A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

TitatiKép
Mi lenne ha azt próbálnád meg, hogy kifejsz szopi elött a melledből egy 50gr-ot s úgy teszed cicire.
Akkor talán nem ömlik a tejci a szájába, s hirtelen nem lesz tele a pocija.
Lehet az a baj, hogy hirtelen teleeszi magát, eltelődik, s utána nem éhes, pedig valójában kevés még a mennyiség amit szopott.

KépKép
csema

Rég neteztem ennyitKép Apa itthon hagyta a gépét,h ne kelljen kint üldögélnem a nappaliban, maradjak az ágyban. Persze nem azért,hogy netezzek, hanem mert hétvégéig egy dolgozatot kell írnom az egyetemre! Boti közben mellettem durmol. Mi kell ennél több? Azért ebéd után megyünk egy nagy sétára?
10-05 fokban is kell még overál? Kérdés ugyanaz,mint Anginál: ki miben viszi sétálni a babát? És tényleg, az autóban?

Angi: mi Botit is bevisszük az áruházakba. Akkor Lidi többször kevesebbet eszik. 3x ébredniKép, nem irigyellek. Jobbulást köszi. Teázok, lámpázok...remélem, segít.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Csema:
van, hogy olyankor kerül cicire mikor még nem vagyok tele (mondjuk hajnali teljes fejés után fél órával), de akkor is ugyanez a képlet. Igaz akkor nem fuldoklik, de akkor se szív 10p és 60 ml-nél többet. Mintha erre lenne beállítva.
De próbálkozunk majd, hátha... Köszi Kép
titati

Annácska: forró fürdő, apázásKép...

Csema: én csüt-n megyek kontrollra.

Anita
Kép
Kép
_anita_

séta/ruha: én még ugyanabban viszem Kincsőt, mint az 5 fokos hidegben Kép És eddig még nem éreztem izzadtnak.
Body, rugi, pulcsi, overal, 1 sapka, takaró.
A kocsiban csak a takarót vesszük le róla.
titati

AnitaKép
gyógymanók mennek....Kép
Kitti átvette Szófit így ma én is a gép elött dekkolok
15 fokban szerintem már nem kell overál, de nézd meg a kiskezét, nem hideg-e.
Szerintem a termo elég esetleg egy pléd, persze ha nem fúj a szél, mert akkor azért hidegebb van a mért hőnél

KépKép
csema

Sziazstok!!!

gyorsan bejelentkezek, megvagyunk, minden oké, úgy néz ki, hoyg a szopi is megy, bár én nem látom magam tejcsárdának, de minden pelusban van kaki, alszik tök nyugodtan, elég sokszor eszik még.(sőt, állandóan enneKép )
Cicim nekem is kicsit sebes lett, de már múlóban.
csak akkor fáj, amikor bekapja.

Nem nagyon tudtam még visszaolvasni, még a mait se nagyonKép (bocsika mindenkitől), de most lett egy kis időm, aztán robogok is főzni(kell a leveske a tejcihez)

Szüléstörténet majd lesz, bár nem lesz túl hosszúKépKépKép(csak amilyen a valóságban voltKép )

Itt van két kép, talán ezen jobbna látható(bár amelyiken hárman vannak, azon éppen nyüglődöttKép )
Kép
Kép

Puszi mindenkienkKép

Annácska, Barti, Vikó, pont egy hét??????????Kép

ildikó
vas

Istvánka, Szonja, Laura, Kata és Misu baba gyönyörűségesek vagytok!

Mindenkinek minden szépet és jót! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ildíííí!!! SziaKépNagyon édes, de azért hiányolom a sötét pulcsi helyett a rózsaszíntKép Gyönyörűségek együtt! Szuper,hogy megy a szopi! Majd gyere,ha tudsz!

Csema:köszönömKép Remélem,hamar átmegy!

Megvolt az 1000. hozzászólásomKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, még itt vagyokKép
KösziKép

Az a gáz, hogy annyira picuri, hogy a sok ruhából, ami van, csak nagyon kevés jó rá(minden lobog rajtaKép) így épp egy sötétkék került rá, de az ágyneműje rózsaszín, láttad?????KépKép
vas

Ildi
GYÖNYÖRÛEK!!!

...a szüléstörténetet már nagyon várom! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szió IldiKépKép
Nagyon várom a szüléstörténeted!
A lányzó gyönyörű, a fiukról nem is beszélve!
AnitaKép
A pulcsi sötét, de a takaró rózsaszín!
Én is imádom a rózsaszínt Szófin, olyan jól áll neki.

KépKép
csema

Sziasztok!

Titati: szerintem Kincső a cumisüveg miatt nem óhajt dolgozni a cicin. Megmondom őszintén, én sem tenném, ha simán a számba repülne a sült galamb.

Zsuzsófi: 1 óráig üvöltetted a 6 hetes Bencét??????

Liza szerintem 50-eket sem szopizik egy alkalommal (passz, hogy mennyit, egyszersem mértem), viszont cirka 1500-szor van mellen egy nap.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Visszatérve,szerintem rengeteg,amiket Boti eszik. Én azért is kezdtem mérni, mert egyszerűen azt hittem,hogy semmi tejem nincs, hogy mindig éhes. Hála neki, meg a sok cicizésének, mondom, most ömlik a tejKép Remélem, csak a 6 hetes ugrásnak (vagy hogy hívjátok) köszönhető ez a mennyiség!

Angi: én meg Esztitől nyúltam a haverok elnevezéstKép Remélem, nem veszi zokonKép

Ildi, Csema: láttam az ágyneműtKép

Szia Cory!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nekem ezek a számok azért tűnnek brutál soknak, mert a fiúk 1 évesen is max fél üveg bébiételt ettek meg egyszerre, ami kb 100g Kép És nem tűnnek alultápláltnak, akkor meg kifejezetten gurultak.

cory
Budapest

Megmondom őszintén, azt hittem,hogy a mérleg van meghülyülve. (Persze, csalhat is ide-oda valamennyit.)De, amikor 2 hete azt a brutál hasfájást okoztam a szalámival Botinak, cumisüvegből kapta a lefagyasztott tejcsit. Akkor is simán bement neki 140... Viszont én is olvasgatom,hogy 3-4 hós gyerekek is mennyivel kevesebbet esznek.
Nos, ezért is aggódom! Mert mondom, szerintem irreálian sok ez a mennyiség, ezért nem is csoda a nagy bukás és hasfájás. De akkor mit csináljak? De amúgy annyira elégedett, mikor jól kitömte a hasát,hogy megzabálomKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Titati, Csema: Hát most jól beparáztam ahogy írtátok az evéseket. Nekem is úgy eszik, ahogy Titatinak, kivéve, hogy nem adok cumisüveget. Szóval kb. 60-at eszik egyszerre és nekem is nagyon folyik a tejem. Ezt a 60-at akkor sem szárnyalja nagyon túl, ha 3 órás alvás után adok neki cicit. Nekem is eszik 10 percik és utána csak cumizik. Viszont a heti gyarapodása múlt hét hétfőn mérve 290g, ma mérve meg 230 g.
Csema szerinted nálunk is gáz van akkor?

Kép

Kép
pgyöngyi

Anita: szerintem egy megoldás van, dobd ki a mérleget Kép

GYöngyi: ha a heti gyarapodása ilylen szép, akkor ne méregesd az evéseket. Csak feleslegesen bepánikolsz!

cory
Budapest

Cory: lassan lejár a kölcsönzési idő, és amúgy sem akartam hosszabbítaniKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: Kép

cory
Budapest

Sziasztok!
A visszaolvasás csak felületesen megy.
Dalma baba egyre többet van ébren, 100%-ban lefoglalva az anyukáját.
Egy kép, popjpeg{392503,}

a többi
pedig:http://kep.tar.hu/mvrita/50249860\

Mindenki babája nagyon gyönyörű!!!

Rita +Dalma(12 napos)

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Rita
Gyönyörű ez a kislány! ...bár igaz a nagyobbak is nagyon szépek! ...a kis vörös lányka is valami csodaszép!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory:
tudom, hogy az üveg a hibás...de mivel sárga volt és nem evett eleget, így doki parancsára kellett pótolnom. Szeretném elhagyni mielőbb...erre próbálok megoldást találni.
titati

Szopi:
7+2 perc alatt 70+ 10
Aztán 25 perc nézelődés, nyűglődés a nappaliban.
újabb szopival 30, aminek a végére be is aludt.
Tehát összesen 110 meglett, összesen másfél óra alatt.
Remélem legközelebb gyorsabban is menni fog.
titati

Titati: én nemcsak a mostani üvegezésre gondolok. Pótlásra meg vannak egyéb módszerek is. Pohár, kiskanál, fecskendő...
Mi a baj azzal, hogy sokáig eszik? Kali oviban van, nem?

cory
Budapest

Cory:
igen oviban...de ha összeérnek a szopik, akkor mikor alszik? Ha nem alszik, akkor meg nyűgös. Ha nyűgös akkor.... ördögi kör.
Biztos én csinálom rosszul.
titati

Cory:
és ennek köszönhetően már eljutottunk oda, hogy egyedül nincs is el Kép Pedig korábban ilyen gondunk nem volt. Olyan jól elnézelődött, és elvolt egyedül IS. De ez az egymásbaérő cicizések óta megszűnt Kép Most már vagy alszik, vagy eszik...ha egyik sem, akkor nyűglődik, és nincs el egyedül. Kép ergo teljesen el lett kapatva...
Biztos én várok túl sokat...
titati

Titati: Kincső nincs még 2 hós sem. Abszolút normális, hogy nincs el egyedül. Az, hogy korábban el volt, az sem biztosítja azt, hogyha nem lett volna a folyamatos szopi, akkor is ellenne még mindig. Az ő "szokásaik" még nem bekövesedettek.

cory
Budapest

Sziasztok!

Látom pörögnek az események, nálunk is van belőle bőven, azért is jövök most ritkábban.

Szopi: én napi max. egyszer mérem csak kíváncsiságból, bár semmi értelme, mert lehet, hogy fél óra múlva újra cicin leszKépKép
Szóval semmi értelme méregetni.

Anita: nálunk is most jött divatba a bukás, ez azért is lehet, mert egy levegőbubi is kilökheti az előtte való tejcit. Kár ezért aggódni, főleg, hogy jól fejlődk BotiKép

Titati:mi lenne, ha mostantól egyáltalán nem adnál neki üvegből? Biztos az első pár nap húzósabb lenne, de pár nap alatt megszokná. Legfeljebb kényelmetlen lesz sűrűbben és éjjel is szoptatni, de ha nem kap csak ciciből, akkor kénytelen lenne megszokn. drukkolok, hogy sikerüljön!!Kép

Rita: gyönyörű család vagytok!!!KépKép

Scullyx: szép baba Laura!!Kép

Gyöngyi: nálunk a csoki és a tejtermék is kedvez a pocifájásnak!
Már gondolkodtam rajta, hogy egy nap csak egyféle ételt fogok enni, így kikisérletezem, hogy mi árt.Kép

Csema: örülök, hogy ilyen összhangban vagytok Szofival!!KépKép
Mi most este is úgy aludtunk el, hogy mellém feküdt Bettina, a szájába adtam a cicim, aztán nem tudom mi voltKépKép Arra ébredtem, hogy ő alszik, mint a bundaKép

Zsu: én sem hagynám sírni, így max. annyit tanul meg, hogy nem érdemes sírni, úgysem jön senki. persze biztos nem volt könnyű!

Ildi: örülök, hogy minden rendben! Nagyon szépek a gyerkőcök együtt!! Drukkolok, hogy a szopi továbbra is jól menjen!!

Angi: most a rugi fölé csak overallt adtam, de ha még melegebb lesz, akkor a rugi fölé már csak kiskabátot vagy kardigánt fogok.
a rugi alatt meg egy bodyKép

Puszi Mindenkinek!

Aki szülés előtt áll, annak kitartás és élvezzétek a jó időt!Kép

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

GyöngyiKép
Miért lenne gáz?
Ha szépen fejlődik akkor nem számít a mennyiség.
Mi sem vagyunk egyformák. Én keveset eszem, de ennek ellenére duci vagyok.
Van aki annyit eszik amennyit csak akar aztán mégis manőken alkat.
Most jöttünk meg a sétából, nagyon meleg van.

KépKép
csema

Titati: ilyen kis korban még nem lehet elkapatni a babát! teljesen természetes, hogy igényli a társaságod, ez főleg cicizést jelent vagy ringatást. Később, ha felfedezi a kezét és egyre jobban érdekli a külvilág, akkor nem fog ennyire lekötni téged. Bettina is az első időkben jól elvolt "egyedül", aztán most max. 5 percig.
Ilyenkor végeláthatatlan a szopi-büfi-kis alvás és kezdődik előlről.
Ne legyél elkeseredve, a babák a pillanatnyi érzéseik szerint reagálnak csak, nem tervezik el előre, hogy "most sírni fogok, hátha kézbe vesznek".
Kitartás, egy cipőben járunk!!!KépKépKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

TündiKép
Ilyen beájulós dolog velem mindennap előfordulKép
Nálam már kép se hang se, de ő biztos csinál valamit mert elégedetten fekszik a karomban mikor magamhoz térek!

KépKép
csema

TündiKép
Te is tegyél fel képeket a csajokról

KépKép
csema

Tünde: Olyan megnyugtató nekem, hogy nálatok is közös ágyban megy az éjszakai alvás. Már azt hittem, csak nálam van így. Úgy gondoltam, hogy mivel napközben letudom rakni a kiságyba aludni, talán később, amikor már átalussza az éjszakát szintén letudom majd rakni a kiságyba. Szerinted fog menni? Vagy ha már megszokja a nagyágyat, nem tudom átszoktatni a kicsibe? Most nálam még egy a lényeg, hogy aludjon éjszaka, ezért nem is kisérletezek a kiságyba rakással.

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: mi is együtt alszunk Kép A fiúkkal is ez volt, és kiszoktak az ágyunkból Kép
Amikor már lerakható a kiságyba, akkor a fürdés utáni elalváskor oda rakom le, és első ébredéstől van köztünk Kép Másképp nem is bírnám az éjszakázást. (Ha jól tudom, a mostani Kismamában lesz erről szó Kép)

cory
Budapest

Titati, szerintem se várj még túl sokat a két hónapos kiscsajodtól, és hidd el, nem azért nincs el egyedül, hogy téged bosszantson. Nagyon picik még ilyenkor, és van, hogy egész nap csak velük kell foglalkozni. Szerintem is próbáld meg elhagyni a cumit, pár nap alatt újra be fog állni Kincső és talán a tejcsi kereslet-kínálat is. A sok fejéssel is elmegy ám az idő. Kép Hajrá!

Nagyon szépek a babák, amiket láttam, gratulálok hozzá!

Ildi, örülök, hogy jelentkeztél, szépek a gyerkőcök, és várom a rövid sztoridat! Kép

Anita, szerintem is hagyd a mérleget, Boti úgy tűnik, marha jó étvágyú, tejcsi is van, gyarapodik is, mi kell még? Kép Az meg ne legyen baj, hogy túl nagy és túl sokat eszik! Kép Nem tudják a babák túlenni magukat. Bence is szokott bukni, sokszor egy-két órával kaja után, ez ilyenkor természetes. Arra kell figyelni, hogy ne hányjon, de azt úgyis észrevennéd. Ha egyébként nyugodt, akkor semmi gáz. Kép Bencuskám ráadásul marha mohó is, szóval ő pl. azért is szokott bukni, mert olyan gyorsan eszik, hogy nem tudja olyan gyorsan nyelni, mint ahogy szívja, és még ugye levegőt is kell venni....Kép És néha összekeveri a sorrendet, aztán megy le a levegő. Ilyenkor büfi, dehát néha jön fel egy kis tejcsi is. Kép Amíg heti átlagban ilyen jól fejlődik, nincs gond. Kép

Haverok Kép Kép Nálunk a narancssárga méhecske, és a piros virág a kedvenc haver. Kép

Angi, szerintem sem gond, ha nem hízik olyan ütemben, mint más baba. Ha min. a 100 megvan hetente, akkor semmi gond. Kép Már pociban sem ugyanúgy híztak, nőttek, viselkedtek, kint sem fognak! Kép És nem szabad hasonlítgatni a manókat, annyira különbözőek! Kép Lidi pedig gyönyörű!

Apropó:
Nicika merre lehet vajon?
Vendég

Sziasztok!

Niciék megvannak, írt a soproniba. Voltak gondok, de már minden OK. Biztosan ide is ír majd, megelőzni nem akarom...

nadine81

Nagyon vizesedek már egy ideje... Kép Tehetek valamit ellene? A lábfelpakoláson kívül...
Már totál nem úgy néz ki a lábam, mint korábban, a kezem és az ujjaim sem... Kép

nadine81

Cory, Tünde Katicát én se hagynám sírni. Csak akkor nem éppen ilyen lelkiállapotban voltam....

Akkor és ott úgy éreztem hogy vagy ott hagyom, vagy megütömKép Inkább otthagytam. Mentségemre legyen mondva hogy tök egyedül voltam, bennem volt az a trauma is, hogy apuci nem vállalta a gyerekét. Vagy csak fiatal voltam? Nem tudom, de már mind1 is, szerencsére Bence kiegyensúlyozott vidám gyerek, ráadásul hétalvóKép

Egyébként Katica vagy cicin alszik el, vagy egyedül a kiságyban. Bekapcsolom neki a zenélőt, és 5 perc múlva alszik. Ha elkezd nyűglődni akkor tudom hgoy még nem lakott jól, akkor újra cici, és azon bealszik. Ma még nem kapott pótlást (csak reggel 20g-ot amiben a gyógyszere volt) és szopizik-alszik-nézelődik. Nem tudom mennyit eszik, nem nézem nem akarok idegeskedni. Csak este hogy hízott-e.

Titati, nem is gyarapodik Kincső megfelelően? Mert ha igen, én nem foglalkoznék vele mennyit szopik.
Kata nem hiányolja a cumisüveget, az egyetlen amit észrevettem, hogy most nem sikerül elsőre jól bekapni a cicit, de ennyi. Remélem nektek is sikerül könnyen elhagyni!

Pusz

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nadine, azon kívül, hogy nem eszel sok sót, ami megköti a vizet, nem tudsz mit tenni.
Ha ez vígasztal, nekem is az utolsó hónapban vizesek voltak a kezeim és a lábam, sőt az utolsó két hétben az arcom is tök dagi volt, de lement szülés után. Már egy hét múlva hűlt helye sem volt. Kép

Kitartás! Kép
Vendég

Helló LÁnyok!

Nálunk még mindig semmi. Bár szombatról vasárnapra már azt hittem szülünk, de elmúltak a fájások. Már nincs türelmem semmihez, csak itt totyogok a lakásban, teszek-veszek. Az UH szerint ma kellett volna szülnünk, de hát a kiscsaj még nem így gondolja...

Ildi! Gyönyörű csajszi Natasa! Ne sokáig várass minket a rövid szüléstörténeteddel, mert azért nem hétköznapi... Kép

A babás mamákat csak irigyelni tudom, bárcsak itt tartanánk már! Kép

Na megyek, lefoglalom magam egy kis mosással. Holnap NST, de kétlem hogy bármit is kimutatna. Kép

Puszi mindenkinek!

Barti
39+0

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Gyöngyi: szerintem teljesen természetes ha együtt alszol a picivel, régen és más népeknél nem is ismerték/ismerik a kiságyat! Később ha már könnyebben elalszik, akkor a saját ágyában is el tud majd éjjelre aludni.
Nagyon sok baba köt ki a szülői ágyban, csak nem mindenki beszél rólaKép
szóval úgy csináld, ahogy mindenkinek jól esik!!

Zsu: persze, megértem, hogy nehéz lehetett! Azért az már tök jó, hogy most Te is kiegyensúlyozott vagy!!Kép tényleg, a párod segít? Gondolom nagyon büszke a kislányára!Kép

Bartika: türelem, már nincs sok hátra és Te is babázol!

Végül 5 órát aludt most Betti kint a babakocsibanKép- megvolt a napi alvásmennyiségKépKép

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde, persze, segít sokat, a házimunka szinte teljesen az ő dolga, én csak mosok, meg összepakolok Bence után amikor párom dolgozik. De ő főz, pakol, takarít. Meg most is ő babázikKép Éjjel képtelen felkelni a kicsihez, túl fáradt (mert én nemKép) De felébred rá, és szopi közben beszélgetünk. Így nekem se annyira uncsi.

Egyébként elmúlt a sárgaság, elromlott a gyerekKép Mostmár kel éjjel, igaz 10 körül eszik, utána fél négy körül, majd 6-fél 7-kor. Tehát nem vészes, de állandóan fáradt vagyok. Ma is 6-9-ig szopizott Kata reggel, én észre se vettem hgoy ilyen sokáigKép Nyilván mert aludtam közbenKép Meg 11-2-ig is együtt szopi-aludtunkKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nadine
Szerintem próbáld ki a krumplidiétát... egy kiló vízben héjastul megfőzve... egésznap azt eszed sok-sok folyadékkal... lehetőleg vízzel.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Az igazat megvallva, álltalában nagyon el vagyok havazva, semmi időm sincs jóformán a babók mellett, max. annyi, hogy olvaslak benneteket időnként. Ez is nagyon jó, mert sok okosságot írtok, mostanában pl. a szopizásról. Ezúton is köszönöm nektek a tapasztalatokat.
Természetesen gratulálok a sok megszületett kisbabához, egytől-egyig gyönyörűségesek!
A finiselőknek pedig kitartás, mindenért kárpótolni fog benneteket az új apróság.
Azért néha majd megpróbálok írni is az olvasás mellett, meg persze kérdezni a tapasztaltabbaktól. Mert kérdésem az lenne bőven. :-)
Próbálok pár képet feltenni a babáimról végre.
A szobájuk:
Kép

Kép

Kép

Kép

Andi
Kép

Andi
Kép
zsandi

Szia Andi!
Örülök, hogy írtál!
Mi a kérdés?Kép
Édesek a picik!!Kép

Hol a többi "eltűnt" kismama??????

Zsu: örülj neki, hogy "elromlott", így legalább szopik és lesz elég tejed!Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok Lányok!

Most csak nagyon rövid leszek. Nem is olvastam vissza, de hamarosan megteszem, és írok majd sokat is.
Most jöttünk haza a korházbol.Kép Nagyon jól vagyunk. Alex egy Tündérmackó! Majd teszek fel képeket, miazmást. Most tényleg csak beköszöntem, mert net is épp most lett meg, most léptek le a szerelők. Na, tényleg majd jövök!

Pusza mindenkinek!!!!
Nancsika & Alex</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Szia Nancsi!
Gratulálok!!!
Zsu, küldtem MMSeket, feltennéd?
Katica
katicuska

Eszti,
húú, annyira durva, hogy nyűgös is vagyok miatta, csak az utóbbi 2 hétben lett... Amúgy lassan kezdett alakulni, alig tűnt fel. Csak most az előző 1-2 hétben dagadt folyamatosan.. De a fejemen még szerencsére nem veszem észre! Kép
De 3 hét van még, szóval lehet, hogy azt sem úszom meg...

Mamacka,
és a krumplis dolog le is viszi, vagy csak nem lesz rosszabb? Ja, és gondolom só nélkül főzzem... Kép

Zsandi,
tündériek a gyerekek!! Kép Szépek vagytok! Kép És a szoba is. Kép

Nancsika,
jó, hogy te is jelentkeztél, várjuk, hogy írj majd még, és mellékelj fotókat is! Kép

nadine81

Nadine: Arra figyelj, hogy a vízhajtó tilos, megindulhat tőle a szülés. Ja és lehet, hogy a vizesedés miatt zsibbadni is fog a kezed vagy a lábad, szóval ne ijedj meg.
Tünde, Cory: Csak azért pánikolok, mert eddig bárkinek meséltem, hogy velünk alszik éjjel babó, mindenki azt mondta, hogy elkapatom és, hogy megszívom, mert odaszokik stb. De én meg úgy vagyok vele, hogy mindegy hol, csak aludjon este.

Kép

Kép
pgyöngyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: