A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Annácska
Remélem olyan szülésed lesz mint az enyém,Kép majd küldöm az energiát Már majdnem kész a történet, remélem addig még fogod olvasni.
Most mit mondtak mekkora Peti?.

Angi
Nem látom a képeketKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Angi
Most már látomKép

Nagyon aranyos.KépKép Tünemény, és micsoda fülbevalója van. Úgy bírom ahogy alszanak a babák mindet megtudnám zabálni.
Jó a játszó szőnyegetek.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Én látom.
Akkor itt vannak fent illetve itt kezdődnek:
http://kep.tar.hu/angi/50234603?o=12#2
angi79

Angi, Babetta Zsuzsófi

GYÖNYÖRÛEK A BABÁCSKÁK! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="aa00aa">BabettaKép
Gyezsu tud Ildiről, meséltem neki tegnap, úgyhogy valószínűleg már együtt zsugáznak négyesbenKép

Mi jól vagyunk, köszönjük szépen, Dominó még akar a pocakban maradni egy kicsitKép

Mindenkinek szép napotKép</font>

indianyo

A homeobogyók használéatához annyit szeretnék hozzátenni, hgoy homeobogyókat nem szabad elektromos/elektronikus készülékek közelében tárolni, nem érhet hozzá fém, csak műanyag, nem szabad kézzel megfogni, hanem kupakból rögtön szájba és nem rágni, hanem szopogatni, valamint mindenféle illatanyag használata tilos olyankor (tehát az illatos olajok, füstölők, dezodorok, kávé-tea is, nemcsak a mentolos fogkrém)

indianyo

<font color="119911"> Köszi lányok!

Babetta,
nagyon kis édes a nagyfiad pancsi közben. Kép
Nálunk még nincs rossz idő, így remélem megyünk sétálni. Kedden 2 órát voltunk a szomszéd csajjal, akinek 3 hós a lánya. Tök jó volt, csajok aludtak végig.
Tünde, Anita,
tudjátok már, hogy mikor mentek kontrollra? Én kedden fél 5-re kaptam időpontot.
Vikó, Vok, Annácska, Mamacka,
örülök, hogy jól vagytok és hogy a babákkal is minden oké. Kép
Anita,
de jó lenne, ha nyáron jönnétek!!!

Tejszaporítás:
azt mondják jó még az alkoholmentes sör is. Tényleg sok-sok folyadékot kell inni. Sok levest enni. A többit már leírta Annácska. Kép</font>
angi79

Vikó egész nap tilos? Mert én kávézom....
És aki dohányzik? (pont most ajánlottam anyósnak homeos gyogyót, de akkor neki nem jó?)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vége a szőnyegezésnek egyelőreKép

Babetta: Nagyon szép Levike, és milyen nagy babaKép Róla sem lehet megállapítani, hogy csak 2 hetes! Édes a fürcsis kép!
Nálam 4 hétig tartott...aztán még egy hét folyás. Ez a hét, hogy semmi! Már izgulok, hogy nehogy megjöjjön még egy ideig, jó így nélküleKép

Angi: Lidi még mindig gyönyörűKép Én nagyon készülök már a nyárra, remélem, az időpont is alkalmas lesz (vizsgákKép)Kép
Nekem nem kell időpontot kérni, hanem kedd és csütörtökön rendel a doki 16-19-ig. Szerintem csütörtökön megyek (szerdán volt varratszedés) estére, mert lehet elvisszük Botit is megmutatni.

Zsu: Nagyon aranyos Kata is!

Annácska: HIába megbeszéltük, hogy az UH csalhat, én nagyon beleéltem magam, hogy aszerint meg is születik a fiam. Nekem szerencsém volt... De azért ne keseredj el, biztos hamarosan itt lesz a kis Donát isKép

Ezt a homeós dolgot én is akartam kérdezni már. Mondjuk van tejecske, de azért mindig parázok, nehogy kevés legyen egy idő után.

Vikó: szopis teákat sem, kamilla...stb?

Sírás van, mennem kell. Nem hiszem el, hogy megint éhes...

Puszi!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lányok, ma megőrülök!
A Ti babáitok is nyűgösek? Én Kincsővel ma nem bírok Kép Az elmúlt 2 napban minta baba volt, de ma valami katasztrófa. Semmi nem jó neki, és nem hajlandó aludni se Kép
Igaz hideg front van....de ennyire Kép

titati
titati

Nancsikáéknak hatalmas gratula! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok!

Rita és családja

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Te jó ég, micsoda babaeső volt itt KépKépKépKépKépKépKép
Hatalmas gratula Ritaanak, VPetrának, Gyezsunak, VasIldinek, Katicuskának, Nancsikának!
(Hát igen, az autóban szülés nagyon VasIldis KépKépKépKép)

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Zsu!
Tejszaporító tippek még: valamikor a napba beiktatni egy (ha lehetséges két) 7-7, 5-5, 3-3, 1-1 perces fejést. Ami azt jelenti, hogy akármilyen módszerrel, akár jön tej, akár nem, először 7, aztán 5, aztán 3, azztán 1 percig fejed mindkét melled, váltáskor átmasszírozva.
A jelmondat legyen: [color=#ff0000][b]
Aztán - ezek már kicsit ezo-izék Kép - szopi illetve fejés közben képzeld magad elé, hogy amelled megtelik tejjel, aztán a tej végigfolyik a tejcsatornákon a babádhoz/fejőbe. Az egyenletes légzés is segít az ellazulásban. Vagy a zenehallgatás. De olyat is hallottam, aki a krdvenc tévésorozatát nézte fejés közben Kép A legfontosabb, hogy az idegeskedést valahogy távol tartsd.
És persze sok-sok szopi. Azzal megfejelve, hogy a be-bealvó babák hajlamosak félig elengedni a mellet - és ez tényleg sérüléshez/"felázáshoz" vezet. Ilyenkor meg kell szakítani a vákuumot, elvenni, majd újra a szájába adni a mellet. Ennek meglehet az a mellékhatása is, hogy ilyenkor mindig nyel párat élénkebben megint.

Borcsa
KépKépKép
borsts

Babetta Kép, Zsu Kép és Angi Kép
Egyszerűen gyönyörűek ezek a babák! Mosolyognak, alszanak, biggyesztenek, pancsiznak, stb! Olyan babásak! Kép Na jó, gondolom sírnak is... Néha... Kép

Babetta,
az mindegy, hogy milyen folyadék? Úgy értem persze, hogy nem buborékos, cukros löttyök, kólával az élen, hanem ásványvíz és tea? Az jó? És bubi nélküli víz, ugye?

nadine81

Sziasztok!

Hatalmas Gratula Nancsikának és a babának! Sok boldogságot!

Rólunk: megvolt a Ctg. Szívhang jó, fájások 16-20%-on voltak. A szülésznőm szerint lehet, hogy szivárog a magzatvíz, de aztán keresett egy dokinénit, aki megnézte és mégse szivárgott. A máhszáj két ujjnyira nyitva van, a szülésznő azt mondta, hogy érzi a baba fejét. (ő már megsimizhette). Aztán hazaengedtek mégis, vasárnap reggel kell visszamenni, ha addig még egyben leszünk. Apa le is mondta a hétvégi programját.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

<font color="aa00aa">ZsuzsófiKép Bizony, dohányos ember ne szedjen homeobogyót. És a kávéról a szedés alatt le kell mondani - de hát az élet telistele van választási lehetőséggelKép És ezt most egy nagy kávivó és hajdanán a várandósság előtt láncdohányos ember mondja nekedKép

AnitaKép A gyógyteák és homeobogyók szedéséről nem mondanék semmit, mert nincsenek ismereteim. Ha urtica urenst szedsz tejszaporítónak, akkor felesleges a szopitea (mondjuk szerintem egyébként is, de ez magánvélemény...)

BabettaKép odavagyok Leviért a szopipárnánKép</font>

indianyo

Angi
Megnéztem a többi képet is! Kép
Nagyon szép család vagytok!

Nem nehéz ebben a vödörben fürdetni a babót? ...könnyen hozzáfértek?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi
Megnéztem a többi képet is! Kép
Nagyon szép család vagytok!

Nem nehéz ebben a vödörben fürdetni a babót? ...könnyen hozzáfértek?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nadine
Szénsavmentes vizet iszom, ha nagyon unom tartósítószer mentes szörpit, rakok bele. Mert ugye kicsit unalmas a víz. Tea kávé most nem jöhet szóba, , sőt még tejet se merek inni, de azt majd azért kipróbálom.

Vikó
Szerintem neked is nagyon fog tetszeni és Dominak is a szopipárna. Örülök, hogy tetszik a kép, rakok még kettőt ,mert van még belőle

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: Most nézem mekkora haja van a babódnak. Képzld kipróbáltam a szopipárnát ahogy te használod, kb. 2 másodpercig volt el, azután üvöltött, szóval ezt még szokni kell. Egyébként nálunk a vállamon fekvés a favorít, ilyenkor van hogy 2 perc alatt beájul. Igazság szerint jobban örülnék annak a póznak amit ti használtok (kevésbbé tűnik fárasztónak) Az én karom sokszor már leszakad a baba tartástól. Viszont jó hír, hogy egyre több időt van el nézelődéssel a kiságyban, illettva a pihenőszékben. Viszont még mindig a nagyágyban alszunk éjszaka.
Titati: Türelem, türelem, türelem. Elmúllik ez a szar idő. Mi is nyüglődünk, szinte egésznap a kezemben kell fogni, a nővérem kisfia is hisztis ma. Biztos ez a rohadt szél az oka mindennek.
Zsu: Próbáltál szopi után ráfejni? Az is serkentheti a tejci termelődést. Ne add fel.

Kép

Kép
pgyöngyi

Borcsa, köszi hogy ennyit foglalkozol velemKép

Néha én is optimistán látom a dolgokat, de vannak rosszabb napjaimKép Pl tegnap este, amikor 14-18 óráig szoptattam egyfolytában, és összesen szopott 70g-otKép Utána meg este 9-től fél 11-ig 20-at. Ilyenkor nem tudok optimista lenni, főleg hogy szegénykém üvöltött mint a fába szorult féregKép

El is döntöttem, hogy nem fogom mérni mennyit szopik, mert halálra idegesít. Kétnaponta mérem hogy hízik-e oszt annyi. Pótlást nem adok neki, maximum este, mert akkor szuperkevés tejem van.

Ezzel a napi egy pótlással egyébként hízott 16dkg-ot 6 nap alatt. tegnap este 3220g volt, múlthét csütörtökön meg 3060.

Tényleg néha félig elengedi a mellemet, de azonnal észreveszem, mert nagyon fájKép Olyankor ki is szoktam venni a szájából. Már nem alszik be annyira, mert ha be is alszik, két perc múlva már felébred és keresi a cicit. Annyira éhes szegény egész nap, és emiatt is lelkiismeretfurdalásom vanKép

Lányok bocsi hogy itt traktállak benneteket a bajommal, de máshol nem tudom elmondani.

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vikó: kösziKép

Titati, Gyöngyi: csatlakozunk a nyüglődéshez 11-tőlKép Csak ölben akar lenni, én meg nem bírrom olyan sokáig tartani... még szinte semmit nem aludt, csak reggel fél 8-tól,fél 9-ig, azóta csak el-elpilled max 5 percekre 2 óránként...

Anita
Kép
Kép
_anita_

most már az a baja, h tiszta fáradt, de mégsem bírom elaltatni...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita:
Kitartás!!!
Kincső Fél 6-tól f2-ig volt ébren, nyűglődve, (ahogy Te írtad) 5 percenként elpilledve, majd újra ébredve, aztán a nappaliban egy pléden babazenét hallgatva kidőlt Kép Így én is aludhattam egyet Kép
Drukk Nektek, hogy Botond is aludjon végre egyet!

Gyöngyi:
igen, valószínüleg a nagy szél teszi. Mert most hogy modnod, egy ideje a hidegfronttal önmagában nem volt gondunk, csak ha széllel párosult.

titati
titati

Ma nálunk is nyűglődés van. Jó, szerencsétlen csajszi épphogy elaludt, már vetkőztettem is a védőnőnél méréshez, aztán szopi, de utána meg öltözés, majd ovi, ahova már úyg értünk, hogy üvöltött. Udvaron szopi, de Zsoma be akart menni, úgyhogy vetkőzés, szopi... na, nagy nehezen bele aludt, és hazajutottunk. Most megint mindhárom alszik a franciaágyon.

Ma volt méreckedés a védőnőnél. Liza 3170g volt, ami a 2 napos súlyához képest 180g plusz. Mondta a védőnő, hogy végülis nem rossz, mert a heti 120g megvan. Meg hát pisil-kakil. Illetve nem lehet tudni, hogy a 2 napos súlya után esett-e még a súlya, meg a két mérleg között is lehet eltérés. Persze én jól beparáztam, hogy nem hízik eléggé... Lehet, hogy agyátültetésre kéne mennem????

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Titati! KösziKép Legalább 20 perce alszik...de gondolom, most fogok rászólni! Most meg biztos jól kialussza magát, és éjszakás leszKép

Csajok: kinek melyik pelus vált be (eldobható)? Nekem a newborn1 Pampers nem, a Huggis (1-2) igen, csak ez elég húzós árú. Liberoval, dm-sel, egyébbel van tapasztalat? Most azt hiszem már midire kell váltanunk (5 és fél kilo)Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory!
Ide figyelj! Pont Te szoktad nyugtatni a társaságot a sok jó tanácsoddal, tapasztalatoddal! Ne állj neki parázni, minden rendben van Lizával! Ha valamennyit gyarapodott, és van pelus is bőven, akkor ne törődj semmivel. Pont Te írtad egyik nap azt a kifejezést, hogy "tankönyvi adat".
Szóval fel a fejjel! Kép
titati

Anita:
Hogy Neked semmi sem jó Kép Kép

Mi Liberozunk, és anno Kali lányommal is az vált be, ezzel semmi gondunk nincs. És a 3-6-ig 32 ft, az 5-8-kg-ig meg 40 ft.-ra jön ki darabja. Szóval még az ára is versenyképes Kép
titati

Nyűgös babákhoz mi is csatlakozunkKép
Legalább nem vagyunk ezzel egyedül. éjjel 2 óránként kelt, reggel 9-től délután 2-ig volt szopi-büfi-hurcolás

Nancsika: GRARTULÁLOK Alex babához! Sok boldogságot!!KépKépKép olyan jó, hogy már az új lakásba tudjátok hazavinni!Kép

Szelivi: akkor nagyon közel a nagy esemény!!Kép Apa még mindig ideges??

Annácska: nem semmi családtervek!Kép HAJRÁ!!Kép

Babetta: nekem 4 hétig volt vérzés, most is van egy kis barnás folyás, de már nagyon kevés
Nagyon cuki Levi baba!!Kép

Anita: hihetetlen, hogy már 6 hete volt a szülés!
Szerintem olyan helyen kellene majd nyáron összejönni, ahol le tudunk rendesen telepedni. a fiúk focizhatnának, a többi gyerek is játszhatna.
az állatkert még nem érdekli a pár hónapos babákat. Persze ha a többség oda akar menni, akkor mi isKép

Angi: nagyon édes Lidike!!Kép
Én még nem jelentkeztem a dokinál, majd jövő héten tervezem.
Tök jó, hogy ilyen nagyokat tudtok sétálni!!Kép

Zsu: ne idegeskedj a tej mennyisége miatt, ha hízott Kata baba, akkor nagy gond nem lehet!!
ne mérd állandóan a szopikat, egyébként nem biztos, hogy az éhség miatt sír.
A homis bogyók tényleg nagyon jók!!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anita: Libero 3-6-ig, ha nagyobb lesz, akkor Penny-s pelus lesz (Dorinának tök jó)
Meg hát a bio pellust akarom most már kipróbálni

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Dorina szöveg:

Tegnap este Patrícia teregetett és odament Dorina, aki általában a vizes ruhákat lerángatja.
Patrícia rászólt, hogy menjen onnan, nehogy lerángassa a ruhákat erre Dorina:
"Ne félj Patrícia most elromlottam, nem működök"

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="119911"> Én is letettem Lidit aludni. Kép Õ nem annyira nyügi, inkább kevesebbeket alszik ma és sokat akar enni. Kép
Cory,
tényleg Te nyugtattál engem valamelyik nap!!! Tessék magadat is megnyugtatni.
Anita,
mi is a Liberot használjuk. De Nektek szerintem is a Midi kellene.
Titati,
tegnap volt a névnapod? Mert akkor utólagosan is boldog névnapot!!! Majd írok emailt.</font>
angi79

Sziasztok!

Szívből gratulálok Ritának, Katának és Nancsinak gyermekeik érkezéséhez. Kép

Nyűgi van most nálunk is, szerintem is az időjárás miatt van. Mostanában rengeteget vagyok egyetemen, ezért vagyok kevesebbet itt.

Mi Pampers-t használunk, de a newborn2-es méret lassan kicsi, erzért váltanunk kell a 3-asra.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Anita: Előszőr dm-es Baby Love-t használtunk, az tuti volt. Most Pampers 3-6kg van, de ebben már kétszer nyakig szarosak lettünk Kép és volt, hogy pisis lett a rugi is. Liberót most kaptunk ajándékba, de még nem próbáltam.
Jó hír, hogy 2 napja nagyon jól tűri a pelusozást, elnézelődik a pelenkázón és mintha élvezné is ez azta van, hogy leesett a köldökcsonkja, lehet, hogy idegesítette az állandó kezelgetés? Tegnap végre a fürdést is csendben kibírta szerintem kezd hozzászokni az itthoni dolgokhoz.

Kép

Kép
pgyöngyi

Csajok olyan rendesek vagytok Kép Persze, tudom, hogy nem gáz, de ez olyan, mint az afp. Elméletben tudom, hogy egy szar vizsgálat..., mégis végigbőgtem miatta az éjszakát. És azt is tudom, hogy egyik könyvben sincs Tersztenyák Aliz című fejezet, de mennyivel könnyebb lenne, ha megfelelne a nagykönyvnek. Ti is éreztetek már ilyet?

Anita: mi Pampers 1-et használunk.

cory
Budapest

Cory, nem ismerek rád......... Persze, jó lenne tankönyvi baba, de van olyan????
Szerintem nincs.... Kép

És tudod mit? Ne is legyen!!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Először is meg szeretném köszönni a gratulációkat és jó kívánságokat! A friss mamiknak és babáknak pedig egészséget és boldogságot kívánok!

Vasárnap délután jöttünk haza a klinikáról. Enikő, köszi a képet és a helyzetjelentésemet.:-) A szülésem maga volt az álom, tényleg azt hittem, hogy csak álmodom, olyan gyors és könnyű volt. Persze nekem már jó régóta voltak jósló fájásaim, gondolom ez is közre játszott, hogy minden gyorsan és könnyen ment. Szóval, kedden reggel pisi közben elment a nyákdugó. Nagyon örültem neki, gondoltam, hogy még aznap megszületik a pici. Egész délelőtt nem történt semmi, elmentünk a lánnyal bevásárolni, meg hógolyózni. Délben éreztem, hogy valami szivárog, olyan hirtelen löket szerűen, de aztán megint semmi. Négy órakkor enyhe vérzésem volt, ekkor szóltam a páromnak, hogy jöjjön haza, mert lehet indulni kell. Görcsöm még nem volt, felhívtam a dokimat, a javaslatára még vártunk otthon. Anyósékat azért riasztottuk, én meg nekiláttam kivasalni. Anyósék jöttek háromnegyed ötkor, ekkor volt az első enyhe görcsöm és utánna öt percre a következő. Elindultunk és út közben lestem az órát. Jöttek a fájások öt percenként, de alig éreztem őket. Gondoltam, ha nincs semmi majd hazaküldenek a kórházból. Negyed hatkor értünk oda. Megvizsgáltak négy újjnyira voltam nyitva. Adatfelvétel kezdődött, de még mindig elég gyengék voltak a görcseim és nagyon jó kedvem volt. Öt óra ötvenkor feldobtak ctg-re, ekkor kezdődtek a hárompercesek és 125-130-as fájásaim voltak. Mindenki meg volt velem elégedve, ezek a fájások is símán viselhetőek voltak. Hat óra 10 perckor felkelhettem, megkaptam a kúpomat(beöntés helyett) és kimehettem a páromhoz, akit akkor hívtak be és éppen elkezdet öltözködni. Vártam a kúp hatását, hat óra harmincöt perckor mentem is a klotyóra. Ott éreztem, hogy kezd nagyon fájni. Kijöttem és kerestem a páromat, aki ekkor már a szülőszobán volt. Vérnyomást mértek, én kezdtem felkészíteni magamat arra, hogy most jön el az időszak, amikor minden fájdalom össze fog folyni. Ki akartam még menni tusolni, de ekkor érkezett meg az orvosom és meg akarat vizsgálni. Felmásztam az ágyra, már több, mint nyolc újjnyira voltam nyitva, burkot repesztettek, ettől a pillanattól kezdve elemi erővel tört rám, hogy nyomni kell. Mondták még ne, mert sehol senki még. Közöltem nem érdekel ki hol tart én nyomok. Hirtelen nagy rohangálás támadt, hozták a kengyelt, mindenki maszkot vett. Ekkor volt háromnegyed hét. A harmadik toló fájásra kijött az én drágám buksija, majd a gátvédelem miatt aprókat kellet nyomni és volt, hogy nem is szabadott. Az hittem szét szakadok, de oda tudtam figyelni a légzésre és a párom is rengeteget segített. Hét órakor pedig kibújt a mi kisfiunk a maga 3500 grammjával és 52 centijével A hasamra rakták, hihetetlenül boldogok voltunk, azt hittem ,hogy csak álmdom, hogy máris a kezem között tarthatom. A hasamon rögtön elhallgatott, amikor viszont elvették rögtön üvölteni kezdett. A párom elvágta a köldökzsinort és iszonyatosan büszke volt rám és a fiamra mindenki. Sajnos a gátvédelem nem sikerült, repedtem egy picikét belülről, de a dokim ügyesen összestoppolt. A két órás megfigyelés alatt meg is szoptattam a picikét. Most is jól szopizik, bár sajna hasfájós, pedig nagyon odafigyelek, hogy min eszek.
Tünde, sajnos nekünk nem jött be a köménymag, én is rosszul voltam tőle, Prüntyi meg este fél kilenctől hajnal háromig üvöltött. Most infacol kúrán van, de ez se valami jó neki.
Minden finises anyukának kívánok hasonlóan felejthetetlen csodálatos szülést.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Cory,
NO PARA!!!
Pont Te segítettél nekem a múltkor a szopistanácsokkal!!!! Úgy látszik, még egyikünk babája sem ismeri a tankönyeket!!!

Anita: mi a pampers pelussal már többször öltöztünk át. persze lehet, hogy én csinálok valamit rosszul. most a dm-est használjuk, eddig még nem öltöztünk :-)

Mindenki: mit lehet a pocakfájással kezdeni??? úgy sajnálom, amikor vigasztalhatatlan, és látom, hogy szenved...
Móni és Marci 3+ 1
kmoni

Anita (Nyúlanyó) és Móni: Én iszom az ÉDESkömény forrázatát. Szóval nem sima köménymag (én azt hittem az is jó, de védőnő mondta,hogy attól még inkább fájhat a poci). Édesköményt a patikában lehet kapni. Bocs,ha tudtátok, nekem új volt!

Anita: Örülök,hogy ilyen szép szülésed volt! Gratulálok mégegyszer! Gyere sokat, ha lesz időd!

Móni: Én próbálom magamhoz ölelni, simogatni, maszírozni a pociját. Hasra fordítva simizem a hátát, büfiztetem...

Tünde: DorinaKép Tényleg igaz, milyen lassan telt pocakosan az idő, most meg hogy telik...hihetetlen.
Köszönöm a pelusos-segítségeket. Pampers-szel mi is öltöztünk többször, ezért is kérdeztem,hogy mi válik be. Dm-st mások dicsérték, Liberot többen használjátok. Asszem, megpróbáljuk azt. Kép
Cory: Nem ismerek RádKép No para...de a többiek már mondták! Azért még annyi: tudod:elegendő pisis-kakik pelus van, akkor semmi gázKép

Egyem a szivét, kicsifiam még azóta alszik... Pedig enni már 4 órája evett! Készülhetnek a cickókKépKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lányok!! Kép

Én holnap készülök venni egy nagyobb adag Pampers Newborn-t! Kép Kép De ezen az oldalon jót még nem írtatok róla, csak hogy átöltözés, kakis, pisis ruhák! Jujj, vegyek mást is? Tényleg, mennyit vegyek? Van eddig 1 csomag 28 db-os, Pampers 3-6 kg. Úgy gondoltam veszek még 2-3 csomag 44 db-os Newborn-t. De akkor ebből az egyik legyen pl. DM-es? Mennyit termelnek teli ezek a Prüntyők? Napi hány db-ot kb? Ha amúgy minden OK velük? Mennyi kb az egészséges mennyiség?

nadine81

Nadine: nekünk másfél csomag Pampers NewBaby1-es fogyott (44db-osból), egy 24 db-os Huggies Newborn1, másfél 48db-os Huggies Newborn2 (utóbbi felét még most használjuk, de már szűkös a ifiúrraKép)! Ez 5 hét alatt. Napi kb. 8 pelus körül fogy!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita,
megpróbálom az édesköményteát.
Pocifájásnál sajnos a simi sem segít. Pedig olyankor mindig kézben van és csak simogatom meg puszilgatom. Időnként olyan kilátástalannak tűnik, hogy abbahagyja a szenvedést.
Van valakinek jó tapaszalata az Infacollal???
mi most második harmadik napja próbáljuk. Olyan hűdenagyonnagy javulást nem látok.
M
kmoni

<font color="119911"> Moni,
én adom az Infacolt, de csak egy cseppet, nem az egész adagot, amit ráírtak. Nekünk oké, bár lehet, hogy ha elhagynánk akkor is jó lenne. Én a szopis teákat is elhagytam.
Nyúlanyó,
gratula Nektek és tényleg szép szülésed volt. Kép
Mamacka,
a vödörben kicsit nehezebb most még tartani, de ha nagyobb lesz már, akkor könnyebb lesz. Örököltük a vödröt és azért gondoltuk, hogy kipróbáljuk, de egyelőre marad a kád. Kép
Tünde,
klassz nőci ez a Dorina. Kép Akkor esetleg egy városligeti délután is jó lenne majd nyáron, vagy a Margit sziget. Ez csak tipp.

Lidi is alszik kb. fél 5 óta. Lassan pancsi lesz, ha ébred.

Puszi. Mindenkinek szép estét és nyugodt, sírásmentes éjszakát.</font>
angi79

Sziasztok!

Alukáltam egy kicsikét, de már megint itt vagyok!

Tünde!
Igen, apa még mindig ideges, de már beletörődött az elkerülhetetlenbe, tudniilik, hogy márpedig ez a gyerek meg fog születni. Kép
A lánykádnak nagyon jó szövege van!

Cory!
Nyugi! Neked nem szabad idegesnek lenni, mert Te tartod a többiekben a lelket!

Nyúlanyó!
Örülök, hogy könnyű szülésed volt!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nadine: nagyobb adagot semmiképp ne vegyél, mert egyrészt lehet, hogy nem jön be, másrészt lehet, hogy hamar kinövi. Szóval szerintem elsőre max 1 csomaggal vegyél. Egyébként nekünk nagyon bejött, és a fiúkkal is ezt használtuk.

cory
Budapest

Sziasztok,

hát mi meg így fürdünk. Kép (bocs ha sok)

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Eszti: Ugyan ilyen kiskádunk van nekünk is, még a színe is stimmel.
Nadine:Az első héten nálunk minden etetés után volt kaki. Kb. 2 óránként evett. Ma eddig 5x cseréltem pelust, 2x 5percen belül, mert ahogy ráadtam az újjat egyből fel is avatta.
Cory: Ha ilyen sokáig van cicin neked a babó akkor a szopi kezdetéhez vagy a végéhez kell nézni a 3 órát, hogy a másik cicire átrakd? Hú ez most nem biztos, hogy értelmes volt
Scullyról van hírem: Úgy néz ki holnap hazaengedik, ha jó lesz a vérképe.

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: elejéhez Kép

cory
Budapest

Köszönöm a pelusos tanácsokat, még alszom rá egyet! Kép

Jó éjt Mindenkinek!

Nadine és Dorka 36+0 Kép

nadine81

Sziasztok!

Talán még emlékeztek rám, igaz csak közvetve ismertek. /Tőlem származnak a kismama párnák./
Remélem használjátok, és jól beválik mindenkinek.
Most azért kukkantottam be, mert szerettem volna szólni nektek, hogy bővült a kínálat PRINCE OLIVER, és KENGURU GOLD bodykkal, napozókkal.
Örömmel látom, hogy már érkeznek a kis porontyok. :-)
Babás képeket megnéztem, Nyúlanyó szüléstörténetét megkönnyeztem.
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok mindannyiotoknak.
Ha van kedvetek látogassatok el ide:

http://www.babydress.uw.hu

Puszik: Pipocs

Kép
Kép
pipocska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: