A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Rika mi a klinikán lövettük be, kínálat az aztán nem volt 5 db közül lehetett választani, de nem számít, mert már van másik fülbevalója, ez csak 6 hétig lesz benne...

Azt nem tudom hogy fájt-e neki, mert én szóltam reggel, hogy ki szeretném lövetni, és fürdés után már így hozták vissza.

Vesm! Mi 50 cm-el születtünk, és az összes 50-es rugink nagy még. Így én nem bántam meg hogy vettem egy párat, mert az 56-osban úsznánk az tuti. Egy rucink van ami már kicsi (nem hosszra, hanem a talpának a hossza-hiába, nagy lábon él a csajKépKépKépKép) de az meg kisebb az 50-eseknél, pedig az KaticásKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vesm, ezt amúgy nem tudhatod, mert mi van ha 59 cm-el szüeltik a babád?KépKépKépKépKép

De 2 db 50-est én biztos vennék. Nekünk 6 db van, és folyamatosan mosom, hogy ne kelljen rá olyat adnom ami nagyKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő! Látom Viola szereti a kakaós csigát!Kép

Timika! Lányos anyukaként mondom,teccik ám nekünk Kristóf is. Micsoda harcok lesznek itt!Kép

Vesm! 56-osokat vegyél, az 50-es valóban korababákra és ikrekre való. Linda holnap lesz 8 hetes, és még jók rá az 56-osok, pedig már 5kiló.

Bibi! Lotti a mai napig nagyon jó alvó, Linda is sokat alszik -szoktam nézni, hogy szuszog eKép_. Egyébként állítom, hogy a babák tudják miből mennyire van szükségük (anyatej, alvás stb.).

Mariann! Üdv! Írhatnál bővebben magatokról. Kép esetleg?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

A humoros nagylányom:
Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Vesm,
Boldi 3780/53centivel született, de hetekig jók voltak az 50-esek, még most is 56-osokat hord.

Míg Jozsó ugyaneezekkel a méretekkel született, mégsem voltak rá jók az 56-osok, csak 2-3 hétig.

Sztem 56-ossal indíts, és ha kell, utólag veszel kisebbet.

Szétverték az étkezőnket, feljött a járólap, ááááááááááááááá, utálom!
Vendég

Melinda,
Jó fej a Lotti! Kép
Vendég

Sziasztok!

Mariann: Üdv itt. Kép Mi is Makkosházán lakunk és vagyunk még páran erre felé Kép

Dancsi: Igen, tegnap, és köszi Kép

Melinda: KépKépKép Ez nagyon jó kép Kép

Bibi: Gréti soha nem aludt annyit amennyi a könyvekben írva vagyon ....mostanában max. 12 órát alszik egy nap. Napközben max. 1 órát, ha éjszaka 10-nél kevesebbet aludt.

Vesm: Mi 56-os rucikból is és 62-es ruciból is csak 1-1 darabot vettünk. 1 body, 1 rugdalózó. Úgy voltunk vele, hogy majd ha megszületik és tudom hány cm, akkor vásárolok inkább. Namost Gréti 56 cm-rel született, és nagyon sokáig jók voltak rá az 56-os ruhák. Fél évesen még mindig 62-es ruhákat hordott. Most a 74-esek jók rá. 72 cm és 8640 gramm most Gréti.
Szóval szerintem vegyél pár 56-osat, nekünk tényleg nagyon sokáig jók voltak az 56-osok. 1 db. 50-es rugdalózót kaptunk, az jó volt neki az első héten, a második héten már nem. Meg 2 db. 50-es bodyt örököltünk, az soha nem volt jó rá. Szal 50-eset én nem vennék.
Hú, emlékszem én is milyen gondban voltam, hogy mekkoras rucikat vegyek. De érdekes mód nekem az 50-es meg sem fordult a fejemben, én az 56-62 közt vacilláltam.

Enikő: Én is kérek kakaós csigát Kép Nagyon sunyi feje van Violának Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Ceniko: köszi a kérdést, jól vagyunk, leszámítva egy nagyobb monoklit Hanna bal szeme körül. Azt hiszi, hogy tud járni, hiába magyarázom neki, hogy még nem. Így aztán tegnap egy hatalmasat esett. Nem jár a gyógytornász január óta. 2 hete feljött leellenőrizni a csajszit, teljesen meg volt elégedve vele. Behozta a lemaradását, sőt, iszonyú mozgékony lett. Estére úgy elfáradok! Mindenová bebújik, mindent lepakol és kipakol. Tologatja a bútorokat (persze nem a szekrénysort). Nagyon hálás vagyok Neked és Jégvirágnak, hogy annak idején ajánlottátok a gyógytornászt! Nem is tudom ma hol tartanánk, ha ő nem lenne!
Hildus
Vendég

Rika: Hétfőn nektek mikor jó? NEkem meg kéne várni az ebédet. Ami ugye elég kiszámíthatatlan hogy mikor érkezik Kép Valamikor 10 és 12 közt. Utána jó. 3-ig.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Rika: Kodály téri szökőkút? Csak egy ötlet, majd mondjátok, nekünk igazából mindegy.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dancsi!
Mi volt annak a weblapnak a cime, ahonnan az utazóágyat rendelted? Szeretnék szétnézni babakocsi ügyben. Köszi!
Zita
zita_29

Sziasztok!
Bea és Rika: Nekem mindegy, mikor talizunk, de azért vasárnap estig találjuk ki. Kép
Móni: Nekünk 1 db 50-es és 2 db 56-os rugink és két 56-os kombidresszünk van. De én inkább 56-osat fogok venni még egy pár darabot.

Ági és
KépKép
exdeus

Zita,
Onnan ne vegyél, az ágy alja széttört az első nap és még nekik állt feljebb, meg már amúgy sem emlékszem rá.

itt nézted?

http://www.babaszoba.hu/services/smallad?BXID=5591F5CF-0046935A-7DC24D87-E8119FB B

Úgy néz ki, mától vége a sztrájknak, most átcsapott Boldi az ellenkezőjébe (kopp kopp kopp), túlzabálja magát. De inkább okádjon rám napjában többször, minthogy ne egyen. Ez rémálom volt. Kép
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm Kristóf dícséretét! KépKépKép

Melinda Kép Lotti is nagyon édes a képen!

Nem tudom, a ti babáitok hogy viselték ezt a frontot, de Kristóf nagyon nyűgi volt egész nap. 11-től 14-ig 6-szor kért cicit (nem mindig szopizott, csak ott nyugodott meg), utána mondtam, hogy ez így nem megy tovább, leviszem levegőzni, pedig addig nem akartam a szél miatt. A levegőn belaudt egészen 16-ig, utána megint cicizett 17-ig, és utána volt végre egy jó 3 órás menet. Nem volt egyszerű, de én is vele aludtam, úgyhogy tudtam pihenni egy kicsit Kép

Enikő Kép Violához miért jár gyógytornász? Bocsi, hogy még mindig nem tudtam válaszolni az emiledre Kép

Zsu Kép Szerintem hagyd a fenébe a méregetést, csak idegességet szerzel magadnak vele! Ha Katicán nem látod, hogy bömbizik, mert éhes marad, akkor elég a tejed. Szerintem. Meg ahogy Melinda is írta, a tejci nagyrésze szopi alatt termelődik.

Jó éjt mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timi: Kitartás!+++++++++++++ Enyim Viola is extra hiszti kriszti volt maKép Front, szél és még a foga is nagyon fehérlik...
Viola hipotón (volt?) azért járt hozzánk a gyógytornász! A terhességi toxémiára vezette vissza a gyógytornász az okát! Izomtónusproblémák voltak. Nem forgott, nem kúszott nem mászott még 7 hósan és akkor azért már kéne ezt azt csinálni! Ezért hívtam fel a gyógytornászt aki fantasztikus fejlődést okozott a csajomnakKép
Semmi gond,naná,hogy első a Kristóf, ez alap!Kép Majd írsz ha lesz időd!

Hildus: Nagyon örülök, hogy Nektek is használt a Dévény féle gyógytorna! (mondjuk nem hinném hogy van olyan akinek ne használna!!!-nem vagyok ám elfogult egy cseppet semKépKépKép-) Küldesz képet a csajodról? A profilomba van a mélcímemKép Nagyon kíváncsi vagyok ráKép Jó baba? mesélj még róla? Azon túl, hogy lebontja a lakást, miket tud még?Kép

Puszpusz
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Timi,
Boldi tegnap egész nap aludt, éjjel ordított 2-3ig, felkeltette Jozsót, aki az ágyamban landolt végül, szóval jó éjszakánk volt. Kép

Ráadásul szombat estig nem mehet a fűtés, ku...a hideg van bent, igaz fullon megy az elektromos radiátor. A padlófűtés felnyomta a járólapot, mert szarul lett kiegyenlítve és rá lett hirtelen fűtve. Kép Olyan a lakás, mintha bombatámadás érte volna, mert tegnap verték fel az étkezőnket, ma este lesz újraburkolva.

Úgy tűnik, Boldi felhagyott a sztrájkolással, de ennek az az ára, hogy kel este 11-kor, éjjel 2-kor, meg hajnali 5-6körül, pedig eddig egyszer kelt 3-4 körül. De inkább ez, meg a sok hányás a túlzaba miatt, minthogy ne egyen.
Vendég

Zsu,
A tejed összetétele is eltérő. Most még ömlik nekem, remélem pár nap és leállhatok a fejéssel,mert kezd a hócipőm kilenni vele. Szóval látom a lefejt tejen is, hogy teljesen más mindig. Van, hogy 1 centi vastag zsírréteg van rajta, míg máskor csak 1-2 mm-nyi. Szóval a zsírosból elég nekik a kevesebb is.
Vendég

Lányok, ma este 19-kor evett a Barni,utána 23.00
és utána csak 2.30,és reggel 6.30!!
Annyira jó volt hogy nem kellt 1,5 óránként,esküszöm kialudtam magam!!!!!!!!!

Mondjuk amikor ő elalszik 19-kor,és is mindjárt lefekszek vele!!!

De jó volna ha beállna erre!!!!

Dancsi,a tej összetételve mindig változik,a baba igényeihez!!!
Hát nem irigyellek,a burkolás miatt!!!

Timi,a Barni is extra nyűgi volt tegnap de.!!!
Én mikor már nem tudok vele mit kezdeni,jönn a cici,ha utána se nyugszik meg megy a levegőre!!!

Õ naponta 7-8 órát tutira kinnt van,panell levegőnél ez 1000 jobb,kirakom az erkélyre ha nincs időm lemenni sétálni vele!!!

Vesm,nekünk is csak 56-os rucik voltak,egy kicsit nagy volt a Barnira(49cm volt),de hipp-hopp belenőt!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Sziasztok!
Pomat: Küldj nekem is légyszíves fotót a hátihordozóról, persze, ha megvan még: hildus73@freemail.hu
Ceniko: Hanna mostanában elkezdett hisztizni. Olyan műsort tud rendezni, ha valami nem úgy történik, ahogy szeretné! Valamelyik este megint műsorozott, mert valamit nem engedtem neki és miután nevettünk a műsoron, fogta magát és bevonult a sötét szobájába és ott duzzogott.
Egyébként mondja, hogy mama, baba, pápá, ez utóbbihoz integet is. Sajnos még mindig elég rosszul eszik, hétfőn gasztroenterológián voltunk emiatt.
Viola mennyi idős már és mekkora?
Küldöm a fotót.
Hildus
Vendég

Sziasztok!

Hildus: Nagyon szép a csajodKép gratula hozzáKép Nálunk is van hiszti, duzzogás, és sértődés ezerrelKép Violám február 4.-én volt 1 éves kb 12 kilós és 80 cm! Viola utánoz ha bármit csinálok, pl felemelem a kezem ő is felemeli, kinyújtom a nyelvem ő is kinyújtja, tapsolok ő is tapsol, de beszélni még nem beszél, semmit! Majd fogKép Mit mondtak a gastron?

Dancsi: Hát igen a padlófűtés praktikus, de ez az egyik átka.... a kivitelezők hibája? Állják a károkat? Meg ne fázzatok!

Bibi: Tök jó, h tudtál aludni éjjelKép
Én nem tudtam, fél 4kor aludtam el és 6-kor keltem!Kép Alig élek! Mértem éjjel a vérnyomásomat és 140/90 volt, pedig nekem mindig 90/60 szokott lenni! Nem tudom mennyi kéne legyen, de sztem az alsó érték kicsit magas! Szétment a fejem és nagyon szarul voltam, Viola is 10 percenként felsírt, amikor épp egy kicsit elpilledtem, belesírt az éjszakábaKép Adtam neki Panadolt, de nem vettem észre, hogy jobb lett tőleKép Szegénykém annyira szenved, ömlik a takony az orrából, szörcsög és nyálzik. Szvsz tuti, hogy a foga!Kép

És a kajaszállító még nem ért ide, nekem meg mennem kéne a városba..... Eddig már 3/4-ed 8-8-kor itt volt, most meg semmi! Itthon dekkolok, várom! Ennél még a rendszeres főzés is jobb!!!! És mennyivel finomabb, laktatóbb nagyobb adag! Befejeztem velük!

Szép napot!
Enikő

ceniko
Szeged

Nekünk Szupi éjszakánk volt csajok!!! Linda baba 1/2 9kor már aludt és egyetlenegyszer kelt, 2-kor, utána meg reggel negyed 7kor!!!!!!!!! És azóta is alszik!Kép

Dancsi! Örülök, hogy megoldódott a szopiügy!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Vesm: nekünk se volt 50-es rugink, az 56-osak (olyan 4-5 db volt belőle) 1-2 hónapig jók voltak, de a számozás nagyon összevissza. A bababoltban most láttam 44-est, hogy az milyen pindúr... Kép

Amikor ilyet olvasok, hogy anyuka örül, hogy csak 3x kellett felkelni éjjel szoptatni, rájövök, hogy el vagyok kényeztetve a lyány által.Kép Én már akkor is nyekeregtem, ha 2x kellett kelni... Mondjuk, ő napközben se evett sokszor, 3 hónapos korától 5x evett naponta. Vicces, mert most 7x eszik, mert a napközbeni szopikat két étkezés közé iktattam be...

Lányok, melyik kilós turiba (nem) érdemes menni: felső Tiszapart, Kossuth Lajos sgt.???

Ceniko: a gyógytornász jelölte ki az időpontokat, vagy ti mondtátok, mikor jöjjön? És mennyibe került? Más: dokinéni azt mondta, a Nurofen jobban hat, mint a Panadol.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Hello!

Vesm: mi 56-osakat vettünk, de jól megszívtuk, mert Csongi nagy baba lett, 4500 gr-mal született, 56 cm-vel, aztán vettünk 62-eset, de azt is csak 2 hetes koráig tudtuk ráadni. Az elején nőnek, mint a bolondgomba. A 68-asat aztán 3 hós koráig tudta hordani. Nekünk ezzel kellett volna kezdeni. De a Zsebibabában (Nagyáruház emelet) visszacserélik a kicsi ruhát nagyobbra, ha nem jó, csak ne vedd le róla a címkékat, meg ne mosd ki addig. Ja, és én mindent kimostam 60 C-on, de nem szabad, csak 40-en, mert még össze is mennek akkor!!! (Csongi most majd 9 hósan 86-osakat hord.) Ja, igen, és a méretezések tényleg össze-vissza vannak. Ált. 4-5 cm-vel nagyobb méretezés kell, ment a valós hossz. De a Brendonos méretezés pl. centire stimmel, az ottani 68-asakat akkor nőtte ki, amikor valóban 68 cm lett, a Kenguru Gold 68-ast meg akkor, amikor 62 cm lett. A Tesco/Cora-s ruhákból meg eleinte nekünk mindig még nagyobb kellett, de azoknak az ujja ill. lába hossza teljesen esetleges, a törzshöz képest túl hosszúak.

Üdv.Mariann

Kismamabolt is van a Nagyáruház emeletén.

Melinda29 Kép írok majd még magamról, meg képet is beteszek alakalomadtán!

Mariann
Kép
kmarian

Sikerült is gyorsan kicsinyíteni 2 fotót:
Kép
Kép

Mariann
Kép
kmarian

Mariann: Érdekes, mert nekünk meg a 68-as Kengurus body, rugi még 71 cm-sen is jó volt Grétire....ő mindent tovább hordott 3 cm-el, mint amennyit ír rajta.
Érdekes mennyire más testfelépítésűek a gyerkőcök Kép
Nagyon jóképű a fiad Kép

Norus: Csatlakozom az elkényeztetett anyukák táborába Kép Nálunk is az éjszakai 2szeri ébredés már negatív rekord Kép
Csak attól félek, hogy ha lesz tesó, majd ő kevésbé lesz kényeztetős Kép

Timika: Kristóf tüneményes kis pasi Kép

Dancsi: Lakás Kép Örülök, hogy vége a szopisztrájknak! Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő,
Nem állja a kárt, mert először volt egy csirkefogó burkolónk, ő kezdte el, és ő cseszte el. AMúgy a pasi, aki burkolta végül az egész házat, ingyér megcsinálja. Irtó rendes, pedig 2 napos munka.

Az emeleten egy olajradiátorral fűtök, lent pedig reggel óta megy a sütő. Csak a hülye takarítónő, amíg átmentem a postára, kiszellőztetett, pedig mondtam neki, hogy nincs fűtés.

Karmen,
Csak ajánlani tudom neked a GÁbor burkolót, annyira korrekt. A házat is vele csináltatjátok?

Mariann,
nagyon szép ez a kisbaba! Kép

Nórus,
én a Tisza Lajos krt-ra jártam, a Baby Bell bababolt helyén ami van, de csak mert ez esett útba, elég drágák. Állítólg van egy jó a Csongrádin, a 2F suli mellett is.

Bea,
Boldi eddig kényeztetett engem az éjszakai nem kelésekkel. Most, hogy visszajött az étvágya (most a változatosság kedvéért a túlzaba miatt fosuk zöldet), kel 3-szor. Kicsit nyúzott vagyok, meg ingerült. Főleg, mert Jozsót is felkeltette a rikoltozásával, aki hálótársamul szegődött ma éjjelre. Nem is tudom hogyan oldják meg azok, akik kezdettől egy szobába teszik a picit.
Vendég

Dancsi!

Sajnállak a lakás miatt.Kép
Megjártuk Újszegedet.1500Ft-ért vitt ki a taxi.

Hildus!

Örülök,hogy jelentkeztél.Jó volt látni benneteket a Tescóban.

Enikő!

Ma én is rohantam volna,de később jött az ebéd.Mondtam is a srácnak,hogy ennyire még soha nem vártam.(Fél 9h helyett 20 perccel később jött.)

Bea!

Irigylem az éjszakáidat.Nálunk az már szupernek számít,ha csak 3-szor kell kipattannom az ágyból.

Mariann!

Nagyon szép a fiad.

Vesm!

Nekünk sokáig jó volt az 56-os ruha,mert 48 cm-rel született a csajszim.A 41.hétben jött a világra,és mégis ilyen pici lett.(Az elején jó lett volna kisebb is,de azt nem vettem.)

Ildi
tfildiko

Mariann,
86-osakat hord 9 hósan? Mekkora ez a baba? KépJozsó 2 évesen hordja ezt a méretet, most kezdi kinőni őket. 9 hósan, tavaly ilyenkor 74-eseket hordott, pedig ő sem kicsi. Mondjuk vékonka.

Itthon egy falatot nem hajlandó enni, a főzelékekből meg aztán végképp nem, a bölcsiben pedig állítólag 7pofára zabál egész nap.
Vendég

Jah, Grétit jól összehoztuk, mondjuk véletlen gyerkőc, talán azért Kép
Újszülött korában is jól aludt, és evett/eszik is rendesen, nincs rá panasz.
De tényleg félek mi lesz ha lesz tesója, aki pont az ellentetje lesz...
Persze nyilván túléljük Kép De félek kicsit.

Dancsi: "Nem is tudom hogyan oldják meg azok, akik kezdettől egy szobába teszik a picit."
Ezt nem értem. A 2 picit egyszobába, vagy szülők+baba egyszobában?!?!

Nálunk Gréti velünk alszik. Egy szobában, a kiságyában, kivéve mikor néha elalszunk mindannyian ha éjszaka szopizik. Lassan készülünk átköltöztetni a kisszobába. Kíváncsi vagyok hogy fog beválni.
Tapasztalatok?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

???ár jól bevásároltunk babaruhailagKép 50-es max 3 db van,a legtöbb 56-os de van már 62,68-as ruhánk isKép Így egy darabig nem kell ruha után kajtatnom.Kép Mondjuk így sem kajtattam,mert a legtöbbet interneten rendeltem.Van egy kedvenc boltom és a késôbbiekben is onnan fogokKép
Remélem nem 60 cm-es lesz KittiKépKép Párom szokta mondani hogy ô is normál méretekkel született(most 193 cm) és csak kamaszkorában nyúlt meg(2 hónap alatt 20 cm-t). Szóval reménykedjünk hogy 50 cm körüli babánk leszKépKép

Exi!
Vicces hogy pár témához úgy szólsz hozzá,mintha már a 3. gyerekedet nevelnédKépKép Lehet hogy csak titkolodKépKép Párod tudjaKépKép

El ne felejtsétek hogy hétvégén kell az órát állítani.Végre tovább lesz világosKép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Vesm!
Mi már jól bevásároltunk babaruhailagKép 50-es max 3 db van,a legtöbb 56-os de van már 62,68-as ruhánk isKép Így egy darabig nem kell ruha után kajtatnom.Kép Mondjuk így sem kajtattam,mert a legtöbbet interneten rendeltem.Van egy kedvenc boltom és a késôbbiekben is onnan fogokKép
Remélem nem 60 cm-es lesz KittiKépKép Párom szokta mondani hogy ô is normál méretekkel született(most 193 cm) és csak kamaszkorában nyúlt meg(2 hónap alatt 20 cm-t). Szóval reménykedjünk hogy 50 cm körüli babánk leszKépKép

Exi!
Vicces hogy pár témához úgy szólsz hozzá,mintha már a 3. gyerekedet nevelnédKépKép Lehet hogy csak titkolodKépKép Párod tudjaKépKép

El ne felejtsétek hogy hétvégén kell az órát állítani.Végre tovább lesz világosKép

szszkinga

Bea:
Sztem Dancsi arra gondolt, mit csinálnak azok a szülők, akik egy szobába altatják a csemetéket, és mi van ha egyik egész éjjel ordít! Hogy a másik gyerek, hogx tud aludni!

Dancsi: Sehogy! Nálunk 2 szoba van. Egyik a nappali-háló abban alszunk mi a párommal, a kicsi pedig a gyerekszoba. Ha Viola ordít kiülök vele a konyhába, hogy se a Bogit se a páromat ne ébressze fel!Kép És másnapra olyan vagyok mint a mosott szar, ingerült vagyok, meg hülye, türelmetlen stb...és előbb utóbb depis leszek.....
És ezért van ennyi válás Magyarországon mert kicsik a lakásokKépKép
Tényleg rendes a burkoló!

TFIldi: Techinikai oko miatt késett ma a kaja! 10re ért ide vele a srác! 1500 ft volt egyirányba?

Mariann: Édes a kisfiadKép Merre fele laktok? Olyan ismerős vagy nekem!

Norus: Tudom én is Nurofen párti vagyok, csak utoljára nem kaptam Nurofent a patikába és ezért van itthon Panadol! 1500 ft volt egy alkalom (1 óra) Előre telefonon egyeztettünk időpontot, olyat ami mindkettőnknek megfelel! Felhívtad már?
E

ceniko
Szeged

Dancsi! Az Enikő által is említett kis lakások miatt mi mind a 4-en egy szobában alszunk. Nagy szerencsénkre Lotti iszonyú jó alvó, nem ébred fel Lindára. Szopizni a másik szobánkban szoktunk, ált. csak akkor teszem vissza az ágyába, ha elaludt.
De azért remélem nemsoká elkél a kérónk és mehetünk tágas lakásba!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Bea,
nálunk lehetetlenség volna Jozsót és Boldit egy szobába tenni, mert Bolditól nem tudna JOzsó aludni, erre gondoltam.
Vendég

BEa,
A régi lakásunkban 2 szoba volt, Jozsó ágya a hálóban volt, hogy a nappali megmaradhasson nappalinak. Amikor elköltöztünk, akkor volt 6 hós, gond nélkül lett kipaterolva.
Vendég

Melinda: Én nem tudnék egy szobába aludni a gyerekekkel, mert nagyon rossz alvó agyok, órákba tellik minden nap mire elalszom, és minden zajra felébredek! Arra is ha megfordul a csaj az ágyban. Ha mindezt mellettem tenné, akkor nem aludnékKép Így is csomószor felébredek, pedig a másik szobában szusszan egy nagyot, vagy csámcsog, vagy fordul a másik oldalára, mégis felkelek rá! Ez a nagyon brutál! Mázli, hogy nálatok mindenki jól alszik!
Anyukám szerint azért vagyok rossz alvó, mert külön szobába aludtam kiskoromban, nem vagyok hozzászokva, hogy más is ott alszik! Ne tudd meg mennyi időmbe telt, míg megszoktam a páromat, hogy ott szuszog mellettem! Ha horkolna elválnék, én nem is tudom, hogy bírják azok a nők akiknek a férjük horkolKép!
Én 3 hós korától külön altattam Bogit, mert egyszerűen nemt udtam aludni tőle!Kép Viola is kb 2-3 hósan költözött át Bogihoz a kiságyba!

Most merre laktok melinda? Hol kerestek lakást? Jöhet priviben is ha nem publikusKép

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Gondoltam megleplek benneteket a tegnapi akciónkkal. Úgyse tettem még fel képet Ajnáról, remélem tetszik majdKép))Kép
pomat

Üdv!
Kinga, én nem tudok a másik három gyerekemről. Kép Csak vannak a családban kisebb gyerkőcök, és én elég régóta "foglalkozom" a gyerek témával, szóval jókat beszélget(t)ünk a nagyszüleimnél, problémákról és jó dolgokról is. És így hallottam nagyon sok mindent sok különbőző anyukától a különboző gyerkőcökről. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Pomat,
jó kis kupit csinált! Kép

ÍMe a büfipadon büffentő Boldizsár:

Kép

Kép
Vendég

a zilált hajszerkezetet tudjátok be a rémes iccakánknak! Kép
Vendég

Pomat jó fej a lányodKép

Dancsi: Ez a büfipad zseniálisKép Hol találtatok végülis?
E

ceniko
Szeged

A gyerekek irtó aranyosak és szépek!

Dancsi! én nem is tudtam van büfipadKép Gábor nálunk nagyon bevált, anyuéknál már nem volt korrekt. Nem tudom még el merem-e öt hivni, ha igen tuti mellette kell végig maradnom hogy megint jól dolgozzon, lesni kell mit, hogyan csinál. De szerintem ez másra is igaz. Amugy már a belsö falazás, aljzatbetonozás megy, jövö héten meg az ács is kezd.

Mariann! az Ét-trend nekem sem vált be, kevés az adag, pedig én csak fogyok, alig eszek, meg 9-14 óra között bármikor jöhettek. Még sétálni sem tudtunk lemenni. Arról nem beszélve, hogy néha mást hoztak mint rendeltem, ill. volt semmit sem hoztak, de másfél hónapig kérték fizessem ki.

Vesm! én 2 db rugit vettem 56-sat a többi 62 volt. 53cm-vel született Orsi.

Nóri! fülfájásra tesoméknak a Panadol semmit nem ért, a gyerek a Cataflamra szokott. Nekem ez nem volt, Nuropent adtam neki, mégis elég volt.

Orsinak 2 baci tenyészett ki az orrváladékban, igy most bár végre jól van, megint gyógyszert szed. Viszont mondtam szirupot többet nem adok neki, csak tablettát irhatnak fel (ugyanis irtó erös hasmenést csinált mind, féltem kiszárad). Igy feleznem kell, ö meg örömmel szétrágja

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi!
Akkor sok tanácsot,ötletet fogsz kapni ha meglesz a kis trónörökösKép Gondolom segítséged is lesz rengeteg-főleg hogy a szüleiddel lakszKép

Remélem a kis lakásosok hamarosan nagyobba tudnak költözni hogy mindenki jobban érezhesse magátKépKép

Enikő!
Nekem is külön szobám volt,de nekem nincsenek ilyen problémáim,sőt.Attól kezdve alszom jót,hogy a párom is lefekszik mellém. Szerintem te a rossz alvó kategóriába tartozol,ami ngyon rossz lehetKépKép Én nagyon hisztis tudok lenni ha huzamosabb ideig nem aludhatok eleget.Remélem ez megváltozik ha Kitti megszületik,mert nem akarok hisztis lenniKépKép Nemsokára megtudomKép

Dancsi!
Boldizsár nagyon édes ezzel a zilált fejszerkezettelKép Én még nem is hallottam a büfipadról.JÓ??

Pomat!
Gondolom ezt leánykád rendszeresen előadjaKép Õ csak segít kiszelektálni a fölösleges dolgokatKépKép

szszkinga

Sziasztok!

Dancsi! Örülök, hogy Boldi végre rendesen eszik! Kép És micsoda hosszú haja van! Jó ez a büfipad, hol vettétek?

Mi is egy szobában alszunk Dénessel, én úgy gondoltam így egyszerűbb lesz, de mázlink is van, Dénes nem sírós, éjjel csak nyögdös ha szopcsizni akar, és 7 hetes kora óta csak egyszer kel éjszakánként, aztán reggel 7-fél8ig nyugi van.

Csajok, ti hogy álltok a terhességi csíkokkal? Én rendesen kenegettem a terhesség alatt végig a pocim és csípőm, a 9. hónapra mégis kirepedezett, tele lettem szép lila csíkokkal. Kép A baj az, hogy nem akarnak halványulni. A védőnő azt mondta, idővel gyöngyházfényűvé válnak, na de mennyi idővel? Nincs valami kence, amitől gyorsabban múlnak?

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Ma horror napunk volt:-(

Kezdve azzal, hogy tegnap du. kellett volna telefonálni a véreredményünkért, de nem vették fel a telefont:-( Kata éjjel elég rosszul aludt, 11-kor aludt el, majd 3-kor, 4-kor 6-kor és 8-kor kelt. Hulla is vagyok....

Na ezután felhívtam a klinikát, közölték hogy beteg van bent majd 11 után érdeklódjek. Telefonáltam, mire közölték, higy menjünk be, mert nagyon magas Kata bilirubinszintje, 297 volt. (189-el jöttünk haza, és 400 fölött már vércsere kell....) Jól felhúztam magam, mert miért kellett 4 napot (sőt 5-öt) várni az eredményre, mi van ha azóta még feljebb ment neki? Egész idő alatt sík ideg voltam, hogy nehogy vmi baja legyen a kicsinek. Na, beértünk, vettek tőle megint vért, és jééé, most 2 óra alatt lett eredmény:-(
Most 224 a bilirubinja. Viszont kerek-perec közölték velem, hogy nem szabad szoptatni:-( Mert az anyatej is gátolja a bilirubin szétesését....Kérdeztem a doktornőt, hogy mi a fenét csináljak, hát el fog apadni a tejem. Végülis abban maradtunk, hogy kifejem a mellemet, utána megkapja a kiscsaj, szopik fél-egy órát, utána pótolom tápszerrel. Mert így elég ingerhez jut a mellem, viszont kevés anyatejet kap a kicsi. De nagyon félek, hogy ez most végleg be fog tenni a tejemnek:-( De a kicsi egészsége az első:-(

Jah és májfunkciót is néztek, az rendben van....

De azt a pár órát nem kívánom senkinek amit átidegeskedtünk:-(

Egyébként most fejtem ki 50 milit pedig alig két órája szopiztunkKép

Dancsi, mi mind a 4-en egy szobában vagyunk, szerencsére Bence csak a 8 órai szopira kel fel, a 6-osra, vagy az esetleges éjjelire nem. De tegyem hozzá, hogy Katica türelmes, először csak 5 percenként "nyikorog", kell neki fél óra hogy elkezdjen sírni. De az első nyekkenésre fent vagyok.

Timi, nem is méregetem már a szopikat, csak naponta-két naponta a súlyát nézem hogy nem fogyott-e.

Pusz, Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ja és Timi, az hogy nem sír, sajna nem mérvadó lévén nagyon sárga és hiper-aluszékonyKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi: én továbbra is a Pápai Páris Gyógyszertár (Borbás u.) anyatejserkentő teájára szavazok. Nekünk 3 tejtesónk volt, 1 éves kor után hagytuk el a szopit, még az anyatejgyüjtőbe is vitték, amíg meg nem untuk a korán kelést. Szóval fejd le rendszeresen, üresre, mindkettőt, és idd ezt a teát.

A bilirubun eredményen csodálkozom, hogy ilyen sokára kaptátok meg, mert benne volt az újságban, hogy most kaptak új gépet, gondolom azzal kreálták a 2 órás eredményt.... Elképeztő!!
pomat

Zsu,
hát én nem tudom, h. van ez, de az lll-Ligások (www.lll.hu) állandóan azt mondogatják, h. a szoptatás gyorsítja a bilirubin-kiürülést. Egyébként hogy engedtek haza a klinikáról, ha még sárga volt????
Ja, és nagyon édes a kis Katica, teljesen meg is hatódtam a képeiden.
Üdv:Mariann

Mariann
Kép
kmarian

Pomat! arrafele laktok ti is?

Zsófi! ezt nem nagyon hiszem hogy a szoptatás gátolná, de nem értem hozzá. Csak belegondolva ahogy megszületik szopizni akar, ez a természetes

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Pomat, nagyon édes a csajszi, ahogy igyekszik neked "segíteni". Kép
Enikő, kölcsönadjam a férjem? Kép Igaz, ő nem kifejezetten horkol, hanem nagyon hangosan szuszog - igaz, ehhez aludnia sem kell.
Kinga, nálunk nincsenek "beavatkozós" rokonok. Igazából eddig sem osztogattak tanácsokat, pedig számítottam rá! De egyelőre megkíméltek. Anyutól igazából nem félek, mert őt nagyon hamar le lehet szerelni, ha teleszalad vele a hócipőm.
Zsu, ezt a szopis dolgot én sem értem! Én is sárga voltam anno nagyon, a véremet is le akarták cserélni, de a nagyszüleim nem hagyták, és lőn élek. És szoptatott anyu mellette! És most mondja anya, hogy egy spéci cseppet kaptam. Szóval: kiderült, hogy anyu engem a gyerekklinikára hordott - a körzeti gyerekdoki küldött be, ott adták ezt a spéci cseppet! Zsu, szerintem érdeklődj ott is utána! És akkor talán szoptathatsz is, és Kata is hamarabb meggyógyul. Sok szerencsét.

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: