A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mamacka,
ne keseredj el, bár bevallom valóban nagyon siralmas a helyzet. Finoman fogalmazva sem szép tőlük, hogy addig húzogatták előttetek a mézes madzagot, amíg azon gondolkodtatok, hogy menjetek-e vagy sem, és ha igen, akkor mikor, és hova... És főleg mennyiből... Egymilla anyósod kéthavi fizuja?? Mi a fenét csinál?
De látom a kiságy nagyon nagyon szép lesz! Kép Az a kép nagyon jó, amikor Apa teljes valójában rajt térdel az ágyon és vadul fúrja! Kép Aranyos! Kép És jól látom, hogy az ott egy szívecske minta lesz?
A pocakod is szép Kép, a repedés meg nincs is olyan nagy területen. Mikor kezdődött? Kb hányadik hét körül?

nadine81

Tünde: mivel folyamatosan cicin lógott, nem váltottam minden elengedés után mellet, csak 3 óránként aznap. És az egyiknél elfelejtettem ,hogy már letelt a 3 óra Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok

Cory,Csema
Köszi a választ.

Én azt vettem észre, hogy az egyik mellembe kevesebb a tej, ez éppen elég egy szoptatásra.
Mindig leürítem az egyiket utána, jön a másik cici.

Anita
Nincs segítségem ,mindent egyedül csinálok így akartam, de van időm főzni, takarítani, sőt ma már elmentem vásárolni.2órát voltam oda addig apa vigyázott rá, bár végig aludt így sok dolga nem volt. Lenne segítség, de nem akarom. Persze az elején majd megdöglöttem a fájdalomtól és a sok lépcsőzéstől, de Leviért mindent. Neked már elmúlt a hasad ,és mennyi idő alatt?

Ildi
Nagyon izgulok érted. Remélem minél hamarabb, látod a kiscsajt.

Eszti
Én is tegnap gondolkodtam, hogy már elég sok mindent megismerek Levi viselkedéséből, mozdulataiból. Nálam is csak úgy jön a pityergés, ahogy rá nézek a fiamra, és nem hiszem el, hogy itt van és a miénk ,és már egy család, vagyunk olyan jó. De nem is tudom leírni igazából.

Mamacka
Remélem minden simán el fog intéződni, és adnak pénzt anyósék. A hasad nagyon nagy, persze a bugyison nem látszik szokás szerint.

Elkezdtem írni a történetet valamikor csak kész lesz.

Babetta és Levi 1+6

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Mamacka: ne idegesíts magad!! Teljesen felesleges. Tudom, és átérzem milyen nehéz a helyzetetek, de hidd el kis idövel minden megoldódik. Neked most a legfontosabb, hogy nyugodt, és higgadt legyél! Nagyon jók a képek, és szép nagy a pocid is!
Ildi: szurkolok neked is, mint minden finiselönek!!!
Mi ma voltunk vizsgálatokon, reggel óta most értünk haza. 2centire vagyok nyitva, és fájdogálok is. Azt mondta megint a doki, hogy minden percben jöhet, de még mindíg húzhaton napokig is. Na mostmár nagyon kíváncsi vagyok meddig..Kép Kép Kép Ha alszok pár órát, mindíg Maszatkával álmodok, ahogy tartom a kezemben.... annyira jó érzés! Még ha fájásra is ébredek, jó a hangulatom..Kép Úgy érzem végre sikerült megnyugodnom, és nem rettegek a szüléstöl. Remélem ez így is marad..KépKép
Kellemes napot mindenkinek!

Petra, és Angéla (40+2)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!!!

Köszi a drukkokat, de semmi sem történtKép
Nst-n sem volt semmi, alig mozdult meg, fájásom sem volt, bezzeg éjjel kiakadt volna a gépKép
Pénteken megyek legközelebb, ha addig kihúzzuk együttKép

Petra, Era, nektek is megy a drukkKép

Eszti, tök jó, hogy mégiscsak jön a tejciKép, és hogy túl vagy a szülés utáni rosszkedvenKép
Babetta, Levente milyen kis édes pofiKép, és a 6 kiló ami rajtad van, abszolút nem is sokKép
Mamacka , szép nagy a pocid, és jó lesz a kiságy isKép
Anyós meg tehet egy szívességet, nem??????
Angi, neked se megy az aventtel, most olvasom.
Tehát nem csak én voltam hozzá bénaKép
Ezért vettem most meg a medela elecrtiketKép
Remélem az jó leszKép

Megint a szülőszobán voltam nst-n, de most nem nyögtek mellettemKép
Viszont teltház voltKép

Pusz
Ildi 38+2
vas

SZiasztok!

Ildi, és más finishelők, drukkolokKép Kívánok olyan könnyű és gyors szülést mindenkinek, mint az enyém volt. Egyébként írigyellek benneteketKép Na nem a várakozásért, azt ne msírom vissza, de magát a szülést átélném még egy párszor. Annyira szép volt!

Gyöngyi, remélem hamar rendeződik ez a sírás-dolog. Bencém is állandóan sírt az első 6 hétben, azóta se tudom hogy miért. Katicánál meg néha kívánom hogy sírjon, mert még a hangját nem hallottuk. Vagy alszik, vagy "nyikorog" ha éhes. De ennyi.

Mamacka! És nagyon szorítok értetek, hogy minden jól süljön el! Nálunk is anyósom ad pénzt lakásra, mi nyáron leszünk majd ebben a feszült helyzetben....

Borcsa, köszi, megpróbálom, hátha segít. Most is másfél órát cicztünk, mert mindig bealudt....és olyan nehéz felkölteni. KÉt cic között (1 óra szopi után) cumisüvegből adtam neki 30grammot (ennyi folyt ki a másik cicmból, amíg a jobból szoptattam...

Tegnap nagyon sokat sírtam, alig volt tejem, du csak 30 grammokat szopott a jány, és lefejni se igen volt mitKép Mára talán kicsit javult a helyzet, lehet hogy a tegnap du-i maratoni szopinak köszönhetően...

Egyébként én abszolút nem érzek semmilyen tejleadó reflexetKép Bencével se éreztem. ráteszem Katicát a cicre, egy ideig nyel, utána már csak szívja a semmitKép

Nagyon nagy dilemmában vagyok, hogy hogyan is lenne jó ha csinálnám. Mert a sárgaság miatt nem eszik eleget, ezért pótolnom kellene. De ha pótolok, akkor nincs elég ingernek kitéve a cicim, és nem lesz több tejem. Viszont azt se akarom hogy tovább essen a súlya. 3100-al jöttünk haza, és csütörtökön 3060 g volt csak. Szerintetek mit kéne csinálnom?

Néha totál el vagyok keseredve, hgoy nem fogok tudni sokáig szoptatni, és úgy érzem emiatt nem vagyok jó anyaKép De nagyon igyekszem!

Zsu és KAtica
1+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Van egy Maxi-Cosi hordozónk, ami ugye 0-13 kg jó. Ezután már lehet egy ilyet venni?

Cam
Rally
autósülés és ülésemelő

Kép

Erre ezt írják:
"Biztonsági gyermek autósülés és ülésemelő egyben
9-36 kg (1-2-3 kategória) használható
Autósülés 9-25 kg-os gyermeknek (1-2 kategória)
Integrált övvezető
Beépített oldalvédelem
Kényelmes és biztonságos kagyló kialakítás
Állítható háttámla
Levehető háttámla segítségével ülésemelővé alakítható 22-36 kg-os gyermek számára
A felnőtt biztonsági övvel használható
Súly: 3.64 kg
Levehető, 30 C-on mosható huzat
Magasság: 73 cm, szélesség: 46 cm
Magyar nyelvű használati útmutató
Jótállás és garancia
Hivatalos márkaszervíz"

Szerintetek?

nadine81

Nadine! Hordozó után mi is 9-36 kg-os ülést vettünk, de csak olyat szabad, aminek van saját öve is!! Egy 9 kg-os gyereket nem lehet az autó övével bekötni. Azt hiszem 15 kg-tól lehet.

A múltkor kérdezted a fülbevalót. Ez az amit belelőttek, nem tudom ez gyógy fülbevaló-e. A klinikán lőtték be a fülébe hétfőn du.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

MamackaKép nagyon szép lesz az ágyikó - az különösen tetszik, hogy párod készíti - tudod, a régieknél mindig az apa faragta a bölcsőtKép Én biztos vagyok benne, hogy jóra fordulnak a dolgok nálatok is, s ha nem anyóséktól, hát máshonnan, de meglesz a kisbaba otthonaKép Tudod: Ahová baba érkezik, oda fedelet is küld Õ KépA sógort pedig ne kerülgesd, a gyermekágy (6 hét) CSAK az anyáé és a babáé! Ebből ne engedj! - bocs a beledumálásért, de nem bírtam megállni...

indianyo

Nadine: én csak olyat vennék, ami dönthető is. Nekünk 0-18-as ülésünk volt a hordozó után. Az akár még fordítva is beköthető, ami Balunál jó volt, mert ő a hordozót fél évesen kinőtte vállban, de stabil ülésről akkor még szó sem volt.

cory
Budapest

Tünde: Most hallottam én a Gripe Waterről. Ezt lehet adni 2 hetesen már a babónak? Az Infacol nem segít neki, viszont a vállra dobós póz nálunk is menő, de csak ha sétával van kombinálva, leülni tilos Kép.
Lányok, ugye ha kicsit nagyobb lesz el fog tudni aludni magától is és nem kell majd a kezembe álomba ringatni és csak utána letenni az ágyikóba? Tiszta para vagyok.
Ma kitettem 10 percre a babakocsiba, hát előszőr üvöltött, majd elaludt a végén megint sírt benne.Remélem ha később sétára kerűl a sor nem fog már sírni a kocsiba. Az a baj a kocsival, hogy nem rugózik, így nem lehet rázni benne csak fel-alá tologatni.

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: persze, hogy el fog aludni nélküled is, vagy te láttál már olyan felnőttet, akit az anyukája ringat elalvás előtt? Kép
Gripe water 1 hótól adható.

cory
Budapest

Cory, igen, ezt akartam még írni, hogy nálunk is probléma ha elalszik a kocsiban, mindig előrebillen a feje. A hugom 17kg, és 99 cm, és most kezdi kinőni a Römer ülését, ami 9-20 kg-os. A fiam meg csak 12 kg, nekünk még jó sokáig jó a Römer. Szóval szerintem érdemesebb a 0-18, vagy a 9-20 kg-os ülésbe befektetni, 4 éves korig tuti lehet használni.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Babetta:Irigyellek a kitartásodér és az erődért. Sajnos nekem csak az anyósom segítségével mennek a dolgok. Még reggelizni se tudok annyira nyafis a kicsi, ilyenkor áthívom az anyóst, hogy vigyázzon a Lilire amíg én eszek és lezuhanyzok. Amikor meg éppen elalszik, én is lefekszem és próbálok felkészülni a délutáni és esti műsorra. Szóval nehéz, de remélem ha kicsit nagyobb lesz leköti majd a kiságy meg a játékok

Kép

Kép
pgyöngyi

A 0-18-ast Balu 3 évesen kinőtte, de az is jócskán odébb van a hordozótól.

Gyöngyi: nekem mindkét fiú ilyen volt. Az első 3 hónapot kézben töltötték, Zsomával ugyanígy csak sétálgatni lehetett. Ha leültem, azonnal érezte, és üvöltött. De pl Balunál, ha ment a babakocsi, akkor már béke volt, és aludt, és 3 hósan elmúlt ez az állandó sírás. Addig kitartás!
Nálunk a folyamatos szopi segített.

cory
Budapest

Zsu és Cory Kép
Köszönöm! Kép

És ilyen?

cam
Ciao Plus
biztonsági autósülés

Kép

Biztonsági autósülés
Mélyülés
0-18 kg (0-1 kategória)
Vastagon párnázott
15 pozícióba dönthető háttámla
Biztonsági öv
Minden huzat levehető és 30 C-on mosható
ECE R 44/03 EU szabványnak megfelel
Súly: 5.1 kg
Magasság: 63 cm, hosszúság: 57 cm, szélesség: 43 cm
Magyar nyelvű használati útmutató
Jótállás és garancia
Hivatalos márkaszervíz

nadine81

Gyöngyi
Hát tényleg hálát adhatok most evet, és már alszik is. Amikor fent van, nézelődik néha nyekken egyet és ennyi. Nagyon sajnálom, hogy ilyen hasfájosak vagytok, ha a te helyedben lennék, nem hiszem hogy többet, tudnék csinálni mint te.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nadine: ez tökéletes Kép

cory
Budapest

Nadine: a hordozó utáni ülés mindenképp olyan, ami dönthető és saját öve van, azután (kb. 4 éves kortól) lehet olyat, amit írtál.
Nekünk Dorinának Maxi-cosi Priori XP ülésünk van, nagyon tudom ajánlani, praktikus és kényelmes!

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nadine: azért figyelj arra, hogy ne gagyi ülést vegyetek, mert a gyerek biztonsága a legfontosabb!! Aminek jó a törésteszje: Römer, Maxi-cosi

Gyöngyi: fel a fejjel, tuti, hogy elmúlik ez az időszak. Patrícia fél éves koráig ordított a kiságyban, a babakocsiban, még kézben is. Utána mintha kicserélték volna, azóta sincs egy hangja semKép
Dorina 1 éves koráig volt sírós, de a nagy sírások azért 4 hónapos korára elmúltak. Úgy, mint Coryéknál csak cicin volt csendben.
Bettina határozottan jó kislány hozzájuk képestKép
Lehet, hogy a negyedik lenne a legcsendesebb, de azt nem próbáljuk kiKép

Szóval figyeld meg mi válik be és azt csináld! Nem baj, ha most csak kézben vagy cicin érzi jól magát!!! Gondolj arra, hogy szüksége van rád és azért sír, ez a babakorszak úgyis rövid ideig tart!!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Köszönöm lányok!
Aranyosak vagytok! Kép
Valahogy majd csak lesz! Kép

Apa elkészült az ágyikóval!
Kép
Kép

Viko
Mindenáron apa akarta elkészíteni a kiságyat! Jó kis masszív lett! Az unokák is hasznát veszik majd! Kép

Tünde
Kiszolgálni biztos nem fogom, szerintem nem is lesz rá erőm... de épp elég teher, hogy itt lesz(ahogy én elképzelem a gyermekágy alatt az embernek még beszélgetni sincs kedve, legszívesebben elbújdokolna a világ végére)... olyan buta a lakás elosztása, hogy nemigen lehet elkülönülni.... Kép
Ráadásul a mi emeleti, most éppen munkaszobaként működő helyiségünkben lesz elszállásolva... még ott is valami emberi környezetet kell neki teremteni...

Nadine
Ha nem is egy milla, de olyan 800 körül... a nyugdíjával együtt.

...kisvulkán... Kép
Kép

Ma nagyon nyilalgatott a pocim és Áron most is nagy erőkkel gyűri magát... apa meg holnap elutazik két napra... nem tudom, hogy bírom ki... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

A büszke bátty:
Kép

cory
Budapest

MamackaKép a rácsozás jó pepecs munka lehetett.. nagyon klassz kis ágyikó lett, ebben aztán tényleg jó helye lesz a királyfinakKép Csak ügyesen és pozitívan, minden rendbe jön, meglátodKép

indianyo

Mesi: nálunk bevált,amúgy sem szeretem az orrcseppeket, mert tönkretehetik a nyálkahártyát, ez meg semmi bajt nem okoz!

Cory: édes ez a gyerek!!Kép Meg persze a baba is!!KépKép Ilyenkor érzi az ember, hogy érdemes élniKép

Mamacka: szép lett a kiságy és tényleg nagyon jó, hogy APA csinálta!Kép

Bettina most aludt el 5 óra óta.
Gyöngyi: úgyhogy kitartás! Hidd el, nagyon sok baba nyugtalan ebben az időszakban, ha sokszor van cicin az sem segít??

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Lányok!

Mamacka!
Hát tényleg nem semmik az anyósodék. Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, hogy a kedves vendéget amennyire lehet kerüld el, mert a legfontosabb akkor és most is a Te kényelmed (és persze a babáé). Én az anyukámat is lebeszéltem, hogy nehogy feljöjjön hozzánk. 27 négyzetméteren nem tudnám még őt is elhelyezni.
A kiságy nagyon szép lett!

Vikó!
Én csak darabkákat láttam a megasztárból, de az tuti, hogy az a lány, aki a földön ülve énekelt, az jobban csinálta, mint a Pély Barna! A többieket, amikor elkezdtek beleszínészkedni, akkor elkapcsoltam.

Sajnos a többi témához nem nagyon tudok hozzászólni tapasztalat híján, de az tuti, hogy a La Leche Liga honlapján le van rajzolva az a C fogás!

Mi egyébként elvagyunk, mint a befőtt, a pocim alja szokott néha fájogatni, mintha vákumos lenne, de biztos csak a baba mocorog. És a párom egyre idegesebb. Szerintetek a szülőszobán adnak neki nyugtatót, ha kérem?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó reggelt
Köszi lányok a nyugtatást jól esett.
Éjjel nem sokat aludtunk, most is kézben van. Lekopogom kb. 20 percig el volt a kiságyban és nézelődött.
Tünde: úgy néz ki, hogy a cici bejön, csak azt olvastam valahol, hogy a rendszertelen szopi is okozhat hasfájást és ezért félek rátenni idő előtt. Egyébként a heti gyarapodásunk 290g. Ha jól emlékszem volt neked édesköménytea recepted, leírnád mégegyszer, kipróbálnám. Ja működik a "megy a gőzös" is Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

<font color="aa00aa">MesiKépPuskás Péter egy kedves, izgalmas fiú, csak hát nem tud énekelni Kép
Így aztán kizárólag a színpadi teljesítménye értékelhető, de most az nem volt neki, mert olyan dalt választott, amibent nem volt lehetőség színészi teljesítményre. De hát a kiscsajok az ilyen fiúcskákat szeretik, úgyhogy még egy darabig élvezhetjük ezt a fajta előadásmódot szerintem. Kontor Tamás egyébként nem volt hamis, sőt, nagyon is jó volt - testhezálló dalt választott. De hát ő profi, nem csoda.

És küldesz egy képet valamikor Hannababádról? Kép

LiviKép Magdi tényleg nagyon szépen énekelt. Mint mindigKép

CoryKép nagyon jó a kép, csináltok egy olyat, ahol mindhérman rajta vannak? Annyira klasszul egyformákKép </font>

indianyo

Lányos anyucik: Ha a kislányotok úgy összekakilja magát, hogy még a nunci is olyan lesz, akkor azt, hogy tisztítjátok meg? Zuhany alá még nem merem betenni, mert egyedűl elég bénán fogom még a kicsit amikor fürdetek, de nagyon benyúlni se merek a kisajkak közé és állítólag nem is szabad, de akkor mit csináljak?

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi: nekem azt mondták a kórházban, hogy tartsam csap alá ilyelnkor, és a víz pont annyit visz ki onnan, amennyit kell, de egyelőre még nem ért utol a probléma.
A pocakfájást úgy tudod elkerülni a sok szopi mellett, hogy nem váltasz minden alkalommal mellet, hanem csak mondjuk 3 óránként.

Megasztár: nekem ez a széria valahogy nem jön be Kép Az első két döntőt láttam, a harmadiknál kórházban volt, a mostanit már nem is kezdtem el nézni.

cory

cory
Budapest

Cory és Tünde Kép
Köszönöm! Kép

Cory,
nagyon jó a kép a tesóval, és igaza van Vikónak, érdekes lenne egy közös hármas! Kép

Tünde,
a Cam milyennek számít? Gagyi?

Mamacka,
nagyon szép lett az ágy!! Kép
És helyes a kis vulkán! Kép Húú, majd amikor kitör! Kép Nekem még csak árkom van...

Nadine és Dorka 35+4 Kép

nadine81

MesiKép észre se vettem, kösziKép Összekevertem a színész-színigazgató Puskás Tamással, ajjajKép

indianyo

<font color="119911"> Mesi,
az orrcseppet 2* használtuk, ez is valami speckó, ami nem teszi tönkre a nyálkahártyát. A 6 hetes hullám: ilyenkor nőnek egy nagyot és több kaja kell nekik.
Gyöngyi: én vizes ruhával szoktam kitörölni.

Én most megint parázok, mert a lányomnak totál hasmenése van. A színe az oké, de szerintem ez így nem túl jó. Eszik rendesen, most 90-et lemértem és nyugodt is és nem lázas. Szóval nem tudom, hogy van e baj vagy nincs.

Tegnap elmentünk csavarogni. Persze apa és lánya az autóban maradt. Voltunk a Soroksári Mega Toysban illetev most már Baby Outlet a neve és vettem játszószőnyeget. Nagyon klassz és nem volt drága, mert ez is leértékelt. Nagyon sok minden van jó árban. Lidinek bejön a szőnyeg, tegnap jókat dumcsizott a katicával, ami arról lóg. Kép

Tünde,
jó sokat van fent Bettina is. Azért klassz, hogy volt egy jó ebédetek! Babatali nagyon jó ötlet! Esetleg lehetne 1* állatkerti séta is.
Eszti,
szerintem jó, hogy leírtad hogy min mentél keresztül. Örülök, hogy túl vagy rajta. Azt hiszem ehhez kellett egy nagyon klassz társ is, aki meghallgatott. Kép Bence?
Babetta,
olyan jó, hogy minden jól megy! Édi a fiad!
Cory,
nagyon büszke a hugira a fiad! Nagyon helyesek!

Még mindig szorítok a finiselőknek az utolsó napokra!!!! Katicuska?

Puszi. Bocsi, akinek nem írtam, de mennem kell. Kép</font>
angi79

Sziasztok,

gyönyörű idő van kint, remélem sétáltok!

Gyöngyi, egyébként nyugodtan fogd meg a minit, és tedd csap alá, csak stabilan kell tartani egy kézzel. Nekem Bence a múltkor nyakig szarta magát (bocs) Kép, úgyhogy mi is mentünk a kádba a csap alá. Viszont prímán lemostam, azt kenegethettem volna törlővel. Kép Kép

Mesi, képzeld, nálunk tegnap volt mázsálás, és Bencus is 1200-at hízott egy hónap alatt. Tegnap 4250 volt. Alig hittem a szememnek. Még ha leveszünk belőle 200-at (esetleges kaki, kaja az előzőhöz képest), akkor is nagyon jók vagyunk. De egyébként szerintem simán hízhat ennyit. Kép

Puszi

Eszti
Vendég

Gyöngyi: én Lucát csap alá dugtam - egyik kézzel fogtam a hóna alatt, a fejecskéjét megtámasztotta az alkarom, másikkal meg a popóját fogtam, és úgy tartottam be a csap alá. nem mondom, hogy nem járt egy-két plusz átöltözéssel eleinte Kép.
C-fogás:
Kép
Ezt már a múltkor is mellé akartam tenni.

Mamacka! Nagyon szép a kiságy! Kép
Anyósék Kép

Cory! KépKépKép

Tegnapi mérlegelés szerint az ifiúr 4800 g.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok Mamik!

Itt vagyok én is, de csak olvasóban. Már annyira a babázásról van szó, hogy nem tudok hozzászólni, és csak csendben irigykedek és várom a nagy találkozást. Kép

Vas Ildi! Drukkolok! Én elkezdtem programozni a most hétvégét, talán akkor kevesebben lesznek a szülőszobán. Nekem is vannak már rendesen fájásaim, eddig a legtöbb a 3x10 perces volt, de valahogy érzem, hogy kihúzzuk hétvégéig. Ma még mennem kell dokihoz, ahol megint megvizsgál manuálisan, no ettől hátha holnapra lesz valami. Kép

Mamacka! Kitartás neked! Próbálj meg nem törődni most mással, mert a Áron baba biztos érzi rajtad a feszültséget. Nyilván nehéz... hihetetlen milyen emberek vannak. Fáj a szívem érted. Kép

Csajok! Felmerült bennem egy kérdés! AMikor az ember bevonul szülni, akkor megvizsgálja valaki a baba fekvését? Honnan lehet tudni, hogy fejvégű-e a baba? Nekem megint nagyon másképp rugdos, izgulok, hogy nem-e fordult megint fenékre. Kép
Nekem annyira kitölti a pocakom a baba, hogy a doki múltkor nem nagyon tudta kézzel megállapítani. Már 3,3 kg körül van Pötyi, a dokim is meglepődött. A hasam körtérfogata viszont nem nőtt 3 hete, és nem is nagyon híztam, megálltam a 11 kg-nál, ezért nem értem hova nő szegénykém.

Nos? Honnan tudják, hogy nem-e faros, amikor beindul a szülés?

Puszi:

Barti
38+0

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font color="119911"> Mesi,
nincs neve, mert ez úgy keverték neki a gyógyszertárban.
De ajánlotta még a dokinő a tengerivizes orrcseppet is pl. STÉRIMAR. Ezen rajta van, hogy csecsemőknek is adható 15 napos kortól.</font>
angi79

Barti, ha bemész, az lesz az első, hogy megvizsgálnak! Nyugi, tudni fogják, hogy milyen fekvésű éppen akkor! Kép

Azért jöhetnél ám gyakrabban, mert attól, hogy már sok a kisbaba, még sok a pocakos is!

És engem érdekel a pocakos gond és öröm is!!! Kép
Vendég

Eszti! De hogy vizsgálnak meg? Ezt meg lehet állapítani kézzel is, nem csak UH-n?

Jövök én, de már annyira tűkön ülök, hogy nincs türelmem semmihez. Csak ténfergek a lakásban. Kép

Összefolynak a nappalok és éjszakák, mert én akkor alszok, amikor csak csend lesz odabent és a csajszi is elszunnyad. Éjszakánként nem annyira sikerül hajnali 3 előtt elaludnunk, ilyenkor ténfergek, mert ha fekszem és ha ülök akkor is rugdos. Kép

Azt hallottam szülés beindulása előtt elcsendesednek, ez igaz?

Tényleg hányan vagyunk még pocakosok?

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: Liza még a vajúdás alatt is rúgkapált fájások közt Kép A tábla szerint még 20-an vagytok pocakosok, de 11-en már betöltöttétek a 37. hetet. Úgyhogy hajrá Kép
cory

cory
Budapest

Eszti:Megpróbáltad a mellszívót ahogy tegnap írtam? Sikerült végűl fejni vele?

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok:
Mostanában nem tudok ideülni, úgy elrohan a nap. Most a lányom az erkélyen napozik, már 3 órája, gondoltam míg felébred benézek egy kicsit.

Ja, most mi az elalvással bajlódunk Kép Üvölt mint a sakál, és cuppog, de nem eszik, és semmi nem jó neki. Tegnap mérgemben benyomtam a szájába egy cumit, és 2 perc alatt elaludt. De erre meg nem akarom rászoktatni.

Avent isis:
Szerintem nem kelt elég nagy vákumot, ezért nem lehet vele érdemeben fejni. Mikor még az anyatejgyjtőknek fejtem tőlük kaptam egyet, de nekem is jóval kevesebb jött le vele, mint a saját chicco-mal. A csillag szelep minden nagyobb vákumnál kijött a helyéről, így folyton szerelhettem szét, meg össze. Ja és 3 nap után el is tört, mert nem bírta a hosszú (esetenként 30-50 mp-es) vákumot, és a nyomókart alátámasztó pöcök eltört.

Nekem ennyi a tapasztalatom vele.

Titati
titati

Sziasztok

Lányok menjetek szülni front van ,szétmegy a fejjem. Remélem ma már lesz babánk.

Cory
Még mindig édesek a gyerekek.
Holnap lesz az első sétánk.

Bartika
Amikor megvizsgálnak érzik a fejét, így egyből kiderül, hogy fekszik. Engem annyiszor vizsgáltak a végén ,és akkor se akart kibújni Levente. De hátha nálad beindul, majd drukkolok.
Nekem is az utolsó percig ugrándozott Levi, szerintem azért ilyen jó gyerek ,mert most piheni ki a bent töltött ugri-bugrit.

Most volt itt a védőnőm vagy 2 órát,ő is elvolt ájulva milyen jó gyerek. Holnap megyünk méredzkedni.

Most megyek főzni, majd még jövök.

Babetta és Levi 2hetes

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

titati

titati

Titati!! Kép

Nagyon jók a képek, Kincső nagyon édes pofa! Kép

nadine81

SziasztokKép
MesiKép
Nekem Szófi 7x eszik, s most pl (a jó levegő hatása?Kép)160gr-ot szopizott. Õ 3 hét alatt 1kg-ot hízott, s én is ezt kérdezem mindenkitől nem sok-e
de mindenki megnyugtatott, hogy nem, s a gyermekeink különben sem olvassák a tankönyveketKép
Szóval szerintem Te se izgulj.
Nálatok is tele van mindíg a pelus?
Ha nem lent ereszt a lányzó, fennt köpködi ki a maradékot csuklások közepette, így min napi 2x ruhaváltás tuti! Kép Kép Ma már túl vagyunk rajta.
MamackaKép
sodaszép kiságyat csinált apa a picikéteknek!
Anyós, após Kép
De amennyire lehetséges, próbálj csak magatokra koncentrálni! Tudom nem könnyű!
CoryKép
Nagyon szépek a gyermekeid!
A nagyfiad nagyon ügyesen fogja a hugit!

KépKép
csema

TitatiKép
Mekkora szemekkel néz a nagyvilágba Kincső!
Nagyon édes!

KépKép
csema

A mai levegőzés, napozás eredménye: a homlokát figyeljétek Kép 3 db kép...
https://www.babanet.hu:81/album/main.php?album=8572&page=3&image=204765
titati

Sziasztok kismamik!

Most jöttünk meg a védőnénitől!
A mi védőnénink egy igazi kakukktojás... nagyon aranyos... egy kicsit félve álltam a mérlegre, hogy biztos sok lesz... +15 kilónál tartunk... azt mondta, hogy ez nagyon jó és megdícsért, hogy milyen ügyes vagyok, különösen, hogy szinte végig otthon voltam! Kép
A pocimat is megdícsérte, hogy milyen szép az egész csupa gyerek! Kép
Olyan aranyos hiányozni fog ha elköltözünk, kevés ilyen normális védőnőről hallani.
Legközelebb babástól találkozunk... azt mondta, hogy most már bármikor jöhet... apa ma éjjel nem lesz itthon meg azért még amúgy sem ártana ha bennt maradna! ...de azért jó érzés, hogy már nem lenne koraszülött!

A kiságy és férj köszöni a bókokat!
Én is nagyon büszke vagyok férjuramra... Õ egy drága kincs nagyon szeretem és nagyon hiányzik! Kép

Ma napoztatattam pocóbabát! Kép Olyan meleg volt kinnt, hogy csak na! Kisvulkán lebarnult! :lol:

Barti
Nagyon szép a pocakod! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Titati
Kincső baba gyönyörű! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka