A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Ti itt extra nyügik vagytok, mi meg ma megint csak alszunkKép

Egész du úgy telt, hogy három nyelet cici, 5 perc szunya, meg volt két hosszabb alvás is. Nem is igen szopott mérhetőt, ennek ellenére 4 dekával több mint tegnap este. Ma 3260 g (egy hete 3060 volt) Igaz a születési súlyunkat nem értük el és ma vagyunk 2 hetesek, de ez vanKép Mi se vagyunk tankönyvi babákKép

Mi pampers newborn 1-et használunk, ma fogyott el az első csomag. Nekem még panaszom nem volt vele, igaz kakink max 1-2x van naponta, de éjszaka se ázik át pedig van mikor 12 órát is rajta van. Popsink se piros. Én nappal is csak akkor cserélek, ha kakis. (a 6-8 pisis pelust ezért nem is nagyon tudom ellenőrizni.)

NyúlanyóKép Ezek a szegedi szülésekKépKépKép Kisértetiesen hasonlít az enyémreKép

Lányok aki gyorsan akar szülni, jöjjön SzegedreKép

Jó sokáig tartott ezt egy kézzel bepötyögni, mert most is cicizünkKép

Pusz
Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Angi Kép
Nagyon szép a kislányod Kép Megnéztem a többi képet is, csodás családod van Kép Igazán boldog lehetsz Kép

Anita Kép
Nem mondtátok hiába, nem is reméltem, hogy tegnap megszülök, de azért jó lett volna Kép

Livi Kép
Nem semmi, hogy már 2 ujjnyira nyitva vagy Kép Ebből még bármi lehet, apa jól tette, hogy lemondta a hétvégi programját Kép

Babetta Kép
Szenzációsan alszik a fiad az öledben Kép Ezt majd én is kipróbálom Kép

Tünde Kép
Igyekszem majd a családalapítással Kép
Dorina még mindig haláli szövege van Kép

Nyúlanyó Anita Kép
Hatalmas gratula a fiadhoz Kép A történetedet megkönnyeztem Kép Mindenkinek ilyen szülést kívánok Kép

Eszti Kép
Nagyon édes Bencus Kép Látom apa ki nem engedi a fürdetést a kezéből Kép

Nyűglődő babákhoz kitartás, tuti a szél miatt volt rossz kedvük Kép Azért délutánra mindegyik beájult a fáradságtól Kép

Annácska 38+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt
Na ilyen se volt, hogy én kezdem a napot, de lehet, hogy mire 1 kézzel bepötyögöm, valaki megelőz. Megint gázos volt az éjszaka. Úgy látszik ez 2 napont ismétlődik, mindegy ez is egy rendszer Kép. Viszont egyáltalán nem érzem fáradtnak magam, lehet, hogy túl pörögtem?
Remélem napközben tudunk azért alukálni egy kicsit.
Zsu: Nekem az első héten evett a babó 20-30 g-at. Szinte egésznap cicin volt. Aztán hagytam 3 órás szünetet a két evés között, igaz, hogy kicsit nyűglődtünk, de megevett 10 perc alatt 80 g-ot. Ez csak tipp

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Az én lányom angyali jó gyerek. Eszik, alszik a hangját szinte nem is haljuk. Néha van egy-két hasigörcs, de hamar elmúlik.

A gyarapodásán én is izgulok egy picit. 50-60g-ot eszik (9 napos) 3 óránként, de a szopi után nem tudok már kifejni max. 10 ml-t a ciciből. Remélem elég neki a tej?!

Még itt van anyukám, igaz, hogy segít főzni, mosni, a nagyokkal anulni, de a férjemmel nem jönnek ki túl jól, így engem idegesítenek a súrlódásaikkal.

Eszti!
Nagyon aranyosan fürcsizik a isfiad. Nálunk még ez közel sem vidám tevékenység.

Mennem kll, mindenkinek üdv:
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Sziasztok!

Na, túl egy teljesen okés éjszakán (éjfélkor, 4-kor meg 6-kor kelt a kisasszony), de valahogy mégis mosott rongynak érzem magam.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Lányok!

Engem is kilökött már az ágyikó magából. Egy gramm pocakfájásom se volt az éjszaka, még enyhe se. Pedig már tök elterveztem, apát hogyan keltsem fel, hogy ne kapjon rögtön szívrohamot. Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó reggelt!

Szél elmúltával úgy tűnik,jól vagyunkKép Tegnap végül úgy beájult a fáradtságtól,hogy este 6-kor kelt vacsizi. Húztuk a fürcsiidőt 8-ra, de már nem evett utána, mert apa ölében bealudt,amint felöltöztettem. Én persze nem mertem eladni, mert bármikor kelhet, erre fél 1-kor kelt csakKép Aztán 3-kor,6-kor...és most is várom,hogy ébredjen!

Eszti: Édes miniBenyókád fürcsi közben! Látom,nálatok is apánál a főszerepKép HOgy vagytok? Írj már magatokról! Mostanában nincs időm skypeozni, de nagyon kíváncsi vagyok rátok!

Rita:kb. 2 hétig volt érzékeny a seb. Nekünk is a 3.hét után kezdődött a nehezebb része a dolognak. A barátnőmnek is mondtam, aki szintén császáros, febr.27-én szült, hogy majd meglátja, ha kimegy az érzéstelenítő 2 hét múlva a babából... és igazam lettKép Remélem, azért nálatok megmarad az angyalságKép Szopihoz drukk!

Cory: Ezaz optimistánKép Ebéd után tedd le a fiúkat, aztán te is pihi!

Gyöngyi: legalább valami pozitív a helyzetben, hogy nem ézed magad fáradtnakKép

Angi, Tünde, Titati: milyen volt az este?

Nici:hogy vagytok? Szintike? Dobhatnál képet! Szopi megy?

Becsi: Szopival mizújs?

Szisz, Lettymama...többiek???

Megyek, mert úgy hallom ébred a bébiKép

Szülésekhez drukk!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Lányok!

Már megint eltüntem egy időre, de sajnos most egy vírus tette "helyre" a gépemet, de rendesenKép Összeomlott az egész op.rendszer és csak ma sikerült varázsolnom vele vmit.

Először is nagyon gratulálok a megszületett babákhoz! Van még egyáltalán vki akik egyben vannakKépKépKép
Minden új és új taggal bővült családnak nagyon sok egészséget és boldogságot kívánunk!!!

Nem sikerült még visszaolvasnom, ezért nem nagyon tudok "hozzátokszólni" de igyekszem pótolniKép
Addig néhány szó rólunk:
Kedden voltam dokinál, nem vidított fel nagyonKép
Ugyan minden rendben van a Törpével, de nem akar rendesen nőniKép
36+3 hetesen 2350 g-ra számolta ki a gép (34+5-re). De már nem tudok többet enni és most az összes vitamint is beszedtem rendesen. (Eddig enm vittem túlzásba, lehet, hogy nem szereti a TörpeKép)
Vagy csak addig Törpéztem, míg úgy döntött, hogy valóban az leszKép

Ez a kisebbik baj egyébként, mert majd megnő idekint. Viszont a TORCH eredményem eléggé gáz lett, és sajnos csak 6 hét alatt csinálták meg, így már nincs idő a szerológus által javasolt ismételt mintavételreKép Nem mintha nem ő késett volna ennyitKép
Az eredmény szerint még mindig aktív bárányhimlő-vírusok vannak a szervezetemben és nem kizárt, hogy a Törpéében is, ami idegrendszeri fejlődési zavarokat okozhat. Viszont ezt majd csak akkor lehet tudni, ha kint lesz és LESZ TAJ-KÁRTYÁJA. Na, ezt sem értem, miért nem lehet szülés után azonnal megvizsgálniKépKép

Szóval nincs túl jó kedvem, mert iszonyúan tehetetlennek érzem magam.

De a ti édes babáitok felvidítanak és most jobban hiszem, hogy Eszternek sem lehet semmi baja.

Na, elég volt a panaszkodásból, elkezdek visszanézni.

Puszi mindenkinek
Edina és Eszter 36+6 (Jézusom, holnap már 37+0!!!)

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok

Bocsi az offért csak valakinek meg akarom mutatni és csak így megy... Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok
Tegnap mi nálunk is délután 1-9 ig. Szinte végig cicin lógás volt, de éjjel aludtunk, mint akit fejbe vertek. Persze volt reggel 9 ig. három szopi, de utána egyből alvás. Most megint alszik.

Eszti
Nagyon aranyos Bencus, nálunk is apás fürcsi van.

Anita
Én most Liberót vettem ,erre reggelre át is ázott, pedig csak 3 órát volt rajta. Majd meglátjuk, mire elfogy mennyi fog átázni.

Kész a történet Levi születéséről. Kinek küldjem?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="119911"> Jó reggelt!
Eszti,
édi nagyon Bence. Lidi is így szokta ökölbe szorítani a kezét pancsi közben és közben rázza is. Ferivel azon szoktunk röhögni, hogy olyan, mint egy főnökasszony. Kép
Annácska,
köszi. Tényleg boldog vagyok! Kép
Anita,
szuper éjaszakátok volt látom. Kép Nekünk nem annyira, de nem sírás miatt, hanem, mert evett aztán kaki és teljes átöltözés, majd evett és ismét pelusozás, így elment vagy 3 óra. Aztán aludtunk fél 7-ig. Egyedül voltunk éjjel, mert Ferinek be kellett mennie dolgozni. Most alszik apa és lánya. Kép

Na, most már hízik a lányom megint. 4090 gramm volt tegnap. Már nem parázok, hála Nektek! Kép

Ritaa,
én se tudok fejni. Nyugi, szerintem a kiscsaj majd Nálatok is megtermeli magának a tejcsit. Ha majd több kell neki, akkor többször lesz cicin.

Medike,
ezt én se értem. Nagyon szorítok Nektek!

És persze drukkolok Vikónak, Annácskának, Livinek, Voknak, Bartikának,Nadinenak is. Remélem nem felejtettem ki senkit. Kép

Puszi.
A</font>
angi79

Babetta

NEKEM!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

...bocsi...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi
De... engem kifelejtettél! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka
Dobd a címed ,mert Nici tábláján nem jelenik meg

Vagy akinek kell,írjon az editbufe@fibermail.hu

Ja és nagyon ügyes vagy ,hogy volt türelmed ennyi mézest megírni?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Medike
Szorítok, hogy ne legyen semmi baj!Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
Nagyon szépek a munkáid!Ügyes vagy!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!

Mindenkinek gratulálok a babákhoz, akinek az elmúlt 3 napban született!!

Sajna most nem tudtam jönni, mert minden délelőttöm arról szól hogy rendet rakok, mert délután vendégek jönnek. A vendégek előtt vagy után pedíg sétálni megyünk, ami szintén egy kis rákészülést igényelKép Aztán a séta után megint szopizás, büfiztetés, utána pedíg pikk-pakk este lesz és fürdetés. Mikor vége a napnak, akkor pedíg Apával kell foglalkozni!!Kép
Na szóval most nem volt időm hogy olvasgassak, vagy egyáltalán netezzek.
Ráadásul Apa most nem tudott segíteni, mert a gyerkőc papírjait intézte, van már lakcímkártyánk, taj kártyánk, és anyakönyvi kivonatunk is. Ezután indúl a papírokkal való rohangálás a Teve utcába, a pénzeket intézni.

Márk megkapta első levelét! Babakötvény ügyben. Tök furcsa volt olvasni a nevét a címzettnélKép

Nagyon jó oldalt találtam a babákkal való foglalkozásról, nézzétek meg érdemes!!!Kép
www.okosbaba.hu

Alina és az 1 hónapos Márk Kép

A képek a babákról nagyon édik, mindegyik!!Kép
Vendég

<font color="119911"> Mamacka,
ne haragudj!!!! Persze Neked is drukkolok ezerrel!! Szépek a szivecskék és a többi mézes! Ügyi vagy!

Alina,
gratula az 1 hónaphoz! Nekünk elintézte a kórház az összes papírt. Nektek nem? Aztán minden jött postán. Tegnap Lidi is levelet kapott. Tényleg érdekes volt. Kép</font>
angi79

Sziasztok!

Medike!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!! Nagyon gáz ez a hozzáállás. Miért ne lehetne a TE tajkártyádra megcsináltatni a vizsgálatot??? Egyébként hamar megcsinálják az övét is, csak be kell menni érte a központba. Talán párod, vagy valaki be tud vele majd menni. Kép
Az, hogy nem olyan nagy a súlya, ne zavarjon. Én is 2800al születtem és bőven bepótoltam a hiányt... Kép Azt meg még bőven el tudjátok érni Eszterrel.
Küldök sok-sok ++++++++ energiát!!!!!

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Angi!

Nagyon cuki Lidi a képeken. Kép Na, majd ha Hanna is kint lesz és már tudunk mászkálni, összeeresztjük a csajokat. Kép Kíváncsi leszek rájuk. Kép Addigra Lidi már tök sokat fog tudni. Kép
Megszoktad már egyedül?

Én már úgy várom, hogy mi lesz, hogy lesz, milyen lesz... És olyan jó, hogy nem félek. Kép Ádi még nem igazán parázott rá arra, hogy szülhetünk, pedig azt nagyon várom. Kép

Sok sok puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Babetta
drescher_marcsikukacfreemail.hu

köszi
Nem vagyok pedig egy türelmes fajta, de ha beindulok nehéz a megállás...
Az esküvői tortánkra is legyártottam 140db marcipánrózsát... plussz a dekorációhoz papírból... a koszorúslányok ruhájára stb... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Kép
Mamacka Kép
Szernzációsak ezek a mézesek Kép

Babetta Kép
Nekem feltétleül küld el a szüléstörit Kép Tudod, ebből merítek erőt Kép

Medike Kép
Szegénykém, ennyit idegeskedni Kép Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek Kép

Alina Kép
Gratulálok az 1 hónapos nagyfiadhoz Kép
Apa nagyon ügyes, hogy mindent elintézett Kép

Annácska 38+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Angi
Dehogy haragszom csak vicceltem a morci fejjel. Kép
Én sem tudok sajnos mindenkire odafigyelni! Kép

Nekem a védőnéni elmondta, hogy mikor mit kell csinálni az igénylésekhez... én szorgalmasan jegyzeteltem... és sehol nemtalálom a füzetem... így egy kicsit be vagyok tojva, hogy valami kimarad...
Valaki le tudja röviden írni, hogy mikor hova kell menni? azt tudom, hogy a postázásra nem érdemes várni személyesen kell bemenni...
Kell még valamit a születés előtt intézni?

Medike
Köszönöm...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi
KöszönjükKép
A kórház csak elindította a dolgot, az anyakönyvért+lakc.kártyáért be kellett menni, a tajt kiküldték volna postán, de nem akartuk kivárni, hogy minnél előbb elintézhessük a dolgokat (első anyasági segélyt vagy miKép, gyást stb.)
Láttam hogy a lácskád kis naciban van, te adsz alá harisnyát, vagy csak térdzokni van rajta?
Annácska
kösziKép
Te jó ég, elmúltál már 38 hetes?! Hogy megy az idő!Kép
Vendég

Angi
lácskád=lánykádKép bocsi
Vendég

Mamacka
Nagyon ügyes vagy!!

Engem illetve minket is érdekelne a talizás nyáron!Kép
Vendég

Alina Kép
Hihetelenül rohan az idő, de mikor múlt héten a lányom 7. szülinapját ünnepeltük akkor akadtam ki rendesen Kép
Az első néhány év úgy röpül el, hogy észre se veszed, aztán jön az ovi, utána meg a suli Kép
Mindenesetre most csak a szülésnél tartok Kép Már nagyon várom a kicsi Petikémet Kép

Annácska 38+4

annácska

Lányok ismeri valaki az Espumisan L cseppeket. Ez is hasfájásra van, de csak az van ráírva, hogy csecsemőkorban evésenként 25 cseppet kell adni. Most nem tudom, hogy Lili kaphatja-e már

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi Kép
Sajnos nem ismerem, de nem vagyok benne biztos, hogy ilyen kicsi babáknak adható-e. Kérdezd meg a gyerekorvost.

Annácska 38+4

annácska

Elkészültem végre a játszótakaróval Kép Nem egy nagy szám,de én csináltam Kép
Kép

Annácska 38+4

annácska

Annácska

Nagyon jó lett.Ne szerénykedj itt nekemKépKépKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Medike: ez a saccolás azért fals, mert vannak babák, akik időre születnek 3kg alatt, és teljesen jó méretűek. Õk nem lehettek 3kg-sak a 36. héten.

Annácska: nagyon jó lett Kép

Gyöngyi: szerintem mehet. Legalábbis Balu anno 2 hetes korától kapta (nem használt).

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Annácska: tényleg szép a takaró, vidám!Kép

Mamacka: szépek a mézesek, használd ki az időt, mert baba mellett egy ideig nincs mézesKépKépKép
Persze lehet, hogy álombabád leszKép

Babetta. küldtem mailt!

Anita: délután kb. 5-től éjfélig alig aludt, utána viszont csak 5-kor és 8-kor kelt. Most kint alszik a babakocsiban 11 óra óta!
Úgy látszik nálunk az este húzósabb, de legalább így éjjel alszik.

Angi: édes a pancsizó kisasszony! Én most a Hajógyári szigetre is gondoltam, mert ott nincs tömeg és jó nagy hely van a sok babának-mamának-apának-tesóknakKép
Kocsival és HÉV-vel is lehet oda menni, na de majd meglátjukKép

Medike: drukkolok, hogy Esztikének semmi baja ne legyen!!!!!!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Annácska
Nme nagy szám!!! szerintem nagyon szép lett!

Tünde
ja ja... ezért akarom apát is elcipelni valahova de nem nagyon sikerül...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Alina: elolvastam az "okosbaba" oldalt, amit ajánlottál, tényleg nagyon jó és egyetértek vele!
köszi!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Mamacka: akkor majd a babával együtt fogtok menni, gondolom apa majd meg akarja mutatni a Fiának a világot!Kép

Cory: akkor most már minden OK??Kép
Látod, neked nem szabad itt parázni, mert sokkolod a kismamákatKépKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Olyan jó nézegetni a képeket. Eszti, szenzációs ez a fürdős kép.

Pelenkázás: mi elhasználtunk pampers baby newborn 1-es kategóriából 3 db 44-es csomagot. Ezen kívül most használunk 2-es kategóriából 2 db 78-as csomagot, de ebből nem kell több, mert most növi ki. Én minden etetés után (éjjel is) tisztába teszem, függetlenül attól, hogy mennyi cucc van benne. Eddig összesen kétszer volt gond a pamperssel, de az is csak az én bénaságom miatt. Szóval ne vásárold túl magad Nadine.

Mamacka: nagyon szépek ezek a mézesek, én soha nem lennék képes ilyenre. Kép

Rólunk: Istvánka megfázott, így most nagggyon tele van az orra. Emiatt nem eszik rendesen és aludni sem tud, így napközben kétóránként cicizik. De még jól bírom.

Jók legyetek, kellemes hétvégét.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Medike:
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Lehet kikérni a TAJ-számról igazolást. Arra se végzik el a vizsgálatot?

Annácska:
nagyon ügyi vagy!

Angi:
Igen most 22-én volt a névnapom Kép Köszi Kép

Mamacka:
Tök jók a mézeseid. Hihetetlen milyen kézügyességed van! Kép

Anita:
Kincső délután aludt 2 órát a babazenére, aztán este már minden rendben volt. Pillanatok alatt el is aludt éjszakára is, és csak 1x kelt.
A mai nap már sokkal jobb, de ma se az alvásáról híres. Max 1 órákat alszik... Kép

Titati
titati

Babazenét kitől tudok beszerezni? Annak idején én kimaradtam belőle, sajnos. Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Babetta Kép
Megkaptam, köszi Kép Írtam választ Kép
Azért ha akarod megmutatom hol vannak a hibák Kép

Mariann Kép
Gyógyimanókat küldök Istvánkának, jobbulást Kép

Titati Kép
Örülök,hogy ti is túl vagytok a nyűglődésen Kép
Kincsőke meg alszik majd ha elfárad Kép

Köszi mindenkinek a takaró dicséreteket Kép

Annácska 38+4

annácska

Mamacka
Küldjél e-mailt, mert valamiért nem megy el, és visszajön.

Annácska
Nem kell megmutatni, az úgy tökéletes ahogy van szuper jól néz ki.KépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!!!!

Köszönjük mindenkinek a sok gratulációt, majd ha tudok jövök, aztán leírok mindent részletesen.
Jól vagyunk, Natasa tündéri, sokat alszik, eszikKép, cuki pofaKép
Fiúk imádják.
itt egy friss kép
Kép

Majd összeszedem magam, aztán írok szüléssztoryt én isKép
Izgi leszKép

Ildikó
vas

Gratulálok minden új babáhozKépKépKép(akik előttem, utánam szültekKép )
Kép
vas

Túltakarítottam és túlvarrtam magamKép Észre se vettem, hogy elrepült a mai nap is.

Mindenkinek köszönöm a bíztatást! Remélem Esztike is ehhez tartja magát és ügyes kislány leszKép
Egyébként a szüleim is 1700 és 2200 g-mal születtek, és igencsak behozták a lemaradást idekintKép

Annácska,
Nagyon tuti a szőnyeg!

Én most épp a pelenkázóra varrok szivacsot a huzatba, hogy bele ne ütközzünk a sarkába. Ha már unom, akkor díszpárna és ha már azt is, akkor folytatom a falvédőtKép Egyszer majdcsak kész leszek mindegyikkelKép

Ildi,
Nagyon kíváncsi vagyok Natasa születésére! Annyit már láttam, hogy autóban?!? Ügyesek vagytok!Nagyon bájos kislány!

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Ildi Kép
Grtaula Natasához Kép Nagyon szép kislány, és látom a rózsaszín ott virít a kisasszonyon Kép
Még szép hogy a fiúk imádják Kép
Kiváncsi vagyok a szüléstöridre Kép
Nagyon sok boldogságot nektek Kép
Csajszi eszik rendesen?

Annácska 38+4

annácska

Mariann
Istvánkának mielőbbi jobbulást kívánunk!

Annácska
Szerintem tök jó, bár én tudnék "csak" annyire varrogatni!Kép

Tündi
Örülök hogy tetszett!Kép

A.
Vendég

Sziasztok!

Ma horror napunk voltKép

Kezdve azzal, hogy tegnap du. kellett volna telefonálni a véreredményünkért, de nem vették fel a telefontKép Kata éjjel elég rosszul aludt, 11-kor aludt el, majd 3-kor, 4-kor 6-kor és 8-kor kelt. Hulla is vagyok....

Na ezután felhívtam a klinikát, közölték hogy beteg van bent majd 11 után érdeklódjek. Telefonáltam, mire közölték, higy menjünk be, mert nagyon magas Kata bilirubinszintje, 297 volt. (189-el jöttünk haza, és 400 fölött már vércsere kell....) Jól felhúztam magam, mert miért kellett 4 napot (sőt 5-öt) várni az eredményre, mi van ha azóta még feljebb ment neki? Egész idő alatt sík ideg voltam, hogy nehogy vmi baja legyen a kicsinek. Na, beértünk, vettek tőle megint vért, és jééé, most 2 óra alatt lett eredményKép
Most 224 a bilirubinja. Viszont kerek-perec közölték velem, hogy nem szabad szoptatniKép Mert az anyatej is gátolja a bilirubin szétesését....Kérdeztem a doktornőt, hogy mi a fenét csináljak, hát el fog apadni a tejem. Végülis abban maradtunk, hogy kifejem a mellemet, utána megkapja a kiscsaj, szopik fél-egy órát, utána pótolom tápszerrel. Mert így elég ingerhez jut a mellem, viszont kevés anyatejet kap a kicsi. De nagyon félek, hogy ez most végleg be fog tenni a tejemnekKép De a kicsi egészsége az elsőKép

Jah és májfunkciót is néztek, az rendben van....

De azt a pár órát nem kívánom senkinek amit átidegeskedtünkKép

Drukkoljatok lécci, hogy hiper-gyorsan múljon a sárasága, és a tejem is megmaradjon!!!!

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi
Nagyon drukkolok nektek!! Átérzem milyen aggódáson mehettél keresztül. SZurkolok Katababának hogy minnél előbb meggyógyuljon, és szopizhasson rendesen.
Vendég

Alina, kösziKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: