Sziasztok, Lányok!
Üdv az újaknak, ne maradjatok sokáig!
ANDY,
megkaptam az SMS-t, köszi, csak nincs egységem, igy nem tudtam válaszolni, várom a leveled!
Jó pár napja csak olvasó üzemmódban voltam-vagyok, meg szabin is voltam két napot. Múlt kedden viszont voltam a dokimnál, leirom, miket mondott.
Azzal kezdte, hogy õ ált. akkor szokott "baba nem jön össze" problémával foglalkozni, ha már min. egy éve próbálkozik az illetõ pár. Mondtam neki, hogy nekem már ez a hét hónap is sok, másrészt elmeséltem neki a várható elbocsátásomat, erre (mármint hogy ezért is "sürgõs" a baba) azért szerencsére pozitivan reagált. Elmondta a lehetõségeket, aztán megállapodtunk, hogy elsõ lépésként egy rutin kivizsgálást kezdünk (férjecske vizsgálata, nálam hormonszintek, teljes vérkép). De közben sajna júliusban szabin lesz, ezért - hogy ne teljen teljesen eseménytelenül a hónap - fölirt egy adag Clostit, a mensi (ha megjön, remélem nem) 3. napjától a 7. napig kell 2x1 szemet bevennem. Nem tudom, hogy máshol hogy van ez, a vizsgálataink eredménye amúgy egy hét alatt meglesz, csakhát doktor úr szabin lesz, igy majd csak júl. végén kapja meg az eredményeket. Ezek függvénye a további lépések. Ha a következõ mensi is megjön, akkor a 10. napon HSG, akkor kiderül, hogy mi a helyzet odabenn. Ha minden rendben, akkor a következõ ciklusban (ez már szeptember, innentõl kezdve elvileg bármikor megkaphatom az elbocsátó szép üzenetet, sajnos), megint Closti, aztán injekciók, kétnaponta hüvelyi UH, hogy figyelemmel kisérje a peteérést. Na, itt azt mondta, hogy ha megfelelõk a tüszõk, akkor tüszõrepesztõ szuri, és inszem. Erre én azt mondtam, hogy azért elõtte még egy-két alkalommal próbálkoznánk "természetes" úton

, és ha nem sikerül, akkor jöhet az inszem. De lehet, hogy ezt még meggondolom. Ja, és fölirt Gynevac injekciót (azt mondta, jók a tapasztalatai vele, amúgy én kérdeztem), az elsõt már meg is kaptam. Szóval most itt tartunk, és kb. két napig nagyon nyugodt is voltam, hogy végre elindultunk valamerre. Közben a hõm is elkezdett szépen felfelé araszolni, de tegnap és ma 36,9 volt, tehát úgy néz ki, ez a hónap sem sikerült (21. napom van). Kérdeztem tõle a "barnásozás"-t, azt mondta, hogy ha alacsony lenne a progi-szintem, akkor a mensi elõtt már hamarabb és meredekebben zuhanna a hõm (most ált. a mensi elõtt 1-2 nappal indul meg lefelé). 4 teljes és mostani folyamatban levõ görbémet mutattam neki, szerinte azok alapján vannak ovulációs ciklusaim. Most nagyon bizok a Clostiban, bár olvasom, hogy csak a 2-3. ciklusban kezd el használni. Lehet, hogy megbeszélem vele, hogy a HSG-s ciklusban is irja fel (ami azért remélem, hogy nem jön el, de sose lehet tudni). Azért összességében sokkal jobban érzem magam, végre elindultak a dolgok, elõbb-utóbb csak történik valami! Pl. egy babó
Bocsika, hogy hosszúra sikeredtem, de nagyon jó volt megosztani a dolgokat veletek. Lányok, akik szedtetek-szedtek Clostit, van valamilyen mellékhatása? Hogy mégis mire számitsak...
Na, eldugultam, sok puszi mindenkinek!
KnéRita