SZiasztok!
Ildi, és más finishelők, drukkolok

Kívánok olyan könnyű és gyors szülést mindenkinek, mint az enyém volt. Egyébként írigyellek benneteket

Na nem a várakozásért, azt ne msírom vissza, de magát a szülést átélném még egy párszor. Annyira szép volt!
Gyöngyi, remélem hamar rendeződik ez a sírás-dolog. Bencém is állandóan sírt az első 6 hétben, azóta se tudom hogy miért. Katicánál meg néha kívánom hogy sírjon, mert még a hangját nem hallottuk. Vagy alszik, vagy "nyikorog" ha éhes. De ennyi.
Mamacka! És nagyon szorítok értetek, hogy minden jól süljön el! Nálunk is anyósom ad pénzt lakásra, mi nyáron leszünk majd ebben a feszült helyzetben....
Borcsa, köszi, megpróbálom, hátha segít. Most is másfél órát cicztünk, mert mindig bealudt....és olyan nehéz felkölteni. KÉt cic között (1 óra szopi után) cumisüvegből adtam neki 30grammot (ennyi folyt ki a másik cicmból, amíg a jobból szoptattam...
Tegnap nagyon sokat sírtam, alig volt tejem, du csak 30 grammokat szopott a jány, és lefejni se igen volt mit

Mára talán kicsit javult a helyzet, lehet hogy a tegnap du-i maratoni szopinak köszönhetően...
Egyébként én abszolút nem érzek semmilyen tejleadó reflexet

Bencével se éreztem. ráteszem Katicát a cicre, egy ideig nyel, utána már csak szívja a semmit
Nagyon nagy dilemmában vagyok, hogy hogyan is lenne jó ha csinálnám. Mert a sárgaság miatt nem eszik eleget, ezért pótolnom kellene. De ha pótolok, akkor nincs elég ingernek kitéve a cicim, és nem lesz több tejem. Viszont azt se akarom hogy tovább essen a súlya. 3100-al jöttünk haza, és csütörtökön 3060 g volt csak. Szerintetek mit kéne csinálnom?
Néha totál el vagyok keseredve, hgoy nem fogok tudni sokáig szoptatni, és úgy érzem emiatt nem vagyok jó anya

De nagyon igyekszem!
Zsu és KAtica
1+3