A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Somerset!!! Gratula, aztán vigyázz a lurkókra,és magadra!! Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Somerset,
Micsoda fantasztikus hirek. Nagyon örülök nektek, vigyázz magatokra és pihenj sokat. Mikor kell legközelebb menned?

Hajni,
BOLDOG NÉVNAPOTKépKépKépKépKépKép

Timi,
hát sajna mi most kénytelenek vagyunk kihagyni a talit, Dévai minden utazást nagyon ellenez. Most meg a babó nekem a legfontosabb, úgyhogy ne haragudj, de majd gondolatban veletek leszek. Kép

Kata,
Nem lesz semmi gond, és tényleg sokkal jobb az esély többselytes embrikékkelKép Remélem nálad is legalább ketten maradnak, mint Somersetnél.Kép

Ági,
menstri?! Felejtsd el, úgy kb 9 hónapra min.Kép

Ma bejelentkeztem a védőnőhöz. Egy elég fiatalka kezdő leány, úgyhogy jó volt mert igy nem mert sokat okoskodni a vén nyanyával.Kép Tényleg rendes, bár miután közöltem, hogy inszemmel lett a baba, nem kellet volna megkérdeznie, hogy védekeztünk-e.Kép Megálltam röhögés nélkül.Kép
Imádom ezt a tavaszt, olyan jó idő van, már nyilnak az ibolyák is, és két tulipánon már találtam bimbót, pirosak lesznek.Kép De jó kedvem lett ettől a sok jó hirtőlKép

KépKép
inari

Sommerset,
Hát ez óriási! Pihenj sokat és beszéld a meg velük, hogy szépen növögessenek, és azt hogy méhenkívüli felejtsd el!

Inari,
akkor ezek szerint amikor rágyúrtatok az inszemre nem védekeztetek! Na ennyit az öreg nyanyákról!Nem tartassz valami előadást a kiscsajnak!

Timikém,
Mi vevők vagyunk a ceglédi talira is, sőt, igen csináljuk ott! Mondd mit vegyünk-vigyünk és csináljuk, bár most április végig fullon vagyunk az összes hétvégén, de talán április tökvége, vagy május tökeleje, mert májusban már esküvőzünk és ha most nem akkor inszemke is jön, meg az óvszer nélküli dugás- Inari ezt nem hiszem el, adtál neki kiskönyvet magadról!-

Hajneszkám,
Na akkor most megint szarj egy pár órára a világra és vedd magadhoz alkoholadagodat! Mindjárt 3-a és találkozz a varázs kezű dokival.

Puszi Nektek Csajok!
Farkasok J

Kép
farkasok

Sommerset
Kép
GRATULÁLOK!!!!KépKépKép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

InariKép
Nekem is fiatal a védőnénim.
Úgy látszik a "Tervezték a babát?" ilyen kötelező kérdés.
Fura lett volna zat válaszolni rá, hogy nem terveztük, csak éppen unatkoztunk, meg volt egy rakat fölös pénzünk és úgy gondoltuk, kipróbáljuk milyen is a lombikbébi-program Kép!

De ettől függetlenül nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon lelkiismeretes és odafigyel!

SomersetKép
Gratula a két Picurhoz! Miből gondolod, hogy a harmadik méhenkívüli? Volt valami, ami erre utalt volna?

Pusza
Stella

Kép
stella9

HAJNESZ! Boldog - boldog névnapot! Így utolsónak. Pedig már egy hete kinéztem hogy lesz, de hajnalba mentem dolgozni, és most gyöttem.

Ági! Ne parázz, ebbe a hibába én is beleestem. Mindig azt figyeltem hol fáj, mi fáj, amíg rám nem szóltak az okosabbak, hogy azt nem szabad. Dévaitól még jó, hogy nem kérdezted meg a fektetést, mert arra igen ugrik. Szerinte hülyeség.

Stellus! Még az is lehet, hogy elsején születnek a fiúk! Kép

Kata! Biztos minden rendben lesz, Dévai apus tudja mit miért. Drukkolok.

Somerset! Jaj nagyon jó hír a kettő, csak a harmadik se legyen már méhen kívűl. Mikor kell menni legközelebb?

Dia! Igenis én is látom, hogy Domi sokat nőtt.
Ez a jelnyelvi dolog egyre nehezebb, most tanultuk a ragokat, toldalékokat, rendesen be is kavarodtam. Az a baj, hogy mire eljutsz a jeltolmács végére, az kb. két és fél év. És most fognak rajta szigorítani, a középfok is töb óraszámú lesz.
Dícséretes ha tanulsz, főleg ha dajkaként el is tudsz majd helyezkedni. Nálunk a dadák is pedagógusok, annyi van belőlünk mint égen a csillag. Kép

Judit, Seszi! Imádlak titeket olvasni!!!!!!!!

Amúgy én is olvasó üzemmódban vagyok, nem történik semmi olyan, amit írhatnék. Remélem pénteken kezdhetek.
vanda978

Akkor tehát a talcsi időpontja MÁJUS 6, Cegléd, LKT-Fantomasz Lak!! Asszem elég messze van ahhoz, hogy mindenki rá tudjon készülni!!!

Somerset!
Ez aztán a hír!!!KépKép Pocaksimi Neked!!KépKépKép
lkt

Sziasztok!

Hajnesz, boldog névnapot! Bocs, de csak most jelentkeztem fel. Így viszont estére is marad a köszöntésekből. :-)

Somerset, hát ez fantasztikus hír! Gratulálok!!! Gondolom, repdesel... Nyugi, a Dévai engem is mindig a méhenkívülivel fenyegetett, de megmutattam neki, hogy ez nem lehetséges nálam. Nem is értem, hogy lehet lombiknál méhenkívül valamelyik? Miért indulna el a jó helyéről rossz irányba?

Kata, bízz a Dévaiban, meglesz az eredménye. Hatból kettő azért biztos bejön! Drukkolok!

Inari, nem semmi a védőnőd. Nem is értem, hogy álltad meg röhögés nélkül. Én mindenesetre jót szórakoztam rajta. Nekem szerencsére nem tették fel ezt a kérdést. :-)
Az enyém sajna ma kitalálta, hogy holnap meglátogat, így most próbálok úrrá lenni az itteni káoszon, nem nagy sikerrel. Amióta terhes vagyok, ezt ált. nem nagy sikerrel űzöm.

Duddu, örülök, hogy a pecsételésed megszűnőben. Győzködd még egy kicsit a babócákat, hogy ezt mégsem kéne...
Egyébként nem tudom, hogy mennyit fogytam. Mert a védőnő szerint tartom a súlyom, Dévai-mérleg szerint fél kilót fogytam, saját szerint meg másfelet. Hát gőzöm nincs. Hasmenésről már beszéltem Dévaival, a széklettenyésztésen kívül étrendi dolgot javasolt. Miszerint űzzem a sót étkeimből. De én nem bírok húst enni só nélkül!!! Jajj. Egyébként meg nem tetszett neki a dolog, de okosabbat nem mondott rá.

Ez az idő ma fantasztikus volt! Holnapra is ilyet kívánok Nektek!

KépKép
melba

Sziasztok!Kép
Timi!
Áááá,pedig úgy készültem.KépNekem 6.án suli van.Nem lehetne 7.e?Pedig még kocsit is tudtam volna"talán"szerválni,hogy lemenjünk hozzátok.

Visszajeleztem köszi.Kép

Vanda!
Köszi.Kép
Te jeltolmácsnak tanulsz??Mesélsz róla?wiwen is jó,hogy ne untassunk mást.KépElőször nem tudtam ki vagy de a Sárospatak beugrott..O
Érdekes,itt nagyon keresett a dajka"remélem akkor is így lesz amikor végzek".Kép
Szorítok péntekre!Kép

Somerset!
Szívből gratulálok!Kép

Mindenkinek szép álmokat!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

iwiwből wiwen lett.KépKépKépbocsika.

Kép
Kép
lldicsi

IDÕPONTMÓDOSÍTÁS!!
A tali időpontja május 7, vasárnap!!!!!KépKépKép

Diám! Érted mindentKépKép
lkt

Köszi,köszi,köszi,köszi!!!!!!Szeretlek!!KépKépKépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Egyelőre nekünk is jó az időpont, remélem, semmi nem jön közbe! Fú, de jó lesz! Gyertek sokan! Kép
hajnesz

Hajni drága!
Nagyon boldog névnapot neked Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Húúú, egyet fordulok és máris úgy lemaradok, hogy csak piszlogok! Kép
Először is:

MINDEN FANTOMLÁNYNAK NAGYON SOK-SOK BOLDOG NEVENAPJÁT!! Kép

Kata!
6 is nagyon sok! Gondolj csak bele!
De látom, meg is nyugodtál közben. Ügyes vagy!
Ma pedig már jössz az újabb JÓ hírekkel! Kép

Ági!
Ezt a pár napot már féllábon is kibírod. Tereld el a figyelmed, amennyire csak tudod!
Nekem sem kellett feküdni és két pocaklakóm van! Kép Pozitív tapasztalatért nyugodtan gyere hozzám! Kép

Somerset!
Tiszta szívemből gratulálok!! Kép
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Inari!
Védőnő... Kép Kép Kép Kép Majd te betanítod? Csak nehogy rajtad gyakoroljon!
Az enyém egyáltalán nem olyan fiatal és állítólag 15 éve ezt csinálja. Ennek ellenére Fenistil-t ajánlott a pöttyeimre, amitől dokinéni azonnal eltiltott... jó, mi?

Roxal!
Jó, hogy benéztél! Többször eszembe jutottál és így legalább látom, olvasgatsz minket... Kép

Timi!
Először is nagyon köszönjük a meghívást! Szeretem Ceglédet, bár csak néhányszor jártam ott, de szeretett Nagypapám ott született! Kép Úgyhogy mi lelkesen ott leszünk. Ennyit a kirándulásról, bár én úgyis sereghajtónak készültem... Kép
Nem akarok ünneprontó lenni, de máj. 7-e Anyák Napja. Ez nem okoz gondot? Szerintem mi meg tudjuk oldani szombaton is a köszöntést, de gondoltam, azért szólok... Kép

Akinek nem írtam, annak duplapuszi:
réka
Vendég

Na jó nem figyelek rá, ha fáj a hasam!! Meggyőztetek!! Kép Akkor jó, hogy nem kérdeztem meg a Dévait a fekvésről, lehet, hogy leharapta volna a fejem?? Kép

Ági28

Sziasztok Lányok !
Mindenkinek köszi a gratulációkat. A Dévai mondta, hogy lehet méhen kívüli is. Nem hozzá fogok menni legközelebb, hanem a rendes nőgyógyászomhoz. Jövő héten kedden megyek hozzá. Dévai is rendes, de nekem jó ismerősöm a dokim, úgyhogy mindenképpen nála szeretnék szülni.
somerset

Sziasztok!
Mára négy lurkó maradt, mostmár kicsit izgulok értük, hányan maradnak holnapra. Tízre kell menni transzferre.
Jó lenne ha maradnának hárman, de szerintem csak ketten lesznek. Apa bízik, hogy hárman. Remélem neki lesz igaza.
Kicsit parázok, mert a hasam kezd úgy fájdogálni, mint a múltkori transzfer után és ugye annak tudjuk mi lett a vége.... jó lenne ha nem paráznék, eddig olyan elégedett voltam magammal, de most egy kicsit izgulok. Juj!
Puszi mindenkinek!
Kata

Kép
szkatácska

Kata ne izgulj, nem is fáj a hasad, én tudom!! Kép

Ági28

SziasztokKép

KataKép
Nekem is fájt a hasam a punkció után. Szerintem ez teljesen természetes. Ha belegondolsz, hogy össze-vissza szurkáltak belülről!! Minden rendben lesz. Puszillak!

Puszi

KépKép
gigi28

HajnikámKép
Pont tegnap nem néztem be... Így viszont maradt neked mára is egy köszöntés. Boldog névnapotKép

KataKép
Hús és víz a hasfájás ellen Kép A gyerkőcökért nem aggódni, stramm kis kölykök azok.

InariKép
Basszus, lehet nekünk sem kellene védekezni. Ez eddig az eszembe sem jutott Kép

SommersetKép
Gratula. Kép Kép
A méhenkívüli standard riogató szöveg Dévainál, ne aggódj miatta.

Jelentem az én hasam is fáj, mintha éppen megjött volna, pedig még van egy hete, nem is tudom mit képzel magáról. Mindenesetre teljes agóniában vagyok még jó, hogy ma itthon dolgozom (dolgoznék...Kép). Lehet, hogy ma hasfájás pollenek van a levegőben, végül is itt tavasz kezdenek bimbózni a fák és a bokrok.

wish

Lányok nekem meg most jutott eszembe, hogy egy hete vesztettem el a szüzességem a Dévainál!! Kép

Jelentem, tudom nem kéne vele foglalkozni, de picit nekem is fáj a hasam!!

Ági28

Helló Csajok!
Ne máááááááááá! mindenkinek fája a hasa, csak engem kerülnek el a fájások??????

Megjártuk ma is a kórházat, nagy nehezen csináltan NST-t is. Hárman tudták csak úgy feltenni a tappancsokat, hogy mindkét babó szívhangját hallani lehessen.
Doki megvizsgált - még mindig zárvatermő vagyok. Viszont csütörtökön - akkor leszek 38+0 - be kell feküdnöm. Szóval hamarosan jön Stellapa és a híradók!

Addig küldjétek nekem a hasfájásokat, hogy ne kelljen sokáig bennt dekkolnunk!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Hát Stella ha ezen múlik az enyimet odaadom, de csak azért, hogy hamar túllegyél rajta.

Ági28

Stella, remélem már oda is értek, mert én bizony küldöm az én hasfájásom!!! Kell a fenének.... vagy neked? Szóval mennek!!!

Wish, a sok husi és sok víz miért segít a hasfájáson? Mert én inkább attól tartok, hogy mindjárt megjön.... 26 napra, mint múltkor. Azt nagyon utálnám.
Na jó, még biztos nem fog megjönni, de azért vagyok betojva mert pont olyan érzés, mint mikor mensire készülök (előbb-utóbb).
Jaj, egyébként Dévai biztos nem dícsérne meg, ha látná, mit szerencsétlenkedek mostanság a húsevéssel. Stimu alatt még csak-csak ment, de én most alig tudok enni. Nem csak húst, bármit! Nincs is mitől megéheznem! A napi három szeletnyi hús megvan, de inkább egy csecsemőtenyérnyi, mint Dévai-tenyérnyi.

Ági, "előzetes" példaképem, tartsá' má' ki!!! És tesztelj majd előttem egy pozitívat, jó? Hátha a hasfájással együtt az is ragadós lesz.

Ünnepélyesen bejelentem, hogy Virág kutyával ma megtettük az első hivatalos sétát!!! Állatorvosi engedéllyel! Mert két nap már voltunk lent vele, suttyomban, mert a doki még nem javasolta, de nem engedtük semmti felszedni, végig szaladt az Ati mellett, utána meg megmostam a lábát (most a fele banda tuti dilisnek néz, de már megőrülök a szobafogságban). Szóval ma már hivatalosan is levihettük, nagyon kis cuki volt, de még beszari a drágám, sok mindentől megijed. Mondanom sem kell, lent egyszer pisilt csak, de amint felértünk itthon rögtön... hogy kell ezt csinálni? :-) Keksz vagy Vanta gazdik, vagy Vanda, nem tudtok vmi okosat mondani?

Puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

Szia Lányok!

Kata!
Meddig leszel otthon? Végig? Elhiszem, hogy idegesít a szobafogság.. de most a holnappal törődj! Biztos sokaság fog várni Benneteket!

Nekem nincs hasfájásom, de olyan pufi, mintha lenyeltem volna egy fél dinnyét, pedig ez a korszak még odébb van elvileg.. Kép
Virág még egy darabig ijedezni fog, az biztos. Érdekes, arra nem nagyon emlékszem, hogy mi annak idején hogy szoktattuk a kutyánkat a szobatisztaságra, de azt hiszem volt orrbeledörgölősdi is néha.. Kép ez gondolom, Anyukám feladata volt....

Stella!
Hát nem ússzátok meg a befekvést? Kép
És gondolom, még odabennt is várni kell arra, hogy meginduljon, szóval, hogy nem indítják meg azonnal, ugye? Kívánom, hogy mostmár hamar elérjenek a fájások, de azért olyan kis elviselhetőek legyenek, jó?? Kép
Bááár még holnap nekiindulhatnak... Kép
Vendég

RoxalKép
Semmi gond, majd jelentkezel, ha aktuális lesz!
GYógyulj meg hamar!Kép
Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Kata!
A legerősebb lurkók megmaradtak, ők már túl vannak a nehezén, úgyhogy maradnak is most már. Alig várják, hogy a hideg csészéből anya fincsi ágyikójába kerülhessenek egész 9 hónapraKépKép

A szobatisztaságra szoktatásról küldtem Neked mailt, hogy ne itt untassak vele mindenkit.

Tőlem a tali lehet május 2.hétvégéjén is.
lkt

Csajok, örülök, hogy akkor most mindenki a megvilágosodás hatására óvszer-lufikat ereget Pest szerte, azért erre nem gondoltatok korábban, mi?Kép

Juditkám,
előre a free-sexért. Mindent szabad és a lábad csak a végén szoritsd összeKép Imádlak, ez az igati csipős-nyelvű FarkaslányKép

Kata,
holnapra mennel a drukkok++++++++++
Vantával nincs nagyon ilyen gondunk, mivel ő kinti kutya, de mikor beteg volt és bent volt, akkor is mindig kikéredzkedett, de nem tanitottuk rá. Gyárilag ilyen okosKép Egyébként ha kint pisil iszonyúan dicsérjétek meg, jutifalat, simi. Nálunk a sajttal szintre mindenre rávehető a kis dögvészKép

Timi,
hát lehet, hogy a május még nekünk is jó lesz, de majd úgyis minden a nagy fehér isten szavától függKép

Stella,
remélem valami jó kis front beinditja a fiúkat. Biztos nem lenne kellemes még két hétig a kórházban dekolni. Hát igen azért ennyi pénzért ennyit szenvedni, az már szadó. Na még ezt tudja meg a védőnő, hogy aberáltak is vagyunk.Kép

Melba,
azt már nekem is bejelentette, hogy két-három héten belül meglátogat, alig várom. Remélem újabb érdekes szólásokkal gazdagithatom topikunkat. Azért ez a hasmenés most már abba hagyhatná magát!!!!

Réka,
Pocid, már látszik? Azért mégiscsak ketten vannak! Ovis táncot csinálod még?

KépKép
inari

Somerset!KépGratulálokKépKép NEm semmi! Vigyázz magadra, hadd legyenek hárman!!!!
egyiket nekem adhatatod!Kép vicc.
a

kicsit le vagyok maradva, de azért figyellek ám Titeket! Lassan csak kismamik lesznek itt! Hajrá! mi is megyünk utánatok!
a wiw vacakol, most nem tudok felmenni.

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

szia Anna
Hogy vagy?

kagyló

Anna Kép
Az összes létező Kiss Annát megnéztem, de nem bírlak megtalálni a wiwen!!!
Léccilécci, jelölj meeeg!!! Kép
Máté Hajnalka [Honey]
hajnesz

Hajnesz!
Megnyugodtam, hogy akkor nem csak én vagyok a hülye, mert én is végignéztem a Kiss Annákat, és sehol senki, aki a mi Madaranunk lenne...
Madaran! Miylen néven futsz??
lkt

CsajokKép, most már muszáj megkérdeznem, mi az a wiwKép? Hetek óta wiweztek, valahol lemaradhattam..Kép.

Délután írtam nektek jó csomót (magyarázkodást, hogy miért kezdtem el Norbi-kaját rendelniKép- Szili szerint kicsit "barokkos" lettemKép)), de elszállt. Majd összeszedem magam, és megírom újra.

KataKép, DRUKK-DRUKK-DRUKK!!!!!!!

Tali: nem lehetne inkább Pesten valahol? (Bocsi TimiKép, pedig Kekszre és Paptibire már én is nagyon kíváncsi vagyokKép!!) A friss kismamiknak nem biztos, hogy jó a zötyögés olyan messzire. Meg Szilit Pestig rá bírom venni, de Ceglédig már nem biztos.. (90/60-as vérnyomása van a ZuramnakKépKép) Május 13-án szombaton Andriska keresztelője lesz, vasárnapig biztos itt marad néhány vidéki néni-bácsiKép..

Puszi mindenkinekKépKépKép!!
szani

Kata drukk!! Remélem tényleg jó példát mutatok majd neked!! KépJa és a jutalomfalatok séta közben jól jönnek a kutyunál!! És még egy jó hír örülj, hogy pisilt lenn, sokan úgy járnak, hogy az első pár sétánál nem hajlandó pisilni a kis drága. MI a Jorkinkal kb 2 hétig sétálgattunk úgy, hogy egy csepp pisit sem hagyott volna lenn az utcán!!

Ági28

Szani Kép
A wiw-et (who is who - ki kicsoda) anno azért hozták létre, hogy bebizonyítsák, hogy a világon minden ember max 7 "ismerősön" keresztül kapcsolatban áll egymással. Asszem, be is bizonyították. De lehet, hogy hülyeségeket írok, én így tudom. Kép Amúgy meg lehet rajta keresztül levelezni, hirdetést feladni, ismerősöket megjelölni és várni, hogy visszaigazoljanak ismerősükként és akkor Te örülsz, hogy milyen sok ismerősöd is van tulajdonképpen, meg régi barátokat, osztálytársakat, kollégákat lehet így megtalálni, meg ilyenek...Kép
hajnesz

Köszi HajneszKép! Ez nagyon klassz!! És mi lesz azokkal az emberekkel, aki mindenkinek már csak a 8. ismerőseKépKép? Pl. szerintem engem már senki nem tud közületek meghívni, biztos mindenki betelítette már a listáját.. Vagy mégisKép??

KataKép, nagyon várjuk a híreketKépKép!!!

Pussz!!!
szani

Na kicsit utánanéztem, olyan nincs, hogy valakinek a 8. szintű ismerőse vagy (nem a "8. ismerőse"!!!), mert "a dolog érdekessége, hogy sosem több, mint 6"!!! Tehát Tőled mondjuk az USA elnökéig ismeretségi alapon 6 emberen keresztül lehet eljutni!
Sajna most minden tagnak csak egy meghívója van, én már felhasználtam az enyémet, de biztos akad még el nem küldött meghívó a társaságban! Kép
hajnesz

Nekem is ígértek egy új meghívót a kolleganőim, mert képzeljétek regeltem, de azóta sem enged be az iwiw. Szóval újra regelni fogok, ha tudok szerezni meghívót. Pedíg szegény Duddu rám pazarolta a meghívóját!! Kép

Ági28

Szanikám!
Igen, pont Rátok gondolva említettem, hogy találkozzunk valami bárban Bp-n, második helyen ajánlottam fel, hogy nálam legyen. Rajtam nem múlik.

Wish!
Megkérhetnélek, hogy készíts szavazós táblát a helyről, esetleg az időpontról az anyák napja miatt?!

Kata!
Most valahogy kaphatod vissza ezeket a rosszcsontokatKépKép Nagyon várom, hogy jelentkezz.

Hajni!
Megvan Neked Anna az iwiwen??Kép
lkt

A szavazós tábla jó ötlet. Kép
Anna továbbra sincs meg. Anna Kép ne hagyj minket kétségek közt vergődni!!! Kép
Kata Kép
++++++++++++++++++
hajnesz

lányok
A dévai add 17:30 órai időpontot az intézetébe? Egyáltalán oda kell menni? Volt akit délutánra rendelt oda?

kagyló

LÁnyok!
Villámhíradó, mert már spurizok is ledőlni!
Hazaértünk, két lurkó maradt, ők most itt figyelnek a hasamban. Remélem tetszik nekik a kéró... :-)
Dévai (idézem) azt mondta: gyönyörű sárgatestek vannak, ideális a helyzet odabent, bal és jobb petefészekben kettő-kettő, plusz még kicsik is. A gyerkőcök 160 és 200 sejt közöttiek.
A biológus azt mondta, az egyik előbb tart a fejlődésben, már vmi továbbfejlődött állapotában van, a másiknak idő kérdése hogy ugyanilyen legyen.
Szóval esély megint van, Dévai szerint az embriók állapotán múlhat leginkább, mert az embriók 75%-a kromoszómahibás általában.
Hát remélem ez a kettő nem és itt maradnak.
Ezzel a pár pozitív mondattal csodát művelt Dévai, igazán többször megereszthetne ilyet.
Az első progiszurit beadták, jól a fenekembe bökték, de túlélhető volt. Most intézem, ki fogja beadni majd.
Jövök még lányok és köszönök minden pozitív engergiát.
Kata

Kép
szkatácska

SziasztokKép

Akit kicsit jobban érdelkel, hogy hány emberen keresztül ismerünk valakit (egyébként csak hat, az az elmélet neve, hogy six degrees of separation). Annak javaslom ezt elolvasni: http://en.wikipedia.org/wiki/Six_degrees_of_separation , vagy Mark Buchanan: Nexus, avagy kicsi a világ című könyvet. Én például négy emberen keresztül ismerem az USA elnökét, aki persze nincs fenn a wiw-en Kép
Anna viszont fenn van: D i e n e s n é A b l o n c z y Anna

TimiKép
Csinálok táblát, de úgyis neked kell eldönteni melyik nap a jó. Olyan tuti nem lesz, hogy mindenkinek jó, ezt tapasztalatból mondom KépSzerintem a kirándulás már aktuális lehet májusban is, addigra tuti jó idő lesz, de annak Seszi a szervezője.

wish

Tali. 2006. május

wish

Ennyit sikerült visszabogarászni, aki esetleg már írta mi a jó neki, az legyen kedves megint megírni.

wish

Fú Kata nagyon jó, biztos jól érzik magukat benn a lurkók!! Én szorít-szorít tovább! Kép

Lányok én még nem tudom, hogy májusban mi lesz!!! Elméletileg mind a két nap jó, de sajna addíg még sokminden változik.

Ági28

Bocsi mind a 4 nap!!

Ági28

Sziasztok!

Nem volt még időm visszaolvasni, de hamarosan megteszem, mert nagyon kíváncsi vagyok Rátok.

Csak Katához lapoztam oda villámgyorsan, mert nagyon izgultunk miatta.
Ezek nagyon jó hírek Kata! :-) Most aztán sokat pihizz és beszélgess a lurkókkal! Ne izgulj, majd mi izgulunk helyetted is kismami! Szerencsés ez a tavasz, hidd el, Nektek is jut belőle!!!

Mi is most jöttünk Dévaitól, még nem bírok magammal, muszáj lehiggadnom. Szóval kisfiúnk lesz, megmutatta magát. 5,4 cm a CRL-je, de valószínűleg ennél hosszabb, csak annyira mozgékony, hogy nehéz megmérni. Mindene megvan, alaposan végignéztük! :-) Sokszor fogja a fejecskéjét is, de sajnos úgy nem tudtuk lefotózni. A hasmenésem egyáltalán nem tetszett a Dévainak, elküldött a gastroenterológiára. Brrrrrrr.
Hamarosan jelentkezem.

KépKép
melba

Én magyarul néztem utána, onnan idéztem a 6-ost. (itt: http://hu.wikipedia.org/wiki/IWIW)
Most azt mondom én is, hogy mind a 4 időpont jó, de nagyon szeretnék Szaniékkal is találkozni megint!!
Melba Kép
Gratula a tököshöz!!! KépKép
hajnesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: