Zuzmó

Mása
Ez a Sterimar orrspray mire olyan jó? Fellazítja az eldugult orrot vagy más miatt? Nekünk a doki a Garasone cseppet írta fel orrcseppnek (a recepten látszik, hogy ez egyébként szem- és fülcsepp), de nem váltottam ki, hanem homeos orrsprayt vettem neki. A Baby Luuf-ról én is hallottam, de lehet, hogy rosszul tudom, ez nem ilyen kámforos (vagy más illóolajos) akármi, amit nemcsak rákensz, hanem be is lélegzi és így is segít? Azért nem vettem ilyet, mert úgy tudom a homeos cuccal egyidejűleg nem javasolják az ilyen illóolajos cuccokat, mert befolyásolhatja a hatását, de javítsatok ki, ha nem így van! Arra gondoltam, hogy ezt a Cebion-t mi is kipróbáljuk, hátha C-vitamin is segít.
Egyébként én is Orsika fogára tippelek az "éjszakai program" alapján, nálunk is volt ilyen időszak, úgyhogy sztem Mása, kend be nyugodtan Dent.-xal, ahol duzzadt az ínye.
Bazsónak és Orsikának is bulást!!!
Nálunk a helyzet változatlan, szörcsögés, néha tüsszentés, semmi más. Próbáltuk reggel az orrszívást is, de nem jött semmi, szerencsére éjjel tudtunk aludni, bár néha hallottam szörcsögni. Láz nincs, kedély jó, úgyhogy próbálom én is pozitívan felfogni és reménykedni, hogy hamarosan elmúlik. Majd megyünk egyet sétálni is, olyan szép idő van (még).