A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Szilde!
Mi voltunk Kép nekünk tetszett. Ott volt az összes bölcsi, meg sok játék. Anna nagyon élvezte.
Csak a hely volt kissé szűkös, de azért igyekeztek kitenni magukért. Sok bölcsi "csendben " ücsörgött, hogy ne csalogasson sok gyereket mert már tele van őszre is, sok meg vadászta a gyereket. Érdekes volt Kép
De alapjába véve megérte elmenni, mi is mindent megbeszéltünk, hogy is lesz majd ősztől,mikor lesz nyilt nap stb.

Szép napot Mindenkinek!

Anna és Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Enikő Kép Köszi szépen a képeket! Hogy van Bogi? Csak az autó miatt hányt?

Zsu Kép Nincs mit köszönnöd, örülök, hogy a klinikán is találkoztunk. A vércsoport összeférhetetlenséggel mit fognak csinálni?

Ma volt nálunk a védőnőnk és Kristóf 1 hét alatt 260g-ot hízott, ami jó. Ami viszont nem jó, hogy nagyon sokszor szopizik (van, hogy óránként) és rendszeresen túleszi magát, ami miatt fáj a hasa. Viszont csak a cicimen nyugszik meg, ami által ugye megint eszik. 22-es csapdája. Ráadásul már a párommal is összevesztem emiatt, mert szerinte én teljesen elkényeztetem Kristófot KépKépKép Most is bömbizik szegénykém, de otthagytam őket, hogyha szerinte én szarul csinálom, akkor csinálja ő. Szerintetek mit csináljak????
Egyébként ma voltunk először sétálni, amit nagyon élvezett a kissrác, végig aludt 2,5 órát. Viszont 17:10-kor etettem meg és 18-kor már megint ébredt és cicizne. Pedig tutkó nem éhes. Segítség!

Pussz: Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Tudom, hogy régen írtam, de nem nagyon tudok hozzászólni a dolgokhoz, így csendben olvaslak titeket!

Zsu!
Gratulálok a lányodhoz! Ügyesek voltatok!Kép

Velünk minden rendben van!
Ma voltam uh-on.
Amikor megláttuk a képernyőn, mondta a doki, hogy pont úgy fekszik, ahogy a nagy könyvben meg van írva!Aztán méricskélt egy kicsit, de utána felébredt és annyit ficánkolt, hogy alig tudta a doktornéni megmérni!
Annyira édi volt!!
CRL:40,3mm
Bpd:12,7mm
Fronto:16mm
Thorax:13,9mm
négy végtag, ritmusos szívműködés 160/min
Nucha:1,7mm
Ezek az eredményeink.Azt mondta a dokinéni minden a legnagyobb rendben, egy hónap múlva szeretne látni.Addig védőnénihez kell menni!
Jaj, lányok!Olyan megható volt látni!!! Kép

Pusza Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Timika,
gyúrjuk össze a gyerekeket, Boldi meg nem akar cicizni, max. napi 5*.

Sztem az első pár hétben tedd cicire, ahányszor csak kéri. Előbb-utóbb be fog állni egy rendszer.

Kíváncsi vagyok a mai éjszakára, mert 1 órával hamarabb fürdettük Boldit, mert nagyon nyűgös volt már. Letettem szopi után és azt hiszem már csak 30 msp-ig ordított, majd elaludt.
Vendég

Mucska!
Érdekes amit a bölcsödékről írsz.Kép
Elárulod melyik bölcsik vadásztak,és miért?
Ha amúgy oksik érdekelnének.

Nemrég járt nálunk a védőnő,és meglepett amit mondott.
Elregéltem neki a bölcsi vagy ovi dilemmát és azt mondta,hogy nyugodtan iratkozzunk be bölcsibe..
Na akkor most ki jól tájékozott...?
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!
Hú lányok ma valami gyönyörűséges idő volt. Egy nagyot sétáltunk a városba Violával és a párommalKép
Bogival beszéltem telefonon áradozott az állatkertről, meg a vizilórólKép Nagyon jól érzi magát! Úgy volt, hogy holnap jönnek haza, de mama azt mondta lehet, hogy még 1 napot maradnakKép

Csibe: nagyon örülök, hogy írtál, és annak is, hogy picúrral minden oké! Tökéletesek a méreteiKép Te jól vagy? Ki a dokid?

Timi: Jól van Bogim, csak az autó miatt lett rosszul! Pedig elég sokat utazik, de egyszerre ilyen -viszonylag- hosszú útra, csak ritkán megy! SzivesenKép Máskor isKépKép
Írtam mélt!

TFIldi: Holnap kapjuk az első adag kaját, kíváncsi vagyok nagyon Kép
Szerdán várunk 9 fele szeretettel Kép

Dancsi: És Jozsó nem féltékeny tesóra, szeretgetiKép??? Mi eljutottunk arra a szintre, hogy Viola szabályosan rosszul van, ha Bogi reggel oviba megy, mert hiányzik neki nagyon! Nem találja a helyét egész délelőtt nyekeregKép ezért én továbbra se fogom ott altatni (amíg nem dolgozom) Bogimat, mert jobb könnyebb egyszerűbb így, hogy délbe elmegyünk érte, és egyszerre teszem le a kettőt, de előtte még egy kicsit játszanak, meg ébredés után egyből belevetik magukat a játéktartó dobozba...Kép
És hogy oldjátok meg a bölcsit? Ki hozza viszi Jozsót?

Jóéjt!
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt Mindenkinek!

Szilde!

A szentmihályiba rögtön felvették volna Annát pl. Azok voltak a Cső utcai bölcsi mellett és nem akarta megérteni, hogy mi oda megyünk. Hajlat utcába is várták volna Annát meg Agyagosba is. A CSő utca tök csöndben ücsörgött pl, mert mondta a vezető,hogy annyi a jelentkező, hogy nem is tudja mi lesz.

A többit meg sem tudtam jegyezni, mert ezektől lett névjegykártyám ha meggondolnám magam.
Megyek a konyhába, mert egész nap a Sárgán levegőzünk.
Szép napot mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Timi,a Barni nálunk kb. 1,5 hónapos koráig szintén így voltunk vele !!!

Nekünk a kinti séta nagyokat segített ,azt mondta a védönő hogy a fiúk szoktak ilyen étkessek lenni,úgyhogy de., és du. kinnt volt a levegőn,és beállt arra hogy 3-4 óránként eszik!!!

De eleinte 1-1,5 óránként is volt a cicin!!!

Õ az első hónapban 1200gr hízott
a másodikban csak 700gr
a harmadikban pedig 600gr

Szerintem nyugodtan tedd rá cicire,én amikor kérte mindig megkapta!!!!

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Enikő,
különösebben nem féltékeny, az első hetekben voltak rendszeres dührohamai, de ennek vége. Ha sír Boldi, akkor megy puszilgatni, simizni, keres neki egy cumit és mondja, hogy "hamm" és gyömöszköli a szájába. Kép Persze sokszor kiparancsolja a karomból, és jön hízelegni, meg mondja, hogy "Jozsó baba", és bújik az ölembe. De ez csak pár msp-ig tart, utána már szalad is el.

Az apja viszi reggel fél 8-kor és valamelyik nagymama megy érte alvás után. Ha a mamák nem érnek rá, akkor az apja megy érte, sajna olyankor ő az utolsó, akit elhoznak, amit nagyon nem szeretek.
Vendég

Sziasztok!
Csibe, jó, hogy minden rendben veletek!
Enikő, nálunk úgy jött ki anno a lépés, mikor kicsik voltunk, hogy én nem voltam bölcsis, mert az öcsém közben megszületett, kapásból az ovi volt a nyerő. Biztosan nem tudom, de szvsz engem ott altattak, igaz, uzsonna után mindig elhoztak a nagyszüleim (ott laktak nem messze).
Aztán amikor sulis lettem, de még öcsi ovis volt, úgy nézett ki a helyzet, hogy elvittük öcsit az oviba, utána mentünk az iskolába.
Mindezt csak azért írtam le, mert ugyan most teljesen OK, hogy hazahozod Violának Bogit, de mi lesz akkor, ha elkezdesz dolgozni? JÖn a szoktatási idő?

Ahogy látom, ma is szép időnk lesz. El kéne jutnom a Perfektbe...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Jó rég írtam, ezerrel el vagyok maradva. Hétvégén ajtófestés volt nálunk, most is itt ülök a rumli és kosz kellős közepén.

Babák és gyerekek nagyon szépek mind Kép

Melinda: Gyönyörűek a lányaid, és inspirálóak a képek az egy gyerekeseknek, vagy legalábbis nekem Kép

Dancsi: Jozsónak kicsit megkésve szeretnék boldog névnapot kívánni!

Andi: Köszi a ringatózós dolgot!

Csajok: Ringató? Kép

Na húzok takarítani.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Rinagtó időpontok:
9:45-10:15-ig, 10:30-11:00-ig és 17:00-17:30-ig

Megint be kell jelentkezni.
Aki menne, mikor menne? Mi mennénk, csak azért kérdem Kép És nekünk gyakorlatilag bármelyik időpont jó.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Dancsi: Elnézést elfelejtettem a József napotKép Bocsika! Utólag is Isten éltesse JozsótKép De jó, hogy van rendszeres segítséged aki hozza-viszi JozsótKép

GErika: Benedeknek is boldog névnapot kívánok!Kép

Bea: Jó munkátKép Milyen színűek lettek az ajtók?

Exi: Még 2 évig itthon maradok (terv szerint vagyis a párom így szeretné), akkor meg már Bogi 6 éves lesz, nagycsoportos és úgy sem fognak aludni már nagycsoportban. Ha meg mégis máshogy alakul, elmagyarázom neki, hogy dolgoznom kell.....stb és kész! Nagylány, megérti! Már most értiKép
Mi az a perfect?

Szép napotKép
E

ceniko
Szeged

Gerika: Ténylegtényleg....Benedeknek boldog névnapot! Kép

Enikő: Az ajtók olyan színűek lettek mint a fal az előszobában Kép De inkább fehérnek tűnik, pedig nem fehér.
Na mindegy. Azért is volt nagy munka mert előbb meg kellett csinálni az ajtókeretet, mert totál szét volt rothadva, aztán a Gergő újra gyártotta. De most jól néz ki minden Kép
Előszobabútorunk is elkészült...már alig várom, hogy itt álljon a helyén Kép
Amúgy F-113 színű Kép
Jöttök ringatózni?

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea: Sztem nem megyünk, mert valakitől azt hallottam nem volt valami nagy durranásKépKép
Ráadásul múltkor tömegnyomor volt, amit utálok!

F-113??? Az szép szín KépKépKép
Na mék vásárolni!
Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Üdv!
Enikő, így már értem! Csak a napirend miatt gondoltam, de végül is az otthon is megvan.
A Perfekt az egy felnőttképzési intézmény. De még nem tudom, hogy mit fogok kezdeni. Ezen a héten még megnézem a Siker Bt.-t is...

Ági és
KépKép
exdeus

Gerika,
pedig biz' Isten aznap eszemben volt. bekedeknek boldog névnapot utólag is.

Kösz lányok a köszöntést.

Dobok 2 mosoly szerűséges képet:

<!--attachment: n_vtelen1-387499.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*89.5**n%e9vtelen1%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen1.bmp (89.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

<!--attachment: n_vtelen2-387500.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*105.1**n%e9vtelen2%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen2.bmp (105.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
Vendég

Sziasztok lányok!
Van egy dm-es kuponom, 500 ft kedvezmény Pampers pelusra (bármely méret, jumbo csomag). 23-ig váltható be. Meg van egy teljes dm-es kuponfüzetem is, az a hónap végéig érvényes, babás dolog nincs benne, csak minden más (tisztítószer, kozmetikai cucc stb).
Szívesen odaadnám, csak küldözgetni nem akartam, ezért írok a szegedi topikba. Kellenek valakinek???
Nóra

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Hát én hüle vagyok, nem tegnap volt Benedek névnap? Ma van?

A képfelreakás valamiért nem megy. Kép
Vendég

Sziasztok!

De aranyosak vagytok, köszönjük szépen a névnapi köszöntést!

Kicsit el vagyok tűnve, de mindig olvasom a fórumot, csak nincs időm reagálni az eseményekre.

Timika, Zsu, nagy gratula a csemetékhez, annyira szépek! Zsu, neked nem semmi milyen szuper szülésed volt! Ilyet kívánok mindenkinek!!!

Ringatózni feltétlen megyünk, nekünk nagyon tetszett!

Zsuzsi, Déneske nagyon szép baba!

Dancsi, a te fiaid is tüneményesek! Boldi szobája csodaszép!

Melinda, Tündérek az unokák!Kép

Kata, gratula Minikének!

Enikő, jól megnőtt már Viola! Örülök, hogy jól viselte a himlőt. Szerintem az anyatej jó ötlet volt!Kép

Nem tudom már ki írta, de Benci is mindig sírt fürdés után. Már türelmetlenül várta a szopit, ilyenkor (csak ilyenkor) elővettük a cumit, hogy ne sírjon. Ettől megnyugodott.

Sziasztok!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Benedeknek és Jozsókának boldog névnapot kívánok!

Enikő!

Holnap átmegyünk,ha nem esik.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Mostanában elég passzív lettem. Mikorra elolvasom és írnék v.mit Zsófi biztos hiányol Kép

Zsuzsófi! (gyermekem "druszája")
Gratulálok Katicához! Kép
Zsófival ugy jöttünk ki a klinikáról, hogy 10 mg szopizott a mellemből (azt is bimbóvédővel) többit cumiból kellett adni neki (tejem volt rendesen), utána kb. 2 hetes koráig 40-nél többet nem evett meg. Majd minden jo lett és nem kellett pótlás. Persze igy több mint egy hónap volt mikorra visszanyerte a születési súlyát. Nálunk aggódtak egy kicsit, hogy ilyen keveset eszik, de aztán mindenki beletörődött, hogy nem nagy étkű. Mondjuk, mi 4020g kezdtük az életet, igy volt tartalék Kép
Most lesz holnapután 2 honapos és most 100g körül eszik. (Ebben a hónapban már hízott 600g-ot)
Ja és én Avent 1 cumiból adtam neki az anyatejet most már sajna (2 hete) tápszert és szopizni pont ugyanúgy szopizik a mellemből! Szerintem tényleg jo ez a cumi!

Csajok!

A doboz elevit senkinek sem kell? Ingyé adom Kép, nekem már nem kell!

Szép napot!
Rika

KépKép

KépKép
rika07

Lányok, van valakinek fölösleges két Gryllus Vilmos koncert jegye március 25-re?!!
Köszi!
Gabi
inecsg

Kép
Ime Zsófi a kockával a lába között. Remélem már nem sokáig kell viselnünk ezt a szörnyűséget.Kép
A boldog baba Kép

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!
Na ma délbe megettük életünk első Gastros ebédjétKép Hááát,ha nem a kiszámolt kalóriáktól fogunk lefogyni akkor attól, hogy ehetetlenKép
Na jó egyszer meg lehet enni, de a párom mondta, hogy sokáig kell ezen a kaján élnie elválikKép Ráadásul nem is azt hozták neki amit rendelt, a srác véletlenül összecserélte (nem csináltam belőle ügyet emberek vagyunk, tévedhetünk, semmi gond...) és krumplifőzeléket hozott fasírttal,amit apa utál,ráadásul kb egy gyerek adag volt! Nagyjából ennyit kap Bogim az oviba enniKép! Hát ízre se volt jó, kevés is volt (pedig a párom nem fogyizik ő Joker menüből maga válogatta össze miket kér...!)
Az én kajámhoz nem volt levesKépKép csak főétel! Ezt elosztottuk Violámmal fele-fele alapon, hát nem laktunk jól tőle! Szóval én már nagyon éhes vagyokKép Úgyhogy most nyomom a kávét tejjel, mert az egy kicsit laktat! Vacsiig még nagyon sok idő van, addig éhenhalokKépKép

Ildi: Okés várunk benneteket holnap délelőttKép

GErika: Sztem is jó ötlet voltKép 2 bnőmtől is kaptunk tejcsit. Biztos vagyok benne, hogy jó hatással volt a Violám immunrendszerére. Sztem az ilyen kemény betegségeknél, vírusoknál biztosan segít!
Hogy álltok az építkezéssel???

Karmen: És ti? Mikorra lesz kész a ház? Mikor költöztök? Most milyen állapotban van, teszel fel képet róla?

Exi: És mit szeretnél tanulni?Kép Milyen tanfolyamok indulnak?
Te a jogsidat hol szerezted? nem olyan túl régen vizsgáztál, ugye jól emlékszem? Hova jártál? páromat érdekelné...eddig mindig meghúzták, mert túl dinamikusan vezetettKépKépKép Hát igen fiatalság hülyeség...Kép

Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Rika, ha tényleg nem kell, akkor én esetleg tartanék rá némi igényt...az árában megegyezünk! (Természetben adom a férjem. Kép )
Enikő, én a Csiszár autósiskolába jártam. Igaz, nekem szerencsém volt, a legjobb vizsgabiztost kaptam! A dinamikus vezetéshez én is tudnék mit szólni, a vizsga végén közölte a vizsgáztató, hogy amikor sávot váltottam, egy kicsit közel volt az az IFA. Kép

Lányok, vkit gyötör itt még rajtam kívül torokfájás? Egyelőre nem vettem be semmit, csak a kamillateát döntöm magamba ezerrel. Ártani nem fog, az biztos.

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi: Nagyon édes a pici fiad, hasonlít a nagyfiadra Kép Meg lehet nézni a képeket, csak le kell tölteni.

Enikő: Na igen, a legjobb fogyókúra, ha nem eszik az ember, tudják ezt a Gastroyalban is úgy látszik. Mi most az Ét-trendtől rendelünk. Szerintünk finom, és eddig nem volt gondunk vele. És mondjuk elég is. Bár a nagyon étkes Daninak nem biztos hogy elég.

Rika: Ha nem ugrálnak az Elevitért, akkor én elfogadom Kép Bár van itthon még vagy 80 darab most épp, de elfogy. Kép Csak gondoltam hátha van akinek jobban szüksége lenne rá, azért nem jelentkeztem. Ja és kifizetem ám. Nem olcsó mulatság, tudom.
Édes a lánykád. A hordozós képen hasonlít a 8-9 hónappal ezelőtti lányomra Kép És nekünk is olyan pelenkázószivacsunk van mint nektek (Faktum Kép), csak szélesebb.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Exi: Jelentem, az én torkom fáj. Teázok én is.
Ja, akkor legyen tiéd az Elevit Kép 1 perccel beelőztél KépKép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Rika!
nem rossz így ZSófinak?
Én a rugira adtam rá. tökéletes volt, csak ronda.
Vendég

Enikő!
Én csak tejet iszokKép, rossz a kávéfőző, nemeg most rántottát eszegetek, nem bírtam továbbKép
Vendég

Eddig senkinek se kellett a Pampers kupon, azért csatlakozhatok?
Olvasgattalak benneteket, néhányan ismerősök az NLC-ről. (Exdeus: gratula, amikor ott utoljára olvastalak, még nem volt meg a pocalakó!)

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Rika,
miért nem szeded be az Elevitet te? Kép

Hányszor eszik Zsófi/nap?

Nagyon aranyos a képeketn kiscsaj! Kép

Nórus,
üdv, én nem csípem a Pamperst, Libero párti vagyok, mesélj magadról!

Enikő,
mit rendeltél, ami ennyire ehetetlen volt? Kép
Vendég

talán most sikerül:

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

NOrus, én elfogadomKép

Dancsi, Jozsónak boldog névnapot, a 8 napba még beleférek ugye???KépKépKépKép

Erika, Benedeknek úgyszinténKép

Ugye lányok, 37,2 (popsiban 37.7) lehet a túlmelegedéstől a jány hője? Ennyi volt tegnap este, aminek következtében nem aludtam, mert félóránként figyeltem nem megy-e feljebb. De utána egy órával volt 37,8, majd azt a vékony takarót is levettem róla ami volt, és utána már rendben volt. Remélem nem kaptunk el semmit a klinikán, mert akkor tuti kiverem a balhét. Nem volt semmi, beküldtek minket vérvételre, és 1,5!!!! órát álltam kint a 11 napos újszülöttemmel a betegek közöttKépKépKépKép Majd mikor már iszonyatosan elegem lett, és beszóltam hogy adják ki a beutalónkat mert elmegyünk, jéééé akkor rögtön be tudtak hívni! Legközelebb 10 perc után szólokKépKépKépKép

Katica jól van, a mérleg szerint most 70-et evett, de ezt nem nagyon tudom elhinni. Az előző szopi is csak 50g volt. Amúgy mi egy órát ciczünk általában. De szvsz kezd egy kicsit múlni a sárgasága, mert többet van ébren, és ritkábban alszik be a cicin. És gyönyörűen emeli a fejétKép
Majd dobok fel képet.

Bencém meg nagyon összebarátkozott anyósommal, pedig nem sűrűn találkoznak, de ma még jóformán nem is láttam a fiamat. Most is le lett fektetve, de 5 perc után megszökött, és azóta játszanakKép

Így van odőm írniKép

Zsu és Katica
1+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Exdeus and Jégvirág!

Én a diófa környékén lakom, ha valohol tudok találokzni v.melyikötökkel akkor irjátok meg hol és mikor!

Dancsi!
Jók a képek Kép, óriási haja van, olyan nagy fius. Mekkora most?
Mi jövőhéten megyünk a 2 hónapos oltásért, ti már megkaptátok?
Az elevitet nem merem beszedni. Terhesen szettem vassal együtt, de szülés után 2 héttel ujra elkezdtem szedni és teli lettem kiütéssel, még a mellbimbómon is kiütés volt és nagyon viszkettem egész nap. Ha ép Zsófitól tudtam volna aludni akkor tuti felvoltam és vakaróztam Kép. Abba hagytam a vasat és az elevitet és elmultak, tehát tuti, hogy a kettő közül valamelyik ártot meg (elég alergiás tipus vagyok).

Zsófi,5-6 szor eszik egy nap. Éjszaka ha eszik akkor nagyon keveset, de van, hogy nem ébred fel és este 9-10-töl alszik reggel 5-6 -ig Kép. ImádomKép

Pampers: nekünk minden kifolyik belölle én is libero párti vagyok. És még mindig a 2-4 kg használjuk pedig már 4,6kg Zsófi, de olyan pici a feneke Kép

Zozo, hát már 2 napja én is badyra adom rá, mert az 50-ről áttértem az 56-ra. Akkor különbség van a két méret között, hogy az iszonyat. Meddig kellett hordanotok? Amugy Zsófit nem zavarja csak az oldalt fekvésröl kellett lemondani. Mert, hogy a felső laba égnek állt nem igazán jött be neki Kép

Jégvirág dobnál egy képet Grétiről hogy tudjam mire számítsak 8-9 hónap mulva Kép Kép,
Megnéztm Grétit, szép lány, milyen idős a baba-mama konferencián? Milyen tanár vagy?

Valaki tud jo angol tanárt?

KépKép

KépKép
rika07

Bence a büszke bátyóKép

Kép

Kép

És Katica, a nagyerősKép

Kép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Dancsi: Hát nekem Zabpelyhes, zöldséges csirkezúza volt az ebédemKép ízre még úgy csakcsak, na de a kinézete, hát nem volt valami étvágygerjesztő! A párom meg fűszeres gulyáslevest rendelt (amiből kiette a sűrejét,a levét otthagyta mert annyira csípős voltKép), meg sertésbordát rendelt krumplival meg csokis akármilyen desszertet!
Na most a 2.-kat cserélte el a pasi, így a borda helyett krumplifőzeléket hozott (rettenetes volt, de ténylegKépKép), 1 azaz egy darab fasírttal! Az az egy fasírt akkora volt, mint egy pingpong labdaKép Hát ha ettől valaki jóllakik akkor mesélje már el hogy csinálja???? Kép na de nem panaszkodom, koplalunk a cél érdekébe mindent. majdnem mindent! Azért szarul nem akarok lenni! És éhezni sem, és nem is fogok! Tojom le, akkor maradok töltött galamb, avagy ahogy a párom szokott nevezni, divatosan duzzadtKépKépKép

Nagyon édes Boldi!

Norus: Üdv itt Kép Mi a nicked a ncl-.én? Mesélj magadról!

Exi: és meddig tartott a tanfolyam?? Az autóvezetői? Hetente hány óra volt, egyéb infók?? KösziKép

Zozo: Egész nap csak tejet iszol??? Bakker én nem bírnámKép Ügyi vagy! És ment lejjebb?

Bea: Igen azt hallottam, hogy az Ét-rend jól főz! De ott nincs diétás koszt, és 2 helyről meg nem akarnnánk rendelni.....
Egyébként is csak egy rövid ideig tervezünk így enni, amíg le nem megy pár kiló. Egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne egyek belőle ha főzök valamit. Sajna finoman főzökKép És nem bírom ki, hogy ne egyek belőleKép
Ez van!

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Dancsi! Boldog névnapot utólag Jozsónak! Boldi olyan, mint egy kis tündér! Kép

Melinda! Édesek a csajok! Kép Az unokatesó is nagyon szép!

Zsuzsófi! Neked is gratula a szép gyerkőcökhöz! Kép

Rika! A vas okozhat allergiás kiütéseket, ebben biztos vagyok! Az Elevitről még nem hallottam ilyet, talán érdemes lenne megpróbálnod szedni az Elevitet vas nélkül, Zsófinak és neked nagyon kell szoptatás alatt a vitamin! Egyébként nagyon aranyos a lányka a képeken. Kép

Enikő! Nekünk az Ét-trend hozza a kaját, eddig mindig pontosak voltak, még semmit nem cseréltek el, az adag mérete átlagos, ha nagyon szeretem akkor megeszem mindet Kép, ha kevésbé akkor még sok is a kaja. Kép Nem mondom, a házikoszt finomabb, de rendelős menzakajának nem rossz!

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Gerika! Boldog névnapot Benedeknek!

Enikő! Mi is az Ét-trendtől rendelünk már 2. hete, szvsz finom és elég is.
Nekem most baromi mákom van "kilóilag" -bár még van plussz rajtam- a szoptatás nagyon segít, folynak le a kilók rólam, bár amilyen adagokat eszik a leányom naponta, nem is csodálom.KépApája meg el van ájulva, milyen jó nő a feleségeKépNa nem mintha eddig nem lettem volna azKépA terhesség előtti gatyók simán jók rám.Kép SőtKép

Dancsi! Nagyon jófej lesz Boldi is, már most láccik!Kép Sztrájkol még?

Rika! Irigyellek az alvó lánykádért! Bár pár napja én sem panaszkodom, a fél 2 standard időpont nálunk az evésre, majd csak hajnalban éhezik meg Linda.
Általában 7x eszik a hercegnő, néha becsúszik egy 8. is.

Lottinak 1 éve vették ki a manduláit, ma volt a mamával kontrollon, szerencsére minden rendben vele.
Amikor hazaértek, felcuccoltam a lányokat, és indultunk a jáccóra. Lottika tolta a babakocsiban hugit, a jáccón pörgöt ezerrel, úgyhogy a hazafelé úton már csak fogta a kezem, én toltam a kocsit, és azt jajongta, hogy "elfáradtam anya, nagyon fáj a lábam, meg a kezeim is". Itthon ebédeltünk, lefeküdt és lassan 3 órája alszikKép

Zsu! Nagyon szép gyerkőceid vannak!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Enikő!
dehogyKép azért nem.
most ettem meg egy Hipp finomfőzeléketKép persze sóztam, már kivagyokKép ha így haladunk felzabálom Vivi összes főzelékét, ja meg ma lecsúszott 2üveg sárgabarack is, Hipp, de erre van mentségem, volt benne cukor, tehát ezt nem adhatom oda Vivinek.

Rika!
3hónapos koráig állandóan , utána ritkábben volt rajta 4hónaposan már nem kellett.
Zsófi nagyon édi, meg az az óriási cumiKép hogy fér a szájába?

DAncsi!
Boldi hihetetlen, nagyon szép kisfiú.

ZSu!
nagyon szépek a gyerekek, Bence milyen szöszi.
Katicának mennyi haja vanKép
Vendég

Sziasztok!
Jégvirág, akkor hogy legyen a tabival? Nekem nem annyira fontos, de én is úgy voltam, ahogy Te, vártam, hogy vki írjon. Kép
Rika, ha mégis rám hagyományozódik az Elevit, akkor én makkosházi vagyok, és bármikor ráérek...
Enikő, ma kaptunk egy szórólapot erről a helyről: http://www.webed.hu/ egy próbát, lehet, hogy megér!
Na megyünk Teszkózni egyet anyuval.

Ági és
KépKép
exdeus

Norus: Üdv itt. Nekünk sem jön be a Pampers, csak a Libero, az a jó Gréti fenekére Kép

Dancsi: Olyan kis okos, érett feje van Boldinak, idősebbnek néz ki a koránál.

Rika: Matek-informatika tanár Kép A baba-mama konferencián 5 hónapos és 9 napos Gréti Kép

Ez az a kép, ahol szerintem hasonlít a lányodra Kép 8 napos volt ekkor Kép

Kép

Ez most nőnapkor volt (a háttérben a cigi anyósomé Kép):
Kép

Még több kép itt: www.kutasgreta.fw.hu

Exi: Nekem sem olyan fontos, már írtam Kép Találkozzunk Rikával, csodáljuk meg Zsófit és felezzük el az Elevitet Kép Csak egy ötlet Kép

Enikő: Ét-trendnél van Fittnes kaja. Pl. jövő heti:
H: Bundázott csirkefalatok édes-savanyú mártással, currys rizs (598 Kcal) 510 Ft
K: Tárkonyos csirkemellragu, zöldséges barna rizs (674 Kcal) 510 Ft
SZ: Pulykamelltekercs sajtmártással, brokkoli és burgonya köret (772 Kcal) 590 Ft
CS: Pirított csirkemell, görög saláta (665 Kcal) 640 Ft
P: Fűszeres pulykacsíkok, vajas-kukoricás bébirépa (622 Kcal) 560 Ft

Zsu: Édesek a gyerkőcök Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Rika,
Ma 8 hetes és 5200 gramm, 3780-al született.

Pénteken jön a doki, akkor kapja a 2 hós szurit.

Melinda,
Igen, sztrájkol, most este 5 kortyot evett és elaludt. Most egyik mellemet sem fogadta el.
Irigyellek az étvágyért!

Bea,
tündéri a Gréti! Kép

Zsu,
én is úgy szeretnék egy ilyen szöszke gyekőcöt!
Vendég

Bea, OK. Mostmár csak a fizetendő összegben és a mikorban állapodjunk meg. Kép Rika?
Dancsi, az én férjem kicsinek tejfölszőke volt, most meg majdnem fekete a haja. Ettől függetlenül én szőke és kék szemű gyereket szeretnék. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Zozo: Fúúúúj finomfőzelék??? Jujj nagyon utálomKép Bébiételeken élsz? Nem irigyellekKép
A mai vacsimKép Csirkemellgyros, ínyenc saláta
Isteni finom voltKép!!!!!!
Kép

Bea,Exi: Köszi a kajás infókat, itt 1200-ért egy napi kaját kapok! Reggeli, ebéd, vacsi! Sztem csak az első 2-3 nap lesz ilyen drasztikus, utána már jobban fogom bírni, de ma a kevés kajától szabályosan rosszul voltam/vagyokKép!

Melinda: Én a szopi alatt csak híztam és híztam. Ez olyan mint a depi, van aki zabál ha ideges van aki rá sem bír nézni. Így van ez a szoptatással is. Van akiről olvadnak le a kilók van aki dagad! Én sajna az utóbbiKép!

KLZsuzsi: És Ti hogy vagytok? Déneske, gyarapszik szépen?

Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!Kép

El vagyok veszve kicsit, de olvasni azért igyekszem!Kép

A gyerkőcök nagyon édesek még mindígKép - bár nem hiszem, hogy ez valaha változna!Kép

DancsiKép
Boldi tényleg olyan nagyfiús!KépNagyon szép baba!Kép
Utólag én is boldog névnapot kívánok Jozsónak!Kép
Újabban Boti se zabagép - bár nem mérem - de szűk 10 perc alatt lerendezi a szopikat. De amig szépen gyarapszik nem izgulok!

Ma voltunk méreckedni, most "csak" 16 dekát hízott 1 hét alatt, de ezzel is nagyon elégedettwk vagyunk!Kép
Ami aggaszt, hogy nagyon csúnyán hámlik Boti fejbőre.Kép Félek, hogy valami ekcéma lesz, ételalergiával riogatnak (a szemöldökénél is hámlik néha.Kép
Holnap jön a dokinéni, kíváncsi vagyok, mit fog rá mondani!

Képzeljétek, több, mint egy hete nincs ordítás fürcsi után!KépKép Remélem, nem kiabálom el!Kép

Most megyek vacsizni...jókor..Kép

Pusz!

Kép
Kép
zituska28

Íme pár beígért fotó:
KépLottika farsangi királykisasszonyi ruhában
Kép
Kép
KépCsupa hurka

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Nagyon édessek a gyerkőcők,mindenkié nagyon szép!

Lányok akik szoptattok,nektek nem húllik a hajatok,én az enyémet még le is vágattam,de így is iszonyúúúúúúúú!
Mit szedjek!?????

Dancsi,amíg szopiztatom a Barnit engem se érdekel a súlyom!!!

Puszancs Bibi

Kép
bibi226

Zituska!

A koszmó pont a szemöldök és a fejbőr hámlásával kezdődik. Dénes is hajlamos rá, a fejét ezért hetente 1-2szer átolajozom (akkor is, ha semmi sem látszik egyébként), a szemöldökére a védőnő adott tippet, fürdés után gyengéden meg kell dörzsölgetni a törölközőjével, aztán bekrémezni! Nekünk bevált, szép lett a kis buksija. Kép Remélem Botinak sem ekcémája van, és megoldódik a dolog! KépKép

Enikő, ma megyünk mérésre meg oltásra, utána írok Dénesről! Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

a lányom 5 hetes volt kedden. mikor lehet tescoba, vag yegyéb "tömeges" helyre vinni? kelleen egy nagybevásárlás...

Ti mikor mozdultatok ilyen helyre a picivel?

köszi

KépKép
türelmetlen_mama

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: