A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

SzilvaKép úgy örültem hogy megláttam a nevedet hogy írsz, de amit írtál annak nem, pedig volt egy megérzésem hogy sikerülni fog Marynek, kezdenek cserbe hagyni a megérzéseimKép

Hogy vagy? Kezelésekre még jársz?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Jó reggelt mindenkinek!

AmicaKép
Szióka! Tank vagy???? nem vagy tank csak extrapocis kismami!!! biztos szép vagy! Kérek képet!

Szilcsike drágaKép
Hallottam mennyi minden ért téged amíg nem voltam! Nagyon sajnálom és kívánom neked, hogy ezek után minden a legjobban alakuljon!! Mi most a teendőd az áprilisi transzferig?

Kép

KépKép
babcsi

MaryKép

Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerültKép De a következő az már fog!! Kitartás! és mennek a drukkok ezerrel!!! Ha volt halvány csíkod akkor biztos elindult valami és ez bíztató mert a szervezeted megmutatta, hogy sikerülni fog!!!!

Kép

KépKép
babcsi

MaryKép

Igaza van Babcsinak bíztató hogy volt egy halvány csikod a következő biztos sikerülni fog, bízzzzz magadba!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mary Kép

Sajnálom, hogy nem sikerült. És megfogadom a tanácsodat.
Következő ciklusban kezdődhet újra a stimu?

Szilva Kép

Úgy örülök, hogy hallom a hangodat!
Hogy vagy Drága?

Barbi Kép
Neked is nagyon örülök.

Tegnap néhány nap szünet után alig találtam ismerőst. HIÁNYOZTATOK!!!!
mot

Barbi Kép
Köszi megvagyok. Semmi különös. Én is, ahogy Mary próbálom túlélni a heteket, hónapokat. Kezelésre járok még, bár nem tom mennyit használ. Holnap megyek BMC-be, kiderül, hogy felszívódott-e a cisztám. Majd meglátjuk.

Babcsibe Kép
Nagyon örülök, hogy végre valahára van netetek, és tudsz jönni újra. Valóban sok rossz történt velem mostanában, sőt csak azok, de remélem lassan véget ér ez a pech-széria. (Bár ez a myoma dolog még megoldásra vár.)
Még 1x, jó, hogy ismét vagy, és mielőbbi babásodást kívánok.

Mary Kép
Tegnap a kollegák előtt nem tudtam igazán beszélni, de a legjobbakat kívánom neked a lombikhoz Kép És nem csüggedni!!!!!!!

Manda Kép Wish Kép
Puszi nektek is! (Ha olvassátok)

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Drága vagy, láttam ám, hogy kerestél Kép Csak nincs miről írnom. Neked sok sikert kívánok. Ki vagyok akadva ezen a gyógyszerhiányon. Marynek is mondták, hogy hiánycikk a Decapeptyl Kép
Tudod már, hogy miket fogsz szúrni?
Mikor is fogod kezdeni?

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Nekem is hiányoztatok nagyon!
A myómára mit mondtak? Mik a lehetőségek? Ezek a nyavalyák a hormonkezelések hatására lettek? vagy mit mondtak mitől?
Drukkolok, hogy a ciszta felszívódjon, és hogy most már csak jó érjen téged!!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!

Tűzmanó:

Köszi a gratulációt,és a gyors reagálást!!!
Lehet,hogy igazad van,az orvosnak a legkönnyebb hormont adni,bár én nehezen tudtam eldönteni,hogy jól döntött-e a doki.Szerintem látta rajtam,hogy mennyire szeretnék már babát,és lehet,hogy ez is hozzájárult.Bízni szeretnék benne,mert 14 éve már hozzá járok,és tanárom is volt.Lehet hormon sem kellett volna,de ki tudja.Clostyt kaptam én is,első és 3.hónapban,és arra nem sikerült.más arra rögtön terhes.Ebből is látszik,hogy nincs 2 egyforma eset.
Másrészt én az optimális családtervezőre voltam dühös(részben ajánlanám másnak),mert hogy lehet görbe alapján próbálkozni!Aztán amikor mentem,hogy nem jött össze,már nem volt ötletük.Ott is van nőgyogyi,akihez elküldtek,és azt mondta.Én még fiatal vagyok,neki most szült egy 40 éves anyája.

De tudom,hogy a mi egy évünk eltörpül sokatokéhoz képest,akik inseminációra,vagy beültetésre várnak.CSak nem volt mégsem könnyű,mert kórházi dolgozóként rengeteg rosszat láttam.Óhatatlanul jobban paráztam.

Ti mióta próbálkoztok?És van már gyerkőc?

Gtünde:

nagyon édi a babád,gratula!Hány hetes vagy?

Gyugyi:

köszi a gratulációt!!Én meg örülök a 2 gyermekedhez,és hajrá a harmadikhoz!!

Tynus12:

Peteérés tesztre gondoltál?ne haragudj,de nem voltam biztos benne.A peteérés sajnos bármikor lehet,nem biztos,hogy a ciklus közepén.Lsd nálunk a 20.napon.Aki szerencsés,annak 2 is lehet egy hónapban.És van olyan hónap amikor nincs.Nekünk jobban feküdt,hogy 2 naponta próbálkoztunk a 10.naptól.csak mi sem gondoltuk volna,hogy még a 18-20.nap felé is kellet volna.
Ti régóta szeretnétek?

mindenkinek szép napot!!

KépKép
rönci

Babcsibe Kép
A myoma sajnos a lehető legrosszabb helyen van. Közel a mnyh-hoz, és a méhen olyan helyen, ahol hiszteroszkopiával nem, csak hasi műtéttel lehet eltávolítani. Ezt két orvos is megerősítette, úgyhogy tuti igaz.
Végülis abban maradtunk Sz. ügynökkel, hogy a fagyibabákat még visszakapom, és meglátjuk mi lesz. Ez a myoma okozhatta a novemberi vetélésemet is. De persze egyértelműen semmit sem tudnak. Utánaolvastam a myomáknak is. Nos, 35 felett egyre gyakoribb a nőknél ez a probléma Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
A fagyibabákat most áprilisban kapod vissza igaz? Nem értek hozzá sajna, de a myóma nem tud felszívódni? Vagy majd kiveszik a szülés után? Nem látták a terhességednél az UH-n? Most hogy vették észre? Nagyon drukkolok neked!!!!

RönciKép

Itt sokan szedtünk clostyt többek között én is 3 hónapig és azon kívűl, hogy kitolta 10 nappal a ciklusomat (27-ről 37 napra) nem történt semmi csak még az is lehet, hogy pé-m sem volt rendesen. Szóval ezekkel a hormonokkal csínján kell szerintem is bánni.

Kép

KépKép
babcsi

Mot!Kép

Köszi!!!!!!!!!!

Kép
lara26

Szilva Drága! Kép

Várom pirit. Ma van a 18 cn. 1-2 napon kell mennem W-hez és felírja a gyógyszereket. Első alkalommal 55e Ft-ot kell magammal vinnem. Aztán lesz még 6napig napi 8 ezres szuri.
mot

Sziasztok!
Haga, Tűzmanó
Gratulálok a babócikhoz!
Babcsi
Üdv ismét. Te is olyan gyakran vagy mint én. Kép
Tüncsi
Szupi a babód! Én ki tudom venni a képből.Kép
Mary
Sajnálom. DE ami késik nem múlik. Hamarosan sikerrel jársz!
Mindenkinek kitartás!
Itt a tavasz!!!! Kép

Velem minden okés. Már nem menstruálok. A hőhullámokat még bíro.m Egész jól telik az idő...két hét múlva megint szuri. Ja, és Tüncsi, kijavíthatsz a táblában: ma lettem 29 éves. Kép

Pusszancs mindenkinek! XXX

Kép
vizkriszisback

Babcsi Kép
A myoma csak a változó korral szívódik fel (mondjuk az sincs már messze) Ha nem akarnék gyereket nem okozna semmilyen problémát, és akkor sem, ha máshol, kicsit jobb helyen lenne.
Vagy nem vették észre, vagy utána fejlődött ki. Ezt senki nem tudja, de most már mind1 is.
Mentem vissza kontrollra a küret után, és akkor derült ki, hogy ott van az a szar, de akkor még úgy látta a dokim, hogy jó helyen van, aztán következő alkalommal már nem tetszett neki. Elmentem egy másik orvoshoz is, és Õ is csak ezt erősítette meg, de mindkét orvos azért javasolt még lombikot a műtét előtt, hogy megtudjuk, hogy tényleg problémás helyen van-e. Szóval senki semmi biztosat nem tudott nekem mondani. Aztán 1 hónapja mentem a BMC-be 12. cn-on, hogy akkor transzfer, de most meg egy cisztát talált, úgyhogy transzfer elhalasztva, kaptam gyógyszert, és holnap kiderül, hogy hogyan tovább. Röviden ennyi.

Mot Kép
Akkor még neked is van majd 2 heted a stimuig. Drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgok Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép

Drága vagy!
Holnap lesz három hónapja, hogy párom kiskatonáiról kiderült, hogy lusták. Már elég nehezen viseljük a várakozást. De nem nyafogok. Hiszen ez már a célegyenes.
mot

SzilcsikeKép
Hát elég húzós hónapokat tudhatsz magad mögött annyi biztos. Nagyon drukkolok, hogy a myóma ne okozzon semmi gondot és holnapra meg küldök egy rakás drukkot, hogy a cisztának csak a hűlt helyét találják!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++
Jót röhögtem ezen a változó koron, de semmi csüggedés, azt már pici gyermekünk társaságában fogjuk tölteni (le is kopogom). Egyébként nem vagyunk Tüncsitől lémaradva, az ÖYETYÉK ebben az évben babásodni fognak tovább!!!!!! Igaz drága? Na szóval, nem csüggedünk, pozitívan állunk hozzá!!! Én is minden hónapot reménykedéssel töltöm és még mindíg méricskélek pedig láthattuk Tüncsinél, hogy pont nem kéne vele bíbelődni csak hajrá meg minden és meg lesz az eredménye! Ha ez a hónap sem jön össze akkor megyek az átfújásra. Egyébként a múlt hónap volt az első, hogy a mnyh-a végre jó vastag 11mm volt! az eddigi 4-5-6 max. 8mm-el ellentétben. Szerintem az a fránya fogigátló jól elvékonyította szegényt. Honlnap megyek UH-ra, meglátjuk ezt a hónapot. és pé-m is volt mert lett egy jó erős + LH tesztem is a 10 napon.

Kriszta!
Nagyon Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

SzilcsikeKép
De jó olvasni Téged. Nagyon hiányoztál!!

BarbiKép
Ez igaz Rád is!! Akkor még véglegesen nem döntöttetek az inszem mellett? Vagy mitől függ?

MaryKép
Annyira sajnálomKép Én is teljesen úgy éreztem, hogy ez most sikerült Nektek. De nem feladni!

BabcsibeKép
Szép jó napot!

RönciKép
Számításaim szerint 13+5 vagyok/vagyunk, de múlt heti UH-n 3 nappal idősebbre saccoltak minketKép

FruzsiKép
Drukkhegyek a teszthez!!!

TynusKép
Szerintem lehetett korai a teszt. Ha a hőd még két-három napig fentmarad és menzi sem jelentkezik, akkor tesztelj újra.

Mindjárt próbálok táblát dobni.
Közben volt egy kis áramszünetKép

Kép
Kép
gtünde

Tünde Kép

Beírhatod hozzám, hogy antagonista protokoll köv. ciklusban.

Köszönöm

Jó, hogy előkerült "MINDENKI" Kép
mot

VKriszKép
Boldog Szülinapot!!! Rögtön javítalak. Örülök, hogy a "klimax" ellenére is jókedvű vagyKép

Kép
gtünde

MotKép
Kép
gtünde

Na, délelőttre ennyiKép
Majd még jelentkezem!
gtünde

Sziasztok Lányok!

Mary Kép Kép Kép Kép Nagyon sajnálom!!!!! DE ne csüggedj! Jön a következő lehetőség!

Pozitív energiát mindenkinek Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
karcsi

TüncsikeKép
Sziamia!

KarcsiKép
Szióka! Mandával mi a helyzet? kiestem a történésekből teljesenKép

Kép

KépKép
babcsi

Szia Babcsi Kép
Köszi az érdeklődést. És üdv újra a "Netfüggő babamániások" között. Kép Grat. a vizsgákhoz, a matekra meg csak azt tanuld meg amit kérdeznek Kép
Manda éppen parkolópályán van (bár ez nem látszik rajta Kép), februárban nem sikerült a fagyibaba. Tegnapig a nyaralással volt teljesen elfoglalva, hogy hová is utazzunk Görögörszágba és melyik utazási irodával. Végül Kamena Vourla nyert és az IBUSZ (ez itt a reklám helye), bár sok hely és utazási iroda felmerült. Nyaralás után pedig újult erővel kezdjük meg a stimut! A beültetés kb. júli elejére, közepére várható.
Különben Manda "figyel benneteket", csak általában este nézi meg a netet (ilyenkor nekes is zanzásított előadást tart, hogy kivel mi történt) és ritkán írogat, mert nincs nagyon esemény. De örülök neki, hogy más "parkoló pályás" is adott életjelet magárol mostanában.
karcsi

KarcsiKép
Sajnálom, hogy a februári beültetés nem sikerült! De a ti pozitív hozzáállásotokkal a júliusi össze fog jönni!!!!
Az nagyon klassz, hogy már a nyaralásra készültök és biztos vagyok benne, hogy a sok pihi és napsütés sokat fog segíteni!!! Görögországban még sajna nem voltam de biztos nagyon klassz hely. Nekünk tavaly Spanyolország volt a nyerő Costa Dorada és még mindig táplálkozom az élményekből annyira jó volt! Szóval nektek is azt kívánom, hogy szuper nyaralásotok legyen!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok lányok!

Ma reggel pozitiv lett a tesztem. Kép Kép
Nem mertem senkinek sem elmondani a páromon kivül....na és persze nektek. Ti tudjátok,hogy még annyira bizonytalan ez az egész, és bármi történhet. Közületek is sajnos sokan tudjátok,hogy milyen elveszteni egy magzatot.
Azt hittem, hogy felhőtlen boldogság lesz ha megint terhes leszek, de nagyon félek....remélem most összejön.

Fruzsi

fruzsina32

Fruzsi! Kép

Nagyon szorítok Neked!
mot

Babcsi:

Akkor én szerencsésen megúsztam,dehát mit tehetsz ha az orvosod mondja mi a teendő és tisztában van vele,hogy te is eüs vagy.
mégis az orvos dönt.én 2 másik dokinhoz is elmentem,mind mást mondott.akkkor hogy kell dönteni?

Mindenki:

Egyébként ne haragudjatok,hogyha szánalmasnak tűnik a történetem.Tisztában vagyok vele,hogy sokatoknak 1000* de rosszabb a helyzete.Gondoltam azért más hasznára válhat.

Mivel ahol én dolgozom sok a nő,sajnos évekig tapasztaltam milyen szenvedésen mentek keresztül.
Volt akinek én adtam be a szokásos hormonját.Sokadik beültetés,stb...
Én igazán átérzem a problémát,és az enyém nem volt probléma ehhez képest.

A mióma,ciszta már rázós ügy.
De ne csüggedjetek,gondoljatok arra,hogy szép egészséges babátok lesz,ez a legfontosabb.

KépKép
rönci

Fruzsina,
GRATULÁLOK!!!!! KépKépKép
potter_76

FruzsiKépKépKép

Millió gratula!!!!! Szorítunk, hogy minden a legnagyobb rendben menjen!!!!KépKép

Kép

KépKép
babcsi

RönciKép
Igen, igazad van.
Nekem is akkor adta a doki a clostyt amikor egyik hónapban nem volt pé-m és látta, hogy el vagyok keseredve. Egyébként én megbízom a dokimban, nagyon rendes és úgy látom mindig maximálisan az érdekeimet képviseli már az elejétől fogva.

Kép

KépKép
babcsi

SziasztokKép
Örülök, hogy végre felélénkült a topic és az alvó ügynökök is életre keltek.

SzilcsiKép
Örülök, hogy írtál. Gondoltam, hogy azért olvasol minket. Ettől a Babanet függőségtől nem lehet szabadulni. Ma vizsgáztattam és most értem haza, az volt az első, hogy megnézzem mi történt itt.

BarbiKép
Aranyos vagy, hogy annyira bízol bennem. Bárcsak úgy lenne. Már el sem tudnám hinni, de azért bizakodok. Még pár nap és kiderül.

MaryKép
Úgy sajnálom, de ezt már a többiek is írták, így elég elcsépelt. Pedig nagyon drukkoltunk, de azért fel a fejjel, a következő biztosan sikerül.

FruzsiKép
Õszintén gratulálok és nagyon szép babásodás kívánok!

GyugyiKép
Sztem nem kell védekeznetek a hsg előtt. Azért szokták pé előtt csinálni, hogy nehogy megakadályozzanak egy pont kialakulóban lévő terhességet.
Egyébként semmit nem érzek. Néha szurkál a pocim, de ha nem figyelném minden rezdülését a testemnek, akkor észre sem venném. A hőm 37,1 és 37,2 között mozog, de az máskor is jó szokott lenni egészen a 12. DPO-ig és ma még csak a 10-en vagyok. Mivel Utrogestant szedek lehet, hogy kitolja a ciklusomat is. Majd meglátjuk.

Kép
Kép
tiza

Azokat a lányokat kérdezném, akik már voltak stimulálva. Lehetséges, hogy a hormonok bezavartak az anyagcserémbe? Amióta kapom őket állandóan felfújódok és szorulásom van. Volt valakinél ilyen hatás? Ma éppen jól vagyok, de tegnap már majd megőrültem, pedig közel sem eszem annyit, mint eddig. Egyrészt azért, mert úgy vettem észre, hogy a hormonok hízlalnak, másrészt a férjem nem enged futni és így lényegesen kevesebb energiára van szükségem. A futás borzasztóan hiányzik, de megígértem, hogy ezt a ciklust kihagyom és ha megint nem sikerül, utána futni fogok végig. Az előző orvosom és a mostani is azt mondta, hogy nyugodtan fussak, de jobb a békesség.

Kép
Kép
tiza

FruzsinaKép
GratulálokKép Most rendben kell legyen minden! Kismaszat, remélem hallod te is odabenn! Kép

TizaKép
Nekem volt időnként felújódásom. És egyszer szorulás, de az már transzfer után. Sok rostosat kell enni. Én csak az első stimunál híztam, a többinál már kerültem a szénhidrátotot és csak fehérje, zöldség, gyümölcs ment. Így nem híztam egyálalán.

BabcsiKép
SziaKép Hány tesztet használtál el, amíg nem voltál? Kép

Mary,
SAjnálom Kép

Csajok, nélunk annyi fejlemény van, hogy áprilisban megyek hiszteroszkopiára, hátha attól okosabbak leszünk, bár sok reményt nem fűzök hozzá. És járok pszihológushoz, ami viszont jobban remélem, hogy segíteni fog. Majd csak júniusban folytatjuk a lombikot előreláthatóan, addig tavaszolunk és nyaralunk.

wish

WishKép

Szia! Tesztelnííí??? éééén???? ezt miből gondolod???? hihihihiKépKépKép Na jó egy pár tesztecske besikerültKép Örülök, hogy megmaradtál mindig optimistának! Biztos sikerülnie kell!! Annyit küzdötök érte, hogy össze fog jönni! Csodálom a kitartásod és a hozzáállásod! Csak így lehet!
A pszichológus biztos segít, mégis szakember foglalkozik a kérdéssel. Júniusig hamar elmegy az idő. Addig is felfrissültök. A hiszteroszkópián mit is csinálnak?

Kép

KépKép
babcsi

Nagyon köszönöm a gratulációkat lányok! Kivánom, hogy mindenkinek teljesüljön az álma és sikerüljön a babóca. Kép Kép

Április 6-án megyek ultrahangra, akkor kicsit okosabb leszek. Szeretném minnél előbb látni,hogy pulzál a szivkezdeménye. Ha igy lesz utána nem fogok menni dolgozni. Utálom már hogy hülyére dolgozom magam és késő este érek haza. Befejezem otthon nyugiba a fősulit stb.

Tavaly pont ilyenkor lettem terhes márciusban, bejártam dolgozni és a 6. héten elkaptam valami köhögős valamit. Nem igazán kiméltek a munkatársak, pedig tudták hogy babát várok, még jobban passzolták rám a munkát. Amikor mondtam,hogy nem fogok jönni következő héten mert beteg vagyok és inkább kipihenem nehogy a babónak valami baja legyen én lettem a legnagyobb szemét.
Na mindegy , most nem leszek ilyen hülye.

Annyit szerettem volna mondani, hogy többen is mondták nekem,hogy sok anyuka mindig ugyanabban a hónapban esik csak teherbe. Sok testvér születik egy hónapban, ti hallotatok erről?
Én ezért ragaszkodtam még ehhez a márciusi inszemhez...és bejött. Kép

Fruzsi

fruzsina32

BabcsiKép
Hiszteronál valami kamerás cucccal körbenézik a méhet belülről. Hüvelyen keresztül megy a dolog, de azért altatásban.

FruzsiKép
Van ilyen, én is ismerek olyan anyukát, akinek mindhárom csemetéje ugyanabban a hónapban született.
Csak azt nem tudom, akkor én most mit csináljak. Hagyjam ki a júniust? Az már egyszer nem jött be! Kép

wish

Wish,

Ez a dolog nem mindenkinek jön be, ha úgy érzed, felkészültél testileg lelkileg júniusban a következőre, nehogy kihagyd. Én csak ezt az utolsó esélyt akartam adni magamnak a lombik előtt, háthhaaa. Annyira sokan mondták nekem ezt a márciust. Májusban mehettem volna lombikra, de a márciust nagyon akartam. A tesómmal is egy hónapban születtünk. Kép

Fruzsi

fruzsina32

WishKép
Látom azért Te is olvasol minket. Pihizd ki magad testileg-lelkileg, aztán ne hagyd ki a júniust. Nem hiszem, hogy mindenkire az állna, amit Fruzsi írt. Egyébként köszi a választ. Este már én sem nagyon szoktam szénhidrátot enni.

Kép
Kép
tiza

WishKép
Értem. Minden vizsgálatot megcsinálnak, végtére is jó mindent megnézni, hátha tényleg okosabb leszel. A júniust meg ki ne hagyd, nem törvényszerű amit Fruzsi írt. De szerencsére nála működött a teória.

Kép

KépKép
babcsi

Sziasztok!
Fruzsi!
Gratulálok én is, szurkolok, hogy minden rendben legyen.

Rönci!
Nem peteérés, hanem terhességi tesztre gondoltam reggel. Ma kéne megjönnie, semmi jelét nem érzem, előtte pár nappal érzékenyek a melleim, de most semmi. 1,5-2hete éreztem ilyet, aztán pár nap és elmúlt.
Nekem végülis ez az első ciklusom, hogy próbálkozunk, mert októberig depo provera injekcióval védekeztünk, abban meg nagyon sok a hormon, nem is volt meg 3évig. Most abbahagytam, de csaknem akart megjönni, ezért januárban clostit kaptam, feb.4-én megjött "valami", aztán 22-én a "rendes". Most meg megint semmi.
Nagyon nem akarom beleélni magamat, mert nem igazán bízom benne, hogy az inekció után ilyen hamar terhes lennék. 3 nőgyógyász 3 különböző dolgot mondott, úgyhogy nem tudom, melyiknek van igaza.

Tündi!
Felteszel majd engem is a táblára? Most eldöntöttem magamban, hogy a wunsch a 32.napra rakta a menzit, a 36.ra meg a tesztet, most várni fogok addig, nem akarok koppanni.
Így is megpróbálok nem reménykedni, de azért erre nem lehet nem gondolni állandóan. Már a terhesség számos jelét felfedeztem magamon, de ez csak a remény. Ahogy magamat ismerem, nem én leszek az, akinek elsőre összejön sajnos.

Lara!
Te Komlón jársz orvoshoz? Ha igen, kihez?

tynus12

Fruzsi,Kép
Gratulálok!!! Nagyon szorítok!!!
Igen, ez tök érdekes tesómnak is meg unkokatesómnak is ua a hónap volt fogékony. Egyiknél 2 másiknál 3 baba van Kép
Én várom, hogy történjen vmi, réges rég vége az inekciókúrának, de se peteérés se menzesz. Ha jövő hétig nem alakulok, akkor újabb hormon, hogy visszahozzák a ciklust.

Kép
Kép
emma1976

Hellócsajszik!
Rég nem néztem be,mert nem akartam nagyon a babára gondolni sokat. De múlt héten voltam a dokinál,mert már 1 éve próbálkozunk,és mondta,hogy ki fog vizsgálni. Mit csinál a mensi 3. napján?
Nem tudná vki megmondani?
Ja? Meg volt egy kis gondom, és Pimafucint írt fel. De nem írta a tájékoztató, hogy nem lehet a szedése mellett együtt lenni a párommal...
Akkor szerintetek lehet???
köszi zita
ebba

Érdekes kérdés az azonos hónap.A bátyámék mindkét gyereküket tervezték,májusra,és mind2 májusi lett.Van aki szerencsés.

Tynus 12:

Ha ma kellene megjönnie akkor a teszt még nem mutatja ki,ha terhes vagy akkor sem,mert nagyon kevés még a hormon.
Én is csináltam a 28 és 30-on,végül a 33.lett poz.Bár nekem elég rendszertelen a ciklusom.És érezni semmit nem éreztem.állítólag ez mindenkinél más.

És álljon itt nektek egy jó történet.Van egy barátnőm,akinek évekkel ezelőtt mondta a nőgyogyi,hogy időben kezdjenek el próbálkozni,mert nagyon soká lesz gyereke.(van mikor 1 évig nem menstruál,és semmit nem kapott),és rögtön terhes lett.
Így lett még egy kisfia.
A mai napig azt mondja a dokija,hogy visszaadja a diplomáját,ő ezt nem érti.

KépKép
rönci

Sziasztok!

Eddig csak olvastalak benneteket, de mostantól csatlakoznék hozzátok, ha befogadtok. Sok mindent tanultam a levelezéseitekből, és nagyon jó fejek vagytok, hogy így támogatjátok egymást.
Sajnos a topic cím nálam is eléggé aktuális...
Tavaly október óta próbálkozunk,egyenlőre nem sok szerencsével. Az ovuláció időpontjában erősen bele lendültünk a baba projectbe, és múlt hét elejétől biztos voltam a sikerben. Szinte egész nap hányingerem volt a mai napig, és ma mégis megjött. Szerintetek lehetséges hogy valóban volt baba, de elment, vagy csak bebeszéltem magamnak?

Kép
ancsa34

Szia AncsaKép
Üdv. köztünkKép
Sajnos lehet, hogy volt valami de nem tapadt meg a babóca, ez sokszor előfordul. Persze ha nem teszteltél sajna már nem tudjuk meg. A menzi is produkálhat ilyen előjeleket, mert sokszor a terhességi jelek nagyon hasonlítanak a pms-hez. De pszichésen is előfordulhatnak. Szedtél fogigátlót azelőtt? A hat hónap egyébként bőven belefér, nem szabad elkeseredni! Az ovulációt teszttel vagy hőmérőzéssel vagy mivel álapítod meg? Egyébként rendszeres a menzid?

Kép

KépKép
babcsi

RönciKép
Ha elég érzékeny tesztet használsz akkor kimutathatja már a várható menzi előtt is, de egyrésztez nem tuti, másrészt meg a menziig bármi lehet és csak beleéled magad. Szóval inkább nem érdemes tesztelni.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi:

Lehet,hogy igazad van,de amilyen teszteket én vettem azokra az volt ráírva,hogy a beágyazódás után pár nappal mutatja ki(10 napig vándorol),és menses elmaradás utáni elsőbb napokban.
És gondolom az is számít kinek milyen a ciklusa,és mikor fogan.egyszóval sok minden.

Szerintem sem érdemes előtte tesztelni,persze ha kibírod.

KépKép
rönci

RönciKép
Hát ez az. Én is teszteltem már többször előtte. A többiek mindig röhögtek is rajtam annyi tesztet elhasználta. De most már kitartóbb vagyok!Kép és igen, igazad van, hogy függ sok mindentől. Na mindegy, ebben a hónapban is megpróbálom megállni.Kép ha sikerülKép

Kép

KépKép
babcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: