A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Mása,
ilyenkor már nem kell böfiztetni, Orsi nagylány, megoldja maga...Kép
és én kérekszépen, zifirt!!!KépKép csokisat! na jó, bármilyen lehet...Kép

Lindi,
mi sajnos ma nem tudunk menni...pedig megnézném már a lánykát!!!!Kép

Köszi Zuzmo,
meg is jött a leveled!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szmagdi! Majd legközelebb ügyesebb leszel. Tavaly én is így jártam, 4x20-at hívattam elő, és nekem egy darab nem maradt, mert a nagyszülők szétkapkodták.
De most azért is szerencsém volt, mert pár nappal ezelőtt pont csináltam egy mappát, amibe elkezdtem összeszedegetni a képeket, amiket elő akartam hívatni, mert nekünk sincs egy darab képünk sem. Ráadásul pont ezen a héten,még a költözködés előtt akartam előhívatni, mert itt a közelünkben van Fotex, ahol x kép után dupla sorozatot hívnak elő. Viszont így megspóroltam egy csomó pénzt. Kép
Hátha lesz még iylen akció, mert tavaly is egymás után csnál ilyen akciót a dm, a rossmann, és az elektropont is. Sőt, valamelyika nagy sikerre való tekintettel meg is ismételte. Nem tudom, hogy a fenébe éri ez meg nekik.

Igen Juc, én is mége gyszer nagyon köszönöm neked.

KépKép
KépKép
lindicita

Engem is nyaggatott anyósom a citromlévelKép ÉN NEM HAGYTAM!!! Kép Neha tudok határozott lenniKép

Votiv,
erről jut eszembe:anyósom! Ugye-ugye milyenKép CSak az a tuti, amit ő gondol ,csinál, mond! Nekem sokat enged, mert szeret, de ez is egy oka annak, hogy elköltözünk. Jöbb távolról szeretni 1mást, mint közelről utálni! Igazából nincs nagy bajom vele, mert próbál segíteni amiben tud, DE az nem mindíg jó nekünk Kép Gondolom érted Kép Na nem fárasztalak ezzel a témávalKép Új önálló életet kezdünkKép és azt csinálom, amit én akarok! és addig alszom, ameddig akarok!!! és ..... és...... KépKépKép

Most már mennem kell, mert az edényem nem akar belemászni a dobozba egyedűl KépKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jön valaki holnap a bnv-re a babaruhabörzére? Nekem mennem kell, mert semmi tavaszi cuccunk nincs.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsan,
OK hozokKép

Köszi a böfis hozzászólásokatKép Akkor már nem aggódomKép

Lindi,
tök mind1 hogy csinálják, nekünk naggyon jóKépKépKép A bébiörzőhöz az adaptert próbáld meg beszerezni egy Philips márkaszervízben! Ott biztos tudnak valami "okosságot" mondaniKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Lindi,
én naon mennék, de időm naon nincsKép Brü-hü-hüüü

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

GigiKép
Látod- látod!!! Már a kisfiad is akarja a kistesót Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsanci! De kár !!!!!

Szmagdi! Megértelek, lehet nekem is inkább pakolnom kellene csavargás helyett. Aztán jövő héten majd nem győzünk kapkodni, de msot valahogy még nem visz rá a lélek.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
még annyi, hogy en egy héttel ezelőtt már elkezdtem pakolászni, de nem látszikKép Még egy csomó minden van össze-vissza. Ha újra kezdeném, akkor várnék az utolsó pillanatig!!! Kép Nekünk most jött el az "utolsó" pillanat és pik-pak bedobálok mindent a dobozbaKép De kipakolni milyen lesz? Kép
ÁÁÁÁáááááááá most már ordítanak az edényeeek!!!

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása Kép
Én sem szoktam éjjel büfiztetni B-t, ha elalszik cicin, akkor csak visszafektetem. Mondjuk ő hason alszik és így nem félek, ha böfizik, mert legfeljebb a lepedőre megy, de ilyen már hónapok óta nem történt, B. már nagyfiú.
Nem is mondtad, hogy elutaztok! Nagyon fogsz hiányozni! Mennyi időre mentek és mikor?

Kép
Kép
denizsa

Mása,

Fülicsek nem taknyos-még-, csak éjjelente a száraz levegőtől bedugul az orrocskája Kép
És mi ugyan a fagyiról beszélgettünk, de ha hozol vásárfiába zifirt nekem is, azt megköszönöm Kép Kép Kép majd kitalálom, mivel lepjelek meg viszont Kép Kép
macskanyu

Macs,
igen publikus, de még nem derült kiKép Beszéltünk már az épitkezési vállalkozoval, nagyon pozitiv, ugyhogy nem félünk az épitkezéstöl semKép A helyszin továbbra is nyitott kérdés, legjobban Buda vagy Buda környékét szeretnénkKép

KépKép
fibi

Fibi Kép
A hasmenésért nem irigyellek Kép , de a mínusz kilókért igen. Örülök, hogy már jobban vagy!
Bizti lemaradtam, de már a költözésnél és építkezésnél tartotok? Én még arra emlékszem, hogy egy muksó megnézte a házatokat és tetszett neki, ezekszerint már el is adtátok? És hol fogtok építkezni? Egyébként megértem, hogy nem akarsz anyósodnál lakni...

Kép
Kép
denizsa

Mása Kép
Lemaradt a kérdésedre a válasz: B. már egyre jobban van, tegnap csak 1x tüsszentett, de még homeozom. Éjjel is szépen aludt, most is horpaszt, úgyhogy majd Orsikával megint "összebeszél" este Kép

Kép
Kép
denizsa

Nem bírom ki, hogy ne jöjjekKép

Den Kép
a hazautazás gondolata tegnap született meg. Ma adtuk be az útlevelét O.nak. Azért utazom, mert jön nővérem és vele megyek "ki"Kép Még nem is tudom pontosan melyik napon. De az tuti, hogy csak akkor, ha rende van lakásKép (min 1hét)

Macs,
Nekem a Füli mosolya elég megelepinekKép Én nem azért hozok bármit is, mert elvárok csrébe valamit! Ezt jobb, ha leszögezzük!!! Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása,
mi az a zifir???Kép

Lindi,
akkor kellett volna találkoznunk, hogy rád ragasszam a virust tegnapKép Legközelebb idöben szólokKép

Zsanci,
persze, hogy nem törvényszerü, hogy ketteske nyugodtabb, ettöl még nem hazudnak, csak általánosságban igaz. Mivel B tölem örökölte (sztem) a rossz alvóságát, ezért remélem, hogy kistesoja majd Apátol örökli a bárhol-bármikor-eltudokaludni stilusátKép

Na, L, mert nem akar a spenot beugrani a fazékba magatol (Mása utan szabadonKép)

KépKép
fibi

Fibi!
51 kiló!!!! Sose leszek már annyi!Kép

És gondolom, nehéz volt eldönteni, hogy nem mész anyósékhozKép Mi nyáron lakásfelújítás miatt költöztünk anyósékhoz, akiket egyébként imádok, de 2 hétnél tovább nem bírtuk!!!Kép

Mása! Menj pakolni, különben anyósnál ragadtokKép

Ezek az anyósok!!!KépKép

Zsana!
Még az is eszembe jutott, hogy nekünk elég volt a beutalóval odamenni hétfőn 5-re, nem kellett előre egyeztetni. Ja, mármint a torna..........

Kérdés: a cukor nélkuli sütikbe (pl. a H mellett) mit raknak, hogy édesek legyenek?

Lindi!
Tök ügyesen csináltad!

Moose!
Vigyázz magadra, nehogy elkapd a betegséget. Azért jó, hogy Nyuszid felébredt, és így nem maradt ki az antibio. Egyébként én is azon gondolkoztam, hogy mikor kezd hatni, és meddig tart a köhögés, mert mi elvileg ma reggel beszedtük az utolsó adagot, de Bazsó még mindig nagyon köhög. Vagy csak most szakad föl?

Kép
Kép
zuzmo1

Den,
a muksoKép most a hitelszürést intézi, és ha összejön neki, akkor jönnek adásvételit irniKép Mi addig csendben filozunk, hogy mi lesz utána. Ha találunk jo házat, megvesszük, ha nem, akkor épitkezünk. És addig lehet h albi... A hol kérdésre már irtam kicsit feljebbKép

KépKép
fibi

macs,
sterimar mehet és szívjad is neki ha hallod hogy tele van,sztem.....legalább is próbáld meg és ha nagyon jön semmi akkor hagyd...és sztem nasivin csecsemőknek is mehet.

fibi,
51?????????????én kb általános isoklás 6.osztályban voltam annyiKép

mása,
Képés orsi hogy áll a tesó kérdéshezKép?

ancsi,
a csajod vmi gyönyörűKép))))))))))))))))))))))))van már pasijaKépén tudok neki egy elég jó pasitKépsztem lassan elkezdhetnénk összeszoktatni őketKép

gabi,
a te lányod se kutyaKépb pont így nézett ki mikor az útlevelét csináltattukKépjó lett a kép....Kép
Vendég

Zuzmo,
"csak úgy" odamentél egyik hétfőn????

Moose,
egyél homeobogyót! az nem árthat! nekem szülés előtt 1,5 héttel jött ki egy szép arcüreggyulladás, de pont szülés napjára rendbe hozott a bogyó...különben nem tom, h vettem volna levegőt...???KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuz,
sose mondd hogy soseKép Hu, ez az ebéd sose lesz készKép
Nehéz volt eldönteni, mert a férjem szereti öket, és lehet h besértödnek...
2 hét?? Én 4 nap után kikészülök anyostol, és sikitva menekülök hazaKép

KépKép
fibi

Gigi,
de én alacsonyabb vagyok Nálad!!KépKép

KépKép
fibi

Zsana!
Szülésfelkészatőn mondták, hogy mikor kezdődik az új tanfolyam, és csak úgy odamentem. Bár igaz, te most nem jársz szülésfelkészítőre, úgyhogy hívd fölKép

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi Kép Akkor megy a drukk, hogy összejöjjön a mukinak a hitel Kép Sztem férjed tök normális és meg fogja érteni, h nem akarsz anyósodékhoz költözni, mondd meg neki, h így marad "szent" a nagy családi béke és jobb távolról szeretni őket, mint közelről utálni (Mása után szabadon)

Kép
Kép
denizsa

Mása! A pakolás-költözés alatti gyerkvigyázást komolyan gondoltam! Főleg holnap-holnapután, akkor még nem készülönk szülni - a jelek szerint - és hétvégén enyém az öüsszes idő. Szóval ha gond van, csak ugorjatok ide és passzoljátok le a dedet. Megoldjuk Kép

indianyo

Elaludt a lányom és jövök Kép

FibiKép
A zifir az egy édesség. Ilyen hab izé valami Kép Olyan fogyis kajcsi Kép

ZuzmoKép
én már tuti nem maradok itt KépKépKép

GigiKép
Megsúgom: mi rajta vagyunk a kistesó projekten.Főleg Zapa Kép

Den, méltem Kép

Indi,
Próbálj meg inkább pihenni a Nagy Nap előtt Kép Nagyon rendi vagyKép Most úgy néz ki, hogy csak hétfőtöl fogunk ott aludniKép A kiscsaj meg elvan Kép Majd ha meglesz Dominó, akkor majd sétázunk jókat(autóval nem vagytok messze)és akkor szemmel tarthatod Orsimat, én meg Dominót Kép
Vasárnapig leszek Kép
Tesód milyen nettel foglalkozik??? Azt hiszem, hogy a többi lakóval is meg kell beszélni ezt a net témát, mert a szolgáltatónak fel kell rakni valami adó-vevőt(antennát) és ennek a költségét ne egy ember fizesse, nem?! Kép Majd eldől Kép

Az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne ha Mind annyian közel lennénk egymáshoz!!! "BABANET" LAKÓÖVEZET!!! Kép Kép Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fibi,
drukkolok a muksónak Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zuzmó Kép
Most rémlik csak nekem, hogy sztem mi ugyanakkor jártunk i.tornára, de javíts ki, ha tévedek! Te nem 2005 jan végétől jártál?

Zsan Kép
Bocsi, most jöttem rá, hogy az int.tornás Bori tel.számát kérdezted (az Újvári bezavart). Én is jártam hozzá, és bejelentkeztem, mert elvileg csoportok vannak, de mi pl. tök sokan voltunk, mégis elfértünk.

Fibi Kép
A spenótot magadnak vagy Bálintnak főzöd?

Kép
Kép
denizsa

Mása Kép
Köszi mélt Kép Ugye hogy a net "csendes dolog", és kíválóan lehet űzni, amíg a ded alszik Kép

Kép
Kép
denizsa

mása,
tudomKépcsak nem tom orsival is megbeszéltétek e Képenyim kölök már be van idomítvaKépKépKéppedig mi még rajta sem vagyunkKép
Vendég

Den,
KépKépKép igen Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gigi,
nem fog reklamálni a lányom SZERINTEM Kép
Rajta sem vagytok????? Mit szól hozzá B.????!!!

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zs, es milyen homeobogyot szedjek erre? Ma nagyon kutyaul vagyok, percenkent telenyomok egy papirzsebkendot...

Fibi, gebeseg szerintem csak az eltunt cicik miatt elkeserito, egyebkent jo Kép Ket pocak kozott en is 51 voltam es asszem nemsokara megint annyi leszek.
moose

Moose Kép
Tudom, hoogy Zs kérdezted, de gondoltam leírom ezeket válaszként Kép
HOMEOVOX= rekedségre
OSCILLOCOCCINUM=influenza megelőzésére,kezelésére
CORYZALIA=akut, krónikus és allergiás náthára
HOMEOGENE 9 =garat és gégehurutra, torokgyulladásra
STODAL = hurutos és száraz köhögésre.

ezek a babapatikában voltak benne Kép Nem én vagyok ilyen okos/járatos ezekben

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Moose:
hol vettetek sátrat+labdákat Nyuszinak?
Mi pont ezt a párost szeretnénk nyusziraKép
Az nem túl jó hír,hogy elkaptad Te is a nyavajátKépDe majd az itteni"dokik"megmondják a tutit ráKép

Mása:
Az a szokása itthon,hogy ügyesen felrakja valahova,amíg eszik v.épp nem kell.Pont ezt csinálta a boltba is,mikor kiszolgálta magát egy kiflivelKép
Csak itton derült ki,hogy a cuma bizony ott maradtKép
De amíg kisebb volt,mindig rácsatoltuk a ruhájára,akkor nem is volt ilyen gondKép

Köszönjük a bókokat Dorka nevébenKép
Cserébe egy igazi csajszi fotó:
Kép

petergabi

Moose Kép
Bulást Neked és sok ++++++++++++
Az 51 kiló nekem azért nem vonzó, mert cserélhetném le a ruhatáram, és egyelőre elég a gyerkőcét állandóan cserélni Kép Én már egyébként is visszanyerem lassan a kiinduló súlyom, hát igen, sosem voltam egy manöken alkat Kép
Bocsi, de én is csak most ismerkedem a homeoval, úgyhogy tanácsot adni nem tudok, de Mása már tök jókat javasolt. B-nek egyébként Euphorbium compositum orrsrayt adtam az orrfolyásra, szörcsögésre, neki bevált (és Echinachia-t immunerősítésre).

Kép
Kép
denizsa

Gabi Kép
Dorka nagyon édes!! Bálintnak is pont ilyen kacsája van. Kép

Kép
Kép
denizsa

Ma csak annyira volt fáradt,hogy 10.30-kor ilyen pózban dőlt kiKép
De most már eldugulokKép

Kép

petergabi

Mása,
akkor azt a zifirt majd mi is megkostolnánkKép
És köszi a drukkotKép
Tényleg jo lenne ez a Babanet lakoövezet!Kép

Den,
Neked is köszi a drukkotKép
Spenotot mindkettönknek fözömKép Igyexünk egészségesen étkezni (pl pacalpörkölt nemigen van nálunkKép), igy B szinte minden kajánkbol eszikKép Bár ez a Norbi tészta fura izvelegye(ge)t képez a hagymás parajjalKép

KépKép
fibi

Most kaptam mélt, hogy a DM-ben féláron van a digitális képről a képkészítés márc. 31-ig, ha vkit érdekel. (ez itt nem a reklám helye)
Árak:
9-es méret: 18 Ft / kép
10-es méret: 24 Ft / kép
13-es méret: 37 Ft / kép
15-ös méret: 139 Ft / kép
20-as méret: 189 Ft / kép
30-as méret: 489 Ft / kép
Transzferköltség: 279 Ft/megrendelés

Kép
Kép
denizsa

Moose,
amit Mása irt, az korrekt.
tudni kéne, milyen a váladék az orrodban!!!KépKép
szal, sárgás, sűrű, nehezen jön ki, akkor pl. a sambucus nigra ch9 nagyon jó!
szóval, pontositsuk a bajodat, jó???Kép

Mása,
ZIFIRT mindenkinek!!!!!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Den !
De igen!!!! Nekem nagyon ismerősnek tűntél, amikor találkoztunk, de nem tudtam volna megmondani, hogy honnan.

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi Kép
Bálintodhoz gratula, ha még a spenótot is meghamizza és még minden mást is Kép Most már tudom az 51 kiló titkát: Norbi Kép

Kép
Kép
denizsa

Zuzmó Kép
Én is így voltam ezzel, de most már tudom Kép

Kép
Kép
denizsa

mása,
nemKépcsak készülök de azt nagyonKépb tudja hogy "nemsokára" és ezzel elégedett.....mégKép
Vendég

HAli!

Mi ma már voltunk Sagoyában,ezért sajnos Lindivel nem tudok találkozni,de Bogárkával és Petrával összefutottunk.
Mi is képekért (is)mentünk.

Másenka!

Nekem nem igértél semmit vagyis én nem kértem csak kérdeztem,hogy mi finom amit esetleg érdemes venni az orosz bótbanKépDe nagyon kedves vagy,hogy hoznál otthoni meglepit,de NE költs ránk szerintem!

Fibi!

51 kg?Én sosem voltam annyi azt hiszemKép,na jó általánosban max.Bulást!

És Den már betette a DM-s akciót képileg,rajta,rajta lányok!

Zsan!

Játszózni együtt,ez tök jó?!
Óvi után vagy délelőtt?ÉS hol?

Juc
20170114224602

Moose,
nekem nem tünt el a cicimKép Bár az tény, hogy kisebb, férjem naaagy bánatáraKép

KépKép
fibi

Lindi, Magdi!
én nem mertem többet regizni 2-nél, azt hittem, hogy egy ember többet nem vehet át, és gondoltam ketten még el tudunk menni érte, de többen nem. milyen béna vagyok Kép. készen vannak, csak azt se tudom Budaörsön hol kell az Auchanban átvenni. majd kigurunk érte.

Sagojába nem mék, mert én a MOM-ba mentem talizni magammal, meg Lencsémmel.

Lindi!
fogod az eredeti adaptert, meg azt a cuccot, amire rá akarod csatlakoztatni, elmégy a Kosztolányi Dezső térre a műszaki szakboltba, megmutatod, és ott adnak egy olyan volton működő aptert.
az üzletet (ha a Móricz felé nézünk) balra, a 12-es megállójában, a Pingvin Söröző és a Fornettis mellett találod. apósom nem régen vett ilyen adaptert rádiójához, mert ő meg eltörte a zsinórt. szvsz nem érdemes márkaszervízbe menni, mert a villamosság cuccok adott szabványúak, és a márkaszervizesek szeretnek ezekért csillagászati összegeket elkérni.

apropó...

SZOLGÁLATI
DM-ben 199,- Ft-ra vannak leárazva a HIPP finomságok, mint áfonyás alma, meg joghurtos gyümölcs, meg gyümölcs gabonákkal, meg ilyenek. és van 139,-ért is Kecskeméti, mondjuk gesztenyés. és a duplán csomagolt popsitörlő 800 Ft (160 db össz.).

Másenykám!
remélem a zájcsik majd hoz nektek netet húsvétra. jók legyetek otthon, aztán majd jelentkezzetek!
ha Lencsém elalszik kaja közben, akkor nem tudom büfiztetni, de volt már olyan, hogy nagy üvőtés közepette ébredt 1 óra múlva, felvettem böffentett pár nagyot és aludt tovább. viszont lehet, hogy semmi összefüggés nem volt a sírás és a büfi között. (csak ha már felvettem, kijött Kép )

Zuzmó!
változó, hogy mit tesznek a sütikbe, mert valójában nem "cukormentesek", hanem glükóz mentesek. szóval lehet, hogy fruktózt, vagy szacharint, aspartamot, Canderelt ilyesmi. a fruktózban pl. ua kalória van, mint a glükózban, a többiben kevesebb tudtommal. érdemes ott megkérdezni.

Gigi!
a csajomnak még nem kő pasi, csak havernő. érted?? szóval hogy is van azzal a tavaszi bébivel?

Gabi!
mit csinált a lányod, hogy megsérült a szeme? autózott? Kép
Lencsi is nyűgös ezen a héten, én mostmár arra fogom, hogy úgyis mindenhol máshol is nyűgös a baba.
és marha jó ötletet adtál azzal, hogy beteszed a zuhiba a kádat!!! ezen filóztam, hogy mit lehetne csinálni, Lencsi fröcsköl, mint az istennyila, minden csurom víz néha Kép
Lánykád csuda szép a kádban!! Kép

Fibi!
én is drukk nektek!

ancsipancsi

Juc,
nekem mind1 mikor, bár B biztos hálás lenne, ha elvinném jáccóra. Múltkor is úúúúúúúúgy örült!!!KépKép

De én már elfelejtettem: mit kell ilyenkor vinni??? homokozó, itóka, és még mi???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi,
lányod Kép és fel is van fogva a haja, hogy nehogy vizes legyen Kép behalok!!!Kép

Zsánocska,
zifir invázió lesz!!! Kép

Juc,
már emléxem Kép De nálunk kint sokkal de sokkal olcsóbb minden Kép ne aggódj, nem fogok legatyásodni Kép Bevásárolok es konyecKép

AncsiKép
Legközelebb úgy csináljuk, mint Lindi Kép Addig csinálok vagy 20 freemailt Kép Kép Kép

Venni fogok babakaját a DM-benKépA húsvéti zájcsikot meg csak nem üti el valami autó és hozza a netet Kép

MÁTÓL NEM BÖFIZTETEM ORSIT!!!Kép (éjjel)..............sem Kép

Lindi Kép
Ancsinak tök igaza van!!!! Hogy nekem nem jutott eszembe?! KépKép Viszont ha nincs abban a boltban, akkor még mindíg szóba jöhet a szervíz Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: