Helló!
Na nap végére befutottam
Sis!
HIHIHIHIHIHIHIHIHIH!K....va jó

bocsi a vulgáris kifejezésért de tényleg nagyon tuti

Ancsi!
Danonino
Én is azt említettem a dokinőnek, hogy adhatok e azt Lénának, de azt modta hogy a danon könnyű és finom is megteszi, nem jobb annyival a danonino...
Na mindegy, azért majd veszek olyat is...
Róki!Lányok!
Hát most készítsétek a köveket,féltéglákat, de Léna ma borsófőzeléket ebédelt reszelt trapistával...

Na ide azokkal a kövekkel, dobhatjátok

Azt azért elmondom, hogy nyelte mint kacsa a nokedlit..
Egyenlőre még él

, sőt nagyon is

, és még nincs kiütés meg ilyenek

Remélem nem is lesz
Muszáj valahogy pótolnom a kalciumot amit nem eszik meg

(a tápszerrel)
Nem azt mondom hogy akkor most tömni fogom sajttal meg joghurttal de próbálgatni fogom hogy mi lesz....
És imádkozom a Jóistenhez, hogy úgy ahogy én sem lettem tejallergiás, úgy a lánykám se lesz
Szintén Rókinak!
Hólyaghurut téma:
Nem 3-4/hét, hanem 3-4 heti rendszerességgel, azaz minden 3.-4. héten jött

Hidd el, na ebben aztán én is jól kiműveltem magamat

, mert már azt hittem hogy beleőrülök

(amikor a kádban vakartam a csempét egy éjszakán keresztül/alkalom..-kettőnk közt legyen mondva, inkább szülök azonnal csak hólyaghurutot soha többé

.
Az antibiotikumról meg tudom hogy helyénvaló
, de azt nem gondolom, hogy amikor negyedjére vagyok az urológián 3-4 hónapon belül, akkor a doki reakciója annyi, hogy:
Jó akkor most írja a "szokásos" gyógyszert "duo" kivitelben, 3 hetes kúrára..

Hát köszi!

Ha otthon vagy a témában, akkor _Te is tudod, hogy erre a fajta betegségre mintegy 20-30 fajta gyógyszer írható!!!!!!!!!!!
Tehát akkor talán valami mással is próbálkozhatott volna a kedves dokibácsi, mint ugyanazzal a sz.rral, ami már előző 3 alkalommal sem hozott végleges vagy hosszantartó eredményt..
De szerencsére ez már csak a múlté

De azt is elmondom hogy bizony nem csak e coli lehet a ludas...
Na mindegy, ha érdekel valakit a sztori vége, akkor privibe kérdezzen rá...meggisales@freemail.hu
Kuha!
Nem hittem a szememnek amikor olvastam hogy mennyit eszik Gergő........
Ugye lódítottál egy kicsit???????????
Ez lehetetlen....
Ayse!
Elmondom neked, hogy én jártam is Nagykovácsiban többször is
Bomba jó hely, sőt még évekkel ezelőtt beszélgettünk férjjel, hogy még laknánk is ott szívesen, sőt továbbmegyek, néztünk is egy telket házzal, aminek a vége már az erdőbe nyúlt...
Hát valami szupi hely az tuti..

De aztán beláttuk hogy mi született Pestiek vagyunk, a családunk is a Duna innenső oldalán lakik, itt vannak a barátaink, érdekeltségeink, munkánk, úgyhogy elvetettük az ötletet..
Na meg ugye becsorogni reggelente a Moszkva térre, na az se piskóta....
Azért vigyázzatok ám Lányok, mert olvasom én ám, hogy holnap séta-parti lesz a szigeten...meg tali Veresen...vigyázzaltok, mert a végén még ott termek én is egyszer....
(tudom... mindig csak ígérgetem...

)
De hát....

holnap speciel körömpörit akarnék csinálni, de ahhoz ki kellene jutni hajnalban a piacra, de ez most nem biztos hogy menni fog, mert szállóvendégünk van férjem külföldi üzlettársa személyében, nem gondolom, hogy Léna reggeliztetéség apára bízhatnám

, pláne hogy még vendég is van...
Pedig már úgy ennék egy kis körömpörit...nyaminyaminyami...
Ja és egyből 3 nagy fazékkal tervezek főzni, mert már bejelentkeztek sáskáék is(após, nagyapa, stb személyében)

A gáz hogy csak 2 nagy fazekam van

Na eldugultam...
Megann
M.