A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Kuha,
mióta szedi Gergő a vasat? mi is HA-s tápit eszünk, de ugye Zita sajna tejfehérjeérzékeny. Most próbáltunk váltani a sima 1-re, de nagyon kiütötte, marad még a HA. Baja tényleg nem lesz tőle, de jó drága. Kép
Vendég

Havtunde!

Január végén kezdte el szedni Gergő a vasat, azt mondta a doki, hogy 2 hónapig kell szedni. Nagyjából annyi idő alatt el is fogy.

Egyébként a HA-s tápszerre visszatérve, ha még azt eszitek, ugye tudod, hogy azt nem csak fél, hanem 1 éves koráig is felírhatja a gyerekorvos???
Én is azt hittem, hogy csak féléves koráig, mint a sima tápit, de a HA-sat tovább is.
Bár így sem olcsó, de legalább a fele, mint recept nélkül. Kép

Kép
kuha

Sziasztok!
A séta jól sikerült, és úgy látszik, mindenkit jól lefárasztott, mert senki sem irKép
Julcsi hazafelé jót aludt, én is szivesen befeküdtem volna mellé a babakocsiba.

Sis volt nálunk, Apa a szokásos formáját adtaKép
Máté kis tündér volt, bohókás mátévigyorú. Jól hatott Julcsira, most ő is vigyorog mindenen.

Annamami, a cipődön felbuzdulva délután elmentem a Nyugatihoz és jó mérges lettem, mert bezárt a Horváth cipőbolt és még csak ki sem volt irva, hogy megszűnt vagy elköltözöttKép
A pléd nagyon jó, sokkal jobban tetszik, mint a sárgaKép

Sildike, hová lettetek? Nem jöttetek sétálni. Cleo, te sem. Remélem, Maja jól van már.

And, régen hallottunk rólatok!

Apa megérkezett Bukarestbe, 20 kilométerre a madárinflzuenzától, amiben nem hiszek, de azért a lelkére kötöttem, hogy ne egyen szárnyastKép

Na megyek, mert Julcsi már el is felejtette, amit Mátétól tanult.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Margitsziherti séta nagyon klassz volt.
Marci 4 órát!!!!!aludt a kenguruban,1/2 2 -kor kelt enni!Kép

Barbi Kép
Köszönjük mégegyszer,hogy hazadobtatok minket!Kép

Majola Kép
Sárga kistakarót nagyon köszönjük,teljesen bele vagyunk zúgva!
Sokkal jobb mint a kék!KépKépKép
Cipőbolt.Kép
Akkor gyertek el Julicsival a Mammutba és utánna sétáljunk a Milennáris parkban jó?Kép
Főztél tonhalas tésztát?

NyúlnéKép
Kisnyulad tündéri!Kép
Marci is nyünnyög mostanság ha itthon vagyunk,nekem is szétmegy a fejem tőleKépKépúgyhogy
igyekszünk sokat menni erre-arra!Kép

Sis Kép
Máté élőben ha lehet még gyönyörűbb!Kép
Kivagyok tőle teljesen!KépKépKép

No megyek,mert nyünnyögés van....Kép

Ja !

Cink!!!!!!a
Nagyon hiányoztatok!!!!
Rémes a nyavalyaKépKépKép,remélem világszép Rékád hamarosan kilábal belőle!
Marci rengeteg gyógypuszit küld!!!KépKépKépKép
És én is!KépKépKép

annamami
annamami

bocsánat : Cinka KépKépKép
annamami

Sziasztok!
Séta tényleg tök szuper volt, Nolcsi úgy elfáradt, hogy alig bírtam elvinni a kocsiigKép
AnnamamiKép
Köszi a segítséget még 1xKép
Itthon 3 órát aludtak mind a ketten, én is 2-tKép
1/2 6-kor keltünk, most kaptak uzsit, Leonka is mindent megevett.
Leon ma jó evő, az ebédet is megette(sütőtök+alma) és uzsira a s.barackos rizspépet is szó nélkül benyomta, úgy örülökKép

Cinka!
Rékának sok-sok gyógypuszit küldünk, gyógyuljon meg hamarKép

Sis!
Máté sapija nagyon tuti, lehet mi is megnézzük, hátha kapunk valami jótKép

Mea!
Lívi nekem is sokkal jobban tetszik ezzel a tüsi hajjal, olyan édes veleKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha, Kép
tudom. Úgy nézem, élünk is vele. Kép
Lehet ám, ha elfogy a vas, lecsökken Gergő hatalmas étvágya. Kép

Majola, Kép
And-ék asszem Ausztriába mentek 1 hétre.
Én se hiszek a madárinfluenzában. Egyébként ha Apa nem nyersen eszi, akkor eheti. Kép
Vendég

Tényleg, Tünde, igazad van. Látszik, milyen figyelmes vagyokKép

Annamami, lehet, hogy már hétvégén megnézném a Mammutot. Millenáris?

KépKép

KépKép
majola

hahó!

Séta tényleg jó volt. Jó volt talizni. Vikinek még sajna nem jött vissza rendesen az étvágya, hiába próbálom többször etetni, köszöni nem kéri. Viszont almát reszeltem neki, és ette. Meg a körtét, hogy nem adtam neki nyavalygott a szigeten. Elege van az anyatejből? Nem hiszem, hogy a keddi oltás következménye lenne még.. Lehet, hogy el akarja magát választani 23 hetesen? Viszont sajna ennek az a következménye, hogy rohadtul fáj megint a mellem, eddig még ennyire nem is fájt.

Dóri&Viki 23+0
Vendég

Halihó!

Szurin túl vagyunk, pici sírás volt, aztán nagyon csúnyán néztünk a dr. nénire!Kép
De hamar mosolygott Nati és nem úgy néz ki, mint akit megviselt a dolog! Remélem nem lesz lázas sem!Kép

Séta tényleg jó volt, hazafelé a buszon 3 babakocsi volt, köztük egy iker!!kocsi!
Érdekesen fértünk el, de megoldottuk. Nati még a folyosónkon is aludt egy fél órácskát!

Látom a többi babát (és Mamát-BarbiKépKép ) is kiütötte a jó levegő!

Zsuzsa!
A Westendben nincs Horváth cipőbolt? Régen a Plázában volt, de úgy rémlik, mintha ott is megszűnt volna.

Dóri!
Hú, remélem nem lesz mellgyuszid megint! Vagy ez már az?Kép

Kuha!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!Kép
Sapikról kérünk képet!Kép

Na, Nati rámol, megyek!

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

két azaz KETTÕ NYÚLFOG!!!!!!!!nagyon harap már a kicsike!Kép

tudom,hogy nagyon hanyagolom a topikt,de annyira szép idő van,hogy mi állandóan csak sétálunk,sétálunk,sétálunk.....addig se halgatom a visítástKép!ráadásul a bőrömnek is jót tesz egy kis napfényes levegő,mert már tényleg egy szörnyeteg voltam/vagyokKép!de a kozmikusomtól(direkt írtam így)megkapom a viot,amikor neki nem kell és felváltva használom a bioptron lámpával(ezt 2napja kezdtem el) és mintha javulna a dolog,meg szedek Kovaföld kapszulát és búzacsíraolajkapszulát,ezek mind jók a haj-bőr problémákra,asszem....remélem!
hosszúcombú Fanni és mamája ma is itt voltak,a kiscsaj nagyon kemény kaksizást mutatott be,mondhatni láva zuhatag távozott a helyes kis popójából,de több percen keresztül több adagban.....tyű a mindenitKép!amúgy nagyon cukor,rengeteget alszik nálunk főleg háton,ami furi,mert csak hason szeret lenni!és rengeteget bazsalyog!(remélem jól írtam)
holnap megint megyünk babaúszni,most apa nélkül,TÉNYLEG!
BODZA,ti voltatok?és milyen volt?

Nyúlné és Kisnyúl,aki mindjárt féléves lesz!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és visszatérve a képekre:
Mea,
tetszik az új séró és tündér lányod van!nagyon baba!Képés hát a rózsaszín szerkóban.....
Benianyu,
a te kis Pitbullod se semmi,micsoda produkciókat vág le!ő se pihen sokat egyhelybenKép!micsoda erő!!!!!!!
Havtunde,Ancsi,Manka,Kuha(Kép),Prüntyi,Jucc,Davallia lurkói is édesek,remélem senkit nem hagytam ki!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Majola Kép

Milennáris park.Kép
A Manmmut mögött van és nagyon klassz.
Zöld fű,kicsi tavacskák,nyáron szökőkutak és van egy Zöld Péter meséjét "elmesélő"játszótér is,amit kézzel faragtak és festettek iparművészek.
Nagyon Szép!Kép

BarbiKép
Nincs mit!Kép
Máskor is szívesen.Kép

Duda Kép
Akkor úgy látszik jól drukkoltunk Natinak.Kép
De ő különben is olyan klassz kis nőci!KépKépKép

Dori Kép
Én is örülök,hogy megismerhettünk.Kép
És hogy te milyen csinos vagy!!!!
Csakl ámultam és bámultam,két gyerkőc után nem semmi!!!!Kép
Gratula!Kép
Délután én is almát ettem és odatartottam Mazsinak,aki megnyalta és aztán mosolygott és cuppogott!Kép
Jó édes alma volt.Kép
Persze azért még nem adok neki,majd csak egy hónap múlva.
Csak gondoltam egy nyalintástól baja nem lehet.Kép

Havtünde Kép
Hogy érted azt,hogy a babák betegségei a mamákról szólnak?
Írnál erről kicsit bővebben,mert engem nagyon érdekelne ez a dolog!Kép
Persze csak ha van időd és kedved.Kép

Mea Kép
Nekem is sokkal jobban tetszik így Lívike.KépKépKép
Üdv. az őszibaracfejűek klubjában.Kép
Vettél koszmó elleni sampont?
Bevált?Kép
annamami

Dóri,
drukkolod a cicidnek Kép és Vikinek, hogy jó étvágya legyen!

Milyen az a Horváth cipő???
Vendég

Sziasztok!

Voltunk az állatkertben, szuper volt! Kép Kép Kép Gyönyörűen sütött a nap, napoztak az állatok is. Kép Beni nagyon élvezte! Dani nézelődött, alukált, sőt még szopizott is kicsit. Mikor már nagyon nyafizott, kivettük a kocsiból, akkor rögtön megszűnt minden problémája. Kép Anyu is velünk volt, ketten jól elboldogultunk a két fiúval.
Találkoztunk Sildikéékkel is! Õk Apával voltak négyesben. Kép

Nyúlné,
Szuper a képsorozat! Kisnyúl tüneményes! Gyönyörű a szeme! Kép Kép Kép
Második foghoz gratula. Kép És éljen a napfürdő a bőrödnek! Kép
Tényleg Dani se pihen mostanában. Nagyon kűzd, nehéz neki a sok súlyt megmozgatni, de dolgozik rajta. Nagyon édes!

Tünde,
Boldog féléves szülinapot Zitának! Kép

Kati,
Otthonülés Kép Rossz lehetett otthonról nézni ezt a gyönyörű napsütést, de most már ilyen napok jönnek és Apa nem fogja mindig elveszíteni a kulcsát.

Megann,
Sajnálom, hogy Léna ilyen sokat ébred éjjel és nem tudtok rendesen pihenni. Kép Remélem, ma jobban alszotok!
Van reform körömpörkölt is? Kép Kép Kép

Megann, Tünde
Annak ellenére, hogy Dani már elmúlt 5 hónapos és még mindig csak szopizik, én is erősen elgondolkodtam azon, hogy az anyatej tényleg véd-e, amikor a Madarászban voltunk 3 napot és amin keresztül mentünk előtte és utána. Ettől független, mivel elég a tejem, még ez az elsődleges tápláléka.

Kuha, Prüntyi
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat együtt. Kép

Kuha,
Jó olvasni, hogy fel vagy dobva!!!! Kép
Kérünk új sapis képet!

Majola, Annamami, Barbi, Dóri, Duda
Jól hangzik a ti sétátok! Legközelebb mi is jövünk! Kép Kép Kép

Dóri,
Nem hiszem, hogy Viki el akarná választani magát. Ne hagyd! Mellfájás Kép

Majola, Duda
A Duna Plazaban nem szűnt meg a Horváth cipő. Lent van a földszinten, a mozgólépcső mellett a sarkon. Nemrég vettem ott cipőt. Kép

Mindjárt teszek fel állatkerti képeket! Kép

Benianyu + Dani (holnap 23 hetes, ha Viki maKép )

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Andi, remélem Nati nem lesz lázasKép Nem is hiszem, hogy tud csúnyán nézni.
Julcsi is aludt a folyosón, amig Máté tisztába tevődött, szopizott, rotyogott nagyokat, ami után persze megint tisztába "tevődött". Julcsi ez utóbbit diszkréten csak a lovag távozása után tette.

AnnamamiKép Úgy értettem, megyünk-e együtt a Millenárisba akkor is, ha hétvégén megyek cipőt nézniKép Csak az irást nem lehet hangsúlyozniKép
De a zöldpéteres faragásokat nem ismerem, sőt, magát Zöld Péter semKép

A Horváth cipőbolt-hálózat diszkréten különleges bőrcipőket árul, még sosem vettem ott semmit, de már többször rákérdeztem cipőkre és ott vették őket.

Róki, Zsuzsának jobbulást kivánok, gyógypuszik mennek az éteren át. Most már biztos kilábal belőle. Azt mondják, legalább erősödik az immunrendszere. Kár, hogy nem tudtatok sétálni velünk.

Julcsi már alukál, miután elmondtam neki az éjszakai áldást, amiből elég nagy ideológiai zűrzavar árad: van benne jóisten, álommanók, jótündérek ... biztos mi biztos, vigyázzon csak rá mindenki.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Dani a babakocsiban (ő is rágja a sapka madzagjátKép)
Kép

Itt már kézben Kép
Kép

Benitigris és anyatigris Kép
Kép

Beni és az elefánt

Kép

benianyu

Remélem, nem baj, hogy foglalom a helyet, felteszek néhány jól sikerült állatos képet is. Kép Olyan aranyosak voltak, ahogy élvezték a napsütést. Kép
KépKépKépKépKépKép

benianyu

Sziasztok!

Margitszigeti séta biztos megint szupi volt! Egyszer mi is szívesen csatlakoznánk, ha lehet. Majd ha már teljesen meggyógyultam.

Zsuzsa, Annamami,
Látom, megy a cserebere. Múltkor sapi, most pedig takaró. Zajlik az élet a szigeten.Kép

Andi,
Megnéztem volna szívesen, hogy nézett csúnyán Nati azokkal a gyönyörű szemeivel! Szurkolunk, hogy ne lázasodjon be!

Kuha,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Én is kíváncsi lennék a szerzeményekre.

Rókica,
Szegény Zsuzsa baba! Remélem, most már hamar meggyógyul!!!

És akkor két friss kép Zsuzsának ajánlvaKépKépKép
Esti mese apával (bár a fényképezőgép sokkal érdekesebb):
Kép
Alvás Zita módra:
Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Benianyu,

Nagyon szépek a képek! Biztos élvezték a fiúk a kiruccanást! Szemlesütős Dani gyönyörű!

Kép
Bab és Tofi
bab

Nyúlné!
Éljen a két fogú Nyuszi!Kép
Mi nem tudtunk menni úszni tegnap, mert Leon beteg még és Maja is köhög kicsit.Kép
De jövő héten remélhetőleg csütörtökön ott leszünk!

Duda!
Natinak jó éjszakát és lázmenteset kívánok!Kép
Remélem oltástól nem lesz seemi baja!

Dóri!
Örülök én is, hogy taliztunkKép
Viki biztos nem akarja elválasztani magát, lehet, hogy neki is jön a foga, azért nem akar szopizni.
MellfájásKép

Benianyu!
Állatkert szuper lehetettKép
Fiúk nagyon édesek a képekenKép
De az tetszik a legjobban, ahol Benivel és a Tigrissel közösen "morogtok"
Kép

Zsuzsa!
Julcsi igazi kis királykiszasszony, látod. Csak a vendégek távozása után rotyizikKép
Neki is jó éjszakátKép

Na én is lépek, megyek kicsit tévézni, meg csinálok egy jó meleg fürdőt.
Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu Kép
Képek szenzációsak!!!!!
Benitigris-Anyatigris!KépKépKépKép
Apropó:
Marci megkapta az oroszlános ágytakaróját az IKEA-ból!Kép
Örülök,hogy kellemes napotok volt!Kép
Már akartam írni csak elfelejtettem:a szülinapi képeden nagyopn szép vagy!Egy"tízest"simán letagadhatsz!
Szerintem.Kép

Majola Kép
Még nem tudom mit csinálunk most hétvégén,de elviekben jó.
Mikor jönnél?Kép
Éjszakai áldás.KépKépKépKépEz annyira aranyos!Kép
Nekem estére már csak annyi erőm van,hogy odasúgom neki:nagyon szeretlek és puszit nyomok a buksijára miközben szopizik.De ezt megteszem,mióta megszületett minden nap.
És megközönöm,hogy engem válsztott és én lehetek az anyukája.Kép
annamami

Sis Kép
Rendben hazaértetek????Kép
annamami

Benianyu,
de jó kedvetek volt!KépBeni napszemcsiben....Képnagyon menő pasi!

jut eszembeSildike!
köszönöm neked is a hiányolást!

Kisnyúl is rengeteget ébred éjjelente,szerintem engem szivat,de komolyan!legtöbbször,ha bemegyek hozzá csak vigyorog egyett és alszik tovább,ha nem megyek be,akkor olyan lármát csap,hogy csak na,sőt,direkt(tuti direketKép)keresztbe fekszik és addig hintáztatja magát,amíg le nem fejeli a forgóka csavarját,pont elé hasal,ez nem lehet véletlen!már púpja is volt,annyira komolyan vette a megrémísztésemet!Képés ha apa megy be,akkor is kiborul,de még hogy,sajna megszokta hogy éjszakánként én látogatom a szobiját!lényeg,hogy készülünk egy 2-3-4napos sírásos éjszakai tréningre,mert én így nem alszom semmit,ingerültebb vagyok és a bőrömnek is ártKép!
na mára ennyi,jóccakát minden kedves maminak és babinak!
Nyúlné és rosszcsont piciNyuszi!Kép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Benianyu!
Kép de jó kis állatkertezés lehetett! Kép Én is imádok menni, persze Gergő is, és igazad van, hétköznap érdemes menni, mert pl. ilyen időben hétvégén tömegnyomor, így meg legalább élvezhettétek!
Remélem én is, hogy Viki nem óhajt elválasztódni egyenlőre, csak pillanatnyi étvágytalanság. De bevallom ez is megfordult a fejemben, mi van ha elege lett belőlem.. Kép

Annamami!

köszi Kép sajnos van mégmit leadjak, kb 4-5 kiló, de majd a szoptatás után. Kép Almanyalogatás KépKép
Az a Millenáris játszó szuper, Gergő imádja, csak nekünk marha messze van.

Tünde!
Horváth cipő tényleg jó, csajok leírták hol van. Legutóbb "átázhatatlan " anyagú bőr magasszárút vettem ott, nem volt olcsó, de bejött a babakocsizásoknál a latyakban, tényleg nem ázott be. Teljesen új cipőket kellett vennem, mert 37-ről 38-as lett a lábam. Gergő előtt 36-os volt. Hármaska után 39 lesz? Kép Lehet nem kéne túl sokat vennem, mert még növök.. KépMeg csupa magassarkú, volt, és az unpraktikus a babával. Hiába, más egy 8 éves.. Kép

Dóri
Vendég

Barbi,
akkor mielöbbi gyógyulást!
na mentem....

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Bab,
Köszi a bókot! Tofi is nagyon helyes kisfiú! Kép
Szemléltető oktatás az elment vadászni mondókáról??? Kép

Barbi,
Szintén köszi a bókot! Kép A morgós kép nekem is nagyon tetszik. Kép
Leonnak további jobbulást! Kép

Annamami,
Neked is köszi a bókot! Főleg a 10 év letagadósat! Kép Kép Kép
Gratula az ágytakaróhoz! Kép Nem nagy még Marci babaágyára? Kép

benianyu

Barbi, Annamami!
köszi a szíves fogadtatást. Kép én ismeretlen voltam, mert még egy talin sem voltam. Kép

Barbi!
Azt akartam még mondani, hogy Nolcsi milyen kis aranyos gyerek. Belopta magát a szívembe, Kép Férjjel megállapítottuk, hogy nagyon szép kisfiú. És milyen vagányul nyomult a mocijával, míg Ti hátul jöttetek. Kép

Dóri
Vendég

Jó estét!Kép

Örülök, hogy jó volt a sétátok LányokKép

Prüntyi!Kuha!Kép

Remélem nektek is szupi voltKép

Nemesek!Kép
Köszi de ari vagy, pont azt hittem hogy most fiús nagyon ezzel a séróvalKép

Barbapapa!Kép

Neked is köszi, örülök h tetszik Neked isKép

Nyúlné!Kép
KösziKépHát Kisnyúl sem semmi kispasiKép
Nagyon helyesKép

Annamami!Kép
Köszi h bevettek az őszibarack klubbaKépKépKép

Sapit sikerült venni Gergőnek?

Benianyu!Kép
Jók a képek, helyesek a srácok!!!Kép

Havtünde/Megann!Kép

Egyébként Lívi 1 x volt beteg amikor folyt is a nózija ez ősszel volt azóta nem volt(lekopogom)
És ő tápszeres pótlást első héttől kapottKép
De iszonyatosan erős egyelőre az immunrendszere, a dokinő is mondta mivel a 4hós szurit (régi) akkor kapta mikor piros volt a torka és köhögött, na akkor ennyi volt szerncsére a betegség és nem is volt semmi a szuri után sem.
Se hőemelkedés se semmi.

És most is betegek voltunk párommal, nagyon remélem hogy megúszta bár megint csak köhécsel...
Remélem nem lesz semmi több.

Szerintem abszolút nem az anyatejen múlik hanem a gyerek génjein, alkatán vagy mit tom én minKép
De nem csak azon az tuti!!!

Lívi uncsitesója 1 éves lesz és csak anyatejes volt és még mindig szopik, és már legalább 3 x votl beteg most télen.
Állandóan folyt az orra.

Na eldugulok, jó éjt Mindenkinek és előre is szép hétvégét!!!!KépKépKép

Lívi és Mea

Mea
mea

Jaj a legfontosabb!!!!!Bocsánat!

Rokica!!!!Kép

Zsuzsa babaának gyógypuszit küld Lívike!!!!!!!Kép
Meg én is Kép

Mea
mea

Llányok nézzétek a spektrumot!!!

Kép

Kép
prüntyi

Nyúlné,
A napszemüveg a nagybácsitól van, aki Amszterdamban él és mindig király cuccokat hoz Beninek és aki az én öcsém. Kép Kép Kép Kár, hogy ritkán jön. Kép

Dani csak kétszer ébred éjjel, de ha nem kap cicit, akkor borzasztóan felhergeli magát, sírásig, köhögésig. Próbáltam már hagyni, de nincs értelme, teljesen felébred. Így 5 percet szopizik és abban a percben alszik is tovább. Bízom benne, hogy hamar elhagyja legalább az egyik kelést. Most szoktatom vízet inni, hogy mire jön a meleg azzal tudjam a szomját oltani és éjszaka is azt fog majd kapni, mert nem hiszem, hogy nagyon éhes lehet.

Dóri,
Tényleg sokkal jobb volt ma menni, mint hétvégén. Nem volt a pénztárnál sem sor, simán találtunk parkolót is a közelben. Anyukám rugalmasan dolgozik, szívesen jön velünk, ha megkérem. Kép Imád az unokáival lenni. Kép

Biztos nincs Vikinek elege belőled! Ne is gondolj ilyenre! Az óvatosan adott kis almától még nem fog elválasztódni.
Én is nagyon csinján adom Daninak az almát, Beni hamar leszokott a ciciről. Bár, amilyen vehemenciával Dani rárobban a mellemre, nem úgy néz ki, hogy lemondana róla mostanában. Kép

benianyu

Sziasztok lányok!

Nézzétek a Spektrumot!

Kép

Kép
prüntyi

Tüncsi most aludt el!
Mindjárt teszek fel képeket! Nagyon jót sétáltunk, jól éreztük magunkat! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Duda!

ÉN is úgy tudom, hogy a Duna Plázában, a főbejáratnál lévő mozgólépcső mellett, a földszinten van a Horváth cipőbolt.

Bab!

Annyira édes Tofi a kis pelussal alvás közben! Kép Persze mese közben is Apával!
(Látom, az "Ez elment vadászni" című mondókát gyakorlják éppen Kép )

Benianyu!

Szupik az állatkertes képek! Biztos nagyon jó volt. Már én is alig várom, hogy Gergő nagyobb legyen, és vigyük az Állatkertbe. Szerintem ő is nagyon fogja élvezni.

Képzeld Benianyu, az egyik sapi, amit ma vettem, szinte ugyanolyan, mint amilyen ma Danibabán volt, amikor az állatkertben voltatok. Csak világoskék csíkosban.

MEgpróbálok két képet feltenni a két szerzeményről, bár nem a legjobbak. Majd holnap készítek sztárfotókat.
KépKép
Kép

És íme néhány kép a Prüntyiékről:

KépKép

Szépszemű Tüncsi:
Kép

Tüncsi és Gergő ismerkedik: (Tüncsi hasazása figyelemre méltó)
Kép

És Gergő meglepve figyeli a kiscsajt:
Kép

Mea!
Hogy telt a napotok? Voltatok végülis Bp-n elintézni a dolgot?

Kép
kuha

Benianyu, édesek vagytok Kép

Bab, Tofi is olyan szépen alszik...Kép

Kuha, bocsi, de olyan jóóóóóóóóóó lett ez a képed, így utólagos engedelmeddel feltettem! Kép

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi
De jó, hogy szóltál! Még a végét elkaptam a babás műsornak! Mennyire aranyosak voltak!!!
Nemsokára mi is rohanhatunk majd a babák után! Kép

benianyu

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

KuhaKépKépKépKépKép
Gergő annyira szép kisfiú!!!!!KépKépKép:9
Nem tudok betelni vele!!!!KépKépKép
Jó,hogy végre kicsit mosolyogsz Te is!Kép
annamami

Mi is néztük a Spektrumon Az embergyereket. Pont aktuális volt a téma.Kép

Benianyu, Kuha, Prüntyi,KépKépKép
Köszönjük a bókokat!

Kuha, Prüntyi
A képek nagyon-nagyon jól sikerültek! Annyira aranyosak együtt a gyerkőcök! Gergő új sitykói pedig igazán csinik.

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok!

Sajnos nincs energiám egyenként válaszolni, Máté nagyon nyafis volt, fél kilenckor aludt el.

Majola,
köszönjük a járóka-pelenkázó-fotel-süti-grapefruitlé-supportot, nagyon aranyosak voltatok, Apa meg olyan, mint akit itthon is megszoktam kb. Kép
Ideológiai zűrzavar nálunk szándékos lesz, aztán majd kiválogatja magának, ki szimpatikus neki Kép

Séta szupi volt, köszönjük a szép napot midnenkinek!
Máté külön köszöni a bókokat Kép
Babócák csudaszépek voltak, és igen jól viselkedtek, az én kis nyafim meg a karomban "sétált" kb a sziget felétől a híd pesti lábáig Kép

Délután anyukámhoz mentünk, én teljesen kidőltem, aludtam egy órát, amíg ők játszottak, aztán Apa hazavitt minket.
Máté tisztára be volt zsongva, a fürcsi közben meg elkezdett keservesen sírni szegénykém, úgyhogy majd megszakadt a szívem, így is félig vizesen mentem szopiztatni őt, úgy, hogy Apa egy törölközőt adott alá, hogy ne pisilje le az ágyat, és szopi közben, félálomban pelenkáztuk be négy kézzel szegénykémet, ruha nem is került rá érthető okból, és most ott alszik édesen a nagyágy közepén Kép
Kicsit piros lett a pofija, megsütötte a nap, tőlem meg Apa megkérdezte este, fürdés után (logika!), hogy ki vagyok-e rúzsozva (nincs is rúzsom, nem is volt soha) KépKépKépKép Leégett a szám ugyanis. Az minden tavasszal így jár... Most olyan vagyok, mint egy bantunéger, dagadt és piros szegény, meg ég, és csípi minden KépKép

Ja!

Dóri,
te mondtad, hogy nem akar szopizni Viki. Mivel két nap van Máté és közte, figyeld majd, hogy megjön-e, nekem ma állított be a hadsereg, és hát van, amelyik baba nem szereti olyankor a tejci ízét.
Anyukám épp ma kérdezte délután, megjött már? Mondom nem... Nesze neked vudu család KépKépKép

Róki,
jobbulást az egész családnak.
Hozzáteszem, akit érdekel, Máté eddig a percig három kanál almaleven kívül még csak tejet kapott, és egyszer sem volt beteg (koppkoppkoppbalkézzelháromszorlentrőlfelfeléközépsőujjal) Kép

Képek nagyon szépek mindenkiről, Kuha, téged külön kiemellek, Annamaminak igaza van, végrevégre mosoly! Kép

Megyek Apával filmezni.

Pusztok

Sisotris és Máté
23+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Havtunde!

Teljesen igazad lehet ebben a szörpi ügyben egyébként...
Csak ugye én is, mint hülye anyuka azt akarom, hogy ugye fini is legyen, jó is legyen, meg a c vitamin, meg miegymás...

Azt hiszem hogy át fogok térni a vízre, vagy legalábbis vegyesen fog kapni teát, gyümölcslevet és vizet, ha egyáltalán működik így a dolog...

Havtunde, Benianyu, Mea!

Benianyu, nagyon jól teszed, hogy csak szopiztatsz, nincs is ezzel semmi baj, sőt, én is így tenném ha tehetném(Kép).
Csak tudod annyira kikészültem lelkileg(amikor nem volt elég tejcsi), merthogy akkor azt gondoltam, hogy akkor most nem kap meg Léna mindent 100%!!!!!-osan(mert ugye annyira nyomatják ezt az anyatej-szopi dolgot mostanában), és fájt, hogy a kislányomnak nem tudom a legjobbat nyújtani.

Hát mostmár inkább úgy látom, hogy a tesónál már nem fogok ekkora tragédiát csinálni, mert Léna egészséges, jól fejlődik, jókedvű, és szerencsére tényleg nem beteges..

Na csak ennyit a tápi-anyatejcsi dologról..

Beninyanyu!
Napszemüveges anya-fia fotó GIGASZUPER!!!!!!!
Isten bizony úgy nézel ki rajta, mintha Beni nővére lennélKépKépKépKépKépKép

Kuha!
Hát a ti dokitok is egy fura fazon....szerintem az nem elég indok hogy "ő nem híve" valaminek...
Na mindegy nem okoskodom...

Mea, Ancsi!

Na látjátok, hát ez az amitől irtózom, rettegek stb...?(
2 órára rábíztam apára a gyereketKép, mert elmentem kaját vásárolni.(persze ezt is úgy, hogy bevittem a gyereket hozzá az irodába, nem ám itthon)
Beleesett egy etetés is, ami gyümi lett volnaKép.
Na ez volt az egyetlen kaja, amivel még nemvolt gond, ebből gyakran egy teljes üveg lecsúszik...

Hát persze apának csak 3-4 kanállal sikerültKépKép:,tehát Lénának ma ámblokk kimaradt a gyümölcsKépKépKép
Azt mondta apa, hogy nem kellett neki
Persze ez számomra hihetetlen, mert van hogy az első kanálnál még szorítja össze a száját, de aztn csak kivégzi az egész üveget...talán csak nem szánt elég időt rá, hogy megízleltesse vele...KépKépKép

Aztán most a vacsorát már nem győzte kivárni szegénykémKép, már sírt érteKép
Aztán mondta apa, hogy ő nem ám úgy etette mint én, hogy tiszta maszat volt, hanem hogy egy csepp se menjen mellé...
Na több se kellett nekem....mondtam a magamét..
hogy mégis mit gondol, egy kisbabának számít az etikett, neki az számít hogy minél gyorsabban kanalazhasson és teljen a bendő és tojik rá hogy az egész feje úszik a kajában...
Úgyhogy gondolom mivel apa szarakodott a kajával Léna bedacolt és sztrájkba lépettKépKépKép

Na most mondjátok meg, hogy hagyjam így bárkire is, amikor a saját apja se tudja megetetni...és ráadásul anyós is olyan felfogású hogy "nem szabad ám erőltetni mert elrontom"....na persze, nyilván nem fogok libatöltő tölcsért a szájába nyomni, de igenis enni azért kell, és nem 3 kiskanállal....
A góré én vagyok és nem a kisbaba....
Én tudom hogy mire van szüksége egy nap és nem más...
Ok, elfogadom ha beteg, ha fáj a foga, ha álmos, ha rosszkedvű, elfogadom ha nem annyira éhes és csak felét eszi annak amit szokott, de NEM LEHET FELADNI 3-4 KISKANÁLNÁL, AMIKOR EGY EGÉSZ ÜVEGET MEGESZIK SZINTE MINDIG...

Most mondjátok meg, teljesen hülye vagyok????

Már előre rettegek a jövő hét 2 napjátólKépKépKép

megann

Kép

Kép
megann

Hú, de szép képek! Öröm végignézni az oldalt.
Benianyu! Gyerekek, felnőttek és állatok is nagyon szépekKép

Bab, Tofi szemébe beköltözött a huncutságKép Apa tanulja a mondókát?

Prüntyi, Kuha, de jó lehetett a tali. Szépek vagytok, babástól, nélkülük, ők nélkületek. Csudajó kis birodalma van TüncsinekKép

Na elég a dicséretekből, jóéjszakát, apátlanul ma korán megyek aludni.

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Prüntyi, Kuha
Tündike és Gergő nagyon nagyon édesek! Kép Kép Kép Nem semmi Tündike hasizom gyakorlata! És ahogy Gergő nézi, zabálnivaló. Olyan szépen ül tényleg! Szóval aranyosak, szépek, mosolygósak! Kép Kép Kép

Mea, Prüntyi, Kuha
Köszi a bókokat Kép

Kuha,
Mind a két sapi nagyon jó! A csíkos tényleg olyan, mint Danié. Pedig mi 4 éve vettük. Kép

Elteszem magam holnapra! Jó éjt!
Benianyu

benianyu

Na megyek én is elteszem magam holnapra! Kép

Jó éjt mindenkinek! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Na, gyorsan írok én is.

Lányok! Ne haragudjatok, hogy olyan gyorsan lepattantunk a Szigeten, de páromnak kellett kicsit dolgozni (elég hülyén hangzik, tudom, hogy a Margitszigeten dolgozik Kép), írt néhány e-mailt, és aztán még sétáltunk egy nagyot. Olyan jó volt!!! Pedig eredetileg a fórumos találkára indultam, de apa fölajánlotta, hogy velünk jön, és erre nem mondhattam nemet. Ugye nem baj???
Szégyellem magam, hogy csak úgy ott hagytalak benneteket, legközelebb ígérem, nem lépünk le ilyen gyorsan! És még egyszer elnézést!

Örülök, hogy azért jól sikerült, nagyon szép idő volt!

Nyúlné! Igen, voltunk úszni szerda este, szuper volt!!! Rakok is föl képet. Nagyon kedves a vezető hölgy.

Benianyu! De jók az állatos képek! És tényleg nagyon vagesz Beni szemüvege. Én már Sacinak is godolkodom napszemüvegen nyárra, ha magamból indulok ki, én nem tudok meglenni napon nélküle. Ha valakit érdekel itt vannak bébi-napszemüvegek: http://www.dealtech.hu/babybanz.htm

Remélem a hétvégén is ilyen szép idő marad, mert megyünk le Balatonra kertészkedni (málnát ültetünk). Jó lenne Sacit megsétáltatni a Balcsi partján!

Prüntyi, Kuha! Örülök, hogy ti is mini-taliztatok, nagyon aranyos Gergő és Tüncsi együtt!

Róki, Bab! Jobbulást a betegeskedőknek!

Jó éjt mindenkinek, és bocs, hogy nem tudtam mindenre reagálni!

Bodza és Saci

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
bodza

Ja, elfelejtettem:

Barbi,
Máté sapija egy kardigán-naci-body-sapi szett egyik darabja. Így kis volt vagy 2-3e Ft összesen. Azt mondja Juci, nagyon szupi cuccok vannak elég jó áron. Majd én is elmegyek egyszercsak Kép

Cupp

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Naaaaa, nem ér ennyit irni, amikor aludni készülök.
Sis, Megann, jóéjszakát!
EtikettKép

KépKép

KépKép
majola

Bodza, Prüntyi és a többiek...mars az ágyba! És főleg azok, akik velem egyidőben irnak!!!!

KépKép

KépKép
majola

Mire megírtam 3 perc alatt 3 új hozzászólás született. Kép

Megann,
Igazad van kaja ügyben! Te ismered Léna szokásait, étvágyát, viselkedését! Biztos nem nyugtat meg, de szerintem az én férjem sem erőltette volna, ha két kanál után nincs siker.
Bókot köszi Kép Azért a nővére mégse! Bár tudok én is gyerekes lenni. Kép

Sis,
Apa rúzsos kérdése Kép Egyébként nekem sincs és nem is volt soha. Remélem, ma jobban fog Máté aludni!

Most már tényleg megyek Kép

benianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: