A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Annamami!
Nagyon szépek vagytok a közös képekenKép

Benianyu!
Szülinapi csokor valami álomszépKép

Nyúlné!
Kamikaze kisnyulad életveszélyes, az biztiKép
Nagyon kell rá vigyázni, mi?

Tünde!
Hát nem mondom, hogy rosszul viseli, nappal egész jól elvan, csak du. alszik keveset nagyon, meg éjjel is felsír többször is.Kép
Ma este viszont már nem volt láza!

Prüntyi!
Tündike édes nagyon az ágyonhasalós képen!Kép
Jó lehetett a pihenés, irigyellek érte ámKép
Nálunk is élvezi a hintát Leon, mondjuk a miénk nem motoros, kölcsönbe kaptuk.
De nagyon jó lehet, mert fárasztó őt állandóan lökni....

Davallia!
Fürcsis képeken Panda cuki, Rólad meg már mindent elmondtak a Többiek előttemKép
Még egy stíra sincs a hasadon.....ez nem érKép

Annamami, Megann!
Fürdős halacskás babáitok tündériek!Kép
Nekünk is van ilyen halas hőmérőnk

Cleo!
Harisnyás Maját megzabálom, örülök, hogy már jobban vanKép

Jucc!
Téged is irigyellek a hétvége miatt, szupi lehetett nagyonKép
Fiúk is biztos élvezték, főleg Balázs! Képek szuperek!
Kicsit taknyos is, meg a torka is fáj Noelnak, remélem hamar túl lesz rajta.

Ancsi!
Köszi, már jobban van talán.
Nagyon édi Meli a kiflivel, meg a tesóddal is!Kép
Tetszik a csempétek a konyhábanKép

Kati!
Camponába mi szoktunk járni és a C&A-t nagyon szeretem, úgyhogy tuti benézünkKép

Roki!
Milyen ügyin ül Zsuzsa a hintábanKép

Duda, Zsuzsa, Annamami, Cleo!
Szigeti képek jóóóók nagyon!
Pénteken mi is mennénk szívesen, ha nem gond és a fiúk is jól lesznek.
Hol találkoztok, a sziget melyik végén?
Mert mi kocsival mennénk és az Árpád-hídi végén van a parkoló.

Na megpróbálok én is feltenni képeket a hétvégéről.

Ja és még annyyi, hogy meghúztam a hátam valamivel, nagy piros folt van rajta és úgy fájt reggel, hogy nem bírtam felkelniKép
Úgyhogy a mai állatkerti séta megint ugrott, Apa ma még szerencsére szabin volt, úgyhogy ő vitte el a fiúkat sétálni, én itthon pihentemKép
De most már kicsit jobb, már bírok ülni (hol máshol, mint ittKép).

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi, jobbulást! Fránya hátfájás, nekem is voltKép

Manka, Barbi, gyertek ti is pénteken!

Andi, Julcsi végigaludta az utat, a bevásárlást, és negyed6-kor kelt fel. Nem várom a hajnaltKép
Szegény kis babácskák, nem tudják elmondani, mi bajuk van és olyan nehéz kitalálni! Ügyes vagy, hogy rájöttél.
Lehet, hogy Julcsi meg szerette az övet, azért aludt olyan jót, mint még soha délután?Kép

Róki, neked aztán van hivatástudatod! egyenesen Lipótra mész gyakorlatozni, húha. Sok pszichológus menekülne onnan és menne fejvadásznak nem?

KépKép

KépKép
majola

Ja, Annamami, tényleg nagyon jók a képek, de azért engem kivághattál volna. Bánatomban felfaltam egy csomó csokit, de holnaptól fogyókúrázomKép

KépKép

KépKép
majola

Leon anyuéknál a szobahintán:
Kép

Nolcsi anyáéknál a kertben:
Kép

Noel a mai sétán, a bébi autóval....és a csúszdán
Kép
Kép

Leon is hintázott, ill. két percre el is aludt...
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nyúlné!
Azt mindig elfelejtem, hogy kérdezted, nálatok elférne-e közel 30 anyuka és baba?
Hát, nem tudom...Kép
Most ezzel sokat segítettem, mi?Kép
Akkor talán, ha a hálóba is betelepednénk, ill. ha a terasz ajtó is nyitva van és oda is ki lehet menni.
De az április ehhez korai időpont, nem? Májusban már tuti van olyan jó idő, hogy állandóan ki lehet nyitni a teraszajtót és nem fáznak meg a babák.
Kozmetikusnál minden ok volt?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Majola!

Köszi, asszem. Kép Pont az lenne a lényege ennek a gyakorlatnak, hogy nem fejvadász cégnél akarok teljes munkaidőben valaki másnak dolgozni, hanem hogy majd saját praxisom legyen, ahhoz meg azért kell a gyakorlat. Egyébként az ambulancián fogok dolgozni, ami pont nem a bentlakóknak szól, hanem bejáró klienseknek.

Bár tegnap asszem találkoztam egy bentlakóval amint éppen a nyilvános telefont püfölte...

Következő tali:

Aki megajánlja a lakását, szerintem ne feledje, hogy a következő talin már egy csomó baba mászni is fog... a következőn még több...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!

Nagyjából visszaolvastam, de nem fogok tudni visszaolvasni.

Babafotók nagyon szépek, szigeti séta meg fenomenális lehetett Kép

Kicsit átrendszerezem a napirendünket (ami nincs Kép), ha beválik, szólok.
Ma már elég jól aludtunk, többször fent voltunk ugyan, de kipróbáltam azt, hogy a hasamra fektetem Mátét. Egy percen belül aludt Kép

Majola,
köszi az ajánlatot, élni fogunk vele Kép
Pénteki sétára megpróbálunk benevezni, ha úgy jönnek össze a dolgok.

Pusztok

Sisotris és Máté
22+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Rókica,
hát igen, most nézem én is, hogy sürgősen el kéne pakolni, mert nemsoká két apró kéz megrohamozza a világot, jaj nektek, könyvek, kábelek, virágföld... Hétvégén izzítom apát Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Barbi,
képek gigajók!Kép
Kisnyúl tényleg életveszélyes,állandó őrzést igényel és 100%odafigyelést,hogy röptibe elkaphasd!Képez van!
Kozmikusnál minden rendben volt,az is rendben volt ahogy kinyomkodott,meg az is ahogy most kinézekKépKép!de bizakodóak vagyunk!

én is úgy látom,hogy májusra kitolom a vendéglátást,akkor már a kertbe is ki lehet menni sétálni!de azért a 30ember lehet akkor is sok!
Nyúlné és Kisnyúl24+6

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!
10-kor megyünk szurira.Kép

Nem tudom,hogy a tegnapi napnak köszönhető-e DUDA FIGYELJ!!! de Mazsi már este 7-kor durmolt,egyszer ébredt éjjel enni(nemtom mikot Kép ) aztán reggel 7-ig egy szót sem szólt!KépKépKépKép
Annnnyira jót aludtam!Kép
Persze reggel úgy éreztem magam,mit Pam Anderson!KépKépKép

Na,megyek pakolászni,mert oltás után megyünk Anyukámhoz.Kép
Ja és ma hossz és súlymérés is lesz,kíváncsi vagyok!!!!

Jaj,Sis dejódejódejódejó gyertek ti is pénteken!Kép
annamami

Jó reggelt!
A pénteki sétát délelőttre tervezzük?
Mi délután szurira megyünk.Kép

Zsuzsa!
De jó, hogy Julcsika ilyen jót szundított!KépKép
Hogy telt az éjszaka?

Bab!
Remélem gyorsan meggyógyulsz és Tofi nem kapja el tőled a bacit!
Az etetést pont úgy intéztük, ahogy írtad!Kép
Arra szoktam még figyelni, hogy egy-egy ilyen kiruccanás után a kibontott kaja hamra fogyjon el, mert nem tudom, lehet-e többször melegítgetni és ráadásul a kibontott üveg sem áll el hosszú ideig.
Tényleg, tudja valaki, miért lehet a bébiételeket kibontás után csak 24 vagy 48 órán keresztül hűtőben tárolni?

Barbi!
Édesek a fiúk!Kép
Noelnek még gyorsabb gyógyulást kívánunk!Kép
Rossz lehet a hátfájás, pihentesd amennyit csak tudod!
Mi az Árpád-híd felől szoktunk menni a szigetre, a többiek viszont az ellenkező irányból.

Andi&Nati 32+2

Andi&Nati

KépKép
duda

Annamami!
Hurrrrrááááá!KépKépKépKépKép
Kis Mazsi csúcs ügyes!KépKépKép

Szuri miatt drukkolok, remélem nem lesz nagy sírás!

Jó pihit nektek!Kép

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok lányok,

olvasom, hogy tervben egy újabb tali...Kép
Korábban írtam, hogy szivesen lehet itt Veresen, ha jó idő van kint is lehet lenni, de bent is elférünk.
A vonat a nyugatiból, vagy újpestről (ez egy vonal) itt tesz le, és kb. 3 perc gyaloglás még.
kocsival kb 30-40 perc forgalomtól függően...
április vége/ május eleje?

Gondoljátok végig...

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

sziasztok!

Sétás képek nagyon jók! Kép Mi is voltunk hétvégén családostul és szuper volt. Kép Bevallom hősiesen én azért nem csatlakozom, mert kocsiba be a dögnehéz Peg Peregot, aztán összerakni, meg ugyanezt mégegyszer.. erre nem vállalkozom, majd a könnyű sportkocsival igen! Én meg utoljára gimis koromban tömegközlekedtem, és hát babával meg végképp nincsen hozzá kedvem.

Barbi! Kép
Nagyon tetszenek a fiaid!

Annamami!
Remélem tartós lesz. Kép
Minden gyerek előbb utóbb alszik.. KépKép

Szuri. mi ma megyünk az 5 hósra (új) délután. Remélem megint úgy lesz, mint a legutóbb, már a rendelőben sem vol t sírás utána, mosolygott a lányom ezerrel.

Ma is ilyen szép idő van, irány a babakocsizás! Kép Ooooolyan jó, hogy tavasz(odik). Tökjó kedvem lett. KépKépKép

Dóri&Viki 22+4
Vendég

Naosütéses jó reggelt mindenkinek!Kép

Prüntyi.
Nekem se jött még meg.

Rókica.
Hintás képek nagyon édikKép
Nekünk is van olyan bölcsőnk.Kapzuk,de Meli nem szerette.
Munkádhoz sok sikert kivánok.Kép

Jucc.
Matrica nagyon tuti.Kép

Mea.
Köszi a bókot.
Jobban vagy?Remélem igen!Kép

Duda.
Köszi.Főzeléket tegnaptól próbalunk enni.

Cleo.
Ugyanilyen babakocsink vanKép

Davallia.
Tényleg csini vagy!Kép

Bab.
Jobbulást!Kép

Barbapapa.
Köszi a bókokat,de Zoé nem az én testvérem hanem Melinek a féltesója!KépKép
Zabálnivaló fiaid vannnak!Kép
Hátadnak jobbulást!

Nagyon jó az összes sétálós kép!
Tündéri minden babaKép

ancsi26

Davallia.
Nem akarok nagyképű lenni,de tényleg szépek!KépKép

Annamamai.
SzuriKép
AlvásKép

Dori.
Mosolygós szurit kivánokKép

Pesti anyukák!!
Majd készülünk Pestre kicsit kirándulni és azt szeretném kérdezni,hogy hol érdemes gyerekülést meg sportbabakocsit nézni ahol van nagy választék?

ancsi26

Ancsi!
BocsiKép
Most látom csak, hogy Meli nevében írtad a képaláírásokat, én a "tesóm" feliratra azt hittem, a TiédKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hello Kép Kép Kép

Gyors bekukk, amíg Dani még alszik.
Kicsit le vagyok maradva, vasárnap óta egy perc időm nem volt a gép előtt ülni.
Ma is és tegnap is mi vittük Benit oviba. Így a reggeli nyugis netezésem, míg Dani alszik, ugrott. Tegnap délelőtt a barátnőmnél voltunk, neki 8 hónapos a kisfia. Ovi után meg mentünk Benivel a játszóra, végre szép idő van!!!!!!!! Kép

Én is taknyos vagyok, túl hamar tettem le a téli kabátot, de már nagyon nagyon utáltam. Kép

A képeket megnéztem. A Margit-szigeti séta nagyon jó lehetett. Legközelebb mi is szeretnénk csatalakozni, ha lehet. Kép

Davallia,
Nem semmi!!!!!!!!!!!

Nyúlné,
Kamikáze Kisnyuszi szenzációs!!!!! Kép Kép

Barbi,
További jobbulást nektek! Nagyon szépek a fiúk a képeken. Kép

Mindjárt én is teszek fel egy párat.

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Dani kipróbálta a barátnőm kisfiának a hintáját és nagyon tetszett neki, bár először meg akarta rágni a kapaszkodóját. Kép
Kép

Mostanában ha nem alszik a babakocsiban séta alatt, akkor hason fekve szeret nézelődni. Itt épp belesütött a nap a szemébe.
Kép

Dani is tanul kemény csőrös pohárból inni, bár egyelőre csak jó játék. Kép
Kép

Benivel a szülinapomon.
Kép

benianyu

Sziasztok!

Sajnos most nem tudok visszaolvasni, elég szarul vagyok, ráadásul párom is és Lívi meg köhög úgy veszem észre meg elég nyafiKép
Remélem nem kapta elKépKépKép

Egész éjjel nem aludtam ettől a nyavalyátólKép
Kb. reggel 4-kor aludtam el és 6-kor már kelni kellett.

Szerencsére jön anyum ma hozzánk, remélem ő nem kapja el megint mint múltkorKép

Úgy hogy vigyázzatok magatokra + babákra mert most nagyon megy a vírus ilyen szép meleg időbenKépKépKép

Ja levágtuk Lívi sérójátKépKépKép
muszáj volt mert a koszmó nagyon erős és nem tudtam jól kikefélniKép

De nagyon édes így is olyan mint Tünde!!!Kép

Majd teszek fel képet.

szép napot Nektek!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Margitszigeti sétához mi is csatlakozunk szívesen legközelebb! Szuperek a képek, tényleg nagyon szép idő volt tegnap kinn.

A régebbi képek is szuperek, nem is olvastam,csak a képeket nézegettem!

Benianyunak és Angelaninak utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Róki! Gratula az álláshoz! Hát, én se könnyen hagynám itt Sacit, főleg nem hetente 4-szer. Emiatt nem irigyellek, viszont az jó, hogy nem esel ki a praktizálásból. Lipót - brrrr....
Ezzel kapcsolatban van egy jó sztorim. Egy barátnőnk szintén ott dolgozik, közgazdászként. Nagy társaságban voltunk, kérdezgettük a munkájáról, mesélte, hogy egy szinten vannak a betegekkel, így kicsit belelát az életükbe. Sok ápoltra, akik bírják, és jót tesz nekik, kisebb munkákat rájuk bíznak: kertészkedés, takarítás, ilyesmi. És hogy ez az önbecsülésüknek is jó, meg az Intézetnek is. Aztán persze vigyázni kell, mert azt mondja magáról a beteg, hogy ő a kertész, vagy ő a takarítőnő. Erre a párom megszólalt: áá, szóval akkor te vagy az, aki azt mondod magadról, hogy te vagy a kontroller.

Jucc! Jó lehetett a hétvége! Nagyon tetszik a matrica is, kár, hogy nem ragasztjátok föl.

Cleo! Örülök,hogy Maja jobban van, olyan rossz volt még olvasni is, hogy hogy köhögött.

Bécs nagyon szép volt, bár irtó hideg, esős-zimankós, de azért sétáltunk egy nagyot, és a meleg boltokban vásároltunk. Kép
A választék elég meggyőző a bababoltokban is, de szerintem nem sokkal olcsóbb, mint itthon. Inkább ruhaneműt vettünk, a H&M kinn is szuper, és nem túl drága.
Majola! Gondoltam rátok, Mosonmagyaróváron sétáltunk egy nagyot! Gyönyörű város!

Azóta hétvégén már voltunk otthon, Szegeden is. Akkorát sétáltunk a Tisza-parton Sacival, hogy csak na.

Saci is hintázott tegnap, van egy jó kis játszótér nem messze tőlünk, ahol van olyan hinta, amibe már Sacit is bele tudom ültetni, pedig ő még nem tud ülni.

Rakok is föl képet róla. A napsütés nagyon zavarta, elég morcos képet vágott miatta

Kép

és egy fürdős kép

Kép

Ja, Nyúlné, képzeld, mi is megyünk szerdán babúszni, oda ahová ti jártok!!! Apa már nagyon lelkes (jobban, mint én)

Na, lépek pakolni.

Bodza és Saci

Kép

Kép

Kép
bodza

Majola!

Én idegemben(milvel Léna 2órán keresztül hisztizett hogy tápszert kell ennieKépKépKép), felbontottam egy doboz Merci csokit és a felét befaltamKép
Én is mától fogyózomKépKépIsmétKépKépKép

megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Képek nagyon szupikKépKépKép!

Margitszigetre mi is mennénk, attól függ, mikor!?

DavalliaKép,
kösz a megerősítést... sejtettem, hogy többet ártanék azzal, ha nem elégíteném ki Trisztán kiváncsiságát. Előbb utóbb rámunna, és azt hinné azért mondom mindig, hogy majd a suliban megtanulja, mert nem is tudok válaszolniKépKépKép!
Kati
Vendég

Barbapapa.
Semmi gond,én irtam félreérthetőenKépKép

Benianyu.
TaknyosságKép
Arik a képekKépKis huncut poharasKép

Mea.
Az egész családodnak jobbulást kivánok.Kép

Bodza.
Tündéri mind a két kép!Kép

Megann.
Egészségedre!!KépKép

Egyébként van Norbis táblás csoki.3-ig lehet enni és nagyon fincsi!Kép

ancsi26

Cleo, Majola, Annamami, Duda, és Szomszédasszony!

Irigykedve néztem tegnap a sétálós képeket. De jó lehetett nektek! Mit nem adnék, ha egyszer én is részt vehetnék ilyen közös, "bandázós" sétálásban. Kép Kép Kép

Babák nagyon szépek, mind egytől-egyig! Nem is sorolnám őket, nehogy valakit kihagyjak!

Ill. egy valakit mégis kiemelnék, mert olyan régen láttam képet róla, és úgy megörültem neki:
Lénácska!!
Olyan sokat nőtt, és olyan gyönyörű szép szemei vannak!

És emléxel Megann, mennyit mondtad, hogy a Te lánykád nem akar mosolyogni, meg semmi. Erre mit olvasok? Kacag egyfolytában, és mennyi mindent produkál már.
Az embernek ilyenkor elmúlik minden búja-baja.

Legalábbis nekem. Nekem is vannak "borús" napjaim, sajnos mostanában egyre többször. Aminek általában sírás a vége. De Gergő vigyora mindig felvidít.

Rokica!

Gratulálok az új munkahelyedhez! Ennél jobb helyre nem is mehettél volna, legalább lesz egy kis protekcióm... Kép Mondtam is tegnap este Apának, hogy végre egy ismerős Lipótmezőn... Úgy érzem ugyanis, hogy lassan odakerülök.

És egy kép a "nagyfiúról":

Kép

Kép
kuha

Kuha!

Köszönöm!Olyan kedves vagyKép
És mindenki olyan kedves itt hozzámKépKép

Azt hiszem karöltve mehetünk RókihozKépKépKépKép

A problémáink ami miatt nem jöttem egy ideig azért mély nyomot hagytak bennem, nem érzem magam a réginek, rosszul alszom, stb...
Na mindegy végsősoron tényleg van egy RókinkKép

Tök szupi hogy ilyen egyenes háttal ül a kissrácodKép
Léna még csak görnyed ha magától ül, bezzeg kézben tartva feszít mint egy katonatiszt, csak legyen aki karon ülve hurcolja őkisasszonyságátKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Manka, Andi, AncsiKépKépKép
Köszönöm a jókívánságokat! Sajna ma még egy kicsit rosszabbul vagyok, mint tegnap. Általában a megfázás 2. napján kezdenek el fájni az izületeim, mint ma is, és azt annyira utálom!!!

Andi,
Köszi az infót kaja-ügyben! Ezentúl már mi is elmerészkedünk itthonról hosszabb időre is. Eddig amiatt rohantunk mindig haza, hogy Tofit megetessük. Nem mertem melegítve elvinni a kaját, nehogy baja legyen, ha órákon keresztül melegen van tartva. De mint a mellékelt ábra mutatja felesleges ennyit aggodalmaskodni.Kép

Barbi,
Fiaid nagyon szépek!!!
A hátadat meg tessék kikímélni, hogy minél hamarabb helyrejöjjön!

Benianyu,
A Te fiaid is természetesen! Nagyon csini vagy a szülinapi képen!
Hamar gyógyulj ki a fránya megfázásból!!!

Mea,
Jobbulást Nektek is!!!
Várjuk a megfodrászolt hajú Livi-képet!

Bodza,
Saci szemei annyira gyönyörűek! Mit nem adnék ilyen szempillákért!

Kuha,
Gergő-nagyfiú csuda jóképű!

Lányok,
Nálunk az elmúlt hét annyi változást hozott! Amióta Tofi megtanult hátról-hasra fordulni, szinte egész nap csak hason van, és nagyon jól bírja. Pedig nemrég még ment a nyüszítés, hogy forgassam vissza. Pár napja rájött, hogy a nagylábujját is jól meg lehet csócsálni. És a babaképeket is felismeri a monitoron. Egyszerűen elkezd vigyorogni a fényképekre (Ezt tegnap vettem észre, amikor visszanézegettem a képeket, és persze kire eresztett el először egy hatalmas mosolyt? Hát Julcsira, amikor az ágyon hasal és huncutkodik hozzá!). Egyre stabilabban csücsül, szerintem hamarosan már mi is olyan szálfaegyenesen fogunk ülni, mint Gergő. Annyira büszke vagyok rá, és annyira de annyira szeretem! Félek, egyszer megzabálom!KépKépKép Tudtam én régen is, hogy nagyon erős az anyai szeretet, de hogy ennyire! Na jó, abbahagyom az ömlengést, de néha nem bírok magammal, és muszáj mindenkivel megosztanom!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Ja, azt elfelejtettem a felsorolásból, hogy már a hátrafele kúszást is gyakorolja az én kicsi fiam!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Na, még egyszer jövök. Képet is teszek fel:
Nálunk kereken 28°C van a lakásban (DNy-i fekvésű, tűz ide a nap rendesen, ráadásul 8. emelet és távfűtés van sajna), úgyhogy Tofi most trikóban szexizik.
KépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Hahóóóóó, hova tüntetek?
Nem kell félni tőlem, neten keresztül nem fertőzök!KépKépKép

Kép
Bab és Tofi
bab

Szia Bab, szia Tofi, jó hogy jöttetek! Mi sétálni mentünk és Julcsi megint két órát aludt a babakocsiban (igaz, fél hatkor kelt hajnalbanKép) Lehet, hogy a babáknál is van tavaszi fáradtság, ami még az ilyen kisördögöket, nemalvókat is utoléri?
Tudtam, hogy Julcsi nemhiába vigyorog a kamerábaKép Tofi édes, mint mindig.

Saci szeme!!! És hogy pózolKép

Gergő is tündéri, ahogy ücsörögKép

Benianyu gyerekek is szépek, mit minden képen. A csőröspoharason Dani nagyon hasonlit BenireKép

Barbi tündéreiről már nem is beszélek! Leonka nagyon helyes, amikor a hintában alukálKép

Sis, akkor várunk!

Andi, segits! Melyik az az étel, amit Nati a legszivesebben eszik? Ha már ennyire hasonlitanak Julcsival, hátha az étkezési szokásaik is azonosakKép Én hiába próbálkozom bármivel, pedig mindennap újra próbálom, nem adom fel egykönnyen, de Julcsinak semmi nem izlik.

Zsuzsa és Julcsi, aki 6 hónapos és 12 napos (Bab, hogy csináltad azt a szép aláirást?)

KépKép

KépKép
majola

sziaasztok!!!

Hat ez jo hogy egyutt jartok setalni, irigy irigy...

Dávid aprilis kozepen lesz hat honapos, es akkor majd el is kezdenek vele kostoltatni kajt, mert mar igy is nyulkal ha mi eszunk. Meg amugy is. Szoval az lenne a keresem, hogy at tudnatok kuldeni olyan listat, hogy mikortol mit lehet. TUDOM, hogy mar szazszor volt tema, ugyhogy bocs bocs bocs, dehat nekunk most idoszeru, es epp nem talalom.
Rokica, ha jol emlekszem Te irtad, hogy csinlatal egy listat, amiben tobb forrast otvoztel.. kerjuk szepen Kép Kép

ppanna es Dávid

Kép

Kép
ppanna

HI-hi-hi! Kép

Megann!

Szépen fogunk kinézni, mikor majd együtt járunk Rókihoz Lipótmezőre... Kép Bár lehet, hogy az olyan "benntmaradós" hely?

Ha ott így osztják a pozíciókat, akkor én majd főnök akarok lenni, jó? Kép Kép Kép

Bab!

Jajj, ezek a kék szemek, amikkel Tofi rendelkezik! Gyönyörűek. Képzeld, Gergő is utált hason lenni, az elejétől fogva. De mióta ő is forog hasról hátra és vissza, azóta szinte csak hason fekszik. Hátra alig fordul vissza. Sőt, van, hogy úgy alszik el. Pedig ilyen sem volt korábban.

kuha

Kép
kuha

HI-hi-hi! Kép

Megann!

Szépen fogunk kinézni, mikor majd együtt járunk Rókihoz Lipótmezőre... Kép Bár lehet, hogy az olyan "benntmaradós" hely?

Ha ott így osztják a pozíciókat, akkor én majd főnök akarok lenni, jó? Kép Kép Kép

Bab!

Jajj, ezek a kék szemek, amikkel Tofi rendelkezik! Gyönyörűek. Képzeld, Gergő is utált hason lenni, az elejétől fogva. De mióta ő is forog hasról hátra és vissza, azóta szinte csak hason fekszik. Hátra alig fordul vissza. Sőt, van, hogy úgy alszik el. Pedig ilyen sem volt korábban.

kuha

Kép
kuha

Sziasztok!

Este megpróbálok visszaolvasni, meg válaszolgatni is majd.

Most csak annyit, hogy voltunk sétálni, beugrottunk a hentesbácsihoz, meg a zöldségesnénihez, itthon csináltunk Apának vacsira töltött padlizsánt, most sül, és nagyon jó illata kezd lenni... lehet, hogy nem éri meg az estét?..? KépKép
Mostunk, kiteregettünk, mindjárt be is rakom a második adagot, de mivel Máté volt oly kegyes, és elaludt, idesunnyogtam egy percre Kép

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni, csak jelentkezem, hogy megvagyunk még! Ha minden jól megy pénteken megyünk szerződést aláírni, majd május végén, júni. elején talán költözhetünk is!!! Kép

Kép Kép
Kép Kép

Viki+Peti 26+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Este megpróbálok visszaolvasni, meg válaszolgatni is majd.

Most csak annyit, hogy voltunk sétálni, beugrottunk a hentesbácsihoz, meg a zöldségesnénihez, itthon csináltunk Apának vacsira töltött padlizsánt, most sül, és nagyon jó illata kezd lenni... lehet, hogy nem éri meg az estét?..? KépKép
Mostunk, kiteregettünk, mindjárt be is rakom a második adagot, de mivel Máté volt oly kegyes, és elaludt, idesunnyogtam egy percre Kép

Pusztok

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Üjjjje babanet Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

SziasztokKép

Sajna én se tudok visszaolvasni, Pálma még anyósomnál (rögtön a babatali után elutaztunk) megbetegedett, hamar haza is jöttünk. A torokgyuszi ma már hörghuruttá fajult nála. Ráadásul a párom is dögrováson (aki nem tudja milyen egy beteg pasi, azt hiszi, a kicsivel nehezebb).

Láttam, Zsuzsa és Maja is küszködtek, remélem meggyógyultak a kis barátnéink.

Cleo, a csokit (mint az okos lány: vittem is ajándékot meg nem is...) megőrzöm a következő randinkig (elzártam, nehogy valaki rávesse magát).

A multkor, amikor beleolvastam, láttam a kérdést, nem tudom aktuális-e. A krumplit almával szokták keverni, én vettem ilyen üvegest, sőt összekevertem a sütőtökös krumplival (szintén üveges) és sikere volt. Pálma csak az általam készített főziket nem eszi, az üvegeseket bevágja (1/3 üveg/ebéd). Aztán meg szopizik nagyot. Kezd az az érzésem lenni, hogy kamaszkorában is cicire jár majd. Anyósomnál is sokan csodálkoztak, hogy még szopizik, és nem "rendes" kaját kapKép.

Megann, tök jó, hogy újra adsz hírt magadrólKép. Ne aggódj, az én csajom is rajong az ücsörgésért, de mindig "szerel" valamit közben, tehát ő is görnyed. De ha elfárad a háta eldől mint a tekebábuKép.

Megkuksiztam a sok aktív, hintázos, sétálós babát, nagyon édik.

Puszi minden mamának és babának:

Dudukly +Pálma (holnap 1/2 éves)
dudukly
Isaszeg

Sziasztok,

annyira szégyellem magam, de csak akkor jövök, ha vmi gondom, kérdésem van.
Szóval, szeretnék ismét segítséget kérni.
Babócámnak könnycsatornaszűkülete van Kép
Tud vki vmi tuti dolgot rá?? annyira szeretném megúszni a kimosást KépKépKép
Másik, mi a véleményetek a chamomilla vulgarisról? használja vki???
köszönöm előre is a segítségetek
szmercsa
szmercsa

Lányok, kikészit Tüncsike! Ma egész nap semmi szilárdat nem akar enni, egyenesen hisztizik, ha enni kell, mindíg a cicit kéri! Mi a fene van? Mit csináljak? Megint 2-3 óránként szopi volt ma és nem is hiszem, hogy jóllakott!
Mondjatok valami okosat!
Köszi

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sis!

Töltött padlizsán receptre vevő vagyokKépKépKépKépKép

Viki!
Azt a kacarászó mindenit ennek a kissrácnakKépKép(4. kép=zibi-zabálnivaló)

Dudukly!

KösziKép

Lányok!

Most teszem az utolsó kísérletet, hogy főzzek Lénának valamit.
Csirkemell pirítva-spenótoshagymáskrumpipürével!
Ha nem eszi meg, akkor tényleg nem próbálkozom többet, csak az a gáz hogy nem győzöm venni az üveges kaját.
Mostanában legalább napi 3 üveg kell, 2 főzi 1 gyümi.
És ha csak egy hétre kell vásárolnom akkor is 18-20 üveg kaja, nem győzök ennyit vásárolni...így is mindig tele kosár babakajával..nem beszélve az áráról ami így cirka 6000 ft és mi még nem ettünk semmit a férjemmel.....
Na nem azért mert sajnálom rá, csak....
Meg azért jó lenne rászokni arra is amit anya főz...

Mea!

Jobbulást!
Szerencsére minket elkerült eddig a kórság...

Megann

Kép

Kép
megann

Prüntyi, én ugyan nem tudok semmi okosat mondani, de azért elmondom, hogy nálunk ugyanez a helyzet. Valószinűleg megnőtt már Julcsi étvágya, de nem hajlanó semmit megenni, csak a tejecskét: igy aztán gyakrabban szopizik, pedig pár hete már volt napirendünk. Nálunk a megoldás: kap cicitKép. És rendületlenül kisérletezem a babakajákkal, egyelőre eredménytelenül, de végülis anyatejtől nem lesz semmi bajaKép
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Annamami!
Remélem Mazsi jól viselte az oltást!

Duda!
KösziKép
Mi is délelőtt érnénk rá pénteken.Kép

Prüntyi!
Nekünk jó lenne, ha nálatok lenne a tali. Kocsival ki tudunk menni hozzátokKép
Ne izgulj, Leon se hajlandó ma semmit se enni, ráadásul neki már a cici se kell, ma meg a tápi se.
Reggel már úgy kelt, hogy nem kell se cici, se tápi....Kép
Azóta is csak sír és alig eszik valamit, kíváncsi vagyok este mi lesz.

Dóri!
KösziKép
Remélem Viki is jól viselte az oltást!

Benianyu!
KösziKép
Dani nagyon édes a hintábanKép
Te pedig nagyon szép vagy a szülinapi tortás képenKép

Mea!
Jobbulást Neked és Lívinek+Apának is, gyógyuljatok meg hamar!

Bodza!
Saci nagyon csini a hintában:9
És mekkora nagy csudiszép szemei vannak!!!Kép

Kuha!
gergő milyen jól ül már!
Jól látom, az új cipőben feszít már?Kép

Bab!
KösziKép
Tofi irtó helyes kispasi, a szemeitől elolvadokKép

Zsuzsa!
Bocs, akkor rosszul fogalmaztamKép
Nem a hintában alszik, csak elaludt a séta közben a babakocsiban...Kép
Éljen a nagy délutáni alvás!

Viki!
megy a drukk ezerrel az új lakáshoz!
Peti nagyon huncut kiscsávóKép

Megann!
Leon megeszi amit én főzök neki, itt is az ideje, mert ha ő is eszik rendesen, akkor nálunk is 3 üveg hami fogy el naponta.
Persze, hogy nem sajnálja az ember, de én is kiszámoltam és 20-25 E forint így egy hónapra csak a bébikaja...Kép
Szóval jó lenne kicsit faragni belőleKép

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok! Kép
Apa még sehol. Kép rakpart ugyebár lezárva, és ül a kocsiban a dugóban. KépKép

Viki jól viselte a szurit (új) nem is sírt egyet sem! Most is jókedvű, kis cuki! KépKép

Elkezdtem a gyümiket, alma ízlik neki nagyon, egyenlőre csak a levér kapta. Kép nagyon bejön, asszem nem lesz gondom Viki evőkéjével sem. Gergőével sem volt. Kép És meg is ette a főztömet szerencsére, így a bébiétel nagyritkán átszott csak, max kényelemből. Remélem a leányzó is így gondolja majd, mint a tesója. Kép

Dóri
Vendég

Sziasztok,

annyira szégyellem magam, de csak akkor jövök, ha vmi gondom, kérdésem van.
Szóval, szeretnék ismét segítséget kérni.
Babócámnak könnycsatornaszűkülete van
Tud vki vmi tuti dolgot rá?? annyira szeretném megúszni a kimosást
Másik, mi a véleményetek a chamomilla vulgarisról? használja vki???
köszönöm előre is a segítségetek
szmercsa
szmercsa

Szmercsa,
nekünk baba korban (1-2 hetesen) volt olyasmi, hogy csipásodás, és mosogattam forralt vízzel, és azt mondta a dokinő, hogy ez azért van, mert a könnycsatorna nem teljesen okés, de kinövi a legtöbb baba. Így is lett. Állítólag nemolyan brutál, mint ahogyan ezt gondolják. No persze az anyának persze, hogy az.

chamomilla fogzásra? Adtam Vikinek, csodát nem csinált..

D.
Vendég

Dori,

köszi a választ, de az én babám ápr. 6-án lesz 8hónapos Kép van még esély rá, hogy kinövi?? állítólag 1éves korig van
szmercsa
szmercsa

igen. nekem is ezt mondta a doki. Én megnézetném egy gyermeszemésszel mindneképpen, és meghallgatnám ő mit mond.
Nagyon váladékozik még a szeme?
Vendég

az az igazság, hogy nem váladékozik a szeme, csak a könny csordogál időnként, a hideg nem tett jót neki Kép valszeg ezért nem tartotta a dokim se indokoltnak az azonnali beavatkozást, kapott haladékot... félek, hogy a szemészeten tuti meggyőznek, hogy az a legjobb neki, ha átmossák (nem tudom, hogy milyen veszélyekkel jár Kép) és esélyt sem adok arra, hogy magától rendbe jöjjön.. tanácstalan vagyok, gondoltam kikérem a véleményeteket
szmercsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: