Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást,próbálok minden infót hasznosítani, bár ahogy olvastam, a legtöbbet már bevetettük, az esti rendszer az úgy, ahogy működik, a séta is néha. Kendőben -babakocsit nem tűri- hordozom vagy 2-2,5 hónapja, de min.3/4 órát kell cipelnem ritmikusan anélkül, hogy leálljak, ahhoz, hogy elaludjon, aztán figyelnem kell, amikor elér a merev tekintettől a leccsukódik már a szemem fokozatig, akkor hamar haza kell mennem, mert ha nem teszem le 10 percen belül, alszik egy kicsit, aztán felébred és tombol. A legfontosabb tanács talán az, hogy próbáljam elfogadni a helyzetet úgy, ahogy van, bár nagyon rendszerető ember vagyok és szerettem tudni mi a köv. lépés, ez most így elég nehéz.
Yoan!
Kérdezni szeretném, hogy akkor is szoptattál az alvás kedvéért, ha történetesen 1/2 órája evett a gyerkőc?
(Én is írom 2-3 hete a történéseket, de még nem találtam benne rendszert, tényleg össze-vissza alszik, a legdurvább benne mégis az, hogy van, hogy 1*, van, hogy 5* is egy nap)
Tuncimami!
Nem jártam a pécsi LFZF-re.
Amúgy tényleg ezt próbálom állandósítani, hogy mindig u.akkor menjünk le sétálni, viszont elég sűrűn bekavar egyéb program /oltás/más doki stb. és olyankor napokig borul minden...Sajna. A hideg-meleget tesztelni fogom, hátha lesz hatása!
Cirmogó!
Na igen, ez a tippem nekem is volt, hogy a gyerkőc nem szopik elég hátsó tejet, mostanában azt szoktam csinálni, hogy megszoptatom mindkettőből a gyorslöketből, aztán vissza az elsőre, mikor lenyugodott! Merthogy Õ nem hirtelen bealszik cicin, hanem csak addig szopizik, amíg nagyon jön neki, és ha nem váltok, hajjaj!
Ezt a különköltözést már hallottam néhány embertől, hogy onnantól kezdve aludt jobban a gyerkőc, ezt tervezzük is. Valószínű, hogy ennek az lehet a magyarázata, -ahogy a gyerekorvos is mondta-, hogy túl hamar felkapkodtuk minden pisszenésre, akkor is, ha nem volt éhes, és megszokta. A másik szobában nem hallod annyira és nem teszed, és gondolom, akkor ehhez szokik hozzá...Na persze ehhez is kell egy kis érettség már.
Denizsa!
Le a kalappal, hogy így képes voltál virrasztani, nálunk már csak apa tartja a frontot, annak ellenére, hogy Õ a pénzkereső, én éjszakánként a másik szobában alszom ki magam és csak szopira kelek fel, mert egyszerűen egész éjjel nem tudok aludni a gyerkőctől és nappal is csak idegbajos vagyok. Így most jó, csak nem egy állandósítható állapot. valószínű, hogy a gond ott kezdődik, hogy én is nagyon roszz alvó vagyok és nem tudok zajban /baba gőgicsél, nyögdécsel/ aludni, ezért nálunk nem igazán jön be a közelebb az ágyat módszer, inkább a távolabb lesz jobb szerintem. Hát a fogzásba bele se merek gondolni. Melyik fogatok jön? Látszik már?
Puszi mindenkinek,
Andi