A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tiza Kép

Már nagyon várjuk, hogy felpörögjenek az események....Kép
mot

Tűzmanó:

Nagy adag szénhidráttól valóban felmehet a cukrod,de gondolom te éhgyomorra voltál.
Inzulint,meg valóban nem adnak terhesnek.
A szervezetben ilyenkor annyi minden változik,ha nem tartósan magas,az még nem jelent rosszat.
De szerintem is minden ok.

Babcsi:

Nagyon sajnálom,ha még újabb hónap.Komolyan!!
Nem tudom te mennyire bírod a folyton dokihoz rohangálást.Nekem nehezen ment,de te erős vagy,igaz?

Tynus:

Érdekes,én meg alig vagyok éhes,magam sem értem,pedig imádok enni.Holnap megyünk dokihoz,úgyhogy azt már valahogy kibírom.
És már nem csinálok több tesztet.
Nekem a legjobb barátnőm is babát vár,úgyhogy mindig beszámol mit várhatok.
Neki is annyira örülök,mert 4 hónappal ezelőtt nagyon rosszakat mondott nekik a doki.-inszemmel is lehetetlen a babó-és abban a hónapban spontán sikerült!!!(2 év után)
Hát nem egy csoda?

Ilyen csodát mindenkinek!!!

KépKép
rönci

TizaKép
Így van! De ez van, folyt. kövKép

RönciKép
Már megszoktam. Ez van. De semmi gond, majd lesz ez másként isKép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok minden babásnak nagy nagy gratulaKép
ma voltam dokinál megint és a fránya ciszta kisebb lett hurrá 36*36mm szuper most semmit nem kell vele tenni de 2hónap múlva látni szeretne
puszi mindenkinek Ildikó
ildikoo5

Sziasztok minden babásnak nagy nagy gratulaKép
ma voltam dokinál megint és a fránya ciszta kisebb lett hurrá 36*36mm szuper most semmit nem kell vele tenni de 2hónap múlva látni szeretne
szerintetek a kamilla tea milyen hatásal van a cisztára????
puszi mindenkinek Ildikó
ildikoo5

Tüncsibe Kép
Ma vagyok a 2 cn-on.

Puszi Lányok Kép

Kép
Kép
szilva069

Hajrá SzilcsiKépKépKép
Reméljük hamar visszakapod a fagyibabákat.
Nekem még mindig nem jött meg rendesen. Nem érzem magam valami jól. Tök levert vagyok és a hasam is fáj, de egyébként jó kedvem van, mert végre végérvényesen is itt a tavasz. Ez lesz a mi időnk. Igaz?

Kép
Kép
tiza

SzilcsibeKép
Hurrá!!! Akkor előre a fagyibabákért!

Nekem is megjövőben van sajna-bajna de Tizának igaza van most húzzunk bele csajok!!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

IZA!
Sajnos nincs meg a mélcímed! Írnál nekem, hogy tudjunk egyeztetni helyszínt? Valami belvárosi cuki?
Bocs, hogy csak most írok, egész nap nyomtam a melót, remélem még olvasod!
Vendég

Szia Szilva Kép

Hajrá-hajrá!!!!

Remélem a jövő héten már "lövöm" magam....
mot

TündiKép
Írtam mailt.

Kép
Kép
tiza

Iza,okés, ott leszek!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Amica!Kép
Köszi az infot, majd ha ott tartunk, én is ráállok a börzére, de addig babonából még nem szeretnék nézegetni semmit.

Tiza!Kép
Ha még nem jött meg rendesen, és abbahagyod a gyógyszert amit szedsz, és úgysem jön,sztem szerdán csinálhatnál még egy tesztet, nem?
A sógornőmnek is volt valami barnázás, meg enyhe vérzés a menzesz körül. Nem akarok hiú reményt táplálni benned, de még van némi remény, nem?

Babcsi!Kép
Nagyon sajnálom, annyit gondoltam rád is és Tizára is, úgy látszik, az én +++-im nem sokat érnek, sajnos. De még korán van egy kicsit a menzihez, nem? Vagy kaptál valamit, amitől előbb megjöhet?

Rönci!Kép
Énis holnap megyek dokihoz, a párom felhívta egy kedves ismerősét, hogy nézzen meg, mert néha vannak kisebb görcseim, és ez nem tetszik neki, jövő hétig meg ne várjunk vele.Nem tudom, te hogy vagy vele, de annyira parázok, tudom, hogy ez nem jó, de nagyon bennem van, hogy nehogy elmenjen. Pedig igyekszem nem gondolni erre!

Úgyhogy holnap de.10-11körül gondoljatok rám, hogy minden rendben legyen!

tynus12

Sziasztok!
Most nem tudok visszaolvasni, holnap pótolom.
Megvolt a HSG!! Oda szüzességem.Kép
Minkét petevezető átjárható! Megkönnyebbültem.
Megyek ledőlök, kicsit feszít a pocom.
Kellemes estét!KépKép
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek! Kép
mot

Kép
Kép

IldikóKép
ildikoo5

TinaKép
Köszi, hogy gondoltál Tizára és rám!Kép Igen, még korai a menzi, de még nem is jött meg csak barnázás van 2 napja egy pici meg fája pocim a melleim mint a nyavalya, lehet, hogy így lesz a menzi napjáig? A sógornődnek mennyi ideig volt barnázás és a menzi előtt?

Küldök nagyon sok drukkot de-re!!! és biztos minden rendben lesz!! Annyira izgi, kíváncsi vagyok mit fogsz látni!!!

GyugyiKép
Szuper hír!!! pihengess!!!

Mot, IldikóKép
Nektek is szép reggelt!

Tüncsike, SzilcsikeKép MandaKép és mindenkiKép nagyon leült a topicKép Bár igaz, hogy nekem sincs valami túl sok időm írni a tanulás mellett.

Kép

KépKép
babcsi

Jó reggelt mindenkinek!
Gugyi
az jó hír, hogy átjárhatóak..akkor mostmár "csak" türelem kérdése az egész. Kép
Idiko
Köszi a vidám képeket, biztos mindenkit jobb kedvre derítenek. Biztos felszívódik vagy kidurran a cisztád hamarosan. Mennek az eltávolító drukkok: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem is írtam még, hogy a diétámank köszönhetően (főleg sztem a cukor megvonásának) 3-vagy inkább 4 kilót fogytam. A szénhidrátot nem vontam meg, nehogy azt higgyétek, csak a cukrot, na meg az élesztőt, tejterméket...de minden másból annyit ettem amennyi belémfért.Tornázgatok is mikor van időm..de sajna nem túl sokat. De mivel itt a várva várt tavasz végre, lassan előkerül a biciklim és járhatok azzal munkába! Kép Mostmár visszahoztuk az étrendünkbe a tejtermékeket...hiszem már másfél hónapja elég szigorúan betartottunk mindent...és különben is a kandida diéta is engedi őket (bizonyos fajtáit). A mi diétánk pedig gombátlanító ill. lúgosító lenne. /Nem mintha tudomásunk lett volna róla, hogy gombásak vagy savasok lettünk volna. Kép/ De mindeképp méregteleníteni szerettünk volna. Szóval majd lassan lassan visszatér a cukor és élesztő is az étrendünkbe, persze csak mértékkel. Továbbra is marad viszont a sok ásványvíz, zöldség, teljes kiőrlésű cucc. Hát ennyit erről. Bocs, hogy nem tartoztam a témához, de hát velünk most "csak ez" van.
Jövő héten kapom a 3. szurit. Lassan elkezdjük szedni megint az elevitet, hogy készüljünk a nyári projectre.
A lagzinkig még 94 nap van hátra, a új lakásunkra pedig ma írjuk alá az adásvételit! Szóval zajlik az élet.

Mindenkinek kitartást és mihamarabbi babásodást!

Szilva
Akkor ebben a ciklusban sok sikert a fagyibébiknek!!! Megy a drukk!
Tiza
Ugye még nem jött meg rendesen? Hátha.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!Kép

VkriszKép
Jó hallani felőled. Már csak 94 nap? Vágod a centit?

BabcsiKépTizaKép
Pirike? Beágyazódásnál is lehet barnázás!Kép

IldiKép
Ha kisebb lett, az jó. 2 hónap múlva már semmi nem lesz belőle!

SzilcsiKép
Akkor most jöhetnek a babák?? Az jó!KépKép

TűzmanóKép
Voltál toxoplazma vizsgálaton? Nekünk is van cicánk. Terhesség előtt kell megcsináltatni, vagy ráérek? Sima vérvétel, ugye?
Cukrod rendben?

MotKépTinaKép TündiKép
TöbbiekKép
SÜT A NAP!!!KépKépKép
Vendég

GyugyiKép
Háát, bár így lenne. Csináltam ma egy tesztet (eddig bírtamKép) és persze, hogy nega lett! Nem is nagyon reménykedek mert szerintem ezek sajna menzi tünetekKép

De igazad van! süt a nap és itt a tavasz!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

BabcsiKép
Én is barnáztam a 21,naptól, kb.egy hétig. Doki azt mondta, hogy beágyazódásnál is előfordulKép
Én is írtam azokban a napokban ide, és nekem is azt írta vki, (tán Tiza) hogy a mensi előtti barnázás nem sok jót jelent. Aztán mégisKép
Hasam is fájt, mintha bármelyik pillanatban megjönne, olyan tök fura érzés volt!
Én nagyon szorítok Neked++++++++++++
Vendég

HagaKép
Érdekes érzés, mert hasam fáj, cicik is eléggé! Háát az a nega teszt ilyenkor még nem jelent semmit tudom. Meglátjuk és köszi a bíztatást! De rég hallottam felőled! Mi van veled? Veletek?Kép

KrisztaKép
Szióka! Te is rég voltál! Ez a méregtelenítés nagyon klassz dolog! Én csak teával csináltam Az étrendünk mindig elég változatos, de sok benne a zöldség-gyümölcs, joghurt és barna kenyér stb.

Kép

KépKép
babcsi

Tyna, Krisz, GyugyiKép
Még nem jött meg, de továbbra is vérezgetek, ha elmegyek WC-re. Egyébként a hőm 36,7, úgyhogy nem csinálok tesztet. Várom, hogy végre megtaláljon rendesen rühes ribi.

GyugyiKép
Örülök a jó híreknek, akkor mindent bele!

BabcsiKép
Hát azért nem hazudtolod meg magad. Még nagyon korai volt a teszt, de hát tőled már megszoktuk, Te teszt királynő.

Kép
Kép
tiza

SziasztokKép
Csak egy gyors bekukk.

TüncsiKép
Na, úgy néz ki, ma lettem 1cn-on, légyszi javíts a táblában, ha a közelében leszel! Köszi előre is!!!

Mindenkinek puszi és drukk hegyek!!!!

manda

Sziasztok!Kép

GyugiKép újra megcsinálták a vércukrot, most 5,7 lett. A határ szerintük 5,5, úgyhogy még mindig magas, bár érdekes, hogy anyukám 3 helyen megnézte nekem, máshol, 5,7, ill. 5,9, ill. 6,1 a normál határ. Na mindegy ez azért már barátságosabb érték, bár még most sem hiszek nekik mert otthon rendre 5,4-et mérek.

Toxoplasma vizsgálatot terhességnél nézik, az első vérvételen (és a másodikon is) állítólag nem kötelező, de én szóltam külön, mert nálunk otthon 2 kutya van.Kép De úgy tudom terhesség előtt is meg lehet nézetni, hogy mi újság van e téren. Sima vérvétel, háziorvosi beutalóval is megcsinálhatod.

Csajok nekem 1-2 napja olyan hülye érzésem van. nincsen semmi baj, pont úgy érzem magam ahogy eddig, és mégis, annyi minden olvasok a neten, hogy elkezdtem aggódni a babóka miatt. Drukkoljatok nekem, mert állítólag a 9. hét a kritikus (mert a akkor a petefészek már nem a méhlepény meg még nem termel elég hormont), és én csütürtükön lépek bele a 9. hétbe. Érdekes, hogy ahogy telik az idő, úgy válik a kisbabám a szerves részemmé és ahogy testileg-lelkileg egyre jobban kötődöm egyre nehezebb lenne elviselnem, fedolgoznom, ha véletlenül elveszíteném őt.

Ami a legjobban zavar az az, hogy a 6. héten voltam UH-n, és a 11. hétig semmi, magyarán 5 héten keresztül a vlágon semmit de semmit nem tudok a Kismanómról, hogy szépen fejlődik-e stb. Mindjárt kérek egy beutalót a háziorvostól...

Haga, Te mikor mész újra megnézetni?

Puszi Mindenkinek!

Tűzmanó 7+5
Vendég

Szia Tűzmanó!

Ne haragudj, hogy így beszemtelenkedek, de mint írtam szoktam olvasni ezt a topicot!
Szerintem amíg kismama vagy ne olvass el a terhességről és a szülésről semmi negatívat, én sajna beleestem ebbe a hibába. Gondolkodj nagyon-nagyon pozitívan és legyél nagyon boldog a pocaklakóval!Kép És el kell hinned, hogy minden rendben lesz! És persze úgy is leszKép!!!!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok Lányok!

Voltam dokinál, és kaptam képet is! Jövő héten kedden vissza kell mennem, mert nem sok minden látszik, de van magzat, és jó helyen, azt mondta. De majd jövő héten többet mond, nagyon aranyos volt, meg a kép is. Egy pár rövidítés van rajta, hogy BG, NG,FG,DYN, ilyenek, ezeket hol lehet vajon megnézni, hogy mit jelentenek?
Szóval jövő hétig megint izgi.

Babcsi!Kép
Már vártam hétvégére is a tesztet, úgyhogy túlteljesítettél!Kép 2-3 napig barnázott, és a 2.hónapban is, most 13.hetes. Szerintem még ne add fel!

TizaKép
Te se add még fel, ha nem jött meg még rendesen, addig minden lehetséges.

Tűzmanó!Kép
Ez a vércukorszint azért már jobban hangzik! Ne aggódj, ha otthon jó, nem lesz baj.
Teljes mértékben megértem a parát, ami rajtad van, nekem ez még visszalesz pár hét múlva. Szerintem az a sok marhaság, amit az ember összeolvas, az teszi ilyenné az embert. De ez valahol normális, menj el, és kérj beutalót, ha nagyon aggódsz, biztos nem te vagy az első, aki kér. Nekem is "sárgatest-parám" van, de még addig van 4hetem, de igazából 12.hétig para van.
Én a beutalót megúszom, mert a háziorvosom a nőgyógyász, biztos az agyára fogok menni ezzel.
Nem mérik ezt a hormonszintet valahol?

Rönci!!Kép
Veled mi a pálya? Voltál? Mi volt?

tynus12

TynusKép..külön nem nézik csak vérvétellelKép Meg az sem mindegy hogy melyik nap mérik, meg gondolom terhességben minden szint felborul. Szóval jobbára egy esetleges vetélés után nézik azt hiszem.

Higgyétek el, én nem vagyok annyira parázós típus - minden látszat ellenére Kép - ha mondjuk kb. minden 2 hétben tudnám azt hogy minden ok. szépen nő, csak egy perc rákukk, nem aggódnék. De így, hogy a 6. és a 11. hét között semmi....A hatodik héten csak egy pici pontocska látszódott...és most nem tudom mekkora lett stb.

Ahogy szépen múlnak a hetek ez elmúlik majd, főleg ha majd már minden nap mocorogni fog, de ez most még más. De látod Tyna Te is mész a jövő héten. ...ez jó így.

Én meg megpróbáltam bekunyerálni magam a doki mrendelésére...tudjátok, csakhogy egy pici pillantást vehessek rá...de az asszisztens , bár nagyon kedves volt, elhajtott. Azt mondta hogy igazából most sem kéne mennem, mármint 2 hét múlva, amire már bejelentkeztem, hanem csak a 12. hét után ami innentől számítva nekem még 4 hét....mert nincs panaszom..Hiába már magánba sem lehet csakúgy bejutni, úgyhogy várokKép

MandulaKép ..igazad vanKép de sajnos jelen pillanatban úgysem tudok ez ellen tenni..csak be vagyok sózva...Kép
Vendég

Tüncsi merre van?
Vendég

Tűzmanó!Kép
Hát, az senkin nem segít, ha vetélés után nézik. Kép A barátnőmnek tavaly 10 hetesen ment el, aztán 3hónap múlva megint terhes lett, és utánna kapott gyógyszert,amitől rosszul volt 12hétig, de már egy hónapos a picilány, úgyhogy megérte. Nem értem, ha ez az oka a legtöbb vetélésnek, mért nem nézik mindenkinél?
Én megoldanám hasfájással ezt a dolgot, akkor úgyis megnéz, én meg tudnám, hogy nem fáj a hasam,de legalább nyugi lenne.

tynus12

hát igen, csak én sem akartam most annyira erőszakoskodni. Tudod, ezek a vizsgálatok, amikre beutalót kaptam a v.nőtől az elmúl 1,5 hétben szinte minden nap volt valami..de már avégére értem...majd ha már nagyon nem bírom kérek egy beutalót a háziorvostól.Kép
Vendég

egy kicsit meg is ijedtem ma egyébként ez is hozzájárultr a mai hangulatomhoz.

Most a finnyásak ne olvassák továbbKép
Megyek a WC-re, pici vércsík a bugyin. Az első infarktus után sikerült jánönnöm, hogy sajnos megint előjött az aranyerem.(előtte kb. 1 órával voltam nagydolgon) Hüvelyből persze semmi nem jött szerencsére.
Ezzel a hülye aranyérrel minduntalan szenvedek időről időre előjön. Niovemberben már 2 sebész doki is látta, de mindkettő azt mondta á ez még semmi...persze állandóan ülök ebben a hülye irodában...

bocs ha kicsit hangulatrontó vagyok ma....Kép

de percről percre változik a hangulatom
Vendég

SziszatokKép

TüncsiKép
Javitanál lécci 1 cn.-re!!KöszikeKép
Lányok rövidülnek a ciklusaim!Kép

Mindenkinek pusziKép
Vendég

Sziasztok!

Segítsetek nekem légyszi. Ma kaptam meg a hormonvizsgálatom eredményét, a 21. napit, és nagyon kiakadtam.
Valaki tudja, hogy mi az a rövidítés, hogy "OD".
Melyik hormon ez?
Ennek a normálishoz képest a négyszerese van nálam.
Én az ösztradiolra gondolok.
A felső határ 190 és nekem 890 lett.
A jövő héten megyek a dokihoz, csak akkora kaptam időpontot.
Ja meg az FSH értékem pedig negatív vonalat kapott.
A többi jó volt.
ildike25

Vendég

Jó reggeltKép

GyugyiKép
Tüncsivel tegnap beszéltem. Nem jó náluk a net, azért nem tud jönni. Egyébként jól van, már nincsenek rosszul létei. Takarítgat az albérletben szegény.

Tyna, TűzmanóKép
Szerintem ne parázzatok, minden rendben lesz. Így álljatok hozzá. Azért megértem az aggodalmatokat, de inkább úszkáljatok a boldogságban, sokan irigyelünk benneteket (persze csak jó értelemben).

IldikeKép
Én is az ösztradiolra gondolnék, de ehhez nem igazán értek. Majd a dokid úgyis tudni fogja mi a helyzet.

Magamról csak annyit, hogy a dög még mindig csak kerülget (de már nagyon). Azt hiszem ma talán már megjön. Nagyon szenvedek, mert a szervezetem az összes vizet megköti. Egy csomót iszom és alig járok WC-re és csak úgy dagad a testem. Már nagyon várom, hogy megjöjjön.

Kép
Kép
tiza

Jó reggelt Mindenkinek!

Tiza!Kép
Tudod, most hogy van baba, most ezért izgul az ember, hogy nehogy elveszítse. De azért természetesen próbálkozom, és úszkálok a boldogságban, de sajnos ez is benne van a pakliban.

Az ultrahang képen vannak fölül értékek, tudja valaki, hogy mit jelentenek, mert sehol sem találtam.?
BG: 37 NG:-17 FG: 0,5 DYN:1 ENH:3/2 SCC:4

tynus12

TynaKép
Én sajnos nem értek hozzá, a babások tán igen.

Kép
Kép
tiza

Jó reggelt mindenkinekKép

IldikeKép
Nem tudod a dokidat legalább felhívni, hogy addig se izgulj?

TizaKép
engem is csak kerülget a dög, folyamatos menzi előtti érzések de csak valami rózsaszínezés, az is alig. Azért én annyira nem várom a riherongyát, inkább kerülne minket el!Kép

TinaKép
Nyugi-nyugi!! Neked is azt tanácsolom, hogy hívjad a dokidat, mégis ő tudja neked megmondani a tuti! Lélegezz mélyeket, legyél boldog és nyugiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

TizaKép
Ha beszélsz Tüncsivel puszilom!

SzilcsikeKép
Lassan itt a nagy nap? Annyira drukkolok neked!

MandaKép
Veletek mi a helyzet?

Kép

KépKép
babcsi

Tina!Kép
Ezek annak az ultrahang gépnek a paraméterei amivel téged vizsgáltakKép
Legalábbis szerintem. Ha bejelölte rajta a doki a bébid akkor azt kb. olyan 6-10mm-esnek keresd, attól függ mikor voltál és légy vidám! A pockok nőnek csendben is és nemsokára már moshatod őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Tynus:

Én is voltam tegnap dokibácsinál.Minden ok szerencsére.Jó helyen van,még csak egy fekete pontocska.Nekem 2 hét múlva kell mennem újra.

Most sem érzek különösebbet,a dokim is csodálkozott,mert mondta,hogy a nők gyakran teszt nélkül is észreveszik.

Viszont érdekeset mondott.Kérdezte melyik teszteket csináltam(mert bevallottam,hogy sokat)
Mert van egy teszt,aminek elfelejtettem a nevét.Azt mondta,ha ő rápisil is +.Érdekes nem?

Egyébként nem szabad feleslegesen parázni.Én legalábbis megfogadtam.Annyit idegeskedtem előtte,hogy mostmár nem teszem.Pozitívan próbálok hozzáálni mindenhez,mert akkor a gyerek élete végéig parázhatnék.
Gondolj arra,hogy a babi mindent érez!!!

Örüljünk neki,és szorítsunk a többieknek,hogy ők is átélhessék.

Az értékeket pedig ne nézd!!Bízd a dokidra.

Kérdezted mit szeretnénk?Mindegy,de tényleg.
A szüleim miatt talán kislányt,mert 2 nagyfia van a bátyámnak.

Boldogságteljes szép napot ebben a szomorú időben is.

(egy picit persze én is izgulok,de nem viszem túlzásba)

KépKép
rönci

Tüncsi, jó takarítástKép! Pocsék idő van, gondolom nálatok is.

Babcsi, halihó! Láttam teszteltélKép Kitartást, reméljük a tavasz meghozza azt a babát!

Szilcsi, csendben drukkolok, hogy most semmi se jöjjön közbe!Kép

Manda, Tiza, Gyugyi, Vizkrisz üdvKép!

Kép
Kép
Kép
amica

Rönci!Kép
++++++++++++++++++++
Ügyes vagy!
Tina is biztosan megnyugszik majd!
++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
amica

Babcsi Kép Amica Kép
Aranyosak vagytok, hogy gondoltok rám. Nagyon jól esik. Sajnos én nem nagyon merek még arra sem gondolni, hogy ezúttal egyáltalán sikerül eljutnom a transzferig. Jövőhét csütörtökön dől majd csak el. Semmiképpen sem szeretném magam beleélni a dologba, mert eddig mindig közbejött valami.

Kép
Kép
szilva069

AmicaKép
Ilyen időben csak pockot lehet mosni!! Sőt, szerintem most elég ha kiteszed az esőbe aztán majd mossa ő magát!Kép Bizony teszteltemKép Mert nem akartam nektek csalódást okozniKép Függőségem tesztügyben igen muris de érthetőKépKépKép Mit fogok csinálni ha egyszer majd + lesz? Képzeld azt a rengeteg + tesztet amit utána fogok produkálni! és még úgyis minden egyesnél izgfulni fogok, hogy mi az eremény! hihihihi de jó, már alig várom!KépKépKép

SzilcsikeKép
Mindenki nagyon drukkol neked!!! Tudom, hogy nagyon aggódsz, de nyugodj meg egy kicsit és próbálj pozitívan hozzáálni! tudom, hogy negyon nehéz mert sok mindenen keresztül mentél! Küldöm a millió sok + energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok lányokKép
Tudom nem nagyon a témához tartozik de ma voltam hasi ultrahangon a házidokim küldöt el mert motstanában sokat szédülök és fáj egy kicsit a gyomrom ahol a epémet nézték és találtak egy 2cm es követ amit müteni kell még most sem hiszem el de kaptam képet rólaKépjó mi nekem egy köröl van képem másnak a babárolKép
Bocsi ha nem ide tartozik csak gondoltam leirom
ildikoo5

Gyugyi!

Köszi a címet.Ismertem ezt az oldalt, de sajna itt nem írnak erről. Fogalmam sincs, hogy mi lehet.

Babcsi!
Sajnos nem tudom fölhívni az orvosom, mert ezt az eredményt egy ismerős által kértem el.
A doki azt mondta, hogyha majd megyek hozzá, akkor viszi magával eredményem, és kielemzi.
Ugyhogy várok!
Pedig jó lenne egy kicsit előrébb jutni.
ildike25

Tynus,
igaza van Amicának, azok tényleg nem a baba adatai! Kép
Boldog pocakosodást.
potter_76

Sziasztok!

TűzmanóKép
Én holnap 2kor megyek ismét a dokihoz, szívhang ügyben. Remélem minden oké lesz. Egy ideje kínlódok, mert baromi alacsony a vércukrom: 1,7
Olyan éhségérzet kerülget amikor megébredek (mindegy hogy reggel 7, vagy hajnali 3), hogy marha sz@rul tudok lenni. Napközben is előjön. Van, hogy segít a kaja, van hogy nem. És a rostos üdítőket nagyon kívánom!!! Előtte nem szerettem. De inni csak napi 1 pohárkával merek.
Cicim is fájdogál néha, meg olyan mintha le akarna szakadniKép
A gatyáim is összementek picitKép
Védőnőhöz majd csak jövő héten megyek, aztán beindulnak a vizsgálatokKép

Te hogy érzed Magad?
Nyugi, ne idegeskedj a következő UH-ig, biztos minden okés!!!

Üdv:
Haga 7+4
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: