Sziasztok, nagyon szép napot Midenkinek!
Na végre sikerült mindent végigolvasnom.
Minden új pocakosodónak nagy gratula és kívánok nagyon boldog pocakosodós hónapokat
Noémi

nagyon csini pocakod van

. Valóban, ez egy olyan csoda ahogyan ezek a kis életek bennünk fejlődnek, úgy gondolom, ez az Élet talán egyetlen igazi értelme.
Tüncsi

a 73 kg szerintem egyáltalán nem sok. Képzeld mikor engem mért a védőnő, azt mondta, nem baj most cipőben, ruhában mérünk, és ahogy majd telnek-múlnak a hónapok és jön a nyár, majd egyre kevesebbet mutat majd a mérleg

Én most 68 kg vagyok, de az elmúlt hónapokban még babásodás előt híztam kb. 2 kg-t.
Gyugyi

már raktam föl képet lapozz vissza márc. 14 körülre
Muszáj elmesélnem mi történt velem, hát én teljesen ki vagyok, bár lehet h nem kéne ilyen hülyeségeken fennakadnom. Ugye szépen megkaptam a beutalókat a védőnőtől a különböző helyekre, ahol ennek következtében már nem csekély időt eltöltöttem így is. Szemészet csupán 3 órát tartott. Szépen odabatyogok a beutalómmal, kis ablak el, morci asszisztens ki, - időpontot kért? ..na ez kb. olyan stílusban hogy hogy merek odamenni. Elmondtam, terhesség, szemészeti vizsgálat. Nagy kerek szemeket meresztet mintha kínaiul beszéltem volna legalábbis, szerintem egy laikus is tudja, hogy a szülésnél 7 dioptria felett csak császárral lehet..hát ő nem tudta. Közölte csak időpont után lehet. És mikorra kaphatnék időpontot? Kérdeztem TAJ kártyával és beutalóval a kezemben..-április 26. délután. Na, köszönöm, innentől kinyitottam a számat, és valóban, erre most megint rájöttem hogy addig nem i szabad becsuknom amíg nem kapom meg amit szeretnék. Sajnos majdnem szabályos ökölharc eredményeként de végül bejutottam és kb. 3 óra múlva kezemben a lelettel kijöttem.
És a java csak most jön: délután szépen megyek vissza a vérvételes leletemért, nézem, hát igen érdekes. Mindegyik érték k, vércukor: 10,1!! (normál érték 3,3-5,5 v. 5,9) Hát én azt hittem hogy ott mentem melléájulok a széknek!! Nekem, akinek tavaly kb. 5x vettek vért különböző okoknál fogva, és akinek még január végén is a háziorvosi teljes vérvizsgálatkor is max. 5,5-ös vércukra volt! Jó akkor mondom a drágámnak akkor patikába be, vércukormérő, otthon mérés. Már hülyére szurkáltam az ujjaimat, a max. érték így is 5,4 lett. Úgyhogy védőnőt ismét felhívtam, új beutaló, hétfőn megint labor...Én nagyon remélem hogy ez most csak tényleg véletlenül történt velünk, de még most is teljesen a történtek hatása alatt vagyok.