A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jó véleménye van a világról, nem?

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok
Bartika: Nálunk Lili 55 cm-el jött a világra és van olyan 56-os rugija, ami feszűl rá, illetve a 62-es pont jó. Most vagy hülyén van számozva, vagy a gyereket mérték el születéskor Kép
Anita: hát az éjszaka sem jött be, igaz este 9-től éjfélig mint a kisangyal, na de utna... hát senkinek nem kívánom. Ráraktam a hasamra, elkezdett kúszni-mászni, nyöszörögni erre elkezdtem simizni a hátát és így elaludt, de csak addig amíg simogattam. Szóval Õ ugyan alukálgatott, de én ébren "örködtem". Gondoltam sebaj majd napközben alszok ha Õ is. Persze ez is csak gondolat volt, mert egész délelőtt ébren volt és csak most 15 perce tudtam lerakni aludni. Szóval én is megyek csucsuba. Ha van valakinek tippe az éjszakai altatáshoz, az írjon légyszi.
Gyöngyi+"Csipkerózsika" Lili 2+6

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Most csak gyors reagálásokra van időm:

Szisz: nálunk 2 hete van a tejkiütés és még nem múlik.

Mariannka: további jobbulást Istvánkának! nagyon cuki!!!KépKép

Tunka: én is emlékszem Rád!! írj, hogy mi van Veletek? Hogy bírod??KépKép

Gyöngyi: nálunk tegnapelőtt volt, hogy délután 6-tól hajnal fél 4-ig nyüglődtünk, tiszta kómás voltam.Este nagyon nehezen alszik el, tegnap is éjfélkorKép nappal csak úgy alszik el, ha kirakom a babakocsiba. Azt viszont tudom (tapasztalatból), hogy 4 hónapos korra ez elmúlik!!Kép Megvígasztaltalak??Kép
Szóval tuti tipp nincs, csak próbálgatás: pokrócba csavarni, azt szeretik a babák, aztán a repülős póz. Én a lakásban is szoktam babakocsiban tologatni. Kiságyban egyedül elalvás a hasfájós babáknál felejtős!

Bocs, hogy másnak most nem írok!!!

tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: Köszi. Együtt érzek veled teljesen. Remélem az elmúlt nap csak kivételes alkalom volt nála. Én úgy hallottam, hogy a 6 hetes kor a fordulópont a babáknál, hát azért remélem, hogy nem fog ez 4 hónapig tartani. Egyébként hány hetes kortól alusszák át az éjszakát a babák?

Kép

Kép
pgyöngyi

Tünde
Ezek szerint még van időnk. Te sem kened neki semmivel?

Gyöngyi
Gyerekfüggő. Nekem a nagyobbik 3 hónapos korában átaludta az éjszakát, a kisebbik meg másfél évesen.

Szilvi és Katababa
szisz2

Ildi
Várom a történetet, de gondolom nem sok időd, van írni.

Tunka
Gratulálok a babákhoz ,gondolom idővel te sem vagy eleresztve.

Mamacka
Örülök, hogy tetszet a történet és remélem a tiéd is ilyen jó lesz. Kívánom neked tiszta szívből.

Senki nem ment ezzel a fronttal szülni?

Anna
Még otthon vagytok?

Gyöngyi
Ma mi is egésznap szopizunk. Aludni nem nagyon akar csak félórát. Már lassan nincs mit adnom neki, mert mindent megevett. Vigasztaltalak valamit?

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Gyöngyi nem irigyellek, nálunk Bence volt ugyanilyen, 6 hetes koráig csak üvöltött.Kép Én akkor a végén már nagyon ki voltam borulva (amúgy se volt könnyű, 18 évesen a gyerek apja nélkül boldogulni), és féltem hogy dühömben a babában tennék kárt, így én leraktam az üvöltő gyereket, és rácsuktam az ajtót. Egy óra múlva elaludt. Másnap este csak 10 percet sírt, azóta egyedül alszik el. Sőt azóta alussza át az éjszakát is, 10-12 órákat alszik.

Kata most hogy múlik a sárgasága nagy bánatomra éjjel is visszatért a háromóránkénti evéshez, most majd szoktathatom hogy aludjon többet. De lehet hogy azért vágyik éjjel enni, mert éjjel szopizunk (túl lusta vagyok felkelni fejni meg tápit csinálni) és ez neki fontos nagyon. Nem tudom, majd kiderül, holnaptól visszatérünk a kizárólagos szopira. Egyébként én is nagyon váromKép

De tény hogy jó hatása volt a szopi-felfüggesztésnek, mert már a szemfehérje is éppen hogy sárga, amúgy szépen múlik neki. Étvágya is van rendesen, és végre egy etetéshez se kell kelteni! Sőt, délelőtt 9-11-ig, és este 6-9-ig ébren van és nézelődikKép Szóval van remény hogy végre túl leszünk ezen a fránya sárgaságonKép

Jah és tegnap 3340 g volt a csaj, így csak 2 napot késtünk a két hetes korhoz képest.

Zsu és Katica
2+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!
Múlt szombat óta itthon vagyunk a babával, vagyis nekem a héten be kellett feküdnöm 3 napra a klinikára, mert felment a lázam. Persze a baba nem lehetett velem, így minden a férjemre hárult. Annyira sajnáltam, de nagyon jól megbirkózott a helyzettel. Esténként a nagymamák is besegítettek.
Szerencsére minden rendben, valószínűleg a tejbelövelléstől volt lázam.

Majd ha valamikor lesz időm, majd írok szüléstörténetet.

Scullyx+LauraKépKép

KépKép
KépKép
scullyx

Helló!
Köszönjük a gratulációkat!
Pénteken hazajöttünk!
A baba 9/10 Apgart kapott.
Tejcsi még nincs elég, úgyhogy szopi mellé kap tápszert.
A szülésről:
Délben kaptam oxitocint mert hajnal óta ahogy elfojt a víz nem voltak fájásaim. Elég kegyetlen volt a délután, csak este 6 körül kaphatta EDAt mert meg kellett várni hogy táguljak, ami nem nagyon ment mert volt valami "húr" a méhszájon, ami nem engedte. A doki azt monda olyan mint egy gumigyűrű ami összeszorítja, nem tudják mitől volt, aztán asszem át is vágták. Végig fennált a császár lehetősége, de aztán iskerült nagy nehezen hüvelyi úton. Az EDA csak 1 órán át hatott rendesen, a kitolás kb. másfél óra volt, az első felét állva kellett csinálni, hogy a gravitáció is segítsen.
A gátmeszés ék alakú. kb. 3 cm, de az aranyér sokkal jobban fáj, speciális kezelést igényel sajnos, még mindig nem tudok ülni.

A férjem fantasztikus volt, örökre hálás lehetek neki ezért, végig velem volt, rengeteget segített.
Azóta is sokat segít, mióta hazajöttünk.

Zsu, küldhetek neked MMSt a babáról? Fel tudod rakni?

Gratulálok minden új anyukának! Megnéztem a képeket, nagyon szépek a babák, olyan babásak!

Lingelera! Kitartás, drukkolok!!!
A finiselőknek sok sikert!!!

Katica
katicuska

Sziasztok Kép
Szelivi Kép
Drukk neked, még a végén beelőzöl Kép
Ne keseredj, nem sokára neked is a kezedben lesz a lánykád Kép

Cory Kép
Remélem megszereti a kiscsajszi a babakocsit és akkor nyugodtan tudok menni játszózni Kép

Anita Kép
Szerntem is kisebbek a PO-s badyk. Legjobban azokat szeretem, amik dupla méretűek, átgombolósak Kép
Még mindig fájó szívvel teszem ki a lányom kinőtt ruhát a szekrényből Kép

Szisz Kép
Sajnálom, hogy ti is hasfájósok vagytok, kitartás Kép
Tejkiütés nem tudom mennyi idő alatt múlik el, nekünk sokáig volt.

Mariann Kép
Tényleg meg van a véleménye Kép Nagyon édes Istvánka Kép
A szemének jobbulást Kép

Gyöngyi Kép
Nem tudlak mivel vígasztalni, nekem a lányom egy angyal volt. Hat hetes korától átaludta az éjszakákat.
Idővel majd csak beáll nála is a dolog, addig meg kitartás Kép

Babetta Kép
Még mindig egyben Kép Lehet, hogy így is maradunk Kép
Ma nagyon sétáltunk a Városligetben, utána meg leszedtem a nagypapánál padlásról a tavaszi-húsvéti díszeimet és meg sem kottyant. Energiám van bőven Kép

Zsu Kép
Örülök, hogy Katica jobban van és étványa is van rendesen Kép

Scullyx Kép
Nagyon szép Laura, gratulálok hozzá Kép
Apa nagyon ügyi, hogy megbírkozott a feladattal Kép
Örülök, hogy most már te is jól vagy Kép Sok boldogságot nektek Kép

Katica Kép
Gratulálok nektek is Kép A lényeg, hogy minden rendben van veletek, tejcsi meg lesz elég, ne aggódj Kép
Az aranyerednek jobbulást Kép

Annácska 38+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Katicuska, persze küldjed nyugodtanKép
Telcsiszámom: 70/77-403-04
Sajnálom hogy ilyen nehéz szülésed volt, de remélem a kicsi kárpótol mindenértKép

Scullyx, gratula mégegyszer, tündéri édes babád vanKép

Lányok Katica ma 3380gKép Végre meghaladtuk a születési súlyunkatKép
Kíváncsi leszek holnaptól, a kizárólagos szopi mellett mennyire csökken a gyarapodása...

Mindjárt dobok fürcsis képet nektekKép Egyébként csak az első fürcsinél sírt egy kicsit, azóta rájöttünk hogy a kicsit melegebb vizet szereti, és nagy szemekkel nézelődik közbenKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Így keresi a cicitKép

Kép

Kép

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lányok ezt én ma kaptam 17:16-kor. Remélem aktuális és nem vagyok szenilis. Mindjárt mellékelem a küldött képeket is hozzá.

-------------------------------------------------

Sziasztok!

A változatosság kedvéért most az Internet Explorer nem fut a gépemen, úgyhogy csak így tudom személyesen is hírül adni Nektek, hogy - minden előzetes elképelést és megbeszélést felborítva Kép - Kocsis Mihály (Bababó) március 20-án úgy döntött, hogy itt a tavasz, és ő a finom napsütést inkább pocakon túlról szeretné érezni. Azóta süt a nap rendületlenül, Misu pedig péntek óta családja vendégszeretét élvezi.

Vas Ildi valóban a szomszéd szobában volt gyönyörűszép lánykájával Kép)), remélem, azóta már ők is otthon vannak. (A nagy készülődésben elfelejtettem beköszönni nekik ...)

Szeretettel üdvözlök mindenkit

GyeZsu

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Gyezsu képei:

pocakon innen
Kép

pocakon túl
Kép

tesók
Kép

Kép
szelivi

ZsuzsófiKép
Nagyon édes Katica
GyezsuKép
Ti is nagyon édesek vagytok a születése után is és a tesós képen is.
BabettaKép
Megkaptam, köszönöm elolvastam, megkönnyeztem.
Egy kicsit mindíg átélem a sajátomat is ahogy a tiétek olvasom

Finiselők hajrá!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

tegnap voltunk 5 hetesek, Szófi baba már 4280gr, a hasáért nagyon tud harcolni.
Jó kislány csak akkor sír ha anya hiánya van de a nap 18 órájában tuti az van Kép Kép Kép a többiben szopizik Kép Kép
Így kézben alszik, kivéve ha sétálunk, mert akkor a babakocsiban. Persze csak ha nem áll a kocsi!
Szóval minden a legnagyobb rendben Kép
Pelus
Én a liberó minit használom, Nekem bevállt.
1x2x kifolyt belőle az anyag (bocsi)de azon nem csodálkoztam, mert akkor dugig teleraktak a lányzó.
puszi: Csema+Szófi

KépKép
csema

El ne felejtsem!!!!
Istvánka és Laura is nagyon-nagyon édiKép Kép

KépKép
csema

<font color="119911"> Jó reggelt!
Istvánka, Natasa, Laura, Kata és Misu baba gyönyörűségesek!!! Nagy gratula hozzájuk!
Tunka,
üdv itt újra! Gratulálok a csajokhoz! Gyere majd és mesélj!
Katicuska,
jobbulást Neked!!

folyt. köv.</font>
angi79

Sziasztok!

Szokás szerint elveszve,olvasni nincs időm...a képeken szoktam végig futni, nagyon szépek a babákKépMindenkinek gratulálok aki szült mióta nem voltam!!!!
Mi ma egy hónaposakKép

Szonja ébredezése:
Kép
Kép
Kép
Kép

Becsi
becsi
Iklad

AngiKép
Hol vettétek a pihenőszéket?
Sok helyen láttam, de egyikben sem volt a fejszűkítő mint a tiétekben
Nagyon jók a képek Rólatok, tegnap megnézztem őket

KépKép
csema

BecsiKép
Szonja is nagyon aranyos, mosolyogva ébred, nem semmi!
Gratula az 1 hónapos korhoz!

KépKép
csema

Szép Napot!Kép

Szisz, Becsi, Angi, CsemaKép Úgy örülök,hogy jelentkeztetek!

Szisz: sajnálom a hasfájást, átérzem. Bár szerencsére nálunk újabban nincs túl gyakran, és ha van is, hamar vége. (kopp-kopp)

Becsi: írj majd,ha lesz egy kis időd,hogy alakulnak a napjaitok? Szopi? Édes nagyon Szonja!
Gratula az 1 hós szülinaphozKép

Csema: De jó,hogy vagy!!!Kép GYerkőcök jobban vannak? "Anyahiányos"Kép Szófira is nagyon kíváncsiak vagyunk! Szép nagy kislány! Grat az 5 héthez!

Angi: Te is jó rég voltál! MIzújs? Lidi? Orrcsepp használt? Pocija?

Zsu: Nagyon édes Kata! Szuper,hogy beindult a hízás! Így tovább,drukk!

GyeZsu: Nagyon szépek vagytok! Szívből gratulálok mégegyszer!

Scollyx: Örülök, h már jobban vagy! Apa nagyon ügyes volt!Kép Laura nagyon szép kislány, gratulálok!

Katica: Sajnálom,hogy ilyen nehéz volt, de legalább a csaszit megúsztad... Gratulálok! Drukk a tejcsihez! Képet várunk!

Babetta: Elolvastam a szüléstörténeted! Én is megint felidéztem magamban,nálunk,hogy történtek az események...olyan jó volt! Köszönöm!Kép Hogy vagytok?

Mariann: Istvánka is olyan szép kisfiú! Édes a grimaszKép

Tünde: Mizújs?

Rólunk mindjártKép

Puszi:Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=442

<font color="119911"> Csema,
köszi. Kép
Innen rendeltem.
Puszi Nektek.</font>
angi79

AngiKép
Köszönöm, Nektek is pusszancs, külön gyönyörű Lidinek!
AnitaKép
Szerencsére meggyógyultak, Kriszi hamarabb, Kittinél húzódott el két hétig!
Most vagyunk túl egy szopin, kislánykám 170gr-ot benyomott, most majd folyunk alul, felül Kép Kép
Csinálok majd képet róla ígérem, de Te is dobj Boti babáról!
Voltatok már 6 hetes kontrollon?

LányokKép
Ki ígért anno HALÁSZ JUTKA ZENÉT? Ugy szeretnék!!!!!

KépKép
csema

Szóval,eléggé aggódom! Úgy tűnik, Apa nemcsak simán megfázottKép Ugyan ő már jobban van, most én vagyok elég vacakul. Fejem szétrobban, torkom ég,gyenge vagyok...ugyanúgy, mint férj voltKép Félek ,h vmi vírusféle,és megfertőzzük Botit is! Remélem,az anyatejjel kivédjük.

Az én jó fiam meg mint,aki tudja,h most segíteni kell anyának,csak egyszer ébredt fél 3-kor. Igaz, a hosszú levegőzésnek köszönhetően,utána kb.2 órán keresztül ébren volt,de semmi különösebb baj nem volt vele, 1-2-t nyöszörgött, de akkor apa helyettesítettKép _Meg tudnám szokni...Kép

Még egy aggodalmam van: mostanában elég sokat bukik Boti, ráadásul néha elég ijesztő mennyiséget. Általában büfikor, de van, h jóval kaja után. Viszont ilyenkor nincs hasfájás!Szerintetek ez nagyon gáz, vigyem dokihoz?Vagy egyszerűen a felesleg,ami már nem fér a gyomrába?

Köszi előre is a segítséget!

A.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mariann:
nekem van babazene CD-m ha érdekel (1 cd-n van a 2 cd enyaga, 1-2 szám kivételével, ami nem fért rá) Nem tudom merre fele laktok, esetleg ha párod el tud érte ugrani, szívesen átírom Neked.
picibogyo@gmail.com

Lányok egy kérdés: Kincső egy lusta csajszi, és most elkezdtem mérni, hogy mennyiket szopik, mert a napközbeni üveges tejpótlásról szeretnék leállni. Sajna csak 60-akat aztán meg morog, forog a cicivel a szájában, és tépkedi. Mit csináljak szerintetek? Hajlandó legyek akár másfél óránként cicire rakni? Egyébként tejdömping van, csak épp a kisasszony csak addig szívja míg munka nélkül hozzájuthat. Pedig ha megnyomom, utána még simán jön.
Van valakinek tippje?

titati
titati

AnitaKép
A felesleget bukizza ki, emiatt ne aggódj, Szófi is kiköpködi amire már nincs szüksége, emiatt sokszor át is kell öltöznünk(szerintem direkt csinálja, mert lány és imád öltözködniKép)
jobbulást, de ne aggódj anyatejci megvédi!
MesiKép
Átlagba azért inkább130-140gr-ot eszik, s most 2 napja van az, hogy éjszaka már csak egyszer kel fel szopizni, s akkor is kevesebbet.

KépKép
csema

Ja egyébként, ha rohanás van valami miatt és a szopi kimarad, tehát csak üvegből kap (ez eddig kb 2x fordult elő), akkor üvegből 100-140-et benyakal.
A 60-as szopik után meg 40-60 pótlással alszik jókat.
titati

Mesi, Boti is átlag 170-t eszik! Napi 6-7 alkalommal. Ha 7-szer, akkor van olyan 130-as kaja isKép
Szerintetek nem abnormális a közel heti 40 g hízás? Már vészesen közelítjük a 6 kg-t!
A bukások elkerülése végett egyre többet cumizik BotiKép, pedig a múltkor már úgy tűnt, talán sikerül leszoktatni róla. Sokszor csak cumizik már a cicin,de ugye még akkor is csordogál tejecske a szájába, ami után bukni fog. Nekem szerencsére ömlik a tejem,ami jelen esetben ismét nem szerencsés... én egyszerűen nem tudok okos lenni ebben a témábanKép (Kép)

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

2 napja nálunk is éjszaka kevesebbet eszik! Ma meg mondom, csak 1x ébredt!

Csema:kösziKép

Titati: szerintem türelmesnek kellene lenned, és igen, hagyni, hogy elnyamjogjon rajta! Tudom,h Neked ez elég kényelmetlen lesz egy ideig, de Kincső biztos hamar belejön, és aztán seperc alatt lerendezi majd a cickókat! De ugye én még csak kezdő anyuci vagyok (én így csinálnám), hátha mások mást mondanak!

A.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok
Végre nyugis éjszakánk volt, bár kellett egy kis közbenjárás, ugyanis egésznap nem tudott pukizni és kaka se volt, ez még nem is lett volna akkora probléma, csakhogy nagyon fájt tőle a hasa. Lehet, hogy többen most elítéltek, de este 7kor már nem bírtam nézni a nyüglődését és megitattam kamilla teával. Szóval a hatás nem maradt el úgy befosott szegénykém, hogy még a háta közepe is olyan lett, viszont rá 20 percre aludt mint a bunda és éjjel is csak kétszer kellt fel enni.
Csema: Mi a pihenőszéket a Brendonba vettük Budaörsön, van benne fejszűkítő is, ha jól emlékszem 18000 Ft volt
Csajok: A has fájás miatt nem nagyon merek zöldséget meg gyümit enni, mert nem tudom, hogy mi csinál szelet és mi nem. Felsorolok pár gyümölcsöt amit szeretek, légyszi aki tudja írja meg, hogy melyiket hanyagoljam: narancs, mandarin, alma, őszibarack (befőt), aszaltszilva, gépfuit, banán, eper.
Zöldségek közül: paradicsom, udorka, fejessaláta.
Köszi a segítséget
Scullyx: Nagyon édi a kiscsaj, bár anya után csak szép lehet Kép
Gyöngyi és Lili 3 hetesKép

Kép

Kép
pgyöngyi

Ez a 160-170 múlthét közepétől rendszeresedett!

Anita
Kép
Kép
_anita_

TitatiKép
A 60gr után ha megbüfizteted és 10perc után visszarakod sem szopik többet?
Hiszen ha pótlod üvegből akkor csak éhes még!
Inkább tedd gyakrabban cickóra szerintem, hogy megszokja, hogy neki kell megdolgozznia a tejcsiért.
A próbálkozást megéri...

KépKép
csema

Sziasztok Kép
Zsu Kép
Nagyon édes Katica Kép A lányom is üvöltött a langyos vízben, ő is a melegebbet szerette Kép

Gyezsu Kép
Gratula neketek Kép Nagyon szép családod van Kép

Becsi Kép
Nagyon cuki a lánykád Kép

Csema Kép
Nem semmi Szófi baba Kép Jól megnőtt Kép Ezek szerint non-stop anya van Kép

Titati Kép
Kincső akkor tényleg lustika Kép Dehát miért is dolgozna,ha utána kap üvegből. Szerintem ne adj neki pótlást üvegből, csak ciciből etesd, akkor rákényszerül a szopira Kép

Anita Kép
Nem sok a 40 gramm hízás, egy anyateje babánál teljesen normális Kép Amúgy sem született kis súllya, így kb annyit hízik mint a többi baba Kép
Jobbulást neked, remélem nem kapja el Botika Kép

Annácska 39+0 KépKépKép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

PgyöngyiKép
Ami sok kisbabának görcsöket okoz, az a narancs és graipfuit, de ez is gyerekenként változó.
Figyeld meg ha ezt vagy azt eszel utána Lili hogy viselkedik, így tudod igazán leszűrni, nektek mi nem jó!Gratula a 3 héthez.
Köszi az infót

KépKép
csema

Ja és mert egyszer megitattad kamilla teával nem dől össze a világ, főleg hogy a babának jó volt, emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod.

KépKép
csema

Csema:
Igen éhes még...ezért is sárgult be pár hete, mert tök jól elaludt éhesen is én meg azt hittem elég neki, hisz bőven van tejem, csak nem éhezhet enyni tej mellett. Hát tévedtem..ezért a doki tanácsra pótoltam, hogy múljon a sárgasága.

A 60-at 10 perc után leszívja, akkor jön a morgás, rángatás. Ekkor büfiztetek és visszarakom, de csak nyammog, és nem szív. Ha mondjuk a kezdéstől eltelt már 30 perc, akkor egy kb 2 percet ismét szív, de többet nem. Így mondjuk még max 30-at leszed magának, tehát összesen max 90-et 1 óra "szopi-szertartás" (ebben büfi, séta, újabb cici is benne van) alatt.
titati

AnnácskaKép
Nonstop de jól bírom. Éjjel összebújva alszunk, akkor is ott van a kezembe, de ez van.
Inkább mintsem sírjon.
Neked pedig hajrá!!!!!

KépKép
csema

TitatiKép
Akkor tényleg próbáld őt gyakrabban cicire tenni, de egy szopi azért ne tartson félóránál tovább,s nézd ez beválik-e
De ha ilyen gond volt Kincsővel akkor mérjed, hogy tudd hogy megeszi-e napi viszonylatban az adagját

KépKép
csema

Mennyi most Kincső súlya?

KépKép
csema

Annácska:kösziKép Hogy érzed magad? Annamari nem ül még tűkön?

Eszti:neked meg elfelejtettem gratulálni az 1 hóhoz, meg az anya-mosolyértKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Lányok!

PGyöngyi!
Előre is bocsi, hogy hozzászólok, én csak annyit tudok, hogy felnőttnek (pl nekem) mi csinálhat hasfájást. A banán állítólag megfogja a hasat, az alma szelet csinál, az aszaltszilva nagyon jó bélműlködést elősegítő, és az uborkától nekem mostanában fáj a hasam. Aztán, hogy ez a babába hogy meg át, ahhoz nem nagyon értek jelen helyzetben. Ja és pl a körte a családfám szerint megköti a székletet.

Kép
szelivi

Csema Kép
Mindegyik gyerkőcöd ilyen anyás volt, vagy csak Szófi?
A hajrát most nagyon köszi, mert már nagyon szeretnék szülni Kép Nincs valami tipped? Kép

Titati Kép
Nem irigyellek, de azért csak próválkozz Kép

Annácska 39+0

annácska

<font color="119911"> Na, akkor most írok magunkról is.
Az én lányom nem eszik ilyen rengeteget, mint, amiket Ti írtok. A legtöbb 120 volt egyszer, amikor mértem. De ő többször kér éjszaka is.
Titati,
én ilyenkor többször teszem cicire. Nem lehet, hogy Kincső megszokta, hogy könyebben jön a cumisüvegből és nem akar dolgozni a cicivel? Andi lánya is így volt, de tudod írtam, hogy aztán rájött, hogy jobb a cici és azóta nem kell neki az üveg.

Tegnap volt egy pocifájós esténk. Pedig már régóta nem. Fél 11-kor aludt el nagy nehezen, aztán 1-kor, 3-kor és 5-kor kaja, aztán alvás 8-ig. Pedig volt, hogy 3-4 óránként kelt csak. Kép
Lehet, hogy kevesebb a tejem? De akkor meg ordítana, ha éhes lenne még. Nem?

Voltunk tegnap vásárolni is. Illetve Lidi és Feri az autóban maradt. Kicsit beöltöztettem azt hiszem, mert megizzadt. Ti mit adtok rá ilyen melegben sétára illetve a kocsiban?

Voltak nálunk Lidi dédszülei, de csajszi éppen aludt, így nem tudtak babázni. Egyébként egyre többet nézelődik, figyel, szereti a zenét és nagyokat sikongat, dumcsizik a haverokkal (Anita szavaival élve).
Méret: nálunk 1-2 56-os rugi jó még, 62-esek meg picit nagyok. Olyan 58 centi lehet, de ez csak sacc.

2hós oltás, nekünk április 12-én lesz.
Kontroll holnap.

Anita,
jobbulást Neked! Drukk, hogy Boti ne kapja el!
Párszor Lidi is bukott olyan sokat. Azt olvastam, hogy ha a súlyan szépen nő, akkor nem kell foglalkozni a bukással.

Puszi.</font>
angi79

Livi Kép
Hogy vagy? Éjjel nem voltak fájásaid? Mikor mész legközelebb ctg-re?

Annácska 39+0

annácska

Csema: 4500gr
Számoltam, hogy 4,5 x 150 = 675
Éjjel csak üvegezik 1x vagy 2x. Az első alkalommal 120, másodiknál 80-at eszik, de van, hogy csak a 120-as van. Ha csak a 120-as ébredése van, akkor elvileg a napközbeni 5 szopinál 110-et kellene ennie. Ha 2x ébred, akkor elég lenne napközben a 95/szopi (nagykönyv szerint). Szóval a "képletet" tudom.
Ehhez képest szopik 60-akat magától.
Csak félek, ha nem pótolom neki, akkor is alszik jókat és ismét sárgulni fog...meg nem gyarapszik... szóval ördögi körben érzem magam Kép
Pedig tejem meg ugye még másoknak is jut bőven.
titati

Titati Kép
Biztos, hogy több kell neki mint 60 ml tej. És ha poziciót váltotok és másképp teszed mellre Kincsőt, akkor sem szív tovább?

Annácska 39

annácska

Angi
Az alatt a 10 perc alatt úgy eszik, hogy többször bele akar fulladni a tejbe. Akkor még a cuminál is jobban jön neki a ciciből.
Bárcsak nálam is rájönne! ezért is akarom elhagyni az üveget.

Na most egy szopi...megmárem aztán amjd beszámolok...
titati

AnnácskaKép
Tippem sajna nincs, tudod akkor jön a gyerkőc amikor a szervezete utra kész, de drukkolok, hogy minnél hamarabb itt legyen az idő!
Ennyire egyik srác sem volt "anyás", szerintem kicsit mi is rontottunk rajta Kép, de hát azért vagyok itthon hogy Vele legyek, így nem bánom, ha a többiek sem bánják Kép
hív a lányzó felébredt!
Puszi...drukk
AngiKép
Ha fejlődik szépen Lidi akkor nem is kell többet ennie, mi sem vagyunk egyformák
PocifájásKép
Tegnap mi csak egy termó pulcsiban és gatyóban voltunk sétálni.
Ja méret
Szófi 56-os cuccokat hord, még kicsit nagy is (hosszú)
de van 50-s rugi is ami jó rá, mondjuk születésekor55cm-nek mérték, én 1 hónaposan csak 54-nek szóval szerintem nem is volt 55cm hosszú.

KépKép
csema

Még annyi, hogy a napközbeni 5 szopiból max. kettőnél kap utána üveges kiegészítést.
titati

Annácska:
igen tudom, hogy több kell neki.
Ha poziciót váltunk akkor sem szív többet Kép
titati

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: