A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sasha,

Ja, tök állat légkondi van itt bent (ráadásul ma a fönököm sincs) - asszem ez az egyik oka, hogy még bejárok dolgozni Kép Bár a sok ülés már nem esik jól, és ha egy kicsit elöredölök, az ürhajos azonnal tiltakozik...

Szerintetek tényleg nem tanácsos háton feküdni? Most olvastam, hogy ezzel elnyomok valami nagy eret. Pedig olyan jó....
Klasszul kijött a herpeszem is - érdekes módon nem a szájamon, hanem kb. 1 centivel alatta... Elöször azt hittem, hogy pattanás. Egy kicsit most izgulok - ugye nem árt a babának????

Üdv:
Zita
27+3
ParaZita

Sziasztok!

Ma ujra visszatertem a dolgozoba, ugyhogy vegre tudom kovetni a torteneseketKép

Puszi: orsoly 12+2

Ps: Breki udvKép
orsoly

Szervusztok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a tököm tele van!
1. meleg van
2. furnak, flexelnek a felettünk lakók
3. nincs melegviz
4. nem jó a lift és a 7. emeleten lakunk
5. a ventillátortól fáj a fejem
Ennyi!Kép

Lányzók! A táblázat szerény véleményem szerint nem tökéletesre sikerült. Lehetséges, hogy egyes lányzók "heteit" elirtam akik nemrég iratkoztak fel a táblicskuba!!! Nem néztem utána az archivban és a hozzászólás végén sem láttam irva a hetet, ezért elnézést kérek. Reklamációt fogadok, [size=-1]de csak finoman[/size]KépKépKép

És akkor:
<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Hetek/napok[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Katesz 39 / 0 26 év/1.b. Budapest 06.30 [size=-2]Nyírõ Gyula K. / Dr. Szakonyi[/size]
[size=-2]2.[/size] Gumicukor 38 / 4 26 év/1.b. Budapest 07.05 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]3.[/size] Beszti 38 / 2 27 év/2.b. Szigethalom 07.06 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Harsányi[/size]
[size=-2]4.[/size] Dió 37 / 4 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.10 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]5.[/size] Conti 37 / 3 34 év/2.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.12 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]6.[/size] Ilke 37 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 07.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Szigeti[/size]
[size=-2]7.[/size] Halacska 36 / 5 30 év/1.b. Kistarcsa 07.17 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Mészáros[/size]
[size=-2]8.[/size] Ágota 36 / 0 30 év/1.b. Székesfehérvár 07.17 [size=-2]Mór[/size]
[size=-2]9.[/size] Sziszike 35 / 4 29 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 07.24 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]10.[/size] Kryss 36 / 2 31 év/2.b. Bécs 07.27 [size=-2]Bécs; Szent József Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Nyuszi 35 / 0 32 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 07.28 [size=-2]Kútvölgyi K. / Dr. Bábinszki[/size]
[size=-2]12.[/size] Zsanci 34 / 0 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.05 [size=-2]MÁV Kórház/Dr. Mészáros Márta[/size]
[size=-2]13.[/size] Hetty 34 / 0 24 év/1.b. Eger 08.05 [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]14.[/size] Malacka 33 / 4 36 év/2.b. Budapest 08.08 [size=-2]Szent István Kórház/ Dr. Petik[/size]
[size=-2]15.[/size] Csics 34 / 3 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 08.08 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Forti 33 / 4 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIII.[/size] 08.09 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Tûzkõ[/size]
[size=-2]17.[/size] Pszi 33 / 1 26 év/1.b. Budapest [size=-2]VI.[/size] 08.11 [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Abkarovics G.[/size]
[size=-2]18.[/size] Djeszter 33 / 0 29 év/2.b. Budapest 08.12 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]19.[/size] Bmary 32 / 4 29 év/2.b. Békéscsaba 08.28 [size=-2]Péthy Pál Kórház / Dr. Orosz[/size]
[size=-2]20.[/size] Zsani 32 / 1 28 év/2.b. Budapest 08.15 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]21.[/size] Bringa 31 / 6 27 év/1.b. Veszprém 08.15 [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Pfund[/size]
[size=-2]22.[/size] Anda 30 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.16 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]23.[/size] Petra 30 / 4 27 év/1.b. Budapest 08.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]24.[/size] Viktória 31 / 5 23 év/1.b. Budapest 08.23 [size=-2]Csepeli Weiss Manfréd Kórház[/size]
[size=-2]25.[/size] Iddi 30 / 6 36 év/2.b. Budapest 08.28 [size=-2]Szt. János Kórház / Dr. Zeke[/size]
[size=-2]26.[/size] Nóra 30 / 5 24 év/1.b. Miskolc 08.29 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Dobos[/size]
[size=-2]27.[/size] lomis 29 / 5 26 év/2.b. Érd 09.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]28.[/size] Zsóka 27 / 5 24 év/1.b. Budapest 09.12 [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] Kriszti 28 / 1 30 év/3.b. Galgamácsa 09.15 [size=-2]Szent Margit K. / Dr. Fábián[/size]
[size=-2]30.[/size] Nyusza 27 / 6 26 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Ádám[/size]
[size=-2]31.[/size] Dec8 28 / 0 24.év/1.b Budapest [size=-2]XXI.[/size] 09.17 [size=-2]Szent Imre Kórház[/size]
[size=-2]32.[/size] Pemeske 28 / 1 25 év/1.b. Budapest 09.17 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]33.[/size] Gyöngyöske 27 / 5 30 év/2.b. Miskolc 09.19 [size=-2]Miskolc Semmelweis K./Dr. Sándor[/size]
[size=-2]34.[/size] Katka 27 / 3 30 év/2.b. Jászberény 09.20 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Gombos Sándor[/size]
[size=-2]35.[/size] ParaZita 27 / 3 30 év/1.b. Budapest 09.21 [size=-2]Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Gimes[/size]
[size=-2]36.[/size] Ancsi 27 / 2 28 év/1.b. Gyöngyös 09.21 [size=-2]Bugát Pál Kórház[/size]
[size=-2]37.[/size] Lella 27 / 1 33 év/2.b. Tripoli 09.21 [size=-2]Oi Clinic[/size]
[size=-2]38.[/size] Edina 26 / 6 24 év/1.b. Portugália 09.25 [size=-2]Maternidade Daniels de Matos[/size]
[size=-2]39.[/size] Mona 26 / 1 27 év/2.b. Budapest 09.30 [size=-2]Sote I.sz. Nõi K. / Dr. Csatlós[/size]
[size=-2]40.[/size] Sasha 25 / 5 23 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 10.04 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]41.[/size] Bolegajudit 24 / 6 28 év/2.b. Szomolya 10.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]42.[/size] Sch_moncsi 22 / 4 25 év/1.b. Bécs 10.12 [size=-2]Wilhelminen K./Dr. Peter Taussig[/size]
[size=-2]43.[/size] I_ancsa 24 / 1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 10.13 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Sz.[/size]
[size=-2]44.[/size] Kataa 22 / 6 27 év/1.b. Budapest [size=-2]IX.[/size] 10.22 [size=-2]SOTE I. / Dr. Papp Csaba[/size]
[size=-2]45.[/size] Lora 22 / 4 25 év/1.b. Várpalota 10.27 [size=-2]Dr. Bikkes József[/size]
[size=-2]46.[/size] Krizsi 22 / 5 30 év/1.b. Ócsa 10.24 <FONT SIZE="-2">Sote II.sz. Nõi K. / Dr. Vermes G. Gy.
[size=-2]47.[/size] Szilcsike 21 / 4 26 év/1.b. Budapest [size=-2]XXI.[/size] 10.26 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Koós-Hutás[/size]
[size=-2]48.[/size] Csipkebogyó 21 / 4 26 év/1.b. Németország [size=-2](XVII.)[/size] 11.03 [size=-2]Dr. Engelhardt[/size]
[size=-2]49.[/size] Bmaass 21 / 4 25 év/1.b. Stuttgart 11.09 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]50.[/size] Mj (Móni) 18 / 6 29 év/1.b. Törökbálint 11.19 [size=-2]Margit Kórház / Dr. Fábián Sándor[/size]
[size=-2]51.[/size] Pilinke 18 / 5 26 év/1.b. Budapest 11.20 [size=-2]?????[/size]
[size=-2]52.[/size] Kamelia 18 / 2 23 év/1.b. Helsinki 11.23 [size=-2]Helsinki Nõgyógyászati Klinika[/size]
[size=-2]53.[/size] Zulu 15 / 4 26 év/2.b. Budapest 12.06 [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]54.[/size] Kisvakond 14 / 1 32 év/2.b. Budapest 12.20 [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Petõ[/size]
[size=-2]55.[/size] Gömbölyü 14 / 3 29 év/1.b. Budapest 12.20 [size=-2]Szabolcs utcai Kórház[/size]
[size=-2]56.[/size] Cinedit 12 / 2 29 év/1.b. Budapest [size=-2]VII.[/size] 01.04 [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Csepegõ[/size]
[size=-2]57.[/size] Orsoly 12 / 2 27 év/1.b. Budapest 01.07 <FONT SIZE="-2">SOTE II / Dr.Radványi Krisztina)
[size=-2]58.[/size] Kamilla 11 / 4 26 év/1.b. Budapest 01.10 [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Barabás Gábor[/size]
[size=-2]59.[/size] Zsuzsi74 8 / 0 28 év/3.b. Németország 02.04 [size=-2]?????[/size]</FONT></FONT></pre>

cupppp
sasha
25+5

Kép
sasha

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjj!

Csics!

Ne haragudj! Amint rányomtam az "üzenet küldése" gombra, abban a pillanatban rájöttem hogy nem javitottam a kórházat és a dokit!!!

Tehát Csics a SOTE I-en fog szülni és a Pocok által ajánlott dokinál, annál a kis csinosnálKép (Részleges agysorvadásom lehet, mert valami mindig hibádzikKép)

sasha

Kép
sasha

Móni,
Ez nagyon durva, hogy egyáltalán nem volt víz!!! Ezt nem tehetik meg az emberekkel, fõleg nem ilyenkor! Szerintem tegyetek panaszt ahol lehet. Komolyan!

Lábdagadással kapcs., már nekem is dagad reggel is, nem csak esténként. Szerencsére nem vészes, de a csontomból nem sok látszik. Szerintem biztosan a nagy meleg az oka.

A beilleszkedéssel kapcsolatban, az én picurkám azt hiszem a 28-29. héten befordult, és azóta úgy van, azt mondják, hogy ilyenkor már nem forgolódnak, mert hát nem is tudnak. Viszont gyakran érzem, hogy egészen lent erõsen nyom, szinte feszít, a doki szerint ilyenkor illeszkedik lassan be a medencébe.

Ma voltunk az SZTK-ba. Szívhang rendben. Azt mondja a doki, hogy: ugye tudja, hogy mostmár bármikor beindulhat a szülés? Mondtam, hogy igen, de legszívesebben azt is hozzátettem volna, hogy tudom jól, hogy a 37. hétben járok, nem kell még külön nyomatékosítani is, had kerülgessen a frász, mi?Kép Viszont jó hír, hogy a hízás megállt, igaz nem eszek túl sokat, néha már úgy tuszkolok magamba valamit. Azért a kalciumot és a vasat szedegetem, iszogatom.
Képzeljétek, szombat éjszaka nagyon sokat forgolódott, rugdosott a baba. Már nem hogy aludni de pihenni sem tudtam tõle, ezért elkezdtem simogatni a hasim és kicsit ringatózni. Láss csodát pár percen belül elaludt a csöppség és utánna én is!Kép

Forti,
Ez a kórházas dolog elég nagy kiszúrás. Viszont azt mondják, hogy du. már jobb lesz a klíma. Kitartás.

Norkini,
Én a terhesség elején olyat éreztem mint amikor kamasz koromban elkezdett nõni a cicim. Viszketett, feszített...elég kellemetlen volt. 8 hónap alatt B-rõl így D-re küzdötte fel magát! Jól megnõtt. Biztosan neked is csak változik, lassan készülõdikKép.

Most, hogy így említettétek a dinnyét, bedugom a fejem a hûtõbe, azt hiszem van mégegy jó hideg darab odabent.Kép

Pusz,
Ilke 37

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok Lanyok,

Vegre en is itt vagyok egy fel het lemaradas utan.
Remelem hianyoztam egy piciket....
Mert TI nekem igen.
Bar nagyon jol telt a szabadsag, a ket kis unokaocsit elveztem ki mielott hazamennek kulfoldre a noveremmel egyuttKép
NA es hat a bucsuzkodas az szornyu volt,annyira sirtam hogy alig birtam abbahagyni,amugy is szoktam mindig ha elmennek de most biztos a terhessegtol bruhahazatam egy jo darabig.
Meg jo hogy a kispapa megvigasztalt este.KépKép

Ma reggel meg iszonyu hanyingerem volt,lehet hogy a melegtol; Vagy a vastablettatol amit ma szedtem be eloszor?
Tenyleg mi az a buzaize amit a joghurtba kell tenni ha WC-re akarok menni egyaltalan?

Na most megyek de jovok kesobb.
Puszike mindenkinek
Kataa
22+6

Kép
Kép
kataa

Kataa,
Búzakorpa... Én búzacsírával szoktam keverni, mert annak valamivel jobb az íze. Csinálok egy nagyobb adagot 1:1 arányban ebböl, és elteszem jól zárható üvegbe, hüvös helyre, aztán mindig ebböl teszek a joghurtba, kb. 1-2 evökanálnyit.

Zita
27+3
ParaZita

Kataa,
buzakorpa...

de allitolag az is segit, ha reggel ehgyomorra iszol valami meleget, teat, tejeskavet (Maci kavebol ;-)) ), vagy akar meleg vizet, es eszel utana egy kefirt. Ezt anyukam kolleganojenek javasolta a doki, mivel evekig szekrekedessel kinlodott, es neki bevalt.

Reszvetem a hanyinger miatt...

Zsuzsi74
8+0
zsuzsi74

Sasha,
Reszvetem, de oszinten....
Gondolom, akkor mara nem tervezel kiruccanast a lift miatt...pedig lehet, hogy jot tenne kiulni egy arnyas parkba, a fa ala, es madarcsicsergest hallgatva konyvet olvasni, es kozben neha az ontozo (locsolo?) ala allni!
...most en ennyire nem tudok magyarul? Mi a neve annak a kutyunek, amivel a parkban locsoljak a fuvet, es olyan szep utemesen korbejar? Teljesen elbizonytalanodtam...

Delutanra en is megtoltom a kis felfujhato medencet, es a gyerekek pancsolhatnak az erkelyen...itt csak mersekelten van meleg, joval kellemesebb az ido, mint otthon...

Tegnap este hat utan mentunk ki Ferihegyre, es meg mindig
36 fokot mutatott az Agip kut homeroje...
zsuzsi74

Sziasztok,

Zita,Zsuzsi,
Koszike az otleteket,mindet kifogom probalni,bar remelem nem lesz ra nagy szukseg,de fo az elovigyazatossagKép
Zita,
Tobbek kozott en is legkondi miat jarok be a munkahelyemre,Jo kis talalmanyKépDe az utazas meg igy is rossz mert az en kocsimban nincsen.Me reggel viszont volt szerencsem legkondissal jonni mert elhozott a kollegam es iszony jo volt...
Tenyleg nem tanacsos haton fekudni,de neha en is azt teszem ha epp az a kenyelmes,persze jol felpolcolom a fejem alattKép
Ilke,
De jo neked hogy csak mostanaban dagad a labad,nekem most hogy meleg van minden este mire hazaerek mar nem latszik a boka csontomKépEzert munka utan mar nem tervezek semmi hosszasat hogy pihenni tudjak eleget...
De jo hogy mar a vegen vagy,irigyellek am egy kicsit...Kép
Annyit emlegettek a dinnyet hogy en is veszek hazafele.Kép

Csics,
De jo hogy megvan a korhaz.!!!!Es meghozza az ahol en is fogok szulni.Kivancsian varom hogy Neked mi lesz a velemenyed a szules utanKépKépKép

Jaj lanyok,
Mindenki jon ezzel nem rossz igy babasan elviselni ezt a meleget kerdessel.Hat semmivel sem rosszabb mnit minden atlag embernek max 2 helyett veszem a levegotKép
En meg hal istennek nem nagyon erzem zavaronak a 90 cm-es pocimat,de majd talan kesobb...

Norkiki,
Udvozlet itt nalunk es minden jot a maradek 7-8 honapraKép

Zsuzsi,
Sajnallak a hanyinger miatt mert nekem is volt az elejen de iszonyuuuuuu.Ja es nem csak reggel egesz nap.
Ez a reggeli mar el is mult hala istennekKép

Forti,
Nagy nagy kitartas a dolgokhoz.A lavoros otleted nem rossz,majd kiprobalam annak idejen ....

Puszi
Kataa
22+6

Kép
Kép
kataa

Sziasztok Lányok!

Már elég rég jelentekeztem nálatok, de folyamatosan olvaslak Benneteket. Mi tegnap töltöttük a 9. hetet és nagyon jól érzem magam. A meleget én is nagyon nehezen tûröm, de a munkahelyemen olyan jó hûvös van a légkonditól.

Sasha,
legközelebb beírnál engem is a táblázatba. Milyen címre küldjem az adatokat v. írjam ide???

Olyan kérdésem lenne Hozzátok, hogy bányatóban szerintetek lehet fürdeni kismamiknak???

Üdv.
Hóvirág
Névtelen

Forti
Részvétem az orvos miatt de én azért még dukolok hogy jo legyen mindenKép

Csipkebogyo
tényleg nem volt vészes a vérvételKép nagyon profin csinálták nem is éreztem csak utána fájt a karom miután kiveték a tüt .de lehet hogy nem lesz jo az eredmény mert etem elöte és álitolag nem lett volna szabad csak ezt elfelejteték velem is közölni csak anyit mondtak hogy egy sima vérvétel lesz Kép igaz megtoldva máj és vese funkcio nézésel de igazén szolhatak volna hogy ne egyek amig ide jártam az SZTKBA adig a dokinö mindig mondta ha nem ehetem de ilyen csak 2szer volt amikor terheléses cukit csináltak a többi labor leletnél nyugodtan ehetem most meg nem. ugy hogy lehet hogy meg kell ismételniKép

Sasha
nem haragszomKép egyátalán bár mikor látam hogy nincs kijavitva gondoltam olyra leirom mert biztos elfelejtetedKép de utána látam az az irásodat és egyböl nevetögörcsöm lett KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
különben egyet értek veled egy két dologban nálunk sincs meleg viz 30ig én sem szeretem ha rossz a lift mert én a kispapával a 10emeleten lakunk mig anyuék meg a 11 emeleten csak az ut tuloldalán és mostanába már nehezeben birom a lépcsözéstKép és én sem szeretem mikor elkezdenek furni a melletenk lévö lako bár mostanába már nem csinája

Ilke
nekem is szokta nyomni lent a pocaklako meg néha olyan mint ha valaki belülröl kapirgálna igen fura érzés Képszerinted most áll be start poziciobaKép

Lányok
nem rég hoszták meg az uj sarokgarniturát és a darabjai tejesen elfoglalták az egész nagy szobát ugy hogy szegény kispapának este munka után még össze kell az ujat rakni és szerelni na meg a régit át kell vinie a kis szobába .nektek nem szokot fájni a sok üléstöl a hátatok ? nekem mostanába igen söt minden nap ugy hogy lassan megyek is és lefeszem hátha attol jobb lesz.

Pusz Csics 34 hetesKépKépKép
csics

Norkini
miért ne lene szabad elmeni strandra vagy usziba csak ara kell vigyáznod hogy csak térdig érjen a viz neked .én igy csináltam most a hétvégén a balcsinál térdig bementem a balcsiba de szigoruan csak térdig és igen csak jol eset a lábamnak mert miután kijötem a vizböl már nem is volt bedagadva a bokám .én ezt tudom neked tanácsolni.
Pusz Csics 34 hetes Kép
csics

Szia Hóvirág!KépKépKép

Persze irhatod ide is, mindig elolvasom a dolgokatKép Üdvözöllek itt! Örülök NekedKép
Banyatavas kérdés! Hát nagyon sokan nem ajánlják, ellenzik, de a dokim nem mondott rá semmit, úgyhogy én fürödtem a Balatonban is meg a Szelidi-tóban is. Ha "banyatóra"Kép mennénk abba is belemennék! Viszont vannak esetek amikor tényleg nem ajánlott, pl nyitott méhszáj, vagy ha hajlamos vagy mindenfélét összeszedni. pusz

CsicsKépKépKép

cupp
sasha
25+5

Kép
sasha

Sziasztok,

Hovirag,
Ez a vizbe menetel mindig kerdeses.Mindenki mast mond,de nekunk a tanfolyamon azt mondtak hogy szigoruan csak a tengerviz a biztonsagosKép

Lanyok,
Kepzeljetek mar reggel a mikor felebredtem epp keszultem lemondani a ferjecskemnek az almom, err O kezdi, hogy azt almodta hogy megszuletett a kisbabank es jo kis kekszemu husi kisfiu volt.Erre en >En is azt almodtam hogy megszulett,de a nemere nem emlekszem...
Jot nevettunkKép

Na lassan elhuzom a csikot a fodraszhoz utana meg egy kis baratosnoi cukizast szerveztunk.Ez jo csak ennyi mindentol mar kileszek estere az tuti.

mindenkinek kitartast a holnapi hidegfrontig,
Puszi
kataa
22+6

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Csics kedves irigyellek!! A strandon tutira nem birnam ki, ha csak terdig lehetne bemenni, de azon gondolkodtam,hogy 2 hete voltunk egy horgasztonal Pecs mellett es akkor lazan furodtem,mert meg nem tudtam,hogy babas vagyok! Igy ha akkor nem lett semmi, akkor ugyanott szerintem most is lehet?! Kép
Ja es juliusba pedig egy taborba megyek, ahol 20 gyereket nem lehet majd kirangatni a vizbol....Szerintem ott sem lehet olyat, hogy en csak nezelodom, es terdig furdeeesss!

A cicim ma egyebkent megint feszul, ugyhogy ugy tunik ez nalam valtozo lesz.....hol igen, hol nem ;0)
Na megyek zuhizni, mert megsulok!!

Sziasztok
Norkini
norkini

Szerintetek lehet az, hogy a 12. heten mar latszik rajtam, hogy babas vagyok? Mar van egy kis pocim, a mellem meg akkora de akkora hogy hihetetlen. tokre faj minden nap Kép 75 B-rol 80 C-re nott... Kép

kamilla (11+4)
kamilla

Lányok, nekem már nagyon elegem van. Már háromszor voltam a hidegzuhany alatt (pedig délben keltem fel), és vizes törölközõvel ülök a ventillátor elõtt.

Norkini! Az uszodáról/tóban fürdésrõl tényleg mindenki mást mond. Nekem van egy ismerõsöm, aki öttusázik és amíg babát várt, addig is rendesen járt usziba edzeni, az utolsó percig, és nem volt semmi baja. Én most úgy döntöttem, nem megyek strandra vagy tóba, valahogy kibírom ezt a nyarat így. De ha csak kispocis lennék, bemennék.
A cicitémáról annyit, hogy nekem nagyon érzékeny volt az elsõ három hónapban, de már nem emlékszem, hogy folyamatosan-e. Azt tudom, hogy csak melltartóban tudtam aludni, annyira fájt.

Kamilla! A pocim nekem is elég nagy volt a 12. héten, de ezt mások még nem vették észre, csak én. A melleim nekem is rengeteget nõttek, csak én 80 D-rõl indultam. Hát most úgy nézek ki, mint egy tehén. A 90-es melltartók éppenhogycsak jók rám.

Sziasztok, kitartást holnapig!

Zsanci
34
zsanci

Breki,
ezt a Quartett tesztet megcsinálják valahol bejelentkezés alapján? Nekem sem említett semmit a doki a 12. heti vizsgálatnál a nyakiredõrõl, csak annyit mondott, hogy nagyon szép a gerince.
Szerintetek ezeken a 3D-s ultrahangokon - az élvezeten kívül - tényleg tudnak nyújtani valamit? Úgy értem, tényleg ki tudnak-e szûrni valamit, amit normálisan nem tesznek meg? A 4D-s azt már értelmezni sem tudom, mi a negyedik dimenzió? Idõutazást is tesznek?
Köszi,
Zsuzsó
zsuzsó

Pocok
te javithatatlan vagy KépKépKépKépKépKép

Lányok
ma a klinikára menet ugy rá estem a tenyeremre hogy csak na utána meg a rossz bokám bicsaklot ki Kép és azota is fáj egy kicsit Kép és sajna mindig ugyan az a bokám bicsaklik ki amiota rá estem öszel a tejes test sulyomal Kép

na megyek vissza a kádba zuhanyozni pedig most jötem ki alola

Puszancs Csics 34 hetes Kép
csics

Csics, vigyázz magadra!Kép

Zsuzsó! A 3D UH-n is rendes mérést csinálnak, nekem mindig azzal kezdték, hogy elõször 2D-ben megmérték a babát. Ugyanúgy, mint a rendes ultrahangon. Volt már olyan, hogy ott vettek észre valamit, már nem tudom, kinél volt ez, de itt olvastam a babaneten. A 4D azt hiszem, azt jelenti, hogy az állóképekhez hozzárendelik az idõt, tehát mozog a kép. De az, hogy 3D vagy 4D, gyakorlatilag ugyanazt jelenti.

Sziasztok!

Zsanci
34
zsanci

Sziasztok!
Hóvirág, a bányatavakról éppen tegnap volt egy rövidebb hír vmelyik adón. Ebben arról volt szó, hogy rendkívül balesetveszélyes és sok a fertõzés ezeken a helyeken. Úgyhogy vigyázz, nehogy vmi baj legyen.

Üdv: Ágota 36
Ágota

Sziasztok

Már fúj kint a szél. Csodás érzés, komolyan! Kép

Megjártam még 1x a kórházat, ott ücsörögtem fél 2-tõl egészen negyed 5-ig. Közben volt egy 10g-os uzsonnám. Hát nem mondom hogy megülte a gyomrom (2 gerezd alma).

Képzeljétek ezek szórakoznak velem. Holnap megint be kell feküdnöm, mert a múltkor elfelejtettek 1-2 vizsgálatot megcsinálni. Lesz EKG, szemészet, és belgyógyászati vizsgálat. Jól felhúztam magam rajta, utána amig várni kellett a második vérvételre, kint bõgtem a kertben.
No de sembaj, eldöntöttem (amit õk még nem tudnak), hogy én ezután a vizsgálat után már csak szülni megyek be a kórházba. Nem vagyok hajlandó többet ugrálni nekik. Én jól vagyok, a babám még jobban, úgyhogy hagyjanak engem békében. Ráadásul ezeket a vizsgálatokat nem is az én orvosom rendelte el, hanem az ügyeletes doki. Holott mondtam, hogy megvannak ezeknek a vizsgálatokan az eredménye, de közölték hogy a protokoll miatt nekik is meg kell csinálni nem fogadják el az egy hete készülteket. Csak tudnám, hogy akkor miért küldtek el azokra. Nem vágom ezt!

No megyek zuhizni, pussz nektek!
Forti (33+4)

Kép
Kép
forti

Kataa,
Hát szabad ilyet kérdezni? Persze, hogy hiányoztálKép. Elég változó egyébként az amit néha érzek én is, olykor hónapokig terhes lennék legszívesebben, aztán néha olyanom is van, hogy most rögvest akarom a babát. Tipikus nyakatekert kismama érzelmekKép.
Furi, nekem minden nap nem hogy székrekedésem, épp ellenkezõleg, gyenge hasimasim van. Fáj is néha a fenekem, meg érzékeny is(bocsi), de szerencsére hamar megnyugszik. Így én inkább azon töprengek, hogyan fogjam meg a pocimat.Kép

Hóvirág,
Üdv. közöttünk! Az én véleményem: szerintem ne fürödj a bányatóban. Én mindenkitõl csak azt hallom(doki...), hogy vízforgatós medencébe lehet csak bemenni, de azt is meg kell gondolni. Én nem kockáztatnék, nem ér az annyit. Ha kimegyünk a párommal valahová, akkor én a hideg tussal szoktam megelégedni, persze ez egy bányatónál nem igazán megoldható tudom.

Csics,
Hát valószínû, hogy lassan készülödikKép.
Most olvasom, hogy mi történt. Kérlek szépen vigyi magatokra, csak lassan és óvatosan!!!

Jelentem kifosztottam a hûtõt dinnyébõl, de még mindíg ennékKép. Szörnyû vagyokKép. Eddig sohasem voltak "kívánásaim", de most lehet, hogy elrángatom a kispapát dinnyevásárlásba? De hol is van a közelben dinnyelelõhely?Kép Sipirc...

Pusz,
Ilke 37

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok lanyok!

Szeretnek en is bejelentkezni, a megint megjottbol jottem, ugyhogy van mar sok kedves ismeros. Kép

Tehat: Kakukkfu, 26 ev, 1. baba, II es noi, Gimes doktor

Most vagyok a 13+5. napon. Lattam ma UH-n, eszerint egy hettel kevesebb. Szerintetek ez hogy lehet, ha en ismerem a fogantatas napjat? ( A szerintem 8. heten is 7 hetesnek mondtak)
Ez a meleg kibirahatatlan, remelem a holnapi hidegfront nem azt jelenti, hogy 38 helyett csak 34 fok lesz! Kép

Zsuzso es a tobbiek, akik kb egyidosek vagytok velem: ti voltatok rosszul?
Szerencsere nekem majdnem semmi bajom nem volt. Nagyon egyutterzek azokkal, akik ezzel mashogy vannak ebben a dog melegben.
Udv mindenkinek

Kakukkfu 13+5
kakukkfu

Sziasztok Mamik!

Fúj a szél!Kép

Hóvirág, Kakukkfû, jó pocakeresztést!KépKépKép

Forti,
hát ez szörnyû, fõleg ebben a melegben. Szerintem néhány eü.dolgozó azt hiszi, hogy a kismamáknak semmi más dolga nincs, csak vizsgálatról vizsgálatra járni.Kép

Ma nekem is volt részem a magyar eü. remek szervezettségében, 8-ra kellett mennem AFP-re, éhgyomorra.
Nem akarom részletezni a kalandjaimat, mert hosszú lenne, a lényeg az, hogy végül az ov. fõdoki vette le a vért, mert eltûnt a nõvérke, akinek kellett volna, és mivel a a doki látta, hogy már a bõgés határán állok, megszánt, és gyorsan megcsapolt. Ez legalább kellemes meglepi volt, még az osztályvezetõ is ember.Kép

Sasha!
Nekem kicsit elmásztak a heteim.Kép De teljesen megértelek, az igazság az, hogy sokszor már én se tudom követni, fõleg a napokat.
Részvétem a lift, a szomszéd, és egyéb hányattatásaid miatt.

Pocok,
Ez a "ne emelgessen" elég vicces volt nekem is, gondoltam ideje begyakorolni a kölöknek a pelenkázást, mert másképp nem fog menni, csak ha elintézi magának.Kép Nem tudom, nálatok hogy van, de a kisfiam, mióta babát várok, nagyon anyás lett, úgyhogy gyakorlatilag lehetetlen betartani, hogy ne emeljek. Egyébként ennél már csak a "tegyen egy párnát a lába alá, és pihenjen sokat a kismama" tetszett jobban.

Zsuzsó,
ezt a Quartett tesztet megcsinálják bárkinek, aki kéri, csak kicsit nagyon húzós az ára. És állítólag nem minden doki fogadja el az eredményt.

Kamilla,
most nekem is nagyon hamer megnõtt a pocóm, és most is sokkal nagyobb, mint az elsõ babával ugyanennyi hetesen.

Pusz
Zulu
16+4(?)

Kép

Kép

Kép
zulu

Hóvirág, Kakukkfû
Üdv közöttünk, jó babavárást velünk! Kép

Lányok nektem nem szokott a baba olyat csinálni mintha felülne a bordáitorkra? Iszonyú kényelmetlen, olyan mintha a popsija közvetlenül a mellem alatt lenne, illetve van is. Az egész hasam majdhogynem lelapul és ott nõ egy nagy-nagy púp. Hol a bal oldal tetszik neki, hol a jobb oldal. Ma pl. vezetés közben jött rá, és a kormányt alig tudtam fogni, teljesen ki kellett húzni magam, hogy elférjen a fiatalúr. Vagy az lehet hogy nem is a popója? De akkor mi az a nagy? Kép Kép

Forti (33+4)

Kép
Kép
forti

Forti!

Szerintem is a popsija van a bordád alatt, nekem is ezt szokta csinálni. Nekem sokszor ki akarja nyomni a bordáimat, nagyon nem tetszik neki, hogy ott vannak. Egyébként ugyanazt csinálja, mint a te babád.KépKép

Minden együttérzésem a sok kórházi hercehurca miatt!

Zsanci
34
zsanci

Sziasztok!

Jelentem, a kedvem jobb és a körülmények "meggyógyúltak"Kép Szoval happy vagyok, és a ventillátor az erkélyrõl végre hüvöset fúj be nem a meleget keringetiKépKépKép Olyan finomKép

Szió Kakukkfu!

Örülök hogy végre "idetaláltál"Kép Természetesen a táblába Neked is foglalt helyed vanKép DE az nem tudom hogy hol fogsz helyet kapni, ugyanis elfelejtetted leirni, hogy mikorra vagy kiirva! A szerint van a sorrend, mert általában az nem nagyon szokott változni, nem úgy a hetek. Azt ugye az UH alapján mondják meg és nekem pl már vagy 3x változottKép Igaz nem mostanában, de a kiirás napját nem csökkentették/növelték arányosan a változással, hanem maradtKép Úgyhogy pls ird meg léci

Zulu!

Ok javitottalak 14+4-re bár csak 3 nap volt az eltérésKép A lényeg hogy a kedves kismamiknak a kedvükre tegyekKépKép

Na megyek veszek egy hideg zuhanyt (mert melegviz az még nem is lesz péntekig)Kép Remélem nem foogk odafagyniKép

cupppppppp
sasha
25+6

Kép
sasha

Ilke
Hasfogásra a csokit ajálom az majd meg fogja a hasadatKép

Forti
szeintem vagy a feje,vagy a popsiját dogta neked ki Kép ilyet nekem is szokot csinálni .szerintem már lasan nem fér el azért csinája.

Pussz Csics 34 hetes Kép
csics

Hovirag, Kakukkfü,
Sziasztok!!!!

Kakukkfü,
Én is II. Nöi, Gimes... Tartsunk össze! Kép

Forti,
Ne hagyd magad! Kép

Üdv:
Zita
27+4
ParaZita

Jó reggelt !

Forti,

Ezek a kórházi történések azért elég felháborítóak...Kép Nem azt montdom, nekem is volt már sokszor olyan érzésem, hogy azt hiszik, a kismamáknak egyég dolguk sincs, mint vizsgálatokra járni, de azért a Kútvölgyi az általad leírtaknál fokozatokkal jobb...Kép szerencsére. Nekem egyszer volt csak ilyen negativ tapasztalatom eddig, amikor a terheléses vércukorra 1 órás késéssel mentem, mert elaludtam. Persze azzal kezdtem, hogy elnézést kérek, de hallanod kellett volna igy is azt a lecseszést, amit az adatfelvevõ banyától kaptam. Még amikor soron kivül bevitt a "vérszivó" nõvérekhez (mert vércukisok soron kivül mehetnek be, akkor is mondta a magáét. Na azt már én sem birtam, jól beszóltam neki, hogy elnézést kértem, mit akar még. A nõvérkék csak mosolyogtak.Biztos látták, hogy a sírással küzdök és valószinûleg a banya másokkal is ilyen.

Ne búsulj, a legjobb tényleg az, amit Te magad irtál, vagyis hogy szülés után hanyagolod õket. Én a KÚtvölgyit szivesen ajánlom helyette a következõ lurkódhoz...KépKépKép

Az én Kisnyuszim már régóta csinálja ezt a bordafeszegetõs mutatványt... vezetés közben néha úgy nézek ki, mint aki nyársat nyelt.KépNem baj, legalább kilátszom az autóból.Kép
A legújabb mutatvány nálunk egyébként az, hogy egészen lent kapirgál a drága, néha olyan érzésem van, mintha mindjárt kiintegetne alul a lukon.Kép

Úgy látszik ma reggel szóhasmenésem van...Kép

De olyan jóóóó ez a hûvös...Kép

Nyuszi
36.
Nyuszi

Sziasztok,
Ma látom többen is korán keltek, jó ez a kis hüvi, mi?Kép

Kakukkfu,
Üdv közöttünk, jó, hogy itt vagy.Kép

Forti,
Ezeket az édes mutatványokat nekem is produkálja néha a picike. Viszont neki biztosan csak a lába vagy a popója lehet, mert már lefelé van fordulva. Hú nem tudok fogalmazni, korán van mégKép. Azért érteni amit írok ugye?KépA kórháziakat igazán sajnálom, hihetetlen hogy milyenek tudnak néha lenni. Nekem is múltkor úgy belémvágták a tût a vérvételnél, hogy azt hittem a könyökömön fog kijönni, amikor meg kihúzta a fél karomat felkarcolta vele. Kis kedves...

Csics,
Köszi az ötletet, rád fogok hivatkozniKép.

Jelentem tegnap este megesett a párom szíve rajtam és elmentünk dinnyenézõbe. Hihetetlen, hogy csak a 3. helyen találtunk, de nagyon finomat szerencsére. A negyedét tegnap este már fel is faltamKép.

Hát lányok éjszaka 2x is reggel pedig többször elég erõsen begörcsöltem. Nem tudom miért lehet, ezek is mind a jóslófájások lennének? Azért ilyen sok nem szokott lenni. Szóval gatya tele. Persze ha de. is lennének hívom a dokit. Közben pedig gyõzködöm ezerrel a babát, hogy 1 hétig még bírja ki. Ja és keményedik is rendesen a pocak. Persze magnéziumot már nem akarok és talán nem is tanácsos ilyenkor már beszedni, ugye?

Pusz,
Ilke 37

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok Pocisok Kép

Latom vegre kicsit huvosebb van otthon ... pedig en itt mit nem adnek nehany felesleges fokocskaert Kép Itt mar megint 18 fok van es esik ...

Udv a friss kismamaknak ! Boldog gömbölyödest kivanok ...

Akkor most panaszkodok egy kicsit , jo ?
Tegnap lecseszett a vedönö, hogy tul sokat hiztam ... bruhuhu :-(
Jo, en is lattam egy picit gyorsan megy az a merlegmutato felfele, dehat ... en azt hittem ez mindd a pocakomra ment.
Ha van valami tapasztalatotok suly ugyben adjatok tanacsot, jo? Nem tudom, hogy a banya csak kotozkodni akart vagy most tenyleg jobban oda kellene figyelnem ?!?

A tenyek - 172 cm magas vagyok es 55 kilorol indultam.
Most vagyok a 19 hetben (18+3)es tegnap 61.5 kg-t mertunk.
Tudom, hogy meg csak a felenel tartok es mar 6.5 kg de en az elejen is tudtam enni rendesen nem hanytam (csak egyszer) es gondolom ezert is.Jo neha lecsuszik egy kis csoki de amugy egeszsegesen eszem es nem sokkal tobbet mint eddig. Most tenyleg kezdjek dietazni ? heeeeeeeelp :-(

kamelia ( aki mar megint tanacstalan )
18+3
kamelia

Lányok!
Ez nekem egy kicsit ellentmondásos az uszival! Állandóan az úszást ajánlják a kismamáknak, sokak szerint ez a legjobb sport ilyenkor. Mondjuk a tömött strandokat, fürdöket és a természetes vizeket én is elutasítom, de egy normál színvonalú uszodába azért még szívesen elmegyek. Most is szeretnék elmenni egy strandra, ahol van 50 m-es medence úszóknak, ott sosincs tömeg. Azt hiszem a feszített víztükör a jó, mert ott állandóan cserélödik a víz.

Zsanci, Kamilla!
Hát, érdekes dolog ez a mellnövögetés... Én eddig is alig kaptam magamra melltartót, a D amúgy is kezdett már szorítani. Na két hete egy E és egy F méretüvel tértem haza, mert az Anitát (ami velem nö) valahogy nem akartam megfizetni. Most kezdem kicsit bánni a dolgot, mert ezek is kezdenek szorítani. Alig várom már, hogy hazamehessek és vehessek valami állíthatót megfizethetö áron.

Kakukkfü!KépKépKép
Mindig annyira örülök, ha valaki a "megint"-böl jön át hozzánk! Isten hozott, élvezetes és panaszmentes babavárást!!!

Ilke,
a magnéziumot abba kell hagyni a 36. héttöl, így jó döntés, ha nem. Hamarosan babázol, mondd, miért kell még kihúzzon egy hetet?

Csipkebogyó
21+5
csipkebogyó

Jo reggelt mindenkinek!;)

Kamilla,

Nekem is latszott mar a 12. heten.Ez tenyleg alkati kerdes.Mivel hamarabb kezdett noni most is nagyobb a kelletenel.KépMindenki kerdezi Te augusztusban szulsz??Mondom nem Oktoberben...Nagy meglepetes a reakcio.
De a lenyeg hogy jol van remelhetoleg a baba es akkor kit erdekel mekora az ember hasa.

Pocok,
Tenyelg jo tanacsa hogy ne melgessel.Nekem csak az elso 12 hetben mondta.De a mult heten emelgettem az unokaocsiket es nem volt faraszto.Nem lehet megtenni egy vigasztalst varo manotol hogy ne emeld fel nem?Kép
Na szoval akkor neked is csaszar,de legalabb tudod mire keszulj.
Tenyleg egy kerdes.Mit kell vinni a babanak a korhazba,ugy ertem pelenka,esetleg tapszer,ruha ilyenek???Mert ez mindenhol mashogy van.
Ja,tetszett a cernas otelted a halos bugyira vonatkozolag,azt hiszem megfogadom.

Csics,
Csak ovatosan,de a lenyeg hogy nem lett nagyobb bajod,en is mindig ettol felek...

Ilke,
Hat igen mostanaig nekem is jol beallt a napi egy szeri WC project.Csak mar elore gondolkozom hogy mit tesz majd a vas.
Ma beszerzem a buzakorpat feltetlenul...
Hasfogonak szuper a banan 2x napontaKép

Kakukkfu,
Udv itt a pocakosok taboraban,minden jot es orulj hogy nem vagy rosszul mert tapasztalatabol mondom hogy ugy lassabban mennek a hetek az elejenKép

Zulu,
Nekem is ilyen jellegu volt az AFP vervetelem csak en a felveteli novernek ajultam majdnem le igy 30 ember rosszallo tekintete kozepette behivott soron kivulKép
A noverkek neha morcosak, mar az a fura ha kedvesek az emberrel nem???

Sasha
Vegre itt a huvi ido ,gondolom a panel is lehult egy kicsit es kapsz levelgot.KépKép

Puszi
Kataa
23

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

De jó ez a kis hüsi, én már nagyon vártam.KépKép

Ilke!

Magnéziumot már semmiképpen (málnalevélteát iszod?), remélem már erösen fel vagy készülve!KépKép
Egy kicsivel több méhösszehúzódást, keményedést én már átvennék töled!Kép
Nagyon szeretném, ha ma a dokim végre az mondaná, hogy elkezdett kinyilni a méhszáj...

Forti!

Mint többen irták, biztos a popsija. Nekem idönként nagyon tud fájni, amikor egyenesen a bordáimat nyomkodja, és tényleg olyan, mindha a méhem egészen a mellem alatt végzödne. Azt a kis tudort, amit kidug, egész jól kézbe lehet venni, nem lehet a lába, csak a popsija (nekem mindig csak egy oldalt csinálja, van amikor nem ilyen fent, hanem nagyon oldalt, az se sokkal kényelmesebb...KépKép) Ha arra lenne a kijárat, amerre ezekkel a mutatványokkal próbálkozik, már rég kibújt volnaKépKépKép, annyira fesziti idönként.KépKép

Beszti
38+3

KépKép
KépKépKép
beszti

IlkeKép

Lehet hogy a hidegfrontot erzi a babucid???Jaj ez olyan izgi,ne izgulj minden rendben lesz .Bar lehet hogy ezek tenyleg meg csak joslofajasok.De ki tudja???KépKép

Kamelia,
Tudom mirol beszelsz az idojarassal kapcsolatban.Mindig elfelejtem mondani hogy en sokszor jartam az elmult hat evben ott ahol laksz mert egy nagy Finn cegnel dologozo.Annyi eleg hogy papir,igy mar nem nehez kitalani...
De ne busulj nehany nap es jo ido lesz es orulj hogya nagy hoseg elkerul.Latod mi itt fulladozunk a pocinkkal.
Szerintem ne aggodj a kilok miatt mert kesobb fog kevesebb jonni rad ha hamar hiztal az elejen.Ne halgass a vedonore,nekem is ezt mondta egy par hete amikor 1 honap alatt 3-at hiztam.De en most vagyok +5-nel a 23. heten.Es 50-rol indultam,ugyhogy nekem a papir forma szerint 18 kg-t kene hiznom...Kép

Pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Nyuszi,
Ma nekünk is olyan napunk van, hogy lefelé tapos az ürhajós... Elég fura érzés. Ráadásul fogalmam sincs merrefelé áll, mert az elején lent volt a feje, a legutóbbi UH-n viszont fönt, de az már elég régen volt...

Kamilla,
Én is elég korán kezdtem érezni a pocakosodást, minden szoritott (én az elején hiztam többet), de ilyenkor mások még nem nagyon látják. Most már elég tekintélyes a hasam, ráadásul jó hegyesen elöreáll, ugyhogy rólam is hitték már, hogy nemsokára szülök, közben meg csak szeptember végén...
A mellem az elején nagyon sokat fájt, én is melltartóban aludtam mindig. Persze nagyobb is lett (a kispapa nem gyõzi dícsérgetni), de maradt B, 75-böl kb. 90. Mostanában már nem fáj, de az egyikböl (miért csak ez egyikböl?) néha jövöget elötej - legalábbis gondolom, hogy az...

Kamelia,
Én 163 magassággal indultam kb. 60 kg-ról (amúgy mindig 55 kg voltam, de valamiért a terhesség elötti hónapokban felszedtem egy 5-öst), és most tartok 65-nél... Neked a magsságodhoz igazán belefér ez a hizás: állitolag aki vékonyabban indul, az amugy is többet szokott felszedni, mint akin eleve van tartalék. Persze igyekezz nem elszállni a kajálással, de máskülönben ne stresszeld magad emiatt.

Üdv:
Zita
27+4
ParaZita

Kataaaaa mennyit kell híznod papírforma szerint? 18 kilót? Nekem azt mondta a doki, hogy 8-10 kilónál ne akarjak többet hízni.

gömb (14+4)
gombolyu

Gombolyu,

Hat igen mert 50 kg voltam a 170 cm-hez,mondhatni gebecske...
De en is csak mx 14-15-t szandekozom mert az nem jo a szervezetnek meg piszkafa labaimnak sem,foleg hogy mar mostanaban dagadnak is.....Kép

Pocok,
koszike az infokat,olyan jo hogy segitesz minden kerdesembenKépKépKép
OKs en is beviszem a Szilviat....
Sok mindenkitol hallottam hogy majd hianyozni fog a baba mocorgasa a szules utan.Hat ez erdekes dolog,de majd mocorog a kisagyaban.KépKépKép
tenyleg es akkor ti most athelyezitek Mankat egy masik agyba vagy a picinek vesztek megegy kisagyat???

Kataa
23

Kép
Kép
kataa

Kamilla,

Köszönöm még a múltkori hozzászólásod a Bromokriptinrõl és a prolaktin emelkedésrõl. Csak most láttam a választ, mert alig voltam bent az irodában... Gratulálok a babátokhoz!
1 hete szedem már, de csak elsõ pár nap volt émelygés. Mindenesetre bíztatás, hogy Nektek sikerült. Olyan jó ilyet olvasni. Gondolom Te is a gyógyszer szedése mellett lettél állapotos, nem hagytad abba. Ha még valami jó tanács eszedbe jut légyszi írj: adelk@freemail.hu.
A dokim szerint peteérésem van, a hormoneredményembõl úgy látja. Csak egy kicsit aggódom, mert mindenhol azt írják, hogy akinek magas a prolaktin valószínüleg nincs peteérése sem. Akkor Neked is volt, ugye? Te sem kaptál más gyogyót a Bromon kívül?

Köszi mégegyszer.
Adél
adél

Pocok,

Egyaltalen nem baj,legalabb 10 eves korig miert ne lehetnenek egyutt.
Az emeletes agy jo otlet,kevesebb helyet foglal.De ezek mar biztonsagosak,nem hiszem hogy leesenek a gyerekek a magas pereme miatt.
Te Mankat is kulon raktad mar az elejen?En nem nagyon merem,meg akkor maszkalni kene ejszaka eleg sokat az eteteshez.Meg hat nekunk csak ket szobank van es az egyiket megakarjuk hagyni nappalinak....
De az jo hogy a picit a nagytol kulon rakjatok mert igy is lesz egy kis feltekenyseg nemhogy megha a szobaja felet is elfoglalna kisteso.KépKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok Kismamik!!

Mit szóltok ehhez a hüsihez? Én nagyon vártam már a nyarat, de ez a meleg kibírhatatlan volt.

Köszönöm a jótanácsokat a fürdéssel kapcsolatban. Tegnap lementünk este, de én csak térdig - combközépig mentem bele, az az igazság, hogy pont addigra már nem is volt olyan meleg. Pedig jó lenne már úszni egyet!!!

A pocaknagysággal kapcsolatban annyit, hogy én most kezdem el a 10. hetet és már rajtam is látszik elég rendesen. Rám is kicsik a nadrágjaim, miniszoknyát pedig már egy jó ideje nem tudok felvenni. Kénytelen voltam már beszerezni egy pár bõ ruhát. De biztos azért látszik ennyire, mert keskeny a csípõm és 49 kg-val kezdtem a terhességet, érdekes módon eddig 1 kg-t híztam, az is biztos a pocimra ment.

Sasha, írom az adataimat:
Hóvirág, 9+2 2003. jan. 18. 26 év/1.b Szigethalom
Schöpf-Mérei K. Dr. Arnold

Pussz
Hóvirág 9+2
Névtelen

Kataa Kép

UPM Kymmene vagy Hansaprint ?
Kicsi a vilag ... remelem igazad lesz es ideer az a meleg nemsokara. Hatha toletek epp errefele indult a napocska ! Dejo is lenne ( ohajto-jelek sokasaga) !!!

pusz
kamelia
kamelia

Sziasztok,

Úszástéma

Én jártam usziba rendszeresen, hetente, most nem régen is voltam a nyaralás alatt. Persze csak kulturált medencében. A Tv-ben pedig pont azt láttam, hogy természetes vizekben pl. Balaton vajmi kicsi az esélye a fertõzésnek, gondoljatok csak bele mekkora vizrõl van szó!Kép

Zita,

Nekem biztosan popsival meg lábakkal csinálja fent amit csinál, mert már be van fordulva kb. a 28. hét óta. Lent meg a kis mancsaival motoszkál, múltkor az UH-on is ide-oda kalimpált a kis ökleivel.Kép

Hóvirág, Kakukkfû

Legyetek üdvözölve! Kell az utánpótlás....KépJó babásodást!

Ilke,

Nekem is nagyon érzi Kisnyuszi ezt a frontot, mert tegnap óta mintha felhúzták volna...Kép pedig már nem sok helye van.Kép Fájni nem fáj a pocim, de sokat keményedik és néha mikor egyszerre három helyen támad a kicsike azt hiszem szétdurran...Kép

Nyuszi
36.
Nyuszi

Kamelia,

Az elobbiKépBar mar csak 5 hetig azutan otthon pihenek...
Ugy nem volt nehez a talalos kerdes????
Kuldok egy csomo napocskat JO?KépKépKép

Hovirag,
Akkor majdnem azonos a versenysulyunkKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Ilke,

Mi ujsag?Hogy van a pocid?????Valami valtozas???

Na en megyek ebedelni a gyumi levesemhez es sultcsirkemhez+franciasalival.Nyam-nyam...
Kataa
23

Kép
Kép
kataa

Nyuszi
Pár napja nekem is olyan érzésem van mint ha valaki egészen lett kapirgálna és ki akarna bujni élég rémisztö volt

Ilke
én is ugy vagyok vele hogy ha lehet még ugy három négyhétig jo lene ha nem bujna ki még egy kétt dolgot még szetnék veni magamnak mert a picinek már majdnem mindene megvan csak a bizonsági hordozo nincsen meg és a takaro hiányzik

Kamelia
Ne agodj a sulyod miat nem foksz elhizni Kép 6,5 kg hizni
19 hét alat szeintem nem is sokKép én 36 hét alat hiztam 11kg
igaz nekem meg azt mondták hogy jo lenne ha hiznék egy kicsit de én mostanába nem tudok enni sokat csak gyümölcsöt de azt rengetegetKép ugy hogy fel a fejel és neved komolyan a védönöt csak bosszantani akart.

Beszti
mikortol érdemes elkezdeni inni a málnalevél teát? és nagyon rossz ize van?

Lányok
én is talákoztam már ilyen ondok növérkével igaz még a terheségem elején akor nekem is azt mondták hogy ha egy kis tüszurástol igy bevagyok tojva akor milesz a szülésnél .utánamár nem is mentem ahoz a növérkéhez mindig megporobáltam kikerülni és sikerült szerencsére mert nem hogy ondok hanem még vért is rosszul tud venni .

Lányok
tegnap délután és este roszul volta olyan érzésem volt mintha megakart volna jöni elment minden eröm és fájt a pocim létezik hogy ezek már joslo fájások lenének? sajna nem tudom hogy miröl lehet felismerni a joslo fájásokat

Pussz csics 34 hetesKép

UI:nagyon jo ez a kis hüvös KépKépKép
csics

Kataa Kép

Haaaat .. olyan sok nagy ceg azert nincs itt nekik , hihi !
De az teny, hogy az UPM az egyik legnagyobb.

De jo neked, hogy mar csak 5 hetig dolgozol ! En elorelathatolag a 36.-hetig ... Itt ugyanis egy honappal a szules elott adjak ki a szabit.Naaaaagyon messze van meg !
Uristen, most latom, hogy az akkor nem is nyolc hanem mar 9 honap ... hogy fogom en ezt birni ?!? :-(

pusz
kamelia
kamelia

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: