A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nincs jelen? Pár hónapja Romániában (ami nincs túl messze valljuk meg) szamárköhögés votl csőstül. Mindenesetre ÉN nem szeretném, ha valamelyik gyerekemen jönne ki. Mindenki szíve joga és döntése. De azért nincs megbetegedés/járvány, mert kötelező oltás van. Régen meghaltak a babák, meg bénultak sajnos, ezzel semmiképp nem kísérleteznék, hogy ááá, úgysincs.
Vendég

Na sziasztok,itt vagyunk!Kép

Duda Kép
Szegény Nati.Kép
Akkor mégsem drukkoltunk jól a szépkicsilánynak.
Na,reméljük mostmár jobban lesz.Kép

Havtünde Kép
Akkor hogy is van ez a baba/mama betegség-dolog,amit tegnap ígértél???
annamami

Dóri Kép!
Egyetértek Veled és hozzátenném, hogy etikátlannak tartom azoknak a szülőknek a magatartását, akik azért nem oltatnak, mert jó az átoltottsági arány és nincsenek jelen ezek a betegségek. Magyarán élvezze más gyereke a hátrányokat, az enyém meg csak az előnyöket. De én amúgy is oltáspárti vagyok. Nekem kijutott egy kis agyhártyagyulladás gyerekkoromban. Mondhatom rosszabb, mint egy oltás.

Tünde Kép!
Nagyon édes Zita! Kedvencem, amikor elmélyülten tanulmányozza zenélő ketyerét!

Kuha Kép/Prüntyi Kép!
Erre a porra én is vevő lennék!

ayse

Lányok!

Tünde után szabadon:
Úgy látom fáradtság:babanet 1:0, így én is nyugovóra térek, jó éjt!

ayse

Sziasztok!

Én is javarészt read-only üzemmódban vagyok és leszek is valószínűleg még egy ideig. Nagyon összejött most minden az életünkben. Szerencsére jó is (mint pl a munkám), de sajnos a rossz is.

Zsuzsa baba már jobban van, ma jókedvű volt amíg le nem vágtuk a haját. Kép Rendetlennek ítéltem, és levágtam egy olyan nyirbáló géppel, szegény végig üvöltötte, pedig a David kezében volt amíg vágtam, és biztos hogy nem fájt neki, meg hangos se volt, úgyhogy igazából nem értem, miért. Kép De lehet hogy nem a legjobb időpontot választottam a nyirbálásra, mert most amúgy is szomorú vagyok, és már hiányzik a hajasbaba. Most olyan kis barackfejű. Majd teszek fel képeket.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica Kép!

Jobbulást kívánok Zsuzsababának! Majd megnő a haja! Lilnek hajat szárítani sem lehetett több, mint 3 évig (addig kendővel kötöttük be hajmosás után)!

Cinka Kép!
Annyira megrendített szegény kicsi Réka, hogy nem tudok napirendre térni. Biztosan mondták és fölöslegesen írom, de azért leírom: ha jönne a roham (soha-soha-soha ne kerüljön rá sor!!!!!), akkor gyorsan hideg levegőre kell vinni - vagy az ablak elé állítani, vagy ha kinnt meleg van, akkor a hűtő elé.
Hála Istennek, hogy jobban vagytok!

Majola szavaival élve én sem vagyok egy életművész. A családom alszik, végre alhatnék nyugton és is, erre itt kepesztek. De hát kidobott az ágy és úgy látom ma is gyönyörű időnk lesz!

Szép napot Nektek!

Ayse

ayse

Ja oltásos témához még vmi. Ügyvéd barátnőm (szintén 2 gyerekkel) mesélte, hogy nem egy olyan per volt, hogy kiskorú veszélyeztetéséért beperelték a szülő(ke)t, mert nem oltatták a gyerkőcöt.

Mindenkinek szép napot, csodás időnek igérkezik, mindenki menjen sétálni! Kép

Dóri
Vendég

Kuha, Ayse,
Isabgol NatureCare termék, indiai korpafű!
Úgy tűnik tegnap este nem tette fel az üzimet! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Jóóóó reggelt!

Prüntyi-Kuha!Kép
Por neve felírva!KépKép
Ezek szerint ezt lehet szoptatás mellett is alkalmazni?

Kuha!
Nekem is az a gyanúm, hogy nem lesz sikeres ez a fagyasztgatós dolog, de legalább megpróbáltam.Kép

Annamami!
Köszi!Kép
Jól sikerült a kirándulás? Mazsi hogy bírta?
Sikerült napernyőt venni?
Mi ma Szentendrére megyünk! KuhaKépKép

Dóri!
Hogy telt az éjszaka?Kép

Tünde!
Zita nagyon drága, ahogy Apával olvas!Kép

Nati már jobban van, de a lába még mindig kicsit piros és duzzadt.Kép

Mindenkinek szép napot kívánok!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda, igen!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Andi! Kép

Ugyanúgy telt, mint mikor a mi szobánkban aludt, este 8-kor elaludt és felkelt új idő szerint fél 8-kor. Kép Gergő meg legózott. Nekem persze nem volt annyira jó. Kép de talán ma már egy fokkal jobb lesz..

Ti együttalszotok még Natival?
Oltott láb KépKép Új vagy régi oltás?

Dóri
Vendég

Jó Reggelt KépKépKép

Duda Kép
Vettünk napernyőt 1db szürke volt pont ami a mi kocsinkhoz passzol.KépMeg kapott egy nagyobb hálózsákot és egy vékonyabb pizsit is,mert a régi mr kicsi.Kép
Kirándulás klassz volt,Mazsi nagyokat aludt.Kép
Nagyon jó kirándulást nektek is!Kép
annamami

Annamami!
Örülök!Kép Tök jó, hogy Mazsi ilyen jókat szundizott!Kép
Köszönjük!Kép

Dóri!
Ügyes kislány Viki!Kép
Te is megszokod majd és látod, őt nem viselte meg a költözés, hiszen jól aludt!KépKép Fel a fejjel!Kép
Agyhártyagyulladás elleni oltás első része voltKép
Nati még velünk alszik, külön csak kisebb lakásfelújítás árán tudjuk majd tenni. Tervben van véve egyébként!KépKép

Prüntyi!
Köszi!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

oltástéma:
ha tehetném, hogy válogatok, nyilván pl a szamárköhögés ellenit beadatnám, de mondjuk a gyermekbénulás elleni Sabin cseppet nem, mert az már úgy tudom, nincs is jelen.
Igen, tudom, a média is foglalkozott ezzel, hogy páran nem engedték beadatni a gyereküknek. De sztem ha mi beadattuk, akkor igazán nincs miért "félteni" a gyerekünket, nem?

Annamami, Kép
meglesz, de tegnap elég zsúfolt napunk volt, igyekszem ma leírni! Kép
Vendég

Tünde Kép
Ok,persze,gondoltam,hogy más dolgod is van.Kép
Azért kíváncsian várom.

Davallia Kép
Panda is kertészkedik?Kép

Ti mit csináltok a babókkal,így az óraállítás miatt?
Úgy értem,hogy oldjátok meg a lefekvést?
Marci eddig 1/2 7-kor fürdött,7-kor ment aludni.
Most átállítottuk az órát,akkor sztem nem bírja ki 1/2 8-ig.
Vagymi.
annamami

Jó reggelt!

Csak gyors bekukk, mert du. vendégek jönnek hozzánk egy NagyfiúvalKép már majdnem 1 éves (11 hónapos), s még sütnöm kell.

DóriKép, AyseKép!
Oltással kapcsolatban tök igazatok van, én is ezt a nézetet vallom, hogy nem engedhetjük meg magunknak, hogy a gyermekeink holmi hanyagságból, vagy éppen (sajnos) egyre erősödő trendiből ne legyenek beoltva.

Dóri!
Tök jó, hogy Vikit nem viselte meg az átköltöztetés, nagyon ügyes CsajsziKép. TE meg majd megszokod, s biztosan "jobb" lesz hosszútávon. (Mondjuk én beszélek, aki még együtt alszik RékávalKép)

Ayse!
Köszi, de most már tényleg jól van a Kicsilány.
Nem hiába, ezek az "ősasszonyok" csak tudtak valamitKép (hidegpárás sósátor). A dr. néni elmondta részletesen, hogy mit kellene csinálnunk, ha mégis ...., de nagyon remélem, hogy erre nem kerül sor. Még 1x köszi, hogy így aggódtál. Nagyon aranyos vagyKép!

Annamami!
De jó, hogy Mazsinak pont a kocsihoz illő naperenyőt kaptatokKép. A kirándulással meg gondolom mindannyian feltöltődtetek egy kicsitKép.
Én is szívesebben mennék most csavarogni, de a mai vendégeket már nem lehet lemondani. Na mind1, azért biztosan klassz lesz a mi délutánunk is a kis TörpékkelKép.

Andi!
Sok sok gyógypuszi NatiKép piros lábára, remélem estére már kutya baja sem lesz.

Kellemes vasárnapot Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Tünde,
azért nincs jelen, mert kapják a babák a sabin cseppet. Nem is olyan régen még megbénultak szegények, és ha sokan úgy gondolkoznak, mint Te, akkor van a gáz. Sajnos pedig van mitől félteni a babát, mert ha én be is oltatom rendesen sajnos, mégpedig az oltatlan gyerekek miatt. Részletesen elmagyarázta egy gyerekorvos.
Vendég

Jó reggelt!

Látom, mindenki gyönyörű fotókat rakott fölKép

Sildike!
Engem nagyon érdekel a síelős hely!
Tudsz róla elérhetőséget adni(legjobb lenne web oldal,email cím)?

Mi tegnap kertészetekben voltunk, 2-3 hét múlva kezdik csinálni a kertünketKép
Már nagyon váromKépAnnyi szép növényt láttunkKép

Ma talán elmegyünk kötetlenül sétálni...

Mindenkinek szép napot!

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok Lányok!

Apa meg Bazsika elmentek az istentiszteletre megbeszélni Lacika keresztelőjét. Így most van egy kis időm leülni a gép elé. (Lacika mint mindig alszik, úgyhogy őt már nem is említem külön.Kép)

Megann
www.jasna.sk oldalon a szálláshelyek között van a Hotel Grand. Ti is nagy síelők vagytok?
Nekem azt mondta apa, hogy legalább egy szezonba ne legyek már terhes, vagy ne szüljek és menjünk síelni.Kép

Oltás
Valahol mindenkivel egyetértek. Az olyan betegségek mint pl. gyermekbénulás, BCG, szamárköhögés, tehát azok, amik a gyerek életét veszélyeztetik, ott én is abszolut oltás párti vagyok és felelőtlennek tartom azokat a szülőket, akik nem adatják be az oltást. Ja és teljesen normálisnak tartom, hogy az ilyen gyerekeket nem engedik közösségbe.
Másrészt viszont vannak olyan gyerekbetegségek pl. rubeola, kanyaró, amiken spec. én is átestem és semmi bajom nem lett tőle. Azon elgondolkodom, hogy ha mindentől megvédjük a babákat, akkor mitől alakul ki és erősödik az immunrendszerük. Persze lehet, hogy teljesen hülyén gondolom.
Én is mint Tünde csak a kötelező oltásokat adatom. Még Bazsikánál megkérdeztem az agyhártya gyulladás elleni oltást és a doktornénink azt mondta, hogy nem kis csenevész a Bazsi, jó higiénés körülmények között élünk, akkor ne szúrkáljuk feleslegesen a gyereket. Ráadásul az oltás az agyhártya gyulladásnak csak az ellen a törzse ellen véd, amit amúgy is könnyen lehet gyógyítani antibiotikummal. A veszélyes törzsei ellen nincs oltás.

Duda
Remélem Natikám drága holnapra már teljesen jól lesz. Továbbra is küldjük a puszikat Neki.
Lacikának fog még sehol, de az ínye már nagyon dagadt és fehér. Lekopogom, de a kis álomszuszékot még ez sem viseli meg.
Én is főztem Bazsinak apu kertjéből mindenféle finomságot. Jó kis fokhagymás spenótot, meg züldbabot, répát stb. Remélem a krumplit nem főzted bele előre, az ugynis még turmixolva is nagyon rossz, felengedés után.

Dóri
Valószínűleg a gyerekeink sokkal strammabbak mint mi. Én is hívogatom anyut, amikor a fiúk nála vannak, hogy rendben lefeküdtek-e, elaludtak-e, felébredtek-e stb. Anyukám meg csak röhög nagyokat rajtam. A múltkor pedig közölte velem, hogy ne reménykedjek egyik gyerek sem sír, hogy hiányzom neki.Kép
Tavaly Bazsi átment hozzájuk nyaralni én pedig naponta átszaladtam, valami nagyon fontos dologért. Idén közölték, hogy ha mennek a gyerekek a lábamat sem tehetem be max. 3 naponta.Kép

Kuha
Ógy örülök, hogy jobb kedved van. Egyébként néha én is érzem azt, hogy röghöz vagyok kötve a fiúkkal, pedig nekem még itt a kocsi is meg anyukámék, tesóm, unokatesóim apa tesói, mind szívesen vigyáznak a gyerekekre pár órát, HA nincs más programjuk és szerintem ez itt a kulcsszó. Ezt szoktam mondani apának is, hogy ha ő össze akar futni valakivel, akkor max. rámcsörög, hogy ugye nem baj ha egy kicsit később jön. Nálunk abszolut szabadság van ilyen szempontból. Viszont ha én akarok menni, akár csak fodrászhoz, akkor meg kell szervezni, hogy ki vigyázzon a gyerekekre. Szerintem totál normális, hogy ez a felelőség és kötöttség néha nyomja a vállunkat. Igazából ezt már múlt héten akartam írni, mert akkor volt aktuális.
Viszont én mindig azt mondom a férjemnek, hogy ők a világ nagy vesztesei azzal, hogy soha nem tudják átérezni milyen csodálatos dolog egy kis babát nevelgetni a pocakunkban utána pedig életet adni neki. Ezért inkább vagyok röghöz kötött, de ezt az érzést semmiért nem adnám át. (A szülést sem.)

Végül, de nem utolsó sorban pedig köszönöm az összes dícséretet. Szerencsére tényleg jól szuperálunk így együtt, persze ezért sokat teszünk is.Kép

Mindenkinek szép napot, menjetek ki a levegőre. Kiránduljatok nagyokat. Mi mindjárt megyünk át anyukámékhoz a szent és sérthetetlen vasárnapi családi ebédre.

Kép
Kép Kép
sildike

Alváshoz annyit, hogy én teganap jól kifárasztottam Lacikát és egy órával korábban tettem le aludni. Így ma normál időben ébredt és maradt a szokásos napirendünk.

Kép
Kép Kép
sildike

Még egy szó az oltáspokról, aztán eldugulok. Nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy az oltásoktól jobb lesz a gyerekek immunrendszere, mert stimulálva van éppen az oltások által.

Egyébként kitűnő higiéniai körülmények között nőttem fel, ennek ellenére meglátogatott az agyhártyagyuszi. És persze kigyógyultam, de egyik pillanatról a másikra 3 dioptriás lett a szemem és én még jól jártam, mert ennél sokkal súlyosabb, egész életre kiható következmények is lehetnek.

Ayse

ayse

Prüntyi Kép!
Köszi a tippet!

Á, nem tudok eldugulni, mert eszembe jutott a kálváriám az agyhártyagyulladással. 8 évesen kaptam, valszeg nem a szüleimről szólt a betegségem, hanem egy torokgyulladástól legyengült szervezet kapott egy bacidózist, amit nem tudott leküzdeni.
Aki nem bírja, ugorjon!!!
1 hónapig voltam kórházban, összevissza szúrkáltak, gerincből agyvizet vettek, ami után 24 óráig nem lehet felkelni, 2x is. Utána is évekig kellett járnom szemfenéktükrözésre, amit jól kitágított pupillákkal csinálnak. Emiatt napokig csak iszonyúan elmosódott foltokat láttam, lényegében véve fényt és árnyékot, nem is tudom hányszor. Ekkor kezdődött a fejfájásom, ami úgyis előjött volna, mert családilag terhelt vagyok, de talán nem ilyen korán. Felnőtt fejjel is megvizsgáltattam magam, szerencsére nem maradt nyoma (kivéve a szemeimet, ami tovább romlott, bár ez már az öregség jele). És hát maga a betegség nem egy megfázás...pokoli fejfájás stb. Anyukám később mondta el, hogy azt hitték, talán nem is maradok életben. Az antibiotikum sem megoldás mindenre, sajnos...

Bocsánat, hogy ilyeneket írtam, de ez az oka, hogy oltáspárti vagyok.

ayse

Ja és még annyi, hogy a védőoltás sem 100 %-os, ezért az, akit nem oltanak, igenis potenciális veszélyforrás a többiekre nézve.

ayse

oltástéma, mielőtt hamut szórtok a fejemre:
mint írtam, ami valódi veszélyt jelent a gyermekemre, azzal természetesen beoltatnám akkor is, ha nem lenne kötelező.
De pl, mint ahogy Sildi is írta, a mumpsz, rózsahimlő, és a kanyaró sztem nem olyan betegségek, amiktől mindenképpen védeni kell a gyerekeket.
Gyermekbénulás: most utánanéztem, 1990-től Mo-on egyetlen esetet sem regisztráltak.
Tovább megyek: a szamárköhögés elleni vakcina nem is kötelező.
De pl minket még oltottak feketehimlő ellen, de a mi gyerekeink nem kapnak ellene oltást, mert a feketehimlő nincs jelen. És senki sem kiált oltásért.
De Ayse-t is tökéletesen megértem az agyhártyagyuszi miatt; de más vírusoktól is lehet agyhártyagyuszi. Kép

Óraátállítás:
nálunk eddig minden úgy megy, ahogy eddig. Zita pár hete előbb ébredt, így mi most visszatértünk a régi kerékvágásba (1/4 9), és most 10-től alszik. Kép

Dóri, Kép
milyen volt az éjszaka? Gergő élvezte, hogy vele van a kistesó?
Vendég

Annamami,
mail ment.
Vendég

Ayse, Kép
agyhártyagyuszi már Rólad szólt. Kép
Nem tudom, milyen élethelyzetben voltál, de tuti letörték az akaratod, és elfolytások is voltak. Szemüvegesség pedig kapcsolatteremtési probléma, akármi váltotta is ki. Kép
Vendég

Tünde!

óóó, Gergő nagyon élvezte meg már tökre várta is a hugicáját. Kép Éjszaka ugyanooya nyugodtan telt, mint bármikor máskor. Csak nekem volt szar. Kép Apa is ugyanúgy aludt. KépKép

Ayse!
Durva lehetett az agyhártyagyuszi. Kép Én is úgy tudom, hogy sajna nem minden fajtája ellen véd a szuri. Én asszem 1 éves kor után fogom beadatni, mert akkor 1 szurit kap.

Viszont nem értem Vikit, még mindig alig eszik. Kép Alma meg megpunnyadt itthon, most azt sem adhatok neki. Majd holnap vennem kell. Ez már nem lehet a szuri mellékhatása, rsmélemtényleg nem elválasztódni kíván, mert akkor nagy kaka lesz. Kép Néztem az órűt, 40-kor kezdett el enni, és 44-kor már nem óhajtott étkezni többet. Pedig volt böfike, minden. Kezd aggasztani.
Vendég

Dóri,
Hány percig szokott Dóri enni? Érzed, hogy még marad tej a cicidben? Azért kérdezem, mert Dani 5 perc alatt kiszívja az adagját. A többi idő, amit a cicin tölt, az komfortszopizás. Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Benianyu,

mármint Viki KépKép
Kb. 4-5 percig szopik, aztán böfike, utána "gííííííííí" és egyből emelgeti a fejét, felülni akar. De a héten rohadtul begyulladt (v. elzáródott a tejcsatorna) és napokig fájt. Nem mindig érzem, hogy marad benne tej, de volt már jópárszor. Tényleg olyan kis idétlenül megy a kajálás, pedig ezzel idáig nem volt soha baj.
Vendég

Dóri, nálunk is úgy van, ahogy Benianyu irja, sőt, 5 perc után komfortszopi sincs, megy a dolgára: mert az mindig van nekiKép Szerintem méregesd, és ha nem fogy, ne aggódj!

KépKép

KépKép
majola

Ja, látom közben, nálatok is dolga vanKép

KépKép

KépKép
majola

Dóri,
Ne aggódj, ha éhes lenne, jelezné. Én is azt gondolom, amit Majola, hogy egyre több dolog érdekli, megy a dolgára. Kép

Dani is állandóan ülne. Tegnap a kirándulás után beültünk kajálni egy étterembe. Mikor Dani felébredt, felültettem 45 fokban a babakocsiban, de addig dolgozott, míg el nem érte, amit akart és felhúzta magát ülésbe. Kép Kicsit béna lett a kép, mert meglepődtem és elkezdtem kattogtatni. Kép

Kép

Ma meg a kiságyban, ahogy fel akartam emelni, valahogy lehuppant ülésbe, elkapta a rácsokat és rögtön meg is kóstolta az ágyat. Kép Aztán persze eldől, még nem tudja tartani magát.

Kép

benianyu

Hajvágás több felvonásban.

Ilyen volt:
Kép

Hogy is csináljuk, avagy a mit sem sejtő gyermek...
Kép

Na... mi történik itt?
Kép

De hát... de hát... ez nem tetszik!!!
Kép

HÉÉÉÉ, EZ NEM TETSZIIIIIK!!!!
Kép

Az engesztelés...
Kép

Aztán szüneteltünk félig levágott hajjal, és elmentünk aludni... mikoris az átkozott macska felébresztette Zsuzsát. Elmentünk sétálni, de Zsuzsa ezáltal rendkívül morcos volt:
Kép

Aztán folytattuk a hajvágást, de arról már nincsenek képek, mert kétszemélyes feladat volt, David tartotta Zsuzsát én meg próbáltam nyírbálni, míg ordított mint a fába szorult féreg.

Ilyen lett:
KépKép
Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

És nem kell félni, a kád csontszáraz volt. Nem fürdetés közben vágtam a haját. ;)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sildike!

KösziKép
Igen nagy síelők vagyunk, családi problémák miatt sajna márc 11-től nem tudtunk elmenni a befizetett utunkra..KépKépHát majd jövőre!

Apa jó fejKép Talán beszélje meg önmagával is, hogy mikor is ess teherbe..KépKépKépKép

Apropó!

Lányok!Fontos kérdésem van!
Szülés után elképzelhető hogy nem olyan "menetrendszerű a mensi?????
Az elmúlt hónapban 24. napra jött meg, most meg a 30. és még semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Kicsit érdekes, mert ugyanúgy görcsölget a hasam, de nem jön meg...pont mint amikor terhes lettem Lénával..!!!KépKépKép)
Mondjuk esélye a dolognak nem nagyon van, de hát tudjátok, hogy nincs tuti(azt leszámítva hogy egyszer kinyiffanunk mindannyian)
Hát nagyon várom hogy ki mit mond.....

JA ÉS AMIÉRT MOST GYORSBA JÖTTEM!!!!

A DM BEN AKCIÓS MAJDNEM AZ ÖSSZES KECSKEMÉTI ÜVEGES BÉBIKAJA!139 FT!!!!!
ÉS MÁS FAJTÁK IS AKCIÓSAK!!!!!
Én is most táraztam be egy jó pár üveggel!!KépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Róki!

Hát most hogy elkészült Zsuzsa uj frizurája, valljuk be, nagyon ráfért már ez a rőzseigazításKépKépKépKépKép
Igazi divatos csajszi lett belőle, főleg a halántékán azzal a hosszabb tinccselKép
Nagyon cukiKép

Arra nem gondoltál, hogy agykurkászás helyett esetleg felcsapsz hajszobrásznak????KépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Csak gyorsan bekukk...
RokicaKépKépKépKépKép
gratulálok az akciótokhoz,a végeredmény csodás lett,meg se ismerni Zsuzsa babát,illetve hölgyet mostmárKép!
nagyon szép lett tényleg,eddig ki se lehetett venni rendesen az édes kis pofiját a nagy haj mögül!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Róki!

Tényleg nagyon szuper lett Zsuzsa haja! Teljesen más karaktere lett a kis pofijának, ilyen rövid hajjal Kép

Megann!
Szerintem tök normális, hogy ilyen "nemnormálisan" jön meg. Legalábbis belőlem kiindulva. Pár napja írtam, hogy nekem kb. 1 hónapja jött meg először, és egész mostanáig megvolt. Úgy, hogy megvolt 4-5 napig, majd 3-4 semmi,majd megint kezdődött előlről. MIndenzt egy hónapon keresztül.
Baromi jó volt...

Mi is kicsavarogtuk magunkat mára Kép Elmentünk Biatorgágyra a GL Outletbe, meg a Premier Outletbe. Hát ég és föld a kettő, a GL pangott az ürességtől, a Premier meg dugig volt. És tényleg ezerszer jobb.
Mondjuk sok mindent nem vettünk, gondltuk kap Gergő egy - két dolgot, de végül nem kapott semmi. Apa kapott egy jó kis FILA pulóvert, nagyon jól áll neki (a pulóver(is) Kép ) , és 16 e-ről volt 8 ezerre leértékelve.
Szóval szerintem tényleg megérte.
Kajáltunk is, majd hazafelé még bementünk a Brendonba, meg a Corába.
Jól elfáradtunk, de ránkfért már egy kis kimozdulós, közös program.

Gergő olyan jó kisfiú volt, szerintem ő is élvezte a nagy forgatagot.

Néhány kép a mai napról:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
kuha

Prüntyi!

Köszi a bővebb infót az "anyagról" Kép

Duda!
Hogy érzetétek magatokat Szentendrén? Merre voltatok?

Mi a helyzet, lányok, én itt egyedül beszélgetek magammal?
Mindenki alszik már?

Kép
kuha

Róki!Kép

Nekem tetszett Zsuzsa szép nagy haja.Kép Persze így is szép.Kép
Gergő azt mondta: Zsuzsa sír, eltűnt haja, nem, nem, nem tetszik. Gergőnek nagyon tetszett Zsuzsa sűrű, hosszú haja.Kép Most olyan szomorú.Kép
Rókica! Mit tettél?!KépKépKépKépKépKépKépKép Remélem, Gergő nem ábrándul ki belőle.Kép Majd megnő Zsuzsa haja.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Kuha,
Nagyon jók a képek Gergőről. Kép Nagyon vagány szerelésben van! Kép Nincs gyerekülésetek, hogy a kalaptartón utazik. Kép Kép Kép

Rokica,
Szerintem is aranyos lett Zsuzsa rövid hajjal. Kép

Zsóf,
Gergő nagyon édes, hogy ennyire hűséges! Kép

benianyu

Sildike!

Megnéztem az oldalt, és el is mentettem, mert első ránézésre nagyon megtetszett a szálloda és hát valóban nagyon kecsegtető az ár...Kép
Remélem, marad jövőre isKép

Még annyit kérdeznék tőled, hogy a kissrácod(nem Lacika, hanem a 2 évesKépKépKép) a saját lábán csúszott le apával???
Csak mert hogy mikortól lehet tanítani?
Mi a 3 évre gondoltunk, bár Léna mindig pont félidőben lesz 2 év között, azaz síszezonban ő 2,5-3,5-4,5 éves lesz...

Duda!
MéhecskeKép
Ha Léna ilyen ütemben nő, a fűzöld-méhecskése nem lesz rá jó ősszelKépKépKép Megmarad szuvenírnekKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok lányok,

Úgy emlékszem volt még valaki aki autósülést készül/készült venni...találtunk egy jót Römer king ,és a brendonos 65 e helyett csak 50 volt u.a. ha valakit még érdekel itt a honlapjuk! www.roemer.hu
Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Kuha!

KösziKép, akkor nem rohanok terhességi tesztértKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Köszönjük a kedves szavakat! Azért nekem is hiányzik Zsuzsa "rőzséje" Kép Tényleg teljesen más karaktere lett az arcának, meg kell szokni. És az új haja sokkal erősebb szálú, nem olyan puha tapintású mint a magzatkori haja. De hát tényleg majd csak megnő. Kép

David is tökre nosztalgiázik, merthogy neki kifejezetten Zsuzsa haja volt a kedvence, azt mondja azért, mert azt látta meg belőle először. Kép

Elmentünk ma sétálni meg játszóterezni. Kép Kipróbáltuk a csúszdát is:
Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Rokica
Nekem nagyon tetszik Zsuzsa haja. Az egyik képen kicsit hasonlít Tündikére. Aki nagy kedvencünkKép

Megann
Mi is szoktunk síelni. Szerintem ez a gyerektől is függ, már úgy értem, hogy milyen stabilan áll, jár stb, hogy mikor kezdje el a síelést.Majd meglátjátok hogyan kavar már a kis lábaival Léna 2 év múlva. Az is lehet, hogy bevállalható. Bár én inkább arra hajlok, hogy még ráteszek egy évet Marcinál és utána kezdi el. Aztán majd meglátjuk.

Képzeljétek szerettünk volna ma lovagolni Vácrátóton. Erre elkezdett esni mire oda értünkKép Pedig jól beszerveztük Anyukámékat, hogy addig bandáznak majd Marcival. Aztán gondoltunk akkor eszünk hekket vmelyik halasnál. Hát kb 2 hét múlva kezdődik a hekk-szezonKép
Így mondhatni tartoztunk egy úttal az ördögnek.
Viszont haza felé bementünk a Corába és végre tudtam venni Marci elég hosszú rugdalózókat!

Tegnap este meg voltunk egy buliban. Csak sajnos Apa nem szeret táncolni. Így nem táncolhattam ki eléggé magamat, mert "hajtott a tatár"Kép
Figyelitek ma mennyi szólást iktatok be a soraimba?Kép

Benianyu
Dani nem elég, hogy grízgombóc, még izompacsirta is alatta?!Kép Nagyon ügyes. Teljesen lekörözte kúszásügyileg a kis haverjátKép

Tegnap volt vendégség Anyuéknál. Voltunk kb 20-an. Marci most tök jól viselte a tömeget. Csak ahogy eljött a fürcsitime, jelezte, hogy hééé, nekem már nem itt lenne a helyem!!

Tényleg, óráátállítás. Nekünk minden marad idő szerint a régiben. Igaz, ebben segítségemre volt az is, hogy ma délután nem tudott aludni Marci, így estére kifáradt és maradt az új idő szerint is a 7 órás fekvés.

Oltás
Én is inkább oltás párti vagyok. Jobb félni, mint megijedni. Igazából azt nem tudom, hogy a babának milyen hátránya származhat abból ha megkapja az oltást. Azt tudom, hogy abból milyen ha nem.

Havtunde
Tök érdekes ez a betegséges dolog. Mondjuk azért pici fentartással fogadom, de tök érdekes.
Gerincferdülés az miért van? Nekem van.

Nyúlné
Nagyon tuti kisnyúl satyekjaKép

Kuha
Gergő annyira komoly nagyfiús kisfiú.Kép És iszonyat jó a szerkója is.

Prüntyi
Autósülés nálunk még aktuális. Ugyan még nem néztem körbe,de azért kicsit szívenütött ez az 50.000 is. Ezek szerint ilyenek az árak??
A Ti ülésetek hány kg-ig jó?

Göndörzsóf
Gergőnek meséld el, hogy a külső nem minden ám!Kép

Ja, Marcinak már 5 foga van!

Juci és Marci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
gyerekkorban valszeg önértékelési probléma lehetett, esetleg vmelyik szülőddel nem volt felhőtlen a kapcsolatod.
Most, ha még mindig gondot okoz, és fáj a hátad, akkor nem tudod elfogadni, hogy nem Te irányítasz. Nem feltétlen a férjedre kell gondolni (de ezt Te tudod), mert most Marci miatt sem tudod azt csinálni, amit akarsz, mert most Õ diktálnak.
Vendég

Sziasztok!

Csak úgy ahogy tudtam visszaolvasni, képek szépek, Zsuzsa haja nagyon vagány Kép

Tünde,
engem is izgat ez a dolog! Kép
Mellhártyagyuszi mit jelent?

KÖszi Kép

Valamikor jövök, elég sűrű lezs a hetünk

Pusztok

Sisék

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Szia Sis!!!
Már alig vártam, hogy ezt feltehessem Neked:
Kép

Nem vagyok biztos benne, de asszem párkapcsolati probléma. Talán olyat akar a párod rád erőltetni, amit nem akarsz? Nem tudom.
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: