A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi Kép
Még nem másztak be, de sztem csak idő kérdése... Kép

Kép
Kép
denizsa

Votiv,
Kép
és rád is jó hatással lesz egy kis séta!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ok, ha felebred, visszuk. Tenyleg bombaido lehet, mert ma mindharom nagynenikeje onkent ajanlkozott setapartnernek Kép

Es dokihoz mikor vigyem?
moose

JÉ, már mekkora Fanni!Kép
Denizsa!

Ti merre laktok? Mert Johiék elvileg hozzánk közel!
Tök jó járókátok van!
ildi76

Mi is voltunk ma dokinéninél, Bazsónak egy hete folydogál az orra, és két napja köhécsel. Nincs baja, de nem mertem megkockáztatni, hogy gyerekek közé vigyem. Írt fel gyógyszert. De azt mondta a dokinéni, hogy nyugodtan mehetünk tanácsadásra, úgyhogy Ancsi, ha nem esik az eső, mindenképpen menjünk!

Bálint és Fanni zabálni valóak!!! És micsoda méretbeli különbségek!!!Kép

Manóka! Hogy vagytok?

Beetrix! Lillusnak is gyors gyógyulást. Rövid a hajad??? Nagyon kíváncsi vagyok. Remélem a csütörtöki tücsökzenére helyrejöttök, és megsasolhatomKép

Akkor most cipőügyben kinek higgyek??? A dokinő ma azt mondta, hogy ha már feláll a ded, akkor kell neki bentre cipő a lábboltozat kialakulása miatt. Õ is a Salust javasolta. Én azt olvastam, hogy itthon elég a zokni is. Most akkor mi van????

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmo!

Én azt olvastam, hogy amíg nem muszáj nem jó a gyerek lábát cipőbe kényszeríteni, bár bentre, ha kell, pl. kőpadló van, akkor is szandált vesz inkább az ember!
Timinek pl viszont kell bentre is a szandál a lábára, mert lazák a szalagjai és nélküle bedől a bokája!
ildi76

Ildi Kép
Johiék kb 5-10 percnyi sétára laknak tőlünk, a mi utcánk keresztezi az övékét. Tomaj u. ismerős Neked? Járóka egyébként kölcsönben van nálunk, azt hiszem jó állapotban fogjuk visszaadni, mert alig használtuk, B. elég hamar kinőtte Kép Ti merre laktok? Egyszer átjöhetnétek hozzánk Ti is, mit szólsz?

Kép
Kép
denizsa

Lencsi még múlt héten kapta meg névnapján a Tádét.
Előbb jól el volt vele, de miután rázogatásra nem csörgött+semmi hangot nem adott ki magából, elhajította a francba. Kép Azóta én játszom vele Kép, biztos hamarosan újra kell neki. Kép

Kép
Kép

Denizsa!
hozzánk se laktok majd olyan messze, ha arra felé költözünk Kép

ancsipancsi

1 felmérés a gyerekek televíziózásáról
http://www.kreativ.hu/cikk.php?id=15624

votiv 8)
votiv

ez a Tádé nagyon rulez! ugye, Ancsi? Kép
lányod szépséges, és hihetetlen tempóban nő! Kép

Fanni és Bálint is tündériek!

votiv 8)
votiv

én is kedvet kaptam, itt 2 kép Istiről is Kép
KépKép

votiv 8)
votiv

Zuzmó: pedig egy hónappal idősebbek vagyunk. hehe

Den: köszi a vendéglátást.

Betegeknek jobbulást továbbra is.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

KÉpek nagyon jók!

Beet, én régen jártam infraszaunázni, abból is a fekvősbe. Egy-egy húzós nap után maga volt a megváltás.Kép

Réka ma megtapasztalta, hogy van nagyon lejtős vidék is. Barátnőmékhez felmentünk Budára (innen még a Vár is csak egy vakondtúrásnak látszik.Kép), szegény gyerek alig bírt megállni a lábán az első pár percben, amíg nem szokta meg a járást.Kép

Betegeknek jobbulást!
zanza

Ancsi Kép Lencsi gyönyörűséges Kép Tádé majd bizti felkelti az érdeklődését, hisz olyan helyes és még repülni is tud Kép Az nagyon rulez lenne, ha ide költöznétek Ti is! Kép Bálintnak egész háreme lenne Kép

Votiv Kép De jó, hogy kedvet kaptál, Isti olyan édes! Kép És már mennyi foga van! Õ is a lufi csomóját imádja szopogatni?

Zanza Kép Réka ügyes kislány! Hogy tetszett neki a hegyvidék?

Minden kisbetegnek bulást!

Kép
Kép
denizsa

Fanni-Bálint páros és Lencsi édes, Istit pedig tessék megtartani, amíg lányom verbálisan ki tudja fejezni magát vele kapcsolatban... Kép

Jucus
új kecója nagyon jóóó! És nagyon útba esik, jövet-menet! Kép És Panna-Eszter annyit smacizott ma, hogy az csak na! És Jucus majdnem profi DVDben is.. szegény Soma... Kép azóta sikerült?
neet
neet

Az iwiw-et én kérdeztem.

A Protexin-t nagyon tudom ajánlani, s a különbség nem csak az árban van!

Isti nagyon édes Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Neet!

DVD maradt angolon,SOma úgy is értetteKép

Almáspite nagyon finom vót,csak kevéskeKép.Estére nem is maradt már!Fene a bélpoklos belünkbe,mi?!

SOma kérdezte,hogy hogy hívják Eszti baba anyukáját?Mondom neki:Anita.
Erre S.:A bűbájós bajkeverő?Na,van egy filmkultúrája a dednek,mi?!
Aztán du.voltunk játszóterezni és nagyon jó idő volt!

És mindezt egyedülálló anayként nyomom még szerdáig.Nem irigyelem azokat akik tényleg egyedül vannak.Kép

Juc
20170114224602

sziasztok,
rakok fel en is par kepet nektek, mert marc 20 nem csak azert fontos datum, mert vegre itt a tavasz!!!Kép

egy eve reggel:
Kép

egy eve este:
Kép

ma:
Kép

csok mindenkinek, betegek gyogyuljanak, a tobbiek meg vigyazzanak magukraKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca, Boldogsagos elso szulinapot a kisfiadnak!!!
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

ReccaKép Isten éltessen benneteketKépKépKép

És én is kívánok mindenkinek jobbulást, tessék holnap is napra menni, mert aztán szerda-csütörtök randa esők jönnekKép

indianyo

Recca, miert nem vagy te fent a tablan???

Mas: bocsi, hogy napok ota ide sem tolom a kepem, most meg kerni igen. Szuksegem lenne egy iwiw meghivora, Zentai Dora neven megtalaltok. Nagggyon halas lennek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Recca!

Boldogságos 1 éves szülinapot Benkének!
De ez nem ér ám,ő iszonyú nagy hajelőnnyel indult.Pannámnakmég ma sincs akkora mint Benkének születésekor.Kép

Juc
20170114224602

Rec!
Nagyon boldog szülinapot Benkének!!
Kép

Kép
Kép
denizsa

Benkének nagyon boldog 1 éves szülinapot!

Den, tetszett neki, főleg a lejtő lefelé.Kép
zanza

Recca,
NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLINAPOT BENKÉNEK!!!!!!!!!!Kép

és ahogy Juc is mondta, ez a haj NEM ÉR!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca: Benkének boldog szülinapot.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Denizsa!

Mi Albert utcában lakunk! Majd megnézlek titeket a térképen! Tali jó ötlet, összehozzuk remélem!Kép

BENKÉNEK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Nagyon édi minden kép!Kép

Recca!

Akartam már kérdezni, hogy nálatok hogy megy a hajmosás? Mert Timinél az elejétől végéig hiszti van!Kép
ildi76

Ezt Reccának és az 1 éves nagyfiúnak Kép:

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Den!

Ez a Tomaj utca írtó hosszú ám! Legalább 3 megállónyi távolság!Kép Melyik részén laktok?

Johanna!

Mi is talizhatnánk majd! Jó régen tervezgetjük!
Most olyan talizós kedvem lett hirtelen!Kép
ildi76

Sziasztok!

Két teljes napot kihagytam a babanetből Kép, régen volt ilyen... sajnos mi is átestünk a hülye hányós-hasmenős víruson, amitől egész télen rettegtem...pedig azt hittem már megússzuk, de mégsem Kép
Petra péntek este hányt, meg ment a hasa, másnap tök gyenge volt, de vasárnapra jobban lett, engem szombat este ütött ki, nagyon szarul voltam, szegény Donin szombat éjszaka kezdődött jó sok hányással...sajnos neki a légútjaira is ráment, így köhög is, meg az orra is folyik, de ma már szerencsére jobban volt, és rendesen el is aludt este...
...szóval hulla vagyok, az elmúlt két éjszaka többet hurcolásztam Donit, mint aludtam Kép

Na panaszáradat vége, már egyébként is túl vagyunk a nehezén, és ugye always look on the bright side of life vagy mi Kép, szóval VÉGRE TAVASZ VAN Kép és nagyot sétáltunk ma Petrával, és sok emberrel találkoztunk, beszélgettünk, szóval ez nagyon-nagyon jóóóó volt Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek köszönöm az együttérzö szavakat, rengeteget jelent.

A vasárnapi Szülinapi partyt már nem tudtuk átszervezni, meg nem is akartam mert anyósom nagyon ritkán ér rá, így megvolt a lányok bulija majd teszek képet. Kaptak ilyen állatos kirakót, de épp megjegyeztem, hogy ezt tuti olyan találta ki akinek nem volt gyereke vagy eleve volt bejárónöje, mert tele van vele a lakás egy pillanat alatt.

Benkének Boldog 1. szülinapotKép

Gyerköcök gyönyörüek!!!

Ja és holnapra kinyílik az elsö hóvirágom a kertecskémbenKép hurrrrráKépKépKépKépKépKépKépKép

Pusza
Kókuszdió
kókuszdió

Benkét isten éltesse sokáig, egészségben, boldogságban! sok puszi KépKépKép

votiv 8)
votiv

Isti is normaflore-t kapott a rota után. Ada mondta, hogy mikor Lizivel jártak több szakorvosnál is, mindegyik a Normafl-t ajánlotta, mert a Protexinben hiába van több jótékony anyag, ezek simán "elégnek" a gyomorsavban, anélkül, hogy felszívódnának. míg a normaflore bacija ph-rezisztens.
így - bár kiadtam volna a pénzt a protexinre is - inkább ezt vettem.

votiv 8)
votiv

Benke,
boldog szülinapot. Kép

Juc,
ez a Soma nem semmi kiccsákó Kép Ha tudná, milyen bűbájosan keverem a ... na jó, a bajt. Végülis rímel rá. Kép
Amikor meg Jucuspapus hazaér, az olyan jóó lesz, hogy nagyon. Kép Én mostanában nem költözöm, az biztos. Hallod, ha ez ezzel jár... Kép
neet
neet

Szia Votiv,
majdnem egyszerre írunk, de én most kitanultam magam mára, vonz az ágy. Pusz. Kép
neet
neet

Benkét az Isten éltesse.

Kókusz!
szülinapi partiról fotókat várunk! Kép

Bogárka!
buljatok!

ancsipancsi

ja, és Votiv!
még hogy Lencsi nő! de Ezsvánka???? hiszen tegnap született!!! Kép

ancsipancsi

Bogárka, gyógyuljatok! Kép és minden kis és nagybeteg is Kép

Neet, megtartom!

ma mi is voltunk játszótéren, és Istit jól bedobálták homokkal. ezek a "falusi" gyerekek nagyon vadak...

Deni, Istinek már 16 foga van Kép mossuk is buzgón. olyan szép kis fogai vannak, szeretném, ha mindig ilyen maradna Kép és lufit mindenhol próbálja megharapni, de csak a csomónál bírja Kép

holnap torna?

votiv 8)
votiv

Bogárka, jobbulást nektek!

Votiv, csak nem jöttök holnap tornára?Kép
zanza

Bogárka,
gyorsan jobbuljatok, főleg a nagyfiú!!! Mert ugye Petra már jobban van?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszönjük, igyekszünk!!!
Bár tényleg már csak Doninak kell bulnia...de reméljük már sínen van a dolog, fél 8 óta nyikkanás nélkül alszik (jaj, csak el ne kiabáljam)

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt, gyors javulást betegeknek, sok finom sétát a friss illatos tavaszban és gyönyörű napot mindenkinekKép

Fél 6-kor már világos voltKép

indianyo

Ma hajnalban kismamitársam a Szent Imrébe menet kisleánynak adott életet a kocsibanKép Õ a tavasz első babájaKép

indianyo

Indi,
hát ez a baba akkor már nagyon akarta látni a szép napot! Kép Minden rendben velük, ugye?

Votiv,
na azért! Kép
neet
neet

Bogárka Kép
Hát nem volt könnyű hétvégéd... Bulást Nektek!

Ildi Kép
Mi a Tomaj u. Kondorosi vége közelében lakunk. Megnéztem az Albert utcát is, na aztán tényleg hosszú! Ti melyik részén laktok? Ha jól láttam a Kondorositól az Eteléig tart.
Szóval tényleg talizhatnánk, mert nekünk még nem is sikerült összefutnunk. Esetleg "csinálhatnánk" hármasban Johival! De most még nem tudok konkrét napot mondani, mert Bálintnak tegnap óta kicsit folyik az orra és néha tüsszög. Nem tudom, beteg lesz-e, mindenesetre ma elviszem dokibácsihoz, mit mond rá. Apa szerint semmi baja a gyereknek, de én már csak ilyen paraanya vagyok, nem szeretném, ha bmelyik babót megbetegítenénk, úgyhogy valszeg a szerdai talit is kihagyjuk nagy bánatomra.

Johi Kép
Remélem Fannikának nincs semmi baja?

Kép
Kép
denizsa

Jó reggelt!

ISTEN ÉLTESSE BENKÉT AZ ELSÕ SZÜLINAPJÁN!Kép

ISTEN ÉLTESSE A BENEDEKEKET!Kép

Indi:
milyen sokáig aludtál maKép
Kismamatársad nem semmi,Te azért ne vegyél példát tőleKép

Tegnap a férjemék cégénél is bébi bumm voltKép
De. az egyik kollegája 2. babája született,éjszaka meg a cégtulajdonos 1.babája.
Na ez utobbi nagyon izgi volt,mivel a férjem,mint"jobbkéz"szintén ott volt a Telkiben du.5-től hajnal 2-ig,így végig követtem az eseményeket.Teljesen izgalomba voltam,ráadásul császár lett a vége,mert 2 ujjnál megakadt a tágulás.Mint kiderült tarkófekvéses volt a kislány.
Olyan érdekes,hogy éppen csak megszületett,már is kivitték a családhoz magzatmásan,bebugyolálva.
Mikor hívott a férjem,még az Õ hangja is elcsuklott kicsit,ahogy mesélte,hogy az újdonsült apukának potyogtak a könnyei.Ez annyira megható!!!Kép

petergabi

Indi!

Kismamatársnak nem Emeséje lett véletlenül?

KombinálosJuc
20170114224602

Boldog névnapot minden Bencének és Benedeknek! Kép
neet
neet

SziasztokKép

JucKép Nem, Vas NatasaKép

NeetKép Jaja. Igazi kis kos gyerek, nem vacakolt sokat, jött, látott, győzöttKép

Az éjjel tényleg jó sok baba született, közben egy másik kismamiismerősömnél is érkezett egy MisubabaKép

GabiKép Nem tudom, öcsikém mit szólna hozzá, ha neki kéne levezetnie egy szüléstKép De nálunk ez nem lehetséges, a császárveszély miatt, úgyhogy sietünk majd ezerrelKép Mit csinál férjed a Telkiben?

indianyo

Sziasztok Csajszik!

Éljen a tavasz, éljenek az új pirinyó tavaszi babák, ÉLJEN BENKE és éljenek a Benedekek! Kép hiphiphurrrááááááááá!

Egyebekben mi élünk és virulunk, Vincsenzó kűzd a felső lapátokkal, már a balnak kint van a hegye, így keveset alszik és sokat kell babusgatni, dehát ennyi bajunk legyen! És mától már ő is többet van kint, mint volt benn. Kép

Betegeknek én is gyors bulást kívánok!

Megyünk ma tornázni, úgyhogy most megyek készülődni.

cupp,
fic
ficánka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: