A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Köszönjük a hiányolást, és a kedves szavakat! Megmondtam Bálcsinak, mit írtatok, és persze megmutattam a fotókat a babákról! KépKép

NAna
Remélem mostmár véglegesen meggyógyultok! Kép

Linácska
Ránk számíthatsz a KEBATon, csak a 30-i hétvége egyik napján Pestre megyünk vasútmodell kiállítás és vásárra. HA már sikerült eldönteni melyik napon legyen a tali, akkor kérlek szólj! Kép
(Építési ismerős nem kecsegtetett egyenlőre bíztatóval. De azt mosdta, hogy jó az önéletrajz, nagyon bíztató, és véletlenszerűen egyszercsak szólhatnak, hogy interjú! Remélem, mihamarabb ez fog történni..)
Mikor is lesz Lili vizsgálata??
Mrege
Ma mi is némi ügyintézés után sétálni fogunk a központban! Kép
Ha vakegeret játszom, feltétlenül próbáljátok felhívni magatokra a figyelmet! Pl: az arcom előtti ugrálással, vagy erőteljes hátba veregetéssel... Talán észreveszlek KépKépKépKépKép
Sbeáék jól vannak, de még mindig szervízelik a gépüket.
Sam
MArhára örültem amikor emilke jött tőled! Sokat gondoltam Rád...de valahogy (nem tudom miért) sose hívtalak.. Pedig szomszédok vagyunk...
Ha tudsz, rakjál már fel képet Hannáról, mert amikor nálunk voltál, még kicsilány volt! Jól megvan a 2 csajszi egymással?
Balim
Sikerült kikúrálnod magad? Gyerekek??
Serfi
LAssan nekünk is lehetne egy közös sétánk... Pl: Domb áruház KépKép
Ha meg Éváék is kiköltöznek, akkor meg aztán nyomathatjuk 6-osban! Kép
Rozka
Hívlak

KépKép
mino

Drága Óriásszemű Benedek!
Isten éltessen sokáig Nevednapja alkalmából!
Baráti pacsi: BálintKépKép

KépKép
mino

Virág,
boldog névnapot Benedeknek!

Bepa, boldog félévet nektek! Beni eszeget már? Esztinek eddig a következők nem jöttek be: alma, répa, sütőtök Kép. Mást még nem próbáltunk Kép.

Köszi, hogy érdeklődtök felőlünk. Szerencsére már csütörtökön délutánra jobban lettem, huss, mintha elfújták volna. Fogytam két kilót, mondjuk volt miből Kép. Aztán péntek reggel elutaztunk, Veszprémben töltöttük a hétvégét, nagyon klassz volt. Tegnap meg fürdő rekonstrukció kezdődött nálunk Kép. Most éppen csempézés megy, holnap fúgázás, ezért sajna nem tudunk menni úszni Kép. Esztinek kint az ötödik foga, még mindig csak hasról hátra megy a forgás. Egy kép a fogacskákról:

Kép
balim

Beáékkal mizu?tud valaki valamit?
ezer éve nem láttam írni Õket

KépKép
KépKép
bepa77

Juj...
Bocsi Mvirág BEnedek!
Tersmészetesen Nekedis csupa jókat, napsütést és répatortátKép kívánok nevednapján!
Szintén pacsi: Bálintka

KépKép
mino

Sziasztok!

Szokás szerint csak hébe-hóba olvasom a Babanetet...

Gratulálok a picurkákhoz!

Beni és Bálcsi nagyon szépek, tényleg formás legénykék! Kép Felteszek egy képet én is az én Bálintomról.

Mi jól vagyunk, bár az utóbbi időben elég sokat idegeskedtem családi ügyek miatt, amik igazán nem is rám tartoznának, de hát a rokonok nem kímélnek. Meg is lett az eredménye - vasárnap este már nem volt elég a tejcsi... Azóta javult a helyzet, hála az égnek, így mindkettőnknek jobb.
Bálintot tegnap 8840 grammnak és 69,5 centinek mérték, és jövő héten lesz 6 hónapos. Nagyon telik az idő.

Ha lesz találkozó, és ki tudom venni a sorok között, hogy mikor és hol, vsz mi is megjelenünk. Legalábbis remélem.

Nana, te mikor szülsz? (előreláthatólag Kép )
Van valaki aki április 8 körülre van kiírva?

Jut eszembe: ilyen időben összefuthatnánk a főtéren is.

MelindaKép

Kép
Kép
melissza

Bepa
Vittem egy gépet Beáéknak addig, amíg megcsinálják az övékét, de lehet, még nem állították be.
BigLilla eszméletlen! Állandóan menni akar! Csak akkor mászik, ha mászós pajtásokkal van körbevéve. KépKép

KépKép
mino

ja most olvasom, hogy rossz a gépükKép
Balim! Bnedek eszik -e: tegnap délbe benyomott egy almát (persze paszírozva) de majd elakadt a szavam is amikor láttam, hoyg még tátogKép
Tököt kapott már (lé formájába) az is bejön...És nagyon nem teccik neki ha mi kajálunk Õ meg nem ehet semmit...kikéri magának. azt hiszem evéssel nem lesz gond (eddig se volt, mint egy feneketlen hordó csak eszik és eszik....)

KépKép
KépKép
bepa77

Mino!OK!Majd ugrálok és vadul integetek!!KépKépKépMost meg belevetem magam a házimunkáb.Szeretnék egyenesbe jönni,mert hetek óta csak tűzoltás van,és soha nem érzem,h.na most rend van és OK.Azért még lehet,h.jövök séta előtt.
mrege

Sziasztok!

Olyan fura, hogy nemrég születtek a babák és már ilyen nagyok, nem?

Mino,
nekem is be kell mennem a kp-ba, fényképekért. Puszizkodós Bálcsi_Leona is köztük vanKép

Bepa, Mvirág,
Beniknek boldog névnapot kívánok!

Most többre nem futja erőmből, bocs!

Kép
sygnum

Bepa,
tornázgatsz Benivel? Hogy halad a hasonfekvés?

Kép
sygnum

Syg! tornázunk...a ahsonfekvés:mint eddig 1-2-3 percig ok, aztán hisztiKép...de majd csak belejönKép Juj és át tudnád küldeni a mozgásosat, mert nem jól jött át a múltkorKép Köszi
Veletek mizu?

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Mvirág és Bepa nagyon boldog névnapot a fiúknakKépKép!!

A babás képek mind tündériek,olyan szépekKép!

Melissza,ha érdekel én ápr.17-re vagyok kiírva.

Olyan jó ez a szép idő,tegnap mi a férjecskémmel voltunk moziban,most szerintem egy jó darabig utoljára,de már ez sem tetszett Lencsinek,annyira feszítette magát,hogy már rendesen beleizzadtam(ilyenkor különösen a hólyagomra gyakorolt folyamatos nyomását díjazom)Kép aztán a párom ebédet is főzött,olyan aranyos most már folyton kímélni akar,meg szerencsére finoman is főzKép!!

Nem akarok tolakodni,de megkérdezhetem tőletek,hogy egyszer majd én/mi is csatlakozhatunk közös sétákhoz?Mert én nagyon szeretnék nemcsak a fórumon keresztül,de úgy igaziból élőben is találkozni meg beszélgetni veletek!

Kép Kép

Kép
dettus

Boldog névnapot a Benedekeknek! Lassan már homokozhatunk!

Kép

Kép

Kép
kobudo

Egy kép a csíkos fejű Drágámról!

Balim,nagyon édes ez a Kiscsaj!Jól állnak neki a fogacskák!KépKép
mrege

Hurrá, szép idő van!

Adri ma még csak szopizott és alszik negyed 10 óta, tök jó.

Balim

Eszti tünemény!

Rege és Melinda is cuki

Benedeknek nagyon sok boldog névnapot és fél évet kívánok!

Roz

Mi az, hogy testi fejletlen?? Én nem láttam semmit rajta. Kép

Mennem kell, jött az ebéd, pusz

Kép

Kép
cukkermáz

sajna nem tudok megint képet ide beszúrni így a galériába rakok(bepa:benedek)
https://www.babanet.hu:81/album/main.php?own=1&album=6221&page=2

Syg! köszi megkaptamKép
Kob! homokozásKép

KépKép
KépKép
bepa77

Csináltam Petinek vacsira spenótos tésztát,de olyan finom lett,h.úgy döntöttem megeszem.Kép
Hol vagytok?Csak nem a városban sétál mindenki.KépKépMi most még alszunk.Ébredés után megetetem,és megyünk be!KépPusszantás az otthonmaradóknak!
mrege

Sziasztok!

Balim, végre valaki észrevette, h álldogál a drágám az ablakban! Mindig ott lenne, és sose jön arra senki, pedig bizonyára jót mulatna-mellesleg az ablak csupa maszatKépKépKép.
Csodaédes Eszti a kis fogacskáival, és sajnálom, h nem tetszik Neki ez a sok finomságKép.Esetleg banán? körte? Üvegeset már próbáltál? Hipp vilmoskörte,alma-áfonya nálunk menőKép.

Mino, tegnap a msáik irányba sétáltunk:Szil-Coop, de bármiben benne vagyunkKép.

Bepa, Virág Benedekeknek Sok Boldog Nénapot kívánunk!

Bepa, minden oké, újra cicibolond lett HannaKép.

Mrege, igen vehetsz is naptejet, és jó is ha bekened!Kép

Melissza a Te Bálintod is nagyon helyes kispasi!

Dettus, merrefelé laktok?

Syg,majd válaszolok a mailre, de persze, gyertek csak holnap!

Kép
seriff

Mrege,
A naptejjel kapcsolatban...szerintem érdemes vigyázni, Én babáknak valót vettem és a Vichy babás nemtom hányfaktorosra nem lett csak allergiás. Ja és egyébként nem volt érzékeny a bőre, legtöbb krémet stb.-t jól bírta.
Szerintem kérj a gyógyszertárba kis mintákat és akkor kitapasztalhatod.

Melissza,
Jó hogy jöttél, babó gyönyörű, gratula a méretekhez. Kép Én még "soká" szülök. Június 8. Kép

Bepa,
Beninek én is boldog névnapot!!!

Beáékat már én is hiányolom. Kép

Mino,
Bálcsi micsoda nagyfiú lett! Nagyon kis helyes és tiszta mami! Kép

Seriff!!!
Mi van veletek???? Minden ok? Vagy Hanna sztrájkol?

Syg,
Végre fel lett fújva a nagylabdám, csak azt nem tudom mit kellene rajta csinálnom...??? Kép

KépKép
KépKép
nana09

Mrege,
én vagyok, sajna nem tudunk sehova menni, itt a burkoló. Eszter ma extra nyügi, reggel fél hat óta kétszer félórát aludt. Most megint kiviszem egy kicsit a levegőre.

Bepa,
ez a kicsi Beni a vigyorgós képen.... zabálnivaló!

Cukker,
de jó, hogy így alszik Adri. Eszti ma csak szenved Kép, nem tom mi a baja (azonkívül, hogy hulla fáradt).

Nektek ma nem fáj a fejetek? Nekem nagyon.
balim

Koszonjuk a nevnapi koszonteseket. Majd rakok fel kepet.este jonnek a vendegekKép

Mrege,
Az enyemeket is megkapta tavaly az elso nap. Mi is Vichy-t hasznaltunk egesz nyaron, mint Nana.
Nekunk bevalt. Mi minden setalasokor bekentuk az arcukat es kellett is mert akkor meg igen feher boruek voltak. Telen pedig bepanthennel kentem a szel es hideg ellen.

Mi delelott voltunk bent a varosban Lilivel es kicsi Zsofival. Nagyon klassz az ido, ugyhogy mindenki sipirc kifele a bébikkel!Kép

Lili,
Jo volt talalkozni.
mvirag

Írtam egy csomót, és eltűnt. Kép
birolili

Sziasztok!

Sok boldog névnapot kívánunk mi is a Benedekeknek!!!

Balim,
holnap megyünk a kórházba, kettőre kell odaérnünk, és másnap délig nézik Lilit. Déltől kettőig kiértékelik az eredményt, aztán jöhetünk haza.

KEBAT!!!

A visszajelzések alapján, szerintem az lenne a legjobb, ha április 2-án vasárnap délután tartanánk. 2-3 óra körül, ahogy a babák ébrednek.
Mivel vasárnap, hátha Kob-ék is hamarabb elindulnak egy kicsit haza, és be tudnak nézni. Jó?????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Beáékról: beteg Lilla baba. Kép Torokgyulladása van. Kép De a napja jó, csak köhög.

Zsófi is rendben van már.

Syg, szted nem baj, ha mégnem forog Zsófi? Sokan mondták, h. nézessem meg...szted? Van vmilyen gyakorlat, amivel lehet nekik segíteni? Köszi előre is.

Boldog névnapot a Benedekeknek! Bocs Mvirág, elfelejtettem modani személyesen. Jó volt találkozni. Annyira édesek az ikrek! Kép Hihetetlen nyugodt gyerekek. És Virág mindent mond, mutat neki. Kép Nagyon jó volt. Kép

Melissza, jó, h. jelentkeztél. Kép

Képek nagyon aranyosak!

Kebat: nekünk nem jó, mert ekkor alszik 2.-szorra Zsófi. Mi csak 4-5 körül tudunk oda jutni...ha még lesz akkor ott valaki. Kép
birolili

lina
sztem jóKép 2-3 is jónak tűnik max nyűgi lesz a fiúKépremélem idő matad szépKép

KépKép
KépKép
bepa77

ja, és dettusKép nehülyéskedj persze...sztem kebatra is gyereKép

KépKép
KépKép
bepa77

Lili,
biztos lesz még 4-5 körül is valaki, persze gyertek akkor. Azért írtam, hogy 2-3 körültől, ahogy ébrednek a babák. Addigra már az órát is át kell állítani, szóval sokáig lesz világosKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

MVirág
Benedekednek is kivánok nagyon sok boldog névnapot

Dettus
Ha gondolod akkor még mielött megszülsz , az elött is találkozhatunk.

Lili
Nagyon jo volt tegnap hogy eljöttetek , én nagyon örültem Nektek . És nagyon tündéri Zsofi baba . Enikőn nagyon csodálkoztam , mert nem igazán érdeklődik a pici babák iránt , de Zsofi szerintem elbűvölte. Este telefonáltam Anyukámnak és elkérte a telefont hogy beszélni szeretne Õ is , mivel kezdte " képzeld Mama volt nálunk Zsofi baba és olyan édesek voltak ",hát majd megzabáltam .

Kép Kép

Balim , Melissza , Mrege , Bepa , Erszényes
Nagyon édesek a gyerekek

Kép
Kép
Kép
kecsone

Lina,
el is felejtettem írni, hogy mégiscsak az 1-2-i hétvége a jó Nekünk, így ott leszünk a talin Kép

Kép

Kép
kobudo

Megegyszer kuldom, mert ugy latom nem ment el!

Koszonjuk a nevnapi koszonteseket. Majd rakok fel kepet.este jonnek a vendegek

Mrege,
Az enyemeket is megkapta tavaly az elso nap. Mi is Vichy-t hasznaltunk egesz nyaron, mint Nana.
Nekunk bevalt. Mi minden setalasokor bekentuk az arcukat es kellett is mert akkor meg igen feher boruek voltak. Telen pedig bepanthennel kentem a szel es hideg ellen.

Mi delelott voltunk bent a varosban Lilivel es kicsi Zsofival. Nagyon klassz az ido, ugyhogy mindenki sipirc kifele a bébikkel!

Lili,
Jo volt talalkozni.
mvirag

Valamit vacakol a server! Az elobb nem jelent meg az uzenetem, most latom, hogy megiscsak elment. BocsKép
mvirag

Lili,
még azt akartam neked írni, hogy a DM-ben van 4-9 kg-os úszópelus, Babylove, és 12 db csak 999 Ft.

Szerintetek miért van az, hogy Lili ha ébren van folyamatosan nyekeg, meg sír? Sírva is ébred. Mondjuk eléggé duzzad alul az ínye, lehet, hogy mégis csak jön a foga? Attól szoktak egész nap sírni a babócák?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska,
nekunk jo. de mi fel negyig alszunk altKép
Ugyhogy csak max 4 -kor erunk odaKép

Lili,
Akkor mi leszünk a késői látogatók, mert nekem is du 1-tol alszanak fel negyig ált.

Balim,
Annyira jo ez a foto Esztirol!! Kitartást a "fürdőépítéshez".

Mrege,
Beni mostanaban annyira "vizes" lett, hogy alig lehet kihúzni a fürdőkádból.

Eddig volt az idom. Hiv a... Panka

betegeknek jobbulást. Aki beszél beával adja át neki is.

Cukker,
Adri ugyes kislany, egyre ügyesebben fog aludni. Nekem az elso honapokban alig volt nyugalmam... idobe tellik, amig megszokjak a kinti létet.
mvirag

Linacska,
nekunk jo. de mi fel negyig alszunk altKép
Ugyhogy csak max 4 -kor erunk odaKép

Lili,
Akkor mi leszünk a késői látogatók, mert nekem is du 1-tol alszanak fel negyig ált.

Balim,
Annyira jo ez a foto Esztirol!! Kitartást a "fürdőépítéshez".

Mrege,
Beni mostanaban annyira "viz rajongó" lett, hogy alig lehet kihúzni a fürdőkádból esténként.

Eddig volt az idom. Hiv a... Panka

betegeknek jobbulást. Aki beszél beával adja át neki is.

Cukker,
Adri ugyes kislany, egyre ügyesebben fog aludni. Nekem az elso honapokban alig volt nyugalmam... idobe tellik, amig megszokjak a kinti létet.
mvirag

Hát már megint kétszer küldtem elKép Bocsi!
mvirag

Kecsóné, köszönjük. Kép Mi is jól éreztük magunkat! Örülök, h. Enikőnek ennyire tetszett Zsófi, akkor majd máskor is megyünk. Kép Tényleg én is akartam írni, h. voltunk Katáéknál. Csak Zsófi sírt, mikor írtam azt a pár sort, és délután megint sétáltunk. Kép Annyira jó kedvem van. Kép Kép Kép Végre! Kép

Nana kedvéért én is teszek egy képet Zsófiról. Kép

Kép

Kép
birolili

Gyönyörű idő volt ma is, csak szerintem jobban fújt a szél. Adrit úgy bebugyoláltam, hogy a teste elég meleg volt, amikor feljöttünk. Vettem neki tök édi sapit. Körbe karimás, és füllkötős.

Kecsóné, Lili
Jól sikerültek a babatalis fotók. Kép

Én is szívesen csatlakoznék a sétákhoz, de még nagyon kiszámíthatatlan az időbeosztásunk. Eddig ebéd után mentem 1 körül és 3-ig fél 4-ig vagyok lent. Valaki?

Lina

Nekem minden időpont jó a talira, csak a férjem is ráérjen, hogy elvihessen autóval. Nekem nincs jogsim. Eddig ok az időpont.
Adri délutánonként nyűgi. Amikor már eleget dajkáltam és tudom, h sem éhes, sem pelus gond nincs akkor hagyom ágyában elaludni. Kicsit még nyekereg, de aztán abbahagyja. Ha nehezen nyugszik meg, akkor előtte odaadom neki a cicit.
Gondolotok rátok holnap. Szegény kis Lili baba.

Mvirág

Mi volt neked az első hónapokban? Nem aludtak jól? Adri még a sétát nem nagyon kedveli. Vagyis menetközben alszik, de az öltözést útálja, meg magán a sapkát.

Balim

Ti merre laktok? Eszti már jól van? Mi lehetett a gond?

Holnap leszünk 6 hetesek. Ez jóó, mert letelt a pihenő idő, viszont nincs kedvem dokihoz menni és kiadni 7 ezret. Megpróbálom elkapni az ügyeleten.

Holnap Bea névnap lesz.

Kép

Kép
cukkermáz

Gyors bekukk!

Lina, szorítunk holnap és holnapután Lilinek!

Lili, bár nem engem kérdeztél, de sztem nem baj, ha még nem forog Zsófi, 6-8hónaposan szokás, ráér, és ez is csak az átlag....Kép
Képek szuperek!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
seriff

Lili,
Köszi! KépMég mindig gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Hali

Babócák nagyon aranyosak!

Lina,
remélem nem találnak semmit Lilinél!
Tali valószínű jó lesz nekünk, de Leona is 3-3.45 alszik, így csak utána tudunk menni.

Seriff, Cukker,
Kép

Lili,
lehet baj is, meg nem is. Látatlanban semmit nem lehet kijelenteni. DE! Nem kell minden babának egyformán fejlődnie! Mozgásfejlődésben is vannak eltérések, mint mindenben. Az egyik baba 3 hónaposan, a másik meg 6-7 hónaposan fordul meg. Átküldöm neked is a mozgásfejlődést (meg szoc. beszéd és kognitív), nézd át, hogy nagyjából a többi fejlődés rendben van-e.
Lehet gyakoroltatni egyébként pl. törölközőbe/re fekteted és lassan a törölközőt emelve fordítod át úgy, hogy közben ő is dolgozzon.
De a hintáztatás, nagylabdán gurítgatás is fejleszti a mozgást.

Most ennyi, mert mennem kell.

Jó éjt!

Kép
sygnum

sziasztok

gyönyörűek a babók Kép

lina
nagyon drukkolok nektek ügyessek legyetek Kép
nagyon sokat gonodlok rátok Képkajcsitól nefélj nálunk adri mintha megérezte volna egyszer sem kell éjjel aztán napközben meg elvolt akezmben nem is ehttek nem is ihattak 1 ig sajnáltam őket de kis hősők voltak persz eén sem ettem ittam hoyg nehoyg már tőlem lássák Kép

bepa
millió puszi a nagyfiúnak Kép sok boldogságot Kép

holnap megrendelm áki tortáját és első szál gyertyáját a kis tündérkémnak Kép
szegény csajokkivannak ma rengetegszer vettek vért nikinek csinálják cukor méréseket is uyghogy őt mégtöbbet surják szgény teljessne kivan
képzeljétek egy szobában vagyunk egy 15 hós kisfiúval egyedül van bent se egy sere ruhsja sem pelnkája én tetetm ma tisztába a saját pelusunkból mert már ugy be volt kakálva ugy sajnáltam egy darab játékja nincs semmije csak ül kiságyban és játszik az egy cumisüvegjével szörnyű látvány szedtem neki össze egy szatyor játékot majd reggel beviszem szegényke este csak teljessen egyedül elzs a korteremben Kép aniya sajálom egy pár polót is viszek be neki mert amiben ma volt... ugy elkeserít az ilyen játszanánk is vele de elég beteg és féltem a csjokat ...
megyek mert regel megint indulunk 6kor

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

A sógorom most beszélt egy ismerősével, aki a Heim Pálban dolgozik, kicsit megnyugtatott. A csajszi 4 évvel ezelőttig csinálta ezeket a vizsgálatokat pont. A 12-4-ig nincs kajcsira azt mondta, hogy tény, hogy kell 4 órás éhgyomri vér, de akkor még úgy volt, hogy mindegy mikor, ha 11-3-ig, akkor akkor, csak szólni kellett, hogy most kelt a baba, vegyék le a vért, utána kajcsi.
A gyomorszonda meg azért kell, mert ez egy komplex vizsgálat, ami a bölcsőhalál összes kockázati tényezőjét szűri, pl, hogy visszaáramlik-e álmában a gyomortartalom, amit esetleg benyelhet. Mondta, hogy készüljek fel, mert rémesen néz ki, de az ilyen pici babát még nem zavarja, a 7-8 hónaposok van, hogy már kihúzzák maguknak.

Roz,
én még csak 3 éves voltam, amikor egy vagy két éjszakát kórházban kellett lennem, mert eltörtem a lábomat (hogy miért kellett ottmaradni, azt a mai napig nem értem). Akkor még nem lehetett ugye ott a szülő. Lényeg, hogy én de. 10-kor szóltam, hogy pisilni kell, és közölték, hogy majd délután jön az anyukám. Erre 26 év után is emlékszem. Combig gipszben voltam, esélyem nem volt kimenni, aztán délután anyuék segítettek nem csak rajtam, hanem a többieken is.

Jaj, lenne egy nagy-nagy kérdésem/kérésem!!!
Valamelyőtöknek nincs véletlen hétvégére kölcsönbe egy olyan létrája, amivel 4-5 m magasra fel lehet jutni? Nekünk még nincs sajnos, de Kebatig szeretném eltüntetni a rumlit a nappaliból, most, hogy kiadtam a pesti lakást, mindent amit elhoztunk, egyenlőre csak leraktunk, mert a padlásra nem jutottunk még fel, létra híjánKép
Előre is köszi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
Nekünk van nagy létránk 3x7 fokos . Van tetőtartótok az auton?

Kép
Kép
Kép
kecsone

Kecsone,
tetőtartó nincs, csak jó nagy csomagtartó, oda nem fér be?
Vagy úgy szoktunk még nagyobb dolgokat hozni, hogy becsúsztatjuk a kalaptartón át, mert ilyen kombi szerű az autónk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

valaki tudja hogy lehet a bárányhimlőt elkapni?
G

KépKép
KépKép
bepa77

Lina,
gondolok Rátok, ne izgulj, nem lesz semmi gond. Én, amikor Esztit két hónaposan műtötték, mindig arra gondoltam, hogy gyorsan itt lesz a másnap és mehetünk haza.

Cukker,
Petőfiben lakunk, nem messze Seréktől és Sygéktől. Mamád hogy van? Az enyém is pont ennyi idős és ő is bent van már másfél hónapja, agyvérzés... Kép

Kecsoné, Lili,
nagyon szépek a babucik. És hogy egymáshoz öltöztek Kép.

Roz,
15 hós kisfiú... no comment. Mikor Marci 5 hós volt, akkor az oltás miatt bekerült a kórházba Kép. Hat nagyon pici baba volt a kórteremben és csak mi voltunk bent szülők. Szegény picurok csak sírtak és sírtak, a kutya sem foglalkozott velük. Én dugdostam vissza nekik a cumit. De hogy a szülők hol voltak egész nap, azt nem tudom...
balim

Bepa,
a bárányhimlő rendkivül virulens: cseppfertőzéssel terjed, és használati tárgyak is közvetíthetik. A lappangási idő - körülbelül 14-21 nap - után jelentkeznek az első kiütések. A beteg azonban már 1-2 nappal a jellegzetes foltok megjelenése előtt is fertőz. Ha valaki elkapta a betegséget, általában két hétig nem panaszkodik, amíg a vírusok a szervezetében szaporodnak. Bárányhimlős járványok kialakulása leginkább a téli és tavaszi hónapokra jellemző, lefolyási ideje 1-2 hét.
Ezt találtam róla, miért kérded? Valaki beteg lett a környezetetekben? Kérdezz nyugodtan, nálunk a fiúk már átestek rajta...
balim

Bepa,
nekem elég volt egy légtérben tartózkodnom a bárányhimlős tesómmal és elkaptam. Ezután pontosan (szinte órára) két héttel jönnek a pöttyök, ennyi a lappangási ideje.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

benedeken pöttyök vannak...és kép alapján hasonló...hólyagok...1,5 hete a dokinál a váróban bárányos gyerekek voltak..
Megyek ma megnézetem, az a tutiKép

Sok Boldog névnapot Bea!

KépKép
KépKép
bepa77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: