A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Benianyu!
Úgy látom, mi percre potosan ugyanakkor küldjük el az üziketKép
Az előző már a második voltKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mármint, hogy jó-e az én vuduzásom is?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Na az előzővel késtem egy kicsit.......Kép
Egyébként jó sétálástKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
Tényleg! Kép

Ancsi,
Én is a Mária babanagykerre gondoltam, elég korrekt áraik vannak. Van honlapjuk is, meg tudod nézni előtte.

benianyu

Leon ma megint rekordot aludtKép
Tegnap 8 után kicsivel feküdt le és ma 1/2 9-kor fel kellett kelteni, hogy egyen, meg hogy indulni kell a mamáhozKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi
Az nem semmi!!! Kép Jó alvókája van! Kép

benianyu

Sziasztok!

Most jön a védőnéni, úgyhogy gyorsan csak annyit, hogy:

Ayse,

Vudu elindult gőzerővel! KépKépKépKépKép

Pusztok

Sisotris és Máté
23.0

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

nekem is fáj a fejem. De a gyümitea segített. Kép de még mindig nem tökéletes..

Barbi!
Vikinek is az alvókája, úgy kaptam ki a kiságyából fél 8-kor, hogy ne aludjon már még vissza. De tök csöndben van kb. 7-től és cumizza az ujját. Kép

Kuha!
Mail ment.

Viki mindjárt kajál, aztán irány a sééééta! KépKép
Jó lenne, ha addig kakilna egyet, mert tegnap sem volt semmi. Mi lesz itt az almával, ha kapja rendszeresen.. ajjaj..

Dóri
Vendég

Tünde!

Merre vagy??? Kép
Vendég

Kuha.
Tényleg nagyon rossz lehet neked.Eleinte én is egyedül voltam,de aztán sikerült megismerkedni két kismamával akikkel azóta együtt sétálunk és sokkal másabb igy a hangulatom.
Azért az elég durva,hogy nem köszönnek vissza.Én nagyon ideges tudok lenni ha itt a házban is köszönök valakinek és nem köszön vissza csak néz mintha valami földönkivüli lennék.
Remélem azért sikerül mégis valakivel összebarátkozni.Pl.tanácsadáson?
Mogyoród ilyen lepukkant?

Barbapapa.
Köszi az infót,majd nézem az újságokat is.
Én is concordot néztem,akkor azt mondod az jó?

ancsi26

Kuha!

Írtam neked.
Fel a fejjel, ha meggyógultam megyünk hozzád megint és ígérem ezentúl többször fogunk ha neked is jó.

Ne légy ennyire elkeseredve.

jön a jóidő és mivel egyidősek Gergő és Lívi majd együtt mehetünk mindenfelé, addig picit bírd ki még, tudom baromi nehéz.....

Mea
mea

Lányok!

Köszi a bíztatást, közben a férjem is telefonált, persze a bőgés kellős közepén.

Nem azzal van a baj, hogy nem érti meg, hogy mi a problémám. MErt megérti, legalábbis azt mondja.
De nekem is meg kell értenem, hogy ő meg nem akarja itt hagyni a 64 éves apját, merthogy mihez kezd magával. Én meg ezt értem meg.
Az a baj, hogy tényleg nincs senki, akihez szólhatnék egész nap. Szó szerint nem ismerek itt senkit a védőnőn, a postáson, a boltos néniken és a lottózós nénin kívül.
Ez azért elég jó, nem?

ÉN is a jó időben bízom, hamarosan veszünk egy kisebb babakocsit is, amivel tudok tömegközlekedni.
Nem hinném, hogy a saját autó lenne megoldás a problémáimra, mert nem minden áldott nap csavarogni akarok, nehogy félreértés legyen. De hogy egyáltalán sehová, az már sok.

Kép
kuha

Ancsi,
www.bebibolt.hu

Mentünk sétálni! Kép

benianyu

Sziasztok!

Mea Kép Nekem jól jönne a Cerazette, és akár a Konakion is, ha úgyis csak kidobnád... Milyen úton-módon oldjuk meg? jkoltai@externet.hu

Prüntyi Kép Nekem is tetszik a kertes tali ötlete, nem hiszem, hogy gond lenne a vonatozás, annak idején Balázzsal jártam arra egy ismerősömnél többször is.
DudaKép mehetünk együtt, ha gondolod Kép
A tapsolás nagyon édi lehet, jó korán megtanulta Kép

Kuha Kép Nagyon rossz olvasni, amiket írsz, tényleg reménytelennek tűnik. Amikor Újpest büdös, zajos utcájában laktunk Balázs icipici korától kezdve, mindig egy kihalt falu után vágyakoztam, ahol csönd van, és semmi nem zavar. De hamar rájöttem, hogy begolyóznék. Már nem tudom elképzelni, hogy ne találkozzak ismerősökkel, és elkeserít, hogy a férjem ezt nem érti meg, ő el akar innét költözni. Nekem is a kertes ház a legnagyobb vágyam, de nem akarok ebből a kerületből lehetőleg elmenni, annyi jó ismerőst találtam én is, Balázs is. Bízom benne, hogy meg tudom a páromat győzni erről. És Neked is ezt kívánom!!! Az biztos, hogy ezen változtatni kell, bár én is úgy gondolom, hogy minél nagyobb lesz Gergő, annál könnyebben tudtok majd mozdulni, és a tavasz/nyár is könnyebbséget hoz majd. És ne sírj, kérlek, olyan rossz olvasni Kép

Sajnos mi sem vagyunk jól, én is egyre jobban belemegyek ebbe a hülye takonykórba, és úgy néz ki, Gergőt sem kerülte el Kép Tegnap nagyon rossz esténk volt, már fürdés előtt olyan keserves sírásba kezdett, hogy potyogtak a könynei, nem is láttam még ilyennek. Mivel nekem is torokfájással kezdődött, nála is erre gondolok. De persze a foga is kínozza továbbra is. Gyorsan be is kentem az ínyét, hamar megnyugodott, még bóbiskolt is kicsit, amíg elkészültem a vizével. Aztán miután elaludt, hamarosan keserves sírással ébredt, nagyon szörcsögött, úgyhogy elő a porszívó. Úgy megváltozott a sírása, már nem olyan kisbabás, és nagyon tud sikítani is, szörnyű. De orrszívás után jobban aludt. Amikor éjfélkor lefeküdtem, ő fölébredt, és csak úgy tudtunk végül jól aludni, hogy magam mellé vettem. Amikor Balázs is bebújt, már nem volt valami kényelmes, lehet, hogy én is leszedem a kiságy oldalsó rácsát...

Elkezdtem új bébiszittert keresni. Nem azért, mert gond van a régivel, csak olyan sokszor van az, hogy nem ér rá, amikor nekem kéne, hogy kell mellé valaki kiegészítésnek. Mivel Balázs imádja, nem küldhetem el. Nyaranta egyáltalán nincs Pesten, és egy év múlva fél évre Franciaországba megy tanulni. Hat jelöltet nézek meg a napokban, mindjárt jön a harmadik, kettő megvolt tegnap. Balázs elég ellenséges, "én csak Ancsát szeretem" kijelentéssel nem hajlandó választani, de eddig mindegyikkel szóba állt, játszott velük. Nemtom, hogy lesz, remélem, egyikük csak belopja magát a szívébe...

Megyek is, mert hamarosan érkezik jelöltke.

Judit+Gergő+Balázs

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Az a legjobb az egészben, hogy én soha nem voltam ilyen bőgő masina, meg egyáltalán, mindig meg tudtam oldani a problémáimat, soha nem estem kétségbe. Csak ez már halomzódik bennem egy ideje, mostanában egyre többször törik el a mécses, és azt hiszem, most ez kijött nyilvánosan is belőlem. Ne haragudjatok.

Kép
kuha

Sziasztok!

Kuha!

Sajnálom h ennyire nem találsz otthon ill Mogyorodon kikapcsolodási lehetőségetKép, ha nem is minden nap, de sztem heti 2-3-szor simán felkerekedhetnétek Gergővel 1 autoval, sokal jobb lenne és nem csak Pestre tudnál tömegközlekedni, hanem erre felénk is,közel lakunk itt egymáshoz többen is: Prüntyi-Veres, Mea-Verőce(ez 1 hajszállal távolabbiKép), Sildike-Dkeszi, Dudukly-Isaszeg, Én-Ekertes, mire oda-vissza meglátogatnánk egymást, akár csoportosan is el is telne a nyárKép

Vanank még ötleteim ,de nem akarok más nevében szervezkedni, ha minden érintett, meg akinek van még kedve csatlakozni lehetne "vidéki" kiruccanást is szervezniKép

Persze ez csak az én javaslatom,de tényleg szivesen fogadnék bármelyikteket, v akár csoportosan is, arrol nem beszélve h Veresen ott a medvefarm, a tavak, 1-2 lepukkant játszotér, szoval ha nem is házhoz mennék akkor is el lehet tengődniKép

Kép
hencsi

Sziasztok!

Köszönjük a bókokat Saci nevében is!

Ayse! Lili nagyon jó fej ezekkel a mondásokkal, jót nevettem Merremész-en! A dédihez pedig kitartást, biztos nem könnyű.

Benianyu! Én is szeretem a pozitív kisugárzású embereket, és te tényleg az vagy! (Hallod Megann, tessék neked is pozitívan gondolkodni, sokkal szebben látja akkor az ember a világot, és a közérzete is jobb lesz!!!) Gyerekkorom egyik kedvenc könyve volt egyébként Az élet játéka, nagyon sokat lehet belőle tanulni.

Titii, sajnos én sem tudok válaszolni, Pzita szokott ezekben a kérdésen otthon lenni, keresd meg őt!

Duda! Hova akarsz vonatozni? Prüntyihez? Én minden csavargásban benne vagyok, főleg ha megjön a kisebb kocsink április elején, azzal teljesen mobilisek leszünk már. (lesz hiper-szuper Maclaren kocsink - jujj, de várom már, benevezünk vele a Forma1-re Kép)

Egyébként Saci se akar semmit megenni, amit csinálok neki, bár tegnap fölhasználtam Prüntyi krumplis őszibarack ötletét, és az egész jól bejött! Köszönöm a tippet! Délután meg veszek neki sütőtököt, remélem ízleni fog neki.

Ancsi! Mint írtam, az esernyőbabakocsink maclaren lesz (Németországból hozzák be, itthon egy helyen láttam, a Brendonban 67e Ft-ért Kép). Ülést Römert vettünk, Quickfixes-et, de használtan. Szóval nem tudom, hogy ezek az infók rajtad segítenek-e.

Kuha! Ez a séta dolog nem hangzik jól! Nyugodtan panaszkodj, azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk egymást!
Egyébként én sem tudom már eldönteni mi is lenne jobb: kiköltözni valahova Pesten kívülre, esetleg visszamenni Szegedre, vagy ebben a nagy büdös városban maradni, ahol viszont sokkal több a program, a lehetőség mindenféle szempontból. Hát, ez még a jövő zenéje. Mindenesetre ide az 50 m2-re legfeljebb még egy kisbaba fér el, aztán tovább kell állnunk, ha nőnek, vagy esetleg jönne a 3., mert szűk lesz a hely.
Hah, én már itt a 3. gyerekünkön filozofálok. Jó, mi?

Barbi! Én is akarok ilyen alvókájú gyerkőcöt! Bár nem lehet panaszom Sacira se, tegnap is egy hang nélkül elaludt, de éjjel még 2-szer, 3-szor fölkelt.

Sis, te drága! Én is kipróbálom a padlizsános kajádat, azt is veszek délután! Kép

Jucc! Sok sikert a bébicsőszökhöz!

Na, léptem...

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Róki,

nagyon köszönöm a segítséget Kép így teszek, most megnyugtattál.
szmercsa

Lili festeget, nagyon szereti:
- Anyu, én képész leszek?

Kb. 3x használtam eddig a Lush sampont és nagyon meg vagyok vele elégedve. Igaz, már alig hullott a hajam, amikor elkezdtem használni (bevettem az 50 unizinket is). De most legutóbb már szinte semmi sem hullott ki, pedig eléggé össze tud kuszálódni a hajam mosás után, úgyhogy a kifésülés elég gáz. Önmagában, minmt samponnal is meg vagyok vele elégedve, mert nem lapítja le a hajamat és nem érzem úgy már másnap, hogy rámférne egy hajmosás, szóval valahogy tovább tiszta marad.

Sajnos sikerült összeszednem egy hólyaghurutot Kép. Az urológus biztos ami tuti alapon felírt egy Floragyn nevű hüvelykúpot is. Ha jól értem, gabonából nyert tejsav és c-vitamin. 6 db van benne. A második után elkezdtem vérezgetni (pát csepp). Nem tudom, hogy ez most véletlen egybeeséssel a menzi-e, vagy a kúp okozza. Menzinek túl kevés, a kevéshez viszonyítva meg túl elhúzódó. Azért is aggódom, mert a terhesség alatt felfedzetek a méhemen két miómát, ami a 6 hetes kontrollon már visszahúzódott. Bár ha az okozná, asszem nagyobb vérzéssel járna. Van valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban?

ayse

Benianyu Kép, Sis Kép!
KÖSZIKÖSZIKÖSZI!!!! KépKépKép
Vudu kezd hatni!

Ayse

ayse

Na majd gyorsan visszaolvasok, de most nagy dilemmám van!

Voltunk a dokinéninél, megkapta Léna az agyhártyagyuszi elleni oltást, aztán elpanaszoltam, hogy Léna egyáltalán nem akarja a tápszert.

Mit mondott a dokinéni??
Akkor ne erőltessük!
Adjak neki Danone könnyű és finom JOGHURTOT, MEG SAJTOCSKÁT A FÕZELÉKBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na most mit szóltok ehez??????

Már így is azon voltam, hogy túl van misztifikálva ez a babaetetés dolog, de mostmár majdnem biztos!
Mondaná a gyerekorvos ezeket, ha ártalmas lenne a babára???
Sőt ezt is azért mondta hogy meglegyen a kalciumszükséglete a babának!

Várom a véleményeket!

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Egy nagy francokat ette megKépKépKépKépKépKép
Én ettem megKépKépKép

Elegem van, végleg befejeztem a kotyvasztástKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Ayse!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!

Mégmégmégmég!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ancsi!
Igen napi 2 főzi, és megmondom őszintén nem nagyon agyalok rajta hogy mi.
Mindig üveges!
Arra figyelek pl, hogy ha egy mód van rá, akkor ne legyen ugyanolyan színű egy nap 2X(pl zöld-spenótos,zöldborsós, piros-sárgarépás,paradicsomos fehér-karfiolos,kukoricás)
És mindegyikben van már husi is, legnagyobb megdöbbenésemre az egyik kecskeméti paradicsomos és hal van hozzá 6 hós kortól...
Hát ennyi....

Megann

Kép

Kép
megann

Megann,
Szerintem igen korai még a Danone joghurt! Én nem adnám még! 8-10 hónapos korban szokták bevezetni a natúr jogurtot és kefírt, aztán meg a kemény sajtot. De sokan 1 éves kor alatt semmilyen tejterméket nem adnak a babának.
Viszont ha Léna csak az üveges főzeléket eszi meg, hát egye azt. Kép Csak idegesíted magad a főzéssel. Kép

benianyu

Ayse,
Hólyaghurut Kép. Jobbulást!
Hajhullás vége Kép
Vudu kontra fejfájás Kép

benianyu

Jucc,
Nektek is jobbulást! Sok sikert a babysitter kereséshez! Kép

Bodza
Kép

benianyu

Benianyu!

Nagyon jól látod, sík ideg voltam tegnap is, ott pancsolok, 3 gázégőn főzök neki egyszerre(külön husipirítás oliván, külön krumplifőzés hagymával, külön spenót felengedés) és JUSZT SE KELL NEKI!!!!!

Hát nem tudom hogy mit csináljak a tejes dolgokkal, csak ha meg nem kap semmi tejfélét(tápit), akkor valóban nincs meg a szükséges kalcium!KépKépKépKépKépSzegény Lénácska madárcsontú lesz???KépKépKép

Pedig én már bevetettem mindent, kakaót, karamellát, banánturmixot.....
Nincs több ötletemKép
A dokinéni azt mondta nem érdemes másik tápszerrel próbálkozni, mert valszeg nem fog bejönni....Kép
Azért lehet hogy teszek egy kísérletet, a 2-es tápikat már lehet recept nélkül is kapni...
Hátha.....

Valamit muszáj tennem....(anyukám a feles tejet javasolja, mondván mi is 3 hós korunktól ittuk)
A sima tejnél viszont a joghurt azért mégiscsak jobb nem???
Na meg nem beszélve a Mildi őszibarackos túrós desszertről amit 4 hós kortól árulnak.....

Hát fel van adva a lecke...

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu!

Ja és nem beszélva a gyümölcsjoghurtok extra adag fehércukor tartalmárólKépKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Ayse!

Részvétem hólyaghurut ügyben!
Egy időben 3-4 heti rendszerességgel volt ilyenem egy éven keresztül...
Akkor fogadtam meg hogy soha többé gyógyszert nem szedek, hacsak nem nagyon muszáj...KépKépKép
Nem tudom hogy hány doboz antibiotikumot tömtek belém feleslegesen...mire eljutottam egy dokihoz, aki egyből tudta mi a gond...
Azóta semmi bajom....Kép

M.

Kép

Kép
megann

Prüntyi, én is benne lennék egy veresi kiruccanásban. Andi, vonatozzunk együtt! Prüntyi, mennyi idő az út?

Andi, köszi az infókat, majd próbálkozom sütőtökkel. Ma evett pár kanál répát, az volt otthon.

Bementem a Fővám téri csarnokba, van ott egy biosarok. Hát szemtelen áraik vannak. Alma 800, brokkoli 900, volt, ami 1600 volt kilója. Vettem azért két almát, 220 forint volt. Botrány. Bár olcsóbb, mint a bébiétel.

Ayse, én is iparművész akartam lenni, leginkább szövőnőKép És szintén arról ábrándoztam, hogy majd magányosan szövögetem a vásznaimat. Én, aki ha nem beszélek naponta legalább 3 emberrel, megőrülök. És legszivesebben sok ember között vagyok.
Jobbulást!

Kuha, szörnyű lehet, nagyon érzékletesen leirtad. Meg is ingott bennem a nagy elhatározás, hogy kiköltözzünk Gyömrőre, ahol senkit sem ismerekKép

Képzeljétek, Julcsi elkezdett kúszni! Na azért még nem megy olyan könnyen, mindig újra rá kell jönnie, hogy is kell.
Valahogy igy csinálja:
KépKép

Néha másképpen próbálkozik (ilyenkor kilóg a képbőlKép):
Kép

De sokszor ennek ez a vége:
Kép

És pihenni is szokott közben:
Kép

Zsuzsa és Julcsi

KépKép

KépKép
majola

Majola!

Nagyon cuki fotókKépKépKép
Nekem a fekvőtámaszos a befutóKépKépKép

M.

Kép

Kép
megann

Lányok!

Köszi a sok kedves szót, és bíztatást. Nagyon aranyosak vagytok!!!!

Hencsi!

Te már soxor felajánlottad, hogy talizhatnánk, esküszöm, egyszer már tényleg élni fogok vele! És nagyon jó ötlet ez a közös tali is!

Prüntyi!
Mi is mehetünk a kertetekbe? Kép

Majola!
Fantasztikusan szép kislány Julcsi, nagyon ügyi, hogy már próbál kúszni! De a fekvőtámasz se semmi! Kép Az utolsó kép a legédibb, zabálnivalóak a kis tappancsai!

Megann!
Szerintem se idegesítsd magad a főzéssel, ahogy Benianyu mondja, ha csak az üvegeset eszi, hát csak azt eszi!
Mondjuk nekem Gergő simán megeszi azt is, amit én csinálok, de egyre ritkábban van kedvem pancsolni, inkább én is az üvegeset adom.
Pedig emléxem, az elején hogy megfogadtam, hogy az én gyerekem aztán nem fog üveges kaját látni, aztán tessék...
A Danone joghurttal még én is várnék, meg egyáltalán, a tejtermékkel is.

Egyébként az én anyumnak is a mániája, hogy adjak feles - tejet a gyereknek, merthogy mi is azon nőttünk fel. Én meg mondtam, akkor még talán a tejhez több köze volt a dolognak, mint most, úgyhogy egyenlőre nem kap Gergő feles tejet.

Én simán adom neki azt a bizonyos kecskeméti paradicsomos-halas-at is. Mi a baj vele? Nekem mondjuk mondta a védőnő, hogy már nemcsak pipihúst, hanem tengeri halat is adhatok neki.

Ayse!

Örülök, hogy bevállt a Lush sampon. Lehet, hogy nekem is ki kéne próbálnom? Amikor ajánlottam, akkor mondtam, hogy nekem anyum dícsérte nagyon. Azt hiszem, Te voltál, aki mondta, hogy ki fogod próbálni, ugye?
A hólyaghurutnak viszont nem örülök, gyógyulj meg gyorsan!

Kép
kuha

Megann, Kuha, kösziKép

Ayse, milyen az a Lush sampon, ami bevált? Vagy csak egyféle van? Nálunk már az egész lakás tele van a hajammal, Julcsi takaróiról, ruháiról, kezéről is állandóan szedem le. Lassan csak kendőben merek főzni, nehogy belehulljon az ételbeKép

KépKép

KépKép
majola

Majola!

A Lush egy márka, többféle "problémára" lehet kapni. Igaziból nem is kimondottan sampon, ilyen szappan - féle.
Nézd meg itt: www.lush.hu.
LEhet rendelni is!

kuha

Kép
kuha

Sziasztok!

Kuha!
Annyira sajnállak!Kép Hidd el, ha Gergő kicsit nagyobb lesz, könnyebb lesz! Tarts ki!Kép
Kérdezhetek valamit? Apósod elég fiatal még, nem gondoltatok arra, hogy eladjátok a házat és vesztek közel egymáshoz két kisebbet?
Nem gondoltam, hogy Mogyoród ennyire kihalt hely.Kép
Ez a főút melletti sétálás is elég rosszul hangzik.Kép

Ayse!Kép
Sziaaa! Már hiányoztál!Kép
LiliszájKépKépKép
Remélem anyósod hamar jobban lesz! Tök jó, hogy használ a sampon!Kép
Remélem, hamar meggyógyulsz te is!

Bodza!
Igen, Prüntyihez akarok vonatozni!KépMa, mikor a Moszkva tér kellős közepén cipelnem kellett a b.kocsit, mert elakadtunk a villamos sínekbe, azon gondolkoztam, hogy a fenébe tenném fel a kocsit egy vonatra?? Annak tök magas és keskeny lépcsői vannak.Kép
De azért, ha ilyen sokan vállalkozunk a nagy útra, talán ezt is megoldjuk! Igaz Jucc és Zsuzsa??KépKép
Bodza, milyen nehéz lesz ez a csúcs járgány, amit kaptok? Jól megkérik az árát.Kép

Jucc!
Remélem, hamar találtok bébicsőszt, aki Balázsnak is szimpatikus.Kép

Zsuzsa!
Bio árak tényleg nagyon durvák.Kép
Julcsika eszméletlen ügyes! Nagyon jók a képek!Kép
Szerintem mire a legközelebbi tali lesz, lehet, hogy mászni is fog.Kép
Jaj, csak Nati is elindulna már! Eddig csak hátrafelé sikerült neki. Pedig ma a gyógytornász is azt mondta, ha elkezd mászni, nem kell többet jönnünk, csak kontrollra. Remélem, ez ösztönzi picit!Kép

Andi&Nati 32+3

Andi&Nati

KépKép
duda

Majola!Kép

Julcsi nagyon édes és ügyi és nem utolsósorban szép!!!!!!Kép

Hencsi!Kép

Majd mehetnénk strandra többen is, mi Gödre gondoltunk, de máshová is mehetünkKép
Vagy felváltva mindig másnál talizhatunk is többenKép

Prüntyi!Kép
Én szívesen mennék Veresre taliraKép
Kuhát meg elvinnémKép

MegannKép
Nekem is azt mondta a doki h adjak Lívinek sajtot, tojássárgáját meg joghurtot/pudingot.
Meg Lívi nem tejalapú tápit eszik már egy jó ideje hanem bukás elleni szentjánoskenyéralapút.

most akkor én adjak Lányok vagy én se???
Nem tudom mitévő legyek, mert így meg nem eszik semmi tejalapú dolgot.
Mert aki anyatejet eszik az is tej.

Most akkor mit tegyünk???

Mea
mea

Kuha!Kép

Sajnálom, hogy ennyire nincsenek nálatokprogramok Mogyoródon. Mi 4 éve költöztünk Budakalászra, de szerencsére itt sok program van, bár tőlünk a hegyről sem egyszerű lejutni autó nélkül.Épp ma voltunk lent Békáson a Máltai játszótéren gyalog egy ismerős kismamával+én két fiam+ő két gyerkőce. Kb. 4-5 km oda-vissza, és 200 m szintkülönbség, ami nekünk ugyan nem olyan vészes, de a két kétéves gyereknek igen. Persze lassan mentünk, de egész jól bírták. Lehet, hogy sok a HÉV-ig az 50 perc gyaloglás, de szerintem megérné nektek, hogy kicsit kimozdulhass. Vagy az nem jutott eszetekbe, hogy vegyetek olcsón (50 ezerért) egy öreg autót? Azzal is ki tudnál mozdulni. Meg jó ötlet az is, hogy látogassuk egymást, vidékiek.

Mea!Kép

Szerintem ne aggódj a tej miatt, a bukás elleni tápszer is tejalapú, a szentjánoskenyér csak sűrítésképpen van benne.

Zsuzsa!Kép

Julcsi nagyon ügyes.Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Mea!

Már nem a Nutrilon AR-t eszi Livi? Mert az tehéntejfehérje-bázisú.

Zita
pzita

Duda!

Hát igazából sok értelme nem lenne ennek a ház eladósdi - két külön ház vételesdi dolognak, mert egyedül nem sokra menne apósom magával. Főzni sem tud, én főzök stb.stb. Akkor meg hordhatnám oda a kaját. Szóval sokkal jobban nem járnánk.

De mindegy, tulajdonképpen a férjem tényleg teljesen tisztában van azzal, hogy mennyire rosszul érzem itt magam. Ígéretet is kaptam, hogy egyszer visszaköltözünk, ha nem is Szentendrére, de a környékre. Bár egyenlőre sok esélyt nem látok erre. Max., ha nyerünk a lottón.

Tényleg, mennyi most a lottó főnyereménye? Ha megnyerem, csapunk egy hatalmas bulit, jó Kép Kép Kép

Kép Kép Szerintetek mennyi esélyem van rá? Kép Kép

Kép
kuha

Sziasztok!
Nagyon sokat írtok, nem is értem, hogyan... mi mondjuk ma is nagyot "túráztunk"... és kipróbáltuk a hintát! Nagyon tetszett!!! Kép

Kép

Babák nagyon édesek, főleg Julcsi fekvőtámasza. Zsuzsa, nálatok ilyen meleg van, hogy csak rövidujjú kell???

Kaják: én nagyon óvatos vagyok, de lehet, hogy túlságosan is? Még nem eszünk mást, csak alma, öszi, krumpli, répa, sütőtök és cékla... valamint ezek keverékei. Se hús, se tejtermék, se gabonás bébikaja. Csak, amit 4 hóig engedélyez a szakirodalom, pedig Kornél holnap lesz 7 hós...
Nálunk mondjuk Trisztán allergiája miatt van főképp ez a lassú tempóKép!

LányokKép,
hallottátok, hogy tegnap megégett egy két hós bébi valahol vidékenKép Az anyjáék egyedül hagyták... olyan pipa lettem. Meg tudnám őlni az ilyetKépKépKép! Na nem is idegesítem magam ezen!!! De ha rágondolok, elmennék a gyerekért, és magammal hoznám! Nem is szülő az ilyen!
Kati
Vendég

Sziasztok!

A képek nagyon szépek, nekem Julcsika mutatványa a mai befutó! Kép

Kaja: én is úgy gondoltam az elején, hogy Peti nem fog üveges kaját enni, de ő is szinte csak azt eszi meg! Tegnap este bevágott egy egész üveg Hipp alma-banán-őszibarackot! Csak lestem, mert eddig csak feleket szokott megenni!!!
Egyelőre viszont én is csak a 4 hós kortól adható kajákat adom neki, és főképp csak gyümiket(alma-őszibari-banán, sütőtök-alma) de már evett sütőtök-burgonyát, meg általam kreált anyatejes krumlipürét! Szóval nekem még mázlim van, mert Peti tud szopizni, így semmiképp nem akarok még adni neki sem tejes, sem gabonás, sem húsos kajákat. (egyelőre szokja a zöldség-gyümiket, na meg szopizzon, amíg tud!!!!)

Szép estét mindenkinek!

Viki+Peti 26+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ayse, Jucc! JobbulástKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ma nagyon nyűgös nap vanKép Szerencsére a bűvös mérőszalag most 5 percre leköti a kis lókötőtKép

Kati, nálunk most nagyon meleg van. Levettem teljesen a fűtést, de szomszédok még biztos gőzerővel fűtenek, mert igy is túlzás ez a hőmérséklet (távfűtésKép). Persze a fűtési dij irtó magas igy is.
Na meg a tornához ilyen szerkó dukálKép Most már van rajta harisnya meg pamutpulcsi is.

Julcsi nem eszik semmit, ha ez igy megy tovább, az első, anyatejtől különböző étele a paprikáscsirke vagy a vadasmarha leszKép
Ma láttam a boltban nyúlhúsos bébiételt. Fincsi lehet.

Na megyek, folytatódik a nyüglődés, szegény kis manónak nincs valami jó kedve.

KépKép

KépKép
majola

Lányok!

Én már nem tudom mi Jóistent csináljak?

Elmentem az Auchanba és vettem megint Mildi desszerteket, az egyik JOGHURTOS, a másik TÚRÓS....na akkor most ilyenkor mi van???

Ja és Hipp TEJbegrízt is vettem 6 hós kortól!!!

Most sikerült belerimánkodnom Lénába egy adag tápszert...
Tök jó....akkor vacsira biztos keveset fog enni, ami azt jelenti, hogy éjjel lehet hogy éhes lesz....KépKép

Én már nem tudom mit csináljak...

Kuha!

A "szakirodalom" a halat csak jóval későbbre javasolja! 1 éves kor után!!!!!!!!!!

Ettől függetlenül én is adom neki, és csípi is, mondjuk meg is értemKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Ancsi!
Igen, én ajánlom a Concordot, szerintem jó ülés nagyonKép
Most akarunk venni Nolcsinak nagyobbak és az övé Leoné lesz. Az is Concord lesz, de az eggyel nagyobb fajta.

Ayse!
LiliszájKép
Anyós, dédiKép
Gyógyulás neked!

Jucc!
Gyógyuljatok meg hamar!

Zsuzsa!
Julcsika valami fantasztikusan ügyes, mint egy kis tornászbajnok!Kép
A popóját meg meg kell zabálniKép

Kati!
Nagyon ügyin hintázik KornélKép

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann!
Leonnál is van olyan, hogy nem akarja megenni a tápszert. Akkor én fogom és a tápszert besűrítem sinlac péppel és kanállal simán megesziKép
A kecske is jólllakik,a káposzta is megmarad.....Kép
Szerintem tök fölösleges belekényszeríteni a gyerekbe, attól csak ő is meg te is sík idegesek lesztek.Kép Az meg kinek jó?
Leon van, hogy semmit se kér, de én nem erőszakolok bele semmit, csak próbálkozom. Nem akarom, hogy megutálja az evést.
Lehet, hogy Lénának is jön a foga, azért nem kell neki a cumisüveg, mert fáj az ínyeKép
Sűrítsd be neki és add kanállal.Kép
Ki lehet ám tolni a kismaszatokkal, csak ügyin kell csinálniKép

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Göndörzsf és Pzita!Kép

Köszönöm akkor a dokinőm nem tudom miért mondta h az nem tejalapúKép
Mivel újszülött kortól adható mint tápszer akkor annak is kell lennie.
De most h ti is ezt mondjátok, megnyugodtam.
akkor ráérek a többi tejes dologgalKép

Hal: Megann, nekünk is azt mondták kezdjük(!!!!) hallal de én olvastam h nem jó így még nem is kapott.

Nemesek!Kép
Hát már Kornél is hintázik???KépKépKép

Most már Lívit is beleültetemKép pedig még nem megy nekiKép

Na megyek pihizni még mindig szarul vagyok.

Jó éjt Nektek!

Mea
mea

Andi, amelyik baba hátrafelé mászik, az előrefelé is fog hamarosan. Csak győzzünk futni utánukKép

KépKép

KépKép
majola

Barbapapa!

Mi a bánat az a sinlac pép, és hol lehet kapni???

VacsoraKépAhogy jósoltam, csak a szenvedés ment, én befelé toltam a kaját, ő meg kifelé!

Félek ám én is hogy nincs türelmem elég ehhez a folytonos evéstortúrához!

Apa meg egyszer nem vállalná át az etetést még hétvégén semKép
Kezdek megőrülniKép

Megann

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: