A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!Kép

Köszönöm a jobbulás kívánásokat!!!Kép
De szarul vagyok nagyonKép
Párom jobban van, Lívi is eddig jól van, remélem így is marad a helyzet.
Viszont a wellness elmarad sajnos úgy néz ki emiattKép

Majd ha jobban leszek visszaolvasok, addig kúrálom magam.

képek nagyon szépek mind!!!Kép

Jó éjt mindenkinek!

Mea
mea

Van még azt hiszem 3 db Konakionom, kinek kell???
Odaadnám.

Mea
mea

Sziasztok!

Képzeljétek, ma voltunk az új doki néninél az Erdősor utcában (Dr. Péter Ágnes). Nagyon aranyos volt mindenki, a doki néni átvállalt, Daviddel elbeszélgetett, Zsuzsát megcsodálta.

Zsuzsát lemázsálták, és nemhogy nem hízott a legutolsó mérés óta, hanem mintha fogyott volna 100 grammot. Ez most lehet hogy csak azért, mert másik mérleg volt, de azért aggasztó a dolog, mivel 3 hete mérték utoljára. Igaz, azóta beteg volt, és ez más mérleg. Az nem is volt digitális. Na mindenesetre jövő héten visszamegyek vele még egy mázsálásra, hogy megnyugtassam magam, hogy nem fog elfogyni az én pufók kislányom. És addig nem kap vizet, csak anyatejet.

Viszont lemérték a hosszát, fejkörfogatát, mellkaskörfogatát... ilyen alaposan születése óta nem volt leméricskélve! 68 cm hosszú.

Utána felhívtam a volt doki néninket és "szakítottam" vele. Elmondtam, hogy nem volt vele személyesen problémánk, csak nyugodtabb leszek, ha tudom a párom is tud érdemben konzultálni a gyerekorvossal, ha valami történik míg nem vagyok otthon, főleg most, hogy kevesebbet leszek itthon.

Beugrottam a bölcsibe is, mert ott egy férleértés miatt mára várták Zsuzsát és hagytak üzenetet az üzenetrögzítőmön. Ott is nagyon aranyosak voltak, és újfent "megfenyegettek" hogy Zsuzsa el lesz kényeztetve. Holnap megyünk kezdeni a beszoktatást. Együtt indulunk, én megyek tovább a tanfolyamomra, David meg jön haza Zsuzsával, apa-lánya napra.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

És egy havi Cerazettem is maradt, az kell valakinek???

Mea
mea

Sziasztok!

Megint csak villámlátogatás.

Megann,
Padlizsán remekbeszabott lett, írom a receptet:
Nagy hagyma apróra vág, forró olajba vele, hozzáad 4-5 gerezd fokhagyma, darált desznaj(comb) bele, azt is pirít, só, bors, bazsalikom, citromfű (anélkül is jó), párol, míg levét el nem fő.
Padlizsán ketté, bele ki, husi bele, olajozott tepsibe rak, padlizsán bélése mellé, meglocsi fokhagymás-petrezselymes joghurt, bevág sütő, pirosra, párolt rizs. KépKépKépKép

Minimál, de remélem, érthető!

Prüntyi,
a babák fogzás, betegség, egyéb nyűgnyavaja esetén sokszor nem kívánnak mást, csak szopit. Én ezzel nem packáznék Kép

Szmercsa,
Mátét átmosták hét hetesen. Tényleg nem olyan nagy szám, kb három másodperc, utána bömbölés, de az sem sok.

Most hirtelen ennyi..

Pusztok

Sisotris és Máté

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megann!

Nagyon aranyos vagy, de tud ám Zsuzsa olyan "nézek ki a fejemből" képet vágni, hogy csak nevetni lehet rajta. Kép

Egyébként ha jól tudom, pár évvel fiatalabb vagy nálam... én is nagyon sok mindent kipróbáltam már eddig, nem tudtam, mit akarok csinálni. Ha egyszer elhatározok valamit, akkor annak nagy energiával tudok utánamenni, de jó sokáig tartott rászánnom magam erre a pszichológiára, ezért vagyok ilyen vén és szinte pályakezdő. Kép Voltam én már szoftver cégnél project manager, angoltanár, biológiai kutatólaborban asszisztens, egyetemi tanársegéd, stb. Egyszer majd csak szakpszichológus is lesz belőlem. Kép

De megértem nagyon a tépelődésedet... sokáig én is marcangoltam magam, hogy mi vagyok én, zavart, hogy nincs hivatásom, nincs "cimkém". Más elmondhatja magáról, hogy "én könyvelő vagyok" vagy orvos vagy közgazdász vagy méhész vagy bármi. Én meg max azt mondhatom, hogy hát ezt is csináltam, azt is csináltam... Remélem a pszichológus lesz az a címke, ami meg is ragad. Kép

Sis!

Én nem értek a növényekhez, de állítólag van köztük komolyan mérgező is. Szerintem nézz utána, ha van a lakásban növény, melyiket szabad rágcsálnia Máténak. Nálunk ilyen probléma nincs, a lakás déli fekvésű és hűvös, ennélfogva minden növény megdöglik benne. Bár lehet mi vagyunk nagyon de nagyon növény-analfabéták. Kép

Davallia!

Kép Olyan aranyos vagy. Kép

Pénteki séta!

Benne vagyunk, de délelőtt 9-től legalább 10-ig mi bölcsiben leszünk. Igaz, közel, az I. kerületben, utána mehetünk sétálni. Ja, és csak akkor ha addigra nem adnak klienst nekem a Lipóton, mert ez is elképzelhető. Úgyhogy a délután nyerőbb lenne, de nem kizárható a délelőtt sem!

Ancsi!

Köszi!

Zsuzsa újszülött korában abban a bölcsőben aludt a mi szobánkban, de mióta a saját szobájában alszik, azóta átminősült szinte járókának, csak éppen járni nem lehet benne. Még tépelődöm, legyen-e járóka vagy ne...

Mea!

Jobbulást nektek! Együttérzek... nekem is hőemelkedésem van, és sajognak az tagjaim... nagyon remélem hogy ennyivel megúszom.

Bodza!

Kép Sztori jó. Akkor én vagyok az aki azt mondja magáról, hogy pszichológus? Kép

KÉPZELJÉTEK!

Zsuzsa megtanulta, hogy mi az a boobie (cici angolul)!!! Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy ha azt kérdem tőle, "Boobie?" akkor fordítja a fejét és tátja a száját. Pedig nem is tanítottam akaratlagosan neki. Kép Olyan okos!!! Kép

Már régóta lesem, hogy vannak-e egyértelmű jelzései, hát elég kevés... pl nem tartja a karját ha azt akarja, felvegyem, nyafog ha álmos, ha éhes, ha kakis, nincs közte különbség, a "szövegkörnyezetből" kell rájönnöm, mi baja van. Más babája már egyértelműbb jeleket ad?

Ezért örülök ennyire, hogy legalább ezt tudja nekem jelezni, hogy cicit akar! Kép

folyt.köv.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ja, és még:

Jobbulást a betegeknek!

KépKépKép

Jókedvet a depiseknek!

KépKépKép

Éééjjjáááééjjááááóóóóó!

KépKépKépKépKépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Róki,
szövegkörnyezet KépKép
Zsuzsa édi lehet cicit kérve Kép Máté nemcsak a karját emeli, hanem a fenekét is, nyafi nálunk is majdnem ugyanolyan, csak az álmos sírást tudom egyből.

Növényeknek jó a déli fekvés, és a húsz fok körüli, kissé párás klímát kb. mindegyik kedveli Kép

Azt tervezem, hogy karámot kerítek a növényeinknek, akik egyelőre egy fikusz és egy yucca, és már évek óta velünk laknak, már a negyedik lakásban szokva hozzá a környezethez Kép Szóval így levélrágás nem nagyon jöhet szóba, legfeljebb virágföldevés. Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Zsuzsa, Kuha, BarbiKépKépKép
Köszönjük a bókokat!

Zsuzsa,
Például a következőképpen lehet ilyen aláírást szerkeszteni:
\ font{Harrington,\ 1{\ red{Zsuzsa} \ yellow{és} \ purple{Julcsi}}}

\ font{Script MT Bold,\ 2{\ red{Zsuzsa} \ green{és} \ orange{Julcsi}}}

\ font{Curlz MT,\ 2{\ gray{Zsuzsa} \ orange{és} \ cyan{Julcsi}}}

\ blink{\ font{Monotype Corsiva,\ 1{\ purple{Zsuzsa és Julcsi}}}}
<blink></blink>

A backslash után tettem mindenhova közt, hogy lehessen látni a képletet, egyébként nem kell, csak oda, ahol a szövegben ténylegesen közt szeretnél. A betűtípusnál bármilyen a Word által támogatott betűtípust lehet használni.
A Babanet-Társalgó-Formázás alatt vannak leírva ezek a szövegformázási lehetőségek, onnan lestem. Én még el is mentettem az aláírást a Profilomba, így nem kell mindig bepötyögni.

Kép
Bab és Tofi
bab

Jó estét! Kép Kép Kép

Kicsit megint el vagyok maradva. Mit tesz a jó idő? Állandóan csavargunk, kevés időm marad babanetezni. Azért igyekszem behozni. Ma mi is hintáztunk Danival, mindjárt fel is teszem a képet. Kép

Mea,
Jobbulást az egész családnak! Remélem, Lívi nem kapja el. Majd tegyél fel képet az új hajáról! Kép

Bodza,
Saci nagyon édes a hintában, még morcosan is. Kép Dani is utálja, ha a szemébe süt a nap. Kép
Ahogy meg a kádban kapaszkodik, az csúcs! Kép

Ancsi,
Köszi Kép

Kuha, Megann
KICSIT TÖBB ÖNBIZALOM LÁNYOK! HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!! HALLJÁTOK?!?!?!?!

Kuha,
Gergő olyan helyes baba és nagyon ügyesen ül. Kép

Bab,
Köszi a bókokat! További jobbulást neked is! Én egész jól vagyok, kopp-kopp-kopp, úgy néz ki, hogy hamar túl leszek a takonykóron. Kép
Tofi nagyon helyes, micsoda kék szemei vannak neki is. Kép
Dani is nagyon gyorsan fejlődik az utóbbi pár hétben. Már próbál mászni előre, kúszik hátrafelé, de főleg a tengelye körül forgolódik. Nagyon édes. Kép Most már tényleg nem lehet otthagyni az ágyon.

Zsuzsa,
Köszi neked is a bókokat. Szerintem is a csőröspoharas képen Dani tiszta Beni. Kép
Hasonlóan Julcsihoz, ma Dani is sokkal többet aludt, mint az elmúlt pár napban. Ettől a kedves is sokkal jobb volt. Kép

Viki,
Peti nagyon helyes! Gratula a lakáshoz! Kép

Megann,
Léna megette, amit főzték neki? Én megenném a csirkemell piritva-spenótos hagymás krumplit. De meg ám!!! Kép

Prüntyi,
Szerintem, ha cicit kér, adj neki. Ha gyakrabban eszik, több lesz a tejecske és jól fog lakni. Biztos a foga kínozza. Kép
Tali ügyben: mi is ki tudunk menni hozzátok kocsival. Kép

Barbi,
Köszi a bókokat! Kép
A végén mit evett ma Leon? Õt is a foga bántja? Kép

Dóri
Szuri Kép Mármint, hogy Viki jól viselte. Kép
Mi is ma kezdtük az almát (tudod, 1 nap van a gyerkőceink közöttKép ). Főleg amiatt, hogy Dani szinte kitépte a kezemből a hétvégén, mikor Beninek vágtam fel kockára. Megpróbáltuk, hogy megnyalja és egyszerűen kiszívta a levét az almának. Ez tegnapelőtt volt és szépen megemésztette, nem volt semmi hasfájás, kaki is oké volt. Így ma reszeltem neki almát és megevett néhány kiskanálnyit. Imádta!!!! Kép Kép Holnap szünet, csütörtökön újra kap egy kicsit.
Nálunk sem volt gond Benivel, mindig megette, amit én főztem, mert nem volt esélye babakaját megkóstolni, egyszerűen eszembe sem jutott, hogy vegyek. Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Ppanna!

Nem én szedtem össze a listát, hanem egy nyári babás anyuka, de átküldöm emailen szívesen, ha rajta vagy a telefonlistán...

Mondjuk akár ide is feltehetem...

Lássuk csak...

<!--attachment: babaetelek-388084.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*17.9**babaetelek%2exls --><center><pre>
Kép
babaetelek.xls (17.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Sis!

Padlizsános recept nagyon jó! Kipróbáljuk darált pulykával (David csak a >/=2 lábúakat hajlandó megenni).

Dudukly!

Sajnálom hogy Pálma is megbetegedett. Kép Zsuzsa már többnyire jól van, egy picit taknyol még.

Szmercsa!

Zsuzsának kb 2 hónapos korában kezdődött mindenféle könnyezés meg váladékozás a szemében és csak 5 hónapos korára múlt el. Kaptunk cseppeket, azzal elmúlt, aztán megint visszatért. Az ex-doki nénink már akart küldeni mosásra, de én inkább elvittem gyerekszemészhez Zsuzsát (könnyű nekem, itt van szemben), és ott a doki bácsi azt mondta, szinte mindegy milyen cseppet kap rá, a LÉNYEG hogy az orrtövénél a könnycsatornáját naponta többször ki kell nyomkodni, és UTÁNA cseppenteni, mert csak akkor megy be oda is az orvosság. Ugye a baj az, hogy mivel szűk a könnycsatorna, pang benne a könny ami nem tud elfolyni, és az elfertőződik, ettől könnyezik/váladékozik a szeme. Ha először kinyomod belőle a trutyit, akkor a csepp befolyik oda, és úgy tud hatni. Azt is modnta, mert direkt rákérdeztem, hogy amíg "csak" könnyezik meg váladékozik, nem javasolja az átfújást, mert borzasztó kellemetlen, és a legtöbb baba kinövi a könnycsatorna szűkületét, csak addig kell karban tartani.

Szerintem ha van rá lehetőséged, te is vidd el gyerekszemészetre a babát, és kérd meg, mutassa meg hogy kell kinyomkodni a könnycsatornáját. Nem egy ördöngösség, csak meg kell találni. Mondjuk a saját orrtövednél megtalálod, és akkor már tudod, az övé hol van. Értelemszerűen nem szabad túl nagy erővel, amennyire a saját szemedet is nyomkodnád, csak annyival.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szmercsa:

És megint értelemszerűen csakis tiszta kézzel...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Benianyu!
Tökjó ez az almázás! Kép Nálunk is Viki kinézte a kezemből, először nyalogatás, most a leve, holnap reszelek neki. Kép

Rokica!
Végre van egy gyerekorvosod, aki szimpi és tud angolul is. Kép Gergő sulijában az iskolaorvos Péter Ágnes, meg hozzá tartoztunk elvileg anno, de köszöntem nem kértem. Nekem nagyon nem jött be, és akkora fatálisat tévedett. KépKép
Õszintén remélem, hogy nektek beválik.

olyan fáradt vagyok, jóéjt mindenkinek

Dóri
Vendég

Kép

benianyu

Dóri!

Mivel kapcsolatban tévedett?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Bab, sajnos ránézésre nekem ez kinai (sajnos a gépünk meg francia, nem segit), de majd jobban belegondolok, ha végzek a forditással. KösziKép
Róki, irtam neked mailt egy szakmai kérdéssel (neked szakmai, nekem forditáshoz kell).
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Rokica

Gergővel kapcsolatban, mert Vikit nem vittem hozzá sosem. Nem vett észre ill. másként diagnosztizált néhány dolgot. Legutóbbi húzásán kiakadtam (lévén ő a suli orvosa) és elküldtem a fenébe az üzenő füzeten keresztül az iskolai védőnővel együtt. És folyamatosan visszaveszi a kartonokat az asszisztense, állandó probléma van ebből minden egyes alkalommal, már csak röhögni tudunk a dokinőnkkel. Kép
Félre ne érts, nem akarom a kedvedet elvenni, csak tudod érzékeny vagyok erre a mellédiagnosztizálunk dolgokra, mert szegény Gergőt 2 és fél évesen ezért kellett megoperálni. Kép Ha akkor a háziorvosunkon múlt volna, nem is folytatom tovább.... Kép

Meg nem célom a negatív reklám itt. Csak sajnos az elmúlt évek (lassan 8 éves tapasztalattal a hátam mögött) alatt láttam egy s mást, és nehezen viselem a balfékeskedést.
Vendég

Dóri!

Nem tudtam! Mivel kellett Gergőt megoperálni? Illetve minek diagnosztizálta, és mi volt ténylegesen a baja! Ez így elég komolyan hangzik. Kép Majd jól oda kell figyelnem. Mondjuk én alapból szelektálom, hogy milyen tanácsot követek, és milyet nem, majd meglátjuk milyet ad... De most egy kicsit megszeppentem. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Majola!

Mail ment.Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
Gergőt a fején kellett megoperálni (Bethesda sebészet), mert megütötte magát a radiátorba, egy olyan seb volt rajta, ami orvosért kiált. Irány a körzeti, tanács: semmi gond, hintőporozzam be. Nálunk a háztartásban nem is volt hintőpor. Persze szorgosan így tettem, a seb pedig szépen bevarosodott, kvázi gyógyult. Gyereknek nem fájt, semmi. Mivel nekem ez a módszer nem tetszett, aggódó anyuka alévén elvittem a bethesda sebészetre, és akkor ami ott történt.. hát fel kellett mosni majdhogynem. Kitisztították. Gyereket üvöltve lefogták kb 5-en, és ömlött a vér meg a genny. rágondolok a hideg ráz. Ezt naponta ismételték, de köv. alkalomra már nem volt brutál annyira. A kis lökött ugrándozott, elesett és neki a buzi radiátor szélének, és a szorgos hintőporozás segítségével a sebecske bizony elváltozott, megtisztítani kellett volna ugyansi, de hát mit tudtam én! Gergő fején turbán (őrült melegben persze), és naponta kötözés a Bethiben. Ez tartott 4 hétig, míg a baktériumok eltávoztak. Ezzel lehetett előkészíteni a műtétre, a bőrt össze kellett húzni a feján!! hajas fejbőrön kb 3 centis bemetszés. Persze azóta is megvan a nyoma.

Mondjak még egyet?

Gergőnek 1 évesen (nyáron) bepirosodott a szeme (egyik), gondoltam kötőhártya, gyerekorvoshoz el, ő i szet mondta. Szemcsepp, nem múlik. Másik csepp, megint nem múlik, gyereknek viszket. Be a Mária u-i (állítólag legjobb) szemészetre, ott közlik úszóhályog van a szemén, kezelni kell, nem hagytam. újabb csepp. Nem múlik. No akkor Heim Pál, ajánlott szemész. Ránéz, megszólal: ez allergiás szem, ezt és ezt a cseppet kell adni, 3 nap után kutya baja nem lesz. Elraktam a dobozát, hátha kellhet, tudjam mivel gyógyul. Így is lett. Azt is mondta a doki, hogy kb 3 éves korra kinövik. Következő évben valóban előjött mégegysz asszem aug-ban talán, 3 nap alatt elmúlt a csepptől.

Szóval sanjos nagyon nagyon meg kell válogatni ki nyúl a gyerekedhez és bármi gond esetén gyermekszakorvos. Én Bethesda párti vagyok érthető módon.

Na most jól kiakadtam megint, pedig hullafáradt vagyok.
Vendég

Dóri!

Bocs, nem akartalak felkavarni! De köszönöm hogy elmondtad az élményeidet. Kép Sajnálom hogy ilyen sok megpróbáltatás ért. Én alapból megkérdőjelezős típus vagyok, tehát én már most inkább szakrendelésre viszem Zsuzsát, mert szerintem egy általános orvos (házi vagy gyerek) nem tud minden specialitásban a toppon lenni. Az mondjuk a feladata lenne, hogy ezt felmérje, és továbbküldjön, beutaljon, ha nem tud diagnosztizálni.

Majd figyelek a doki néninkkel.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Az viszont még aggasztóbb, hogy a Mária úti állítólagos legjobb szakrendelőben félrediagnosztizálták a szemét...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

igen, ezeket míg élek sosem felejtem el.. maradandóak.. és sajnos mind így igaz, ahogyan leírtam. Kép ne félj, azóta én is megkérdőjelezek mindent, és szakrendelés, és lám lám ott is úszóhályog volt a gyermek allergia. Kép
Vendég

Sziasztok!
Én még csak néha írtam ide akkor is csak akkor ha gond volt. Most van.

Kislányomat elég sápatagnak (és nem hízónak ) találta a körzeti orvos (nem a mienk, a másik rendelt éppen) és beutalt minket vérvételre, Háát lett is 5!!!!!!!!! felkiáltójelünk!

Most maltofert kap és folsavat , előbbi napi 12 csepp, utóbbi napi fél szem.

Jelzem nem vagyok nyugodt. A szopizásról a doktornő beszélt le 5 hónaposan merthogy "olyan mintha nem is szopna kapjon tápszert" és most kiderül, hogy elég lett volna esetleg csak a maltofer?

Ha van valaki aki kielemezné a vérképünket , megköszönném , de így is tiszta ideg vagyok. Most akkor sovány, étvágytalan a a Gyerekem vagy szimplán nem az én (nagydarab, erős csaj vagyok , a Férjem inkább átlag,) génjeimet örökölte?

Valaki ha gondolja tud valamit írni Nekem , megköszönném!

Néha szoktalak olvasni Benneteket, csak írni nem .....De olyan Drágák a Manók!

Előre is köszi: Titii
titii

Jó reggelt!Kép

Köszönöm lányok úgy néz ki komolyabban nem leszek beteg meg párom sem.
Lívi egyelőre nem kapta még el(lekopogom).

Rokica!
Jobbulást Neked is!!!Kép
És remélem nektek beválika doki.

DóriKép
Nem semmi miken ment keresztül Gergő.
Reméljük több baj nem lesz.

Benianyu!Kép
Dani baba nagyon édes.
Mindenki hintázik már csak mi nem???Kép

Titii!Kép
Sajnos én nem tudok ebben segíteni, de remélem többiek tudnak.

Sajnos mára már borús időt mondanakKépKépKép

Azért legyen szép napotok!!!!Kép

UI: Konakion meg Creazette nem kell már senkinek???

Mea
mea

Hoooool vagytooooook???:Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Dóri!
Jaj, szegény Gergő min ment keresztülKépKép

Zsuzsa!Kép
Bocs, tegnap nem tudtam már válaszolni, váratlanul beestek anyósomék és sokáig maradtak.
Szóval, talán emlékszel, Nati sem fogadott el szinte semmi kaját a hozzátápi kezdetén.
Mi a legelején, este tejpéppel próbálkoztunk, az éjszakai alvás érdekében. Először sima boltit vettem, de a dr. néni javaslatára már HA-st kap. Nagyon szereti. Ebbe szoktam gyümölcsöt is keverni.
Az elején bejött még a Hipp alma-barackja, és a szomszédasszony által készített cékla-csirkehusival. Amit én főztem, nem kellett.KépKép
Szerette még a sütőtökös dolgokat is, ez talán nálatok is megér egy próbát. Ha egy valamit már szívesen elfogad, lehet belekeverni valami új dolgot, hátha úgy megeszi. Nati szereti még az üveges banános dolgokat is. Sima banánt még nem mertem neki adni, talán az üveges ebből megbízhatóbb. Natinak még ma sem túl nagy az étvágya, leginkább a kedvétől függ, éppen mit hajlandó elfogadni. A répát pl. a mai napig nem eszi meg. De egyik napról a másikra kezdett egyébként nagyobb mennyiséget enni.Kép

Barbi!Kép

Benianyu!
Tényleg nagyon csini vagy a szülinapos képen!Kép
Fiúk tündériek!Kép

Bodza!
Saci szemeiKépKépKépKép
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!Kép

Rokica!
Gratulálok az új munkádhoz! Remélem minden az elképzeléseid szerint alakul!Kép
Zsuzsa kis ügyes!Kép
Natit megtanítottam tapsikolni. Annyira édesen csinálja!Kép

Prüntyi!
Háát, tényleg nem laktok közel. Én még nem vonatoztam Natival, egyedül nem is merném bevállalni. De ha lesz más vállalkozó szellemű anyuka, esetleg bénázhatunk együtt. ZSUZSA????KépKép

Viki!
Ezek szerint sikerült a lakás csere? Gratulálok!
Tök jó!KépKép
PetikeKépKép

Kuha!
Én megértelek! Nekem is rosszabb a kedvem, ha sokat vagyok egyedül. Nincs egy árva kismama sem a környéketeken? Védőnőt kérdezted már? Nincs valami baba-mama klubb? Én is laktam Anyuékkal Pest mellett, majdnem belehülyültem, hogy bárhová akartam menni, kocsi nélkül órákig utazhattam. Gyerekkel ez kivitelezhetetlen!
Ha most is ott laknánk, én is mehetnék Rokihoz!KépKép

Megyek, Nati nyüszög.

Andi&Nati 32+3

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt mindenkinek.

Pesti anyukák!Nem válaszol senki a tegnapi kérdésemre?Kép

Itt Miskolcon igen borús az idő,pedig ma pizzázni készültünk a barinőmmel.Hátha kialakul még,igaz délutánra esőt mondanakKép

ancsi26

Dóri,
Olvasni is szörnyű, min mentetek keresztül. Kép Mennyire jó, hogy bíztál a megérzéseidben és mentél tovább másik orvoshoz!!!

Duda,
Köszi. Kép
De ügyes Nati, hogy már tud tapsolni. Kép

Titii,
Sajnos én sem tudok semmi okosat mondani, de az nagyon meglep és felháborít, hogy a doktor nénitek leállított a szoptatással! Kép

Mea,
Köszi Kép
Örülök, hogy jobban vagy! És, hogy Lívi nem kapta el. Egyébként ma még talán jó idő lesz, majd holnapra romlik el. Kép
Dani nem tud még magától ülni, csak két percre próbáltuk ki a hintát, nem hagytam bent sokáig.
Van olyan hinta is, ami nagyoknak való, arra úgy ültünk fel, hogy az ölemben volt, az jobban tetszett neki.

Kuha,
Én is arra gondoltam, hogy nem tudsz-e más anyukákkal találkozni, sétálni vagy játszótéren, hogy ne legyél annyira egyedül? Én is bediliznék. Kép

Benianyu

benianyu

Ancsi,
Arra, hogy hova menjetek vásárolni?

benianyu

BenianyuKép

KösziKép

Egyébként tényleg csini vagy a képekenKép
Akartam mondani Neked, hogy a talin az jött le nekem, hogy Te egy nagyon fiatalos, belevaló anyuka vagy tele energiával!!!!!!!
És ez nagyon tetszikKépKépKép
Rólad veszek példát majd két gyerek után( meg most is vehetekKép)

Remélem ettől a bóktól még jobban alakul a mai napodKép

Mea
mea

Mea,
Igazán kedves vagy! Köszönöm a bókot! Kép Tényleg jobb lesz a napom tőle! Kép Bár amúgy is jó a kedvem!
Ti meg menjetek hintázni, ha van olyan játszótért! Lívi biztos élvezné! Kép

benianyu

( Többiek is csini és belevaló anyukák, de Benianyuból valóban sugárzik a tömény pozitív energiaKépKépKép)

Mea
mea

Sziasztok KépKépKép!

Végre visszakapcsoltak!
Köszönöm a hiányolást!
Gyorsolvasással visszaolvastam.

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BENIANYU ÉS ANGELANI!

Nemesek Kép!
Értem, hogy mi a nemértés tárgya az egybeolvasással kapcsolatban. Lili sem tud egybeolvasni. Az az igazság, hogy én mindig csak az aktuális kérdésére válaszolok, szóval nem tanítom. Azt szeretném, ha magától jönne rá a dologra. Ez egy nagyon izgalmas felfedezés. Nem akarok előre megrágott falatot a szájába adni. Szerintem villámcsapásszerűen fog összeállni a kép egy hosszú kérdés-felelet folyamat végén.

Rokica Kép!
Gratulálok az állásodhoz! (halkan jegyzem meg, hogy én jártam a Lipótmezőre...)

Foglalkozás-választás: amit 18 éves koromban kitaláltam, az nagyon nem illene a mai önmagamhoz. Iparművész akartam lenni. Teljesen introvertált voltam és úgy képzeltem, milyen jó lesz nekem magányosan egy műhelyben. Ezzel szemben ma emberekkel foglalkozom és meg is őrülnék, ha nem így lenne. Azt mondják manapság élethosszig kell tanulni, úgyhogy nem baj, ha valaki többfélét próbál, annál izgalmasabb minden (már Karinthy is azt írta, hogy ha minden lehetne, ami szeretne, akkor 2000 évig kellene élnie.)

Nekünk egy kicsit húzósabb napjaink vannak (kivéve vasárnap, amikor Anyukám vigyázott a gyerekekre és addig fennt 3 órát aludtam úgy, mint akit kihúztak a konnektorból).
Anyósom újra kórházban van. Egy elektromos impulzussal beállították a szívritmusát, most egy kicsit lassú lett 150-ről 45. Amíg nem normalizálódik, bennt marad. Dédit nem hoztuk vissza, mert nagyon körülményes a szállítása. Megrendeltem neki egész hétre a kaját (nem Norbi-fittnesz menü!), a szomszéd néni pedig odaadja neki és felügyek rá. Gerda néni egy angyal. Lilire is sokat vigyázott, amíg ott laktunk és tanítottam, vagy dolgom volt, de nem fogadott el pénzt! 70-en felül van, de állandóan rászorulókon segít. Meg a férjem is felmegy majd mindennap a Dédihez és anyósomhoz, így itthon nem nagyon látjuk.

Lili is itthon van most velem, mert csúnyán köhög(ött). Annyit tartom kinnt a jó levegőn, amennyit csak lehet. (Allergiás és volt már tüdőgyuszija is, úgyhogy a köhögést komolyan vesszük). Andris is megkapta a gennyes agyhártyagyulladás elleni oltás második felét. Múltkor hosszantartóan belázasodott tőle, most sasolom, hogy mi lesz.

Nagykovácsiban is tavasz van, igaz itt-ott még 20-30 cm-es hónyomokkal és óriási sárral. De a kert, az isteni. Elkezdtem megmetszeni az orgonabokrokat és a hétvégén valszeg favágás is lesz.

Rajtam van a tavaszifáradság is, Ti nem éreztek ilyet?

Végül egy Lili-mondás:

Nézzük a Pocahontast a videón (most ez a kedvenc). Pocahontas vívódik magában, hogy elmenjen-e John Smith-szel Angliába, vagy maradjon, és kérdően néz apjára. AZ apa azt mondja:
- Neked kell döntened Lányom, merre mész!
Lili: nem is úgy hívják, hogy Merremész! Kép

Ayse

ayse

Kuha.
Hát ez a nagyfiú!!KépCukiKép

Bab.
Tofi képeiKépKis bályos.

Viki.
Peti kis huncut.Kép
Lakáshoz nagy gratula.

Dudukly.
Gyógyuljatok meg.
Pálmának boldog féléves évfordulót!Kép

Megann.
Kétszer esztek főzit egy nap?Mikor?Milyeneket?

Mea.
Még mindig jobbulást!Kép

Rókica.
Mi vettünk járókát és Meli szereti.Ellomol benneKép

Benianyu.
Hintás képKép
Mi is hintáztunk tegnap,csak nem volt nálam gép.Kép

ancsi26

Ayse,
De jó, hogy visszakapcsolták a neteteket! Kép Hiányoltunk Kép
Liliszáj szenzációs. Kép
Lilinek jobbulást! Andrisnak meg megy a drukk, hogy ne viselje meg az oltás!
Anyós és Dédi helyzete Kép Remélem, anyós hamar meggyógyul és kevesebb gondotok lesz a Dédire ezáltal.

Mea,
Még egyszer köszi a sok bókot! Kép Az ilyen bókoktól is vagyok olyan pozitív, meg a két csodálatos fiam miatt! Kép Előtte sokkal savanyúbb csajszi voltam, de jót tett az anyaság! Kép

benianyu

Benianyu.
Igen arra gondoltam.
Ti azért jobban ismeritek ott a boltokat.
Itt Miskolcon nincs olyan nagy választék.Kép

ancsi26

Ancsi,
Mit szeretnétek venni? Arra már nem emlékszem. Kép

benianyu

BenianyuKép

KépKépKép

Ancsi!Kép

KösziKép

Mea
mea

Felteszek egy táblát, mert már rég volt. Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Baba szülinapja Súly, hossz Kórház Tesó (ha van) Kor / Lakóhely Baba kora
Aniko47 Balázs Született 2005.07.27 3300 gr, 49 cm 5 éves bátyó van 34 hét + 0 nap
Szmercsa Bátor Született 2005.08.06 2800 gr, 49 cm Szt. János Első baba 25 év / Budakalász 32 hét + 4 nap
Falina Jázmin Tímea Született 2005.08.07 2850 gr, 52 cm Schöpf-Mérei Első baba 27 év / Bp III. 32 hét + 3 nap
Duda Natasa Született 2005.08.07 3250 gr, 54 cm Schöpf-Mérei Első baba 29 év / Bp XIII. 32 hét + 3 nap
Zsófy Lilla Katalin Született 2005.08.10 3100 gr, 53 cm Pándy Kálmán Első baba 22 év / Bcsaba 32 hét + 0 nap
Vrucsincá Olivér Született 2005.08.16 3080 gr, 49 cm Pécsi Szül.Klinika Első baba 28 év / Baja 31 hét + 1 nap
Baby20 Petra Született 2005.08.22 3740 gr, 53 m Sárvári Önk. Kórház Első baba 21 év / Bő 30 hét + 2 nap
Kóbor Csaba Született 2005.08.23 3080 gr, 52 cm Szt. István Gabriella 2003.08.28 30 év 30 hét + 1 nap
Nemesek Kornél Született 2005.08.23 3100 gr, 53 cm Bajcsy-Zs Trisztán 2000.06.15 27év / Budaörs 30 hét + 1 nap
Pocakpacni Bálint Ádám Született 2005.08.29 3400 gr, 56 cm Szent Imre Daniella 1998.11.20., Marcell 2004.04.21. 25év / Bp.XIII 29 hét + 2 nap
Csikken Roland Született 2005.09.01 3055 gr, 55 cm HIETE Első baba Dunaharaszti 28 hét + 6 nap
Barbapapa Leon Született 2005.09.01 4070 gr, 54 cm Péterffy Noel 2004.04.17 29/ Bp. XI. 28 hét + 6 nap
Kuha Gergő Született 2005.09.03 3700 gr, 57 cm Kútvölgyi Első baba 26 év / Mogyoród 28 hét + 4 nap
Mea Lívia Született 2005.09.06 3950 gr, 56 cm II. Női Klinika Első baba 27 év / Verőce 28 hét + 1 nap
Angelani Erhard Született 2005.09.06 2720 gr, 51 cm HIETE Első baba 29 év / Újpest 28 hét + 1 nap
Rokica Zsuzsanna Született 2005.09.07 3950 gr, 58 cm Szt. István Első baba 30év / Újpest 28 hét + 0 nap
Cleo Maja Született 2005.09.08 3000 gr, 53 cm Szent István Első baba 32 év 27 hét + 6 nap
Juci6 Márton Született 2005.09.09 4200 gr, 60 cm Schöpf-Mérei Első baba 26 év 27 hét + 5 nap
Bab Kristóf Született 2005.09.09 3200 gr, 53 cm Szent István Első baba 27 év / Angyalföld 27 hét + 5 nap
Majola/ Tzsuzsa Júlia Sára Született 2005.09.09 3290 gr, 53 cm Szent István Első baba 35 év 27 hét + 5 nap
Ancsi Melitta Született 2005.09.11 2950 gr, 53 cm Miskolci Semmelweis Első baba 26 év / Miskolc 27 hét + 3 nap
Bodza Sarolta Született 2005.09.13 2940 gr, 54 cm Szent István Első baba 25év / Bp XIII. 27 hét + 1 nap
Bkriszta Kincső Emese Született 2005.09.13 3740 gr, 55 cm Schöpf-Mérei Ivett 1994.02.02 36 év / Csepel 27 hét + 1 nap
Prüntyi Tünde Enikő Született 2005.09.13 3990 gr, 60 cm Szent István Első baba 27 év / Veresegyháza 27 hét + 1 nap
Megann Léna Született 2005.09.14 3050 gr, 53 cm Szent István Első baba 26év / Budapest 27 hét + 0 nap
Spanci Kevin Született 2005.09.14 4160 gr, 54 cm Győr Első baba 29 év / Győr 27 hét + 0 nap
Cinka Réka Született 2005.09.15 3090 gr, 52 cm MÁV Első baba 33 év/ Szigetszentmiklós 26 hét + 6 nap
Viki27 Péter László Született 2005.09.16 3850 gr, 53 cm Pécsi Szül.Klinika Első baba 27 év / Pécs 26 hét + 5 nap
Thomasanne Tamás Született 2005.09.19 4100 gr, 57 cm Szent István Első baba 27 év /XIII. ker 26 hét + 2 nap
Dudukly Pálma Született 2005.09.22 4050 gr, 60 cm MÁV Első baba 34 év / Isaszeg 25 hét + 6 nap
Manka7 Jack Született 2005.09.22 3630 gr, 57 cm Schöpf-Mérei Első baba 31 év / Bp. IX. 25 hét + 6 nap
Havtunde Zita Született 2005.09.23 3740 gr, 52 cm Győr Első baba 32 év / Győr 25 hét + 5 nap
Márti27 Péter Bendegúz Született 2005.09.23 2850 gr, 51 cm Keszthelyi Városi Kórház Első baba 33 év / Budapest 25 hét + 5 nap
Nyúlné Márton Született 2005.09.28 3360 gr, 50 cm Péterffy Első baba 28 év / Bp XI. 25 hét + 0 nap
Jucc Gergely Született 2005.09.29 3500 gr, 56 cm MÁV Balázs 2002.07.05 33 év / Bp XX. 24 hét + 6 nap
Penna Tamara Született 2005.10.02 4350 gr, 54 cm MÁV Kevin 2003.06.13 31 év / Újpest 24 hét + 3 nap
Ayse Andris Született 2005.10.02 3800 gr, 56 cm MÁV Lili 2001.04.28 35 év / Nagykovácsi 24 hét + 3 nap
Davallia Anna Katalin Született 2005.10.04 3050 gr, 50 cm Miskolc Megyei Első baba 27 év / Miskolc 24 hét + 1 nap
And Eszter Született 2005.10.04 2400 gr, 49 cm I. Női Klinika Első baba 30 év / Bp 24 hét + 1 nap
B_brigi Barnabás Született 2005.10.04 2850 gr, 52 cm MÁV Marcell 2003.10.24 34 év / Dunakeszi 24 hét + 1 nap
Göndörzsóf Bulcsú Született 2005.10.07 3890 gr, 59 cm MÁV Gergő 2004.01.24 27 év / Budakalász 23 hét + 5 nap
Jatka Dóra Judit Született 2005.10.07 4050 gr, 53 cm Péterffy Első baba 28 év 23 hét + 5 nap
Sisotris Máté Bendegúz Született 2005.10.12 3650 gr, 58 cm Szt. Imre Első baba 26 év / Dunaharaszti 23 hét + 0 nap
Ppanna David Született 2005.10.12 3300 gr, 50 cm Algír Első baba 25év / Algír és Bp 23 hét + 0 nap
Napsugár012 Dorka Napsugár Született 2005.10.12 3250 gr, 52 cm Miskolc Megyei Első baba 27 év / Miskolc 23 hét + 0 nap
Katka Marci Született 2005.10.12 2950 gr, 50 cm Miskolc Megyei Első baba 27 év / Miskolc 23 hét + 0 nap
Judy68 Dominik Született 2005.10.13 4250 gr, 52 cm Dél-Pesti K. Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 37 év / Csepel 22 hét + 6 nap
Dóri_bp Viktória Dorottya Született 2005.10.14 3550 gr, 56 cm Uzsoki Gergő 1998.07.03 28 év / Újpest 22 hét + 5 nap
Hari Lili Dóra Született 2005.10.14 4200 gr, 58 cm Szt. István Első baba 30 év / Bp. XIX 22 hét + 5 nap
Benianyu Dániel Született 2005.10.15 3050 gr, 52 cm Szt. Imre Benjámin 2001.08.24 35 év / Bp. IV. 22 hét + 4 nap
Heni Ajsa Csenge Született 2005.10.30 2720 gr, 53 cm Schöpf-Mérei Első baba 29 év / Erdőkertes 20 hét + 3 nap
Annamami Márton Áron Született 2005.11.09 3230 gr, 56 cm Budai Honvédkórház Első baba 30 év / Bp. II. 19 hét + 0 nap</pre>

benianyu

Benianyu.
Gyerekülést és sportbabakocsit szeretnénk venni.

ancsi26

Duda, Benianyu!

Itt nálunk az egész nyomorult faluban NINCS JÁTSZÓTÉR!!! Kép Kép Kép Tehát ez a variácó kilőve.

Sétával is az a bajom, hogy az utcák általában nem összefüggőek, hanem hegyre "futnak" fel. Tehát nem tudom azt megcsinálni, hogy egyik utcán be, a másikon ki.
Van egy bejáratott útvonalam, arra szoktam mindig menni, de annak is a háromnegyede a főút mellett megy, kb. 1 méterre suhannak el mellettünk a teherautók, akik kikerülik az autópályát, és inkább a falvakon keresztül mennek.
Általában össze szoktam kötni a vásárlást a sétával, mert a falu elején van egy Coop ABC, egyedül oda tudom bevinni a babakocsit, mert ott van rámpa. Másfél óra alatt járom meg oda-vissza. Úgyhogy ilyenkor sétálunk.
Ez az egy útvonalunk van, teljesen mindegy, hogy merre megyek, mert úgyis a főútra lyukadok ki.

Tegnap gondoltam egy merészet, mondom elindulok a falu másik vége felé, ott van a HÉV állomás. VÉGIG A FÕÚT MELLETT visz az út, szintén 1 m-re a teherautóktól. Igazából kíváncsi is voltam, hogy mennyi idő alatt lehet babakocsival gyalog eljutni a HÉV-hez. Busszal ugye reménytelen felmenni.
Nos, pontosan 50 perc alatt értünk fel Gergővel. A másik 50 perc vissza.
Elszomorító, komolyan mondom, arról nem is beszélve, hogy Gergő kb. úgy nézett ki, mire hazaértünk, mintha egy zsák homokot szórtam volna a babakocsiba. Kép Kép Gondolhatjátok.

Baba-mama klub Kép :

Régen a védőnők indítottak, de nem volt nagy igény rá, ezért abbahagyták.
Most van egy másik (egy anyukától tudom, aki erősen invitált), baba-mama klub, minden héten egyszer, a helyi plébánián, és a klub erősen vallásos indíttatású. Ezt az anyuka mondta, amikor felcsillant a szemem, és elkezdtem érdeklődni, hogy mi mindent szoktak ott csinálni. Válasz: az elején és a végén imádkozunk, vallási énekeket éneklünk, aztán játszanak a gyermekek.

Én meg vagyok keresztelve, és katolikus vallású vagyok, de egyáltalán nem gyakorlom, és nem is szeretném. Nem akarok senkit megbántani, de én köszönöm, inkább nem kérek belőle. Ennyi.

Az itteni kismamikról meg annyit, hogy ha mondjuk az utcán összetalálkozok egy babakocsit toló kismamával, mindig köszönök. (Egy kicsit olyan alapon, hogy mi kismamik tartsunk össze, mint a motorosok, vagy a buszsofőrök Kép Kép Kép ) 8-ből 6 és fél még csak vissza sem köszön, 1 talán igen, egy fél meg valami köszönés félét mormol az orra alá.

És igaziból az az én legnagyobb bajom, hogy közel-távol senki ismerős, anyumék se itt laknak a közelben.
Senki az ég egy adta világon, akihez egész nap szólhatnék. Itt van apósom, de elég enyhén fogalmazok, ha azt mondom, hogy baromira nem jövünk ki egymással.
Úúúúúúútálok itt lakni, se egy hentes, se egy zöldséges, semmi. A férjemnek Peste kell bevásárolnia, hogy másnapra valami normális ebédet tudjak főzni.
A csekket nem bírom feladni a postán, mert vagy kinnt hagyom a gyerekt babakocsistól (amit egyértelműen nem teszek), vagy cipelem magammal lefelé millió lépcsőn, mert egy pincében van a Posta.
Semmerre nem bírok moccani, mert egy nap 3-szor!!!!!!!!!! megy busz Pestre. Reggel fél 7-kor meg 7-kor, és délután 4-kor.
Szeretnék innen elköltözni, szeretném a mi kis családi életünket élni, valahol egész máshol, és nyugodtan.
De semmi reményem rá, Apa nem akarja itt hagyni az apját. Én meg megbolondulok. Én meg minden nap alig várom a pillanatot, amikor Apa kocsija begördül a kapu elé. Szegény dolgozik reggel 6-tól este 6-ig, szombaton is, egyedül a vasárnapja szabad neki. Mindezt azért, hogy mindenünk meglegyen.
Vessetek meg, de alig várom, hogy visszamenjek dolgozni. Amint Gergő betölti a 2 évet, megy szegény bölcsibe.
Szeretnénk még egy babát, Apa azt mondja, jó lenne, ha nem lenne nagy korkülönbség köztünk. Én is szeretném, de így én nem vállalom be, mert tényleg Rokicánál fogok kikötni Lipótmezőn.

Na, most jól kiírtam magamból. Most itt ülök, és bőgök. Ennyi.

Ne haragudjatok, de ez most nagyon kijött belőlem. Kép Kép Kép

Kép
kuha

Kuha Kép!
Nagyon átérzem a helyzetedet!!! KépKépKép
A férjeddel tényleg reménytelen megértetni, hogy Neked nagyon rossz itt lakni?
Egy autó nem segítene a dolgon egy kicsit?

ayse

Kuha,
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy! Kép Kép Ez így tényleg szörnyű! Kép
Nagyon drukkolok, hogy kicsit jobb kedved legyen. Talán egy kismama mégis visszaköszön majd és összebarátkoztok. Hátha...
Közlekedés is borzalmas és hogy nincs semmi elérhető a közelben. Kép
Baba-mama klub ilyen formában Kép
Megértem, hogy szörnyű lehet így élni. Nem beszélve, hogy még apósod is ott van. Kép

benianyu

Benianyu!
Dani nagyon édes a hintábanKép
Hát nem akart semmit enni, de este 200 gr tápot megevett nagy kínkeservesen.Kép
Ma reggel viszont megette a 240 tápot egész rendesen, hiszti nélkülKép
Cici nem kell neki, kicsit rossz, mert azért még van egy kicsi, ha nem is sok. Ahogy elkezdett enni, a tej is elkezdett folyniKép

Dóri!
Hát nem semmi, hogy min végigmentetek GergővelKép
Az biztos, hogy a gyereket több dokival is meg kell vizsgáltatni, mert szinte mindenki mást mondKép

Kuha!
Én tök megértelek, a helyedben én is visszamennék dolgozni. Baromi szar lehet, nem is tudom hogy bírod.
Minden elismerésem a tiédKép
Ha lenne kocsid, azzal legalább tudnál a városba bejutni, de így tényleg nem egyszerűKép
De talán most már itt a jó idő, a kertben jobban el lehet lenni, mint bent a házban, nem?!
Majd nyáron lehet Gergővel kis medencében pancsikolni, meglátod sokkal jobb lesz, mint mostKép
Meg kis sportkocsival Gergővel is könnyebb lesz tömegközlekedni, azzal talán még a buszra is fel tudtok szállniKép

Ma párom anyukájánál vannak a fiúk, én tudok egy kicsit pihenniKép
Tök jó, hogy enyém az egész nap!!!!!!KépKépKép
Persze hamar elmegy, meg délután már hiányoznak is nagyon, de nagyon jó, hogy van két nagyi és egy dédi, akik be tudják vállalni a gyerkőcöket.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha!

ez tényleg gázos. Mogyoród? Kép
a klubbot én is messze elkerülném. nincs saját kocsid?

Dóri
Vendég

Benianyu Kép!
Kép
Szerintem is sugárzik Belőled a pozitív energia!

Sis Kép!
Kérek egy vuduzást lécciléccilécci!!!
A fejem iszonyúan fáj Kép

ayse

Barbi,
Köszi Kép
De rossz lehet, hogy Leon nem kéri a cicit. Kép De legalább evett ma már. Kép
Dani most ébredt a délelőtti alvásból, épp a "cickón lóg", ahogy Beni mondja. 11 felé megyünk sétálni egy jó nagyot! Kép
Tényleg jó, hogy néha van egy szabadnapod! Kép

benianyu

Ancsi!
Mi Concord gyerekülést vettünk Noelnek tavaly, nagyon bevált (0-18 kg).
A madrina (most mát brendon) boltban vettük, de láttaam a Mária nagykerben sokkal olcsóbban isKép
Ez a XIII. ker., Visegrádi utca 25. szám alatt van. Szombat és vasárnap is nyitva este 6-ig.
Még nem voltam ott, csak a kismama újságban láttam a hirdetést és benne pont azt az ülést, amit mi vettünk Nolcsinak, csak 25E-el olcsóbban.....Kép (Concord Ultimax)
Egyébként a kismama újság tele van hirdetésekkel, érdemes azokat is átnézniKép

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ayse,
Köszi Kép
Amíg nincs Sis, hogy az én vuduzásom is? FEJFÁJÁS EL!!!!!!!!! Kép

benianyu