Sziasztok!
Ex, jót röhögtem, amit írtál!

Nem kezdtem még neki a scannelésnek, egyébként az a gond, hogy nem méretileg nagyok a képek, hanem túl jó minőségben csináltam, ezért nagyok. És hiába kicsinyítem, nem sokat változik, és ha megnyitja az ember, akkor is szép méretes. Na de olvastam, hogy asszem a freeweben nincs korlátozva, így most már nem ez a gondom, hanem maga a honlap elkészítése. Nekem nagyon tetszik a Tiéd, és pl. fogalmam sincs, hogy olyat hogy lehet csinálni, hogy van egy szöveg, pl. esküvői képek, ráklikkel az ember, és úgy kijönnek a képek. Na, hát nem tom értesz-e, nekem alapvető problémáim vannak, nem vagyok egy nagy számítógép guru..

A Te lapot nagyon bejött, a költségvetésen kész voltam, nem semmi, milyen precíz vagy!

Ja, és a rucid is tök jó volt, főleg, hogy annyiért!
Melinda, a Te képeidet is megnéztem! Nekünk egy héttel korábban volt az esküvőnk, a ruhád is csini volt, emlékszem, ezt a fazont láttam esküvő újságban.
Kari, én is kb. ezeket írtam volna, mint a többiek, és próbálj meg kikapcsolni, lekötni magad olyannal, hogy ne tudja a rosszra gondolni. Gyönyörű idő van, egy séta is biztosan jót tenne!
Szücsi, gratula a kiscsajhoz!

Akkor még egy lány a csapatban!
Ma ismét voltam tornán, keringés javítókat csináltunk, érzem a hatását, tökre felpörögtem, és eddig még a fejem sem fáj. Csak el ne szóljam...