én a szegedi kaáliba járok, úgyhogy nem tudunk találkozni
Te miért mész holnap? Fanni
hát akkor csak jól alakulnak a dolgok, kívánom, hogy legyen nagyon sok sejted!!!
Jó nektek, hogy Kavicskával tudtok ott lelket önteni egymásba, Szegeden olyan gyászos a hangulat mindig a váróban, mintha mindenki a kivégzésére menne. Senki senkivel nem beszél. Amúgy megkérdeztem a dokit - mert éjszaka azért elég erősen fájt a hasam -, azt mondta, hogy valszeg megnagyobbodott a petefészek, igyak min. 3 liter vizet minden nap, ez az egyetlen, amit tehetek. Ezt csak azért írtam, hogy tudjátok lányok (akik punkció előtt álltok), hogy tényleg nagyon fontos sok vizet inni.
Tiko
köszönöm, hogy küldöd mindig az energiát. Most örülök annak igazán, hogy könyvelő vagyok. lehet, hogy a transzfer után nem fogok dolgozni pár napig, elvégre megvár a meló, úgyse csinálja meg helyettem senki.
Szerintem azon ne idegesítsd magad, hogy nem kaptál időpontot, nálam a rekord 3,5 óra volt egy 5 perces UH-ért. De most, a 2-ik lombikhoz sokkal nyugodtabban, lazábban álltam mint az elsőhöz, már a várakozás se idegesített. azt pedig, hogy a szülinapodon kell menni, fogd fel úgy, hogy ez az ajándék, hogy elkezded a 2. lombikot. én is mentem a szülinapomon UH-ra, és örömként éltem meg.
zsuzsi