A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Manóka: nekünk is jó magas volt a láz. Kb. hasonló. és semmivel sem ment le.... jaja mennem kőőőőőőő.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Manóka,
mi is drukkolunk nagyon Emmának!!! Meg nektek is küldünk egy kis +++++ energiát, nem lehet egyszerű!!!!! KITARTÁS!!!!

Nincs vkinek kedve egyszer a kinőtt ruhákat eladni egy ilyen bababörzén??? Nekünk annyi van, és kell a hely...Kép úúúúúúúúúúúúgy eladnám!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

DE!

Bíborka miért nem esett még ki?

Juc
20170114224602

Juc,
akkor ezt majd dumájjuk meg!!!Kép te tudod mikor lesz olyan, amire már mi is tudnánk helyet foglalni???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manoka,
pici Emmának mind drukkolunk! Itasd-itasd-itasd! Lázasan az biztos jól esik. Én ilyenkor nem törődöm semmilyen "óvintézkedéssel", ha a jaffaszörp esik neki jól, akkor jaffaszörp... csak igyon, cicizzen sokat!

Pipocs,
de jó, h újra itt! Fiad édes nagyon! Kép

Juc,
Bíborka, végre tudom, kiről van szó! Kép Épp most láttam, csodaszép szoknyában... már csak emiatt is kiejtetném. Kép
2 kiló alma a konyhában várja a lepucértalanítást. Kép

Indi,
ez a notice elég durva. És ha nekem sötét a fejem, és rohanok, hogy elérjem a metrót?? Azért be kell hogy lássam, akármennyire csípem az angolokat, sőt, némely kajájukat is, (!!!Kép) egy kissé tudnak túlozni....
neet
neet

Ja, és ki mondja, hogy nem lehet jó egy babának egy zsúfolt ágyban? Kép
Kép
neet
neet

Ma elveszítettük a pót Dédipapánkat, Lajos dédit Kép 95 éves volt zseniális rejtvény guru. Hosszú, boldog élete volt.Mindig csodáltam a frisseségét mind szellemileg, mind fizikailag. Épp a lányok szülinapján jegyeztem meg, hogy majd' egy évszázad van köztük és ez olyan varázslatos volt.

SzomorúKókusz
kókuszdió

Zsan!

Még nem de kiderítem.HOl legyen?Ilyen kisebbre gondolok nem a nagyobbakra.Te?
Ma voltál valamelyiken?

Neet!

Ne csigázz!Almázz!Kép

Juc
20170114224602

Kókusz,
részvétem.

Nekem pedig az jutott az eszembe, hogy a nagymamám még nem került fel a NETre, ezért most megemlítem, hogy éppen ma 78 éves, és még biciklizik és nyaranta nagyokat úszik a Balatonban. Kép

Juc,
holnap. Egyébként félő, h nem maradna.. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Egy kis bekukk. Remélem jól vagytok! Kép

Az én kisördögöm mostanában mindig reggel 6-kor kel, amit én elég nehezen viselek. Télen olyan jól tudott aludni fél 8, 8-ig, most miért nem?

Nem tudtam visszaolvasni, vagyis úgy döntöttem inkább írok, amíg Bendi eljátszik magában, vagyis inkább szétpakolja a konyhát, aztán madj utána olvasgatok, mert mindig az van, hogy mire elolvasok pár oldalt, addigra megunja a játékát Bendi és idejön és engem nyúz és akkor már nem tudok írni. Úgyhogy inkább most írok előbb, amíg lehet.

Szóval mi jól vagyunk, mindjárt egy évesek leszünk Kép, 14 kg a súlyunk, anya meg megszakad...még mindig szopizunk, szerintem sosem fogjuk abbahagyni...

Tényleg, akik még szoptatnak? Ti mennyi ideig fogtok szoptatni, amíg a ded magától abba nem hagyja? És ha az 5 éves korában van??

Aztán szerintem Bendi tejérzékeny, van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

És még azt is akartam írni, hogy már én is nagyon várom a tavaszt, főleg azt, hogy kinyisson a Bogárka park Kép, mert már nagyon jó lenne talizni.

Meg járok jogsitanfolyamra is, meg már írtam egy zh-t is az egyetemem, meg a férjemmel járunk squash-olni és már 60 kg alá ment a súlyom, ami tök jó, már évek óta nem volt ilyen Kép úgyhogy sok dolgom van Kép, ezért is írok ritkán.

De nyomon követem ám sokszor, hogy mi van veletek, meg láttam találkozós képeket is és írigyirigy voltam.

Puszi mindenkinek. Kép

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Én sem tudtam visszaolvasni, meg Timi már fel is ébredt! Egyébként Õ is átállt a reggeli koránkelésre, általában 6 és 7 között kel!

Pipocs!
Épp a napokban gondoltam rád! Jó, hogy jelentkeztél!

Ruz!
Egy ideig mellőzd a tejtermékeket! 1-2 hétig és ha nincs tünet, akkor nem tejérzékeny Bendi! Lehet tünet a bőr szárazsága is! Én egy ideig azt hittem, hogy Timinél tejérzékenység miatt van, aztán kiderült, hogy az itteni víztől, mert amíg anyukáméknál voltunk elmúlt!
Bendi súlya nem semmi!
Hova jártok squash-olni!

Párom már megint dolgozik egész hétvégén, így én megint egyedül...vagyis Timivel!Kép Egyébként, ha valaki tud, még mindig érdekelne informatikai meló! Párom úgy döntött hó végén kilép a biztonsági őröktől!

Valaki írta a Fónyód u-i játszóházat! Az nekünk is jó lenne, csak valaki lécci értesítsen majd, mert nem mindig tudom átfutni a Babanetet!!!

Puszi
ildi76

Ruz,
nem lehet, h besüt a nap, vagy hangoskodnak a madarak, és azért ébredtek korán? Kép
neet
neet

Jó reggelt!

Neet:
láttam a babátokatKép
Na és Esztinek az a vigyor...Kép
Gratulálok a nagyihoz!Én is hálás vagyok a sorsnak,hogy még velünk vannak a nagyszüleink.
Isten éltesse a nagy/dédszülőketKép

Kókusz:
nagyon sajnálom,ez igen komoly veszteségKép

Indi:
hogy vagy?Itt 7ágra süt a napKép

petergabi

jó reggeltKép

GabiKép Hát ittKép az 5. ébredés után 5-kor visszafeküdtem tévézni, és annyira elzsibbadt a derekam, hogy nem bírtam felkelni még pisilni semKép Tegnap pakoltunk, hgoy elférjen a kiságy - nem fér elKép úgyhogy ma is folytatjuk. Itt is süt ezerrelKép

NeetKép Miénk gyerekek is imádják, ha egytalpalatnyi hely sincs az ágybanKép

És ugye milyen durva? Ez mondjuk akkor született, amikor egy "ázsiai kinézetű" szegény brazil fiú rohant a munkába és lelőtték... És az a felirat jutott eszembe, ami az angolok indiai és dél-afrikai uralkodása alatt volt felszegezve a nyilvános létesítmények ajtaján: Kutyáknak és indiaiaknak belépni tilos! Kép - Jó, persze ez ennél összetettebb történet, a terroriznus felfoghatatlan és elviselhetetlen...

Én most répatortán töröm a fejem, csak krémsajt nincs, vajon mit lehetne helyette használni? natúr joghurt van itthon, esetleg azzal...

KókuszKép Isten áldja a Pótdédikéteket! Szép, hogysszú élete volt.

ZanzaKép túlélted a hetet?

Beszéltem Másával, már javulgatnak, de nemigen van ideje internetre..

JohiKép és ManókaKép Jobban vagytok, ugye?

CSodaszép vasárnapot kívánok mindenkinek!

indianyo

Sziasztok,

Látjátok milyen szépen süt a nap?? ilyen gyönyörű időben megyünk is sétizni egyet. Szép napot mindenkinek.

Kókusz: részvét tőlünk is.

Köszönjük a kérdést, jól vagyunk, a síelés szuper volt. Fannibébi anyuval volt többnyire vagy velünk sétált. Volt hogy napi 5-6 órát. Gyönyörű helyen voltunk és fantaszikus hó volt. Én jó sokat síeltem, és kedvesem megtanult bordozni, még sose volt se léc se board a lábán, de sikerült megszeretnie.

Másának jobbulást és köszönjük neki a fincsi kajákat. Fanni habzsolja őket.

Manóka: nálatok mi a helyzet?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ezt tegnap kaptam, környezetvédelmi fejtágító, vicces és nagyon tecccccikKép

Asszonyom, adja kölcsön a fejét egy hétre!

indianyo

Sziasztok!
Éljenek a Józsik! Hozogatják a meleget Kép

Képzeljétek már 2 hete sántítok a bedurrant farizmom miatt. A szülésznőm elirányított a gyógytornászhoz, aki azt mondta, hogy van valamilyen kütyüjük, amit rámraknak, s azzal majd valószínüleg 3-4 alkalommal elmúlik. Azt is mesélte, hogy ugyanezt derék és medencefájásokra is alkalmazzák. Ja és ingyenes! Gondoltam hasznos infó lehet még egy nap másnak is Kép

Arra tudja valaki a választ, hogy miért nem tudok bejelentkezni az iWiW-re (lefagy) ? Ha véletlenül (1000ből 1) bejutok, akkor utána fagy le.

Szép vasárnapot mindenkinek!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok Kép

Gyönyörű idő van Kép Most már tényleg jön a tavaszKép

Csak egy gyors bekukk.

Úgy néz ki, hogy pénteken lesz a nagy költözés KépKép Most az jön, hogy mindent elkezdek dobozolni.
Rengeteg olyan dolog van, ami VAN de nem használjuk. Ezt mind kiszelektálom... Ne foglalja a helyet. Juc, te hogy csináltad???Szelektáltál?

Most el, de majd benézek mégKép

Ja, MEGASZTÁR : engem kezd irritálni a fiatal nyekergős fonott hajú legényke, aki a Fekete vonattól énekelt. Az mé' nem esik ki? :/

Indi, mégegyszer köszike vinyó ügyben Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Sziasztok!
Nálunk is csodaszép az idő, úgyhogy végre elpakoltam a hótaposó csizmát és a férjem téli bakancsát, remélem ez nem "vak" remény és már tényleg jön a tavasz!

Indi Kép Nekem tetszett a link, majd én is kölcsönadom a párom, bár ő egyébként is lelkesen védi a környezetet: már jó ideje szelektíven gyűjtjük a szemetet, régen elvitte hulladékudvarba, ma már vannak a közelünkben spéci kukák. És mégiscsak "jó orrod" van, Te már múlt héten is érezted a tavasz illatát Kép Répatortához jó étvágyat Kép

Barbi Kép Bulást a farodnak!! Egyébként iwiw-en én is sokszor megfagyok, bizti azért mert ott még nem jött el a tavasz Kép

Mása Kép Kitartást a dobozoláshoz! Remélem talizunk még a pénteki "nagy napig" Kép Ezek szerint sikerül megmenteni a vinyó adatait? De jó lenne!

Johi Kép Örülök, hogy ilyen szupi volt a síelés, párod bord-tehetségéhez meg gratula! Ha ilyen szép idő lesz, akkor holnap egy séta? No majd mélek Kép

Kép
Kép
denizsa

Mása!

Szelektálás nagyon nehéz dolog mert van olyan amit ezer éve nem használsz de azt gondolod most,hogy tutira fogadKép
ÉS igen,kidobáltam elosztogattam ami már nem kell.Ruhákat viszem a homelesseknek pl.De sok minden ment a kukába is.
Kicsi kitartás és tök jó szépek lesztek az új lakásban,ez mindent megér szerintem!Kép

Tavasztündérrel dumáltam ma,és azt mondta,hogy mostmár nem linkeskedik ,marad.Kép

Ja és nekem is nagyon unszimpatikus a kokainista srác a megából vagyis az ,hogy nem tud énekelni.És mégis sokan szavaznak rá.Ez botrány.

És ma IKEA húsigolyót főztem,de itthon.ÉS nagyon jó és ugyanolyan mint IKEAban és gyors és nem macerás és fényevő szektavezér fiam is benyomta Kép

Juc
20170114224602

Denizsa!
Köszi!
Én is gondoltam a csizmaelrakáson, de nem voltam olyan bátor mint te Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Juc, honnan veszi mindenki, hogy a kisfiú "drogos"? lemaradtama bulvárpletykákról... ill. ma gyűjtöttem egyet: K. T. 1959 novemberében született. biztos volt már rá példa, de asszem elég ritka, h vki ennyi idősen teherbe essen
és Bíborka sokezer erdélyi szavazatot hoz. de egyébként én csípem, csak mindig botrányosan rosszul választ dalt. a kisfiú sokkal rosszabbul "énekel", és Baktai nagyképű Anikó búrájától is rosszul vagyok, ezek is kieshetnének már... Rúzsa Magdinak szinte már átadhatnák a fődíjat, ő nagyon rulez Kép

Pipocs, de jó, hogy jöttél!!! Kép mesélj Marciról! a képen nagyon cuki, szépséges kisfiú Kép van már foga? és mit eszik már? és Te hogy vagy?

votiv 8)
votiv

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Csak egy rövid bejelentkezés: Emmának este megint magas láza volt, aztán valahogy levittük, de éjszakára megint 40 lett, úgyhogy jött a borogatás. Reggel nem volt csak kis hőemelkedés, de a délelőtti alvás után megint 39,7, most megint lent van. Beszéltem a dokinkkal, de ő sem tudott többet mondani, mint hogy lázcsillapítót adjunk, meg a hűtést csináljuk. Amennyire engedi, nyomjuk belé a folyadékot (vizet, mert mást nem kér), és állandóan próbálom szoptatni. Köszönjük a + energiákat!
Kérdés: lázgörcs mikor lehet, és hogy néz ki?

Kép
Kép
manoka11

Manoka!

Lázgörcs ,ha a gyerek hajlamos rá,akkor 38 feletti láznál már jelentkezhet.
Rángatózik,elveszti az eszméletét és ilyen csúnya dolgok is jellemzik.
Emma jó kis csaj,tuti nincs neki lázgörcseKépcsak ilyen jól reagál a vírusra ami benne dolgozik.Fogd fel így szerintem és csillapítsad továbbra is annaka a kis cuki csajnak a lázát.KépHolnapra már biztos nem is fogtok emlékezni ráKép

Votiv!

Drogos fiú nekem azért drogos mert olyan a kinézete és még hamisan is énekel viszont baromi nagy önbizalommal ami akár egy drogosra is jellemző lehet.DE egyértelműen a kinézete az amiről erre asszociáltam.
Bíborka pedig fejileg egyre jobban néz ki,de a ruhatára az botrány!

K.T.59-s?Nem mondodod?Hol van ez leírva?Tiszta bukta,mondjuk kinézetre ez rendben is lenne,na de amiket nyilatkozik az kicsit kevesebb ettől Kép

ÉS ANettka és Tündike abortusza számomra is elég furcsa,bár evvel nem szeretnek a normális emberek játszani,na de ők azért nem tartóznak közéjük,ugye?!

Juc
20170114224602

HalihóKép

Ilyen időben egyszerűen muszáj kimenni, úgyhogy egy picit sétáltam.
Még mindig pakolok, úgy látszik Dominó bírja a gyűrődést, mert amennyi bútort én tologattam az elmúlt két napban és könyveket is cipeltem ide-oda, az egy vasesztergályosnak is sok lenne, de ő bezzeg jól elszundikál odabenn. Hiába, egy úr a pocakban is úr Kép

Kisfiút én kedvelem, mint emberkét, szimpatikusak a nyilatkozatai, de sajnos fájdalmasan nincs énektudása Kép Bíborka pedig azért tetszik, mert annyira különleges, egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy baromi jó vagy baromi rossz, amit csinál - egy egyéniség azért. Kedvelem a fura fazonokatKép
Én a három gráciáért vagyok oda - a Póka-lány (Tankcsapda-dala szerintem a legjobb volt tegnap,) Magdi és Eszter a kedvenceim. Õk is lesznek a döntősök - érzésem szerint, de én mindenképpen nekik adnám, aztán döntsék párbajon, melyik helyezés kié legyen. De addig még jó sokat bosszankodunk majd Kép

MásaKép Én is gyakorlott költöző vagyok, tapasztalataim szerint mindig kétszer annyi holmit tartok meg, mint amennyit használok.. aztán időnként muszáj szelektálni, ahelyett, hogy egyszerűen a költözésnél tennémKép Most már így szoktam: felesleges könyvek mennek a helyi könyvtárnak, ruhák hajléktalanoknak, körbekérdezem a maradékról az ismerősőöket és a vége kíméletlenül kukában végzi. (bár még most is százával vannak olyan könyveim, amit már valószínűleg soha nem olvasok el még egyszer... szóval van itt még fejlődnivaló)

Remélem, minden kis beteg jobban van már és szépséges vasárnapotok van nektek isKépKépKép

DeniKép örülök, hogy tetszett a linkKép

indianyo

Indi!

Nekem is Eszter és PÓka csaj a kedvencem.
Valamiért a Magdust nem zártam a szívembe,bár le a kalappal az énektudása előtt!

Juc
20170114224602

Indi!
indiai csecsebecsék jöhetnek Kép Kép Kép

Manóka! Emmának: +++++++++++++++++++

Neet!
Esztinek túl sok helye van! nem kéne neki pár baba???

hulla vagyok, 4 órát sétáltunk, benne volt C&A, pár cucc. Lencsi először evett "ülve" babakocsiban (a MOM-ban voltunk), és vettem bébi gyümölcslét és szívószállal ivott rá pár kortyot Kép. jó büszke voltam.

ancsipancsi

FÉL 6 VAN, ÉS TÖK VILÁGOS!!!
köszönhetjük a Sanyiknak, Józsiknak, Benedekeknek!

ancsipancsi

Lindi!
te már megrendelted az Auchanos fotókat? lehet a budaörsibe is kérni?

ancsipancsi

Sziasztok!
Na, végre újra itthon!!!
Remélem jó volt a hétvégétek! Mi anyukámnál voltunk Kecskeméten, a nővérem szülinapját ünnepeltük, és étterembe mentünk. Hát, egy 10 hós deddel ez kész élményKép De azért nagyon jó volt. És voltam fodrásznál is!!!Kép
Bazsónak az az új szokása, hogy elkezd sikongatni! Nagyon édes, de ma reggel fél hétkor nem volt túl viccesKép Mindenesetre neki tetszikKép

Megasztárban nekem is a három csaj a befutó!

Nemsokára óraátállítás, és akkor még tovább lesz világos!!!

Emmának gyógypuszik! Olyan ilyesztő, amikor egy ilyen pici baba beteg, de a láz segít leküzdeni a betegséget. Kitartás!!+++++++++++++++++

Ancsi! Lencsi nagyon ügyes!

Kókusz! Részvétem!Kép

Anettka és Tünci annyit sem érdemel, hogy beszéljünk róluk.......

Ruz! De irigyellek, hogy 60 alatt vagy!!!

na, próbálok visszaolvasni!

Kép
Kép
zuzmo1

Henike az előbb négykézlábra állt, és párszor előre-hátra mozgatta popóját Kép. mikor megdícsértem, megismételte, de azóta nem csinálja. Kép

ancsipancsi

Ancsi Kép
Gratula Lencsinek az ülve evéshez és a szívószálazáshoz! Neked pedig Lencsihez, büszkeanya Kép
Képeket köszi, töröltem, van hely a folytatáshoz, ha majd van időd rá Kép

Manóka Kép
Emmának bulást, Neked kitartást!

Kép
Kép
denizsa

Indi:
nagyon jól tetted,hogy sétáltál kicsit,mi is levegőztünk ma egy jót.VÉGREKép
A bútorokkal meg azért csak ügyesen!!!

Manóka:
én is küldöm++++++++++++++
Borzalmas ez egy anyának,kitartást!

petergabi

Zuzmo,
Kép most nekem is eszembe jutott, hogy volt egy időszak, amikor E is felfedezte, hogy tud sikítani. Alias Linda. Kép És ő is hajnalban ébredt... Kép
Mire ez elmúlt, rájött, milyen vicces köhögni... szóval elég gyakran rá tudja hozni a frászt az emberre.
Most meg a kutyát terrorizálja a babakocsijával, amit mindig a tappancsira akar tolni, és vihog, amikor Marci eliszkol. A minap Marci már az ölemben keresett menedéket.

Ki az a K.T. a Megastarban? Megint lemaradtam. Pedig az a fiatal csaj sztem is tökjó (Rúzsa??), a Baktai meg halál unszi. Ilyet szól: direkt nem akartam leénekelni a vilisofőrt. (azt még így is annyira ász, h ő maradt bent, ez egy hete volt) Na és az a szöveg, hogy Mucsaröcsögén őt ismeri a szakma... ez kb annyira sz.r szöveg, mint amikor "Tilda" (from BK) nyilatkozik, hogy "és aztán színpadra vittük..." boááá.

Mi ma 2*2 órát kerteztünk, és kész vagyooook. De a csajom is. Kép
neet
neet

Sziasztok!

Mégsem voltunk ma egyedül, apósom eljött értünk kocsival és náluk voltunk ma Timivel!Kép Sétáltunk vagy 2 órát, Timi nagyon élvezte, nekem meg lefagyott a fejem, mert nem vittem sapkát!

Kókusz!
Részvétem!Kép

Manóka!
Remélem hamarosan rendbejöttök mostmár!

Ancsi!
Heninek gratula mindkét produkcióhoz!(Babakocsiban evés+négykézlábazás)Kép

Neet!
Hogy Te milyen jól informált vagy!KépMegasztár, meg BK...! Hogy csinálod, hogy a Eszter, meg a suli, meg a háztartás mellett még a "sztárok" legújabb nyilatkozatait is nyomod?
ildi76

Ildi,
egyszerű: amikor tanulok, megy a TV, és közben fő másnapra a kaja. Kép És ilyenkor Eszter már szuny.
A jólinformáltságot viszont majd a csajok kijavítják, ugyanis egy sor dolgot nem tudok, de ők beavatnak. Kép (Lásd Brad Pitt szerelmei, és A. Jolie, aki nem is békaszájú. Kép)
neet
neet

Akkor ezt én is kipróbálom!Kép
Arra egyébként már én is rájöttem, hogy előző este kell megfőznöm másnapra, és akkor sokkal nyugisabb a nap!Kép

Wiw-et valaki kérdezte!
Még nem néztem, hogy működik-e, de én a Kedvencekhez raktam fel a gépre a Személyes kezdőlap oldalt és úgy be szokott jönni, ha máshogy nem megy!
ildi76

sziasztok,
ma voltunk SÉTÁLNI, játszóterezni!!!KépKép

Juc,
én is kicsi helyre vágyom eladni a ruhákat!!!Kép

Kókusz,
részvétem!

Manoka,
JOBBULÁST!, más sajnos nem tudok mondani!Kép

én nem nézem a megasztárt, egyszer láttam egy keveset, és nekem az a fiú tetszik, aki mindig vidám, nem túl fiatal, barna hajú, kicsit mackós!Kép

ja, és Auchanban is lehet már 100%-os almalevet venni, kicsit olcsóbb, mint a szatmári, de NAGYON FINOM!!! van 3 literes és 5 literes, mi most csak 3 litereset vettünk, de már el is fogyott a hétvégén!!
és nem értem c&a-t! az egy dolog, h az egyik gatyát 1800 ft-ért vettem a camponában, és a mom-ban az már 3200Ft volt. De: hosszú ujjú póló, kék fehér szinű: 990 Ft. arrébb megyek, uolyan póló, de ici-picit más a himzés, de uaz a szöveg, uaz az anyag, 1790 Ft. Maaaaaaaajd, még arrébb, uolyan póló, mint az első (még a himzés is), csak nem kék-fehér, hanem barna-fehér, 2490 Ft-ról leárazva, vmi 1890 Ft-ra. öööööööööö...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Emmának jobbulást!

Votiv, ez nem is friss hír.Kép Ja, és a elkövető újságíró/szerkesztőnő a Jáksó volt nője volt, aki jobban tenné, ha inkább saját gyerekével foglalkozna, akit a nagymama nevel Szegeden - ezt a infót egy topicban olvastam.Kép

Indi, köszi túléltem. Annyira, hogy képes voltam tegnap és ma elmenni Agykontroll tanfolyásra ismétlőnek.Kép
zanza

Akkor hozzátenném, hogy én nem nézem a Mstart, csak ha épp semmi egyéb nem megy, akkor idekapcsolgatok. Egyébként is kaki a tv2-nk minősége, így csak RTLklub van és M1. Vidám élet a falusi élet. Kép
De most épp láttam, úgyhogy nagyon jólinformált vagyok. Ugye, Ildi? Kép
neet
neet

Neet!

K.T.nem megasztáros hanem vastag szemöldökűKép
SZóval nem is vagy jól informáltKépKép

Juc
20170114224602

Emmanak mielobbi gyogyulast!! ++++++++++++

csak ezt az oldalt olvastam vissza, mert enyem gyerek meg mindig tok rondan kohog, es mert magam alatt vagyok (hulye apa is regisztralta magat erre a szemet tetu ismerkedos iwiwre es mar meg is talalta rajta az, aki mar korabban is megkeseritette az eletem) es kimerult (mert gyerek ujabban allati soka alszik el este es egesz ejjel osszevissza rugdos meg letol az agyrol) es rajottem, hogy meg mennyi mindent kene atrendeznem meg elinteznem es sehol sem tartok es semmire nem lesz idom meg energiam es meg agyatlan hulye anyos is idegesit szokas szerint eseses egyaltalan...

De azert kerdezek egy fontosat es akkor majd jonnom kell olvasni, mert biztos tokjokat valaszoltok Kép Kép szoval hogy kell beadni egy rugo, harapo, uto, vonaglo, allati technikasan szajabol kifolyato, szetpruszkolo stb. stb. gyereknek az orvossagot? Mert amit doki penteken felirt szirup (Elixirium thymi compositum FoNo VII. Naturland) a kohogesre, hat azt utalja a lanyom, es apaval ketten (o probalja lefogni) alig tudunk egy keveset belenyomni, tiszta kinzas tenyleg, ugyhogy ma szereztem egy Rhinatiolt, mert az fincsi gyumolcsizu, de mivel mar nagyon megrendult bennunk a bizalma, csak a vizespoharaban feloldva tudtam megitatni vele... tajekoztaton nem irtak, hogy ezt nem lehet, de azt igen, hogy 2 ev alatt csak orvosi rendelvenyre egye. Mit gondoltok? Ja, baby loof balzsammal is kenegetem. De egyelore csak egyre rondabban kohog meg horog Kép

Ja, lattatok, hogy Deichmanban vannak 7e korul tokjo elefanten cipok?!
moose

Jó reggelt és szép napot/hetet mindenkinek! Benedekeknek pedig boldog névnapotKép

indianyo

Helló!

Neet

Lehet abban valami, hogy azért kelünk korán, mert már világos van és besüt a nap is stb. Kép De én azért tudnék attól még aludni!! Kép

Ildi

A tejérzékenység azért merült fel nálunk, mert Bendinek túl sok és híg volt a kakija (bocccs, remélem nem most reggeliztek Kép), meg néha voltak kiütései is a testén, de szinte alig észrevehetőek. Néha jobb, volt napokig néha rosszabb. Persze neki én nem adtam semmilyen tejeset, meg már nagyon figyeltem, hogy semmilyen olyat ne kapjon ami általában allergiát szokott okozni. De ugye még szopizik is, és én is kísérletezgetek, hogy ezt nem eszek, azt nem eszek, és most úgy néz ki, hogy ha tejeset nem eszek, de úgy, hogy semmilyen tejszármazék se legyen benne, akkor jó a kakija. Úgyhogy így jutottam arra a következtetésre, hogy tejérzékeny lehet szegény. De hát ezt egyelőre én gondolom, azért is írtam, hogy hátha van valaki okosabb nálam ebben a témában.

Amúgy Újpalotára járunk squash-olni. Újpalotai Sport Centrum, hozzánk ez van közel.

Beteg babáknak jó bulást!!!

Megasztár

A fiatal srác extra mega gáz... a csajok nekem is tetszenek, bár a Póka A sztem kicsit ijesztő, de azért jól énekel.

ruz
ruzicsky

Mozgalmas hétvége után bekukk Kép ITT A TAVASZ!!!!! Kép

Manóka,
nagyon szurkolok, hogy hamar jobban legyen Emma!!! A magas láz olyan ijesztő tud lenni Kép

Moose,
az én dokim azt mondta a köptetőre, hogy nyugodtan fel lehet oldani innivalóban, csak arra ügyeljek, hogy azt mind megigya a gyermek Kép Nyúlnak jobbulást!!!! Kép

Ruz,
sajnálom a tejérzékenységet. Gasztroenterológushoz terveztek menni? Gyerekdoki mit mond rá? Én életemben squasholtam néhányszor (inkább teniszezek), hát jó kis kalóriaégető mozgás Kép

Zsanci,
pedig nézhetnéd a megasztárt, mert az undorítórosszhangúsrác pázmány angol szakos Kép

Ancsi,
nem tudom írtam-e, hogy a képek tökjók KépKép Majd kérem a nagyobbakat mailen Kép

vera (25+0)
kisün

Ruzy!
gondolom egy belgyógyász, v gasztroenteorológus meg tudja állapítani, mondjuk kakiból, úgyhogy, hogy megnyugodj, vidd el egy ilyenhez. (házidoki utalhat be)

Moose!
mi fecskendőbe szívtuk fel a gyógyszert, és óvatosan be a szájába.
és jó, hogy látunk! Kép

TEJEM marhára megfogyatkozott, egyik napról a másikra. eddig minden reggel minimum fél decit fejtem, és most kb. 20 milli jött csak. próbálok rádolgozni teákkal, majd meglátjuk mi lesz. épp minap döntöttem el, hogy Lencsi 1 éves koráig akarok fejni legalább Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Neet!
Bazsi is csinált ilyen köhögéseket, és közben röhögöttKép Olyan ciki volt, mert mindenki azt hitte, hogy beteg, pedig csak hülyéskedett! Szegény Marcitok, nem bírja a kiképzést!Kép

Megasztár!
Az egyik barátnőm, aki nagyon jólinformált, mondta, hogy ez a Baktai Anikó tagja volt annak az együttesnek(nem tudom a nevét) amelyikben az a Judy énekel, akink az arcát már többször műtötték egy autóbaleset miatt. Na, szóval ebben az autóbalesetben ott volt ez a csaj is (állítólag) és annyira kikészült, hogy kilépett a zenekarból. Tehát ő már valamennyire szakmabelinek tekinthető. Én nem nagyon tudom követni, néha belehallgatok, szerintem nincs rossz hangja, de ha tényleg ilyen gáz nyilatkozatokat tesz, ráadásul egy olyan műsorban, ahol a nézők szimpátiája fontos....................

Moose!
Segíteni sajnos nem tudok, nincs tapasztalat ezen a téren. De szerintem ezeknek a szirupoknak az a lényege, hogy bevonja a légutat, torkot, tehát lehet, hogy nem jó ötlet feloldani. De én nem értek hozzá. Gyógyuljatok!

Ancsi! Mi is gratulálunk a négykézlábazáshoz!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi!
mikor sétáltok ma?
Lencsi is hülyíti a jónépet köhécseléssel, anyósom meg számolja! érted? mikor odaérünk, szól, hogy 5x köhögött, és 2x tüsszentett. mondjuk a tüsszentés elejében tök normális volt, most meg akármiért is tüsszöghet.

ancsipancsi

Ancsi!
Ne add fel a dolgot! Leh, hogy csak átmeneti visszaesés. Az nem segítene, ha gyakrabban fejnél? Bár így is hatalmas meló........

Láttam a talis képeket! Úgy irigykedtem!Kép Lencsi nagyon sokat változott, és látom, Bálintnak is nagyon tetszett. Verának tényleg nagyon sokat nőtt a pocija! És nagyon jó volt látni Fibiéket!

Kép
Kép
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: