A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lányok!

MarcsiKép
Gratulálok a sok szép tüszõhöz! Ez aztán nem semmi!
Gondolom már túl vagy az inszemen! Nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen!Kép
Pihenj sokat!

Sajnálom, ami a férjed munkahelyén történik, és hogy el kell halasztanotok emiatt a nyaralást.

RitaKép
Ez nagyon klassz, hogy így beindultak az események.Kép
Reméljük a HSG-re már nem is lesz szükség.Kép
Én egy hónapja szedek clostit (1-10. nap napi 1 szem) Lehet, hogy az adagolás miatt, de szerencsére semmilyen rossz tünetet nem okozott a gyógyi. Egy kicsit fájt a fejem az elsõ 2 napon, de szerintem az a front miatt volt.(akkor jött a hirtelen lehülés sok esõvel)

Lányok!
Pénteken voltam dokinál (17. cn-en)
Annyira boldog voltam, mert a jobb petefészkemben volt egy tüszõ - 16mm-es. Igaz, hogy a 17. napon, de nekem hosszabb ciklusaim vannak (31 napos). Azt mondta, hogy szerinte néhány napon belül megrepedhet.A nyálkahártya 13 mm volt.
Azt is mondta, hogy tekintve, hogy ez még csak az elsõ clostis hónap, ez nagyon jó eredmény és még akármi is lehet.Kép
Bár nem túlzottan reménykedek abban, hogy ebben a hónapban babás lehetek, annak nagyon örülök, hogy hatott a gyógyi. A következõ hónapban is folytatnom kell a szedését, akkor remélem még jobb eredményem lesz.
Lányok! Tüszõrepesztõ szurit ugye nem minden esetben adnak? Gondolom, a tüszõ magától is megrepedhet.
Orsoly! Te kaptál ilyen szurit?

MonkaKép
Elmondtam a dokinak a történetedet és a leveledet is odaadtam neki kinyomtatva. Azt mondta, hogy hallott már az efajta hozzáállásról. A kezelések magas költségei miatt csinálják. Azt mondta, hogy Mo-on kb 20 évvel ezelõtt volt ez a helyzet.
Augusztus másodikán vár Téged. Pont elõtte lesz szabin, szóval ez is rendben. Azt mondta, hogy 1 hónap alatt jól kivizsgál majd és mindenképpen a férjed is menjen el egy vizsgálatra.
A leveledet külön tasakban eltette.Kép
Remélem, Neked is szimpatikus lesz majd.Kép

CateyeKép
Az LH teszt lelõhelye: Corax Kft. (309-0213)
Piros 40-es busszal lehet menni és a Felsõ határúti megállónál kell leszállni. A cég épülete a Sasad telephelyen van.
Kovácsnét kell keresni, nagyon kedves. Mikor én ott voltam, adott egy terhességi tesztet is ajándékba és sok szerencsét kívánt.Kép Remélem, hamarosan elhasználhatom már a tesztet.Kép

MoniKép
Hogy vagy? És a vizsgákkal hogy állsz? Nekem holnapután államvizsga.

Puszi Mindenkinek:
Zsuzsu
zsuzsu

Lányoooooook! KépKépKép

Hol vagytok? Mi ez a pangás? A nagy melegben mindenki kidõlt?

Zsuzsu
zsuzsu

Kedves ZsuzsuKépKép

Én itt vagyok, csak munka ezerrrel..KépKépKép Itt az irodában 45 foknál kiakadt a hõmérõ. Úgy dolgozom, hogy vizes törölközõ a nyakamban és egy vödör hideg víz alattam, abban meg a lábamKép
Kibírhatatlan..Nagyon rosszul viselem.

Nagyon drukkolok Neked, hogy sikeres legyen ez a hónap, vagy a következõ. Úgy látom a dokid nagyon szívén viseli a sorsodatKépKépKépKép Ritka az ilyen lelkiismeretes doktorbácsi.
Olyan jó, mint az enyém, csak én most hanyagolom..Pedig nagyon kéne mennem, mert valami nálam most nem okés...Szerintem van egy kis fertõzésemKépKép Holnap felhívom, mert egyre rosszabbKép

Pussz: Ildi
hercegné

Szia IldiKép

Az szörnyû, ha az irodában nincs légkondi. Tavaly nekem is volt benne részem.
A nagypapám mesélte, hogy amikor könyvelõként dolgozott és nyáron nagyon meleg volt, az öltönyt akkor se vehették le, de mivel az asztal alá nem látott be senki, ott egy vödör hideg vízbe lóbálták a lábukat, mint most Ti.Kép

Remélem, ez a nagy meleg mostmár nem sokáig fog tartani, mert az ember még aludni se tud rendesen.

Ildi, ha fertõzést kaptál, tényleg nem jó halogatni a dolgot. Holnap mindenképpen menj el a dokihoz.
Egyébként Nálatok mi a helyzet? A 22 napon vagy, ugye?
A hõd hogy áll, vagy nem méred?

Puszi, jó munkát kívánok, na meg azt, hogy minél hamarabb mehess haza abból a katlanból.
Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok lányok!

Mostanság nem nagyon volt mirõl írni, éppen ezért fõként olvasgattalak benneteket. Annyi új ember van már a topicban, hogy csak kapkodom a fejem. Minden újnak minél hamarabbi, gyors sikert kívánok!Kép Csak azon gondolkodom, hogy sajnos milyen sok ember kínlódik manapság ilyen problémával, tényleg lehet abban valami, hogy ez a stresszes életmód növeli a valamilyen okból átmenetileg meddõ párok számát.Kép Nemrég olvastam, hogy Mo-on az egyetemista férfiak közel 50%-ának van valamilyen kisebb, nagyobb andrológiai problémája. Ez elég szomorú.)

Zsuzsu
Nagyon örülök, remélem ezzel vége az anovulációs ciklusoknak. Ez szuper hír!!!KépKép

Marcsi
Remélem jól vészelted át! Jelentkezz, ha tudsz!

Rita!

Tök jó, hogy minden így beindult, ez a doki elég korrektnek látszik, ugye?

Cateye

Üdv. itt! Én is olvastam már azt, amit írtál. Nálunk sajnos ilyen jellegû probléma van. Annyival szeretném kiegészíteni, amit írtál, hogy a spermiumoknak valóban ennyi idõ kell, amíg termékenyekké válnak, de ha valami baj van velük, nem feltétlenül kell ennyi a regenerálódásukhoz. Azok a gyógyszerek, amelyek esetleg a spermiumszámot hivatottak növelni, már következõ hónapra is hozhatnak eredményt, bár igaz, hosszabb távon hatásosabbak. Vagy mondjuk bármilyen gyulladásos fertõzésre adott gyógyszer két-három hónapon belül is nagyon szép eredményt produkálhat. Tehát a spermium is meggyógyulhat, és a pl. múlt hónapban beteg matyi gyógyszeres kezelés hatására akár 1 hónap múlva is mûködõképessé válhat (ez egyébként gyakori, bár a 2-3 hó az általános).Innen tekintve nem kell feltétlenül 3 hónap, amíg a nem mûködõ spermákból azok lesznek.

Bea
Bea

Sziasztok Lányok !

Köszi Zsuzsu a Corax lelõhelyét.

Velem minden rendben, ciklusom 17. napján vagyok, a hõm reggel 36,9-t mutatott. Mint kint a hõmérséklet :-)))) Szépen kúszik fel. Remélem ott is marad, bár az maga lenne a csoda, ugyanis a párocskám nem volt itthon amikor pé-m volt, illetve amikor a PG53 és a hüvelyváladék erre utalt.

Szia KnéRita !

Örülök, hogy ilyen aktív dokit találtál. Én is 3 hónapja Closti szedõ vagyok, én mellékhatásként látászavart (úszó objektumokat) tapasztaltam, de csak a mensi alatti idõszakban+1-2 nap, valamint alkoholizálni sem célszerû mellette.

Sziasztok
Cateye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Mai vízállás Kép
Kép
ÉÉÉSSSSSSS
Kép
Most megint melózgatok Kép
Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Zsuzsu,
Nagyon jó lett az UH-d gratulálokKép
Most az irodában cincogok, és hüsölök. Nem volt nálunk víz szombat estétöl ma reggelig. Enyhénszólva durva volt ebben a höségben.

Kissé fájdogál a hasim alul, kétoldalt, de nem vészes. Remélem nem fáztam fel a jéghideg víztöl amiben ma reggel fürödtem. Inkább csak arra tippelek, hogy növöget a babóca és attól van ez a nagyon enyhe fájdalom. Pénteken megyek Fábiánhoz, de mindig elfelejtek bejelentkezni. Már két hete, hogy el kellett volna mennem terhesgondozásra. Nagyon gáz. Mondjuk annyira nem aggódom, mert múlt hétfön voltam a margitban uh-nKép

Most megyek, pusszantás mindenkinek,
Moni
mj

Lányok!

Képzeljétek az elõbb WC-én voltam és mit látok jön meg. Éreztem hogy fájdogál a hasam.
Végre!!! Erre várok már mióta. Még csak ilyen barnás vérzés szóval még nem rendes. Hát így még nem örültem a mensimnek.
Tavaly a 13 c-ig jutottam el a próbálkozásokban. Szerintetek onnan folytassam ne kezdjem tiszta lappal?

Zsuzsu!
Örülök hogy a closti jó hatással van rád és van tüszõérésed. A nyálkahártyád meg tökéletes szóval mindent bele.Kép
Én kaptam ilyen tüszõrepi szurit, de nem mindenkinek adnak. A doki dönti el.

Rita!
Most már nálad is be fognak indulni az események és reemélem nem lesz szükség HSG-re.
A te dokid is olyan mint az enyém halad elõre.Kép

Ildi!
Jó neked hogy hûtöd magad. Nálam csak a ventillátor megy de ömlik rólam a víz. Talán holnap enyhül ez a meleg.

Andy
Andy

Jut eszembe lányok!

Edivel mi van? Kíváncsian várom, lett e eredménye az inszemnek!
Edi, jelentkezz!

Bea
Bea

Zsuzsu! Klassz eredmenyekKép En nem kaptam egyebkent tuszorepesztot, de persze hogy megreped anelkul. Szep is lenne ha nem tenne!KépKépKép

orsoly
orsoly

ZsuzsuKép

Semmi különös..Most úgy tûnik áll a "babaprojekt", ill. pszichésen állítottam le magam.Nem hõmérõzöm, mert nálam problémás. Mindig össze-vissza ébredek..Éjjel 2-3X felébredek pisilni ( egész nap rengeteg folyadékot iszok, min.3 litert lenyelek.Kép
Na meg a költözés miatt most nagy az elfoglaltság. Esténként teljesen hulla vagyok.
Tegnap este mikor már a fürdõszoba kész volt, kipróbáltam az új kádunk (merthogy jacuzzi).Hát valami frenetikus volt.1 órát pacsáltam, alig akartam kijönni, csak muszáj voltam, mert a párom is könyörgött, hogy engedjem már õt is fürdeniKépKépKép

Holnap dokibá ígérem..Szerintem jól le fog cseszni, hogy miért hanyagoltam õt mostanság. De majd takarózom a költözéssel.

hercegné

Sziasztok!
Megvan az idõpontom! Szerdán 9 órakor lesz a punkció. Szorítsatok, hogy szépen megérjenek a petesejtecskék! Este 10-re kell mennem a Profasi szurira. Kép A rossz hír viszont az, hogy 3 szép nagy és jó helyen van, 2 pedig a bal oldalamon állítólag nagyon magasan van. Ha nem jön lentebb a bal petefészkem, a doki nem tudja biztonságosan leszívni. Szóval most azon drukkolok, hogy egy kicsit lentebb jöjjön.

Cateye
Üdv körünkben. Aztán ne maradj ám sokáig! Kép

Zsuzsu
Ez nagyon jó hír! Kép Én tudod hogy jártam a Clostival? Szedtem, aztán az UH alapján a doki visszarendelt 3 nap múlva újabb UH-ra és egy tüszõrepis szurira, de már nem volt mit repeszteni. Közölte velem, hogy ez összement. Kérdeztem az meg hogy lehet? Hát úgy hogy megrepedt magától. KépKép Szóval a tüszõrepi Closti mellett nincs kizárva. Szerintem, azzal csak rásegítenek egy kicsit.

Andy
De jó! Kép Akkor mostmár mindent bele! KépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

BeaKép OrsolyKép MoniKépAndyKép

Köszönöm szépen a bíztatást. Nagyon örülök annak, hogy végre úgy próbálkozhatunk, hogy esélyünk is van a babára.Kép

AndyKép
Nem talállak a táblázatban. Hanyadik cn-od van ma?
Szerintem indulj nyugodtan tiszta lappal a ciklusok számát illetõen, de ne számolj túl sokáig. Mondjuk csak úgy egyik, vagy legrosszabb esetben kettõig, jó:KépKépKép

MoniKép
Hallottam a hiradóban, hogy Bp egyes részein nem volt víz 1,5 napig. És pont most, amikor majdnem 40 fok volt.
Azért remélem tudtál egy kicsit hûsölni.
Ha elfelejtesz délben bejelentkezni a dokihoz, ne törõdj vele, telefonálj nyugodtan késõbb. Én az elmúlt két alkalommal mindig délután telefonáltam és simán adtak idõpontot, nem szóltak semmit.

CateyeKép
Ez az úszó objektum kifejezés nagyon tetszik nekem.Kép Csak felmerült bennem a gyanu, hogy véletlenül nem strandon láttad e õket, mert ha igen, akkor lehet, hogy csak sima fürdõzõk voltak!KépKépKép
Én egyszer csillagokat láttam, de így utólag már nem vagyok biztos benne, hogy a clostitól volt.Kép
Egyébként a látászavar tényleg többeknél is elõfordult.

BeaKép
Az tényleg nagyon elszomorító, hogy milyen sok pár küzd ilyen problémákkal.
Ha például én körbenézek a környezetemben, csak egy olyan párt ismerek, akiknek spontán a 3. hónapban összejött a bébi. Az összes többi vagy serkentõt szed, vagy inszem, vagy lombik.
Annak azonban örülhetünk, hogy manapság nagyon elenyészõ azoknak a száma, akiknek az orvosok sehogyan sem tudnak segíteni és meddõk maradnak. A legtöbb párnak így vagy úgy, de lesz kisbabája.Kép

Jövõ hónaptól már próbálkozhattok? Párod hogy van? Mikor megy kontrollra?

Zsuzsu
zsuzsu

Bea!Kép

Sajnos még mindig nem érzek semmit.Kép Gyanítom már nem is fogok.Kép Pénteken kell tesztelnem, ha addig kihúzom mensi nélkül.

Pusz, Edi
edi

Edelweiss!Kép

Nagy-nagy drukk szerdára!KépKépKép

Edi
edi

Edi!
Ne add fel! Nem mindenki érzi meg a babát, illetve ahogy beágyazódik! Amíg nem jön meg, addig van remény. Kitartás!!! Nagyon szurkolok Neked.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

EdelweissKép

Egyre izgalmasabb a helyzet! Szerdán nagyon fogunk drukkolni Neked!Kép Remélem, sikerül a dokinak minden tüszõt leszívni.
A visszaültetés hány nappal késõbb lesz?

Köszi Neked is a clostis infót. Nagyon bízom a dologban én is.Kép

IldiKép
A hõmérõzést én se a nagykönyv szerint csinálom, mert bár minden nap 6:30-ra van beállítva az ébresztõ, általában hamarabb felkelek. A ciklus második felében hajlamos vagyok arra, hogy 5:30-kor magamtól ébredjek. Gondolom azért, mert már nagyon szeretném látni az eredményt. Így viszont sajnos az egyes mérési idõpontok között nagy különbségek vannak.

Jacuzzis kádat én még nem próbáltam, de el tudom képzelni, hogy milyen klassz lehet. Gondolom az irodai nagy meleg után otthon jól fel tudsz frissülni.
A lakásotok biztosan nagyon szép!Kép
Az meg nagyon jó, hogy nem görcsölsz a baba-projekten. Így biztos sikerülni fog!Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Edelweiss!

Akkor szerdán gondolni fogunk rád és drukkolunk hogy érjenek a tüszõcskéid.Kép

Zsuzsu!
Nem vagyok a táblázatban az endo miatt. Úgy volt ha megjön akkor majd bekerülök. Amikor kiderült hogy endom van már nem lehetett tovább próbálkozni, mert jött a kezelés így most jönne a 14. ciklus. Azt mondod kezdjem elõrõl a számolást?

Vanda!
Majd holnap megírom akkor hány c és cn jó?

Puszi

Andy
Andy

Zsuzsu

köszönöm kérdésed, jövõ héten megyünk kontrollra, most folyamatosan szedni kell a Zinnatot, a doki szerint ennek a nagy adagnak hatnia kell. (már a kis adagtól is szépen javult múlt hónapban). Csak az a baj, hogy a gyogyit akkor fogja befejezni, amikor már túlvagyok a következõ ovin, vagyis így még valószínûleg a jövõ hónapban sem próbálkozhatunk. Gyógyszerszedés mellett ugyanis szerintem még nem fogja javasolni az akciózást, hiába lennének már rendben a matyik.

Egyébként teljesen igazad van a meddõséggel kapcsolatban, tényleg szerencse, hogy az orvostudomány milyen gyorsan fejlõdik, és szerencsére egyre több házaspárnak lehet ily módon segíteni. Csakhát az is az ember eszébe jut, hogy mennyinek nem lenne rá szüksége, ha az élete nyugodtabb, stresszmentesebb lenne.

Edi

Ne légy elkeseredve! Hányan mondták már azt, hogy az égvilágon nem éreztek semmit. Én is mindig azt mondom, hogyha csak egyszer nem érezném azokat az átkozott elõmensis görcsöket, már biztos lennék benne, hogy itt baba van. Ettõl még abszolút lehet baba!!! Máskor szoktál valamit érezni mensi elõtt?

Bea
Bea

ZsuzsuKép

Egyszer hõmérõztem, de azt is csak pár napon keresztül a ciklus második felében. Nálam nagyon szépen fenn volt a hõ (37,3, aztán mensi elõtt leszálltKép
Aztán már nem mértem, mert tudtam, hogyha elkezdek hõmérõzni akkor majd azon fogok görcsölni...De! Ha a dokim kérni fogja, akkor természetesen majd szorgalmasan hõmérõzõk.
Valaki mesélte, hogy eltörte mérés alkalmával (nem te?).Én is majdnem így jártam, mert mikor csörgött az óra reggel és betettem a kicsikét egy pillanat alatt elaludtam és el is felejtkeztem róla és mikor megint felébredtem zsuppsz kiugrottam az ágyból is akkor éreztem, hogy hopp!!!, itt van valamiKépKépKép Képzelheted a szitut, még most is röhögögörcsöt kapok ha rágondolokKépKépKépKép

hercegné

Sziasztok!!

Vanda, ha van egy kis idõd beírhatnád a táblázatba, hogy 6 hónap várakozásKépKép Igaz már csak 5,5Kép

Hermi
Hermi

Zsuzsu
Azt mondta 3 nap múlva teszik vissza õket (szerény számításaim szerint pénteken) és állítólag elõtte még meg is lehet nézni õket. Már nagyon várom, hogy végre lássam õket, és hogy végre bent legyenek a helyükön. KépKép

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss, ez nagyon izgiKép Szorítok nagyon!!! Mi csak a párom spermáit néztük meg mikroszkóp alattKépKép

Hermi
Hermi

Sziasztok, Lányok!

Köszike mindenkinek a Closti-s infókat!

ANDY,
ez jó hir, örülök! Akkor Nálad is beindulnak a dolgok Kép Megkaptam leveled, irok is majd! Szerintem kezdd elölrõl a számolást, úgy sokkal pozitivabb, hogy jé, már a 3c-n babás vagyok, de jó!

NYUSZAT,
rákerestem a Closti-ra, 207! lapot hozott fel, igy aztán csak elbóklásztam, végig nem olvastam õket, de már igy is okosabb lettem Kép

ZSUZSU,
nagyon klassz a tüszõcskéd meg a nyálkahártyád (nem adod kölcsön? Kép), úgyhogy hajrá! Tessék szépen jó példával elöljárni! Kép

BEA,
tényleg örülök a dokinak, hogy ilyen rendes, talán azért is, mert elég fiatal, de már tanársegéd! Én bizom benne, addig, amig okot nem ad az ellenkezõjére (remélem, ez nem következik be). Tényleg nagyon sokan küszködnek ezzel a baba-kérdéssel, de éppen a múlt héten tudtam meg, hogy a kollegáméknál már útban van a következõ, ezen egy kicsit elkámpicsorodtam, de aztán azzal vigasztaltam magam, hogy most már a doki bácsi (meg persze mi) mindent elintéz.

CATEYE,
tudod, hogy én milyen "úszó objektumot" szeretnék látni? Elõször is magamat valami vizben (lehetõleg tengerben), aztán pedig egy magzatvizben bukfencezõ kisvacakot!!! Túl nagy kérés lenne? Nekem amúgy 2x1 adagban irta ki a doki a Clostit, legalábbis most. Aztán lehet, hogy a hormoneredmény után más lesz a dózis, nem tudom.

EDELWEISS,
szoritunk szerdára! Az egy tuti jó nap lesz!

EDI,
reményt nem föladni! Kép

ILDI,
KépKépKép

Képzeljétek, engedtem az infertility honlapon található felszólitásnak (javaslatok), és azt javasoltam nekik, hogy csináljanak egy ismertetõt a mi esetünkben használt gyógyszerekrõl, injekciókról. Mivel sokszor alig tudunk valamit a Closti-ról, Serophen-rõl, társairól. Mit szóltok hozzá, jó ötlet volt? Kiváncsi leszek, mi lesz a reakció.

Na, megint kisregényt irtam, bocsi! De már rajtolok is haza, mert párom vár! (remélem, mindenkinek irtam, akinek akartam)

Pusszantás,

KnéRita
knérita

AndyKép
Én mindenképpen elõröl kezdeném a számolást, hiszen amíg nem kezelték az endódat, addig nem volt sok esélyed. Most azonban a kezelések után tiszta lappal indulsz, méghozzá jó esélyekkel!KépKépKép

EdiKép
Beának igaza van, az még semmit nem jelent, hogy nem érzel semmit. Sõt, akár még jó jel is lehet. Amíg nem jött meg, nem szabad feladni. Mi nagyon drukkolunk Neked.
Azt kívánom, hogy hamar szaladjon el ez a néhány nap és péntek legyen.Kép

BeaKép
Örülök, hogy a férjed egyre jobban van.Kép
Még egy kicsit türelmesnek kell lennetek, de utána tuti minden rendben lesz.Kép

Amit a stresszrõl írtál, abban teljesen igazad van.
A dolog megoldása azonban leginkább rajtunk áll. Nem szabad hagynunk, hogy eluralkodjon rajtunk a stressz. Ennek egyik jó módszere az, hogy ilyen helyzetekben meg kell próbálnunk felülrõl nézni magunkat és az egész helyzetet. És akkor rájövünk, hogy madártávlatból szemlélve a dolgokat, nem is olyan nagy tragédia, amit mi az adott helyzetben annak élünk meg. Sõt néha az ember még nevetni is tud magán, azon, hogy mit össze nem görcsöl. Én ilyenkor azt szoktam magamnak mondani (a hanglejtés persze nagyon fontos): "Ja kérem, az élet nem habostorta!" És máris jobb a kedvem.Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!

Én is vagyogatok, igaz csak olvaslak benneteket, mert nem sok minden törtnik velem mostanában.

RitaKép
Nekem most van a 2. Clostis ciklusom, 5-10. napig 2×1-ben szedtem mind a két ciklusban és semmi mellékhatása nem volt. Biztos ez is egyéntõl függõ.

LányokKép
A hõm szépen leesett a 14. napon, azóta emelkedik, meg ugye szedtem a Clostit is. De nekem nem követi UH-al a doki. Szerintetek akkor is lehetett peteérésem, ha nem produkáltam tojásfehérjét? Szurkálást is éreztem elég rendesen, volt olyan, hogy mind a két oldalon is. Mi a véleményetek?

Üdv, Panka

panka

Rita, Zsuzsu!
OK! Meggyõztetek szóval Vanda akkor vegyél fel engem is a listába. Az endo után ez lesz az elsõ vérzésem.
Andy 1c 1cn Szeged 31 év
De ez olyan mintha most próbálkoznánk elõször.

Puszi

Andy
Andy

IldiKép
Az tényleg vicces lehetett, ahogy egyszer csak valami kicsúszott alulról.Kép Én nem ilyen módon törtem el, hanem nemes egyszerûséggel, reggel félálomban még a fürdõszobában, felkapva a törülközõt, amire 2 perccel azelõtt a megmosott hõmérõt tettem, lerántottam a földre.
A higany nagyon érdekes volt. Kicsi gömbök voltak mindenhol a földön, de miután összetereltem õket, egy nagy gömb lett belõlük. Csak felvenni volt nagyon nehéz.Kép

EdelweissKép
Akkor pénteken Edinek és Neked is nagyon drukkolunk!!!
Hármat fognak beültetni, ugye?

HermiKép EdelweissKép
Én úgy látom, olyan dolgokat is látunk néha mikroszkóp alatt, amit mások még tévében sem.Kép

RitaKép
Ebben a hónapban ezt az egy - de remélem azóta már jól megtermett tüszõt - megtartanám magamnak,saját célokra, de jövõ hónapban, ha többen is lesznek, szívesen adok egyet.Kép
Bár lehet, hogy addigra Neked is többen lesznek odabent.KépKépKép

Szerintem nagyon jó javaslatot tettél az infertilityn. El is fogom olvasni, amit majd írnak.Kép

Azt már többször is akartam mondani, hogy fene jó dolgod van!Kép A párod mindig vár Rád és visz haza.Kép
Ezt én is nagyon bírnám.Kép

zsuzsu

Sziasztok lányok!

Szeretném, ha nekem is drukkolnátok. Bár lehet, hogy egy kicsit másik topicba kellene mennem. Ha nem haragszotok, maradok.

Nekem rosszabb a helyzetem. Én még mindig gombás fertõzéssel küzdök, alig akadtam rá erre az orvosra.
A doki antimirobás kezelést fog alkalmazni csütörtökön, most kedden pedig a Gynevacot kapom.
A hosszabb és vissza-visszatérõ ilyen folyások esetén ez az orvos azt mondta, hogy a különféle kúpok mit sem érnek.
Úgyhogy még szenvedek, gondoljátok el még nem is próbálkozhatunk a következõvel, nehogy hasonló sp.vetélésem legyen ráadásul, mivel a h.vizsgálatok még tartanak, és a gomba sem kedvez a nyálkahártyának.(+ ping-pong fertõzés)

Én is hõmérõzöm, most mégcsak ellenõrzés céljából.

Nem tudok hozzászólni egyikõtökéhez sem...
Nikie
nikie

Panka
Szerintem ne aggódj, mert az elõzõ két ciklusban nekem sem követte az orvos UH-al a tüszõcskéimet (pedig inszemes vagyok - most jön majd a harmadik) mégis volt peteérésem. Ugyanígy éreztem, mint Te. Szurkálás volt mind a két oldaloön, tojásfehérje nem, de az inszemkor mondta az orvos(direkt megkérdeztem), hogy nagyon jó a nyák, jól tapad. Volt peteérésem is, mert jól mutatta a hõgörbe az ov.ciklust. Úgyhogy ne aggódj, szerintem minden OK!
Lujza
lujza

Sziasztok Lányok!

Délelõtt megvolt az inszem! Nem fájt, hiába mondta a mûtõs nõvérke, hogy most ez egy kicsit kellemetlen lesz, nem éreztem semmit a kacsán kívül. (miért nem találják már fel a pillekönnyû kacsát?)

Utána elmentem a nyaralásunkat intézni, még nem tudom, hogy le lehet e halasztani, ha nem kénytelenek vagyunk lefújni teljesen. Egy kicsit feszült a hasam, nagyon óvatosan sétáltam, du. meg egy nagyot aludtam. Úgy döntöttem ezen a héten nem megyek dolgozni. Ugye nem túlzás ez?

Zsuzsu!
Ez a nyálkahártya nagyon írigylésre méltó, a tüszõcskéd is biztos megreped a napokban.

Edi!
Egyáltalán nem kell érezned semmit se még. Levelezek egy sorstársunkkal akinek 5. inszemre jött össze a baba, de úgy hogy elõször nem mutatta ki a teszt, abbahagyta a duphastont de csak nem jött meg neki, és 1 HÉT MÚLVA csinált még egyet és csak akkor lett pozitív. Te szedsz duphasztont vagy utrogestant?

Edelweiss!
Ma láttam azokat akik punkció után az altatásból ébredeztek. Itt a pesti Káliban nagyon jó körülmények között voltak, gondolom a szegedi is ilyen lesz.
Szerdára és ET-re: x+x+x+x+x+x+x+x+x+x+x+x+x+x

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Monka Kép
Én most nem mérem a hõmet, mert holnap ugyis UH lesz, és kiderül hogy állnak a peték. Szúrkálást nem érzek, de tojásfehérje volt valamennyi...

Judit Kép
Igen, most márciusban volt ilyen mütétem. Én is Fábián doktorhoz járok, köszönet Erazmusznak, Krisztinek és az egész topic-nak!

Puszi: Tücsi
Tücsi

Sziasztok!

Sajna, eddig nem tudtam jönni! Kép Hiányoztatok! Kép

Judit!
Valahogy én is így vagyok vele, én is néha sírok, néha boldog vagyok. De ne keseredj el, majd csak jön mindenkinek a kis pocaklakó nemsokára!

Andy!
Remélem már jobban vagy! Nátha ilyen melegben? Ejnye-bejnye! Kép

Edelweis!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Kép

Marcsi!
Drukkolok! Remélem sikerült! Kép Szép kis babácskát kívánok! Kép Vagy babácskákat!

Vanda!
Írj át a táblázatban légyszíves! Ma vagyok 2 c 1 cn. Nagy örömömre végre hajszálpontosan 28 napos volt, és most nyoma sincs barnásozásnak Kép, bár éppen csak, hogy megjött.

Képzeljétek, a szomszédunkban most fog megszületni egy kisbaba. Teljesen kiakadtam, azt hittem még csak kb 6 hónapos terhes lehet, olyan pici a hasa a lánynak! Bár talán így jobb, mert nem pont akkor születik, mint amikor kb az enyém született volna. Kép Ráadásul közvetlen falszomszédunk, és minden áthallatszik. Már elõre félek, mi lesz, amikor meghallom a pici sírását. Elõre elfacsarodik a szívem. Kép Kép Kép Fáj, bár még meg sem született. De azért azt kívánom nekik, hogy legyenek nagyon boldogok!!! Kép

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget? Én elég nehezen. A hétvégén voltunk lenn a Balatonnál. Iszonyúan leégtem. De én ennek most kimondottan örülök!!! Kép Már több mint 10 éve küzdök a fránya napallergiámmal, ami miatt még a napra is csak félve mehettem ki (max 10 percre, ruha nélkül)! Kép Úgy néz ki, végre sikerült olyan gyógyszert talánom, ami szinte teljesen közömbösíti a nap hatását a bõrömre! Fantasztikus érzés, hogy annyi idõ után viszonylag nyugodtan ki merek menni a napra!!! Kép Bár nem tökéletes a hatása, de így is szuper!!! Kép
Sajnos, így 100%, hogy nagyon kell vigyáznom, hogy ne legyen baba, amíg szedem a bogyókat, mert nagyon veszélyes a babára. Kép Kép Kép Így biztos, hogy még ha szeretném, akkor sem szabad legalább októberig próbálkozni! Kép De azt hiszem, ez az áldozat most nem lesz annyira nehéz, ugyis a nógyógyim is ezt mondta. Kép Kép Pont belefér a 6 hónapba! Ha összejön õsszel a baba, akkor jövõre kezdõdik elölrõl a szenvedésem, gyógyszer kizárva! De nem érdekel, a baba fontosabb!!! De azért lehetne pár fokkal kevesebb! Kép

Hûvösebb éjszakákat, nappalokat és sok-sok babucit kívánok mindenkinek!

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Voltunk, lattunk, nagyon szep volt, es most ujra itthon. Kép

Aggodtam sokat, nehogy valami baj legyen, nem mentem a medencekbe, az ocean meg 18 fokos volt, ugyhogy oda csak terdig mereszkedtem. Kép (Elso nap felfaztam - csak tudnam mitol-, ugyhogy egy spanyol dokit hivtunk ki, o adott gyogyszert. Azota mar elmult az is. Azt mondta, a felfazas lehet a ciszta miatt is. Kép )

Elegge izgatott voltam mindezek miatt, ugyhogy ma reggel azonnal elmentem a dokimhoz, aki megnezett UH-val, azt mondta, ez a KisGomboc begyorsitott, ma mar 17 mm-es. :-))) Elkuldott vedonohoz is, ugyhogy be lettem jegyezve a nagykonyve, meg kaptam olyan Kismama konyvet is. :-)) Jul. 4-en kell mennem eloszor a Terhesgondozoba pisivel es vervetelre.

A dokim azt mondta, ha akarok, maradjak itthon tovabb tappenzen, csak hat mar olyan idegorlo itthon ulni es allandoan magammal foglalkozni, ugyhogy kiegyeztunk abban, hogy csutortoktol visszamegyek dolgozni.

Tenyleg nem szabad feladni, ugyan meg en sem merek abban bizni, hogy ezutan nem lesz semmi gond, de idaig mar eljutottam, pedig az elozmenyeket alapjan, mar ez is egy kesz csoda....KépKépKép
Es ha tehetitek, menjetek el nyaralni, nagyon jot tesz! KépKépKépKépKép

Puszi mindenkinek,
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Gombóc!
Gratulálok, továbbra is vigyázz magatokra! Kép
Frissen, kipihenve... úgy irigyellek! Kép

Végre! Szuper idõ van! Ma reggel vacogott a fogam a motoron! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szép jó (hûvös!) reggelt mindenkinek!

ZSUZSU,
köszi a dicséretet a javaslatomért, remélem, megfogadják, és elõbb-utóbb - ha lehet - még okosabbak leszünk Kép!
A férjecském meg azért jön mindig értem, mert egy közeli kis faluban lakunk (már egy éve!), és onnan járunk be kocsival, tehát úgymond össze vagyunk kötve. De ez azért is jó, mert ha a fõnökömnek túlórázni támad kedve, akkor is le tudok lépni azzal, hogy már itt vannak értem, mennem kell Kép. A kölcsönkérést a nyálkahártyádra gondoltam (valamiért fixa ideám, hogy nekem azzal van gondom, de hogy honnan veszem ezt???). Remélem, a próféta beszél belõled (mármint hogy köv. hónapban már többen leszek).

GITTA,
Te intézted ezt a nagy lehülést??? Irgum-burgum, Kép, nem sok ez egy kicsit? Én is megvacogtam, mikor reggel kiléptem a házból, de végülis elviselhetõ, úgyhogy minden meg van bocsátva Kép Ez a napallergia elég zûrös dolognak tûnik, de a Nivea-nak van egy új napteje, 24-es fényvédõ faktorú, viszont olyan összetevõi vannak, ami megakadályozza a napallergiát (állitólag). Fehér flakonos, azt hiszem, balzsam felirat is van rajta, 3.150,- Ft, nem próbáltad még? Elég jó, alig van egy kis szinem, mert ezt kentem magamra a hétvégén, viszont nem égtem le, és ennyit megért. Barnulni lehet fokozatosan is, de a leégés elég veszélyes a bõrnek.

GOMBÓC,
Hú, 17 mm, már egy óriás Kép! Azért vigyázz magadra, és a munkát (meg persze az idegeskedést) ne vidd túlzásba. Pontosan mennyi idõs most a babuci?

MARCSI,
szoritunk, hogy sikeres legyen! XXXXXXXX Kezünk-lábunk X-ben, de hogy fogunk igy dolgozni? Kép

ANDY,
csak pozitivan!!!! KépKép

PANKA,
a köv. ciklusban (ha lesz, remélem, hogy nem, de ha mégis) akkor én is UH-követés nélkül fogom szedni a Clostit, mivel a dokim szabin lesz.

Lányok,
a Closti nem befolyásolja az ébredési hõt? Érdemes ugyanúgy tovább mérni? A Duphastont ill. az Utrogestant lehet recept nélkül is kapni? Mert mi van akkor, ha van egy klasszul megtermékenyült, szépen osztódó petesejted, és nem tud beágyazódni? Valami kis segitség kell neki, nem?

Megint olyan hosszú lettem Kép, sorry! Megyek is egy kicsit dógozni....

Puszó,

KnéRita
knérita

Sziasztok!

Gitta!
Nem szoktam nyáron náthás lenni, de a férjem hozta haza a vírust a munkahelyérõl.

Rita!
A Closti befolyásolja a hõt és mérd tovább. A Duphastont én is akartam tavaly szedni magamtól, de aztán lebeszéltek róla. Szerintem ezt bízd a dokira, mert ha jól emlékszem azt mondta nincs is progihiányod. Csak úgy nem szabad elkezdeni szedni.
Ma elfelejtettm megmérni a hõmet, még vissza kell szoknom.

Marcsi!
Drukkolok hogy meg legyen az inszem eredménye.Kép

Puszi

Andy
Andy

Rita!

Nekem 2-3 tized fokkal emeli a hõmet a Closti, de csak abban az 5 napban. Amikor nem szedem, rögtön visszaáll az eredetire.
Megkérdeztem a dokit, szerinte nem kellene emelnie a hõt.
Hát ez van!

Puszi
Nyuszat
nyuszat

KneRita!

A Duphastont csak receptre lehet kapni.

kamilla
kamilla

MarcsiKép
Szerintem jól teszed, hogy otthon maradsz és pihensz.Kép
Azt sajnálom nagyon, hogy lemaradtok a nyaralásról. Ezt az orvos mondta egyébként vagy Ti döntöttétek el?

MarcsiKépRitaKép
Köszönöm a dícséretet a nyálkahártyát illetõen. Itt a topikban annyit hallottam én is ennek a fontosságáról, hogy egy kicsit aggódtam is, hogy mi van ha nem elég vastag. De szerencsére azzal minden rendben.Kép

GombócKép
Annyira örülök, hogy jól vagytok!
Ez a Kisgombóc nagyon nagyon ügyes, szépen kapaszkodik.Kép
Kívánom, hogy a kezdeti izgalmak után "unalmasan" teljen az elkövetkezõ 8 hónapod a terhességet illetõen.KépKépKép

GittaKép
Ez a napallergia nagyon rossz lehet. Nincs valami homeopátiás szer, amit akkor is szedhetnél, ha már babát vársz?
Ha Te rendelted a lehülést, akkor ezer köszönet érte. Végre tudtam egy jót aludni, hiszen a lakásban már "csak" 28 fok volt!Kép

Lányok!
Annyira örülök, mert úgy néz ki, hogy 2 hétre megyünk Franciaországba nyaralni, az Óceánhoz. (Egy rokonunk él ott és õ lát majd vendégül) Még csak most szervezzük, remélem minden rendben lesz.Kép

zsuzsu

Sziasztok!
Kép

Milyen jó hûvös van tegnaphoz képest, nekem jól is esik, - bár trüsszögök egyfolytában.

Gombóc! Kép
Örülök, hogy minden rendben van!

Marcsi! Kép
Drukkolok, itt egy kis babatapasztó sugárnyaláb Nektek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Edelweiss! Kép
Érted is szorítok NAGYON! Kép ++++++++++++++++++++++++

Pusz
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Lányok,
nincs idõm olvasni sajnos Kép az azonban feltünt, mikor átfutottam a napi hozzászólásokat, hogy Éva, Nina, Alma, Eni, Alice, Edi, Bea, Bogár NAGYON RÉGEN JELENTKEZTEK pedig esélyekkel teliek. Kép Merre jártok?
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda!
Én tegnap írtam hogy 1cn, ma már 2cn! Köszi! Kép

KnéRita!
Köszönöm, sok mindent kipróbáltam már. A dokim most javasolt egy kérmet, már csak meg kell rendelnem 100-as faktorú, remélem az már elég lesz!Kép

Zsuzsu!
Nem kellett azt rendelni, jött magától is! Kép De nagyon váratott magára. Mást szert eddig nem tudok, 10 éve sok-sok kísérletezés után ez az elsõ, ami egyáltalán hat! Kép Kép Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta! Kép És Andy! Kép
Ez az idõ.. elvette az eszemet, nem is néztem a dátumot. Természetesen Andyt is elírtam, õ is a 2. cn-jén van. Bocsii Kép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Bea! Zsuzsu! Rita! Marcsi!Kép

Nagyon-nagyon köszönöm a drukkolást. Természetesen nem adom fel, nektek aztán nem kell bizonygatnom, a remény hal meg utoljára. Csak annyira szeretnék valamit érezni. Itt mindenkinek szurkál, feszít, görcsöl vagy pisilni kell, enni kell, hányni kell... nekem meg SEMMI. Pedig olyan jó lenne rosszul lenni.

Én Utrogestant kaptam, hüvelykapszulát, tömködöm magamba, míg meg nem jön.

Marcsikám!Kép
Tegnap gondoltam rád ezerrel. Maradjál csak otthon, én nem tartom túlzásnak. Sajnálom, hogy nem tudtok most menni nyaralni, de ne idegeskedj miatta, a nyugi a legfontosabb. Sikerülnie kell, nagyon-nagyon szorítok neked.KépKépKép

Zsuzsu!Kép
Neked is drukkolok nagyon, akciózzatok rendesen, minden olyan szépen alakul, nektek is sikerülni fog!KépKépKép Franciaország... Óceán... Jó nyaralást!

Edi
edi

Sziasztok lányok KépKépKép,
hú, már jó régen voltam köztetek.
Elõször is 8c 2cn. Viszont örülökKép, mert a 27. napra jött meg.

Költözünk, ezért most lehet, hogy illendõ lenne elrendelni magunknak nyárra egy kis pihit. Igazából csak 1 hónap múlva foglalhatjuk el a tényleges helyünket. Már aaaalllllllig várom KépKépKépKépKép:.
Állandóan pakolunk, dobozolunk, rohanunk az ügyvédhez, a bankhoz... Nem is lenne ez olyan rossz, de lassan már 3 hónapja megy ez. Pihit akarok!!Kép
Tegnap szabin voltunk, de hát az az egy nap ilyen melegben semmire sem elég. Spór van a szabikkal is, mert kell az SK felújításra. De mégis élvezni fogom azt az idõt Kép, mert annyi, de annyi ötlet van a fejemben...

Örülök az újaknak is. Annyit tudok mondani, amit nekem is mondtatok. CSAK NE MARADJATOK SOKÁIG KépKépKép

És megígérem, hogy néha benézek hozzátok. És már én is nagyon várom a babaesõt. Kezdje már el valakiKép Én szívesen elkezdeném, de látjátok ...

cupppancs MINDENKINEK,
Bogár
bogár

Vanda

igaz, hogy mostanság a melegtõl kicsit lassabb a babanet, meg ugye egy csomóan szabin vannak.A zebra ebben a hónapban nem aktuális nálam, még most sem akciózhattunk a doki utasítására, úgyhogy várhatóan a napokban meg is fog jönni. De azért tök jó magamat a zebrás részben látni. Hát majd legközelebb.

Marcsi

Örülök, hogy fájdalommentes volt, nagyon reménykedem a sikerbenKéptényleg kellene már gyorsan egy inszemes jó példa, pontosabban Edi után neked kell lenned a 2.

Tényleg, bocs, nem emlékszem, Lujzának mikor lesz a 3. inszem?

Zsuzsu

Most úgy látszik mindenki Franciaországba utazik! (Sien is ott volt, ugye?)Hát romantikázásra nincs jobb hely!KépKépLehet, hogy már babásan?!KépKép

Gombóc

Pont tegnap jutott eszembe, hogy vajon minden rendben van e veletek. Nagyon örülök, ez a gyerkõc nem semmi!!!KépKép

Bea
Bea

Gombóc!Kép

Boldog babavárást kívánok!Kép Örülök, hogy a kezdeti izgalmak után minden rendben van. És Kisgombóc is milyen nagy már. Vigyázz magatokra és élvezd a következõ hónapokat.

Edi
edi

EdiKép BeaKép
Köszönöm szépen a drukkot. Olyan jó érzés, hogy most egy kicsit én is izgulhatok, meg reménykedhetek, mert eddig sajna nem sok részem volt benne. Nem mintha annyira akarnám, egy hónap izgulással megelégszem. Utána már inkább ne kelljen, csak valami egész más okból!Kép

EdiKép
Már csak 3 nap és teszt! Én annyira szorítok Neked!!!
Most Neked kell jó példával elöljárni, hogy Marcsi is elhiggye, hogy inszemmel is sikerülhet!
MarcsiKép Érted is nagyon izgulok.Kép

BogárKép
A költözködéshez sok sikert. Mi januárban költöztünk az új (elsõ) lakásunkba és abban az idõben egész nap csak lakásfelújításon, meg berendezésen járt a fejem. Egy csomó pénzt költöttem mindenféle Lakáskultúra, meg Otthon magazinokra, de nagyon élveztem azt az idõt.
A lakásunkat pedig nagyon szeretjük, jó ott lakni.Kép
Kívánom, hogy Ti is nagyon jól érezzétek majd Magatokat az új lakásotokban!Kép

zsuzsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: