A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Köszönöm szépen Wish, a nagyon körültekintő leírást!!!! Így már sokkal jobban képben vagyok és könnyebb is lesz tervezni.
Ha jók az értesüléseim, még Neked is végig kell járni 1x ezt az utat, de utána gyönyörű 9 hónap vár Rád Kép Kép Kép

Szerintetek már most érdemes elkezdeni a fehérje-ásványvíz kúrát, vagy csak a ciklus kezdetekor?

Még egy kérdés: Mi van akkor ha épp vasárnapra, vagy Húsvét hétfőre esik egy fontos vizsgálat? (UH, szurianyag megemelése, esetleg a punkció?)
zizzy

Csajok van egy hülye kérdésem valaki elmeséli, hogy hogy veszik ki a petécskéket?? Csak úgy érdekelne!! Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági Kép
A punkció nekem eddig mindig nagyon kellemes élmény volt, valami iszonyat jó cuccal belőnek, kialszod az összes addigi fáradtságodat és mindent rózsaszínben látsz, mikor felébresztenek. Kép
A hüvelyi uh fejhez van erősítve egy punkciós tű, amit a hüvely falán átszúrnak és uh segítségével beszúrják a petefészkekbe, ahonnan leszívják a tüszőket, bennük a petesejtekkel. Egy sematikus kép:
Kép

SesziKép a pogácsa teljesen valós pogácsa volt! Kép

DudduKép tovább keresgélünk, vérkép szuper, ott nincs bibi, de még mindig krónikus a garathurutom, újabb gyógyikat próbálunk ki, de ha nem tesz be a bébiprogramnak, akkor végülis együtt bírok élni vele, már úgyis megszoktam. Kép
Ja, és nem Ilona, hanem Zoltán! Kép
hajnesz

ZizzyKép
Ha úgy alakul, akkor ünnepnapon és hétvégén is bemennek. Roxalnak például most vasárnap volt a punkciója. Csak amikor a tervezett szabijuk van pl decemberben, akkor nem, de akkor nem is kezd bele stimuba úgy, hogy az belecsússzon.
Egyébként kell mennetek valamikor előkészítő előadásra, ott nagyon részletesen el fog mondani mindent, azt is hogy milyen változatos módokon lehet belenyomorodni, vagy belehalni a lombikba Kép. Elég durva, szerintem érdemes elolvasni elötte a Várva várt babák könyvet, mert az elég jül felkészít, hogy ne az előadáson kapjél sokkot. Bár sokszor Vass doki tartja és ő állítólag kíméletesebben adja elő Kép
Fehérjét érdemes elkezdened jobban fogyasztani, mert jó tesz a petefészkeknek, a vízet nem muszáj, bár illik belőle meginni amúgy is másfél litert. Ja, és Dévai szerint az igazi fehérje a húúúúúúús, a tojás, tejtermékek és halak csak kiegésztítők Kép

HajniKép
Mandulád megvan még? Nekem annak idején pont azért nem vették ki, hogy ne legey krónikus a bronhitisem, ami volt legalább kétszer egy évben.
Baktériumtenyésztést nem csináltak még?

wish

Hajnesz kis drogos!! Kép Köszi eddíg el sem tudtam képzelni, hogy hogy is csinálják. De mostmár el tudom képzelni.

Ági28

HajneszKép
Te jó ég, micsoda profi tájékoztatás!

Wish, Seszi, Duddu és MindenkiKép
A fiúk köszönik szépen a dícséretet. Én is remélem, hogy már nem forgolódnak semerre.
Apa tök aranyos volt. Először ő is megdícsérte őket, aztán legörbült szájjal megjegyezte: na, akkor mehetek be a szülésre. Pedig azt hittem már megúszom! KépKépKépKép

Végül is igazatok van! Még nincsenek elkésve, sőt nagyon is időben vannak az érkezésre. Nem is értem miért vagyok ilyen türelmetlen. Talán csak a méretek és az egyre több kényelmetlenség miatt.
Nem egyszerü a bálnák élete, főleg itt a szárazföldön Kép!

ZizyKép
A lombikosdi egy olyan müfaj, amely nem ismeri az ünnepnapok korlátait.
Ha idő van menni kell! Páciensnek, dokinak, biológusnak egyaránt!
Fehérje-ásványvíz kúrát elég a pungi után kezdeni, illetve elég akkor igazán rákapcsolni.
Ha túl korán kezded, lehet, hogy pont addigra lesz eleged belöle, amikor pont szükség lenne rá!
Én pl. semmin sem változtattam a pungiig és csak utána figyeltem jobban a folyadék és fehérjebevitelre!

Stella
37+0

Kép
stella9

WishKép

köszi, hogy kicserélted Andriska képét egy újabbraKép! Sajna egy másik módosításra is szeretnélek megkérni: légyszi írd át az életkoromat 36-ra. Így is vén banya voltam köztetek, de ez már több a soknál. 35-ig tuti volt, de ez a 36 csúnya-csúnya-csúnya!!

LányokKép, minden nap olvaslak ám titeket, drukkolok mindenkinek nagyon!! Amikor valamelyikőtöknek fontos napja van, reggel már rohanok a géphez, és egész nap többször is benézek. Annyira akarom, hogy ti is megismerjétek ezt a csodátKépKép!!!

Andriska jól van, mindent pakol a szájába, csorog a nyála, lassan már utolérjük Pannát, és nekünk is lesz fogacskánk. Már adok neki almát, banánt, tejbedarapépet. Nagy kajás, most egy kicsit dagi is, így nem teszek fel róla képetKép. (Az anyai hiúságKépKép!)

Sok puszi nektek!!!
szani

Wish Kép
Bárcsak előbb találkoztam volna veled vagy a gége-dokimmal, akkor most nem lenne semmi bajom, mert pont ez a baj nálam, hogy nem elég, hogy kivették a mandulámat, de rendkívül tré munkát végeztek, kivágtak egy csomó nyálkahártya szövetet, eltűnt a két garatív, csak egy hatalmas nyitott űr a torkom, nincs szűrőfunkció, csak az orrgaratom dolgozik mint állat. Kép Gombatenyésztést csináltak, az is negatív lett. Végülis így megvan a probléma, vagyis az, hogy a torkom azért van folyamatos gyulladásban, mert semmi nem védi, csak azt keressük, amivel csökkenteni lehet az irritációt.

StellaKép
Érthető a türelmetlenséged, biztos így van ezzel minden 37+0 tájékán járó kismami. Kép Emlékszem, Dia milyen szorgalmasan itta már ilyenkor a málnalevél teát! Kép
hajnesz

Jöhetek még én is????KépKép

Na szóval, én is úgy vagyok mint a Szani, olvaslak titeket, mindig akarok is reagálni egy-egy feltett kérdésre, de mire kicserélek egy pelust, már valaki válaszolt is, mire a másikat, már megint lett 5 új hsz..... de azért örülök, hogy így pörgünkKép
Mi is jól vagyunk. Nagyokat sétálunk végre (itt a tavasz, teregetek az erkélyen (TimiKép). Mindenki megcsodálja ezt a két gyönyörűséget (persze nem csodaKép) A Panci hihetetlen miket művel, annyira édi. Négykézláb himbálja magát percekig, tolat rák módjára hátrafelé, forgolódik. Na ehhez képes Zsombikánk ezerrel vigyorog, megfontoltan mozog, mondhatni inkább egyhelyben elvanKép. De ügyi ő is, mert gyönyörűen ki tudja magát nyomni, csak kis lusta. Asszem ha nem egymás mellett lennének, nem is lenne olyan vészes - így azért jelentős a különbség a két gyerek között. Végülis 2 teljesen más emberke. Persze mindenki hasonlítgatja őket, állandóan kérdezik, hogy a Zsombinak is van-e már foga, stb.
NikoszKép a babáid gyönyörűek, örülök, hogy az alvás is kezd megoldódni. Óriás combok itt is vannak, Zs már több mint 8 kiló!! (brutál nehéz!)
SzanikámKép Nemár, mi az hogy dagi??? Bolond vagy! Na mikor mehetünk? Anyukád jól van? Mellesleg köszi, már épp írni is akartam az Andinak, hogy persze csak az én koromat írta átKép
StellusKép, szupi hírek. Hát akkora pocakkal mint neked, már én sem bírnám egykönnyen. Én is kivoltam már a végére, de utólag köszönöm Dévainak, hogy nem sajnált meg a nagy sopánkodásom közepette és csak a 39. héten szültünk. Nekik mindennap kincs odabent, hidd el!! Csodálatos lehet hüvelyi úton megszülni őket, én nem mertem igazán bevállalni, persze nem miattam, hanem miattuk. Különben a lényeg, hogy az A baba beforduljon, a második bébi lehet faros is! Kitartás és mindenképp írj ha van valami!!!
Gigi, drágaKép Hogy van Oli? Annyit gondolok rátok! Remélem már nincs baj, és ez a krupp is abbamarad örökre! Köszi kérdésed még a múltkor! Jól vagyunk már, a Zsombit be is tudták oltani végre.
DiámKép Gondolom Domit haza sem lehet hozni a játszóról mostanában!!
RékaKép Hihetetlen, hogy semmi tüneted (?) az álomkóron kívül. Én ilyenkor már bőszen ölelgettem a wccsészétKép Kívánom maradjon is így. Ja és én is azt a könyvet vettem meg. Ki is olvastam amíg dekkoltam odabent...
RoxalkaKép, nagyon nagyon sajnálom.
SomersetKép (hú, mindig somerset maugham jut rólad eszembe), nagy gratula, kitartás az UHig!
ZizzyKép hurrá, mindjárt kezdtek, lesz nagy pörgés!
KAtámKép ügyi vagy, hogy egyszer s mindenkorra lerendezted ezt a főnököddel. Tuti én is bőgtem volna. Mindegy, lényeg, hogy most a tüszikéidre koncentrálj!!
SesziKép Akkor holnap? Nagy drukkok!
HajnikámKép Szavadon foglak!!! Gyere, ne csak ígérd!!Kép
Tudom sokmindenki kimaradt: VandaKép, WishKép, FarkasokKép, TimiKép MelbaKép(gratula a babához), LoihiKép(gratula a kukishoz) ÁgiKép, jaj InariKép ki ne hagyjalak, puszi a pocakodra!!! AnnaKép, GrillázsKép, LavyKép, PóciKép - sok puszi nektek is!

enigma
enigma

tettem fel egyet a profilomba.
"Igy szeretjük egymást"Kép
enigma

SziasztokKép

Olikám már jól van. Igaz még köhécsel és folyik az orra de ez már nem akadályozza a rosszalkodásban. Szinte egész nap kint vagyunk. Vagy a kertben, utcán, játszótéren. Most épp kazánszerelés van nálunk, úgyhogy nem is igen tudok írni, mert egyfolytában mondja, hogy báci, báciKépKép Akkor meg menni kell bámulni.

EnigmaKép
Annyira szépek ezek a babák. Zsombi megdöbbentően hasonlít Zuxxra!!! Mikor lehet őket meggyömöszölni???

SzaniKép
Képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kép

S.setKép
Hatalmas gratula.

Mi az a biokémiai terhesség?????????

Mindenkinek pusz!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Wish
Minek előadást tartani? Hiszen a papírokon minden rajta van. Több párt behív, vagy csak a párommal kell végighallgatni?
Elég nehéz lesz a lélek búváromhoz eljutni, de mindent megteszek azért, hogy sikerüljön.
Méhszondázás?! Hát ezt el sem tudom képzelni, hogy mi lehet. De amint végig olvastam ki is rázott a hideg. Elég szörnyüen hangzik, nem is tudom, hogy én hogyan fogom kibírni. Nekem ilyet soha nem is csináltak. Akkor Dévai elég alapos lehet, ha még a nyirőbe is át küld vérvételre. De az minek?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ja, és lombik után orvosnak mennyit...

kagyló

megvagyok, csak egyben ki is (=kivagyok). De holnap bepótolom!

Somerset! GratulálokKépKép

Enigma! Hogy mekkorát nőttek ezek a lurkók, Zsombi hatalmas, de nagyon édes!!
lkt

Sziaztok !
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat !!!

Enigma: Somerset Maugham a kedvenc íróm, ezért lett ez a nevem a fórumon.

Kagyló: Előadáson több pár is jelen van, de ha van privát kérdésed, utána hatszemközt nyugodtan feltehetitek. Le van írva minden a tájékoztatóban, de azért szerintem jó volt végighallgatni. Valahogy még tisztábban látod az egészet. Hogy mennyit kell lombik után adni az orvosnak? Ezen még nem is gondolkodtam. Előbb szerintem legyen meg a baba, nem?

A biokémiai terhességről valami olyat olvastam, hogy pozitív a teszt, érzed a tüneteket, mégis csak üres petezsákot látnak. Lehet, hogy volt valami, de nem maradt meg. Szóval engem ez aggaszt, mert nem érzem a tüneteket, kivéve azt, hogy olyan a pocakom, mint egy hordó. Nem lapos, mint szokott, hanem gömbölyű, kemény.
Nehéz kivárni még ezt a három napot !!
somerset

Sziasztok Csajszikák!

ErikaKép
Örülök, hogy minden OK és nagyon jó, hogy otthon pihensz. Én is elfogadnám néha... mostanában ölég nehezen megy a munka.

MelbaKép
Pedig azt hittem, hogy a 12. hét után megnyugszom, de látom te is tovább izgulsz.
Mindig Enigma szavai csengenek a fülembe, hogy élvezzük a terhességet, mert bánni fogjuk utólag, hogy mindig csak aggódunk.. Kép

Szani, EnigmaKép
De jó, hogy benéztetek! Olvassatok csak serényen, aztán ha jut két perc, írjatok is.

SzaniKép
Duci baba az igazi, nehogy már ne kapjunk képet... na plííííz!!

EnigmaKép
Nagyon édesek a fotón! Olyan érettek már, nem olyan kis csecsemősek, mint legutóbb... hihetetlen!
Amúgy van azért tünetem, bár egyik sem vészes, csak nem akarok mindig nyavalyogni. Inkább pozitívoskodom... Kép

ZizzyKép
Jól beindultak a dolgok! Hajrá! Kép

WishKép
Örülök, hogy nem utálsz Kép Kép Kép és hogy újra ilyen aktív vagy!

HajneszKép
Azért inkább szabaduljatok meg valahogy ettől a huruttól, még ha azt is mondják, hogy nem befolyásolja a babaügyet. Mégis csak egy gyulladás...

StellaKép
Szerintem is tök érthető a türelmetlenséged. A másik topikban Annácska és Unique mindig azt hiszik, hogy beelőzöd őket, de még lehet, hogy nem lesz igazuk... Kép

KagylóKép
Ha jól tudom, a lombik ingyenes. Nem tudom, szoktak-e a lányok otthagyni pénzt, de szerintem előtte fizetsz bőven eleget a stimu alatt.

TimiKép
Ma is ki...? Pedig olyan szép az idő...
Bár én nagyon fáztam reggel..

SommersetKép
Ilyen korán nekem sem volt semmi tünetem, nyavalyogtam is a lányoknak eleget. Nyugi, pozitív volt a teszted, van mindek örülni. Ha bizonytalan vagy, csinálj még egyet. Nem lesz semmi gond. Kép

Na jók legyetek, puszi:
réka
10+1
Vendég

Sziasztok csajok! Én úgy döntöttem, hogy ha nem jön meg csak a 21.-napon fogok tesztelni, amit a doli is mondott. Addíg erős leszek és kibirom. Ha meg megjön ,akkor nem kell tesztelnem majd. De reméljük én is tesztelhetem a pipikémet!! Kép Ja ma is fáj kicsit a hasam.

Szkatának nem ma van a punkció??

Ági28

Sziasztok!

Enigma, az ikreid fantasztikusan aranyosak és persze gyönyörűek!

Olyan jó kismamik a babáitokról olvasni és a képekben gyönyörködni!

Réka, a nap sok percében élvezem a terhességet (elönt a boldogság bármelyik pillanatban és bármikor képes vagyok bármeddig símogatni a pocimat), de bizony sok percében meg rémesen rosszul vagyok és ettől mindig megijedek. Mert sikerül olyan tüneteket produkálnom, amiről máshol egyáltalán nem olvasni, szóval nem klasszikusak. Tipikusan ilyen a hasmenésem és a kósza hasfájásaim. Kibírom persze, csak aggódom, hogy ne ártson a babucinak. Én is azt hittem, hogy a 13. héten már tök nyugodt leszek. Remélem, a szerdai ultrahang majd megnyugtat és észrevétlenül, boldogan átcsordogálunk a második trimeszterbe.

Remélem, a tavasz ezzel a fantasztikus napsütéssel mindenki szerencséjét meghozza!

Üdv.
Melba

KépKép
melba

RoxalKép
Olvastam az üzeneted, csak eddig olyan kaotikus volt az életünk, nem tudtam mit reagáljak rá. Mi most a hétvégén elutazunk, de jövő héten bármelyik délután, vagy este össze tudunk futni Deca-ügyben. Jól is jön, mert rövidesen indulunk a következő lombikkal.Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Enigma,
hát ez a vegyespáros egyszerűen gyönyörű! Olyan jó, hogy néha azért van időd benézni, pedig gondolom sok munkát ad a két ördögfióka. Hogy Panna milyen kis aktiv, igazi NÕ!

Szani,
igenis kérünk duci-Andris fotót. Ne tessék itt szerénykedni veleKép

Melba,
hát ez a hasmenés nem hangzik túl vidáman, de biztos nem okoz semmi gondot a babának, csak neked lehet vacak. Remélem szerdán minden OK. lesz.

Rékám,
Panaszkodj, meg nyafiz nyugaodtan egy kicsit, biztos jólesik ilyenkor. Hát nálam a hányinger egyre brutálisabb kezd lenni. Tegnap egész nap émelyegtem, de ma valahogy jobb. Tényleg jó itthon, mert igy le tudok pihenni, ha érzem, hogy elfáradtam, meg Vanta is egész odavan. Igy legalább napközben is tudunk játszani. Bár ebben a melegben szinte egész nap alszik, bezzeg éjszaka!!!
Ha fáradt vagy inkább kérj a körzetitől egy-két hét táppénzt.

Ági,
remélem a hasfájás múlóban, most furja be magát a kis rosszcsont!

Hajnikám,
előre a lenini úton. Szuper jó, hogy végre meg lesz a lapar, hátha varázsolnak neked valamit. Meg remélem ezt a gyulladást is sikerül kikurálni valahogy.

Stella,
Még mindig egyben?! Igazán rendes szófogadó fiúk. Örülök, hogy szépen befordultak és kivánok nektek problémamentes, természetes szülést++++++

Sommerset,
fú hétfőig még izgulhatsz rendesen, de biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz. Már csak az a kérdés, hányan vannak?

Wish,
köszi a táblát. Jó itt a sárga mezőben, kérlek szépen Ti is csatlakozzatok minnél hamarabKép Jó fejek a munkahelyeden, kevés az ilyen rugalmas hely, bár én pont nem panaszkodhatok. Valem is k. rendesek, és mindenki nagyon drukkol.

Gigi,
Oli brigádvezető urnak egy nagy puszi a hasáraKép

Dia,
gyakrabban is jöhetnél, képet is olyan régen láttunk DomirólKép

Kata,
????????????????????????

Aki kimaradt annak extra puszik.
Tavaszviditónak egy kis hóvirág a kertből, meg egy 7 hónapos jegesmedve üdvözlete: KépKép

KépKép
inari

Inari!! Igen nem fáj már annyira, bár délután egyszer elkezdett fájdogálni, de hát a minkával elterelem a figyelmemet.

Ági28

Ja kicsit olyan érzés, mintha meg akarna jönni.

Ági28

Duddu
Igazad van elég huzos a gyógyszer árakat kifizetni. Ezért is érdeklődtem, hogy beültetés után ki mit szokot adni.
Somerset
Te ilyenen soha nem gondolkoztál? Te beültetés után, akkor ezek szerint nem. Jó köszönöm a válszodat. Ne izguljál minden rendben lesz a picikéddel.

kagyló

Sziasztok!
Inari!
Bocsika,szégyellem is,hogy nem jövök gyakran.Tudod nincs sok időm.Vagy Domi beteg"sajnos"vagy jóidő van és a játszón vagyunk,szinte csak aludni,enni,pelust cserélni járunk haza.KépEstére pedig hulla vagyok.Tegnap kapta meg Domi a 15 hós oltást.Én kicsi hősömnek egy hangja se volt,semmi sírás stb...KépNagyon büszke vagyok rá!Kép

Időnként azért bekukucskálok hátha szervez valaki talit,szivesen elmennénk mi is.Persze ha a szervező meghív.KépVégül a kért képek Domiról.KépPuszi.Dia
KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

KagylóKép
Mi nem szoktunk pénzt adni, de szerintem nem is várja el. Méhszondázás nem gáz, egy picit kellemetlen, egy fokkal kellemetlenebb, mint a rákszűrés. És csak egyszer van.
Az előadás azért van, mert mindig mindenről alaposan tájékoztat. A vérvételnél meg ösztradiol szintet néz, ez mutatja, hogy mennyire érettek a tüszők, illetve, hogy fennáll-e a hiperstimu veszélye.

HajniKép
Elég galádul elbéntak akkor a manduláddalKép Pedig biztos jó lenne valahogy elmulasztani a gyulladást.
Csíramentes oxigénsátor? Kép

wish

Wish
Egy hét múlva már megyek hozzá. Lehet, hogy egy kicsit sokat parázok, de azért jó tudni, hogy mire számíthatók, és mi minden kell hozzá. Ezért is kérdezek annyi mindent. Stimuláció alatt mindig délelőtt fogad, de akkor mielőtt elküldene a nyirőbe, pár nappal előtte szól, hogy arra a napra készüljél mert át fog küldeni?! Vagy amikor gondol egyet, és úgy látja akkor kell menni? Igaz, hogy a Dévainál lehet terhes gondozásra, és szülésre is menni?

kagyló

EnigmaKép
Tényleg csodálnivalóak a törpéid!
Örülök, hogy jól vagytok és ha ritkán is, de tudsz írni nekünk!

Még nálunk sem teljesen lefutott a csaszi kérdés. Úgyis az lesz majd, ami a fiúk szempontjából a legjobb!

DudduKép
Szerintem tutira nem előzöm be unique-t. Annácskát még lehet, de egyenlőre úgy néz ki, hogy marad a mostani sorrend!

Hamarosan eljön majd az az idő, amikor kevesebbet kell majd aggódnod és tudod majd élvezni az állapotod!
Persze totál nyugodt sosem lehet az ember, de melyik szülő az???
Vigyázz magatokra!

Puszi mindenkinek!
Stella
37+1

Kép
stella9

Sziasztok!
Köszi a biztatást! (Furi, de kicsit várom a szuri kezdést és már számolgatom a szabim-táppénzem is)

Nekem is megfordult ez a "pénz" kérdés többször a fejemben. Igaz, a vizsgálatok és konzultációk után mindíg megmondja mennyit kér. Nekem az első konz.10.000(hüvelyi UH-val), a második(rákszűréssel, cicivizsgálattal 9.000ft volt. Mennyit szokott kérni a lombikra? Külön van az előadásnak, az Uh-knak, leszívásnak, beültetésnek ára, vagy együtt egy komplett lombik?
Van kirakva egy árlista a recepciónál, ott úgy láttam, hogy 80.000 a lombik és 50.000 az ICSI. Ez összeadódik, vagy hogy számolják? Ha AHA-val lesz az plusz 50.000ft?
Én is úgy gondoltam, hogy ezen árak mellett külön nem szokás pénzt adni, már csak a szurik árai miatt sem...
Ti hogy gondoljátok?
zizzy

Sziasztok !

Kagyló: Nem is jutott eszembe a hálapénz dolog. + megszoktam, hogy ez egy magánklinika és úgyis elkérik az árát, akkor is ha én elfelejtettem volna megkérdezni. Beültetés után már nem találkoztam a dokival, utoljára akkor láttam, amikor a babácskákat berakta. Szóval még lehetőségem sem volt rá, hogy megkérdezzem. Ha egészséges babám születik, biztosan meglátogatom és valami komolyabb ajándékkal meglepem. De nekem ez még nagyon távoli. Egyébként meg ő úgyis megkapja az OEP-től, amit meg kell kapnia, úgyhogy ezen ne aggódj. Hidd el, lesz mire elköltened a pénzed !

Lldicsi:
Nagyon édi Domika, biztosana nagyon boldog lehetsz !

Inari:
Nagyon remélem, hogy most már csak az a kérdés, hogy hány pocaklakóm van !!

Duddu:
Köszi a megnyugtatást ! Több tesztet már tényleg nem merek csinálni. Tegnap direkt csak egyet vettem - az kell hétfőre -, nehogy megint csináljak egyet. Tiszta hülye vagyok, esküszöm !
somerset

Lányok!
Drukkoljunk Katácskáéknak és Seszi Adriéknak! Mindnyájuknál nagy nap ez a mai! Kép Kép
Hajrá Lányok, Fiúk!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++ Sokat gondolok Rátok! Kép

Melba, Stella!
Megfogadtam, hogy ha a mai vizsgálaton minden rendben lesz, akkor nem bizonytalankodom tovább és elhiszem, hogy iker kisbabákat várok és nem úgy mondom ki, hogy kettő lesz, hogy közben attól félek, hogy mi van, ha mégse és akkor mindenki tud róla...bla-bla-bla...

Erika!
Köszi a képeket! Nagyon cuki a kutyid! És hogy hóvirág van a kertetekben... irigy, irigy... Kép Kép
Azért nem nyavalygok annyira, mert sokszor azt sem tudom, hogy mi a bajom. Mások is meséltek ilyet, de volt, hogy ok nélkül elpityeredtem, meg ilyen marhaságok. Kép Kép
Van valami száraz kispetty kinézetű kiütésfélém több is, meg elég rossz az emésztésem. De ma azért mindenre rákérdezek.
Aztán meg úgy elmúlik, mintha mi sem lenne. Most pl. semmi bajom... Kép

Dia!
Jó, hogy benéztél! Jaj, Domi már annyira nagyfiú! Kép Lesz találka hamarosan, megyünk kirándulni! Kép

Stella!
Köszi! Kép Kép

réka
Vendég

ZizzyKép
Az lombikért csak akkor kell fizetni, ha nem TB-re megy. Magyar állampolgároknak öt lombik ingyenesen jár TB alapon, csak a gyógyszereket kell kifizetni, a klinikának a lombikért külön nem kell.

KagylóKép
Tényleg úgy van, hogy a beültetés után nem is találkozol a dokival. Olyankor meg te kapsz a pocidba egy-két-három babát és a dokitól két puszit, aztán lehet hazamenni. Utánna már nem kell bemenni hozzá Kép

wish

Akkor ha jól értem (mivel TB támogatott vagyok) nem kell kifizetni az árlistás pénzt?!!! Akkor sem ha AHÁ-t szeretnénk? (egyáltalán lehet ezt kérni, vagy az orvosok majd eldöntik?)
A vizsgálatokért mennyit szokott kérni?
-uh
-vizsgálatok
-előadás
-apa mintaleadás
vagymégmiegymás

Köszi!
zizzy

SziasztokKép

ZizzyKép
Lombiknál csak az első uh-t kell fizetni, azt amikor menstruálsz és megnézni, hogy lehet e kezdeni. Aztán már nem kér pénzt. Mi nem adtunk neki soha borítékot a fent említettek miatt. Ez egy magánklinika ahol előre megmondják, hogy menni a tarifa. Mi mostanság készülünk be hozzá Olivérrel és akkor valami szép ajándékot viszünk neki. AHA-t nem kérhetsz, azt csak akkor csinál ha már volt több sikertelen lombik. Előadás ingyenes. Ha megvizsgálják a férjed spermáját, azért kell fizetni. Mi régen 5 ezret fizettünk de az már három vagy négy éve volt.

StellaKép
Tudom, hogy sürgetnéd már a dolgot. ( a végén már én is tiszta zizi voltam )De tényleg nekik minden nap ajándék amit a pocakodban tölthetnek. Annyival is erősebbek leszenk. Az ikers barátnőmnek úgy indították már meg a szülést, annyira nem akartak a fiúk kibújni.

Isteni ez az időjárás!!! És azt hallottam a rádióban, hogy már végleg itt a tavasz. Ennek örömére vettem pár virágot a kertbe.
Megyek, mert úgyhallom, hogy felébredt a brigádvezetőKép

Puszi mindnekinek

KépKép
gigi28

Zizzy:
Ahogy Gigi is írta, AHA-t ők döntik el, hogy szükséges-e. Igaz, hogy ritkán, de akkor is sérülhet az embrió, úgyhogy csak akkor csinálják, ha kell. Nálam kellett, mert vastag volt a sejtfal.
Én az első UH-ért fizettem 10.000,- Ft -ot, majd legközelebbi alkalommal, amikor csak leleteket vittem (vizsg. nem volt) 8.000.,-Ft-ot. Ezek után semmi mást nem kellett fizetni "csak" a gyógyszereket. Ez nem volt kicsi összeg. Eltettem a blokkokat, úgyhogy ha gondolod leírhatom, hogy melyik mennyibe került. Persze, nem biztos, hogy te is ezeket a gyógyszereket fogod kapni. + választhatsz a gyógyszercsomagok között. A legolcsóbb 70 e Ft. A legtöbben a következő árkategóriájút választják, ami kb.120 e. Mi is ezt választottuk. A legdrágábbat szerettük volna, de Dévait is meghallgattuk és ez jobbnak tűnt.

Katácskának és Seszinek megy a drukk !
somerset

Kagyló:
Nekem mindig a Nyírőben kellett kezdenem reggel 8-kor és utána kellett mennem Dévaihoz 1/2 10-re. Ez nem mindig sikerült, mert Pestről Budára hosszú az út a dugóban, plusz a vérvételnél is kiszámíthatatlan, hogy mennyien vannak. A lényeg, hogy még délelőtt odaértem Dévaihoz és utána csak fohászkodhatsz, hogy időben végezzél. Nekem már volt úgy, hogy 2,5 órát kellett várnom az időpontomhoz képest. Fel is voltam háborodva (úgy magamban) először, de aztán megértettem, hogy lehet leszívás, beültetés is közben. Szóval vértezd fel magad, vigyél könyvet is !!
somerset

Zizzy nekem a páromnak 10 e-t kellett fizetni a vizsgálatért!! De ha tudjátok megcsináltathatjátok máshol is, nálunk a páromnak előszőr a nőgyogyóm adott beutalót, eg y andrológushoz, és ott teljes vizsgálat volt neki, nemcsak sperma.

Ági28

Köszi az ár infókat!
Még egy két kérdés, ha lehet...
-amikor a férjem leadja az anyagot a megtermékeyítéshez, az is díjköteles, vagy az benne van a Lombik (TB)árban? Ti fizettetek? Mert apa vizsgálatot nálunk magán andromókus készített, gondolom erre már újra ezért nem lesz szükség
Én is ezért örülök a magánklinikának, mert nem kell dugdosni a borítékot és találgatni mennyi is az annyi, ha meg nem jól gondolod, akkor meg pironkodhatsz brrrrrrrrrr. Igaz hogy a magánkilinikáknak húzós az ára, de csajok, ha őszintén belegondolunk nem hiszem hogy sokkal olcsóbban jönne ki a sima kórház a hálapénzekkel együtt. Ott nem csak az orvosnak illik adni, hanem nővérkék, asszisztensek is "elvárják". Na meg a Futószalag!
Igaz, ahogy írjátok a gyógyszerek sem túl olcsóak, de szerencsére be tudjuk vállalni Kép
Babócára/babóca lakra félre rakunk már évek óta kisebb összeget...most a készítésére megy el. Jobb helyre nem is mehetne, igaz Kép Kép
Köszi Somi, de ha majd kiderült, hogy pontosan mit is ír fel, akkor kérném el a listádat, ha azonos. De köszi Kép
Gigi mama! de jó hogy már ilyen régen volt, ugye??
zizzy

Zizzy:
Az anyagleadás már nem kerül pénzbe. Az benne van a lombik árban. Új vizsgálatot nem fog kérni.
somerset

Somerset
Tudod én nem magán klinikán voltam, hanem magán orvosnál. És azért elég sok különbség van, ezért nem tudom mit csinálnak és itt, hogy müködnek a dolgok. Köszönöm a válaszodat.KépÖrülnék neki ha leírnád, hogy milyen gyógyszereket kaptál, és mégha nem is azokat fogom kapni, de legalább lesz egy kis fogalmam az árakról is.Hát jó lenne ha nekem is szólna majd, hogy kezdjek a nyirőben, mert akkor szabit is meg tudnék oldani. Akkor nem zavarna ha sokat kellene várni.
Wish
Azt hittem beültetés napján szoktak adni...
Gigi28
Ha én is fogom vinni a babámat(babákat), akkor úgy fogok menni hozzá mint te. Hiszen a legszebb ajándékkal ajándékozott meg!Egy életre hálás leszek neki.Kép

kagyló

Sziasztok Lányok!

Fáj egy kicsit a pocakom, úgyhogy csak egy helyzetjelentés: tizenegy petesejt lett, ebből tíz érett,tehát holnap rájuk lehet számítani. Holnap reggel kell telefonálni, jövök majd a friss hírekkel!
Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám/ránk!

Puszi

Kata

Kép
szkatácska

Kata KépKép
Ügyik voltatok, ez szép eredmény, továbbra is mennek a drukkok!!! +++++++++++++++++++++++++

Seszi hírek valaki? Kép
hajnesz

Seszi szerintem benn van kórházban Vityánál. Azt írta SMS-ben, hogy használhatónak tűnik a minta. Kép Gondolom este ha hazaért, vagy holnap jelentkezik a részletes hírekkel.

KataKép
Szuper, mennek a drukkok a kicsiknek Kép

Wish

wish

Hahó! Kép
Én a kis hős páromnál voltam egész idáig!
Elöljáróban csak ennyit: Kép Kép Kép

Most gyorsan visszaolvasok!
Seszi
seszi

Nahát lányok!!!!!
Ilyen jó hírekre jönni! De jooooóóóó Kép)) Kép)))
Kata,10 érett tüsző? Igazán ügyes vagy!Ez aztán a jó kezdetKép
Seszi! Ne csigázz, gyere mesélj! Bár ezek a vigyorgó fejek nagyon beszédesek KépPárod előtt le a kalappal!!!
Előre a gyönyörű téli kisbbákért!!!
Várjuk a beszámolótokat és a jó híreket
Puszi:Z
zizzy

Seszi! Bővebben azért ha lehetne... Kép Örömködjünk együtt.

Kata! Szép termés, reméljük maradnak is, és lesz miből válogatni.

Zizzy! A pénzes dolgokon ne izgulj, úgyis szól ha fizetni kell, de lombiknál nem kell. Amúgy meg itt pont az a jó, hogy nem kell zsebbe dugdosni, nem ám elrontani a doktorunkat. Kép

Inari! Oly szépek a hóvirágjaid, de még Vanta milyen szép. Tényleg úgy megborzolnám a bundáját.

Dia! Jó, hogy jelentkeztél. Domi nőtt sokat úgy látom. Még mindig helyes hapsi, igazi férfiember. Kép Nem is tudom hogy lehet nem sírni oltásnál, nagyon bátor hapsi lehet.

Gigi! Ti betegség ügyben hogy vagytok? Meggyógyult a csepp gyermeked?

Enigma! Olyan cukik vagytok. A gyerekek önmagukért, te meg azért mert szakítassz mindig időt bejelentkezni.

Ági! Megy a drukk, hogy 21. előtt se, és után se jöjjön meg.
vanda978

Vanda, Igérem, hogy jo leszek Kép Dehogy is rontom!!! Főleg anyagiakban nem! magunknak sem vagyok az ellensége, így még egy röpke nyaralás is bele fog férni Kép
zizzy

Újra itt vagyok! Kép
Végre visszaolvastam! Jól esett átbogarászni a soraitokat, meg a képeket Kép, bár kicsit nehezen ment, mert elég dekoncentrált vagyok! Kép Remélem nem haragszotok meg, ha most csak magunkról írok. Még mindig a mai napi események zakatolnak a fejemben, és persze az a simogató jóérzés, hogy túlvan a párom a tortúrán. Kép Nem volt könnyű menet, főleg azért, mert egyáltalán nem tájékoztatták az orvosok a betegeket. Viszont találkozott sorstársakkal Kép, ami nagyon sokat segített napközben. Láttuk, hogy az előző napon műtöttek milyen remekül mozognak, - azért ez nem csekély meggyőző érv!!! Estére viszont elmúlt ez a hatás, és megint elkezdtünk izgulni. Szerencsénkre az esti viziten egy kedves fiatal orvos is ott volt, aki készségesen válaszolt mindenre. Szóval megnyugodtunk. Kép Tök sokáig bent lehettem, senki a világon rám nem szólt, hogy spuri haza, így f9-ig bent simiztem a férjecském lelkét. Reggel már csak sms-ztünk, n9-kor írta, hogy "vizit, fürdés, műtét". Ekkor nekem állt hatalmas görcs a gyomromba, és a többi sms-emre már nem is jött válasz. Szerintem elsőként tolták a műtőbe, ami nagyon jó volt, mert idő sem volt újra izgulni. Kép A következő sms már f11-kor jött, hogy ébredezik, minden rendben ment! Kép Háát én ekkor szárnyalni tudtam volna! De ha ekkor nem is, pár óra múlva már repkedtem, mikor a prof elmondta a páromnak, hogy az "anyag" is jónak tűnik. Kép
Egy szem bánatom van: az ébresztésnél volt egy kis köhögés vagy hörgés, és emiatt a tervezett holnapi hazajövetelből nagy valószínűséggel hétfő lesz csak. Én meg kedden elutazom...

De Lányok, én lehet, hogy telhetetlen vagyok, mert munka után a kórházba menet már hívtam is Krizsa Mágusunkat, hogy mikor randizunk. Hihetetlen empátiával rendelkezik ez a doki! Érezhetően szívén viselte ennek a műtétnek, és a páromnak a sorsát! Annyira ember tud maradni ebben a gépezetben, - csodálom őt, mindamellett, hogy maximálisan bízom benne, és tényleg hiszem, hogy ő egy babavarázsló mágus! Kép Szóval 6-án reggel már megyünk is hozzá. Kép Időközben pedig csináltatok még néhány vizsgálatot, kipróbálok egy újabb nőgyógyit is, remélem nem csalódok benne. Mióta folynak ezek a meddőségis dolgok, én akkorákat csalódtam némely orvosban... még ma sem tartanánk sehol sem, ha rajtuk múlik, és rájuk hallgatunk. A lényeg, hogy ezzel a dokibácsival együtt szokták csinálni a nőgyógyis-sebészi vegyes operációkat apósommal. Kép Úgyhogy most abban is nagyon hiszek, hogy ilyen téren is végre jó helyre kerülünk. Kép
Na jó, fúj-fúj protekciós lettem Kép, de eddig sosem használtam ki a lehetőséget! Nem is dicsekvésnek szántam, csak nagyon jól esett elmesélni. Mint ahogy az összes többit is. Remélem nem lettem túlontúl hosszú.

Sok jóéjt puszi! Kép
repkedőSeszi
seszi

Szia Lányok!

Zizzy!
Én is utálom a borítékosdit. Még akkor is, ha szívem szerint adnék, mert hálás vagyok, de a szitu az szörnyű. Dévainál viszont nem kell zavarba jönni és ez nagy szerencse! Kép

Kata!
10 tüsszencs! SZUPER! Gondoltam Rátok sokat! Kép

Seszi!
Nektek sem alakulhatott volna ennél jobban! És mindig meglátjátok a jó dolgokat, ami pedig erőt ad Nektek! Nagyon jó emberek vagytok! Főleg így együt!! Kép Kép

És egy kicsit magunkról:
Voltunk tegnap dokinéninél, minden rendben. Mindketten megvannak és mostmár dokinéni is kimondta, hogy valószínűleg maradnak is. Kép A kisebbik felel meg a valós korunknak (!), a nagyobbik 3 nappal idősebb a mérete alapján. Amúgy már komolyak a méretek: 29 és 33 mm! Kép Sokat mozogtak, alig lehetett lefotózni őket, még integettek is!
Szóval tegnap végre először tényleg repkedtem az örömtől, még az sem érdekelt, hogy beültünk kajálni és bármit rendeltünk az nem esett jól. Pedig elég ciki volt, hogy mindent otthagytam.. Kép

Kismamik, Anyucik!
A kis viszketegségem állítólag terhességi kiütés, valami toxi... a neve. Nem tudjátok, hogy mi a pontos név? Gondoltam, utánanéznék. De elküldött bőrgyógyászhoz, úgyhogy ott csak kiderül...

Aztán ma reggel volt nagy ijedtség, mert a hajnali szokványos pipilésnél rózsaszínes volt az, aminek sárgának kellett volna lenni. Azóta is nagyon-nagyon picit pecsételek. De felhívtam dokinénit és azt mondta, hogy teljesen normális hormonális tünet, ha nem erősödik, nincs gáz és ne csináljak semmi aktivitást a hétvégén. Most elhatároztam, hogy nem fogok tovább parázni. Bízom a dokimban és ő tök nyugodt volt.

Na most aztán jól kinyavalyogtam magam egy időre, meg dicsekedtem is... Kép szóval ennyi voltam.

Jó, hogy vagytok nekem, KÖSZÖNÖM!

réka
(10+2 vagy 10+5??? KépKép)
Vendég

Kagyló:
Injekciók:
Menopur: 2649,-/ampulla x8 = 21.192,-
Gonal-F: 4355,-/ampulla x11= 47.905,-
Cetrotide:9046,-/ampulla x4 = 36.184,-
Ovitrelle:4741,-/ampulla x5 = 23.705,-

Tabletta:
Duphaston:672,-/doboz x 3= 2.016,-

Hüvelygolyó.
Utrogestan:1035,-/doboz x 5= 5.175,-
Összesen: 136.177,-Ft

Szedek ezen kívül Prednisolon tablettát, Folsavat, Kálium-R-t és Elevitet. Ezek nem nagy tételek, talán az Elevit a legdrágább 2 e Ft körül van 30 db.

Megmaradt 2 db Gonal-F-em és 1 db Menopur injekcióm. Ha nekem már nem kell (és reméljük így lesz), akkor szívesen odaadom.

Remélem kielégítő választ sikerült adnom, de ha még van bármiféle kérdésed, nyugodtan kérdezz !!
somerset

Kata:
Gratula a szép számú petesejthez. Ebből biztosan még fagyibaba is lesz !! Kérjük a helyzetjelentést, hogy hány termékenyült meg !!

Seszi:
Örülök, hogy a műtétet sikerült átvészelnie a párodnak. Gondolom, nem könnyű lelkileg sem alávetni magát az embernek egy ilyen műtétnek, de a babákért mindent ! Drukkolok, hogy minden rendben, simán menjen ezután is !!

Réka:
Nagyon jó, hogy mindkét baba jól van. Bízz a dokinénidben. Nagyon sokan vérezgetnek terhesség alatt, ne ijedj meg. Egyébként először csak egyet látott az orvosod, ugye? Már bocs, de én nem régen csatlakoztam és próbálok visszaolvasgatni és kicsit keverem a dolgokat.
somerset

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: