A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Eszter!

Boldog szülinapot!

Kép
mátra

sziasztokKép

csak nem?ez lehetseges?en vagyok az elso hozzaszolo?.)Kép
Kulomben a eletritmusom is visszaalt.KépEste ejfel egy ora elalszom es reggel 8-9 kor kelek.ez jo.

fleur.Képazert nem irok magamrol mert nincs igazan mit.docogok a ciklusomban,meregetem a homet(amikor nem felejtem el)varom hogy megint felmenjen a hom,akkor nagyon happy leszekKépaz mar fel siker hogy felig jol mukodok.

fleur,junko.Doki?jaja,oda is el kell mennem csak most olyan raeros vagyok.Ugy gondolom a lenyeg hogy menzi elott elmenjek hogy a vervetelre legyen papirom.Meg mindig nem adtam fel a kutakodast doki ugyben.)ma megyekbe a varosba es megint megnezek egy nogyogyaszatot,hatha az lesz az igazi.Kép

rolly.Szio.)nekem is szivargott majdnem ket honapig.Olyan tejszeru valadek,de amiota megjott semmi.minden nap nyomigalom,de semmiKépnekem nem sargas volt hanem feher.Remelem nem lesz gond a citologian.

sysy es mit szolnal ha egyszerre szulnetek eszterrel?akkor senki nem elozne meg senkitKép

eszter.BOLDOG SZULINAPOTKép

norwel.jaj de izgi.Akkor hetfon kiderul higy fiu-e vagy lany?Nagyon jo hogy mar itt tartasz.Emlekszem mikor bejelentetedKépmonyo nosztalgiazik......Kép

na,kellet engem kerdezni?milyen hoccu lettem...
asszem elsunyogok..Kép

Kép
monyoka

Hm,nem en lettem az elso.

Kép
monyoka

Timi!

Még nekünk se alakult ki megbízható napirendünk. Este hétkor fürcsipancsiKép, evés, ha nagyon éber, akkor egy kis játék, aztán alvás. Általában 9-kor elalszik, hajnal 2-ig, ma pl. negyed háromig. Innentől kezd kicsit összevissza lenni a napunk, mert van, hogy háromóránként kéri a szoppantyút, van, hogy két órát bír csak ki, de volt már óránkénti szopi is. Van, hogy 15 perc alatt kiszívja az adagját, van, hogy másfél órát cuppog a cickónKép Lesz ebből valaha rendszer??? Nálatok is hasonlóan megy, vagy Kristóf ügyesebb? Hogy telnek az éjszakáitok?

Unique!

Úgy látszik Laura nem akart halacska lenni, inkább kosKép Mondd meg neki, hogy most már tuti az lesz, nyugodtan előbújhatKép Attól ne félj, hogy nem fér ki, mert a természet nagyon okos! Az esetek legnagyobb százalékában tudja, hogy mekkora gyereket rakjon belénk, aki még ki is férKép Nagyon sokat gondolok Rátok!!! Tudod, repülőgép fenn, gyerek még benn nem maradtKép

Eszti!

Boldog szülinapot!!!
Gyerkőcöd tényleg szép méretes legényke! Jaj, de aranyos lehet! Hogy állsz pocimérettel?

Musti!

Teszteltél??? Drukkolok nagyon!Kép

Sysy!

Tök jó lehet, ez a várandós klub! Jó lehet begyakorlolni elpre a mozdulatokat. Én néha olyan bénán öltöztetem Dórit, legalábbis én úgy érzem. Szerencsére ő nem tudja, hogy ezt másképp is lehet, és nem sírKép

Fleur!

Nagyon-nagyon szorítok a jó eredményekhez! Hamarosan Te is gömbölyödni fogszKép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tündi!

Tényleg írhatnál ám... Nem az igazi így nélküledKép Naaaa, lécccccciKépKép
Nézd, mit küldök neked:
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tündi!

Tényleg írhatnál ám... Nem az igazi így nélküledKép Naaaa, lécccccciKépKép
Nézd, mit küldök neked:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bénázok itt korán reggelKép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Két csík lett a teszt, úgykogy jó jel. De anyukámnak, meg férjemnek mondtam el, többnek nem fogom, mert az elözőnél nagy csalódás volt, három hónapig mág apukám se fogja tudni, babona, tanultam belőle. Teszem a dolgom, dokihoz is később megyek.
Szerintetek a hőmérsékletem nem vészesen alacsony?36,7, nem fog megjönni? Melyik hónapban van nyitott méhszáj?majd visszajövök, kiviszem a vizslát, mert nagyon ugat!
musti

Hello Lányok! Szépen süt ma is a nap, és nincs hideg. Talán ez már a tavasz Kép

Musti, a két csík tényleg jó jel, de megértem az óvatosságodat, mert aki már egyszer csalódott, az óvatosabb a következő két csíknál. De azért nagyon-nagyon igzulok érted, hogy ne jöjjön meg. A hőre nem tudok reagálni, mert nekem is alacsony volt, 36.7, és fogalmam sincs, hogy az jelezte-e, hogy nem fog megmaradni. Vigyázz magadra, szedjél C vitamint, ne fázzál meg. Ennyit tudsz most tenni. Inkább most én sem gratulálok még. Ha látott doki és eltelt pár hét, akkor már lehet biztosabbra menni.
Gondolom, azért belül nagyon örülsz Kép

Évi77,
Az unokatesómnak egy éves a kisfia, és elég jól követem az életüket a szülés óta. Tisztára, mintha őket hallottam volna, amikor Timinek írtad a napirendet. Náluk elég későn állt be valamiféle rutin. Ugyan így szopizott a kis Balázs, össze-vissza aludt napközben is. Most, hogy már egy éves, napi kétszerre beállt az alvás. Ne aggódj emiatt. Az a lényeg, hogy Dórikának jó legyen, és ha ő így kívánja, akkor az nem véletlen. Én abban hiszek, hogy sosincs két egyforma eset, és a babáknak az életüket sem kell egyformára beállítani. Majd ők kialakítják maguknak. Nagyon édi Dórika, az a sörös üveg !!! Kép Kép Kép. Timi fiacskája is tündéri.

Jucmuc,
Számolj be lécci, ha voltál a dokinál. Érdekel, hogy miket kérdezel, és milyen válaszokat kapsz.

Én érdekesen vagyok. Éjjszaka furcsán fájt a hasam alja. Hasonlít az hasizomlázhoz, de mégsem teljesen az izom fáj, de nem is nagyon mélyen bent. Éjjel többször is felébredtem a fájdalomra ahogy felhúztam a labamat, pedig aztán én sosem szoktam semmire felébredni. Sőt, ha fáj valamim, akkor alvással csillapítom a fájdalmamat. Most is fáj, ha befeszítem a hasamat (pl. ha üllő helyzetben fel akarom emelni a lábaimat, nagyon fáj). Alap helyzetben nem érzek semmit. Érdekes, nem? Szerintetek mi lehet? Izomláz tutira nem, mert vasárnap óta semmit nem csináltam, sőt, inkább kíméltem magamat. Már nem merem a dokinak mondani, mert azt hiszi, megőrültem. Pedig ez most tényleg nagyon fáj Kép .

Tündi! Tényleg, jelentkezz! Már nagyon hiányzol.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Musti Kép
halkan gratula! Kép Boldog 8 hónapot!

Évi Kép
Nekem is vannak ilyen fajta keményedéseim, de szerintem nem olyan gáz dolgok! Inkább a méhemre gondolok, mret a köldök alatt érzem, kb. tenyérnyi helyen. De aztán lehet hogy nekem meg már a háta lenne? Kép

Dina Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Angie, nálunk így szakad az eső!

Kép
Ági

Kép
Kép
Ági279

Évi Kép
Én sem a gázra gondoltam, csak azt akartam mondani, hogy nem olyan rossz dolog! Kép Érted? Kép
Hát nagyon jó lenne, ha tényleg Õket érezhetnénk már! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Lányok egy kérés!

Van valakinek közületek freemail-es mailcíme? Ha igen, tudtok róla mail-t küldeni? Én mst próbáltam, de sajna nem sikerül! Miért? Kép

Előre is köszi!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Évi, Dina!

Én ugyan nem vagyok pocakosKép, de talán tudok segíteni keményedés ügyben. Kép Nekem a dokim annak idején azt mondta, hogy a keményedés akkor számít gyakorinak, ha óránként 10-12 alkalommal jelentkezik, vagy görcsös fájás kíséri, esetleg vérzés. Egyéb esetekben természetes jelenség. Ha féloldalasan dudorodik és keményedik a poci, akkor az inkább csak feszül, mint fáj, mert a gyerkőc helyezkedik. Ez így is marad, sőt, a végén néha már kellemetlen is tud lenni ez a helyezkedés. Egyre kisebb a helye szegényeknek, muszáj néha kinyújtózniuk, és ez anyunak rossz lehet, de a méhszájat általában nem tágítja.Kép Az keményebb dió lesz...

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Dina, elég lassan, de elküldte nekem az üzenetet. Szerintem most próbáld újra.
Vendég

Sziasztok!

Musti, szoritok, hogy menden rendben legyen!

Angie, köszi az erdeklödesdt, jol esik! Amint visszjöttem, mindenröl alaposan be fogok szamolni!
Apr.5-en jövök vissza, ugyhogy 6-an szamithattok egy litaniara!
Meg este meg holap benezek.

Mindenkinek szep delutant kivanok!!!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Angie Kép
Köszi a visszajelzést, de kiléptem a rendszerből és mikor ujra beléptem, már kiadta a címlistámat, nekem ez volt a gond. De a másik gépen elsőre kiadta, és onnan rögtön tudtam küldeni.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

ÉLEK! Nagyjából ez a legjobb hír rólam.
Ezen kívül: beszarás sok volt a munkám mostanság, netezés szinte nulla. Újabban kölcsönösen borzoljuk egymás idegeit a kolleganőmmel - ilyenkor fellélegzek, hogy már csak pár hónapig tarthat ez az állapot. Meló ügyben semmi előrelépés, változás, még nem tudni semmit, úgyhogy ülök a seggemen, mert most még élni sem egyszerű.
A szervezetem semmi jelét nem adja, hogy fel akarna ébredni. Hát mit mondjak... jól sikerült az elaltatás Kép Hőhullámoktól és kialvatlanságtól szenvedek változatlanul. Pedig már több mint 7 hete kaptam az utolsó szurimat Kép Mivel nem tehetek semmit, várok tovább a nem tudom mire. Már igazán nincsenek ambícióim, céljaim továbbra sem, csak létezem mint egy gép.
Rohadtul várok már egy tisztességes menzit, asszem ez olyan mint a fériaknak a szex: ha nem esik meg időnként, akkor tiszta hiszti az ember Kép
Picit visszalapoztam, láttam hiányoltatok, olyan édesek vagytok, nagyon szépen köszönöm, és jól esett! Sajnos alkalmatlan vagyok az értelmes kommunkációra, úgyhogy ha valami történik, akkor majd jelentkezem!

Csibém Kép
Örülök nektek nagyon, jó hogy rendben van minden! Millió puszit küldök!

Brill
Gondoltam, hogy lesek egy táblát hátha van már benne zebrád, de látom, Réka sem ér rá Kép Szóval veled vagyok ám!

Mindenkinek minden jót kívánok továbbra is!
Vendég

Sziasztok!

Bejött egy-két munka, úgyhogy szerencsére leköti a figyelmem, de emiatt nem nagyon tudok jönni mostanában, és bizony az olvasással is el vagyok maradva.

Üdv. az újaknakKép!!

Musti!
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gond, és megmaradjon a két csíkodKép, de én nem húznám és elmennék a helyedben a dokihoz.

Eszter, Dudu!
Még nem találtunk a férjemnek munkát sajna, addig pedig nem tudunk költözni. Most van egy nagyobb munkája a munkahelye mellett, és amíg azt nem fejezi be, addig nagyon utánajárni sem tudunk, mert a neten nincs semmi használható, ráadásul kocsi nélkül meg teljesen meg vagyunk lőveKép.
Azért amit én tudok megteszem, már voltam a bankban, hogy mi is pontosan a kölcsön menete, de úgy látom, hogy ez majd csak a sokadik lépés lesz.

Na megyek folytatom a melót.

ditta

dido
dido

Tündi,
jó hallani felőled, még ha most nem is rózsásakat.
Kívánom, hogy mostmár javuljanak a dolgaid minden téren.
Szia.

Ági

Lányok, bocs, hogy "berontottam" a topikba.
potter_76

Most megyek, holnap majd jelentkezem ujra!

Addig is szép déutánt nektek!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok,

Hát, sokat visszaolvasni nincs erőm, de azért gondoltam, megteszem a magam "kötelező" napi bejelentkezését Kép Még mielőtt valaki rosszra gondolna Kép Kép

Évi77Kép
Hihetetlenül tündéri ez a lábacska-fotó, amit feltettél! Zabálnivaló! jaj, de irigy vagyok Kép
Laura szerintem nem arra várt, hogy ne legyen halak, hanem arra, hogy kihúzza az anyjánál a gyufát Kép Most már kezdek beletörődni, hogy túlhordás lesz a vége... Annyira jól érzi magát... Gondoltam, elkezdek ablakot pucolni (pont jó hozzá az idő) vagy valami hasonlót, de mégiscsak az eszem azt mondja, hogy elindul, ha el szeretne... Kép leálltam a MagneB6-ról, mert most meg az a fixa ideám, hogy az gátolja a méhizomzat összehúzódásait... Szerinted jól tettem?
Szerintem ne aggódj amiatt, hogy Dórikának nincs még meg a napi rutinja, beleszokik majd hamar, meglátod! idő múlva órát lehet majd hozzáigazítani! Cickóid jobban vannak? garmastan kenőcsöt próbáltad már? Esetleg mellbimbó védő?
nem vagyok még rutinos benne, csak ötletek... Kép
Az öltöztetés stb pedig jön majd rutinnal. A barátnőm anno elég béna volt eleinte, ma már kb. 1 éves lányára fél kézzel adja fel a ruhát és a pelenkákat is. Szóval ne aggódj! Kép

TündiKép
De jó, hogy jelentkeztél! Hiányoztál nekünk! kicsit rossz volt olvasni soraidat, hogy ennyire rezignált vagy (ez a jó szó?). Még a tavasz sem tud új erőt adni? vagy ez a sok baba mostanában? Tényleg, mikor mész Timiékhez legközelebb? nyomnál majd egy óriési puszit Kristófka bucijára a nevemben? Kép
Na, ne búslakodj már... Minden meg fog oldódni előbb vagy utóbb. Ahogy Évi írta nekem: baba még benn nem maradt, úgy írom neked tiszta szívből, hogy lesz Neked is karonülőd és jó munkád is, kevesebb stresszel. A kérdés ugyanaz, mint nálam laura megszületése: MIKOR.

BrillKép
Tényleg, Neked mikor kell tesztelned?

Puszi mindenkinek!

Unique
38+6

Ui. tegnap óta semmi változás... Még 2in1!

KépKép
unique

Szia Mindenki!

Angie!
Ez a hasizom fájás elég fura. Nekem pl. fáj néha ugyanígy mozdulatokra, de az nem túl erős, viszont tényleg olyan mint egy kis izomláz. És néha hirtelen mozdulatokra összhúzza a görcs is. Dokinénim szerint ez normális nálam. De hogy neked mitől?? A menzeszed átlagos? Vagy esetleg kevesebb, rövidebb... ?
Ja és pénteken megyünk UH-ra, már alig várom..

Fleur!
Csak így tovább, nagyon ügyesek vagytok! Kép
Kell ez a pozitivitás hozzá! Kép

Musti!
Szép csendben gratulálok és kíméld-kíméld magad, mert nem fogod megbocsátani magadnak, ha a túlerőltetés miatt lenne baj...

Tündi, Dido!
Azért jó, hogy benéztetek! Én is elég nehezen követem az eseményeket, de ígérem estefelé dobok egy táblát is! Kép
Én Veletek vagyok és a legjobbakat kívánom Nektek!!

Potter76!
Dehogy pofátlankodtál be! Mindig kedves szavakkal jössz, úgyhogy Isten hozott!

Unique!
Pusszantalak és türelmet kívánok Neked!

réka
Vendég

Reni,
Mikor mész dokihoz?

Tündi,
annyira örülök, hogy "előkerültél". Szomorú vagyok amiért szomorú vagy, de egyetértek Uniqueal, hogy egyszer neked is lesz karonűlőd. Itt küldök neked sok boldogságot Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Puszi, és gyere még!!

Duddu,
te hogy vagy? Tudom, hogy hamarosan készíted a táblát. Egy kicsit segítek, hogy ne kelljen annyit számolgatnod: nekem ma cn4. Most minden nap egy hét számomra. Gondolom, a bábásoknál ez nem így van. Akkor már gyorsabban megy az idő.

Ági,
itt szerencsére ma nem esett. Remélem, ott sem fog sokáig.

Márta,
mi újság veled, hogy vagy? Mesélj egy kicsit. Jó híreket szeretnék hallani!!

Jucmuc,
ha gondolod, e-mailt is írhatsz. Dokihoz itt mész MO-on? Vigyázz magadra.

Brill,
nagyon drukkolok nektek. Úgy várom, hogy tesztelj. Legalább két picurkát kívánok a pocidba. Mikor tudunk meg valamit? Jól emlékszem, hogy 27-én.

Unique,
már alig várom, hogy a Dóri-Kristóf csapat kibővüljön háromtagúra. Hamarosan eljön az az idő is.

Tjuca,
remélem, ti is jól vagytok!

Dido,
a jó a rosszban az, hogy amíg még itt laktok Pesten, össze tudunk hozni még egy találkát. Jól teszed, hogy lefoglalod magad. Majd drukkolunk egymásnak, fej-fej mellett haladunk.

Puszi MINDENKINEK, további szép napot, kellemes estét.
Vendég

Duddu, kicsit sokáig írtam az üzit (munkával kombinálva), és beelőztél a tieddel Kép . A mensesem két napig nagyon erős volt, most pedig majdnem semmi, de nekem régen is szokott ilyet. Hőmérőzök, és 36.5 volt eddig, ma a hagyományossal 36.6. Péntekig mindenképpen várok, és ha nem szűnik ez a fájdalom, elmegyek dokihoz.
Puszi
Ugy-e kapunk uh képet? Én is nagyon várom. Úgy szeretek jó híreket hallani.
Vendég

SziasztokKép

Én az "alattatok" lévő tpoicból írokKép
Csak megszeretném kérdezni hogy nics valami hiretek
Annácskáról, mert olvasom ezt a topicot is
amikot a lányom engedi, de őt már nagyon rég láttam írni, vagy csak elkerülte a figyelmemet!!!

Tudtok róla vmit?

üdv

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Tündike!
Nagyon-nagyon remélem, hogy minél előbb tudtok előrelépni, mert a nihil az, ami a legjobban kikészíti az embert. SOK-SOK POZITÍV ENERGIÁT KÜLDÖK!!!!! Nézd csak:
Kép

Musti!
Halkan gratulálok a teszthez, remélem, nem lesz gond! Vigyázz Magatokra!!!

Unique-om!!!
Hát még mindig egyben??? Arany szívem, én meg itt mondom, hogy Laura kivárja a jó időt, bezzeg ha nekem kell majd várni...Kép Ne aggódj, tudni fogja, mikor kell kibújni! Egyébként sógornőm 20-ára volt kiírva, de még semmi... ez most bíztatás akart ám lenni!!!

Angie!
Kép
Nagyon örülök viszont, hogy pozitívan állsz hozzá!!! Puszika Neked!

Duddu!
Remélem, jól vagytok! Teljesen leálltál a táncról most már? Hogy bírod nélküle??? (Csak azért kérdezem, mert én kézilabdáztam, és még a mai napig is furcsa, hogy nem megyek edzésre meg meccsekre... de nem adnám semmiért!!!Kép)
Ja, és KÉPET AKARUNK, KÉPET AKARUNK!!!KépKépKép

Dido!
Nem irigyellek Benneteket, a kölcsön-mizéria mocskos egy dolog... Annyi mindent kérnek, és akkor a végén mindig van valami icipici hülyeség, amibe tutira belekötnek. Jaj, nem elkeseríteni akarlak ám, csak már volt néhány bankkal dolgunk... Drukkolok, hogy megússzátok kevesebb utánjárással is!!!

Évi, Dina!
Nekem is szokott feszülni a hasam, sőt, ma is nagyon érdekes volt egész nap. Nem keményedett, de a feszítő érzés megvolt. Védőnéni azt mondta, hogy ez a méhszalagok és a hasizmok nyúlásától van, úgyhogy ne izguljak, lesz ez még így se...Kép Pihizzetek sokat!!!

Lányok, ide nézzetek, barátnőm küldte mélben a következő képet, ez egy sziklacsoport, amit csak egy bizonyos időszakban lehet fényképezni (balra hajtott fejjel látható a lényeg, szerintem gyönyörű!!!)

Kép

Puszika mindenkinek, szép estét!

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Tündi!
De jó hallani felõled!
Millió puszit küldök én is!!Kép

Eszter!
Boldog szülinapot!Kép

Lányok!
Köszönjük a gratulációkat!
Ezek olyan megnyugtató dolgok!

Duddu!
Azért nem írok tünetekrõl,mert nincsenek!Kép

Junko!
Kár,hogy nem taliztunk!
Örülök,hogy alakultok!Drukkolok!

Musti!
Azért én gratulálok!

Pusza
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Unique!

Azért a túlhordástól még messze vagy ám!Kép Dóri is 39+0-n született, erre még bőven esélyesek vagytok!Kép Holnap jön az esős idő jó kis fronttal, az majd lehet, hogy "kifüstöli" Laurát...Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Duddu, AngieKép
Köszönöm a pozitív gondolatokat! Sokat segítenek most ezeken a jóslófájásos, gyönyörű, tavaszi, türelmetlen napokon! Kép

NorwellKép
Tudod mire gondoltam? Szerintem nincsenek elég erős frontok. Kép Ezért nem születnek meg a babák... Kép Amikor NST-n voltam, két lány is volt 17-re kiírva (és akkor 21-e volt) még egyben. Szóval számítok én a túlhordásra is. De ha küldenél egy jó erős hidegfrontot, az sokat segítene Kép (sosem gondoltam, hogy egyszer erre fogok végyni)
Ja, nem látom a képen amit kellene Kép
És ne aggódj, lesz még "kölcsön kenyér"... Kép

Puszi

Unique
38+6

KépKép
unique

Évi77Kép
Jöhet az a front! hajráááááááá Várjuk Kép
Akkor most elmegyek beszélgetek egy picit a nagylánnyal - mint nő a nővel, négyszemközt - Kép

Puszi

KépKép
unique

Bocsi, hogy itt válaszolok:

Edina
Annácska a 2006-os tavaszi babás topikban megtalálhatóKép
Ahogy olvastam, jól vannak, és még egybenKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!
Most pihenek, mert nagyon fáj a hasam!
Köszi A biztatást, hello. Nem jött meg csak, töri a hasam valami, nagyon kellemetlen.
musti

Lehet székrekedés terhesség alatt?
Nagyon zuborog a hasam!
musti

Norwell!
Icikicsit még megjelenek egy apró darab kedvéért a színpadon, de már nincs sok belőle. Amúgy nekem is nagyon fog hiányozni, meg furi is ez a sok szabad este, de kell is, mert mindig kidőlök.. Kép
Profi digitális trükk az a kép, de szépen meg van csinálva!

Angie, Norwell!
Lesz kép persze.. csak már ott tartanánk... Kép

Csibe!
Lassan már azt mondom, hogy jobb, hogy tünetmentes vagy. Engem nagyon zavar, hogy a nap kb. 5-6 órájában vagyok csak "használható" és azt általában a m.helyemen töltöm. Szóval ma már eszembe jutott, hogy hamarabb hagyjam abba, mint eddig gondoltam... Kép

Musti!
A székrekedés teljesen normális tünet. Nekem kb. a 7.-8. hétig komoly gond volt. És úgy bugyborékolt a hasam, hogy ihaj. Mostanában pedig az ellenkezője a probléma. Ki érti ezt... Kép

És a várva várt tábla:
Kép
Kép
Kép
Vendég

AngieKép
Igen, Magyarorszagon megyek orvoshoz. Fehervari vagyok, mar több mint tiz eve jarok ehhez az orvoshoz, ezert is huzodoztam itt orvost keresni. Pedig elöbb-utobb muszaly lesz tudom, de legalabb most meg kihasznalom, hogy hazamegyek. Megiscsak mas magyarul beszelni az illyen jellegü problemakrol a sajat orvosommal, mint itt egy 'idegennel'.
Irom majd a mailt, bar mar ott tartanekKépKép

NorwellKép
Nagyon szep a kep!

Puszi mindenkinek es szep almokat!!!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Szia Duddu!
Akkor ez normális? Én nem hányok, hanem szellentek? Olyan kellemetlen!
musti

Musti!
Szerintem teljesen OK! Kép

Jucmuc!
Biztos találsz jó dokit. Sokan vannak.. Kép Kép

Jó éjt mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok!

Dudu!
Nagyon megható volt, amit írtál!Kép Köszönöm szépen!Kép

Junko!
Tünetek...hmmm...Csupa tűszúrásnyom a csípőm.Kép Azért azt meg kell jegyezzem, hogy Apa úgy adja be a szurikat, hogy még nem volt se csomó, se véraláfutás, úgyhogy még ilyen szempontból is tünetmentes vagyok.Kép Vasárnap már kiderül, hogy a nem tünetek mit fednek...Remélem jót!Kép
Szorítok továbbra is!

Norwell!
Bírom még...Kép Soha nem voltam tesztelős típus.
Szupi, hogy minden rendben!És a hétfői soronkívüli UH...Ügyi vagy!KépKépet várjuk!

Fleur!
Holnapi vérvételhez drukk!Kép

Rolly!
Nagyon szorítok , hogy a citológia rendben legyen!
Majd pótolod a lemaradást!Kép Eddig is mindig megtetted!Kép

Tündi!
Jó, hogy néha benézel, még ha nem is előrelépős híreket írsz..., amit nagyon sajnálok Kép.De remélem, hogy hamarosan magára talál a szervezeted és beindulhat a gépezet!Kép

Unique!
Akkor...front és visszaszámlálás?Vagy most már azért is a kiírt időpont? Laura... vélemény???KépKépKép

Mátra!
Lótsz-futsz???Kép

Puszó és köszönet Mindenkinek!Kép
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok Kép
Szerintem ez valami belső megérzés, hogy mindig akkor nézek be, mikor hiányoltok Kép

Évi Kép
Gyönyörű a kislányod Kép Nagyon sok boldogságot nektek Kép

Babusnak igaza van Kép
Még mindig egyben vagyunk és nagyon jól Kép Pörgök állandóan, múlt héten festettünk, utána tavaszi nagytakarítottam, így most csillog-villog a lakás. Még mindig dolgozom, nem bírok a fenekemen ülni Kép
Kicsi fiam nem akar még kibújni, pedig már nagyon várjuk Kép Annamari minden nap elmondja a pocakomnak, hogy mennyire szereti és hogy mennyire várja már hogy megszülessen. Ma megkérte, hogy még a héten szülessen meg, remélem hatott rá Kép

Dudu Kép
Gratulálok az ikrekhez Kép Remélem neked is olyan hatalmas pocid lesz mint Stellának Kép
Ja és a kicsi fiúnk Péter Donát lesz Kép

Unique Kép
Lehet, hogy Stella beelőz minket?
Azért hihetelen látni, hogy a tábla tetején vagyok azok után, hogy mennyit voltam az alján Kép

A friss zebrásoknak gratulálok, a várakozóknak, meg kitartás Kép
Mindenkinek lesz babája, csak ki kell várni, ami tudom nagyon nehéz Kép

Annácska 38+2Kép

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!
Nagy nehézségek árán sikerült visszaolvasni!

Angie!
Nagyon sajnálom!Kép De húzzatok bele és nem sokkal előzlek be!Kép Fogunk mi még együtt pocaksosodni!Kép Mindjárt írok a mailedre!

Kata!
Hát Sződ sincs nagyon messze!KépMikor fagyizunk?Kép

Monyóka!Köszönöm!

Dido!
Ha jól olvastam-remélem így van- Egerbe szeretnétek költözni, vagy a környékre..Én ott tudok neked egy nagyon jó dokit ajánlani. Varga Zsoltnak hívják, tegnap voltam nála, totál profi, nagyon rendes és alapos. Érti a dolgát.
Jelenleg még heti 4-5 napot én is egri vagyok..

Rólunk:tegnap voltam uh-on, a doki "visszaminősítette" a bébimet 1 héttel, így ma vagyok 6 hetes. Szerencsére minden rendbenKép

További szép napot!
brenáta

Sziasztok!

Tábla elején lévők: Cinca, Sziszka,Syry, mi van veletek???

Brill! Komolyan már alig várom a vasárnapot. Azért feltételezem te még jobban Kép Ez a várakozás olyan nehéz.

Annácska! Kép
Jó hogy benéztél. Komolyan néha írj ide is mi van veletek, mégis csak együtt szorítottuk át veled az elejét. Olyan jó volna hallani felőletek időnként. Bár ahogy olvasom nem sok időd van.

Musti!
Még nem is gratuláltam, gratulálkok! Kép

Csibe! Köszi a drukkokat. Még nem érzek semmit. Kép
Te hogy vagy?

Unique!
Na? Mára elromlott az idő, nem történt semmi? Hogy fogunk értesülni az eseményekről?

Juca!
Merre vagy, aggódom mi van veled.

Most megyek sziasztok.

j.
Vendég

Minden eltűnt amit írtam Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
mátra

Azért is még egyszer!

Angie!
Drága remélem jól vagy. Hihetetlen erős és bátor lány vagy. Jót nem nagyon tudok írni, ha csak nem a munka "öröméről" számolhatok be. Hétfőn sikerült leszakítanom a kocsi elejét, de nem lett nagy gond, megcsinálták. A párom viszont megint kiállított magáról egy gyönyörű bizonyítványt Kép

Niki, nagyon szép a kép. Tényleg jó lenne tudni igazi-e vagy trükk. Bár én a trükkre hajlok... Ti jól vagytok?

Duddu!
Ez az. Tudunk konspirálni Eszterrel Kép De veled is: Újítás következik. Mégis a 2. variáció mellett döntök. Babák hogy viselik ezt a nem éppen kellemes időjárást?

Brill!!!!
Ngyon várom a vasárnapot! Olyan sokat vagy az eszemben. Lótok-futok, de ma itthon vagyok legalább délelőtt. Tegnap leégett a mosógép, és vártam a szerelőt. Most ment el - addig tűnt el, amit írtam Kép - "csak" a szivattyú motorja égett le. Azt kellett cserélni. A felújított 5000.-, az új motor 7500.- volt munkadíjjal együtt. Az újat választottam. 26 éves gép megérdemli. Így legalább tudok haladni a sulis munkáimmal is.

Uniqe!
Hogy vagy? Szerintem az a házösszedöntős fájás csak jelzett valamit... Hogy tudjuk meg ha eljön az idő?

Dina!
Olyan jó volt, hogy összefutottunk tegnap! Szó szerint! Szegény majdnem fellöktelek Kép

Egyenlőre ennyi, majd még jövök.
mátra

Sziasztok lányok!

Gyorsan próbálok feltenni pár képet Kristófról - remélem addig nem ébred fel Kép

Évi Kép Kialakult napirendünk nekünk sincs még, de ma éjjel másodszor aludt 4 órát egyhuzamban Kristóf, aminek nagyon örültünk. Szopi össze-vissza megy, igény szerint Kép

Pussz mindenkinek és ne haragudjatok, hogy nem írok többet.

Timi

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Mára valami torokfájós, nyavaja teljesen levett a lábamrólKép, de sajnos a munkám határidős, úgyhogy muszály csinálnomKép, de gondoltam bekukkantok. Teljesen visszaolvasni nem tudok, de azért bele bele olvasgatokKép

Annácska!
De jó, hogy jelentkeztél, és hogy minden rendben NálatokKép. Ugye majd valahogy tudatni fogod, ha kibújik Donát?

Junko!
Remélhetőleg neked csak ez a closti hiányzott, úgyhogy mennek a drukkjaimKép!!!!!!!

Brill!
Neked természetesen mert nem írom, folyamatosan drukkolokKép!!!! Szóval már vasárnap... mindenképpen benézek majdKép

Breni!
Köszi aranyos vagyKép. Ezek szerint te egri vagy és most költöztök? Mi meg most szeretnénk lemenni. A doki ügyben még nem tudom mi legyen, de lehet, hogy szükség lesz rá. Bárcsak ott tartanánk már, de még olyan messzinek tűnik.

Juca!
Tényleg merre vagy? Ugye minden rendben veletek?!?!?

Angi!
Tényleg elég egyforma a ciklusunkKép, a múlt hónapban teljesen egy napon voltunk, most meg csak egy nappal vagyok lemaradva tőled. De így legalább egyszerre lesz pocink, és egyidősek lesznek majd a babákKép.
Jobban vagy már?

Dudu!
Ejnye-bejnye a tánciértKép, vigyázz magatokra!!!
Egyébként, hogy érzed magad? a rókacsalád téged nem látogatKép?

Norwell!
Nem semmi ez a képKép. Képzeld nekem is elküldték emilen, de nem láttam rajta semmit, csak most, hogy ide felraktad. EszméletlenKép.
Olyan jó, hogy minden rendben veletekKép.

Tündi!
Jó, hog benéztélKép...nagyon sajnálom, hogy még mindig nem tudtok előre lépniKép, és ez a doki szerint teljesen normális, hogy már két hónapja nem jött meg az utsó szuri után?

Jucmuc!
Jobbulást a nagyidnak, remélem nem túl komoly!!!
Kíváncsi vagyok, hogy tud-e majd valami használhatót mondani a dokidKép Várom a beszámolótKép

Na befejezem, és ezer bocs, ha valakit kihagytam, majdha leadom ezeket a munkákat ígérem megint rendszeresen jövök majdKép

dido

dido
dido

Timika!
Kristóf egyszerűen zabálni valóKép, olyan mint egy kis csomag, ahogy apa tartja a nagy kezeibenKép

Mátra!
Még aza jó, hogy neked nem lett bajod, persze tudom, hogy az is épp elég, hogy leszakadt a kocsi eleje.
Sajnálom, hogy így összejönnek nálad is a dolgok, de ez után már csak jó jöhetKép.

ditta

dido
dido

Sziasztok!

TimikaKép
Gyönyörű a kisfiatok, nagyon vigyázzatok rá! KépMár alig várom én is hogy a kezemben tarthassam a kisbabám. Egyszerűen tündéri, nem lehet betelni vele!Kép

MátraKép
Én is nagyon örülök neki, soha sem gondoltam volna, hogy pont ott a kórházban fogunk összefutni. MIlyen jó is hogy még visszafordultam a sógornőmhöz és mondtam neki, hogy viselkedni, akkor láttalak meg. Kép Hát nem semmi a sors, mi? Kép Szerintem a sorsra kellene bízni a találkozásunkat is nem? Kép

Norwell Kép
Nagyon jó a kép, de valódi, vagy csak ámítás?

Most ennyi, majd még benézek ma!

Puszi nektek, akit kihagytam, annak bocsika! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!
Elveszett az üzim.
Nincs hasfájásom most!
Megyek dolizni, délután jövök.
ANITA VÁRJ EGY HETET MÉG!
musti

Sziastok!
Mi ujság?
Nem fáj a hasam hála az égnek, tegnap elég rossz bőrben voltam, igaz bablevest ettem elöző nap.
3 hetes lehet a babszem! Ma reggel 37 fokos volt a hőm.
musti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: