A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

TüncsiKép
Hétfőn.
Vendég

RönciKép
8 hónap után feladtad! és láss csodát! Azt mondta babuci, hogy na ne máááár!Kép

Mi 9. hónapja próbálkozunk és úgy érzem, hogy ez még szinte semmi ahhoz képest, hogy a csajok közül ki mennyit várt vagy még vár babára. Van akinek hamar jön van akinek több türelem és kitartás kell hozzá. Ilyen a természet. Millió vizsgálat, beavatkozás. Néha túl sokat is stresszelünk rajta, figyelgetjük magunkat. Ha görcsöl az a baj, ha nem akkor az. Várjuk, hogy hányingerünk legyen és rosszul érezzük magunkat. (Kép mondjuk ez eléggé vicces, pont ma gondoltam bele, hogy a fene akar hányingert meg rosszul létet, anélkül is lehetsz babásKép Szóval nagyobb nyugi kell, (lásd Tüncsikét). Szóval az idő előbb-utóbb biztos meghozza az eredményét a kitartásnakKép Látod! Neked is sikerült!Kép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép KismamiKép

Képzeld, nem teszteltemKép Szerintem nem is fogok egy darabig, most ha még van is odabenn valaki úgyis nega lenne. Na, mit szólsz? Milyen ügyi vagyok? Na most rohanok a patikába, mert elfogyott a tesztem!hihihi..csak vicceltem...neeeeeem!
Hogy vagytok, babucival? Szoktatok beszélgetni? én biztos már most kezdeném tanitgatni kis énekekre!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Gtünde:

Igen,+ lett szombaton,a 33.napon.A 30-on még neg volt.Nem bírtam,tegnap muszály volt még egyet csinálnom,annyira hihetetlen.Kedden lesz 6.hetes.

3 évig próbálkoztatok?hát az nem semmi.És végül,hogy sikerült?és hány éves vagy?sajnos én is elveszek még a sok infóban.

KépKép
rönci

Babcsi:

De édes vagy!Komolyan elérzékenyültem azon amit írtál.

Teljesen igazad van,a 9 hónap sem volt sok,csak tényleg a körülmények miatt akadtunk ki.3 hónapja kezdődött,addig minden ok volt,élveztük a próbálkozásokat.
ugye nem sokan tudtak a próbálkozásainkról,így nem gondolhatták,hogy rossz az időzítés.Sorra hívtak fel a barátnőim,hogy poz lett a tesztjük,én meg pont akkor menstruáltam.(nekik kb 2 hónap után sikerült)

Meghát tudod,főleg a munkám.2 állásom van,és egész nap gyerekekkel,majd csecsemőkkel vagyok.
Azért sokszor feltettem a kérdést,nekünk miért nem jön.
Gondolom a sressz nem segített.Hogy volt-e gond,és kellett-e hormon,már nem derül ki.Gondolom együttes tényezők voltak.

DE INNENTÕL NEM PARÁZOK!!

És az ember ilyenkor mindent átértékel.Van egy 41 éves kolléganőm,nincs még gyereke,3 spontán vetélés,lombikt már nem akar ennyi idősen.
Nem is tudom,hogy fogom neki megmondani.

KépKép
rönci

BabcsiKép
Főleg Apa szokott vele dumcsizniKép Odabújik a hasamhoz és dumál neki. Na meg tegnap Bp-re menet szegénykémnek Metallica-t kellett hallgatniaKép

RönciKép
37 leszek májusban. Volt 3 sikertelen inszemem, aztán lombkira készültünk már. Mivel jöttek az ünnepek (Karácsony és Szilveszter) adtam magamnak egy kis pihenőidőt, és SPONTÁN összejöttKép Ennyi rövidenKép Ja, még annyi, hogy az inszemek előtt volt laparom és hiszeroszkópiám, ahol semmi rendelleneset nem találtak.

Most mennem kell a körzeti dokinénihez.
Cső
gtünde

RönciKép
A 9 hónap tényleg nem sok (még abszolút benne van a normálisban), de elhiszem, hogy idegtépő volt számodra. Én már 1,5 éve szeretnék babát és ebben az évben leszek 33. Tényleg nagyon örülnék, ha most sikerülne.

TüncsiKép
Gondoltam, hogy valami nem működött, mert legalább egyszer-kétszer benézel egy nap. Hiányoltalak. Szupi, hogy ilyen jók lettek az eredményeid. Ennek tükrében én is meggondolnám.

Kép
Kép
tiza

Tiza, Druszám Kép
Nagyon tolakodásnak vennétek, hogy ha legközelebb taliztok valamelyik cukiban, akkor én is szivesen elmennék? Persze csak ha nem zavarnék... olyan szivesen megismenélek benneteket Kép

az eltűnt:
Vendég

TündiKép
Dehogy haragudnánk. Tüncsi csak hétvégekre jön Pécsre (azt hiszem), úgyhogy inkább ő mondja meg az időpontot, de ha az nehezen jön össze, akár ketten is talizhatunk. Én is szívesen megismernélek. Mostanában nagyon eltűntél, de azért követtelek más topicokban.

Kép
Kép
tiza

TüncsikeKép

Metallica!!??? Jajj, szegénykém! Bár ki tudja, lehet, hogy nagy rajongó lesz!Kép Azért egy kis Mozart sem ártana neki esténkéntKép

RönciKép
Na látod! Így kell felfogni! Most te is végighívhatod majd a barátnőidet, hogy + lett a teszted!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsiKép
A párodnak boldog névnapot!

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!!!!!!

Annyira hiányoztatok már!! Kép

Tegnap dél körül már itthon voltam de nem tudtam felkelni. Kép
Kemény 1 hét kimélő életmódot rendelt el az orvosom!
Ezen belül 5 napig feküdnöm kell!
Most éppen ülök, nagyon kényelmetlen feküdni. Kép
De muszály!
A Klinikán annyira odafigyeltek rám mint a csuda! Kép

Kép
lara26

TizaKép
Az utró megemeli a hőt, úgyhogy nem érdemes mellette hőmérőzni. Az, hogy kinél mennyire nyújtja meg a luteális fázist változó. Nekem max 1-2 nappal tolta ki a mensi kezdetét, bár nem jött meg tőle rendesen, hanem pecsételni kezdtem csak. De ismerek olyanokat is akiknek akár egy héttel is simán eltolta a mensit és csak az abbahagyása után 2-3 nappal jött meg.
Szóval marad a türelem Kép Ha letelt a ciklusod édemes tesztelni. Ha negatív lenne, akkor folytatni az utrót és két nap múlva megint tesztelni. Ha egy még héttel késöbb is negatív, de nem jött meg, akkor abbahagyhatod nyugodtan. Esetleg ha biztos akarsz lenni a dologban, akkor elmehetsz UH-ra, ha van baba azt egy héttel a kimaradt mensi után hüvelyi UH-on már lehet látni.

wish

most megint fáj a hasam le kellett feküdnöm.

Tyna!Kép

Üdv a fedélzeten!
Gratulálok a babádhoz!

Wish !Kép
Te is hiányoztál ám!Megy a drukk, hogy minden franko legyen!xxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

LaraKép
Szia!! Remélem felépülsz! csak pihengess és vigyázz magadra!!!

Kép

KépKép
babcsi

LaraKép
Biztos felépülsz, csak remélem, hogy hamar felépülsz!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

már megint össze-vissza beszélek! Remélem azért legalább jót röhögtök rajtam!Kép

Kép

KépKép
babcsi

LaraKép
És mi lett az eredménye a műtétnek? vagy már írtad, csak én nem találom?

wish

Katibaba,
pontosan menstruáció alatt a legkönnyebb a már levált méhnyálkahártyát a petevezetőkbe, hasüregbe sodorni. Ennek következménye endometriosis lehet, ami nem túl jó dolog. Ezért szokták a mensi után csinálni a HSG-t.

Tiza,
szorít szorít. Hogy állsz a futással? Az idő király!
potter_76

TündiKép
Persze, hogy jöhetsz!! Nekem ez a hétvége nem jó. Legközelebb ápr. 6-tól 10-ig leszek itthon. Mindenféle dokihoz kell majd rohangálnom, de a délutánjaim tuti szabadok!! Talán 10-e nem, mert akkor szerintem húzok vissza Győrbe. De akár hétvégén is összefuthatunk, ha Tizának is jó. Majd dumcsizzátok meg! Jut eszembe, elvileg ma délután is ráérek, míg Apa meg nem érkezik.

TizaKép
Köszi szépen. Átadom neki, biztos örülni fog!

BabcsibémKép
Az tuti, hogy jót röhögünk rajtadKép Jó, hogy visszajöttél, kicsit dobtál a hangulatonKép

LaraKép
Üdv itthon! Örülök, hogy jó tapasztalatokkal jöttél a kórházból. Végül is mit csináltak Veled? Várom a részletes beszámolót.

Én meg jövő héttől táppénzen leszek. Nőgyogyinál minden OK. Képzeljétek, megmérte az asszisztensnő a súlyomat, és mivel ruhában voltam, levont 2 kg-t. Így egyre soványabb vagyokKépKép 73,5-ről indultam, most 72 vagyok. De igazából szerintem 73. A lényeg, hogy nem híztamKép
gtünde

Az eredményről még nem írtam!

Petevezetők átjárhatók, méh: rendben van
petefészkeket lekezelte.( most már nem ragyás a felülete) Hétfőn varratszedés.

Altatás: hamar elaludtam remélem nem beszéltem álmomban! Szerencsére minden simán ment. Amikor visszavittek arra emlékszek, hogy nagyon fáztam és mondták nyugodjak meg, kaptam még egy takarót.
Ébredés: Én naív meg akartam nézni, hogy mennyi az idő, de nem láttam a számokat.Kép

Kép
lara26

LaraKép
Ez szuper! Akkor minden rendben, megnyugodhatsz!!!

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
Akkor elértem a célom!KépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

TüncsikeKép
Ja, és ezek szerint egyre karcsúbb leszel! hihihi..de csak hátulról!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Tyna! Kép

Én is Pécsre járok a Nőgyógyászati Klinikára.Orvosom: Dr. Halvax László (egyetemi adjunktus).

Kép
lara26

Tündi!Kép
Légyszi javítsd ki majd a táblát. Ma van a születésnapom.

Köszi!

Kép
lara26

Tiza, Druszám
Akkor szerintem várjuk meg ezt a 6-10-ig itthon létet, és akkor valamelyik délután meló után becsatlakoznék (nálam ez legkorábban 5 órát jelent, de ha jól emlékszem ti is csak 4 körül szoktatok randizni, és 1 órát biztos eldumcsiztok Kép)! Jó lesz így? Örülök, hogy talizhatunk! Kép

Tiza
Persze ha gondolod addig is beugorhatunk egy sütire valahová Kép Mondjuk hétfőn du 5-kor? Ha jó neked, akkor írd meg hogy hol, és telszámot cserélünk mélben Kép
Vendég

TündiKép
Nekem jó!!

LaraKép
Este javítalak, mert Apa laptopján van a táblaKép

BabcsibeKép
Sajnos semerről nem vagyok sovány. A győri lakásban van vagy 24 fok, én meg egy szál pólóban és bugyiban szoktam rohangálni. Az előszobában van egy tükör, és mit mondjak, ha elmegyek előtte mindig rosszul leszek a látványtólKépKépKép Ezek a győri tükrök kövérebbnek mutatják az embertKép
gtünde

Sziasztok!
Végigolvastam mindent, erre meg megkukultamKép
Vagyok, csak csendeske formábanKép
Mostanában nagyon sokat vagyok egyedül, sehol senki barát...

Kép
Kép
Kép
amica

TüncsikeKép
Szerintem biztosan a tükörrel lehet valami, ezek a tükrök elég vackok!!!Kép

AmicaKép
SziókaKép
Olyan gyönyörű kint az idő!!! Élvezd a napsütést, meg hogy végre itt a tavasz és...mossál pockot!!!Kép

én is bent ülök a szobába és számvitelt tanulok, de sehogy nem akaródzik, mert mindig kifelé pislogok a napsütés irányába!

Kép

KépKép
babcsi

AmicaKép
Nem leszel sokáig egyedül, ígérem nemsokára meglátogatlak!!!! OK???? Na, fel a fejjel!!

BabcsibeKép
Szerintem is a tükrökkel lehet valamiKép
gtünde

sziasztok,

Megjöttem a uh- ról
9 napon 2 tüszőt talál 17,5+15,5mm-et.nyhártya 9mm
hétfőn lesz az inszemKép olyan érdekes, most sokkal jobban várom mint a múltkor és sokkal bizakodóbb is vagygok.
SzilcsibeKép
De jó hurrá eltünt az a fránya utálatos!! látod a tavasz mikre képesKép Emlékeszel milyen nagyo magad alatt voltál-1-2 hónapja és most már szinte nyoma sincs, nagyon nagyon szorítok sikerülni fog!!!!
pbj12

JuditKép
Nagyon jók az eredmények!!! Hétfőre megadrukk!!!!
gtünde

Na megyek sziesztázni, este még bekukk!! Addig is jók legyetek!
gtünde

JuditKép
Szupik az eredmények!Kép Mennek a drukkok ezerrel!!!!

TüncsikeKép
A Ficánka az nagyon cuki név!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok lányok!

Holnap elutazunk Lillafüredre a Palotaszállóba, majd csak csüt. jövünk haza. Mindenki nagyon vigyázzon magára.

Tiza neked dupla drukk, remélem jó hírekre jövök haza.

Mindenki élvezze a napsütést, tessék kimenni sétálni hétvégén!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Érezzétek jól magatokat! Pihenjetek, frissüljetek fel!! A legszebb időben utaztok!!!

Kép

KépKép
babcsi

Szervusztok!
Mostanában kezdtelek el olvasgatni titeket,olyan sok okosságot tudtok, ezért szeretném a segítségeteket kérni!
2 hónapja szedem a Clostylbegitet és a most igen " érdekesen" jött meg. ' napig tartott talán. Nekem ilyesmi nem szokott lenni! Vanvalami tanácsotok, volt valaki ilyesmi helyzetben, mi okozhatja ezt?
Előre is köszönöm, ha jó tanácsaitokkal ellátok.
Candi

Andi
candi

Sziasztok Lányok!

Tiza!
Bejelentkeztem, jövő héten nem lesz a doki, ezért 4-re kaptam időpontot. Elég lesz ezt kivárni.

Mindig kell valamire várni, ezt nem hiszem el!! Először az ember arra vár, hogy a gyógyszer abbahagyás után kegyeskedjen megjönni. Aztán arra, hogy ne jöjjön meg. Ha ez is megvan, arra, hogy +legyen. Aztán meg, hogy biztos legyen, és látszon az uh-n. Utánna meg jön a többi..Kép

Babcsi!
Gondolom, te is nagyon nehezen viseled már a várakozást. Teljes mértékben együttérzek veled.
Ha otthon lenne egy patika tesztkészlete, elfogyna egy hét alatt, ugye?Kép

Lara!
Köszi, és örülök, hogy jók lettek az eredmények, szorítok neked, hogy te is elkezdhesd a várakozás szebbik részét, pihenj sokat, ha az orvos azt mondta!Kép
A te dokidat is ajánlotta egy ügyfelem, a menye szülésznő, és ő a kedvenc orvosa, de most már maradok Pankánál.

Rönci!
Gratu a teszthez!!!Kép
Ezek szerint 8nappal mögötted járok. Én is ma gondolkodtam még egy teszten, de elfoglaltak az ügyfelek és elmaradt. Van már valami konkrét tüneted?
Érdekes ez a számolás. Ezek szerint már 2hetes, mikor megfogant, vagy hogyan van ez?Kép

Pbj!
Legyél is bizakodóbb, állítólag a pozitív gondolkodás sokat segít mindenen, ezt mondják.
Majd gondolok rád hétfőn énis, és küldök egy pár+++-t, hogy minden jó legyen!

Tündi!
Az még biztos nem baj, hogy nem híztál, azt olvastam, hogy az első trim-ben sokan fogynak is. Hízol majd biztos még eleget. Énis tartok ettől, még erre ráhízni...!Bár itt több a domb, mint Pécsen, lefelé könnyebb gurulni, de mi lesz a hazajövetellel?Kép
Ti tudjátok már a baba nevét?Szeretnétek tudni majd, hogy fiú v.lány?

Nagyon jó itt is az idő, szép tiszta az ég, az ember tényleg kicsattan a jókedvtől.
Jó lenne, ha most mindenkinek sikerülne babásnak lenni, szülhetnénk egy csoportosat a télen, talán még a guiness-be is menne.Kép Kép
Bocsi, de nem tudok ellenállni ezeknek a vigyoriknak!

tynus12

Sziasztok Lányok!

Tiza!
Bejelentkeztem, jövő héten nem lesz a doki, ezért 4-re kaptam időpontot. Elég lesz ezt kivárni.

Mindig kell valamire várni, ezt nem hiszem el!! Először az ember arra vár, hogy a gyógyszer abbahagyás után kegyeskedjen megjönni. Aztán arra, hogy ne jöjjön meg. Ha ez is megvan, arra, hogy +legyen. Aztán meg, hogy biztos legyen, és látszon az uh-n. Utánna meg jön a többi..Kép

Babcsi!
Gondolom, te is nagyon nehezen viseled már a várakozást. Teljes mértékben együttérzek veled.
Ha otthon lenne egy patika tesztkészlete, elfogyna egy hét alatt, ugye?Kép

Lara!
Köszi, és örülök, hogy jók lettek az eredmények, szorítok neked, hogy te is elkezdhesd a várakozás szebbik részét, pihenj sokat, ha az orvos azt mondta!Kép
A te dokidat is ajánlotta egy ügyfelem, a menye szülésznő, és ő a kedvenc orvosa, de most már maradok Pankánál.

Rönci!
Gratu a teszthez!!!Kép
Ezek szerint 8nappal mögötted járok. Én is ma gondolkodtam még egy teszten, de elfoglaltak az ügyfelek és elmaradt. Van már valami konkrét tüneted?
Érdekes ez a számolás. Ezek szerint már 2hetes, mikor megfogant, vagy hogyan van ez?Kép

Pbj!
Legyél is bizakodóbb, állítólag a pozitív gondolkodás sokat segít mindenen, ezt mondják.
Majd gondolok rád hétfőn énis, és küldök egy pár+++-t, hogy minden jó legyen!

Tündi!
Az még biztos nem baj, hogy nem híztál, azt olvastam, hogy az első trim-ben sokan fogynak is. Hízol majd biztos még eleget. Énis tartok ettől, még erre ráhízni...!Bár itt több a domb, mint Pécsen, lefelé könnyebb gurulni, de mi lesz a hazajövetellel?Kép
Ti tudjátok már a baba nevét?Szeretnétek tudni majd, hogy fiú v.lány?

Nagyon jó itt is az idő, szép tiszta az ég, az ember tényleg kicsattan a jókedvtől.
Jó lenne, ha most mindenkinek sikerülne babásnak lenni, szülhetnénk egy csoportosat a télen, talán még a guiness-be is menne.KépKép
Bocsi, de nem tudok ellenállni ezeknek a vigyoriknak!

tynus12

Sorry, ez 2x ment el, ráadásul még a fejeket is összekeverte. Az első a jó!!

tynus12

Gtünde:

köszi,hogy megosztottad velem.A súlyod meg nem számít!!!!és biztos a tükröd is csal.

Tiza:

Hát akkor hasonszőrűek vagyunk.És 30 felett már folyton piszkálják az embert.Kitartást kívánok neked.Remélem te erősebb vagy nálam.Szorítok!!

Lara26:

Boldog szülinapot!!
És pihengess sokat!

Pbj12:

Szorítok hétfőn!!!

KépKép
rönci

Tynus:

Jók a fejek amiket küldtél.Biztos a többieket is felvidítja.

Én sem tudom honnan fogja a doki a maszat korát számolni.Mensi első napjától 6 hetes lesz kedden,különben -2 hét.Mert pontosan tudjuk,hogy 5-én fogant.(ugye mert asszisztált a doki,petesejt figyeléssel.)

Te sem mered elhinni mi?
Nekem gyakorlatilag semmi tünetem.Neked?
A cicim is csak picit fáj.

És te akkor mennyi idős is vagy?

Szerintem szívesen látnának téged is egy másik topicban.-magzatok kor szerint-2006-os őszi babák

KépKép
rönci

Sziasztok csajszik!
Tiza
Drukkolok, hogy a hétvégén se látogasson meg Piri....s persze utána se egy jó ideig!

Az új babósoknak problémamentes, boldog várandóságot!!!

Tündi
Szóval fogysz, mh? Kép

Manda
Hát hol vannak a barátaid??? Mi ez a depis hangulat? Naaaaaaaaaaaaaaa! Minden renbejön. Ha nincs kivel hova menned most, akkor tegyél be vmi vicces filmet és szórakozz egy jüt azon. Szerintem tutira igaz, "Hogy a nevetés a legjobb orvosság." Nekem mindeig beválik a jóbarátok (megvan az egész sorozat dvd-n) vagy vmelyik az egyik kedvenc romantikus-vígjátékaim közül. Persze ilyen szép időben ki is lehet mozdulni. Kép Remélem hamarosan jobb lesz a hangulatod!!! Kép

Sackó
Kívánom, hogy most visszakaphasd a fagyibabákat és a tavasz meghozza a várva várt sikert!

Nekem hat a hormonszuri, tényleg nem menstruálok már. Most hallottam, hogy többen is nonit, fem-et és macskakarmot szednek rá...a kúra ideje alatt is...na majd megkonzultálom egy természetgyógyásszal.
Tart a lagzira való készülés....sőt mostmár nagyon benne vagyunk a lakásnézegetében is! Ma is, holnap is nézünk egyet-egyet...s ha tetszik...jövő héten már intézkedünk is. Hát nem fogunk unatkozni a tavasszal meg nyáron! Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Kép
vizkriszisback

VKriszKép
Kicsit mintha összekavartad volna a neveketKép Amica panaszkodott az egyedüllétre, a fagyibabákat pedig Szilcsi fogja visszakapni, ha minden okés. De betudom a tévedéseket a szuri mellékhatásánakKép

BarbiKép
Jó kikapcsolódást! Biztos szupi lesz!

TynusKép
Valóban úgy van, hogy mikor megfogan a baba, a számítások szerint már 2 hetes. A menzi első napjától számítják a terhességi kort. Én szeretném tudni a nemét. Szerintem lány, Apa szerint fiúKép Lánynevünk már régóta van, fiúnév keresés alatt.
gtünde

VKriszKép
Nem fogyok ám! Persze attól is függ, mikor mérem. Reggel ált. kevesebb. De 73-73,5 körül vagyok és nem híztam.
Tényleg jól el lesztek foglalva. De ez jó!!!
gtünde

TüncsiKép
Szerintem is a győri tükrökkel lehet valami.KépKép

VkriszKép
Szia újra! Rég voltál!
Vendég

Rönci!
Nálunk is 5-én vagy 6-án fogant!!Ez tök jó!Kép
Igen, én sem merem elhinni, és a melleken kívűl semmi tünetem. Csak a boldogság. Kép
Ti hogy álltok a nevekkel? Beszéltetek már róla?
Mi már évek óta kitaláltuk.De persze még változhat.

Tüncsi!
Én is mindenképp tudni akarom a nemét, mert ha lány lesz, akarok rózsaszín rucikat. A nevét már mi is tudjuk.Kép
Már van is neki egy pulcsija, egy mellénye, egy kardigánja, meg most lesz kész mégegy puli, most majd cipőcskét akarok kötni. A kötésprojekt már november óta tart, most tanultam, és még nagyon nagy a lelkesedés.Kép

tynus12

Gyugyi, Tüncsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hol csalnak a tükrök??????????????????????
Kép

Ez csak 23hetes...
A nevem alatt van albumom, majd oda megpróbálok olyat tenni amit nem magam csinálok, de nincs itthon senki...

Kép
Kép
Kép
amica

AmicaKép
Hát, ha már a babától lenne ekkora hasam...KépKép
(Én combos vagyokKép. Olyan az alakom, mint a karácsonyfa Kép)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: