A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Duda Kép!
Köszi Kép
Ti is hiányoztatok nekem!

Majola!
Julcsi Kép
Nyúlhusi Kép. Igaz Nyúlné?
Én is szövögetni akartam!
Úgy vettem ki, hogy egyfajta hajhullás elleni samponuk van. Piros és fahéj illatú.

Bébiétel:
Tudjátok, hogy szeretek főzni. Na ehhez képest Lili nem volt hajlandó semmit megenni (illetve most sem nagyon), ezért vettem üvegeset. Igaz, azt se ette, úgyhogy nekünk elég volt egy üveg is egy napra (sokáig szopott sokat). De azért baromira frusztráló, hogy nap, mint nap úgy néznek a főztömre, mint egy tál takonyra!!!! BOCSI!!!! KépKépKép

Orgonabokrokat megmetszettem. Anyósomé volt a kert, ami az építkezés alatt egy kicsit tönkrement, még nagyon sok tennivaló lesz vele, mire lesz belőle valami. De az orgonák gyönyörűek, tömöttfejű, mélylila. Már alig várom!

Ayse

ayse

Megann Kép!
Kitartás! Én már 5 éve csinálom! KépKépKép
A mai napig van, hogy Lili azt kéri, én etessem! Akkor hajlandó megenni egy minimálisat.
Õ is szeret főzni, de a saját főztjét sem szereti. (És szerintem az én férjem se etette soha - mindig mondom, hogy legközelebb férfinak születek Kép)

Ayse

ayse

Megann!
A sinlac olyan, mint a tejpépek, amit boltban lehet venni, de nem olyan nagyon édes. Én a főzit is szoktam vele sűríteni, meg délután magában v. gyümivel is azt eszik Leon.
Forralt vízzel kell összekeverni, de a tápival is lehet, ha sztrájkolnakKép
A dokinéni tudja felírni receptre. Nestlé gyártmány és Sinlac a neve (szentjánoskenyérmag és rizs alapú).

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann!
Még egy dolog, nekem Noel is baromi szar evő volt(na most se szuper, de sokkal jobb, mint kicsinek), folyamatosan kínlódtunk. Szóval megértelek, iszonyú idegesítő, amikor nem esznek.
de ne hagyd magad!Kép
Nem szabad idegeskedni, mert azt a babó is átveszi és még jobban nem fog enni.
Örülj neki, hogy Léna csak a tápival sztrájkol és mindent szépen megeszik.
Tényleg lehet, hogy csak a cumisüveggel van baja, ha minden más egyébbel nincs gondja.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann!Kép

Apa nem is segítKép
Hát elég szomorú.
Nem tudom megérteni az ilyetKép
Nekem mindenben segít ami Lívivel kapcsolatos.
Eteti, fürdeti, pelenkázza, játszik vele sőt még egyedül elmegy vele sétálni isKép

Viszont nem segít a házimunkában, de azt nem is várom ezek után el tőleKép

Imádom, hogy ennyire odavan a lányáért!!!!KépKépKép

Mea
mea

Sziasztok!

Tököm kezd tele lenni a babanettel, de nem kicsit. Délután írtam, és látszott is, most meg nem...
Ennek okán most esélyem sincs újra leírni az egészet, úgyhogy csak annyit:

Ma tárkonyos-gombás pulykamellet csináltunk Apának tricolor pennével, meg zöldsalival.
Recept? KépKépKép

Majola, Dudu, Annamami, meg akik még jöttök a szigetre:
Mikor taliznánk? Úgy néz ki, tudunk menni. Hacsak nem esős lesz az idő.

Kuha,
fel a fejjel, okosabbat én sem tudok Kép Próbálj Gergőre koncentrálni, meg a kertetekre, az talán segít kicsit. Kép

Megann,
nemevés Kép
Nézd a jó oldalát: tinikorában nem fog folyton a fogyókúrás receptjeivel nyaggatni Kép

Nagyon hülye vagyok ma, megyek is inkább, és eszem egy somlóit Kép

Ja, eldöntöttem, hogy mától jóanya leszek, és főzünk Apának minden nap, meg ilyenek. Kíváncsi vagyok, hogy meddig fog tartani a lelkesedés, meg Máté türelme Kép
Eddig sosem főztem ilyen egyszerű kaját két és fél órán keresztül Kép
A megfontolás: talán kimegy belőlem a depis ördög.

Pusztok

Sisotris és Máté
23.0

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megann Kép!
Neked mi segített hólyaghurut-ügyben? Ha gondolod, írd meg priviben!
Köszönöm!

Ez a nyúlhúsos bébikaja nem hagy nyugodni. Minek nézik ezek a gyereket, vadászkutyának?

Ayse

ayse

Sis!

Az a tricolorpenne az update 1-es ugye????KépKépKépKépKép
Na szép, direkt leírod mi jókat esztek, hadd csorogjon a nyálunkKépKépKépKép

Szerintem Léna tinikorában is lesz fogyókúra!NEKEM!!!!!Úgyhogy lehet hogy még jól is jönne ha nyaggatna, ehhez viszont az kell hogy faljon mint egy farkas, de ez egyenlőre nem így vanKép

Mea!
Ne is mondd!Apa is odavan a lányáért csak ne kelljen csinálni vele semmitKép, max játszani.
A mai fürdetést is végigüvöltötte, ha apja fürdeti üvölt, mert apja még mindig a búvárleflexre hivatkozva locsolja Léna fejét.
Sejtheted hogy ezt Léna mennyire értékeli...
Képtelen a gyerekkel érezni....

Na aztán meg reggel elmegy és most fürdetésre talán hazaér valamikor még addigra semKép

Úgyhogy nekem is 0-24 órás szolgálat van...
Most is osztotta az észt apa, hogy ne erőltessem a vacsorát, mire édesen megkérdeztem, hogy hajnalban fölkel etetni, ha Léna éhes lesz mert kimaradt a vacsora???
(persze sosem ébred föl és Léna van hogy éjszaka felsír 20-30 percenként, akkor kelek, cumi vissza-fejsimi-tea.
Kíváncsi lennék ő hogy viselné ezt a 24 órás szolgálatot???
Én már kezdek kiborulni bele....Kép

Barbapapa!

Aha szerintem is a cumisüveggel van baja.
Egészen addig amíg tápszer van benneKépKép.KépKép
Bezzeg ha fincsi cukros teácska vagy színes üdítőcske lötyög benne, akkor egyből nincs semmi baj a cumisüveggel..., már messziről tátog, mint ponty az halárus akváriumában..KépKépKép
Na ennyit az én kis terroristámrólKépKép
El se tudom képzelni, hogy szegény Hari hogy kilehet, amikor Lili semmit nem hajlandó enni anyatejen kívül...

Na ezt a sinlacot lehet hogy ki fogom próbálni, hátha...

Egyébként már én is úgy csalok, hogy a reggeli tejpépét nem vízzel hanem tápival keverem össze, hogy az legalább tuti meglegyen...

Kajatéma:
Én már mindenféle tejpépet adok ám Lénának, rizses, gyümis, kekszes, ma vettem kekszespiskótásat...
Bevallom "véletlenül" mindig többet csinálok, mert olyan nagyon fini, pláne a kekszes(persze norbi update 1esKépKépKép)

Ja és kapaszkodjatok meg, láttam MÉZES tejpépet!!!6 hós kortól, ha jól emlékszem...
Nem arról volt szó, hogy a MÉZ az szigorúan csak 1 év fölött, mert nagyon veszélyes is lehet????

Na erről ennyit...

Jó éjt mindenkinek!

Megann

Kép

Kép
megann

Cinka Kép!
Te még Miskolcon időzöl?

ayse

Ja és a mai adataink

Léna:
6 hósan és 8 naposan
7,0 kg
64 cm

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Nyuszkóhús nagyon fincsi ám!
Én nagyon szeretemKépFőleg tejfölös változatban nagyon fini...
Juj most hogy mondtad, nagyon megkívántamKép
Férj nagypapája foglalkozik nyulakkal, szokott is eladni, majd mondom is neki, hogy vágjon nekem egy nyulat(szegény nyusziKép), de hát ilyen a természet, mi vagyunk a tápláléklánc tetején...

Bébikajában is kóstoltam már, semmi különös...szerintem a babóink nem tudják hogy nyuszkót esznek...Kép, vagy inkábbKép

Küldj privi mailcímet és megírom hogy nálam mi volt a gyógyír...

Megann

Kép

Kép
megann

Ja és Ayse!

Nyuszkóhús az egyik legegészségesebbKépgondolom ezért rakták bele már a bébikajába isKép

M.

Kép

Kép
megann

Nyuszihusi:

Az ötödik hónapban ettem egyszer, saját kezűleg főztem belőle pörit, de már a készítésnél nem éreztem frankón magam. Lett is belőle nagynagy gyomorégés... Aztán rájöttem, hogy a nyuszik a barátaink, és többé nem fogom őket megenni. Lassan így vagyok a bocikkal, meg a cocákkal is, főleg, miután Tiszasason, Apa anyukájának szülőfalujában összehaverkodtam két fehérrel, meg két mangalicával Kép Röfögtem nekik, ők meg először néztek bután, hogy ennek mi baja, aztán visszaröfögtek Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Majola!

Prüntyi helyett válaszolok, kb 50 perc a nyugatibol az ut vonattal és az állomástol 5 perc babakocsira laknak PrüntyiékKép
Vannak gyorsitott vonatok is amik nem állnak meg mindenütt, de azok csucsidőben járnak, Ti gondolom nem akkor utaznátok kiKép
A www.elvira.hu-n esetleg menetrendet is látsz, de ne Veresegyházat ird be célállomásnak, hanem erdőkertest, az az állomás van közel PrüntyiékhezKép

Megann!

Úgy örülök, hogy leírtad Léna adatait, az én lányom 4 hosan volt 62 cm és 6,55 kg és kicsit megszeppentem, mert a téli topicban a később született babák is nagyobbak mind súlyra,mind hosszra....

Nemtom, melyikötök irta, h Gyömrőre akar költözni, én Maglódon laktam "lánykoromban", elég jol ismerem Gyömrőt is(bár babás szempontbol nem), szerintem elég jo hely, meg a közlekedés vonattal szuper, viszont a 31-es és a 4-es befele reggelente katasztrofa!!!!
Komolyan mondom, h ha reggel 6 után indul az ember minimum 1/2 óra dugot számoljon!
A másik, h nem olyan szép a táj, nem jo a levegő a gödöllöi-dombság településeihez viszonyítva....

Jo éjt mindenkinek!

Kép
hencsi

Húúúúúúúúúú lányok, sziasztok,
Ma enyummal elcsavarogtunk, meg fogorvosnál jártam, és mostanra tudtam kb. visszaolvasni, de mire a végére jutottam elfelejtettem, kinek mit írjak! Kép Na jó néhányra még emlékszem!

Kuha, nagyon sajnállak, és meg tudlak érteni, én 3 évig laktam így miután kijöttünk Veresre, bár kicsit jobb volt a helyzet, apósomat szerettem (szeretem) csak egy hosszú szőrű kutya is volt a lakásba én pedig allergiás voltam rá, és 2 évig szedtem a zyrtecet, mire párom is belátta, hogy így nem lehet gyereket vállalni...nem részletezem...DE HÁT ITT VAGYUNK MI NEKED MEÁVAL! Hencsi jól mondta, ha elárulod hol laktok, akkor talizhatunk, mert pár nap kivételével mi sem csinálunk semmit egész nap! Kép
A talira meg persze hogy jöhettek!

No látom alakul a vonatos csapat! Kép

Lányok első ötletnek felvetem a Május 1 (hétfőt) hacsak nem akartok felvonulni! Kép
Aztán vitassátok meg a dolgot!

Duda,
Jól olvastam most HA-s tápit keversz Natinak?
Azt keverheted más higításban?

Majola,
Nagyon édes Julcsi! Kép
kb 45 perc az út.

Én is teszek fel képet, ma készültek...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sis,
akkor ezért nem eszünk cicát és kutyát se???
Kép

Pedig a viszkázmacsektól szép lesz a bőr...
selymes a szőr (haj)...
Vendég

Prüntyi,
madzagharapós-csúnyánnézős és nyalógatós képek nagyon tutik!!!
Vendég

Prüntyi,
el is felejtettem, hogy mi is megyünk. (Ja, Apa most mondja, hogy ő fel akar vonulni KépKépKép)
Tüncsi aranyos nagyon, csini a sapija is! Mi az a homlokán?

Havtunde,
végre előkerültél? Illik így elbujdosni? Utoljára Süsü rokonomtól láttam ilyet KépKép
A viszkász nem macskából készül... azt hiszem...
Bár a zosanban láttam egyszer kiírva, hogy: Macskakonzerv... KépKép Elég brutálul hangzik

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Négy percet siet a babanet órája...
Legalábbis a time.kfki.hu -val összevetve. Ha valakinek vitázni támad kedve, a support@kfki.hu címre írhat levelet az atomóra hibás működésével kapcsolatban.
(Diktálta Apa, az Úr után 2006-tal, meg még 81-gyel, a 22:40-edik pillanatban)

Sis Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis, Kép
de ha a viszkásztól fényes lesz a szőre, akkor nekünk meg a macskától. Nem?
Na jó, téma lezár, macskatartók kitiltanak...

Csavarogtunk, aztán aludtunk, aztán győztem visszaolvasni... blablabla...
A köv. pár napban is ez várható, ebben a szép időben!
Vendég

PrüntyiKép,
nagyon cukorborsó a lányod... és ez a sapka!!!
(ilyenkor sajnálom, hogy nem lett lányom... de csak egy picit!)Kép

Na jó éjt, megyek, mert leesek a székről!
Remélem, ma jóóóó éjszakája lesz mindenkinek (elsősorban a fiamnakKép)!
KatiKép
Vendég

Helló!

Na, ilyen sem volt még, ma én vagyok az első!

Prüntyi!

Nagyon édes a lánykád ebben a rózsaszín sapiban! Kép Látom, Ti már tavaszias sapit hordtok. Én egyszerűen nem kapok sehol olyan sapit, ami tavaszi, nem vastag, és kötős, és fiús!!!

Jó, hogy feltetted ezt az ültetős képet is, mert már akartam kérdezni tőletek, hogy ki az, aki már ülteti a babakocsiban a gyereket? A maximumom van a háttámla?
Én kb. a 45 fokosra döntöttem, gyönyörűen ült Gergő, de elég hamar lecsűszott mindig. Igaz, nem az ültetős "karfa" volt rászerelve a kocsira, hanem még a téli.
Na, én is ki fogom próbálni.

Sistoris!
Tied Apa nagyon profi lehet a számítógéphez. Én is észrevettem már, hogy siet a Babanet órája. Olyan időpontokat ír ki, ahol még nem is járok, de azt jelzi, hogy akkor lett elküldve.
Na, ezt jómegaszontam!

Mikor tudnánk esetleg megejteni számítógépünk védelmét? Szólj, hogy nektek mikor lenne jó! Nekük ált 3/4 8 -8 után már tökéletese, akkor Gergő már nagyban alszik.

Kép
kuha

Sziasztok!

Tünde,
én is így vagyok, inkább csavargyár, meg kert, de azért ti sem lesztek elhanyagolva! Kép

Kuha,
Máté is ül a kocsiban, kb. három hete már, de nincs is karfa, csak az ötpontos öv tartja Kép
Akkortájt nekünk is jó.
Csörgetlek majd.

Egészen jól aludtunk, fél nyolckor fekvés, tizenegykor cici, kettőkor cici, aztán meg fél ötkor, és nemrégen. Közte nem mászás, hanem alvás Kép Ügyes gyerek ez a Máté, csak néha elfelejti.

Ma délután Mira kisasszonnyal randevúzunk Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
23+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

jó reggelt!

szegény Viki eléggé kivolt tegnap du-tól az oltástól, pedig kedden du kapta (új). Kép Tiszta vörös lett a lábija, és melegnek éreztem a testét, kúpot benyomtam, egész éjjel szépen aludt. Ma meg sírva ébredt 7-kor. Kép Most jobb, és nincs láza, megmértük. Viszont még mindig fáj a fejem rohadtul, plusz elég rossz kedve van a babámnak..

Remélem javul a helyzet..

Prüntyi!
Szájban madtag nagyon jó. Kép

Dóri&Viki 23-1
Vendég

madtag=madzag Kép
Vendég

Dóri,
szegény Viki Kép
Örülök, hogy azért hamar túl van rajta! Nektek nem mondta a dokinéni, hogy borogassátok?

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis,
de mondta, de eddig egyik oltásnál sem lett ilyen a csülke. Kép most meg üvölt, ha ráteszem az állottvizes borogatást.
Vendég

Jóóóóó reggelt!!!!Kép

Prüntyi!Kép

Juj nagyon cuki TündikeKép
És nem hiszem el ugyanilyen esernyőkocsink van és ugyanebben a szíbónben!!!!Kép
Tök jó, nem?

Kuha!Kép

Lesz itt még csapatos strandolás is meglásd!Kép

Na persze lányok Veresre elmennétek ide Verőcére meg nemKép
Pedig 40 perc vonattal és gyorsítottak mennek amik csak Vácon és utána Verőcén állnak meg....
bizti nem akartok ide jönniKépKépKép
Most szomorú lettem.....

Na jó csak viccelekKép

Persze én szívesen megyek veresre talira csak talán nem május 1 lenne a legjobb mert szerintem legtöbben családi progit szerveznek akkor, nem???

Férjek meg talán annyira nem vágynak babatalira???Kép

MegannKép
hát le a kalappal, én nem bírnám.
Anno Zsófynak is mondtam nem semmi így végig csinálni...
Nehéz lehet csaka muszáj nagy Úr!!!

Megyünk hétvégén át Esztergomba Lívi uncsitesójának 1 éves szülcsinapjára(akiről múltkor tettem morci képet felKép)

Zsófyék is jönnek, már azóta nem találkoztunk csak 1x fél percre de nem is beszéltünk.
Hát elég szar szitu lesz az bizti, de mondjuk engem zavarni nem zavar egyáltalán.
Én nagyon felrántom magam, meg is jegyzem jól mélyen a dolgokat de viszont nem vagyok haragtartó sokáig.

Remélem azért nem lesz semmi gond, végülis a 3 gyerek olyan édes és kár lenne ha ők innák meg a levétKép

Na ma elég borús egyelőre az idő, remélem esni nem fog.

Szép napot Nektek!!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Dóri!
Viki babának jobbulást kívánunk!
Te pedig kérj Sistől kis vuduzást a fejfájásra, Aysenak szokott segíteni!Kép

Sis!
Hát, ti Apával aztán nem vagytok semmik!KépKép
Izlett neki a vacsora?

Kuha!
Nati hétfő óta ül a b.kocsiban, illetve inkább félig fekszik.Kép

Prüntyi!
Tündike képei nagyon jók! Édes rajta!
Május 1? Az nem piros betűs?
Milupa HA-s pépet kap a lány, ez gyáltalán nem híg, hanem jól kanalazható. Először nekünk is a Nestlét írták fel, de miután írtad, hogy azt csak cumisüvegből lehet adni, inkább ezt kértem.
Úgy emlékszem, Davallia Pandája is Milupát kap, ő is azt írta, hogy hígabb, tejbegríz állagú ez a pép.

Zsuzsa!
Csak látnám már!Kép Após szerint kár izgulni, még egy gyerek sem maradt négykézláb.

Ayse!
Imádom az orgona illatát! De jó lesz nektek, ha elkezd virágozni és beborítja a kertet a finom illat!KépKép

Mea!
Jobbulást!KépKép

Andi&Nati 32+4

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!Kép

KösziKép

Davallia!Kép
Jaj remélem hamar visszajön Panda étvágya!!!

Mea
mea

Davallia!

Megértem az aggódásodatKép
Reméljük átmeneti a kajasztrájk.

Én szakítva a hagyománnyal megpróbáltam tápszert adni Lénának tejpép helyett reggel.
Hát persze hogy nem kellett neki, pedig tök éhes volt..
Hát erről ennyit..

Nem jön fogica??Állítólag az is étvágytalanságot okoz.

Mea!

Hidd el én is kész vagyok már...
Tegnap is karomon a gyerek, oldalamon táska, kezembe papírok, így bumlizok mindenhova, hivatalos dolgokat intézni(mert ugye apa nagyon rendes, azért ad ilyen feladatokat, hogy elfoglaljam magam és ne unatkozzak)
Mondtam neki, hogy csak hiszi hogy ezzel jót tesz nekem.
Rettenetes gyerekkel eljutni bárhová is, még autóval is...nincs parkoló, szűkek a bejáratok, a folyosók...áhhhh hagyjukKépKép

Másrészről meg mondtam apának, hogy itt mindenki wellnessel, utazik, várostlátogat, mi meg itthon csesszük a rezet, mivel a "munkát a céget" nem lehet itthagyni.
Tehát ördögi körben vagyunk, hiába tehetnénk meg anyagilag hogy többet járjunk-keljünk a világban, mégsem megyünk még annyit sem mint egy átlag ember, sőt még egy nyamvadt pedikűröshöz sem tudok elmenni, mert nem tud itthon lenni 2 órát hogy bevállalja Lénát...
Na most jól kidühöngtem magam, bocsiKépKépKép

Sis!
El a kezekkel a macsekoktólKépKépKép
Úgy szeretnék egyetKépKépKép, de most nem lehet...

M.

Kép

Kép
megann

Megann!Kép

Nem is toooom mit írjak???
Úgy segítenék de sajnos nem tudok...
Nem lehet vele valahogyan megdumcsizni h legalább hétvégén vállalja be őt néha???
Mondjuk lehet nem is szívesen baznád rá az eddigi hozzáállása miatt.

Anyós-após-anyukád-apukád nem tud segíteni néha???

Vagy messze laknak???

Kérlek írj már egy mailt bbb@vipmail.hu-ra és akkor inkább priviben írnék erről.

Mea
mea

baznád(KépKépKép) = bíznád bocsánat

Mea
mea

Sziasztok.

Jucc.
Jobban vagytok már?Remélem igen!!

Bodza.
Köszi az infót.

Ayse.
HólyaghurutKépKép

Megann.
Én adtam tegnapelőtt danoninót Melinek,nagyon izlett neki,de azért nem viszem még túlzásba.
Rossz lehet,hogy a párod nem nagyon segitKép
Hál istennek az én párom amiben csak tud segit.Az esti fürdetés szinte csak az övé és élvezik mind a kettenKép

Majola.
Julcsi nagyon ügyes!!Kép

Kuha.
Lottózáshoz megy a drukk!Kép
Nekem már Meli ül a kocsiban,nagyon szeret kuksolni.Kép

Nemesek.
Hintás kép cuki.
Tegnap mi is hintáztunk,majd teszek képet.

Sisotris.
Főzéshez nagy kitartást!Kép

Prüntyi.
Képek egytől egyig naggggyon cukik.

Dori.
Csúnya szuriKépJobbulást!
FejfájásKép

Davallia.
Gratula varázsitatóhoz.Mi most tanuljukKép
EvésKépNem lehet,hogy a foga bántja?

ancsi26

Tünde,
az utolsó az éppen olyan huncut nyelvnyújtogatós!

Sis, Kép
Születésekor megnyomódott, állítólag 2 éves koráig felszívódik, de már sokkal halványabb mint volt!

Nemesek, köszi Kép

Kuha,
nem teljesen ültetett, csak félig, de Tüncsinek is az az első dolga, hogy letornássza magát gubóba. Kép
Én igazából nem kötőset kerestem, de mikor ezt megláttam…itt veresen 4 bababolt van ott biszti találsz valamit, ha gondolod valamelyik nap elmegyek értetek, és körbenézel és lesz egy kellemes napunk! Kép

Dori_bp, Kép

Mea, Kép
Ki mondta, hogy Verőcére nem….? Megverjük…Kép

Duda,
de piros betűs, és akkor nem lehet talizni…? Kép
ok, Milupa, és ezt az előírt keverés szerint kapod a grízes állagot? Akkor ez is receptes?

Davalia Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Lehet, hogy még én is megemelem egy kicsit, az még mindig nem a 90 fok, talán nem csúszik úgy le.
Okés, megbeszélhetjük, ha tényleg eljönnél értem, akkor benézhetünk a bababoltokba, és tényleg lesz legalább egy jó kis napunk. Cora, Auchan már kb. 3x megnézve, semmi épkézláb sapi.

Megann, Barbapapa!
Nekem meg pont az ellenkezője a gondom, mint Nektek.
Gergőre már lassan infúziós csövet kell(ene) szerelni, hogy egész nap kajálhasson.

Átlalában ezt eszi egy nap:

reggel 260 ml tápszer
tízórai kb. 2 alma + egy üveges gyümölcs elkevere
ebéd 2 üveg főzelék
uzsonna szintén 2 üveg főzelék
vacsi 260 ml tápszer

rosszul vagyok, és egyfolytában úgy viselkedik, mint aki egy hete nem evett.

Ja, és nem tudom, ki hogy van vele, de Gergő igen erőlteljesen ráérzett a hiszti ízére Kép
Ha valami nem tetszik neki, megfeszíti magát, semmit nem tudok vele csinálni, dobálja a fejét hátrafelé, és persze ordít hozzá. De olyan szinten felhergeli magát, hogy még egy óra múlva is szó szerint hüppög. Én ilyenkor már csak röhögök rajta, de amikor igaziból elkapja őt a "harctéri ideg", akkor nem annyira vicces.
Általában ráhagyom, mást úgysem tudok vele csinálni, és ez eddig be is jött.
Megmagyarázni úgysem tudom neki. Kép

Tegnap már sorozatot csináltam róla, annyira vicces volt, ahogy próbálkozott:

KépKépKépKépKép

Kép
kuha

Prüntyi, Tündi nagyon aranyosKép És milyen elszánt arcot tud vágni!
Május 1: nekünk asszem mindegy, mert nálunk sajna nincsenek hétvégék és hétköznapok, mert apa nem ilyen rendszerben dolgozik. De ahol igen, ott lehet, hogy anyukák örülnek, hogy otthon van a felszabaditó sereg egy napigKép

Tegnap Kuha helyzetelemzése után felvetettem Apának, hogy lehet, egyedül érzem majd magam Gyömrőn. Mire Õ:
-Majd gondoskodom neked társaságról.
-???
-Hát olyan kurta farkú, göndörszőrű, turcsiorrú...
Az a rögeszméje, hogy Gyömrőn majd mangalicákat fogunk tartani. Brrrrrr. Õsszel volt egy vidéki lagziban, ahol csinált pár képet a párról és egyetlen videót...... a disznóólban a röfikrőlKép

Sis, akkor holnap séta előtt jössz hozzánk?

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Majola,
megyek, köszi Kép
Mikor?

Később jövök!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Tündike sapkamegkötőrágós mérgesnézős képét nem tudom szó nélkül hagyni, tényleg, képeslapra való.

Kuha, Gergő nagyon aranyos a hisztis képekenKép, olyan helyes nagyfiú már, a talin is megcsodátam.
Mindenképpen megkötős sapit akarsz? Én sem találtam abból tavaszi fiúsat, úgyhogy vettem egy Kenguru Goldos kukásat, és nagyon szeretem rajta.
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Prüntyi!

Szerintem sem mindenkinek jó a május 1.
Nekünk bizti, hogy nem, mert Majola elméletéből kiindulva nekünk is csak a vasárnapok adatottak meg Apával, ill. az ünnepnapok. Úgyhogy mi akkor szeretnénk majd Apával lenni.

Majola!
Tied férj nem egy elveszett ember, az biztos!
Nem rossz üzlet ez a mangalica tenyésztés, pláne, ha már van is, aki foglalkozzon vele (TE) Kép Kép Kép
Kár, hogy a pasik így gondolkodnak. Néha az én férjemnek is vannak hasonló csodás ötletei. Csak nem mindig örülök, hogy az én nyomoromon poénkodik.

Nem akartalak entántorítani a vidéki élettől, mert természetesen megvannak ennek is az előnyei.
Én, aki panelban nőttem fel, pl. kimondottan élvezem, ha nyáron kiülhetek a kertbe, vagy lenyírhatom a füvet. És szeretem ezt a csendet is, ami itt az utcánkban van.
És valszeg nem lenne problémám akkor sem, ha ide valósi lennék, és itt lennének az ismerőseim, a szeretteim stb. De így??? Kép Kép Kép Kép

Kép
kuha

Tegnap mi is hintáztunk,bár kicsit szűknek bizonyultKép
Kép

Meg lovacskáztunk is a barinőm segitségével:
Kép

Nem lehet elég korán kezdeniKép
Kép

ancsi26

Manka!

Tényleg jól áll Jack-nek ez a sapi! Kép A kukás azt jelenti, hogy olyan hosszú, mint a sipka? Gergőnek is van olyan, az az egy, ami vékonyabb, mostanában azt hordja. Csak éppen kezd kicsi lenni a fejére.

Igaziból csak azért akarnék megkötőset, mert azt gondoltam, hogy a nem megkötős könnyebben lecsúszik a füléről. Ezek szerint nem? Lehet, hogy mégis olyat fogok venni, pláne, ha abból nagyobb a választék.
Jó sapik vannak a Kenguru Gold-ban?

Kép
kuha

Ancsi!Kép

Nálunk is apáé az esti fürcsiKép
Úgy látom élvezi ő isKép
Melike anyira édes kiscsajKép

Kuha!Kép
Gergő még hisztisen is a legjobb kispasiKépKépKép
De olyan kis rátermett az biztiKép
Ma már jobban vagyok, remélem hamarosan talizhatunk végreKép

Prüntyi!Kép
Jól van na....Kép
Majd én is csatlakozhatok hozzátok Veresen egyszer???Kép

Majola!Kép
Milyen jó kis ötlete van a férjuradnak!!!Kép
Jól kitaláltaKép

Manka!Kép
Nagyon édes az új kis sapkában!!!Kép

Na megyek mert tízórai vanKép

Mea
mea

Ancsi!Kép
Melike mennyi idős most pontosan?

Lányok!Kép
Kezdem úgy látni csak Lívi ilyen fekvős, gurulós már csakKép
Nem baj még ugye?
Meg ő olyan bébi-baba mégKép

Mea
mea

Sziasztok!

Benianyu, AncsiKépKép
Köszönjük a bókokat!

Kuha,
Sajnálom, hogy ilyen rossz neked ott Mogyoródon. Azon meg teljesen kiakadtam, hogy nem köszönnek vissza a kismamák. Én mindig azt hittem, hogy falun sokkal közvetlenebbek az emberek, mindenki tud mindenkiről, és megállnak az utcán dumálgatni, ha összefutnak. Szóval, üdvözlöm a bájos, kedves mogyoródi kismamákat!!! De a jó idővel tényleg biztos jobb lesz egy kicsit a kedved is (bár remélem, hogy nem csak egy kicsit)!
Gergő hisztis képei nagyon édesek! Gergő pedig annyira szép baba! Azt meg szabad kérdezni, hogy mi volt a hiszti tárgya?

Férjemmel mostanában mi is gondolkodtunk azon, hogy valahova Pest vonzáskörzetébe kellene költözni, mert itt az életben nem lesz esélyünk kertes házra, gyerkőcökkel meg azért csak az lenne az ideális. De én is mindig attól félek, hogy így érezném magam, mint Te. Mindig is Pesten laktam, biztos nehezen szoknám meg a vidéki életet. Ráadásul elképzelésem sincs arról, hogy bírnám majd az ingázást be Pestre, ha majd újra dolgozni megyek. Úgyhogy azt hiszem maradunk Pesten. De legalább ebből a tízemeletes paneltól tudnánk már megszabadulni! Annyira utálom, hülye szomszédok, távfűtés, néha meg rámtör a páni félelem, hogy mi az istent csinálnánk tűz esetén. Hogy menekülünk ki innen a nyolcadikról? Pláne azóta, hogy egy nő a hatodikon már vagy egy éve totálisan megzakkant, és azzal fenyegetőzik, hogy felrobbantja az egész házat.

Ayse,
LiliszájKépKépKép
Te szegény, hólyaghurutKépKépKép Nekem is volt kb. egy évig, hogy havonta kitört rajtam. Borzasztó kellemetlen egy nyavalya! Remélem gyorsan hat majd az a kúp!

Zsuzsa,
Gratulálunk Julcsinak a kúszáshoz! Nagyon ügyes a leányzód! A képek pedig gyönyörűek, az elsőtől teljesen elolvadok!
Apa nagyon kis humoros.Kép

Benianyu, Kati,
Hintázós képek nagyon klasszak!

Prüntyi,
Hát ezek a képek! Már szavakat se találok! Valami csodálatosak!!! Madzagcsócsálós és nyelvöltvehuncutkodós a fő kedvenc. Tüncsi gyönyörű!

Dóri,
Viki lábacskája gyorsan jöjjön helyre!

Manka,
Jack irtó jóképű, és nagyon jól áll neki a kukássatyó!

Ancsi,
Annyira bírom, hogy Melike mindig ilyen kis jó kedélyű, huncutkodós! Meg kell zabálni!

Mea,
Még jössz nekünk egy új sérós Livi képpel!Kép

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok Lányok!

Szerencsésen hazaértünk.

Nagyon-nagyon jó volt. Aki szeret síelni és a gyerekeket is magával akarja vinni, annak ez a hely ideális és annyira veszettül nem is drága. A legnagyobb előnye pedig, hogy kb 3 óra az út.

Majd teszek fel képeket.

Mindent visszaolvastam végre, de sajna nem tudok válaszolni mindenre.

A holnap délelőtti séta minket is érdekel, ha nem zavar, hogy apa is jön. Még szabin van ezen a két napon és nekem is könnyebb, ha Bazsit lefoglalja a játszótéren valaki. Erre apa nagyon alkalmas, mert ő is egy nagy gyerek.Kép

Több dolog is történt az elmúlt napokban.

1. A legfontosabb, hogy Bazsika elkezdett szólni, hogy kakilnia kell és WC-be kakil. Persze a lehúzás elég erős motíváció.Kép A pisit is el tudjuk néha kapni, de azért még nem szól.

2. Lacika elkezdett mászni.Kép Édes, ahogy feltolja a popsiját, maga alá húzza a lábát és tolja előre magát. Aztán, pár mozdulat után elterül, mint a béka.Kép Ha a megfelelő cél ki van elé téve (cumi, csörgő, távirányító, mobiltelefon), akkor addig megy, amíg el nem éri.

3.Bazsika nagyon komolyan síelt. Mindenki azt mondta, hogy korai még, de a túrót. Nagyon élvezte és felvonóztak is apukájával.

Kuha
Megvan a kocsink, nagy batár még két babakocsi is elfér egymás mellett. Legközelebb elmegyek Érted, aztán mehetünk együtt sétálni a szigetre a többiekkel. Jóóó?

Lányok! A május 1. nekünk sem jó, mert apa itthon lesz, ráadásul mivel hétfői napra esik, a három napban biztos elmegyünk valahova a gyerekekkel.

Hozzánk is ki lehet jönni majd ha van kedvetek. Nálunk a Bazsika miatt már amúgy is baba-barát a lakás+van egy hatalmas terasz és egy nagy kert homokozóval meg játékokkal. Ha jobb idő lesz akkor is lehet jönni, meg rosszabban is elférőnk. Ide is jó a közlekedés, az Árpád-hídtól indul a buz és a házunktól kb. 200 m-re van a megálló.

Kép
Kép Kép
sildike

Kuha!
Így néz kia a sapi, és nem csúszik le a füléről, bár én is ettől tartottam az elején:
Kép
Igazából nem nagyon tudtam körünézni, mert apa utál vásárolni, és ahogy meláttam ezt a sapit, ő rögtön "igen, ez jó lesz, na gyerünk gyorsan fizessük ki, és menjünk kajálni". Tipikus férfiKép. Az Árkádban vettük, és ott elég nagy a választék.

Manka

manka7

Bab, köszi szépenKép.

Mea, én is szeretném látni Lívike új frizuját.

Manka

manka7

Hello Lányok! Kép Kép

Kész vagyok a takarítással, már nekem is csak a klaviatúra tisztítás maradt. Kép

Dani ma elég nyűgős, 5-kor ébredt és úgy döntött, hogy kezdődhet a nap. Kép Pedig fél 7-7-ig szokott aludni.
A porszívózás tetszett neki, babakocsiból nézte kukucskálva, aztán elaludt. Kép
Ma és holnap összevont csoport van az oviban délután, így elhozom Benit fél 1-kor, holnap meg be sem viszem. Inkább elmegyünk az állatkertbe négyesben Anyukámmal.
Most visszaolvasok gyorsan. Kép Csináltam hozzá magamnak finom barackturmixot, sárgabarackbefőtt + natúr joghurt. Kép

benianyu

Kuha, eddig nem írtam időpontot, mert nem tudtam mikor jön doki néni...de ma jön dél körül, most kapja még csak az 5 hós oltást. Szóval így a holnap de.10-du.4 ig abszolút jó nekem, ha neked is!

Mea, hááááát persze! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: