredt.

Holnap én is megyek ctg-re 11 órára, megint ott lesz a dokim is. A párom nagyon bízik benne, hogy benntartanak és hamar lesz kicsi lánya.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: