Sziasztok
Egy napot nem jövök, és micsoda babaeső van.
Gratulálok Ritának Katicuskának és Nancsiéknak!
Sok boldogságot a babákhoz és sok tejcit.

Gyöngyi
Örülök, hogy volt végre egy jó estétek.

A szopipárnát a derekamra kötöm, és szembe fordítom a gyereket rajta, így nem kell tartani. És melegíti a hungarocell közben. Az enyém azért jó, mert a nagy súlyommal terhesség alatt összenyomtam, benne a golyókat így használhatóbb. Gondolom a tiéd jó kemény, próbáld, ki ha nagyon merev, kezdjetek el feküdni, rajta hogy összemenjenek a golyók.

Angi
Dobhatnál képet Lídiről, mert 1 hónapja nem láttam.
Anita
Nagyon aranyos Boti.Szép nagyfiú.

Itt tényleg alszik? Később, ha Levi többet fent lesz lehet ,hogy nekem sem lesz időm semmire.. Majd én is dobok egy füris képet.
Köszi a has infót.
Ez mindenkinek: Lányok ki meddig vérzett szülés után? Most lehet hogy hülyének néztek, de addig vérzek amíg húzódik vissza a méhem? Vagy hogy van ez?
Annácska
Lassan vagy gyorsan ,de nem sokára te jössz, úgy hogy babázhatsz.

Most jövök rá, hogy Ildi meg Gyezsu egy helyen vannak. Lehet hogy találkoztak, persze ha meg ismerik egymást.
Nálunk is tegnap vagy alvás volt vagy cicin lógás. Már olyan tejszaga van a gyereknek, mintha cicus lenne. Én meg nagy cicus ,mert én is tiszta tejszagú vagyok.
Cory
Nagyon aranyos a hármas csapat.
Sullyxnak jobbulást remélem nincs semmi komoly.

Vok
Már neked sincs sok hátra és babázhatsz.
Era
Neked kitartást és nem sokára ott lesz veled a poronty, aki kárpótol majd, ezért a pár nap rosszkedvért, hogy nem akar kibújni.
Vikó
Te hogy vagy? És Dominik úrfi?
Tünde
Azért dobj egy képet, ha kész lesz a konyha
Eszti
De jó nektek akkor már elmondhatjátok ,hogy volt mini baba tali
Babetta és Levi 2+3