2006.03.20 08:28
ot Mindenkinek!! 
2006.03.20 14:20
És nem síránkozni....! Én az idén már 30 leszek....
Borzalom! Igaz, csak nov. végén! Addig mindenkinek 29-et mondok!
Az úgy volt, hogy te itt laktál tőlünk nem messze, a szomszéd faluban, én meg futva(!
) mentem el hozzátok, és megbeszéltük, hogy legközelebb ti jöttök!
2006.03.20 16:18
Nagyon boldog szülinapot!
Az álmoknak van vmi alapja, a szívem mélyén én egy ilyen nyugis helyre vágyom lakni Bp. helyett, nem is lenne rossz, ha csak így átszaladhatnánk egymáshoz!
2006.03.20 16:26
Édesek a gyerekek ( nekünk is ilyen a járókánk, persze már a múlté...)
2006.03.20 16:47
Már éppen ideje! (Végre valami jó is ér...)
Kaptak rá gyógyszert, meg antibigyót. (Aminek egyáltalán nem örülök, de mit tudok csinálni?)
2006.03.20 18:13
2006.03.20 21:21
Már most készülök a mászós-pakolós időre, már megkezdtem a lakás "akadálymentesítését", pl. virágokat, állóvázát elpakoltam, de bizti ér majd elég meglepetés, a már totyogó-rámoló kisbarátokon "edzem" magam.
Bálint egyébként már most imád pakolni,a konyhafiókok a kedvencei...
Gyerkőcöknek jobbulást!! Hú, most tényleg összejött Neked minden, de ne aggódj, gyerekek meggyógyulnak, a szakdoli is meglesz, csak vigyázz magadra és pihenj egy kicsit ha tudsz!
Igazad van, 30 évesen az ember lánya sokkal érettebb, hát még 60 évesen!
Szoncsi igazi egyéniség, lehet hogy a főzeléked szereti a legjobban, de tudja, hogy a babáknak jár a legjobb falat
Bálint sem rajong a zöldségekért, sokkal inkább a gyümölcsökért.2006.03.21 09:12
2006.03.21 10:01
2006.03.21 10:26
Virágaid nagyon szépek! Ez a vízben tükröződő nagyon különleges. Drukkolok a kontrollra!
Ott még mindig mínusz van? Brrrrr.... Itt legalább +10 fok van és már elpakoltam a téli hótaposó csizmákat és a nagykabátot is, remélem nem voltam túl optimista, mert holnap-holnaputánra esőt és hidegebb időt mondanak, de hátha... Mondani kéne ott a napocskának, hogy tekerje feljebb pár fokkal a hőszabályzóját
2006.03.21 10:39
Különben meg a páromnak van igaza, aki azt mondja, hogy a gyerek szanaszét hagyott játékai nem tartoznak a rendetlenséghez, a mosatlan edények viszont, amit nem pakolok be a mosogatógépbe, annál inkább.
2006.03.21 14:39
Egyik kezemben a Bazsi(13 kg)a másikban egy táska tele boltban vásárol cuccokkal+a babakocsi.Na látni kellett volna!!!Bár én még mindig rózsás látvány voltam,mert ugyanakkor érkezett a ház elé(amikor mi is a Bazsival)egy anyuka a hasonlo koru kislányával,természetesen babakocsi fullra pakolva,jöttek a nagyihoz.Nos,kislány kivesz babakocsibol,babakocsi pedig ugy ahogy volt fejre borult.Minden szerte szét a földön,mi ketten röhögtünk,a két gyerköc pedig bámulta értetlenül a két kinjában hahotázo anyukáját

Ha látta valaki....

Indulhatnánk az olimpián!!Tuti gyözelem
De elhiszem hogy örülsz,mindenki igy van ezzel,mert emberesednek a manoink!!
Hurrá Bálint,szurkolunk!!Aztán pedig Neked Zsuzsi!

2006.03.21 16:57
2006.03.22 10:50
A saját lelked rendbe tudod tenni, de másokét nem.De azért vannak még kedves rendes munkatársak szerintem, legalábbis én már dolgoztam ilyenekkel.Azért még nem kell feltétlenül feladnod a tanult hivatásod.Lehet, hogy később majd meggondolod magad, azonkívül ha más nem is, a gyerekek biztos számítanak rád.Gondolom egy pedagógusnak ez az egyik legfonosabb szempont.
Azért kiváncsi vagyok a történetre.De biztos érzékenyebb is vagy a kelleténél, mert nehéz lehet most a beteg manók miatt.Én is mindig le vagyok törve, ha a gyerek beteg. 2006.03.22 11:21
2006.03.22 13:48
Ez a kibeszélés-dolog szerintem nem munakahely- vagy szakmafüggő, mindenhol van, úgyhogy ne emészd magad miatta! Kinga és Dorka olyan szépen megfogalmazták a lényeget, hogy jobban már nem is lehet.
Cipekedős sztori nagyon tetszett, persze az, ahogy leírtad. Mostanság én is küzdök hasonló problémákkal, pl. én külön-külön viszem B-t és a babakocsit a lépcsősoron, a bkv-zás meg lehetetlennek tűnik, mert ott egyszerre kellene megemelni őket. No mindegy, majd csak lesz nemsokára kisebb (sport)kocsija B-nek és akkor talán könnyebb lesz.
Remélem ebből a jó időből Nektek is jut, mindenesetre gondolok Rátok itt a 15 fokban!
Gotti
Móni
mi újság? 2006.03.22 15:31

2006.03.22 18:14
/
)
(Pedig a férjem is megmondta már rég, hogy ez -a másik kibeszélése a háta mögött, de a szemébe jópofi; meg a másik nem csinál semmit és hasonló "kedveességek" mindenhol megvannak, ahol 2-nél többen dolgoznak.)

2006.03.22 22:10
2006.03.22 22:28
A teljes gyógyulás nagyon jó hír! Most már minden rendben lesz!!
Örülök, hogy gyerkőcök jól vannak ill. javulgatnak, és hogy Nálad is minden oké! Ez a nődoki tényleg rendes, ha ilyen.
Van orrszívónk, bár nem porszívóra szerelhető, de elektromos és nem olyan zajos. Bálint rettentően utálja az orrtisztítást, de nem kell sokat szívni, mert szinte semmi sem jön, csak akkor, ha kitüsszent egy kis váladékot. Egyébként ma kevesebbet tüsszögött, mint tegnap és remélem, nem csap be a képzeletem, hogy kicsit jobban van, majd kiderül azt hiszem. 2006.03.22 22:49
De azért olvasni mindig olvasok, csak már írni nincs erőm. Pláne ilyen későn ált ilyenkor van a "szabad" foglalkozásom
Úgy meg különösen fájdalmas emlékeim vannak, hogy vezetőként hogy éltem ezt meg ( többek között ez is az oka, hogy nem pályázom többet eme magasabb vezetői poszt elnyerésére. De a lányoknak igazuk van, sajnos mindenütt lehetséges ez. A párodnak meg főleg igaza van, megtűzve azzal, hogy ahol kettőnél több nő van .... ajajaj ( ez ránk itt a neten nem vonatkozik lányok
) Amúgy már éreztem a soraidból, hogy kezdessz azért belelendülni az ovis életbe
Tulképp most neked jó is hogy kevesebb a gyerek, mert azért így könnyebb az ismerkedés, csak az államvizsgáig kb. maradjon így ( bocsi a gyerekektől, nem kívánok senkinek betegséget, csak egy kis otthoni pihizést
)
Gyerekek túl vannak már a barihimlő nagyján ? Adriéknak is és Nektek is Zsuzsa jobbulást. 2006.03.22 22:53
2006.03.23 09:47
Nagyon köszi a babakocsi-tippet, nagyon tetszik!
Az az igazság, hogy nem merek "látatlanban" net-en venni kocsit, mert amikor a mostanit vettük, akkor nagyon jó volt és sokat segített, hogy meg tudtam fogni, ki tudtam próbálni, hogyan tudom kezelni, irányítani. Bevallom olyan apró dolgok döntöttek akkor, amit egy kép alapján én nem tudok eldönteni. És most még a Bálintot is bele szeretném próbálni vásárlás előtt. Tényleg nagyon jó ajánlatok vannak a neten, én is láttam párat. Most március végén megszűnik az egyik babaáruház, és a helyén egy olcsóbb outlet nyílik. Gondoltam megvárom és megnézem a kínálatukat, már csak azért is, mert vannak oda levásárolható pontjaink. Szóval már "nyitott szemmel" járok egy ideje, megnézek minden kocsit, benézünk pár üzletbe, aztán ha nagyon drága a "kiválasztott", akkor már tudni fogom, hogy mit keressek a neten. Mégegyszer köszi a tippet, ezt is ki fogom próbálni! 2006.03.23 11:24

2006.03.23 16:16
Amúgy majdnem rátapintottál a lényegre....
Tényleg sütkéreztem! persze nem 3 napon át, de tegnap egy új receptet próbáltam, ezt:
Az én billentyűzetemen alt Gr+ a V betűnél van a @ jel. 2006.03.24 12:29
2006.03.24 13:15
Képek nagyon jók és a gyerkőcök nagyon édesek! Gondolom a torta is az volt, mert hiper jól néz ki.
A cirtomos kalács nagyon nyamin néz ki! Kívül-belül citromos? Úgy értem az ízesítésen kívül még be is vontad vmivel vagy a tojástól csillog ilyen szépen?
Jó, hogy végre jó az idő és kint lehettek az udvaron, bizti Dani is élvezi!
Ti egy igazi világjáró család vagytok! Szüleitek hogy bírják, hogy lányaik ilyen messze vannak? 2006.03.24 16:48
Köszi a tippet így már sikerül a @!! 

2006.03.24 17:48
Már vagy 1000 éve nem sütöttem!
) 

) 2006.03.24 22:07
Nálam is igy van,valamikor reggel fél6-kor kel csak fel a Bazsi,valamikor pedig 2-3-4szer is éjjel...Változo,igy néha kipihentebb vagyok,néha nyügösebb.

Gyönyörü,és ismét nyálfakaszto a látvány,amit az oldalra dobtál nekünk!!!!Tök ügyes vagy!!! 
2006.03.25 10:04
2006.03.25 11:04
Tök jó, hogy jöttél végre! Persze tudom, hogy sok dolgod van, de akkor is jó hallani felőled is! Mi is igyekszünk kihasználni a jóidőt, van hogy 2x is megyünk egy nap sétálni, és lassan a kertben is akadnak tennivalók.
A kutyapiszkot ne is emlegesd, nálunk is van belőle bőven, öszzegyűlt a hó alatt. De nálunk a begyűjtése a férjem feladata
Úgy néz ki, tényleg megúsztuk a betegséget, már csak az orrszívás marad meg az orrspray pár napig, de ennél nagyobb bajunk ne legyen! Meg se merem kérdezni, de hogy állsz a szakdogával?
Gratula Szoncsika legújabb tudományához! Gondolom zene füleidnek, amikor így dumál, én is imádom hallgatni, amikor B. magyaráz, pedig egy nyikkot sem értek belőle. Örülök, hogy végre már Nálatok is elkezdődött a tavasz! Jó tudni, hogy fix program vagyunk
Gotti
Nektek is jó hétvégét és távpuszi! 2006.03.25 20:35
2006.03.26 10:41
Rémesen hangzik, hogy ott még mindig ennyi hó van! De legalább süt a nap! Itt most kicsit borult az ég, de 15 fok van és hónak már híre-hamva sincs. Bálintnak tetszett a hó, amikor esett, imádta nézni, aztán megengedtem neki, hogy egy kicsit megfogja. Nagyon édes Szoncsi, hogy már így beszél!!
A játékoknál mi is bevetettük ezt a félrerakós trükköt, nálunk is bevált. Vhol azt olvastam, hogy ha túl sok játéka van egyszerre, az egyáltalán nem jobb, mintha kevesebb, de néha megújulva. Játékról jut eszembe: tegnap nem tudtam ellenállni egy plüsslabdának, ami gyönyörű színes, guruláskor zenél, no és szerencsére olcsó volt. Bálintnak is nagyon tetszett, tegnap és ma is csak azzal játszott, puha, jól meg lehet markolni, szóval éppen nekivaló. Ja egyébként egy spriccelős játékot akartam venni neki a fürdőkádba, de nem találtam, csak egy kisebb vagyonért lehet kapni kész állatkertet, pl. "anyahajót" kisköjkökkel, volt ilyen kacsával, krokodillal, teknőssel..., de semmilyen egyszerű vízijáték nem volt. De legalább lesz mit nézni neki, úgyértem jó ürügy a bámészkodásra.
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de Bálint legfőbb kedvencei a nagyon egyszerű dolgok, mint pl. lufi, üres műanyagpalack, csörgő, műanyagtálka, kiskanál, felfújható liba, stb. Persze lehet, hogy ez később változni fog, de legalább lesz mit hozni a rokonoknak
Ditta
Köszi a méleket! Egyik jobb, mint a másik