A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Norvell olvass vissza s megtudod,Kép) De egyébknt jól vagyok, fáradtan szakdogám kész, meg ilyenek, semmi extra. Mazsolának meg adj egy simit
pancsi20

Junko,Musti!
Mindenesetre köszi!!Kép
Remélem nem is olyan sokára Én is ezeket a tüneteket fogom produkálni!!KépKb.10 nap,és kiderül!Jaj nem!15?Nálam ezt nemlehet tudni.Tisztára össze-vissza a mensim.Mindenesetre az tök jó,hogy csak 3 napig tart.Kép
Duddu!Én is megnéztem a babókáidat!Nagyon cukik!Kép

Kép
bea27

Duddu!
Miért kellett az inszem?Hát,elvileg a páromnál és nálam sincs baj mégsem esem teherbe,lassan 6 éve nem szedek gyógyszert,mégsem történik semmi.Próbáltuk azt is,hogy gyógyszerrel stimuláltak,hogy több petesejtem legyen,aztán a tüszőrepesztő után a megadott időben együtt voltunk-hiába.Az inszemnél 4 petesejtet tudtunk "varázsolni" és abszolut úgy álltam hozzá,hogy sikerülni fog.Nem engedtem meg magamnak azt a "luxust,"hogy rosszra gondoljak és sikerült.De onnantól aztán bennem volt a frász,nehogy baj történjen.Ami végül meg is történt..Nagyjából ennyi.A Kaáliba járok,a dokim nagyon rendes.Azt mondta,hogy mivel ez igy alakult,ne adjam fel,elindulunk a "csatába.."Noémi
noémi73

Sziasztok!

Brill!
Akkor holnapig nagyon csenben maradok, de holnap kiabálni fogok nagyon-nagyon. Egyenlőre csak egy nagy puszi megy. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A mosógép pedig, igen az NDK-s energomat.
Még mindig bírja!!! Ezek a mostaniak nem igen fogják eddig elhúzni. Kép Dina is halkan csendben... üzente velem Kép

Brenata!
Ez igaz, de én már elég régen próbálok megoldást találni Kép Most egy kicsit hagyom, hogy önállóan forrjanak egy kicsit a dolgok. Kép

Zsúka!
Üdv itt, és ne keseredj el. Az jó, hogy ilyen tudatosan készülődsz a terhességre, már egy éve. Csak ne akard görcsösen. Türelem és jön a baba. Mondom én. Kép Na majd belejösz és remélem a következő hónapban neked is beköltözik valaki a pocidba.

Uniqe!
Drága-drága, még mindig 2in1? Laurának nagyon jó helye lehet odabenn. Egyszer csak kijön a kistündér! Végül is gyerek még benn nem maradt Kép
Szorítok nagyon.

Juca!
Veletek mi van? Stöpszli hogy viselkedik?

Junkó!
A falak akkor kezdtek emelkedni, mikor nem lettem pikk-pakk terhes. Aztán a betegségem és mindkettőnk szülei. Nem nagyon tudta mit kezdjen ezzel a helyzettel. Eddig az volt, hogy neki nem kell gyerek csak én, aztán ez most már szépen fordulni látszik. De ez már lényegtelen lesz lassan. Kép

Pancsi!
Jó látni megint téged. Örülök, hogy sikerült a szakdolgozat. Mikor lesz az államvizsga?

Duddu!
Azért van, ami csereszavatos Kép Kép Kép Megbeszéltük, átbeszéltük, kibeszéltük, megbántuk, megbocsájtottuk és elkezdjük. Megnéztem Manócskákat. Olyan jó látni őket! Csak azt nem tudom, hogy hol fognak elférni...
Ja! Voltam a Corában Fóton. Láttam olyan kismama nadrágokat, aminek olyan az eleje, amiket te kerestél. Sok pamut is volt köztük. Szerintem nagyon szépek.

Noémi!
Üdv neked is. Amit az ember nagyon akar, az úgy is lesz. Te azt progamoztad az agyadnak, hogy nehogy baj történjen és benned volt a "frász" Õ ezt a frászt érzékelte és azt hitte te adod ezt a parancsot. Legközelebb addig ne engedd meg magadnak ezt a "luxust" amíg a babá(i)dat a kezedben nem tartod. Ez is saját tapasztalat. Csak nem babával Kép Kép Ha rendes a doki, akkor bízz benne és persze magadban. Szerintem.

Rólam. Csodás hétvégém volt. Nem régen értem haza. Voltam moziban, sétáltam, persze az egyetmre is benéztem, le"vizsgatanítottam" és azt mondtam, hogy nem jövök haza. Ennyi nekem is jár. Most pedig, mintha kicseréltek volna. Bár tegnap a suliban olyan fájdalmaim voltak megint, hogy alig tudtam ott maradni. De aztán jó volt.

Hú de hosszú voltam megint!
mátra

Mátra ha jól tudom júni 12-16-a közt. Noémi bízom benne hogy te is élvezni fogod hosszú munkátok gyümölcsét
pancsi20

Szia Brill!

Akkor szépen csendben szorítok tovább, holnap pedig jövök vissza... Kép Lélekben Veled vagyok!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Puszika Kép

Zsu

Zsu
valér

Sziasztok Lányok!Kép

Brill!Kép

Én mégis szeretnék halkan gratulálni nektek.Kép

Norwell!Kép

Köszi aranyos vagy.
Én nagyon drukkolok neked holnapra,biztos minden rendben lesz!Kép

Duddu!Kép

Nagyon jó az ultrahang kép,édesek a picurok rajta!Kép

Unique!Kép

Mi a helyzet? Nagyon eltüntél!
Minden rendben?Kép

Sysy
sysy77

Brill dárga!

Azért ez kezdésnek nagyon ígéretes.Kép Már úgy aggódtam miért nem jössz. De kérésednek megfelelően akkor nem mondok semmit!

Pancsi!
JA szakdoli, az tényleg elveszi az ember idejét, de túl vagy rajta, úgyhogy gyere gyakrabban. Kép

Norwell!
Köszi. Kép Drukkolok neked holnapra aztán gyere mond milyen a gyerkőc.

Bea! Hát 10 nap még sok. Nekem még egy hét.

Mátra!
Akkor folytatódjon így a hétvége...

j.
Vendég

Pancsi!
Nekem is valahogy úgy lesz. A szakdolival meg sehol sem vagyok. Április 20 a leadási határidő Kép
mátra

Csak gyorsan benéztem Brill miatt, és bizony nagyon örülök annak, amit látokKép.
Mennek a drukkok és holnap már gratulálhatunk isKép!!!

Dudu!
Tündériek a BabóitokKép, csak vigyázzál magatokra, de nem lesz már semmi bajKép

ditta

dido
dido

Mátra!
Megfordult már ez is a fejemben,hogy esetleg nem segitettem e akaratlanul előidézni ezt..de mivel sosem voltam még terhes,egyszerűen nem tudtam nem aggódni..Az első két hétben legalábbis,utána már picit nyugisabb voltam de lehet,hogy addigra már késő volt.Az ember ilyenkor már mindenre gondol,keresi az okokat,a miérteket...Noémi
noémi73

Junkó Igen is jövök amint tdok, de nem ígérem semmitKép))) Mátra ha kell segítség megtalálsz Noémi szerintem nem idéztél elő semmit, csak türelem.
pancsi20

Noémi!
Tudom és teljesen megértelek. Én is veszítettem már el babát. Azt is tudom, hogy tiszta fejjel könnyű ezeket elmondani. Csak segíteni szerettem volna, hogy következő alkalommal - nem sokára Kép - figyelj erre is. De akkor majd visszatérünk rá. Magad ne okold, mert az sem visz előbbre. Nyiss tiszta lapot a lelkedben és hajrá előre katonásan. Ahogy a dokid mondta.
mátra

Pancsi köszi! De teljesen a felnőttoktatásról / felnőttképzésről szól és a munkahelymeről írom. Kép
mátra

Mátra!
Köszi a biztatást,nagyon is jólesik,amúgyis eléggé lelkizős fajta vagyok..Valahogy összeszedem magamat és megpróbálok optimistán folytatni..Apropó,nem tudod hol tudok optimizmust venni?hehe..Noémi
noémi73

Noémi!
Lehet, hogy már írtad, de te merre élsz és mivel foglakozol? A profilodban nem találtam semmit. Optimizmust venni? Kép
Sorolom:
Nézz ki mikor süt a nap. Halld meg, ha csicseregnek a kismadarak. Örülj a kinyíló ibolyának, aranyasőnek, tavaszi virágnak, de ne szakítsd le. Simogass meg egy cicát, egy kutyát, teljesen mindegy egy puha állatot. Ha nincs szerezz be egy kis plüsst. Kép Vegyél magadnak egy szép ruhát, fehérneműt csokit (híííí), finom parfümöt bármit amit szeretsz és már régen vágysz rá.Kép Nézz a tükörbe és mosolyogj arra, akit ott látsz.Kép Csináltass új frizurát. Lepd meg a párod egy finom gyertyafényes, pezsgős vacsival. Csak úgy. Küldj neki sms-t akkor, mikor nem szoktál. Csak egy szót írj. Tudod mire gondolok ugye? Kép Olvass el egy jó könyvet. Menj el moziba. Kép Menj el a barátnőidhez. Adj pénzt egy koldusnak. Mondj nemet a főnöködnek Kép
Vannak olyanok amik egy fillérbe sem kerülnek. Válogass közöttük.
Ezeket pedig azért, hogy tudd miért teszed mindezt:

KépKép
mátra

Mátra!
Hát,ez nagyon szép volt!!Magamról:Budapesti vagyok,Rómaifürdőn lakom,a Dunaparton.Most 1 éve nem dolgozom,mióta elkezdtem járni a Kaáli Intézetbe.Úgy voltam vele,hogy próbálok megtenni mindent azért,hogy sikerüljön a baba..Igyekeztem nyugodtan lenni,stresszmentesiteni az életemet(már amennyire lehetséges),pihenni..stb.Előtte 10 évet vendéglátóztam,volt egy családi vállalkozásunk-ami mára megszűnt..Igaz,hogy ezáltal anyagilag szűkösebben élek de nem számit,a baba a legfontosabb...Van 3 yorkshire terrierem,imádom őket és amikor szomorú vagyok,elég csak rájuk néznem,máris picit jobban érzem magam..Õk az én családom-amig ki nem bővülünk végre..Veled mi a helyzet?Ja,múlt hónapban voltam 33 éves...Noémi
noémi73

Mátra! Rendben akkor tárgytalanKép)) Noémi optimizmust csak saját magadból tudsz meríteni, csak belülről jön, bár azok a tanácsok is jók amiket Mátra írt
pancsi20

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük mi, Apa és 3in1 Kép az összes gratulációt! Nagyon aranyosak vagytok! Kép

Brill!!
Tudtam, tudtam, de nem mondom el senkinek!! Kép
Ugye nem bánnátok, ha többen lennének? Vagy mindegy, csak legyen(ek)? Kép Csak azt sajnálom, hogy holnap még lehet, hogy korai lesz az UH-hoz, de hátha mégsem!!! Kép BrillApunak is jár egy buksimi, amiért ilyen jól ápolta BrillAnyut!!

BrillSrácok!
Mondtam, hogy jobb ha öreg Dudunénire hallgattok, mert különben velem gyűlt volna meg a bajotok!!! Kép Kép

Juca!
Gyere többet, ha tudsz, nem ér mindig lótni-futni!
Gondolom a lakásmizéria is eléggé leköt. Kép

Noémi!
Én is egyetértek azokkal, amit Mátra írt. Baromi nehéz hinni a bizonytalanság kellős közepén. És azt is megértem, hogy akkor kezdtél csak igazán aggódni, mikor pozitívat teszteltél.
Nálam ugyanez volt. El kellett jönnie a 10. hétnek és a sokadik UH-nak ahhoz, hogy végre elhiggyem, tényleg babáim lesznek és ne féljek elmesélni országnak-világnak, mert úgysem lesz már semmi baj! De ha visszacsinálhatnám, azért igyekeznék jobban örülni és bízni a Sorsban vagy a Gondviselésben (vagy nevezzük akárhogy), hogy nem hagy cserben és azért mert nem tudom biztosan, hogy minden rendben lesz, attól még hiszek benne és ez erőt ad átvészelni a nehezebb napokat. Kép
Párodról nem írtál semmit, pedig gondolom, Õ is aktív részese a folyamatoknak.. Kép

Mátra!
Kb. 2 hete voltam a Cora-ban és akkor szinte semmi nem volt, de hamarosan úgyis arra járunk.., köszi!
Egyébként pénteken az UH után jutalmul vettünk egy elegáns gatyót és "csak" 8.000 Ft volt. Kép

Tyű, te aztán tényleg nagyon feltöltődtél, dől belőled a pozitivitás! Remélem, a fájdalmak messziről elkerülnek mostmár! Kép Drukkolok a "kezdéshez", kívánom, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd! Kép És mikor is mész dokibácsihoz legközelebb?

Junko!
Próbáld meg elterelni a figyelmedet, ez nagyon fontos lenne. Én valami olyasmit mondtam magamban, hogy jó, jó, jó lenne, ha már ekkor v. akkor lenne, de addig is élnem kell valahogy és mi lenne, ha élvezném. És sikerült! Azért naponta leültem egy 10 percre teljesen egyedül, megsimogattam a hasam és elképzeltem (teljesen konkrétan), hogy minden fizikai képességem megvan a kicsik befogadására és üzentem nekik gondolatban.
De aztán felálltam és igyekeztem mással foglalkozni.
Húú, ez most nagyon okoskodó szentbeszédnek tűnik, de ha bevált, miért ne osszam meg Veled? Illetve azért írtam, mert aggódom, hogy túl sok lesz neked... Kép

Pancsi!
Meg is védted már a szakdolidat? Csak ügyesen az államvizsgáig, bár szerintem neked ezzel nem lehet bajod.. Kép
Vendég

Dudu nem az áprilisban lesz. De olyan jó már a beköttetett példány ami holnap lesz kész látni. Háát majd meglátjuk lesz-e gondom vagy se?
pancsi20

Kedves öreg Dudunéni! Kép

Először is, azt elfelejtettem írni, hogy én is megnéztem ám a tökmagokat. Nagyon jól lehet már látni, olyan kis emberformájúak. El is hiszem hogy megnyugodtál, nem is lesz már semmi gond, én azt mondom. Gondolom azért már elmondtátok sokaknak. Mit szóltak az ikrekhez?
Más.
Próbálok persze másra gondolni, a házra, a kutyára, a munkára, de minden egyes képzelet képbe betipeg egy kisgyerek. Meg aztán annyira érdekel pl. mi van veletek, itt a babaneten, hogy muszáj benéznem. Aztán olyan kedvesen szurkol mindenki, hogy muszáj válaszolnom. Így aztán már ott tartok, hogy a nap 80 %-ban valamilyen gondolat kapcsán mindig eszembe jut a baba téma.
Azt gondolom, egyébként ha nem sikerül hál Istennek pont költözünk pakolunk, így nem lesz olyan nehéz.
Egyébként én is úgy gondolom minden fizikai képességem megvan arra, hogy sikerüljön. Ráadásul kaptam négy tüszőt. Ezért lesz olyan hihetetlen hogyha nem fog sikerülni. Nem fogom érteni.

j.
Vendég

Duddumami 3in1

Jobb ez a Mátra nem???????? Kép Kép Kép Jó, mert van okom a pozitivitásra. Nem tudom mikor megyek orvoshoz, mert még nem hívott a citológia ereményével... De csak jó lehet. A gyerekruha, meg a kismamaruha árak mindig az egekben járnak. Mert ez az, amit úgy is megveszel,mert kell.

Noémi!
Nekem így lett autóm, ahogy Duddu írta a babákat. Kép Jó módszer, most a laptopra gyúrok Kép Kép Viszont a jövő hónaptól már remélem lehet a babára is.

Pancsi!
Miért van ilyen sok idő a védés és az álomvizsga (én már csak így hívom) között?
mátra

Sziasztok!

Dudu!
Megnéztem a képeket!Kép
Nem valószínű, hanem biztos, hogy Veletek maradnak!Kép Nyugodtság és bizalom továbbra is... Nem lesz baj, már jól bevackoltak!Kép
Szerintem sem lesz még UH, főleg, hogy Szmatona doki szabin van...( vagy gondolod, hogy készülnöm kellene fazongyantával???Kép)
Apa majd biztosan reagál a kedvességedre!KépMost alszik...Kép

Junko!
Nálunk mindkettőnknél DM őrület volt/van. Apa pont tegnap nézegette a jegyrendelést...Van még jegy!KépAzért reggel egy cseppet meggondolta magát a koncerttel kapcsolatban...Kép Én úúúgy elmennék!Kép
Drukk továbbra is! Bizakodj és beszélgess Velük! (Ezt én is Dudutól tudomKép)

Mátra!
Puszi ideért!Kép Bízom benne, hogy holnap "kiadhatod" a hangodat!Kép
Remélem, a kibeszélés, megbánás után minden szépen haladKép És persze tart még a csodás hétvégéd!
A fájdalom azért elkerülhetne...Senki nem szólt "neki", hogy nem kívánatos vendég???

Norwell!
Visszadrukk holnapra!Kép Képet kérjél!Kép

Zsu!
Ari vagy, hogy benéztél!Kép
Azért írok majd...Kép
A gyönyörűségnek simi!Kép

Pancsi!
Valóban régen jártál erre!Kép De örülök, hogy ismét van ránk időd!Kép

Noémi!
Üdv közöttünk!Kép
Sajnálom a Veled történteket!Kép Remélem, hamarosan feledésbe merül és valaki "más" foglalkoztat majd!Kép
Ki az orvosod a Kaáliban?

Köszönöm a "halkakat" és a további drukkokat!...KépKépKép
Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Mátra halvány lika fogalma sincs. Vagyis de egy van, mert a szorgalmi időszak után még van egy vizsgaidőszakom. Úgyhogy meg fogok őrülniKép))) De azért jó gyúrást a laptopra.
Brill igyekszem.
pancsi20

Sziasztok!

Sorry, de nem birok vissza olvasni, mert nagyon fáj a szemem, és a betűk össze mosódnak. Majd holnap. Holnap megyünk dokihoz. Szerintetek lesz eredmény, vagy csak később?/összeférhetetlenség/ Olyan rossz, mert semmit nem tudok erről a vizsgálatról.

Duddu!
Nagyon arik a babáid, biztos jól kapaszkodnak!

Jó éjt mindenkinek! Kép

Kép
Kép
Ági279

Brill!

Csak neked csak most, csak csendben:-)
Kép

Pusza

Juca

tjuca

Sziasztok Kép
Timi Kép
Nagyon édes a kis Kristófka Kép

Dudu Kép
Nagyon szépek a porontyaid Kép Örülök, hogy ilyen boldog vagy Kép
Kérlek küldj egy mailt a telcsiszámoddal, hogy tudjalak értesíteni, ha megszületett a kicsi fiúnk Kép

Stella Kép
Nekem is hasonló meglátásaim vannak, hogy nem igazán akarnak kijönni, hamár egyszer olyan szépen megágyaztak maguknak Kép
Bár én a magam részéről, már tűkön ülök Kép Várom már, hogy a kis Petikémet a kezembe tarthassam Kép

Brill Kép
Csak halkan KépKépKép

Unique Kép
Mi van veletek? Laura hogy érzi magát? Kép

Annácska 38+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!
Extra röviden, mert sikerült az egész családnak elaludnia. Pedig az órát is átallítottuk, de mi visszahouztuk most az 1 órát Kép

Brill nagyon várom az eredményt, és rettenetesen szorítok!

Uniqe! Hajrá. Laura szerintem csak a jó időt várta. Az meg itt van Kép

Juca ugye minden rendben, hpogy csak ilyen keveset írsz??????

Szép napot mindenkinek!
Puszi
mátra

Sziasztok!

Minden rendben majd írok még annyit, hogy meg is untok.
Most rohannom kell(en)e dolgozni, EZ AZ UTOLSÓ HETEM a melóhelyen.

Juca

UI: Mátra, én a soraidból csak azt szoktam megfogadni, hogy szóljak be a főnökömnek:-)

tjuca

Sziasztok Lányok!Kép

Uniquom!Kép

Hol vagy? Már úgy izgulok értetek!Kép

Brill!Kép

Továbbra is halkan drukkolok!!Kép

Annácska!Kép

De jó hogy Te is jelentkeztél!Kép
Neked is nagyon szorítok!Kép

Juca!Kép

Kitartás az utolsó hétre!Kép

Duddu!Kép

Én is szeretném majd megírni Neked ha megyszületik Andriska,de ez remélem még egy kicsit nem aktuális,ha nőjön meg szép nagyra és formásra.

Sysy
sysy77

Sziasztok!
Csak egy gyors beköszönés, mert megyünk telket venni.

Duddu 3in1 Kép!
Édesek! És nem unatkozhatnak, ketten vannak Kép

Brill!
Remélem nem hajnalban jössz beszámolni ma. Kép

Unique!
Ez már a ti hetetek! Kép

Üdv: Niki, később bővebben.

kancellárka

Brill!
A dr.Krizsához járok,nagyon meg vagyok vele elégedve..Te is oda jársz?
Duddu!
A páromat is megviselte,bár ő az a fajta aki nem nagyon mutatja ki az érzéseit..a cinizmusa mögé bújik de ott,az ultrahangnál amikor hiába vártuk a jó hirt..ránéztem és láttam,hogy lehullik az álarca és rá volt irva a csalódottság..Amúgy egy nagyon rendes ember.Örülök,hogy ő az enyém és főleg,hogy igy kitart mellettem..Sok férfi nem csinálná végig amit a mi szerelmeink zokszó nélkül megtesznek...nemde?Noémi
noémi73

sziasztok lanyok.

Eltuntem par napra mert eleg zurosse valt az eletem.
Eszrevettem magamon a depresszio tuneteit es teljesen bepanikoltam.leellenoriztuk gyogyszerrel es mostmar megnyugodtam hogy nem kezdodik ujraKép

felkaptam a fejem dorka leirasara a praktikakkal kapcsolatban.Foleg a sex elotti tusolasra.
en minden egyuttlet elott letusolok.Ezt ugy kell elkepzelni hogy kozvetlen elotte.Tehat ha egyutt akarunk lenni,akkor pl.stzol a parom hogy nem akarsz letusolni?akkor tudom hogy akcio lesz.
Ez igy van 4 eve.Nem tudom mert.Minden este letusolok,nyaron tobbszor is,de nem tudok vele ugy agyba bujni hogy ne tusoljak le.Probaltuk mar,de nem megy.Akkor most mit csinaljak?
ez is szamit,?en azt hittem a paromnak nem szabad forro vizben furdeni,na de hogy en se tusoljak...erre nem gondoltam.

na megyek visszaolvasok.

Kép
monyoka

Sziasztok!

Sajnos hétvégén nem volt jó otthon a net, így mostanára sikerült visszaolvasnom a hétvége történéseit. (munkaidőben he-he-he)
Mennyi minden történt Veletek, mindenkinek köszönöm a biztatást nagyon arik vagytok!
Szeretnék én is mindenkinek drukkolni, és kiváncsian várom a fejleményeket.

Junko!

Köszi az ötletet! Hol lehet ilyen fürdősót venni?
Nagyon szorítok Neked, biztos, hogy össze fog jönni.

Musti, Brill!

Annyira örültem mikor olvastam, hogy van a pocakotokban egy kis baba, hogy mindjárt jobb kedvre derültem és arra gondoltam, hogy lehet én is hamarosan írhatom, hogy van valami.

Most lehet, hogy túlzás amit írok, de szombat óta olyan furin érzem magam, folyamatosan hányingerem van, szédelgem, nem kívánom az ételt, de azért tudnék enni, mert éhes vagyok. A férjem szerint keményebbek a melleim, szóval nem tudom mi van. Lehet, hogy csak valami vírus van bennem, mert ha netalántán terhes lennék akkor kb. 1 vagy 1,5 hetes lennék, és az se biztos, hogy ezt megérezném.

Puszi Neketek!
Zsúka
zsúka

nos.)

junko.Azt irod uresnek erzed magad.En a te helyedben bizakodnek.4 tuszo kozul egyik legalabb bizti megtermekenyultKépbizzzzalKép

musti.GratulalokKép

brill.Ezzerel szoritok a vervetelhez.Azert halkan,grtaulalok.)

unique.Ez mar tenyleg a finis.Minden nap gondolok radKép

sysy.Sajnalom a parod nagyijat.reszvetem.(nem tudom hiszel e ilyesmiben,de en ugy gondolom hogy ha a szereteink kozul meghal valaki akkor egy foldi ember orangyala lesz.Képa paromnak a nagyija az orangyala,nekem meg nincs,vagy nem tudom kicsoda.

noemi.Udv.Kitartas.

zsuka.Szio.Kicsit koraik a tunetek,de nem kizart a terhesseg.varj turelmesen.

sziszka.csitritars.Okosz megvagyok.jo hogy ujra ittvagy.sajnalom hogy kifustolt a gepedKép

huh az agyam mint a szita,bpocs akinek nem irtam.

Kép
monyoka

Monyoka!Kép

Köszönöm.
Hiszek abban amit írtál,és azt is hiszem hogy fentről ő figyelemmel fogja kisérni az életünket.
Csak azt az egyet nagyon sajnálom hogy nem érte meg hogy megszülessen a dédunokája.Kép

Unique!Kép

Merre vagy? Annyit gondolok rád!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok,

Köszönöm a hiányolást mindenkinek! Mi még egyben Kép
Annácska, Stella ráérzett a lényegre: a most érkező babák nem nagyon akarnak előbújni Kép Majd szerintem mind egyszerre fog jönni Kép

SysyKép
Minden rendben van velünk, köszönöm! Te meg vigyázz magadra! És figyeld a fiad mocorgását, ennél szebb nincs is! Kép

MonyokaKép
Köszönöm, nagyon aranyos vagy! Egyébként azt nem hiszem, hogy gond, ha akció előtt tusolsz. Bár fura, még nem hallottam ilyenről. Akció után viszont tutira nem szabad, sőt, akkor a legjobb az ágynyugalom kb. 1-1,5 óráig.

KancellárkaKép
Úgy legyen, ahogy írtad, ez a hét... Meglátjuk. Kezd nagy lenni a nyugalom odabenn. Remélem, ez nem rossz jel. Kép

DudduKép
Gyönyörűek a picik, megnéztem a fotókat! Elhiszem, hogy most már repkedsz, minden okod meg is van rá!!!

Brill.)
Akkor csak halkan gratula... Bár... Gyorsan jelentkezz az eredménnyel!!! Kép

AnnácskaKép
Ugye milyen őrjítő ez az utolsó időszak? Kép Nálad is kevesebbet mozog a Pici, mint eddig? Nekem érezhetően több a pihi... Holnap megyek NST-re meg dokihoz újra. Neked már beilleszkedett a kicsi feje? Olyan jó, hogy újra előkerültél!

Puszi

Unique
39+4

KépKép
unique

Sziasztok!

Brill!
Oké, csak halkan!!!Kép
Millió puszi neked!

Duddu!
Édesek vagytok!!!Kép

Junko!
Tessék bizakodni!!!
Mit mondott a doki?Mész hozzá?
Szorítok!!!!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Unique!Kép

Na végre hogy jelentkeztél,már azt hittem Duddu fog informálni bennünket hogy mi a helyzet veletek!Kép
Nagyon vigyázz magatokra!Kép

Az én kicsi fiam nagyon sokat mozog,néha olyan mintha mindjárt kirugná a ház oldalát,de nagyon imádom!Kép

Sysy
sysy77

Unique!Kép

Na végre hogy jelentkeztél,már azt hittem Duddu fog informálni bennünket hogy mi a helyzet veletek!Kép
Nagyon vigyázz magatokra!Kép

Az én kicsi fiam nagyon sokat mozog,néha olyan mintha mindjárt kirugná a ház oldalát,de nagyon imádom!Kép

Sysy
35+3
sysy77

Bocsi kétszer küldtem el!Kép
sysy77

Juca!
Így érthető a nagy rohanás. Kép Akkor a jövőhéttől már nyugi lesz.

Uniqe 2in1!
örülök, hogy olvastalak. Bár már Duddu híreit olvasnám szívesebben, hogy a kicsilány előjött Kép

Monyoka!
A sok mosolygós fejecskét szeretem a szövegeidben. Ne engedj a depressziónak!!! A tusolásról egyébként azt hallottam, hogy lehet, ha nem túl forró a víz és ott nem használsz semmi vegyi anyagot a mosakodáshoz. Utána pedig pihi, ahogy a többiek is mondták. Kép

Csibe!
Magadról nem írtál Kép

Sysy!
Csak had nőljön még a kislegény. Kép Dédit nagyon sajnálom. Én három éve veszítettem el az enyémet. Ha a babám megmarad, akkor megéri az ükunokáját. Tudom, hogy mellettem van és szoktam hozzá beszélni is. És tudom, hogy végre a babámmal is van egy nő. Addig a családomból csak a férfiak haltak meg. Szóval biztosan nehéz neked és a férjednek. Vigyázz magatokra.

Briiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill!!!
mátra

Sziasztok!
Azt mondjátok bízzak?
Szóva próbálok ám bízni, de nem merek inkább bele se gondolni, készítem föl magam, hogy ne essek nagyon pofára. Inkább a házikóra gondolok amibe teljesen bele vagyok bolondulva. Meg a kiskutyára. Meg arra a harmóniára ahogy a férjemmel hétvégén azelőzö kutya dolgait gereblyézgettük. Kép de tényleg harmónikus volt.

Monyó!
Remélem jobban vagy és a kedved is jó ezen a szép tavaszon. Hát ezaz, megőrülök ha 4 gyönyörű tüszőböl egy sem jön be.

Csibe!
Dokinéni nagyon bíztatott, de nem mondta hogy menjek vissza. Felírt újabb adag bogyót de a leklemre kötötte, hogy csak akkor vegyem be ha rendesen megjön.

De izgalmas szülésekkel tarkított napoknak nézünk elébe! Kép

Ja egyébként a hőm ma reggel 37,1 volt, de nem akarom elhinni. Már meg is magyaráztam magamnak hogy azért magas, mert keveset aludtam, meg izgulok a munka meg a ház miatt.

j.
Vendég

Brill???

j.
Vendég

Zsúka!

Thétist Rosmannban, DM-ben reformboltokban, drogériákban. Büki-t inkább az utóbbiakban. Kis relaxálásnak sem utolsó. Kép

j.
Vendég

Brill???????????????? Plíííííííííz!!!!!!!!

SysyKép
Látod-látodKép Mire a fiad igazán beindul, a lányom lenyugszik Kép
Jobban vagy már?

JunkoKép
Hányadik cn vagy ma? 37,1 nem rossz, ha már meg kellett volna jönnie... Amúgy normálisnak tekinthető... Kép

MátraKép
Ha rajtad állna, már megszültem volna, igyz? Kép Olyan aranyos vagy, de tényleg! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Unique!

Sajnos még csak a 22. cn-en azt hiszem. Ám a max hőm egy ciklusban 36,9. Úgyhogy ahhoz képest egészen türhető.

j,
Vendég

Évi77Kép
Mi újság Veletek? Hogy viseli a nagylány ezeket a szép időket? Viszitek már ki sétálni?

Laura nagyon nyugis lett Kép Ez szerinted ilyenkor normális? Mikor kezdjek el aggódni?

Puszi
Unique

KépKép
unique

Sziasztok Lányok!
Sajnos nem volt jo a gépem és nem tudtam jönni!
De szorgalmasan olvastalak benneteket!

Kedves Unique!
Lélegzet visszafolytva várom már a nagy eseményt!
Nem sokára karodba tarthatod a picikédet!

Kép

Brill!
Minden nap benéztem a te fejleményeid miatt is!
Látom segitett az angyalkám!Még 12 hétig nálad hagyom de utána kérem vissza én is!
Várom hogy mi volt a vérvételen!

Junko!
Sorstársam!Én is ebben a cipőben járok mint te csak te két nappal elöttem!Nekem is ez clostys honap volt és meg is mondták mikor kell együtt lenni!Várom a jeleket én is türelmetlenül,de semmit nem érzek én sem!
De bizakodjunk!

Stella!
Megnéztem a másik topikban a pocakos képed!
Ez nem semmi!Nagyon ügyes vagy hogy idáig kihuztad!Tényleg jol érzik bent magukat a fiuk!

Eszter!
Imádom ahogy és amit irsz!
Hogy vagy?Rég olvastalak!

Musti!
Gratulálok neked!És vigyázz nagyon magadra!

Sysy77!
Fogadd őszinte részvétem!Nagyon sajnálom a dédikéteket!

Mátra!
Mi van veled?Műtét?
Eredmény?
Õrülök hogy ilyen jol vagy és ennyire pozitiv tudsz lenni!Jo olvasni!

Réka!
Gyönyörű a két kis gyöngyvirágod!Én is meglestem ám őket!Csak halkan jegyzem meg mert nem szeretnék okoskodni de azt gondolom hogy a kis barnázásra jo a rutascorbin!De beszéld meg az orvosoddal,lehet hogy ő is javasolja!

Elnézést attol akit kihagytam!
Ezer puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Zajlik az élet! Hurrá!!!

Brill!
+++++++++++++++++++++++++++, és megint csak +++++++++++++.....
aztán szólj, ha már ki lehet "mondani"!!!!

Unique!
Okosok azt mondják, hogy visszafogottabbak lehetnek a babák esemény előtt, de attól még a mozgásokat érezned kell. nem kell erősnek lennie, egy finom simi is számít.
Ahogy olvaslak, mindig eszembe jut, hogy mennyire hasonló dolgokat éreztem én is Olivérnél...
Most már azért nyugisabb egy kicsit. Úgy a 37. hétig Kép

Sysy!
Ezek szerint nálatok is zajlik akkor a benső élet! nem semi szufla van bennük!
Bordáid? Bírják a strapát?
Nagyi biztosan valami fontos dolgot akar megbeszélni a kicsivel. Õk tudják, mi miért történik.

Monyó!
te vagy az erősebb! Sehol semmi depresszió, főleg tavasszal! Kép

Mátra!
sok igazság van abban, amit az optimizmusról írtál...
Ez rád is igaz ugye? Mármint gyakorlod őket, ha a házi tűzhelyben elégtelenül lobog a láng...
Neked legyen jó!!

Duddu!
Aranyosak a pockok!
Lassan viheted őket OM mantrázni!Kép

Junko!
A világ mindenkivel megfordul időnként, talán veled épp egy hét múlva fog! Kép

Juca!
Bár már kifelé vagy, azért ne strapáld túl magad! Hagyj időt magadnak felkészülni a NAgy NApra! merthogy nagyon nagy szerep jut a kis lelkednek is majd akkor!

Annácska!
Drukk! Jó, hogy jelentkeztél...Kép Kezdd meg a pasisorozatot!Kép

Velünk minden ok.

Sziasztok!

Eszter 34+6

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: