A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kati, biztos nem olvastál vissza az üzenetekben eléggé. Sajnos nekem a hétvégén átment angyalkába a kicsike.
Egyébként Vácdukáról van szó, és Renáta már ott lakik, mi csak ősszel költözünk. Addig épül a ház.
Vendég

Lányok!

Ti mokro éreztétek elősször a baba mozgását? Már alig várom, sokan mondják, hogy már a 16-17. héten érezték! Milyen jó is volna ha mi is érezhetnénk! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Bocsi! Kép A "mokro" az "mikor" lenne!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina, Nekem ugyan nincs személyes tapasztalatom, de február óta elég sok szakirodalmat olvasok, és az alapján tudom mondani, hogy első gyermeknél 20-ik hét körül, későbbieknél már korábban, akár 16-ik körül érzik az anyák.
Tapasztalt kismamák, anyukák is adnak neked biztos felvilágosítást.
Vendég

Kati, de az is lehet, hogy a mosolyt csak én értettem félre, és csak azért küldted, amiért így egymásra találtunk Renivel.
Vendég

Angie34
Nagyon sajnálom. Pedig már úgy örültem neki, hogy összejött. Fel a fejjel!! Ahogy már valaki előttem írta, ez azt jelenti, hogy meg tud foganni a baba. Gondolom mész dokihoz, ő(k) biztos tudnak mondani valami okosat. (nálunk is van orvos a családban- féltestvérem, idősebb jóval nálam. Ez mindig jó, az ő véleményét is meg lehet hallgatni.) Legközelebb már biztosan nem lesz probléma!!

Musti
Mikor tesztelsz? Nem jelentkeztél ma, remélem/jük nincs gond!!!

Brill
Hogy vagy? Gondolom 25-éig nagyon lassan telnek a napok. Veled izgulunk.

Tündi 30
Merre vagy? Rég nem jelentekztél!!! Végre itt a tavasz, remélem ez a közérzetedre is jó hatással lesz.
Üdv mindenkinek
syry

Kép

Kép
syrynx

Angie!Kép

Igen, a mosolyt kettőtöknek szántam. Tudom mi történt a hétvégén, de nézz előre, ezért nem küldtemKép ilyen figurát neked.

Puszi, Kati
Vendég

Kati,
Aranyos vagy, és figyelmes! (így zárójelben elárulom, hogy druszám vagy Kép )
Ahogy nézem, te sem laksz nagyon messze. Az öcsém is Dunakeszin vett lakást a DunaPark lakóparkban. Anyuék fótiak. Cinca írta, hogy sokan vagyun arról a környékről, és majd egyszer összehozunk egy találkát.
Vendég

Sziasztok!

Kicsit káosz van itt, mert az egyik kolléganő hirtelenjében felmondott és mától nem dolgozik, és nem is adta át rendesen a feladatait, de senki nem bánja, mert nem igazán volt a szívünk csücske, viszont a fejetlenség miatt nem is tudok most nagyon visszaolvasni, csak a mait néztem kicsit vissza.

Angie! Sajnálom ami történt, de örülök, hogy jól viseled, fel a fejjel előttetek a következő hónap bármelyike.

Mindenkinek küldök ezerrel drukkokat!

Mi jól vagyunk, íme tanubizonysága:

Egy új élet naplója - 4. rész

2006.03.20. Hű, de nagy a család

A hétvégén jó sokat utaztunk, egész jó volt az autóval zötykölődni, elringatott legalább. Mint kiderült a másik mamáékkal ismertettek meg, remélem már több nem lesz belőlük, így is nehéz megjegyezni, hogy ki kivel van, ez még bonyolult a csöpp kis fejemnek. Ráadásul betoppant a nagybácsi is, meg még a nagyobb családdal is összefutottunk, anyu gyakorolt egy kicsit, mert a másodunokatesóm anyu ölében ücsörgött, így kicsit háttérbe szorultam, de azért nem vagyok irigy, pedig rettentő büdöseket pukizott anya orra alá. Azt mondták 7 hónap múlva olyan leszek én is, mint ő, hát kíváncsi vagyok. Mindenesetre megállapítottam, hogy nagyon nagy a család és ez csak még bővülni fog remélem.

Pusszantás: Niki

kancellárka

Évi77Kép
Egyenesen tünemény a lányod! És a férjeddel az a kép... nem győzök betelni vele! Kép
Csináltunk mi képet a pocimról a hétvégén, csak lusti vagyok feltenni Kép meg a szoba is készen van, oszt itt sunnyogok, mert semmi erőm feltenni Kép
Nagyon türelmetlen vagyok. Ez normális? Úgy számítottam rá, hogy hamarabb fog születni Laura,erre tessék: múlnak a napok, semmi jele, hogy szeretne kibújni (has fenn, baba mocorog, jól érzi magát, stb-stb)... Szóval várok-várok. Azért kívéncsi leszek, mikor szeretne megszületni. Remélem, nem márc 31-ápr 4 között, mert akkor nem is lesz itthon a dokim Kép

EsztiKép
Azt gondolom, hogy megérzem majd, ha eljött az idő, csak jönne már... Kép
Fura, ahogy leírod, hogy Neked nem is voltak "szokásos" szülős érzéseid-mellékhatásaid. Azért gondolom azok az 5 perces fájások nem hasonlítottak a jóslófájásokhoz, igaz? Kép

SzisszkámKép
De jó, hogy írtál! Küldtem mailt! Kép

SysyKép
Minden rendben Veletek?

Monyóka.)
Még egyben... sajnos Kép

Évi79Kép
Köszönöm, aranyos vagy! nemsokára Te is hasonló cipőben jársz majd Kép

Puszilok mindenkit! (akit kihagytam, bocsánat érte...)

Puszi

Unique
38+4

KépKép
unique

Unique!Kép

Írtam neked emailt!Kép
Egyébként rendben is vagyok meg nem is de légyszí olvasd el amit írtam.

Sysy
sysy77

Ironram!Kép

Nem szeretném hogy beelőzzél,én szeretnék hamarabb szülni.Kép
Különben Te jól vagy?

Adriana!Kép

De jó hogy benéztél!Kép
Reméljük hogy Levike még meggondolja magát és megfordul.Én szorítok hogy így legyen!Kép

Timika!Kép

Én is megkönnyeztem a szüléstörténetedet,annyira megható volt amit írtál!
Én nem tudom de olyan érzékeny vagyok mostanában.
Nem is értem hogy mi lehet az oka.Kép

Angi,Dido!Kép

Nagyon sajnálom!Kép

Dinadin!Kép

Az 1,4 az jó eredmény,mert nekem is annyi volt és mindent rendben talált az orvos.
Ne aggódj biztos neked is minden rendben van!Kép
Én a 17. héten éreztem először a kisfiam mozgását,de akkor még csak nagyon apró mozdulatok voltak és kb.3-szor éreztem.
Ahhoz képest most már majdnem kirugja a hasam oldalát!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Most voltam UH-n és mind a négy giga tüszőm megrepedt, még ott volt a folyadék is azt hiszem a jobb oldalinak legalább is. Doktornéni szerint tökéletes volt az akcióra választott időpontunk is, de ma még bele kéne húzni. Örülök és reménykedni kezdtem.

Jucmuc!
"Hőmérőzés" topik. Várunk, ha érdekel.

Monyó! Kép
Most a te dokilátogatásoddal végül is mi van?

Sziszka!
Szia, mi van veled?

j.
Vendég

Sziasztok!

Brill!
Én is nagyon sajnálom a babákat, szerintem Õk jónak látták, hogy menni kell. A következő biztos fog sikerülni. Tudod, az idő nekünk dolgozik! Drukkolok nektek!!!

Angie! Dido!
Együtt érzek veletek Kép
Áruljátok el légyszi, hogy miért van az a fránya hányinger mensi előtt!? Talán Ti okosabbak vagytok, mint Én. Úgy gondoltam, hogy az a reménység jele, de tévedtem. Megjött a jó idő, remélem megsegít minket a babásodásban.

Képzeljétek! Pénteken sikerült beszélnem a dokival, és jövő hét hétfőn /27-én/ mehetünk vizsgálatra. Várom is, meg nem is. Megvizsgálnak mind kettőnket, és remélem, hogy nincs össze férhetetlenség köztünk. Ettől nagyon félek. Ráadásul ilyen vizsgálaton még nem voltam, igazán azt sem tudom, hogy mi lesz.

Ági

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok lányok!

Köszönöm a biztatást, még mindig nincs vérzés, a mellem továbbra is nagy és érzékeny. Nem vettem tesztet, mert a férjem szerint várjunk még néhány hetet. Ma úsztam mamás tempóban, jól esett nagyon.
Lehet hogy titokban veszek tesztet,ha reggel hamarabb megy el, megcsinálom.Nem bírom tovább!
Adri
musti

Sziasztok!

Angie!
Sajnálom!Kép

Brill!
Gondolok rád sokat!!!Kép

Junko!
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
Örülök a híreknek!!Találkozhattunk volna a doktornéninél, én fél 3-kor mentem be hozzá!Kép

Mátra!
Kedves,hogy hiányolsz,itt vagyok!Kép

Ma voltam uh-on.
Amikor megláttuk a képernyőn, mondta a doki, hogy pont úgy fekszik, ahogy a nagy könyvben meg van írva!Aztán méricskélt egy kicsit, de utána felébredt és annyit ficánkolt, hogy alig tudta a doktornéni megmérni!
Annyira édi volt!!Kép
CRL:40,3mm
Bpd:12,7mm
Fronto:16mm
Thorax:13,9mm
négy végtag, ritmusos szívműködés 160/min
Nucha:1,7mm
Ezek az eredményeink.Azt mondta a dokinéni minden a legnagyobb rendben, egy hónap múlva szeretne látni.Addig védőnénihez kell menni!
Jaj, lányok!Olyan megható volt látni!!!Kép

Pusza
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Évi77 Kép Szóval akkor nem csak én küzdök a sebes mellbimbókkal... bár már sokat javult a helyzet, nekem úgy tűnik, az Avent-os krém vált be leginkább. Azt szerettem volna még kérdezni tőled, hogy Dóri kb. mennyi időnként szokott szopizni?

Mátra Kép Sysy Kép Köszönöm szépen, aranyosak vagytok Kép

Angie Kép Nagyon sajnálom a babát KépKépKép

Csibe Kép Gratulálok az UH eredményekhez!

Junko Kép 2 hét türelmet kérek még, hátha addig kialakul vmilyen napirendszerű, aztán gyertek nyugodtan! Kép

Jó éjt mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Angie!!!!!!!!!!!
Drága, annyira sajnálom. Nem tudok mit mondani. Bízzunk benne, hogy visszajön hozzátok.
Kép

Csibe!
Örülök, hogy minden rendben és szorítok, hogy így is maradjon

Dina!
Igen, láthattad anyát a kórházban, de akkor engem is látnod kellett volna Kép
Bár péntek délután nem, mert akkor Pesten voltam... Találkozzunk márrrrrrrrrrrrrrrrrr!

Monyóka!
Kép Kép Kép
Igan, kezd minden rendben lenni körülöttem. De ez egyenlőre még képlékeny és egy hosszabb beszámoló követi majd! De jól látod. Egyébként csak úgy mint TE is, én is többet Kép

Dido!
Kép

Uniqe!
Kitartás! Szorítok. Sokat vagy eszemben napközben is. 2in1 mami

Niki!
Tündéri a babanaplód!

Duddu!
Ugye minden rendben? Nem voltál ma...

Évi79!
Kép Jó! Néha nekem is nehezen megy...

Bocsánat, ha valakit kihagytam. Most szokásomtól eltérően még ma elmegyek aludni.
Jó éjt, szép álmokat mindenkinek.
mátra

Angie!
Nagyon sajnállak!!Kép
De nyugi,hamar össze fog jönni!KépTudom!Kép
Nagyon jó ez a pozitiv hozzáállás!KépFő az optimizmus!Vigyázz magadra,és sok sikert a továbbiakban!Hidd el már nem kell sokat várni!Sok puszi!!!!!!!!!!

Kép
bea27

Szia Angie!
Én még 2 napja vagyok itt, nem tudom mi történt a babáddal, sajnálom és kitartást. Nekem is elment már egy a menszesszel!
musti

Jó reggelt!

Szép napot mindenkinek.
mátra

Sziasztok!

Persze, hogy csinaltam egy tesztet mert nem birtam mar tovabb, - Kép

Mindenkinek kellemes napot kivanok.
Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

SysyKép
Milyen jó lenne ha már én is érezhetném a kis Pöttömöm! Remélem, hogy nálam is hamar jelentkezni fog, hogy hahó itt vagyok!!!! Kép

MátraKép
Igen nagyon jó lenne már talizni valamikor, de most sajna az én hetem tiszta káosz, ma etikai ülés, holnap hosszús nap, aztán suli köv. hét szerdáig. Úgy hogy elegem van, otthon a család is veszekszik, a párom úgy kibukott a nővéremen, hogy tegnap azt mondta, hogy beadja az igényt egy szolgálati lakásra és elköltözünk. Hát mit mondjak, jó is lenne, de nem is.Kép Na mindegy ez hosszú story, és fájdalmas. Tegnap egész du. sírtam. Kép Remélem, hogy nem lesz baj a babával.

Csibe Kép
Nagyon szépek az eredményeid, és szépen növöget a drága! Kép Csak így tovább!!!

Most megyek, de megpróbálok még benézni! Kép

Pusza mindenkinek Kép

Dina (16+3)

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Eszter!
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!
Kép

Musti!
Üdv itt!Kép
A jelek nagyon babára utalnak.Kép Ezért vigyázz Rá és kíméld Magad!Kép

Angie!
Nagyon sajnálom, hogy ez történt.KépKépKép

Dido!
Neked is sok Kép...
Az hittem, hogy jó hírt olvashatok majd...Sajnálom!Kép

Junko!
Jó hír, hogy megrepedtek a tüszők!Kép Nagyon drukkolok, hogy 1-2 (Kép) katona bevegye a várat/kat!Kép

Timika!
Köszi a születéstörténetet!Kép Örülök, hogy jól vagytok!Kép

Szisz!
Végre vmi hír Rólad!Kép Drukkolok!

Dina!
Hamarosan érezni fogod a mocorgást, hisz úgy rohannak a hetek!Kép (csak nekem "áll" az idő...Kép)
Remélem találtok vmi megoldást (bár nem tudom pontosan mi a gond)! Csak azt látom, hogy szomorú vagy...

Syry!
Köszi, jól vagyok!Kép Várok és reménykedek!Kép

Ági279!
Hétfőre drukkelőleg!Kép Nem kell izgulni...

Csibe!
Kép
Nagyon örülök, hogy minden rendben van és hogy Ilyen tökéletesen "működtök" együtt!Kép

Jucmuc!
Sajnálom a nega tesztet...Kép

Mindenkinek szép napot!
Köszi a drukkokat...Kép
Puszó
BrillKép

Kép
brill

Ironram!Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok neked!Kép
Legyen szép napod!Kép

Dinadin!Kép

Ne aggódj hamarosan eljön a te napod is és fogod érezni,hogy milyen jó érzés hogy valaki dolgozik odabent!Kép

Unique!Kép

Egyben vag még?Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok Lányok!

Mátra, én tudom, hogy találkozok majd vele. Köszönöm, és máris jobban vagyok.

Adri!
Csak a tegnapi napot kell visszaolvasnod, ott megtalálod, hogy mi történt.
Én a helyedben nem várnék heteket a tesztel, ha nem jött meg. 5-6 napi késés után én megnézném, és mindenképpen meg kellene nézetned magad orvossal, hogy lássa, hogy jó helyen tapadt-e meg. Mikor kellett volna megjönnie?

Bea, köszi, és látom, hogy már te is vidámabb és pozitívabb vagy. Persze, össze fog jönni mindkettőnknek Kép

Ági, Csibe, Timika, nektek is köszi az együttérzést.

Ági, hányingert a menses előtti időszak is okozhatja, hiszen a megemelkedett progeszteron és egyéb hormonok is kiválthatják a hányingert. Mindenhol azt olvasom, hogy a terhességi tünetek hasonlóak lehetnek a menses előtt tünetekkel. Nem kell ezen meglepődni. Én el is mentem orvoshoz, mert sosem szokott hányingerem lenni, de most, hogy babával próbálkozunk, a szervezetem másképp működik. A doki semmit nem talált. Azt mondta, hogy ha tovább is émelygek és zavar, akkor belgyógyászatra kell mennem, mert nőgyógyászatilag semmi bajom. Tehát nyugi, a szervezeted működik és érzékeli a történéseket.

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Szia Lányok!
Megvagyok ám, csak mindig mire visszaolvasok elfogy a szabadidőm vagy az energiám és nem tudok írni. Most is jegyzeteltem, mint a kisangyal, de már nincs időm írni, mert megyek egy pályázati okosításra. Azért remélem, délután jövök.
Addig is jók legyetek!

Dido, Angie!
Mindkettőtökre gondoltam tegnap is, tegnap előtt is. Kép Sajnálom, nagyon! Kép

Eszter!
Istenke éltessek bokááig, füled érjen sokáig!!! Kép

Brill!
Te kis figyelmes!
Gondolok Rátok is sokat-sokat!! Kép

Most futok:
réka
Vendég

ÉvaKép
Nagyon Örülök hogy Te már talán Õt érzed! Kép Nekem is vannak furi érzéseim, főleg ha hasra fordulok,Kép de nem tudom, lehet hogy csak a bélmozgást érzem. Kép
Köszi a gratulációt, neked is biztosan nagyon jó lesz az eredményed! UH-ra majd április 6-án megyünk arra a 18 hetes köt. UH-ra, és nem a saját dokimhoz, hanem a szakrendelőbe. De utána vele is lesz rögtön talim.
Hiába hogy a Szent Lázár Megyei Kórház mellett dolgozom, de Pásztóra járok. Sokkal megértőbbek és kedvesebbek ott az emberek. Ez jóval kisebb kórház, de olyan családias a légkör.
Neked mikor lesz Uh? Várod már Te is ugye?

Junkó Kép
Akkor küldöm a drukkokat, annyit amennyire szükségetek van!!! Kép

CsibeKép
Hát milyen csodálatos dolog ha látja az ember a babáját izegni-mozogni, szivecskéjét hallja... ! Mikor lesz még 6-a!!!

De lányok, talán itt a tavasz! Olyan szépen süt a napocska!

Dina (16+3) Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Kedves Ironram (Eszter)!

Kép

Sok egészséget neked és babádnak!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Eszter!
NAGYON-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKED SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓLKép!!!

Köszönöm, aranyosak vagytok.

dido

dido
dido

Eszter Kép

NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKED SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Jucmuc Kép Hajrá tovább!
Gyakran jársz haza Magyarországra?
Ti mióta is próbálkoztok? Lehet, hogy már írtad. Akkor viszon bocsika!

Lányok, nagyon-nagyon fáj a fejem. Remélem, nem a vasárnapi történésekkel van összefüggésben. Délelőtt a hasam is nagyon furcsán fájt.
Vendég

EszterKép
Nagyon Boldog Születesnapot Kivanok!!!

BrillKép
Mar kedd van... Szoritok nagyon!

JunkoKép
Neked is mennek a drukkok ezerrel!

AngiKép
Eleg gyakran, 4-5 alkalommal megyünk haza.Legközelebb husvet utan megyünk, illetve (ez tegnap derült ki) en most penteken is hazarepülök, sajnos a nagyim nagyon beteg lett, megyek hozza Debrecenbe par napot vele töltök. S ha mar hazamegyek elmegyek a nögyogyimhoz is Fehervaron.
Mi tavaly majus ota probalkozunk, de öszintenszolva cask az utobbi honapokban hömerözök stb..
Latom Te is 34 eves vagyKépKép

Szep napot mindenkinekKép Itt esik az esöKép

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok lányok! Dinadni, Évi, Brill és mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm a drukkokat, most nagyon rám is fér.
Azt hiszem a hónapban minden tőlünk telhetőt megtettünk az ügyért. Pozitív vagyok, pozitív vagyok...Kép

Timika!
Persze amikor neked jó, nem sürgős. Majd egy hónap múlva is ráér, amikor szólsz egyeztetünk Csibével.

Csibe!
Én is gondoltam rád tegnap, hogy hátha ott vagy te is a dokinál. Besztéltünk is rólad. Kép
Mondta a doki, hogy nagyon sok betegének akkor jön össze amikor már beültetés elött vannak, vagy nem koncentráltak rá. Meg akart nyugtatni. Aztán mondtam neki, hogy ismerek is egyet. Nagy szeretettel beszélt rólad. Kép Nagyon jó fej volt tegnap ő is és az asszisztens is, bár mindig ilyen csak talán kipihentebb volt. Örülök, hogy hozzá járok. És úgy megdicsért. Hogy szép a mnyh-m, nagyon jól időzítettünk, meg milyen jól reagáltam a dokira. Tök jó. Azt mondta megcsináljunk a 3 hó closty-t és csak utána javasolja a HSG-t vagy lapart.

Ági! Kép
Szerintem várd a dokit. Én mindig úgy várom. Kép

Jucmuc Kép

Brill! Félve merem megkérdezni, mert Dudu sem akart róla beszélni, de esetleg van valami érzésed, vagy valami?

Sziasztok.
j.
Vendég

Sziasztok! Üdvözletem és minden jót mindenkinek.

kicsit roszabb a mai napom émelygés szinten, úgyhogy most minimalizálom a melót, bár van mit csinálni, de holnap holnapután szabin leszek megint, mert a hétvégén költözünk teljesen anyósékhoz. Rossz belegondolni, hogy hogyan fogom bírni a buszozást, de ez van, ezt kell szeretni, majd a zacskót bekészítem Kép.

Junko! Csak így tovább, mondjuk most a várakozáson és a pozitív gondolkodáson kívül nincs nagyon mit csinálni, de mennek a drukkjaim ezerrel nektek is. Nagyon ügyi vagy!

Brill! Én nem kérdezek csak csendben drukkolok tovább!

Eszter!
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

Többieknek is minden jót!
Pusszantás: Niki

kancellárka

Sziasztok!

Angie!!!!
KépKépKép
Remélem, nem adod fel... pozitív hozzáállásod nagyon szimpi, küldök Neked egy kis jókedvet:
Kép

Jucmuc!
Szintén Kép!

Dido!
Úgy reménykedtem pedig...Kép

Eszter!
Kép

Dina!
Ne aggódj, nemsokára Te is érezheted a kisbabád mocorgását!!! Bár emléxem, én is baromi türelmetlen voltam...Kép Gratulálok az AFP-hez!

Évi79!
Lehet, hogy tényleg Õ az...Kép Majd lesz még pillanat, amikor kétséged sem fér hozzá, hogy kismaszatod akarja szétrúgni a belső részeidet...Kép Néha nekem is vannak ilyen pillanatok.Kép

Brill!
Bírod még cérnával? Nagyon-nagyon drukkolok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csibe!
Micsoda "méretes" bébi!Kép

Kancellár!
Büdöseket pukizott... ezen jót nevettem!KépKépKép Remélem, jól vagytok!

Évi77!
Gyönyörű a családod! Minden elismerésem!

Unique!
Elhiszem, hogy türelmetlen vagy már... Sógornőm tegnapra volt kiírva, és hát ahhoz képest, hogy a doki először azt mondta neki, hogy biztosan meglesz előbb, még csak annyi történt, hogy 1 ujjnyira ki van tágulva. Azért én remélem, hogy a héten megszületik a kis unokaöcsém, lesz kin gyakorolnom előre is!Kép

Musti!
Teszt???

Junkó!!!
Nagyon örülök a tüszőidnek!!!!! Remélem, igaza lesz a dokinak, és pont jókor, pont jó helyen...Kép DRUKK MEGY!!!!!!

Nálunk: tegnap voltunk doktor bácsinál. Minden oké, cervix=2000 (tehát maradt úgy, ahogy voltKép), Mazsola szíve 140-nel kalimpált...Kép Ééééééééés: kisírtam egy soronkívüli uh-t!!!!!!KépKépKép Megkérdeztem tőle, hogy mikor kell legközelebb uh-ra menni. Erre mondta, hogy protokoll szerint csak a 32. héten. "Juj", mondtam, "az még nagyon messze van." Aztán közöltem vele, hogy tudok a 4D-s lehetőségekről, de egyrészt felesleges pénzkidobásnak tartom, másrészt a tesómék voltak, és hát... nem volt az igazi. Erre rámnézett, és megkérdezte: "na, akkor mikorra írjam be uh-ra???" KépKépKép Nagyon örültem neki! Úgyhogy jövő hétfőn megyünk uh-ra, már alig várom!!!
Ugyebár az a baj, hogy neki nincs a rendelőjében uh, mert egyébként minden alkalommal megnézné, hogy rendben fejlődünk-e, így viszont a terhesgondozóba kell mennem, de egy cseppet sem bánom. Remélem, most már fixre meg tudják mondani, hogy Kende vagy Csenge babánk lesz...Kép Előszörre Kendét tippeltek, de az 18 hetesen volt és nagyon bizonytalan volt a doki. Hát, kíváncsi leszek!

Pussz mindenkinek, élvezzétek ki a napsütést!!!

Norwell+Mazsola (26+5)

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

HÛÛÛÛÛÛÛ!!!!!
NAGGGYON-NAGGGGGYON KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK!
CUPP-CUPP!

Pedig azután a bosszantóan hosszú levél utánn... Kép Ám igyekeztem rövidebb illúziót adni neki azzal, hogy több részletben küldtem el... Kép

Junkó!
DRukk!

Unique!
Két tünetem azért volt szülés előttt... Szó szerint ugrottam az olyan kérdésekre, hogy "egyben vagyok-e még.." és előtte két nappal kicsit bevizesedett a bokám, ami addig sosem volt.
A fájások meg nem voltak fájások, csak 5 percenkén összehúzódott a méhem és kész. Ma már tudom, korán mentem be a kórházba, ráértem volna még.
Azért bízom benne, hogy most nem esek a másik végletbe és húzom addig, amíg a végén a kocsiban szülünk! Kép

Dinadin!
Lassan érezni fogod a kicsit. Főleg, ha ülő munkád van. Én ezért éreztem meg Marcit már a 15. héten. Teszem hozzá, hogy ilyenkor is lesz min izgulni, mert ha már egyszer érezted, akkor várni fogod, mikor a következő mocorgás és az még akár egy nappal később is lehet! Úgyhogy előre is nyugi!Kép

Timika!
remélem hamar rendbejön a melled!

Mátra!
OLyan jó látni a sok mosolyt! És a tavaszi ízelítő? Hogy tetszik? Kép

Brill!
Már csak pár nap! Remélem minden ok!

Musti!
Magam is a tesztet tanácsolom neked! Úszni meg nyugodtan, a többivel azért finoman. Mivel ezek szerint ez az életformád, így valószínűleg nem érzi úgy a tested, hogy megeröltetnéd magad, de azért egy fokozattal vegyél lejebb szerintem. Az már kímélésnek számít. És mint tudjuk, ha egy baba meg akar tapadni akkor meg is fog és sajnos ez épp az ellenkezőjére is igaz.

Angie!
Sajnálom a fejfájást, de nem tudom mitől lehet.
Simi! Kép

Évi79!
Érezzétek is jól egymást picurkával!

Tündi!
Nálatok is süt a nap?

Csibe!
Mi is voltunk méricskén tegnap, és dokibácsi épphogy a székén maradt!Kép
pedig én szóltam, hogy szerintem eme csemete nem gyenge méretekkel rendelkezik.
Tegnap voltam vele (annak idején is egy hetet hozzácsaphattunk!) tudtommal 33+6, ám a mérés szerint 34+5 volt és már 2500gr!
A combhossz mérésénél pedig még a méretet is elfelejtette mondani, csak annyit említet, nem semmi... Hiába, Apa comja lesz neki is! Azt pedig a manöken csajszik is megirigyelhetik simán!

Syssy!
Bocsi, de ragaszkodnom kell az előzéshez, különben ki fog lógni a számon a gyerekem lába!Kép

Mégegyszer köszi a köszöntést!

Sziasztok!

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Norwell, Eszter, Niki Köszönöm szépen!

Norwell!
Ügyes vagy az UH-val!

Eszter!
Isten éltessen sokáig!

Niki!
Meddig lesztek anyóséknál?

j.

UI:
Csibe!
Akarom mondani milyen jól reagáltam a gyógyszerre! Nem a dokira. Kép
Vendég

Sziasztok,

EsztiKép
Boldog szülinapot kívánok! Kép
Érdekesek ezek a tünetek... Kép Mindenkinél más... Tényleg olyan, mint amikor kimarad a menzi Kép Látom, szép nagy csemetéd van! Kép Biztos előbb is akar majd megszületni, ha ilyen ütemben nő Kép Lassan már Te is finiselsz... Kép

SysyKép
Mindjárt írok mailt! Kép

TündiKép
Nagy a csend... Minden rendben? Kép

NorwellKép
Na igen... a türelmetlenség... Kép Sógornődnek mikor indítják meg leghamarabb, ha nem indul el magától? (jelenleg attól parázok, hogy túlhordom, és benn marad a baba Kép)
De izgi a hétfői UH! Elhiszem, hogy szeretnéd már látni Mazsolát, még én is emlékszem rá, mennyire vágytam egy ithoni UH készülékre Kép

JucaKép
Minden OK?

DudduKép
Végre-végre Nálad is eljött az a pillanat, ami nálam is volt: fáradékonyság. Ugye nem is olyan egyszerű így lépést tartani a nagyvilággal? Kép Nem számít, csak vigyázz magadra és a babócákra! Kép

MátraKép
Édes vagy, hogy így figyelsz rám! Kép Köszönöm, olyan jól esik, pláne, mivel olvasom, hogy mennyi gondod és problémád van/volt az utóbbi időben! Kép

Lányok, rólunk:
Minden OK, voltam reggel NST-n, babával minden rendben. Doki is megvizsgált, zárt a méhszájam, de már meg van rövidülve a méhnyak és Laura fejecskéje be van helyezkedve a medencémbe. UH is volt, láttam őnagyságát, ahogy épp kalimpált a kezeivel. Kapaszkodjatok meg: 3500g a kis Felsége! Már most! Lassan már tényleg ki kellene pottyannia... Kép Különben átadom valaki másnak a szülés örömteli pillanatát Kép Ja, és a pocim is lejjebb ereszkedett... Tegnap este nem tom mi volt, de olyan fájásaim voltak, azt hittem, összedől a ház. Már azt hittem, itt az idő. Erre abbamaradtak. Na tessék. Kép

Puszi

Unique
38+5

KépKép
unique

Junko!
Hát amíg el nem készül a házikónk, remélhetőleg augusztus végén átadják szerkezetkészen és egy hónap mire befejezzük. Úgyhogy ha minden úgy megy ahogy annak mennie kell, akkor a szülés előtt még lesz idő berendezni a szobáját.

Norwell!
Ez így történt, pukkantott az orromalá a drága, de hát rá nem lehet haragudni Kép

Üdv: Niki

kancellárka

Jucmuc!
Remélem nagyid jobban lesz.
Igen 34 vagyok, és az első gyerek van most tervben. Úgy fogtunk neki a dolognak, hogy lazán, amikor akar összejön, de sajnos, nem tudtam tartani ezt a laza hozzáállást, és már az első hónap után akartam, hogy rögtön összejöjjön. Pedig nagyon sok ismerősömnek több hónap után jött össze, de én azokat tartom szem előtt, akiknek rögtön összejött. A türelmet tanulnom kell! Én is csak második hónapja hőmérőzöm. Nem árt tudni, hogy hogyan működünk.
Vendég

Lányok,

Mi ez a nagy csend??? Ennyire tavasz van már? Kép

KépKép
unique

Sziasztok!
Nna végre mostmár tényleg itt vagyok. Bocs, ha kicsit régebbi hsz.-okra reagálok, de mostanában kicsit lassú a tempóm..

Angie!
Azért ezt a progi dolgot mindenképpen megnézetném a helyedben. Főleg, hogy valaki volt, csak nem maradt és a hőd is viszonylag alacsony volt... Kép

Musti!
Szerintem sem a fogigátló miatt mehetett el az első. Mindenképpen tesztelj!
Végre nem én vagyok az örök nyüzsgő, akit mindenki óvaint, hogy jobban pihenjek... Kép Kép ...bár lehet, hogy az előző babával is túlerőltetted magad, nem?

Évi!
Dóri & Apa tényleg gyönyörű látvány. Kép Jó olvasni, hogy ilyen jól vagytok! Cickókra pedig vigyázni! Még sokáig igénybe lesznek véve!! Kép

Timika!
Ez neked is szól! Köszönjük a szüléstörténetet. Néha ilyet is kell olvasnunk.. Kép

Syry!
Azt hiszem te kérdezted a nagyimat: érdekes, inkább zavarban volt, talán aggódott vagy nem tudom. Szóval örült, gratulált, de nem volt extázis vagy ilyesmi. De tudom, hogy örül a boldogságunknak, csak talán fél, hogy már olyan nagylány vagyok és nem az icipici unokája.. Kép

Junko!
Én is aggódtam, hogy nem jut nekem zebra Jucától, de kaptam! Kép
Jól teszitek, hogy nem HSG-ztek, ha nem muszáj. Azért nem annyira jó dolog az.. "jól reagáltam a dokira..." Kép Kép Kép

Sziszka!
Végre benéztél! Köszi, megvagyunk, egyenlőre még UH-tól UH-ig telik az idő, de azért minden OK.
Remélem, most nem kell u.ennyit várnunk Rád megint. Hogy vagy? Meggyógyultál? Kép

Eszter!
Nem semmi, mennyit írtál! De nagyon örültem neki. Kép
Tényleg, még dolgozgatsz? Vagy Marci már nem hagy annyit ülni?

Adri!
Örülök, hogy benéztél. NEm semmi Levi, hogy így megfordult. Remélem, visszafordul!! Kép

Mátra, Eszter!
Micsoda kis cinkosok vagytok! Értem ám a dörgést!! Kép Kép Kép

Juca!
Említetted múltkor a kismami úszást. Érdekelnének az elérhetőségek, akár priviben is. Köszi előre! Kép

Dido!
Hogy álltok a munkaszervezéssel? Remélem, nem viselt meg nagyon az új ciklus. Dokiváltás lesz? Vagy még gondolkodsz?

Évi79, Mátra!
Én pedig rendszeresen elfelejtem, hogy melyik oldalon van a tank és rosszul állok be. Szeretnek is mosolyogni rajtam a benzinkutasok. Egyszer félre is értettem, azt hittem, kokettál velem.. Kép Kép

Csibe!
Gratulálok az eredményekhez! Hihetetlen, hogy ilyen hamar nézik már! Poci van már? Tünetekről nem sokat írsz.. Kép

BrillGyerekek!
Sziasztok! Tudjátok BrillAnyu és BrillApu már nagyon régóta vágynak Rátok és kíváncsiak is nagyon! Mutassátok meg nekik, hogy olyan jó szülőjelöltek, hogy Nektek csak BrillAnyu pocijában jó lakni! Bizonyítsátok be! És ne feledjétek, hogy sok másik kis lelkecske várja, hogy a haverotok lehessen!! Kép

Unique!
Hát igen, nehezen veszem fel a tempót a világgal, de most elfogadom, hogy így van.. Kép
Tyű, gyanúsak vagytok nekem Laurával! Szerintem nem lesz itt túlhordás és óriásbébi! Várom az SMS-ed nagyon! Kép

Legyen további szép napotok:
réka
9+5
Vendég

Sziasztok!
Végre vége a mai munkának, végre otthon!
Vettem tesztet végre, holnap reggel nem tanítok, majd megcsinálom. LÁNYOK ÉN ANNYÍRA FÉLEK, HOGY MEGJÖN. bár januártól kezdtük a babaprojektet, egy már feszívódott és olyan csalódott voltam, NEM AKAROK MÉGEGYSZER. El akarom mondani mindenkinek!
Tünet: csak a mell nagyobbodás, és a alhasi fájdalom!
musti

Duddu!
A doki azt mondta, hogy nem kell ebből még ügyet csinálni, mert valószínűleg az történhetett, hogy túl sokat időzött a bébike a petevezetékben, lassan haladt a méhbe, és mire odaért, a mnyh már leváló félben volt, és ezért nem maradt ott. De hát ez még csak a második hónap volt. Én belenyugodtam, és várunk tovább türelmesen. Ha júniusig nem jön össze, akkor lépünk valamerre, de addig a természetre és a fentiekre bízzuk magunkat. Egyébként lehet, hogy vissza fogok térni a hagyományos hőmérőre, mert a digitálisban nem bízok. Ma veszek egyet.
Örülök, hogy jól vagy, és hogy elfoglalod magad. Mikor is mész legközelegg uh-ra?

Musti, valószínűleg veled is azt történt, mint velem. Nem tudom, mennyit késett neked, de nagyon várom, hogy holnap gyere a hírekkel. Drukkolok nagyon! Vigyázz magadra, és kövesd Duddu példáját. Õ is alábbhagyott a "szenvedélyével" (néptánc) a babásodás érdekében. Szerintem nem árt egy kicsit lassítani.

Most lépek, mert már túlórázok. Puszi mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok!Kép

Ma várandós klubban voltam,olyan jó volt.Kép
Babákat öltöztettünk,vetkőztettünk,fürdettünk,most már legalább nem fog váratlanul érni a dolog.Kép

Eszter!Kép

Mondtam hogy nem ér megelőzni.Kép

Unique!Kép

Mindjárt írok neked emailt.Kép
Remélem jól vagytok Laurával!Kép
Sokat gondolok rátok!Kép

Musti!Kép

Én nagyon szorítok Neked holnapra!Kép
Azt kívánom hogy teljesüljön az álmod!Kép

Angie!Kép

Kitartás!Kép

Duddu!Kép

Jól vagyKép

Norwell!Kép

Örülök hogy minden rendben van veletek,és ez maradjon is így!Kép

Tündi!Kép

Merre vagy?Kép
Hiányzol!Kép

Sysy
sysy77

Évi
Olyan jó volt a történeted olvasni, végre nem egy rém story Kép Egészen kedvet kaptam Kép

Kivi
Borzasztóan sajnálom....még mindig szorítok, hogy mihamarabb újra.

Angie
Sajnálom, hogy most ki kellett törölnöm a gratulát..de a fel a fejjel, majd legközelebb

Rolly
Miért írod, hogy a fiad kész csoda volt? Mi történ..Az az orvos, aki meg ilyet mond!!!! Honnan tudja, hogy nem két csoda vagy akár három is vár rád az életben.

Unique
Akkor drukkolok a jövő heti szüléshez. Amúgy, ha megegyezetek az sokat segíthetKép

Mohácska
Gratula!!!!!!!!!!!!!!

Monyóka
Tök aranyos, hogy írsz nekünk, de mi a helyzet veled? Mindig csak válaszolgatsz..Minden rendben? Dokihoz sikerült eljutnod?

Eszter Boldog szülinapot!

Musti szorítok ezerrel!!!

Én menet közben a II. Vérvételnél járok, volt egy gyönyörű ovulációs tesztem múlt hétenKépVan, ami van, azért nem hagytuk volna ki az alkalmatKép
Még megyek csütörtökön és hétfőn, aztán kicsi férjem április 4.-én megy egy második ondó vizsgálatra és már mehetünk is konzultációraKép
Most, hogy tudom mi a teendő annyira megnyugodtam, úgy érzem látom a fényt az alagút végén.
Már Duddu példájából okulva J azt is letisztáztuk kicsi férjemmel mi lesz, ha esetleg több bébi sikerülne egyszerre..2 vagy 3..háááát..naná, hogy megtartanánkKép
Szorítsatok!!! Most csak azért, hogy én szép és tökéletes eredményeket produkáljak. Azért az ovuláció megléte, amit egyszer egy nőgyógyász is látott már UH-n, igen biztatóKép

Puszi
Fleur(alias Virág)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!
Reggel kiderül minden végre. Köszi a biztatást, aranyosak vagytok. Kivánok nektek is pozitív teszteket!
Honnan veszitek a smiley-kat?
musti

AngieKép
Nekem is sok ismerösöm van, aki több honapot is vart babara, söt olyan baratnöim is vannak, akiknek 1 ev utan sikerült cask. Mindegyik mondta, hogy ne idegeskedjek, ne aggodjak ha nem rögtön sikerül a dolog. De persze en titkon remeltem, hogy nekem nem kell majd sokat varni.
Nekünk is elsö baba, es ez a 11. ciklusom. Mar borzalmasan varom az orvossal valo talalkozast, keszitem a listat a kerdeseimmel, es nagyon bizom benne, hogy minden rendben velem.

Tiszta szivemböl kivanom Neked, es minden babara varo sorstarsamnak, hogy teljesüljön amire NAGYON-NAGYON VA'GYUNK!!!

NorwellKépKöszi!

MustiKép
A smileyt ugyanugy ütjük mint sms-ben, kettöspont+zarojel, utana amikor rakattintasz a nezet/küldesre a rendszer atalakitja fejecskekke igy niKépKép
Remelem ertelmes voltam igy 11 utanKép
Megy a drukk neked holnap reggelre!

Mindenkinek jo ejt!
Judit

Kép
Kép
jucmuc

Kedves lányok!!
Ne haragudjatok, hogy az elmúlt napokban nem jelentkeztem Kép, de nem volt időm leülni a gép elé. pedig már annyira kíváncsi vagyok, hogy kivel mi történt/történik!! és ez is most csak egy rövidke bejelentkezés, mert már nagyon álmos vagyok és holnap megint 5-kor kelek.
Magamról csak annyit: voltam hétfőn dokinál rákszűrésen és mivel a mellemből is szivárog valami sárgás dolog, elküldte azt is citológiára. Most duplán idegeskedhetek 2 hétig.
Jó éjt mindenkinek, ha minden jól megy, pénteken visszaolvaslak Titeket és válaszolok, reagálok az írásaitokra! Csak nem akartam, hogy azt higgyétek, megint eltűntem, mint januárban. Kép
Szép napokat kívánok Mindenkinek!! Kép
Rolly
rolly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: