A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok lányok lenne egy kérdésem szerintetek lehet e hogy a cisztátol nem úgy jönn meg ahogy kéne hanem keveseb és rövideb ideig???és hogy még ot van az a kis dög
ildikoo5

Babcsi:

Szerintem vegyél nyugodtan,legfeljebb megélnek belőled a gyártók.Én most 5-öt használtam el.2 még neg volt,utána meg hívtam a barátnőmet mi a halvány vonal.én azt hittem erősnek kell lennie.
Megnéztem,hogy ti is május óta próbálkoztok.mi is akkor kezdtük.

Most nézem egész nap mennyit írtam,dehát kényszerpihenőn vagyok,mert vírus van a kórházban ahol dolgozom.

Ildikóo5:

Szerintem a ciszta biztos befolyásolja a ciklust.
1 van?

KépKép
rönci

FruzsiKép
Nagy-nagy gratula!! Úgy bíztam benne, hogy sikerül.KépKépKép

TynusKép
Beraklak, csak add meg az adataidat: mióta próbálkoztok, hányadik ciklusnapon vagy, ciklusod hossza és hogy rendszeres-e, lakhely, életkor.

BabcsiKép
Látom, a tesztelgetésről nem szoktál le.Kép Ja, képzeld, volt már találkozó is. Hiányoztál nagyon, meg az elhasznált tesztekkel teli bőröndödKép A képeket felraktuk, én is meg a Karcsi is. Az egyik album: https://www.babanet.hu:81/album/main.php?album=8665 , a másik: https://www.babanet.hu:81/album/main.php?album=8678 , ha esetleg még nem láttad volna.

RönciKép
A korai tesztelésnek tényleg megvan az a hátránya, hogy egy megfogant, de később meg nem maradt terhességet is kimutat. Én is így jártam asszem októberben. A 21. napon volt egy halvány második csíkom, aztán 3 nap múlva tök negatív lett a teszt. Szóval, érdemes megvárni a várható menzi első napját (legalább).
gtünde

WishKép
Örülök, hogy benéztél. Ahogy Babcsi, úgy én is csodálom a kitartásod. Hinned kell benne, és meglesz az eredménye. Én nagyon-nagyon drukkolok Nektek, mert igazán megérdemlitek a babát.

IldiKép
Sajnos, ciszta ügyben nem tudok semmi okosat írni.

AncsaKép
Üdv itt! A menzi előtti és a terhességi előjelek sokszor nagyon egyformák. Előfordulhat az is, hogy baba volt és elment, de ezt így nehéz megállapítani. Hat hónap még tényleg nem olyan sok, habár, ha a 34 a korod, akkor lehet, hogy érdemes lenne egy meddőségi szakembert felkeresni.
gtünde

EbbaKép
Szerintem hormonvizsgálatra küld el. Azt szokták a ciklus elején csinálni.
gtünde

Babcsi!
Most én is azon vagyok, hogy megálljam. Az én tesztem, a tegnapi is azt írta, hogy 1héttel utánna már kimutatja.Kép
Már a kívánós tüneteket is felfedeztem magamon, meg a nem kívánósakat is, azt hiszem jó úton járok már a tudat alatti terhesség felé.Néha úgy is érzem, mintha lenne valami a hasamban, ami nem szokott. Már szültem is álmomban, bár az a 2.héten már tényleg korán van.

tynus12

Tündi!
2006.február óta próbálkozunk, 28.cn-on vagyok, hossza és rendszeressége ismeretlen, mert ez a 2. ciklusom 2002július óta.Komlón lakom, és 25 éves vagyok. Köszi!
Kép (Tök ari, nem?)

tynus12

TüncsiKép
De klasszak a képek!! Sokan ott voltatok! De sajnálom, hogy nem voltam veletek!!! A tesztjeim is kidobtam a költözésnél! Nem baj, gyűjtök még!Kép

Tynus!
Én is szültem már álmomban, meg kívánós is voltam és biztos voltam benne, hogy babás vagyok! Majd lehet, hogy éppen akkor jön össze amikor semmit sem érzel aztán egyszer csakKép Egyébként én is szültem álmomban már! hihihi...annyit gondolunk a babásodásra, hogy már a szülésnél tartunkKép hihihi..

Kép

KépKép
babcsi

TynusKép
és ha még nem írtam volna le kétszer: én is szültem már álmomban. KépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Kép
Kép
gtünde

LaraKép
Holnapra mennek a drukkok a laparhoz. Jó alvást és könnyű ébredést!!!
gtünde

BabcsiKép
Sajnos, túl sokan nem voltunk. Ketten nem jöttek el sajnos, pedig ígérték. De nem rajtuk múlott. Ja, és megállapítottuk, hogy a legtöbbünknek szép tokája vanKép
gtünde

Na, én mára befejeztem. Jóccakát mindenkinek!
gtünde

BabcsiKép
Te nem szültél még álmodban?KépKép
Vendég

BabcsiKép
Képzeld elszunyókáltam a tv elött és azt álmodtam, hogy álmodban szültél Kép

wish

SziasztokKép
Bár gondolom már alszotok!

FruzsiKép
Én is szívből gratulálok és semmiképpen ne dolgozz!!! Vigyázz a babódra!!! Boldog pocakos hónapokat kívánok!!!

LányokKép
Olvaslak ám benneteket. Mint Karcsi írta végre leelőlegeztük a nyaralást, pünkösd hétfőn indulunk majd és hét éjszakát töltünk Kamena Vourlában. Éppen 10 éve, hogy államvizsga után jártam ott! Olyan szuper volt!!!!!!!!!!!!!!!!!
Addig még le kell zongoráznom egy zárást és egy könyvvizsgálatot!
Kicsit izgulok, de majd csak túl leszek rajta!

Üdv. az újaknak!
Sajnos nem tudom úgy követni, mint régen!

SzilvaKép Olyan jó, hogy olvastam rólad, látom, te is ritkábban jösz! Mobilom tudod, ha van valami!!!

MaryKép Drága, örülök, hogy pozitív vagy! Tutkó sikerül majd a következő!!!

BarbiKép
Akkor inszemre vagy lombikra fel és hajrá!!! Drukkolok nagyon neked is!!!

BabcsiKép
Olyan jó, hogy megint itt vagy!!! Biztos nagyon szép volt a spanyol nyaralásotok!

IzaKép
Nem tudom nekem milyen tüneteim voltak a hormonok szedésénél a hízáson kivül! De nyugi!!!
Drukkok mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++

TüncsiKép
Akkor már Győrből jelentkezel! Ok! Vigyázz magatokra!!! Babanövesztőket küldöm +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szép a babócád! Remélem, egyszer nekünk is lesz hasonló!!!

WishKép
Le a kalappal előtted, nagyon erős vagy!!!
Most már sikerülnie kell a babónak! Drukkolok nagyon neked is és olvaslak a másik topicokban is, ha nem baj!!

Mindenkinek puszi!!!

manda

Jó reggelt mindenkinek!

Képzeljétek éjjel álmomban szültemKépKépKépKépKép

Látom tegnap azért jó alapot szolgáltattam egy kis mókához...hihihi

TüncsiKép
szerintem így is elég nagy volt a létszám, tök jó kis találkozó lehetett!

GyugyiKép
Most, hogy kérded....Kép

WishKép
hahahaha..KépKépKép

MandaKép
olyan jól esik, hogy hiányoltatok! Nekem is nagyon hiányzott a csapat!
Nyaralni mindig jó, annyi az új élmény és persze csak úgy tudod kipihenni magad ha egy kicsit távol vagy a megszokott környezetedtől. A spanyol tengerpart gyönyörű volt és tudod: pálmafák, napsütés, tengerKép hmmmm...Idén nem tudom, hogy megyünk-e valahova, majd meglátjuk. Gondolom ti is már alig várjátok a pihit!Kép

Kép

KépKép
babcsi

KarcsiKép
A tali képei alatt szupik a kommentek! A kajáról készült képek láttán, meg olyan éhes lettem! nyami-nyamiKép

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi te hiányoztál ebből a társaságból nagyon, hirtelen előbukkantál és mindenki sokkal jobb kedvű lett. El ne tűnj nekem innét, tesztelj nekem!

Szilva remélem dokinál ma minden rendeben lesz, szorítunk nagyon!!!!!!!!!!!!

Fruzsina , gratulálok a babához, nagyon vigyázatok magatokra.

Tündi holnap fog eldőlni hogy hogyan tovább, kicsit elbizonytalanodtam. Nem tudom mi lenne a jobb.

Manda, rátok fér egy kis nyaralás,remélem a tengerparton, napfény, homok annyi energiával fog feltölteni hogy kipukkatsz majd tőle.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Szióka!! Köszi!!! Nagyon aranyos vagy!!!

Te most, hogy állsz? mi fog holnap eldőlni?

SzilcsikeKép
Mennek a drukkok ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi, nekem jan. 4 én volt kb. 9-10 hetesen egy vetélésem ( 6-dik inszemináció silerült), műtéti úton lett befejezve, elméletileg nem lehet több inszemem, mert csak hatot támogat a Tb csak lombikkal leht folytatni. Én szívem szerint inszemet folytatnám mert már 2* szer terhes voltam csak nem maradtak meg.Röviden ennyi a fél éves történettem.Még lelkikleg kell helyre raknom magam, de már jó úton haladok, talán. Holnap lesz páromank kiskatona vizsgálat, nekem nőgyógyászati és az eredmények alapján eldönjük hogyan tovább.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Ezt nem tudtamKép Nagyon sajnálom a történteket! Annyira drukkolok, hogy sikerüljön! Ha az inszem mellett döntötök akkor lehet, csak már fizetni kell érte? Azt nem értem, hogy ha lombikot lehet akkor inszemet nem választhatsz helyette? mert gondolom az a TB-nek is kevesebbe kerül. Kívánom, hogy a jövőben már csak jó érjen titeket!! és drukkolok, hogy a vizsgálatokon minden rendben menjen!

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Nektek el kellene menni immunológiai vizsgálatra. A Szabolcsban csinálják, leveszenek valami 14 kémcső vért és nagyon sok mindent megnéznek, hogy mi lehet az oka a vetélésnek. Vannak olyan "betegségek", amiknek nincs tünete, de okozhat vetélést. És a legtöbb esetbn segíteni is tudnak gyógyszerrel, ha találnak valamit. Kell beutaló hozzá, de azt az orvosod biztosan ad. Ha érdekel részletesebben, akkor Zsebit (Zseboroszlán) tudod megkérdezni, nekik most volt. A Kaális topikon találod meg őt.

Szokványos vagy ismétlődő vetélés (habituális abortusz) ambulancia: Az általános szülészeti-nőgyógyászati ambulanciával azonos helyszínen működő speciális ambulancia, melyet Dr. Fülöp Vilmos főorvos vezet. A legújabb tudományos felfedezések egyike, hogy az ismétlődő spontán vetélések egy részének a hátterében a várandós anya szervezetének a terhességre adott nem megfelelő reakciója áll. Az Országos Haemathologiai Intézettel, valamint a Harvard Egyetemmel együttműködésben, az osztályunkon működő tanszéki csoport egyik kutatási területe az ilyen spontán vetélések felismerése és megfelelő kezelése alapelveinek kidolgozása. Ennek a programnak keretében, itt kezdtük meg, és egyedi Társadalom Biztosítási támogatással rendszeresen végezzük is a megfelelően kivizsgált, és indokolt esetekben a terhesek un. nagydózisú immunglobulin kezelését.

wish

Babcsi
Kérdéseidre a válasz:igen, szedtem fogamzásgátlót, de tavaly nyáron a baba project előtt abbahagytam. Az ovulációhoz vettem tesztet, aztán amikor a megadott 5 napban negatív lett, vettem egy PG53 mini mikroszkópot, ami 1 napra bepáfrányosodott.Ezen kívül a váladékot is figyeltem, és így próbálkozunk. Most hogy új ciklus indul, regisztráltam a fertilityn és a hőmet is fogom figyelni, hátha így összejön. A mensesem rendszeres, bár 1-2 napot szokott csúszni.Van még valami amit megtehetnék a sikerért?

Tüncsi
Igen, a korom 34, és többször gondoltam már arra, hogy kivizsgáltatom magam. A dokim nem akarja, azt mondja mindíg is panaszmentes voltam, legyek türelemmel, a tavasz és a nyár lesz alkalmas a baba projectre. Azon kívül hogy szedeti velem a folsavat, semmiféle tanácsot nem adott. Ez egy kicsit zavar is. Gyakorlatilag tőletek tudtam meg, hogy léteznek ovulációs tesztek stb. Abban egyeztem meg vele, hogy augusztusban küld el vizsgálatra ha addig nem jön össze, csak hát az idő halad...
Ez normális hogy a doki ennyire nem segít a pácienseinek, csak türelemre inti őket?:

Kép
ancsa34

AncsaKép
Álatlában egy év próbálkozést szoktak előírni az orvosok, úgyhogy azt kel mondjam sajnos normális a dokid hozzáállása. Ha úgy érzed nem akarsz várni, akkor menj el egy meddőségi szakemberhez. Ez azért fontos, mert általában a nőgyógyászok nem nagyon értenek a meddőségi dolgokhoz. Csak nagyvonalakban tudják mit kell megnézni és mik a lehetőségek.
Amit szerintem nyugodtan kérhetsz félév után is, az hormontükör és kiskatona vizsgálat. Ha ezek rendben vannak és általában nem voltak kismedencei panaszaid régebben (felfázások , görcsös mensi stb), akkor a HSG-vel érdemes lehet várni. Ha voltak, akkor azt is érdemes megcsináltatni minél elöbb.

Wish

wish

AncsaKép
A hőmérőzés az sokat segítene. Reggeli hőt (lehetőleg hüvelyben) és ha lehet mindig ua. az időpontban felkelés előtt kell mérni. A ciklus első felében alacsonyabb aztán hirtelen leesik majd felugrik a hő, ekkor van pé. Lehet, hogy az ov. tesztet nem a megfelelő időpontban csináltad mert van akinek a 10. van akinek a 15 stb. napon van pé-je de lehet akár a 20.-on is. A petesejt max. 24 órát él az ovulációt követően a spermiumok meg kb 3 napot (max 5) - ezért mondják azt, hogy az ov. előtti 2 nap és az ov.+1 nap a legbiztosabb a teherbeesésre. Két naponta történő együttlét a legbiztosabb. Szokták UH-n is figyelni a peteérést. A pg-t már sokszor kibeszéltük, szerintünk nem ér túl sokat. Egyenlőre ennyi jut eszembe.

Kép

KépKép
babcsi

Wish, Babcsi
Köszi az infókat, kicsit megnyugtattatok, hogy nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Megpróbálok türelmes lenni, és ha kell felvásárolom az összes ovulációs tesztet.

Kép
ancsa34

Wish, Babcsi
Köszi az infókat, kicsit megnyugtattatok, hogy nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni. Megpróbálok türelmes lenni, és ha kell felvásárolom az összes ovulációs tesztet.

Kép
ancsa34

AncsaKép
Ha a ciklusod kb. azonos hosszú, akkor vegyél el belőle 14 napot és az az előtti napokban kezdjél el tesztelgetni. A Babymark (Rossmannban kb 1900 ft) elég jó és valakinek volt egy olyan ötlete, hogy hosszában valamilyen éles szerszámmal ketté lehet vágni, így 5 db-ból 10 lesz. Nekem bevált, úgyis működik.
Ha hőmérőzöl a hirtelen leesésben azért ne légy olyan biztos, azt nem mindig lehet észlelni, de amikor hirtelen felmegy a hőd és ott is marad a következő napokban is, akkor tudod, hogy előző nap volt péd. Ha a nyák figyelést, hőmérőt és LH tesztet egyszerre alkalmazod, hamar kiismered majd a tested és tudni fogod, hogy melyik nap van peteérésed. Bocsi ha egy kicsit bőbeszédű voltam, de az infók nagy részét én is itt szereztem be.

Lányok!
Az Utrogestant meddig kell szedni? Amíg szedem nem fog megjönni vagy csak kitolja a ciklust?

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

TizaKép
Szerintem addig kell szedni, amíg meg nem jön. Nekem mindig elfogyott előtte. A ciklust lehet, hogy kitolja. Szerintem, ha meg akar jönni, úgyis megjön. DE NEM FOG!!!!Kép

MandaKép
Hú, klasszul hangzik ez a görögországi kiruccanás. Mi "csak" ide Horvátországba szeretnénk átruccanni. A nagy pocakommal nem merek messzebbre menni. Ja, és a lényeg: Nektek is lesz babátok!!! Tudod, hogy én is mennyire nem hittem benne. És mégis. Szóval, nem feladni a reményt.

BarbiKép
Hát igen, nehéz kérdés. De ha lehet inszem, akkor lehet, hogy azzal kellene próbálkozni, nem? Viszont amit Wish írt, az immunológiai vizsgálat, az is megfontolandó. Nehogy ezen múljon.

BabcsibeKép
Te kis hőmérőzés szakértőKép Ezt hiányoltam már. Na meg a tesztjeidet.KépKép

AncsaKép
Szerintem is érdemes lenne felkeresni egy meddőségi szakembert. Anno én is 34 éves voltam, amikor a babavállalás mellett döntöttünk. Én balga, meg csak másfél év sikertelenség után mentem dokihoz. Igaz, elvileg semmi konkrét okot nem találtak, de lehet, hogy előbb is összejött volna a baba. Azért drukkolok, hogy augusztusig sikerrel ügyködjetekKép

WishKép
Jó volt az az "elaludtam a tv előtt..."KépKép Amúgy már én is szültem álmomban. De nem mostanában. Viszont tegnap az amniocentezissel álmodtam. Rossz voltKép Még mindig dilemmában vagyok. Na, de nem éppen Rád kéne zúdítanom a problémáimat.
gtünde

Ancsa:
Rakok ide neked két linket:

alap-testhőmérsékletről:
http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=32&catid=5

LH tesztről: http://www.infertility.hu/bm.htm

Kép

KépKép
babcsi

SackólányKép
Merre jársz??? Hiányzol!
gtünde

Szilva merre vagy, mit mondott a doki!?

Wish köszönöm az információt, egyenlőre elraktam egy dossziéba , az első méhen kivűli volt és utána volt egy vetélésem, még bízok benne hogy nem fog többet előfordulni.

Tiza megkora ötlet a félbe vágás eszembe se juttna, ezt kifogom próbálni otthon. Nekem kitolta a mensit, addig kellett szednem még meg nem jött a mensi.

Holnap reggelre kérhetek egy kis támogatást, hogy minden rendben legyen és lehessen folytatni inszemet vagy lombikot!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilcsikeKép
Remélem, ma jó híreket kaptál!!
gtünde

BarbiKép
Küldök akkor holnapra egy vagon támogatást!!!!
gtünde

TüncsikeKép

Igen, igenKép A hőmérőzés már elválaszthatatlan részem. Tesztekre már kevesebbet költök, lehet, hogy kezd kialakulni a természetes egyensúlyKép Meg messze van a DM amióta elköltöztünkKép hihihi..

A genetikai vizsgálaton én biztos nem fogok gondolkodni. Tudom, hogy van 1% veszélye, de fontos vizsgálatról van szó. Egyébként meg a te babád ígyis-úgyis egészséges gyönyörű, szép és okos baba lesz!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Látlak lelki szemeim előtt ahogy vagdosod a tesztet. Én is vagdosom őket, a műanyag része mindig csúszkál az olló alatt!!KépKép és kicsit giringy-göröngyre sikerül, de jó módszer!!! ha jól emlékszem Szilcsike ötlete volt.

Tényleg Szilcsi mi van veled? Hírek?

Kép

KépKép
babcsi

BarbiKép
Ja, és hosszába kell elvágni!!!KépKépKéphihihihi...

Kép

KépKép
babcsi

Köszi a tippeket lányok, a tesztet már be is szereztem, és mostantól szorgalmasan hőmérőzni is fogok.Iszonyú sok infótok van, bármelyik orvos megirigyelhetné:-)

Kép
ancsa34

BabcsiKép
Tudom, hogy a magzatvíz vizsgálat a tuti. A genetikai vérvételből csak azt tudják megmondani, mennyi az esélye egy beteg babának. Anno, mielőtt még sikerült volna a baba, tutira eldöntöttem, hogy megcsináltatom, de mostanában néha belémbújik a kisördög. A legrosszabb, hogy tényleg nekem kell eldöntenem. Végül is 3 ismerősöm is megcsináltatta, és nem volt semmi gond. Még emésztgetnem kell a dolgot.
gtünde

Na, lépek. Viszlát este!
gtünde

TüncsikeKép
Feltétlenül emészgesd, mert tényleg neked kell eldönteni és én is aggódék a te helyedben és fogok is. Ha úgy döntesz, hogy megcsináltatod, utána majd sokat fekszel és pihensz és nem lesz semmi bibi!

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép bíztam benne hogy többet nézel ki belőlem , de tévedtemKép)

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

TündeKép
Én is vacilálnék rajta. Bár nem vagyok terhes már gondolkoztam rajta, hogy beválallnám-e. Egy babával valószínűleg igen, de ikrekkel nem.
Bár a markr vizsgálatok is elég megbízhatóak. Nem tudom.
Na, most sokat segítettem ugye? Kép

wish

Tüncsi, BarbiKép
Köszi az Utro-s választ. Akkor nyugodtan szedhetem, mert két dobozzal írtak fel és még az egyiket sem fogyasztottam el. Annál biztosan hamarabb meg jön (ja, na persze nem fog!), minthogy elfogyna.

BarbiKép
Drukkolok holnapra. Én azt hiszem még bepróbálkoznék egy inszemmel és biztosan olcsóbb lenne, mint egy lombik v. nem? Holnap majd kiderülnek a dolgok, biztos minden rendben lesz.

TüncsiKép
Én azt hiszem bevállalnám a vizsgálatot, de azért megértem, hogy tipródsz. Milyen Győrben lenni?

MandaKép
A nyaralás biztosan szupi lesz. Én még soha nem voltam Görögbe, de nagyon szeretnék eljutni.

Kép
Kép
tiza

Tündi!
Biztos, hogy nagyon nehéz ezt eldönteni, de sztem azért küzdöttetek ennyi ideig, hogy egészséges gyermeketek legyen,nem?Nem a gyerek léte a fontos, hanem az egészséges gyereké. Én bevállalnám.
Elég határozott voltam?KépKép

Nálam egyébként még mindig semmi fejlemény, most 3.napja 37,1-en stagnálok, valami kisördög súgja, hogy jó nagy esés lesz ebből.Kép

Babcsi!
Ma beszélgettem pár nővel, legtöbbjük szült már álmában. Az én anyukám azt mondta, hogy ő még nem, hanem mikor szült, akkor érezte úgy, mintha álmodna. Ezen nem is csodálkozom, 35évesen 1.gyerek háromnegyed óra alatt, ilyen soknak csak álmában van! Borzasztóan sietős volt nekem kifelé..Kép

tynus12

BabcsiKép
Én is szültem már álmomban, pedig akkor még nem is akartam babát. Amióta akarok, azóta csak tesztre pisilgetek és rendszerint kétcsíkos, de ez sajnos eddig nem vált valóra.

Kép
Kép
tiza

Tündik, Tiza!
Ti kihez jártok orvoshoz? Én most szeretnék majd Pécsre menni, mert nem igazán bízom ezekben a komlóiakban, nincs valami jó hírük. Kaptam egy névjegyet az egyik ügyfelemtől, a nőgyógyászati klinikán valami adjunktus v.főorvos, most nem jut eszembe a neve, valami P.betűs az biztos, nagyon dicsérte.

tynus12

TinaKép
Szerintem az én dokim az. Dr. Panka Tibor és tényleg nagyon jó, vér profi és nem húzza az időt. Szimpatikus és vicces is, én nagyon kedvelem és majd szeretnék nála szülni.

Kép
Kép
tiza

Igen, ő az,most,hogy leírtad a nevét, beugrott. Akkor jó, hozzá fogok majd menni énis!
Köszönöm!

tynus12

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: