Tiza!
Az utolsó menzim engem is elárasztott, szerintem kijött belőlem a 3 elmaradt évi mennyiség. Majd pár nap múlva megint mindent bele!
Rönci!
Igen, már nyugodtabb vagyok, de néha fáj a méhem tájékán, talán már tágul?
Én még csak 5+1vagyok, érdekes, nem?
Közben énis olvastam a camemberről, nem is eszek, de amúgy sem tudnék a szagtól. A te pirinyód hány mm? Apukám munkatársának a lánya most 6 hetes, és állítólag 1,5cm. Most akkor az én 8,3mm-em az kevés?
Gombahölgy!
Üdv itt, mi sem olyan rég jöttünk Röncivel,nagyon kedves itt mindenki, jó helyre jöttél. Szerintem is menj el esetleg másik orvoshoz, és tegyél rá pár hónapot, lehet, hogy előbb lesz valami.
Tűzmanó!
Azt nem lehetne megcsinálni, hogy az aszisztensnek azt mondod, panaszod van, és az orvosnak bevallod, hogy mi az igazság? Szerintem igenis jogod van hozzá, hogy lásd, minden rendben van, és sztem az orvosod is ezt mondaná. Az cseppet sem segít, ha most 3hétig idegeskedsz!
Babcsi!
Az nagyon tetszett, amit írtál, hogy az orvosnak így is te vagy a leggyakrabban látott páciense! Jót mulattam.

Milyen jó lenne, ha az ember férje nőgyógyász lenne, nem?
A Cupidós tesztet is próbáltad már? Valahol olvastam, hogy az a legjobb, ha jól emlékszem.
Vizikrisz
Mi is tudni szeretnénk majd a baba nemét, mert énis szeretném már bent is a nevén hívni.
Meg ha lány lesz, akkor akarok rózsaszín rucikat venni. De szerintem az emberek nagy része tudni akarja, azért jobb előre készülni.
Végre valaki megkérdezte ezt a pocokmosást!!
Szoktatok kötni?