A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok Lányok!

Az lenne a kérdésem, hogy Pesten hol tudok venni Avent Isis mellszívót a legolcsóbban. Én láttam 18000 Ft-ért a Mini Manóban, de olvastam, hogy valaki vett 14000 Ft-ért. Légyszi ha tudjátok hol lehet kapni írjátok meg.
Elõre is köszi!

Nomi
Névtelen

Sziasztok Kismamák!
Én még "friss pocakos" vagyok, de nagyon örültem amikor rátaláltam erre az oldalra. Nagyon sok hasznos infot tudtam meg tõletek, akik már tapasztaltak vagytok.
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Nekünk ez lesz az elsõ kisbabánk, és még nagyon az elején járunk. 9 hetes kismami vagyok.Sajnos még mindig egész napos hányigerrel.Tatabányán fogok szülni Dr. Borsónál.
Mindenkinek jó babavárást!
Barbara
(remélem senkinek nem bitorlom a nevét)
Barbara

Lányok
Ma megint voltam a Sotén és megcsinálták az elsö CTG Kép ugyan elég hosszan nézték mert a pocaklako aludt és nem nagyon akart fölkelniKép néha forgolodot egyet ketöt aztán aludt tovább pedig a növérke kéttszer is felkeltete meg én is bökdöstem hogy ébredjen fel de végül csak sikerült normális CTG produkálnunkKép a doki azt mondta hogy minden rendben a pocaklakoval .igaz oda felé a korházba nagyon kaparászot meg szurkált de aztán ez elmult .a következö CTG jövöhéten lesz.és a labor leletem is jo lettKép

Kataa
Nézd meg a www.webfazék.zona.hu szakácskönyvét
takaritani én is csak két részletben tudok nagyát délelöt megcsinálom utána pihi és utána jön a porszivozás és felmosás .
csics

Bocsi az elöbb lemaradt a befejezés tehát Pussz csics 35 hetesKép
UI:Sasha kezdek én is feledékeny leniKépKépKép
csics

Sziasztok!
Ma nagyon lefáradtam, végigtakarítottam a lakást. Egyszerûen rosszul vagyok, ha úgy érzem kosz van. Sajnos az a típus vagyok, hogy hiába segítenek, az a jó, ha én csinálom. Lesz ez még így se.

Halacska!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Nomi!
Én a Megatoysban vettem a mellszívót, de volt olyan csomag is ami 18000 Ft, ebben több minden van, mint a 14000-ben.

Conti (37+5)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!
Elõször is köszönöm a válaszokat, valószínûleg Nektek van igazatok az orvossal kapcsolatban, csak engem nagyon elkeserített, mert általában mindenben ilyen "szerencsés" vagyok és ez már fáj.
És köszönöm a testsúllyal kapcsolatos megnyutató szavakat is. Ha még kibírna 2-3 hetet a babuci, talán elérné a 3 kg -t.

Más:
Mennyi málnalevélteát isztok naponta?
Én ma kezdtem hozzá és 2 dl vízhez egy teáskanál málnalevelet tettem. Összesen 3 ilyen pohárral terveztem egy napra. Szerintetek ez így jó?

Zsuzsi74,
Magne B6 B6 tartalma
A dobozon ez áll: 470 mg magnesium lacticum dihydricum (=48 mg magnézium), 5 mg pyridoxinium chloratum (b6 vitamin) filmtablettánként.
Remélem segített vmit!

Kamelia,
nekem ebben az idõszakban azért voltak hasonló görcseim, mert a szervezetem még mindig "emlékezett" a menzeszre és valóban kb. olyan idõpontokban jelentkeztek a görcsök, amikor meg kellett volna jönnie. Remélem, Nálad is csak ez van.

Halacska, ha jól emlékszem, mi egy napra vagyunk kiírva. Most akkor egyedül maradok erre a napra?

Üdv Mindenkinek: Ágota 36
Ágota

Sziasztok

Ma még egész tûrhetõ idõ volt. Nem? De sajnos ez nem marad így augusztusig. Kép

Sasha
Hát nem tudom hogy tornázz-e vagy sem, én addig tornázhattam amig meg nem állapította, hogy kinyílt a méhszáj és megrövidült a méhnyak. Utána pihenés ezerrel! Nem támogatta az ötletemet, hogy folytassam a tornát.

Csics
Igazándiból nem ehetnék( a kórház szerint), de egészségesebb mint a sok zsömi. És a baba is nagyon szereti a sok gyümit. A zsömire nem szokott reagálni.

Beszti
Egyszer minden baba kibújik!!! Kép Ezt szeretted volna hallani???
Ne aggódj nem marad bent örökre! De szerintem inkább ez legyen a probléma hogy nem akar jönni, minthogy azon aggódj, hogy túl korán jönne amikor még fejlõdnie kéne.

Lányok nálatok is úgy van hogy a 28-30. heti uh után már csak a 38. héten van uh? A Margitban így van. Viszont én szeretném látni a manókát, gondoltam szólok és soron kívül kérek idõpontot. Szerintetek jó 5let?

Ilke
Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit mondott a doki.

Zsóka
Én úgy tudom, legalább is a Margitban így szokták, hogy a határ a -4-es érték. Akinek már e felett rossz a szeme annak császár lesz. De lehet hogy más kórházban másképp van.

Halacska
Drukkolunk nagyon! Hajrá, hajrá! Kép

Üdv közöttünk Barbara! Kellemes babavárást.

Ágota
Málnalevéltea
Terhesség alatt nem szabad inni, a terhesség végétõl viszont nagyon is jótékony hatású, mert szülésnél segíti a méhösszehúzódásokat. A 35.-36. héttõl (egyes természetgyógyászok szerint már a 32.-33. héttõl) érdemes naponta 1/2-1 litert meginni belõle. (Jó íze van!) Így készül: 1 teáskanál szárított málnalevelet leöntesz 2,5 dl forrásban lévõ vízzel, 10-15 percig állni hagyod és leszûröd.

Lányok nagyon dagad a lábam. Kép Kép
Ez nem túl jó ugye?

Forti (33+6)

Kép
Kép
forti

Zsóka,
Én ha jól emléxem, akkor EDÁ-val lehet szülni ilyen esetben.

Halacska,
Jó hallani rólatokKép! Nagyon drukkolok, hogy mielõbb babázhass. Aztán majd tessék jelentkezni!Kép

Nomi,
Avent Isist a Mega Toys-ban is tudsz venni, ott 13.000 körül van a két üveges változat (én is ott vettem most). Ha van törzsvásárlói kártyád akkor még kb. 1 ezressel olcsóbb. De lehet kapni a DM üzletekben is, hasonló áron.

Barbara,
Üdv közöttünk, nagyon boldog babavárást kívánok neked!Kép

Conti,
Hi, hi pont ilyen vagyok én is. Szívom is a fogam sokszor, amikor a párom megcsinál valamit, mert annyira nem úgy teszi ahogyan én szeretem, de elvenni a kedvét pedig nagy hiba lenne ugye egy kis kritikával?Kép

Forti,
Csak holnap megyek dokihoz, de jelentem a keményedés és az erõs nyomás lent nem szûnik. Görcs talán ma kevesebb volt kicsit. Minden lépésnél mintha belevágnának a combtövembe, a lábam pedig szinte egyáltalán nem tudom összezárni.
Ennek örömére ma elmentem és vettem Tenát meg hálós bugyeszt és málnalevélteát. Ma este meg is iszom belõle egy csészével. Mert hát ugye ki tudja mit hoz a következõ pár napKép ha így haladunk tovább.

Holnap valszeg csak du tudok majd jelentkezni, mert kora de. már indulok itthonról. Jaj lányok, olyan furi ez az egész, igazából még szívesen élvezném a terhességet. De ezekkel a tünetekkel azért már nem olyan. Na megyek mert most is nagyon bekeményedett.
Tényleg, nem tudom, hogy ki említette a kókuszkockát, de annyira megkívántam, hogy ma kellett csináljak, pedig a párom eléggé mérges ha "felesleges" idõket töltök a konyhában vagy úgy egyébként állva. Na mindegy nagyon fini lett, köszi az ötletet!Kép Talán Csics te voltál a felbújtó?Kép

Pusz,
Kellemes langyi éjszakát mindenkinekKép.

Ilke 37

KépKép
KépKép
ilke

Ilke,

Csak nem Te is? Mi van, érzik a Babucik a közelgõ hétvégi hidegfrontot? Bár ha jól emlékszem Kata007 is fájogatott már jóval elõtte is és mégis majdnem kiiráskor szült.
Én még nem fájok, de néha volt már olyan érzésem mint mensi elõtt, és sokat keményedek, meg feszül a pocim.
Apropó ezt a hálós bugyit is gyógyszertárban lehet fellelni?

Ágota

Testsúllyal kapcsolatban dettó Te vagyok, és Kisnyuszi is.Kép Kb. mostanában lehet úgy 2200g. Szóval kell még az a 2-3 hét. De az sem tragédia, ha nem éri el a 3kg-t. Ráér idekint megnõni, nem igaz?

Beszti,

Neked is szurkolok ám, persze hogy nem fog bent maradni. Te biztosan az a tipus vagy , akit nem "ijesztget" elõtte a Babó, hanem egyszer csak majd jön mint rakéta...KépBár nem tudom ez hogyan volt a pici fiadnál anno.Kép

Azért én is el kezdtem ám készülõdni, kimostam majdnem az összes bébiruhát és összeraktam a csomagomat...ki tudja....KépMég majd kell vasalni is...

Na jó éccakát!
pusszancs

Nyuszi
36.
Nyuszi

Sziasztok!

Hát ezek a nagypocik jól begyorsítottak!KépKépKép
Ilke, Halacska, hajrá!

Ágota,
ne aggódj, ilyenkor már gyorsan híznak a babák, 20 dekákat hetente. Azért meg felesleges izgulni, hogy nehéz lesz a szülés, azt, hogy a kis súlyú baba nem tud úgy segíteni, koraszülöttekre értik. De amennyit nehezít ez a dolgon, annyit könnyít az, hogy nem kell annyira kitágulnia a méhszájnak, rövidebb a szülés. Kép

Szia Barbara!Kép

Kamélia,
nekem is szokott fájni a pocóm, néha egész ijesztõen, (volt már két köröm a kórházba emiatt) de megfigyeltem, hogy az ilyen fájdalmak után nagyon megnõ. Pont a legutolsó esetnél jutott eszembe, hogy régen, mikor jártam a szüléselõkészítõre, ott mondták, hogy ilyenkor azért fáj a hasunk, mert a kölök átrendezi odabent a cuccokat.

Forti!
Hú, én se bírnám ki UH nélkül.Futás mozizni!KépKép

Lányok, ugye milyen szép idõ volt ma? Igazi anyabarát.Kép

Pusz
Zulu
16+6

Kép

Kép

Kép
zulu

Ilke
Mennyiért vetted a Tenát és a bugyót?

Forti (33+6)

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Jöttem jelentkezniKép

Nahát-nahát! Itt a hétvégén babaesõ lesz a zuhé mellé én már látomKép Ilke, Halacska, Ágota?,Ilke, és persze Beszti neked is drukkolok, habár Beszti nálatok még nincsenek elõjelekKép

Szia BarbaraKép

Üdv itt a pocakosoknálKép Kérdésedre válaszolnék! Van már egy Barbaránk, de nem ezt az azonositot használja, csak igy irja aláKép Ez nem jelent gondot szerény véleményem szerintKép
Boldog babavárást!

Minden friss pocisnak üdvKép

Hú lányok többre nem vagyok képes, úgy elfáradtam a semmittevésbe, hogy csak na. Ráadásul a párom betegKép Hányinger, hasmenés, hasfájásKép Mivel vakbele már nincs és ez mindig elõjön, lehet hogy valami epe-dolog lesz. Igaz a körzeti doki ma nem volt, de felvették betegácsiba és majd pénteken kiderül, hogy nem-e egy egyszerü gyomorrontásról van e szóKép Na megyek még egy kört a kutyámmal és utána alszasz van..

puszi
sasha
25+6

Kép
sasha

Sziasztok Lányok!
Ugyan még nem vagyok kismama, de idõnként olvaslak Benneteket. Remélem már nemsokára bekerülhetek a táblázatba. Magamról: már van két kisfiam, most megpróbálkozunk egy kislánnyal...:-)

Ágota és Nyuszi!
Nem kell készpénznek venni az UH-n becsült súlyt. Amikor a picivel voltam 36. hetes, az UH 3600 gramm-ot jósolt. Én ledöbbentem, mert azt mondják, az utolsó hónapban még akár 1 kg-t is hízhat a bébi. Az orvosom viszont azt mondta, hogy az UH néha 1 kg-t téved!!! Ami szerintem elég dúrva... Én mindenesetre totál berezeltem, hogy nem fogok tudni megszülni egy 4,5 kg-s gyerkõcöt. Aztán egy szép péntek reggelen a kiírt napon megszületett a pici fiam 3300 grammal, 56 cm-vel. (nem hiszem, hogy fogyott).
Úgyhogy ne izguljatok, még érhet meglepetés Titeket is...
Kivi
Névtelen

Haliho!

Halacska!
Mit nem hallok! Lehet mire hetfon megzek megint ctg-re, akkor Te mar babazol? El ne felejts szolni, ha nem taliznank, akkor rakerdezek a dokinal, hatha mar valamelyik szobaban ismerkedtek Te es AdamAnna! Jaj ez nagyon izgi, ne felj, minden rendben lesz es lesz egy gyonyoru kisbabatok!!!! Szerintem ez a szuleszno miatt van, nem akarja AdamAnna sem, hogy szabira menjen mielott szulsz, ezert keszulodik kifele! Csak hajra!

Malnaleveltea:
Mikor elkezdtem inni, ugy a 36. hettol, nekem is voltak ejszaka gorcseim, persze nem biztos, hogy ettol, de a teanak tudtam be. Azota tovabb iszom, nem hagytam abba, de mar nincsenek ilyen tuneteim. En naponta 7 decit iszok meg, 1,5 liter vizhez teszek 3 kiskanal teafuvet, hagyom allni 15 percet, egy pici citromle, aztan ha lehult, akkor be a hutobe, ezt 2 nap alatt el kell pusztitanom, aztan johet a kovetkezo adag elkeszitese. Hidegen eleg turheto az ize es a szomjamat is oltja ebben a melegben. Most mar megbaratkoztunk egymassal vegre.

Avent Isis:
En a DM-ben vettem, mivel ott volt a legolcsobb 12.999-ert, amiben van 2 tarolouveg is.. jo legozast az elso szet es osszerakashoz. Eddig az osszes DM-ben ennyiert lattam.

Ma voltunk moziban, nemreg jottunk haza, egeszen jol birtuk igy a 39. het vegen... Lehet ez volt az utolso a bebi szuletese elott...

Mindenkinek jo ejszakat, huvos szellot kivanok!

udv:
gumicukor 39. het

KépKép
KépKép
gumicukor

Hagy panaszkodjak egy kicsit!!!

Ma eleg balszerencses napom van...es nem is harom, mindjart negy dolog is osszejott...

A ferjem munkahelyerol 7 embert elbocstottak, az egyik a szobatarsa volt. Olyan felelmetes...mi a fenet fogunk csinalni, ha munka nelkul marad, es itt allunk 3 gyerekkel???

Gyurinak hasmenese van, es hoemelkedese is...alapjaban veve nem volna tragedia, de ez a kis ember meg 20 honaposan is eppenhogy 10 kilo...minden falat utan amit lenyel elmondok egy imat...viszont ma nem monthattam egyet sem, mert egy arva falatot nem evett, viszont 4 pelust telecsinalt...hal'Istennek legalabb iszik rendesen!

Ferjem veletlenul elvitte a lakaskulcsomat, raadasul akkor vettem eszre, amikor mar surgosen el kellett indulnunk otthonrol. Ugyhogy a fel napomat autokazassal toltottem, ket gyerekkel 32 fokban! Klassz volt!

Es ha ez meg mind nem volna eleg, hat jol belerugtam az agy sarkaba, es mintha hallottam volna reccsenni a labujjamat. Szerintem eltort, mert faj...maskor, ha belerugok valamibe, egy rovid ideig nagyon faj, de aztan elmulik. Most meg orak ota luktet, es csak santikalva tudok menni. Akkora egy balfek vagyok! Na ja, es plussz a szokasos hanyinger...a B6 csak neha hasznal, de amugyis olyan fejbevertnek erzem magam, szedulok, ajuldozom egesz nap- foleg, ha meleg van.

De legalabb Daninak tetszett a suli, az osztalytermuk, es a tanarno is kedves volt. Ez az egyetlen pozitivum ma!

Megyek megfurdetem a kislurkot, es megprobalom megetetni...talan egy par szem ropit hajlando lesz begyurni!

Agota, koszi az infot a vitaminrol!

Lanyok, a nemet adokon, foleg hetfon es kedden, de talan az RTL-en minden nap megy olyan sorozat, amiben szuletestorteneteket mutatnak be. Szerintem nagyon erdekes! En spec vegigbogom oket, olyan meghato, amikor megerkezik egy kisember, es eloszor hunyorogva korulnez!

Szerintetek az elektromos, vagy a kezi pumpa jobb? En meg nem hasznaltam egyiket sem, de most, itt a harmadik elott, szeretnek egyet beszerezni. Sajnos szoptatni nem tudtam a fiaimat, kezzel fejtem nekik 6 ill. 9 honapig. Kiprobalnek mar vegre egy ilyen pumpat is...ha masnem babonabol vennek egyet, hogy remelhetoleg sose legyen ra szukseg!!! Ugy szeretnek vegre egy kis tejszivo vampirt!!!!

Jut eszembe, kokuszkocka...ma reggel en is ezt sutottem, pedig eskuszom nem remlik, hogy itt olvastam volna rola...telepatia...

Zsuzsi
8+3
zsuzsi74

Kivi, en is remenykedem, hogy vegre lesz egy lanyom...bar nem merem beleelni magam...
Azert ha fiu lesz is orulni fogok neki...csak szopjon majd a dragam!!!

Zsuzsi
8+3
zsuzsi74

Szia Zsuzsi! Persze nekünk sem az a legfontosabb, hogy lány legyen, csak olyan érdekes lenne látni, milyen a kislányunk. De ha fiú lesz, akkor is imádni fogjuk, akár a tesóit. Szép kis napod volt, hasonlók nálunk is gyakran adódnak. Az én pici fiam is 10 kg, 22 hónaposan, hát, nem mondható kövérnek. Pedig viszonylag jól eszik. (Már a bátyjához képest...)
Szerintem az Avent Isis mellszívó nagyon klassz. Nekem (és néhány barátnõmnek) nagyon bejött. Én csak ajánlani tudom.
Jó éjt!
Kivi
Névtelen

Sziasztok!
Visszavonom a málnalevél tea és görcsölés összefüggést. Tegnap ittam és nagyon jól aludtam, ma nem ittam és görcsölök.

Ilke!
Én sajnos kimondtam a kritikát az elsõ porszívózás után amit a kispapi rosszul végzett, de nem is várom el, hogy helyettem megcsinálja. Abban a néhány hétben, amikor nem tudok majd takarítani, észre sem veszem majd a hibákat. De pl. most is a friss takarításom után kiöntötte a nappaliba a csipszes zacskót. Kb. 2 óra múlva szedte föl.

Egyébként az UH-n már meg sem kérdeztem a baba súlyát, tudom hogy fél kilókat tévednek. Sokkal érdekesebb a fejméret, azon elfilózgatok hogyan fog kijönni.

Conti (37+5)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!
Már jó ideje olvasgatlak Benneteket, de most én is szeretnék kérdezni egy-két dolgot. 20 hete lakik a pocimban egy kisfiú, õ lesz az elsõ babánk. Csak még mindig nem tudom eldönteni, hogy Õ mozog a hasamban, vagy valami más.KépTi mikor tudtátok biztosan, hogy a baba mozog?
És nagyon hullik a hajam!!! 16.hét óta szedem az Elevitet, és mégis. Erre nincs valami ötletetek?
Betti

Kép

Betti
fodbetti

Jo reggelt Kép
Forti
nekem az istvánba csnáltak a 32héten is egy UH ott ugy van hogy a 26 28 héten csinálnak egyet meg 30 32 héten is nekem a következö 2hét mulva lesz 37 hetesen már kiváncsi vagyok nagyon hogy mekora lehet és hogy hány kgKép

Ilke
Nem én voltam a kokuszkokcka értelmiszerzöje Képbár mintha olvastam volna itt valakitöl

Pussz mindekinek Csics 35 hetes Kép
csics

Sziasztok!

Tegnap voltam dokineninel, minden ok. Azt mondta, tokeletes a verkepem, igy nem ajanlotta vitamin szedeset, egyek sok gyumolcsot es kesz. Kesobb meg majd meglatjuk. Meglepo modon kifejezetten javasolta a termeszetes vizekben valo furdestKép Hat ezen meglepodtemKép

Rakerdeztem Pucur szulesere is (mivel bizonyara nem jut meg gephez), azt mondta, szegeny eleg sokaig vajudott, mar a csaszaron gondolkoztak, mire vegre beindultak a dolgok. Eztan mar konnyen kibujt Dori, de a lepeny nem akart levalni, igy elaltattak es kivettek, aztan meg a verzes nem akart elallniKép De vegul minden ok lett, es Pucur ugyis ataludta a hercehurcatKép A babaval minden rendben, szerencsereKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Betti
én kb 22 hetesen éreztem a pocaklako mozgását de mivel nincs szabály arra hogy mikor mozdujon meg igy lehet hogy te már a babo mozgását érzed ilyen korban mongyák az orvosok a 20 hét után .

ÜDV csics 35 hetes Kép
csics

Kataa,
Én is nagyon élveztem a "lógást", amikor gyógytornára jártam, meg a kismamatanfolyamra... Sajnos ott csak az utolsó 3 alkalommal voltam, viszont 1/2 3-kor kezdödött (egyszer pedig 1-kor Kép ). De mostanra mindezeknek vége, ugyhogy itt punnyadok egész nap.
A következö "eltáv" (laborvizsgálat) csak jövö héten esedékes, és utána egy héttel megyek a leletekkel a dokimhoz mozizni. Már alig várom, kíváncsi vagyok, milyen pozicioban van az ürhajós.
A fö baj az, hogy már nem esik jól a sok ülés. Igazából a járkálás és a fekvés volna jó, de ez nem igazán megoldható a munkahelyen...

Finiselök,
Hajrá!!!!!

Zita
27+6
ParaZita

Sziasztok Lanyok,
Na megerkeztem a dolgozoba.A vedono jott fel 9-re es kedelyesen elbeszelgettunk.Amugy mas nem volt mert 2 hete voltam nala es akkor mindent beirt a konyvecskembe.
Viszont ket het mulva megint mehetek de akkor mar tul leszek a vercukor vizsgalaton meg egy dokin is.

Barbara,
Udv a pocak barbanKép

Csics,
Orulok hogy jo lett a CTG-d.Es mennyi ideig tart egy ilyen vizsgalat???
Koszi szepen az oteltet.
Oylan furcsa lesz minden nap fozni,mert ugye eddig itt ettem es a vacsorakhoz meg nem kell nagy szofisztika.
De lagalabb a jo receptjeim lesznek akkor nem kell gondolkoznom hogy mit egyek,talan csak azon hogy lesz-e erom megcsinalni majd a vegen nagy pocakkalKép

Conti,
En is ilyen vagyok a takaritassal de adjuk meg alabb is ha meglesz a babu....

Mellszivo tema>
Azt mar a korhazba is kell vinni? Es rogton elkezdeni mar az elejen???Bocs a hulye kerdesekert....

Forti,
Ez az ido tenyleg jo de igy is dagad estere a labam mi lesz ha meleg lesz???Bele sem gondolokKép
Szerintem ez alkati kerdes merthat ugye te sem sokat maszkalsz es megis.

Ilke,
Szurkolunk nagyon,ezek mar biztato jelekKép

Pocok,
Neked a 18.UH utan mikor volt a kovetkezo???Mert nekem a doki nem mondta a multkor de a jovo heten megyek hozza akkor feltetlenul rakerdezek.De azert erdekel az utemezes hogy mi lesz kesobbKép

Sasha,
Akkor apolgasd a parod ha szegeny ilyen beteg.

Zsuzsi,
hat ez nem volt egy semmi nap de alegalabb letudtad az oszzes rosszat egy idoreKép
Remelem mar jobb a labad.

Zita,
Hat igen sohasem gondoltam volna hogy mar nem a munka az elso ha bejovok hanem a babanetKépKépKép
Egyaltalan nem erzek mar olyan kesztetest a dolgokhoz mint regen.Bar nem voltam egy karrierista de ilyen lusta sem az biztos..
Bar a jovo hettol mar jon az utodom es igy nem sok idom lesz mert be kall tanitani...
Na puszi mindenkinek
kataa
23+2

Kép
Kép
kataa

hihi...Kataa, azt hittem, csak én váltam szörnyen lustává a munkahelyemen, de egyszerûen kényszerítenem kell rá magam, hogy dolgozzak. De szerencsére nekem is jön nemsokára az utódom, ugyanis nemsoká egy éves tervezési idõszak kezdõdik, amire mondtam a fõnökömnek, hogy nem szeretném egyedül végigcsinálni...én úgy gondoltam, hogy úgy betanítom az utódomat, hogy nekem ne nagyon kelljen túlzásba vinni a munkát...ja és kb. fél évig együtt leszünk...hihi...lusta gömb Kép Kép

gömb (14+5)
gombolyu

Képzeljétek, az elõbb megkérdezte az egyik nem-közvetlen kollégám, hogy tényleg terhes vagyok -e, nem is látszik...mire közöltem vele, hogy már túl vagyok a 3. hónapon...hihi Kép

gömb (14+6)
gombolyu

Pocok,

Koszi szepen az infokatKépKépKép
Szoval tenyleg csak 4 UH van,Csak azert kerdeztem mert itt van aki 4-5 hetente is jar es en ugy vagyok vele hogy jo lenne latni minel tobbetKép
Bar a nemet ugye nem kerdezzuk de hat azert kivancsi vagyok.
Alig varom hogy elmenjunk egy 3D-re is majd a 30.het kornyeken.Kép

A mai tanfolyam temaja a csememo vizsgalatok szules utan,csecsemogondozas otthon.Biztos erdekes lesz...
Jaj de holnap meg nem vagyok bent az irodaban mert videkre megyek,deszerncsere lesz soforom legkondival egybekotveKépUgyhogy holnap csak este tudok mindenbe belekotyogniKép

Kataa
23+2

Kép
Kép
kataa

Sziasztok Lányok!

Ezúton is szeretnénk veletek tudatni, hogy 2002. július 27.-én Babanetes Nagy Találkozó lesz.

Részletekért kattintsatok ide: [url=https://www.babanet.hu/talalkozo2002.php" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/talalkozo2002.php[/url]

Sok szeretettel várunk mindenkit, reméljük, minél többen el tudtok jönni!

Üdvözlettel:

A Babanet csapatának nevében: Dia
Dia

Kakukkfû,

Azt mondta a doki, hogy valószínûleg ahogy alakult ki a méhlepény és még nem volt elég erõs idõnként elmozdult és megnyomódott és olyankor vérezgettem. Az is kideült, hogy az anyukámnak pont ugyanez volt vele - ez némiképp megnyugtatott. Persze, azóta minden rendben és teljesen jól vagyok.
Zsuzsó
14+2
zsuzsó

Mármint ugyanez volt velem, az anyukámnak.
Zs.
zsuzsó

Sziasztok!
És újra itt is vagyok. Bocsi, hogy sokáig nem irtamKép
Voltam vérvételen 3 hete, minden eredményem tökéletes, azt mondta a doktornéni, hogy régen látott kismamától ilyen tökéletes vérképetKép
Képzeljétek, ma elõször éreztem csuklani a kislányunkat. Olyan jó érzés voltKép
Már csak két napot dolgozok egyedül, jön a jovõ héttõl az utódomKép, aki ráadásul a párom unokatesója, úgyhogy biztosan jól kijövünk majd egymással. Két hónapot lesz velem, hogy mindent meg tudjak neki mutatni. (bár ha jól végiggondolom, én annak idején 2 hetet kaptam a betanulásra)
Na mindegy, legfeljebb majd jól elleszünk.
Sajnos még várnom kell két hetet a mozizásraKép, pedig annyira kíváncsi vagyok rá már.....
És végre megfûztem a páromat, hogy legyen második neve is a törpénknek.Kép

Most megyek,mert lerohadt az ügyviteli szoftverünk, és meg kell csinálnom. Hogy miért nekem, azt ne kérdezzétek, én sem tudomKép

Szilcsike 23
szilcsike

Kataa
a Ctg tényleg ugy van ahogy Pocok is leirta mellesleg elég vicces amikor oda jön egy növérke és elkezdi a pocakodat rázniKép hogy keljen már fel a pocaklako Kép mert ha sokáig nem produkál semmit akor vagy ki küldenek enni ,inni vagy elkezdik rázni a pocakodat nekem az utobit csinálták kéttszer mert aludtKép meg én is bögdöstem hogy kicsit ébredjen felKép .mikor este elmeséltem a kispapának akor jot nevetünk rajtaKép.
UH csak anak csinálnak többet a keleténél akinek valami baja van különben csak négyet csinálnak a 18hét után csak a 26-28 héten csinálnak megint utána a 30-32 héten és a 36hét körül is csinálnak még egyet de nekem is többet csináltak hogy elenörizni tudják hogy van a pocaklako hogy viseli a gyogyszereket .

Lányok
ma körülnéztem egy gyogynövényboltba hogy menyiért lehet kapni málnalevélteát és hogy tartanak-e és az elado mikor megkérdeztem hogy tényleg jo-e és hatásos-e azt mondta hogy ö nem javasolja szerinte jobb a kismama torna .én ugyan járok arra is de gondoltam kiporobálom a teát is de most elbizonytalanodtam Kép kérlek segitsetek ugye nem lenne semmi baja pocaklakonak a teátol? meg nekem sem

Pussz csics 35 hetes
csics

Sziasztok Pocisok,

köszi a hozzaszolasokat a hasfajassak kapcs. Ila, Zulu es mindenkinek aki meg irt.
Eddig ez eszembe sem jutott de most kiszamoltam es tenyleg most kellene meglennie a mensinek - letezik, hogy tenyleg emlekezik a szervezet ?
Viszont az is tuti, hogy az elmult napokban megint nagyot nött a pocim. Hat mindenesetre remelem csak emiatt volt.

Azert ha kedden megyek UH-ra ha addig nem jon elo ujra akkor ott rakerdezek a dokinal.

Halacska Kép nagyon drukkolok !!! Remelem konnyu es emlekezetes szulesed lesz , es remeljuk kishalacska is inkabb önkent indul el.

Ilke, Agota,
Hmmm ... nagyon az utolso keszulodeseknek hangzik amiket irtok. Nem emlekszem sajna pontosan, hogy ti inkabb meg bennt tartanatok vagy kivulrol csodalnatok a csöppseget de remelem teljesul ahogy szeretnetek ! Sok szerencset Kép

Beszti Kép

De fura ... en meg olvasgattam a "megint"-ben amikor meg te is friss kismami voltal es mindig toled kertek a lanyok jotanacsokat, gorbe-ertekeleseket. Es mostmar te is a vegen vagy ! Olyan gyorsan megy az ido Kép
Hamarosan eljon a ti napotok is - ismetlem az elottem szolokat - baba meg nem maradt bennt örökre Kép Kép Kép

Forti,

elfelejtettem irni ( az en memom sem a regi mar ) de örulok, hogy vegre tul vagy a korhazi hercehurcakon ! Probaldd meg kipihenni a faradalmakat es vegre elvezni is kicsit a kismamisagot KépRemeljuk a picurkad hagy meg idot egy kis pihenesre is !

puszi Mindenkinek (olvasgatok am mindenkirol , de olyan sokan vagyunk , neha mire elolvasom a napi termest mar nem emlekszem az elsonek szolokra ... sorry )

kamelia
kamelia

GömbölyüKép
Én ma voltam usziban. Hát mit mondjak. Senki nem mondta meg hogy 20. hetes babás vagyok, legfejjebb csak azt, hogy kissé nagy a hasam.

Bár, ha jól olvastam és jól emlékszem a szememben te nyerted a vékonysági rekordot (Vagy más valaki volt? Nem hiszem), úgyhogy bizti jóval hamarabb nagyobb pocid lesz mint nekemKépaz adott idöszakban. Vagy mégsem?Kép Ki tudja?

KataaKép
Most döbbenek ráKép Most már tudom mi a bajom. Nem az, hogy unom magam, hanem az, hogy egyszerüen már nem tudok a munkámra úgy koncentrálni, ahogy korábbanKép A késztetésem a munkavégzéshez egyenlö a nullával. Köszi, hogy erre a tényre rádöbbentettél. Eddig eszembe sem jutott összefüggésbe hozni a babásodással. De mi más oka lenne?

Pocok,
Ha Te így látod jónak akkor így is jóKép Ne zavargasd akkor a babát, hiszen ha kijött fogják úgyis látni eleget a rokonyokKép

FodbettiKép
Üdvözöllek itt a frissbenKép Jó, hogy idetaláltálKép Aztán gyere sürübben is.

Igen, biztosra veheted, hogy a manócskád mozog odabennKép Én is a 20. hetemet taposom vagyis 19+3 napon vagyok, de már legalább 3 hete érzem a mozgását. Elöször csak hanyatt fekfö helyzetben, esténként, aztán késöbb, már éjszaka is más pozícióban, most meg már ott tartunk, hogy már ülö helyzetben is rugdal és 1-2 alkalommal akkor is ha állok. Persze ma úszás közben lapított rendesenKép

Pusszantás mindenkinek,
Moni
19+3
mj

CsicsKép! A ctg-t ilyen korán elkezdik csinálni? Mert én legközelebb valamikor július végén megyek orvoshoz, akkor már kb. 38 hetes leszek. Múlt héten voltam dokinál, és azt mondta, hogy július végén kezdjük a ctg-t. Addig nem is kíváncsi rám. És elvileg aug. 5-én szülök.
Szerintem a málnalevél-teát próbáld ki, annyian dicsérték már! De még ráérsz elkezdeni 1-2 hét múlva is.

Most nagyon be vagyok ijedve. Most derült ki, hogy a férjemnek július végén kell Dániába mennie, és akkor fogunk költözni is, meg talán már szülni is...

Én a takarításról már rég lemondtam, mindig csak összecsapom, fõleg, mióta ilyen meleg van. És a fõzéshez is lusta vagyok. Szerencsére a férjemet nem nagyon izgatja, ha nincs kaja,ilyenkor legtöbbször pizzát rendel. De most csinálok rakott kelt, neki is állok. Kép

Sziasztok!Kép
Zsanci
34
zsanci

Móni,
Volt olyan, hogy vékonysági rekord? Kép de ha esetleg én nyertem, nem érvényes, mert én csak 156 cm vagyok, és a kilóim a cm-eimhez képest normálisak...hihi...kispapa minden nap azzal fogad, hogy már megint nõtt a pocim, mert mindig kérdezgettem tõle, hogy már látszik -e, meg a tükör elé állok, és nézegetem, hogy már kismama formám van -e Kép
Tényleg...hány hónapos korban lesz az ember lányának kismama formája?

gömb (14+6)
gombolyu

Pocok,
Teljesen igazad van es bar nem artalmas a babanak nem kell egyfolytaban nezegetni,de en olyan bugyuta vagyok szretem ha megerositik hogy minden rendben van vele.
De ez nalam biztos azert van mert azen szuletesem sem volt egyszeru..de ezt hagyjuk...
Videom meg nincs a babarol csak 2 db kep,de azt meg az elozo korhazban csinaltak.Ugy hallottam itt csak videot adnak ha kered.

Szilcsike,
Es mi lesz a masodik nev,megvan mar?
Na akkor most mindenki elkezd majd az utoddal(marmint a munkahelyen) bajlodni.Ha bele gondolok en is csak 2 hetet tanultam be annak idejen.Szoval a 30.het korulig fogsz dolgozni?

Csics,
Szoval akkor nekem is innom kell leotte valami baba serkentot.Bar eddig ugy van hogy ha ulok vagy fekszem sokat akkor kezd mocorogni.Ha megyek meg sem mozdul,biztos tetszik neki a ringatozas.

Kamelia,
Tenyleg azt meg nem is kerdeztem hogy Te beszeled is a Finnt???

Lanyok,
Nekem megvolt mara a bunom: Aranygaluska az ebed utan,ennek soha nem tudok ellenalniKépKépKép

Kataa
23+2

Kép
Kép
kataa

Hallott valaki olyanról, hogy be kell mutatni tüdöszürési igazolást a kórházban, szülésnél (vagy elötte)????? Ezt a védönö mondta a kismamatanfolyamon... Persze azt is mondta, hogy már a terhesgondozás során is kérnie kellene ezt az orvosnak, de erre persze mindenki csak a szemét a meresztette, mert senkitöl sem kérték... Mindenesetre én elég bajban lennék, mert idejét sem tudom, mikor voltam utoljára tüdöszürésen, most meg természetesen nem lehet.

Személyi szám igazoló lap fog kelleni valamihez? Nekem olyan sincs...

Zita
27+6
ParaZita

Mj,

Szivesen,bar nem en talaltam ki az elmeletet.Nekem is mondta tobb baratnom hogy ilyen leszek,de csak most hittem nekikKép

Gomb,
Hat az alkati kerded de az teny ha kis torekeny voltal mar most kismama formad lehet.
Nekem legalabbis az volt a te heteden.Most meg mar nagyon az van,es imadom,szornyen buszke vagyok raKép

Zsanci,
Ez a Ctg is valtozo mindenhol.Az elozo korhaz ahol jartam a 36.hettol csinalta es osszesen 4x ,azaz hetente 1x.
Itt a SOTEn Meg mashogy ,surubben csinaljak.Mert ugye sokszor naponta valtozhat a szituacio.
En is attol felek hogy nem leszkedvem fozni.A kispapa eszik a munkahelyen ,na de en otthon kenytelelen leszek csinalni valamit ha nem akarok ehen maradniKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Zita,
Nekem sem volt tudoszuresem,es nem is hallottam rola.
A szem szam igazolo lap tenyleg kell majd a korhazba a szules utan.Bar ha mar nincs is szemlyi szam elvileg akkor meg mi a fenenek.De hat ezt hivjak burokracianak.
De azt tudsz kerni a keruleti okmany irodaba 5 perc alatt.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Remélem tényleg mások fognak az utódommal bajlódni. Kicsit félek tõle, mert elsõ munkahelyes fiatal leányzó, és hát ugye bármennyire is aranyos az élet egyéb dolgaiban, itt bizony felelõsség van, és nem kicsi. Remélem meg tudom acélozni kicsit a jellemét, mert ha nem bajban lesz. Most vagyok a 23. héten elvileg. Október 26-ra vagyok kiirva, és még van 25 nap szabim is. No meg a négy hét szülési szabi, úgyhogy szeptember 1-tõl pihenek.
Direkt jól jön ki az idõpont, mert augusztus 30-al költözünk, és legalább szépen nyugisan fogok tudni kipakolni mindent, mire jön a kiscsaj.
A második név pedig Anna lesz. Tegnap itt olvastam valakitõl, hogy egy az egyik verziójuk, és beleszerettemKép)) Az elsõ névbe nincs beleszólásom, az mindenképpen Szilvi lesz (párom ragaszkodik hozzá)Kép

Szilcsike
szilcsike

Csics!

Nekem a málnalevelet a szülésznö Kép ajánlotta, és biztos vagyok benne, hogy nem tette volna, ha bármi gondot is okoznaKépKép. Söt kifejezetten dicsérte a tágulás elösegitésében.
Csak azt olvastam róla, hogy görcsoldó.

Kamelia!

Hát igen, néha szinte rohan az idö.
Jó babavárást!KépKépKép

Zsanci!

Ha jól tudom, a 36. héttöl kötelezö elkezdeni a CTG-t. Nekem a 35. héten kezdték, de azt mondták, hogy a következö héttöl ugyis kellene mindeképpen.
Most még csak hetente járok (egy alkalommal rossz lett, és akkor még 2 nap múlva megismételték, de az csak kivételes volt). A fiamnál a kiirás napja után 2 naponta kellett mennem.

Zita!

Én nem tudok arról, hogy kellene tüdöszürésröl igazolás, márcsak azért sem, mert ha a terhesség elött nem voltál, akkor terhesség alatt már senki nem kötelezhet rá, magyarán nem is tudnád teljesiteni. Mindenkinek ajánlott (ha jól tudom, nem kötelezö) 2 évente tüdöszürésre menni, de nem terhesség-szoptatás alatt.
Nem értettél valamit félre?

Beszti
38+5

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok LÁnyokKép

Bevallanivalóm vanKép Egyszerüen nem tudok a gépre koncentrálni pár napja, olvasgatlak benneteket mert érdekel hogy mi van veletek, de egyébként...Kép Ugye nem haragszotokKép

MOst éppen a fiúk nagy munkában vannak velem együtt, igaz én csak az apróbb dolgokat csinálomKép Felszámoljuk a kupiszobát és kitapétázzuk. A párom úgy döntött, ha már úgyis itthon van akkor belevág. Úgy tünik jobban vanKép és csak egy kis gyomorrontás voltKép

Na pusz
sasha
25+6

Kép
sasha

Sziasztok Lányok!
Még nem olvastam el a hét termését, ugyanis, most érkeztem meg nagymamitól, feltuningolva egy csomó gyümivel. Kép
Remélem, mindekni jól van, most ez csak egy üdv, megyek elolvaslak benneteket.
üdv,
bringa
(32+2)
bringa

Sasha
Nekem is szokott zsibbadni a lábam, elég rendesen. Mindig a combom külsõ fele. Már a várandósság elejétõl, még most is. ASzerintem a méh vmi ideget nyomhat, attól lehet.

Nyuszi, Zsanci
Nekem is van elõtej, szinte minden nap, sõt mostanában már tényleg ki lehet préselni jópár cseppet. Eddig csak a pólóimon, és a melltartómon vettem észre, de most érzem, hogy nedves a bimbó (bocsi). A védõnõm azt mondta, hogy ez jó jel, mert jelzi, hogy lesz tejci. (de akinek nincs, annál term. nem ezt jelenti, hogy nem lesz) Kép

Barbara
Gratula a vizsgádhoz! Kép

Zita
Én úgy tudom, hogy a szájon (vagy amellett) levõ herpesz nem gond. nekem is volt, kétszer is a kismamiság elején. A problémát csakis a hüvelyen vagy akörnyéken, szüléskor aktív herpesz okozza, akkor mindenképpen császármetszés lesz. Úgyhogy ne aggódj! Kép

Csics
Nekem az egyetlen panaszom a hátfájás, de az nagyon kellemetlen tud lenni idõnként. Csak a fekvés jó olyankor Kép

Pocok
Tök érdekes, amit írtál korábban (kedden), hogy hiányzott a pocakod. Ezen már annyit gondolkodtam, hogy el sem tudom képzelni, milyen lesz a pocak nálkül Kép

Málnalevéltea
A barátnõm egy hete szült, méghozzá úgy, hogy csak CTG-re ment (utána strandra indultunk volna), de bent maradt szülni, mert 6 cm-re ki volt tágulva, úgy, hogy nem is vette észre. Kép Pedig csak 1 hétig itta a teát, igaz, a 38. héten szült (de ez nem a tea miatt volt, hanem valszeg elszámolták a heteket).

Zsuzsi74
Pocak a homokban Kép Nagyon jót nevettem

Kataa
Túró, barna kenyér+zöldségek tömkelege, illetve brokkolis túrókrém kétszersülttel Kép

Magzatmozgás-számolás
Nagypocisok, nektek megy a számolás? A kiírás szerint nekem holnaptól kezdõdik a 34. hét, s számolnom kell. Hogyan csináljátok?

Mindenkinek üdv,
bringa (32+2)
bringa

Sziasztok,
Megjöttem a kórházból. Mostmár C2000-es számmal futunkKép. Zárt minden de kicsit rövidebb, szóval a napokban talán nem lesz semmi. Egyébként minden rendben, de ha egyáltalán lehet még fokozni a pisilések gyakoriságát, hát akkor én azt is túlszárnyalom. Eddig is gyakran mentem, de mostanában komolyan fél óránként megyek. Keményedések, enyhe fájások és erõs nyomás lent továbbra is vannak, vajon ez mostmár marad a szülésig?

Nyuszi, Forti,
A hálós bugyit(M-eset) én gyógyszertátban vettem, két db volt 300.-Ft, viszont a gyógyászati segédezköz boltban 1 darabot akartak ennyiért adni. És a Tena is drágább ott. Gyógyszertárban 50.-Ft, gyógyászati boltban 60valamennyi, és az utóbbiban csak 30db-os csomagban tudod csak megvenni, a gyógyszertárban viszont annyit veszel amennyit akarsz. Nálunk legalábbis ez a helyzet.

Gumicukor,
Köszi az 5letet a hideg teára vonatkozóan. Tegnap este én csak egy fél pohárral tudtam letuszkolni, hidegen valszeg jobban fog csúszni.Kép

Zsuzsi,
Ezért a napért nem irigyellek, viszont ha nagyon dagadna a lábujjkád akkor irány a doki!

Kamelia,
KösziKép. Eddig olyan jól elvoltam így, de ma voltam a kórházban, és meglátogattam a munkatársnõmet is. Hát õszintén bevallom, hogy alig bírtam levenni a szemem a babájáról. Olyan édes, picike, szép...Kép, szóval mostmár én is szívesen babáznék.Kép

Forti,
A lábid hogy van?

Pusz, megyek a szokásos napi dinnyeadagomhozKép
Ilke 37

KépKép
KépKép
ilke

Nem tudjatok veletlenul, hogy a terhesgondozasra valo elmenetel ill. a szulestanfolyamra a munkaltato nem koteles-e anelkul elengedni, hogy ledolgoztatna tuloraban? Tehat nem lehet-e munkaidoben jarni mindezekre mindenfele konzenvekcia nelkul?
Azert gond ez nalam, mert a vedonohoz is csak kedden koradelutan lehet menni ill. a szules-felkeszito tanfolyamra is a korhazba.
Raadasul zeretnek majd kismama tornara is jarni, de a munkaidom szinte lehetetlenne teszi (9-18) Kép Kép Kép

kamilla (11+6 vagy 12+0)
kamilla

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat. Csak már ezeken a heteken lennék túl... Ma megint egész nap rosszul voltam - szerintem a melegtõl. Ráadásul a hasam akkora mint egy dinnye, pedig alig ettem valamit. Volt esetleg valakinek hasonló tünete? Mitõl lehet?
Mindenkit üdvözlök
Barbara 9
(nekem a Barbi is megfelel, nehogy Barbara nehezteljen rám)
Barbara

Gömbölyû,

Én is a Te méreted vagyok, pár centivel magasabb talán és nagyon sokáig nem is híztam, meg nem is látszott rajtam a babásság. Még ma is meglepõdnek amikor közlöm , hogy a . héten járok. Ez teljesen alkati kérdés, van akinek már hat hónapos terhesen ekkora hasa van.Kép

Zsanci

Én a jövõ héten megyek elsõ ctg-re. AZt hiszem betöltött 36. hét után szokták elkezdeni.

Sasha

Jó munkát, de csak óvatosan!Kép

Bringa

Welcome back, tényleg jó régen írtál. Magzatmozgást én egyáltalán nem kell számoljak, csak meg szokta kérdezni a védõnéni is meg a dokinéni is, hogy mocorog-e.Kép Én meg rögtön mondom, hogy hajjaj....Kép Nem is tudom mit csinálnék, ha számolnom kellene, mert reggel hét körül kezdi , aztán délelõtt egyfolytában jár, mint akit felhúztak, aztán ebéd után....Kép szóval hamar belezavarodnék. És mostanában olyanokat "nyúlkál" ki, vagy mit csinál, hogy néha az az érzésem, hogy kilukad a bõröm. Meg ott lent kaparászik kegyetlenül. Lehet, hogy mégsem húzom ki a maradék 4 hetet?

Ilke

A pisiléssel hasonlók a tapasztalataim, néha azaz érzésem, mintha Kisnyuszi a hólyagomon ücsörögne, pedig hát az nem lehet, mert be van ugye fordulva a drága.Kép
Köszi az infót a bugyeszról. Asszem megyek és beszerzem holnap.Kép Én is akarok dinnyét!!!!!KépKépKép

Pocok,

Éppen mi is azt tervezzük az anyukámmal, hogy jól telefõzzük a fagyasztót mindenfélével. Annál is inkább, mivel császár után nem ugrálhatok egy darabig. Úgyhogy unyu itt lesz vagy két hétig segit a baba körüli is, aztán meg meglátjuk.Kép

Nyuszi
36.
Nyuszi

Barbi!

Tok fura, en sem voltam az a puffados alkat, de mar hetek ota nonstop fennall ez a helyzet, bar nem banom, mert ha nezegetem magam a tukorben, sokkal konnyebb elhinnem, hogy vegre babas vagyok Kép Kép Kép de teny, eleg kellemetlen ez a mindjart kidurranok erzes, olyan mintha egy labda lennek. reggel talan jobb, akkor sokkal lapibb a hasam.
olvastam, hogy ez gyakori, ezert nem idegeskedem miatta, de kizarolag konnyu eteleket eszem, hogy ne fokozodjon a helyzet Kép igy legalabb a szekrekedeses problemaim is megszuntek...
azt figyeltem meg, hogy ha nem eszem hust, sokkal jobban erzem magam a boromben.

Beszti!

Ma meg semmi eletjelet nem adtal, csak nem eljott a nagy nap? Kép

kamilla
kamilla

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: