A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!
Adrienn vagyok Szegedről!
Szeretném kérdezni hogy hány napig normális hogy nem jön meg?
Válaszokat köszönöm!
Egy gyerektervező lány
musti

Szia Gyerektervező Lány/Musti!

Sajnálom az előző babát, de ez többször előfordul, mint gondolnánk.
Ha rendszeres Piri, akkor már most is bátran tesztelhetsz reggel, ha nem annyira rendszeres én még várnék egy picit.

Jucmuc, testszik a nevedKép

Angie!

Hatalmas gratula, és főleg jól esik ezt mondani, hogy találkoztunk személyesen is. Remélem minden rendben lesz veletek!
Neked is küldök zebrát

Kép

Unique!

Én most kezdetem el izgulniKép

Évi!

Nagyon csini Dóri, és te is nagyon helyes vagy a képen, szeretnék én is majd ilyen kis fitt mami lenniKép

Juca

tjuca

Angie!

Nekem speckó rendben volt az AFP-m de a kolléganőm testvérének másodjára sincs. Első baba makk egészséges lett, most is reméli, hogy másodiknál sem lesz gond.
Védőnő teljesen feleslegesen paráztatja a barátnődet, nem is értem miért. A döntést neki kellett meghoznia és a férjének, és bizonyára átgondolták a dolgot. Semmi sem garantál 100%-os biztonságot. Gondolom a genetikai uh-n ennek fényében nézegették a kicsit. Kívánom, hogy vaklárma legyen az egész, és különben most durva lesz a kérdés, de mit tud csinálni 22 hetesen??? Remélem egészséges babája fog születni.
UI. külföldön már a legtöbb helyen nem csinálnak AFP szűrést, a túl sok álpozitív eredmény miatt.

Juca

tjuca

Sziasztok!

Jól eltűntem, de nem könnyű egynapi lemaradást sem behozni.. Kép

Évi79!
Gratulálok KisVirághoz! És a fotóhoz is! Kép

Évi77!
Köszi a történeted! Olyan egyszerűen nagyszerűnek tűnik, mégha fájt is.. Remélem, felénk is ilyesmi lesz... Kép
A kislányoddal pedig egyszerűen nem bírok betelni. Mindig visszanézek a képeihez! Kép Gyönyörű és tiszta Anyja!!

DidoDrága!
Te vagy a soros, akinek drukkolnunk kell! Remélem, mensit nem látsz egy jó ideig... Kép

KoRéka!
Gondolom, azért örültetek, hogy pozitív lett az MR! Jól döntöttetek! Kívánom, hogy spontán csoda legyen nálatok is! Kép

Kivi!
Ez egyszerűen nem igazság! Természetesen kivettelek a táblából, ahogy kérted! Kép Kép
Remélem, benézel azért hozzánk és gondolkozz el a dokiváltáson...
Nagyon szomorú vagyok... Kép

Zsizsik, Nolin, Jucmuc, Musti!
Üdv. a topikban!

Jucmuc!
Köszönöm Kép

Zsizsik!
Szerintem is felejtsd el a PG53-at, nekem sem tűnt túl megbízhatónak..

Rolly!
Nekem kicsit furcsa a dokid reakciója. Biztos, hogy ő a legjobb számodra?
Lehet, hogy vízagyú vagyok, de nem emlékszem, hogy miért volt csoda a kisfiad?
És hogy nem adod fel az álmaidat, ez egészséges lélekre vall!! Kép

Bea!
Engem biztosan nem bántottál meg! Kép

Angie!
Hogy vagyunk? Kép
Barátnéd megnyugodott?

Legyen szép napotok! Itt már majdnem süt....

réka
9+2
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Már 3 napja nem jött meg, meddig normális hogy nem jön meg, hány napig?
Kérlek írjátok meg, az a jó mert gyereket szeretnénk.
Köszi Adrienn
musti

Sokszor bejelentkeztem, mert nem tudtam a küldés módját, köszi a válaszokat?
Szerintetek lehet úszni, és futni három hónap előtti terhesség alatt.
Rendszeresen sportolok, sportoltam, a szakmám is ez?
Mi a véleményetek?
musti

Adrienn!
Ez mindenkinél változó. Attól függ, hogy mennyire pontos a ciklusod. Ha nagyon pontos, akkor - ahogy Juca is írta - már nyugodtan tesztelhetsz egyet. Ha szokott késni, akkor még várj néhány napot.

Az úszást nekem engedte a dokim, a futás nem a legszerencsésebb az hiszem, főleg az elején.
Amit nekem határozottan tiltott: hasizmot érintő mozgás, kerékpározás, lovaglás.
réka
Vendég

Örülök,hogy nyugi van!!Be kell,hogy valljam,hogy mostanában igazából én is néha kicsit feszűlt vagyok!!De tegnap megnyugtatott a kozmetikusom!!KépBejött hozzánk,és rápillantott az arcomra és aztmondta,hogy gyanus a bőröm!Csaknem terhes vagyok!Hozzáteszem,hogy január óta kérdezgetem,és mindig ez volt a válasz:Nemlátok még semmit!KépTegnap spontán rákérdeztem,és tessék!Egy csajnak is megmondta,aki addig nem is sejtette,hogy terhes!Hihetetlen!Mit láthatnak ilyenkor???!!!!!Sőt!Az egyik csajnak egyértelműen a kezelés közben látta,hogy valami van,de nem merte neki mondani,mert nemtudta az akkori helyzetét a csajnak!Na mindegy!Én meg nagy naivan vettem egy tesztet,ami egy csikos lett!!KépÉn nem is tudom,hogy mit képzelek!!Úgy,hogy jövőhéten úgyis megyek a kozm.csajhoz,és ha még mindig látja elhiszem neki!!

Kép
bea27

Még eszembejutott egy történet!A legjobb barátnőmék decemberben elkezdtek "dolgozni" a második babára,és januárban megjött neki!KépAztán még "gyúrtak" rá,de a csaj hiába nézegette a teszteket=SEMMI!!Aztán februárban nem jött meg neki!Hihetetlenül örült neki,pár napra rá elment Dokihoz aki megállapitotta,hogy FIGYELJETEK!6-7 hetes terhes!Tehát a teszt nem mutatott ki 24 napos terhességet!!!Ti hallottatok már ilyet????Azóta a csajszi a 10.hétnél tart!Kép

Kép
bea27

Elküldve 2004 Február 09 hétfő - 14h 07:

--------------------------------------------------------------------------------
Lányok

Megint történt egy csoda! És Hurki mostmár elhiszem, hogy vannak. 181,5 lett a betaHCG-m!!!! Az előzményeket ismeritek. Semmi tünet. Szombaton rózsaszínezgetés, hasgörcs, negatív teszt, sírás rívás. Vendégség 4 pici gyerekkel (mazochizmus). Fejmosás Virágtól. Vasárnap negatív teszt, sírás, utro abbahagy, jó kemény hegyi túra, este nagyon erős mensis görcs, vérezgetés, na megjött, tampon fel. Hétfő reggel tampon hófehér,később 3 csepp vér. HCG vérvétel, a bmc-ben, eredményhírdetést nem várom meg, mert nincs értelme. Párom csakazértis felhívja, recepción nem mondják meg, kapcsolják a Konc tanárúrat. Párom mondja, hogy tudjuk sajnos az eredményt, Konc tanárúr, hogy nem hiszi, hogy tudjuk. És a csoda 181,5!!!!!!
Nem hiszem még el, felfoghatatlan. Csak ülök és mosolygok mint a tejbetök. Ennyit a gyógyszertári tesztekről, amik 20-as HCG-t kimutatnak. Bár 2 csíkot még nem láttam, de kezdek hinni.

Mindenkinek nagyon köszönöm a vigasztalást, és sajnálom, hogy így becsaptalak titeket, de magamat is becsaptam. Mindenkinek nagyon szorítok, és tessék hinni a csodákban!!!!!!!!!!

Puszi
HappyHappyHappyHappyHappyCat

Bea!
Neked másoltam ide. Létezik ilyen! És azóta természetesen megszülte ikerfiait.

Mint aktívan olvasó régi topiklakó hatalmas gratulációmat küldöm és boldog babavárást kívánok Mindenkinek! A többieknek meg kitartást (persze magamnak is)!

Kép

Kriszta

mohácska

Sziasztok Lányok!

Brill, Duddu, Renáta, Juci, Syry, nagyon köszönöm a sok gratulációt és hogy velem örültök. Most már teljesen elhiszem, hogy azok a halványka csíkocskák nem csaltak, hiszen nem jött meg, és a menseses görcseim is teljesen elmultak. Az "előírt" megnövekedett hüvelyváladék is jelentkezett, tehát elég meggyőző. Dokihoz szerintem jövő hét vége fele megyek el.
... és tényleg nincs okom panaszkodni, hamar összejött Kép Kép :}

Most a szüleimtől jelentkeztem be, ezért nincs sok időm. Függönyvarrás projektben vagyok, az öcsém lakásába varrom a függönyöket.

Renáta, tök jó lesz együtt babázni. Majd kérek tanácsot védőnő ügyben. Sajnos egyelőre a jelenlegi lakhelyem szerint kell keresnem, aztán pont mire megszülök, kezdhetem előlről a vácdukaival. Szerintem egyhez fogunk tartozni. Majd összehozzuk a találkát is hamarosan.

Junkó, mi is hasonló nagy kaliberű projektek előtt állunk. Végre megvan az építési vállalkozó, aki felépíti a házunkat. Lakást eladtuk, kocsit megvettük. Nem unatkozunk ebben az évben!!

További kellemes hétvégét, és napsütést kívánok mindenkinek!

Dido, hajrá, drukkolok!! Ahogy Dudu is mondja, te vagy a következő!!!!!!!!!
Vendég

Ja, és nagyon köszönöm az AFP-vel kapcsolatos tanácsokat. A barátnőmet megnyugtattam.
Vendég

Angie34!Ha jól látom Ti azóta próbálkoztok amióta MI!!És nektek már össze is jött!KépEz tök jÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!Gratulálok!!Minden jót kivánok az elkövetkezendő 9 hónapra!KépPanaszmentes terhességet!

Kép
bea27

Sziasztok csajszikák!

Kis családom bealudt a kanapén, olyan édesek, úgyhogy most van egy kis időm olvasni meg írogatni.

Korek!

Bocs, nem válaszoltam még neked: szóval nekem a TSH szintem volt magas és az aTP0, ebből tudták, hogy alulműködik a pajzsmirigyem. De ezt is könnyen helyre lehet hozni, és nem is biztos, hogy Nálatok gond van vele, csak egy ötlet volt. Remélem nem ijesztettelek megKép

Musti!

Szerintem tesztelj, én nagyon kíváncsi vagyok, és drukkolok, hogy baba legyen a dologban!!!

Duduanyu!

Köszi a táblás javítást!

Unique!

Aki ennyire a finisben van, annak egyenesen kötelező mindennap jelentkezni, és megnyugtatni topictársait, hogy minden rendben velük!Kép Nem csináltok még egy utolsó pocisképet? Mi hétfő este csináltunk, és kedden már szültünk is, úgyhogy gyorsangyorsan Ti is csináljatok, mert lehet, hogy ez az utolsó alkalom!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hát nem drágák?
Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Musti nagyon drukkolok, hogy a késés ne hiába való legyen!!! Bízom benne, hogy hétfőn két csíkos tesztről számolsz be.(vagy már korábban.)
Angie34
férjed gondolom már tudja a jó hírt. hogy mondtad meg neki? Családnak mikor mondod el, ha már voltál dokinál?
Duddu
te is említetted, hogy a Nagyi is megtudja, hogy hamarosan kétszeres Dédi lesz. Gondolom kiugrott a bőréből...
Évi77
szuper ez a kép a papáról meg a lányáról. Nagyon arik. Tényleg meghitt kép. De jó lenne már itt tartani...
Üdv
syry

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Annyira lefoglaltak a tüszőim, hogy nem is reagáltam tegnap semmire.

Évi!
Nagyon aranybogár a kislányod, és micsoda családi béke! Tök jó hogy (legalább is az jön át) ilyen könnyen veszitek az akadályokat. Olyan természetesen beszélsz a családról, mintha mindig ez vett volna körül. A szülés is meg minden. Komolyan ügyesek vagytok.

Angi!
Még nem volt időm gratuláni.Megy ez mint a karikacsapás. Kép Aztán meg a ház is...

Kivi!
Erre nem lehet mit mondani. Talán ez rosszabb mint mikor egyálalán nem sikerül.
Kívánom, hogy legközelebb minden rendben legyen.

Norwell!
De jó is lenne ha ebből a seregből lennének valakik. Kép Tegnap még nagyon boldog voltam, hogy talán. De ma már megint nem tudom elképzelni.

Rolli!
Nagyon nehéz dolgokat kérsz, tanácsot adni,nem tudok. Talán annyi, hogy te illetve ti érzitek meddig mehettek el. HA anniyra szeretnétek a bébit, tegyetek meg mindent. Mert ha nem talán mindig bánni fogod.

Brenáta
Talán még neked sem gratuláltam. Gratula. Kép

Brill!
Még mindig pihengetsz, vagy mit csinálsz?
Tényleg DM koncert is lesz a hónapban. Ez már tényleg túl sok...Kép

Juca!
Mosanában kezdek attól parázni, hogy mire én oda jutok elfogynak a csíkos állatok. Akkor mi lesz?

Mi ügyködünk hogy kihasználjuk ezt a négyszeres lehetőséget. Sajnos a férjem pont most betegeskedik. Nem igaz hogy valami mindig közbejön.

j.
Vendég

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy csak most jelentkezem, de Kristóf baba teljes mértékben kitölti a napjainkat Kép Ma 14:30-tól egész mostanáig próbálkoztunk, amíg sikerült elaltani, tiszta nyűgi volt délután. De az angyali mosolya kárpótol mindenért KépKépKép Sikerült megírni a szüléstörténetet is, mindjárt felteszem.
A LEGFONTOSABB: MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A DRUKKOKAT ÉS JÓKÍVÁNSÁGOKAT! KépKépKép
Visszaolvasni sajnos nem fogok tudni; összefoglalná valamelyikőtök az elmúlt 2 hét legfontosabb eseményeit?

És maga a történet:

Március 6-án reggel 7 körül távozott a nyákdugóm egy kis darabja. Ez azonban annyira kicsi volt, hogy egy idő után már kételkedni is kezdtem benne, hogy tényleg az volt-e. Felhívtam a páromat a hírrel, de ő is azt mondta, hogy a szülés megindulása még akár napok kérdése is lehet. Ezután lefeküdtem kicsit pihenni, mert fáradtnak éreztem magam. Kis idő múltán egy kis pukkanás félét hallottam és valami meleget éreztem a hüvelyemben. Először azt hittem, hogy a nyákdugó maradék része távozik, gyorsan felpattantam az ágyról és láttam, hogy patakokban folyik belőlem a magzatvíz. Azonnal újrahívtam a páromat, a szülőket, barátokat, szülésznőt és jó 30 perc múlva elindultunk a klinikára. 9:45-kor vettek fel hivatalosan, jött a kötelező adminisztráció, vettek vért az esetleges EDA-hoz, valamint megvizsgált az orvosom. A vizsgálat során kiderült, hogy még nagyon éretlen a méhszájam, a belső méhszájat ki sem tudta tapintani, fájásaim pedig egyáltalán nem voltak. Az orvosom emiatt az oxytocin bekötése mellett döntött. Ezt 11-kor be is kötötték és az előkészítés után már a párom is velem lehetett. Szépen lassan elkezdtek jönni a fájások, de közben többször emelni kellett az oxytocin adagot. Ahogy telt az idő, kipróbáltam a labdát, illetve sétáltunk a folyosón, de több alkalommal vissza kellett feküdnöm a szülőágyra, mert egy-egy fájást követően esett a baba szívhangja. Eltelt két óra és jött az orvosom, hogy megnézze, hogy haladtunk. Először mosolygott, hogy nagyon szépen haladunk, már 3 cm-re nyitva van a méhszájam, majd hirtelen teljes zavart láttam az arcán és megkérdezte tőlem, hogy Kristóf nem koponyatartásban volt-e az utolsó UH-n. Mondtam, hogy de igen, erre mondta, hogy menjünk át azonnal az UH-ra, mert ő nagyon apró kis ujjakat érez és ez nagyon nem tetszik neki. Az UH-n sajnos bebizonyosodott, amitől tartott: Kristóf baba valamikor a 35. hét és a szülés megindulásának időpontja között visszafordult és farfekvéses lett Kép Azt mondta az orvosom, hogy ez olyan ritka, mint a fehér holló és sajnos emiatt császármetszéssel kell szülnöm. Na ekkor tört el a mécses nálam, mert annyira szerettem volna szülni - lehetőleg minél kevesebb beavatkozással és hirtelen végigfutott bennem, hogy ebből nem lesz semmi, ráadásul a császár miatt az első napokat nem is tölthetem a kisfiammal együtt KépKépKép Az egyetlen dolog, amit befolyásolni tudtam, az az volt, hogy kértem, ne altassanak el, hogy legalább azt lássam, amikor kiemelik Kristófot. Ezután felvittek a műtőbe, bekötötték a spinális érzéstelenítést és 14:02 perckor megszületett Kristóf. Gyönyörű volt és szinte azonnal torka szakadtából sírni kezdett (nagyon éles kis hangja van). Még a műtőben megvizsgálta a gyermekorvos és utána elvitték a megfigyelőbe, ahová a párom is elkísérhette. Itt készültek az első képek róla. Engem utána még kb. 40 percig varrtak, majd átkerültem a posztoperatív osztályra, ahol az elkövetkező 2 napot töltöttem. 24 óráig nem volt szabad felkelnem a spinális érzéstelenítés miatt, utána egyszer segítettek felkelni és zuhanyozni, ezt követően ezt mindenkinek magának kellett megoldani. Ide 3 óránként hozták fel a picúrokat – legelőször reggel 5:30-kor és utoljára este 20:30-kor. A 3. napon kerültünk át a gyermekágyas osztályra (az alapítványi szoba szerencsére szabad volt), ekkorra viszont Kristóf elkezdett besárgulni és bent akarták tartani az újszülött osztályon a fény alatt. Ezt nagyon nem szerettem volna, ezért a kérésemre kihozták a szobába a mobil fényt, ami ugyan nem olyan hatásos, mint az osztályon levő nagy fények, de legalább velem lehetett Kristóf egész nap. Az első két napot követően mindössze pár órát töltött bent éjszaka az újszülött osztályon a fény alatt, de akkor is bejártam szoptatni, mikor felébredt. A műtét hétfőn volt, mi vasárnap este jöttünk haza és bár a szopizás még nem megy tökéletesen (kisebesedtek a mellbimbóim), egyre jobban kezdünk összecsiszolódni és a műtéti sebem egyáltalán nem fáj. Összességében maga a klinika pozitív csalódás volt - a hallottak alapján sokkal rosszabbra számítottam -, nekem szerencsére senkivel sem volt konfliktusom. "Röviden" ennyi Kristóf születésének története. Újabb képeket még sajnos nem tudok felrakni, mert egyelőre nem volt időm a digitális fényképezőről letölteni a képeket.

Pussz mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Timi!

Mégegyszer gratulálunk Kristóf babához, csodaszép kisfiú! A császár miatt ne bánkódj, bár tudom, könnyű ezt mondani. Az tök jó, hogy már nem fáj a sebed, és nemsokára a mellbimbók is meggyógyulnak. Nekem is sokáig sebesek voltak (főleg a bal), egyszer még el is sírtam magam, annyira fájt a szoptatás, és mire sikerült Dóri szájából kipecálni a cicit, már folyt a szája sarkából a vér...Kép Kibírtam nevetés nélkülKép Estére bekentem Garmastan kenőccsel és így két hetes korára elmúltak a sebek, de még a mai napig annyira érzékeny, hogy jól össze kell szorítani a fogamat, hogy ne sziszegjek, mikor szívni kezdiKép Kitartás, rendbe fogtok jönni!

Junkó!

Köszi neked is a dicséretet! Jó volt olvasni, hogy kívülről milyennek látszunkKép Így is érzemKép Talán azért, mert egész életemben harmonikus család vett körül, így ez a példa volt előttünk, igyekszünk mi is ezt megteremteni, amit a szüleinktől láttunk. Jó lenne, ha sikerülneKép

És még egy kép:

Apa nevel:
Kép

ÉVI

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Évi
Gratulálok Dórihoz! Gyönyörű szép kislány!

Timika
Nektek is gartulálok Kristóf babához!

Unique-om
Kitartás!!!!

Brill
Szorítok nagyon!!!

Réka
Ti hogy vagytok?

Tündike
Veled mi a helyzet?

Adrianaról és Levikéről tud valaki valamit?

Velem semmi különös,ma vagyok 27 cn.
Kíváncsi vagyok hoz e valamit ez a hónap, de
szerintem csak ugyanazt mint eddig... fityiszt...

Pusz mindenkinek: Szisz

szisszka

Helló!
Lányok itt egy GIGALEVÉL JÖN! Javaslom a célzott olvasást, vagy átugrást... Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Megint a lemaradást hozom be! Pardon!

Norwel!
Mi is hétfőn megyünk dokihoz! Remélem nem kell „Dunának” menned! Kép nekünk bizti a méricske, így is egy héttel később megyek, de korábban sajnos nem tudtam.
A napi 3-4 keményedés normális ebben a pocakidőben, csak egy órán belül ne legyen ennyi!
Most jön majd a fickánda java! Ilyenkor még nagyon jó érzés, csak a bordid közelébe ne engedd! Kép

Monyóka!
Talán attól jött rendbe, hogy megnyugodtál kicsit. De bármitől is, csak jó!
Apósodnak jobbulást!
Első pocaknál a 37. héttől türelmetlenséget éreztem, most már vagy két hete „dumcsizunk” Marcival, hogy s mint kéne csinálni a dolgokat. Másodjára azért sokkal tudatosabb a dolog. De a legszebb élmény, az biztos!
Jó olvasni, hogy ennyit változtál. Kezdesz bölcs lenni! Kép

Junkó!
Kutyi! És Mudi! Gratula! Helyes kis jószág. Képek? Csemete is érkezik hamarosan, csak még vár egy kicsit, hogy a fészkét megcsináljátok az új otthonotokban! Kép
Drukkolok nektek a hónaphoz!

Brenáta, Sziporka!
Sziasztok és rögtön Nagy gratula nektek és problémamnetességet az elkövetkezendőkhöz!

Mátra!
Olyan jó olvasni, hogy kicsit magadhoz tértél, legalábbis nekem úgy tűnik az írásaidból, leszámítva azt az egy szomorú pofit a párodra utalva…
Édes Mátra! Látom te is ANYATIGRIS leszel! Cupp! (03. 16. 22óra 43perces hsz)

Brill!
Sajnálom a fagyi babákat, de tényleg, lehet hogy ők tudtak valamit.
Pihizz!

Kancellárka!
Tündéri a naplótok!

Dinadin!
Afp macerás. A 16. hét valamelyik napján menj, nem feltétlenül az első napján, mert az még akár korai is lehet, és csak feleslegesen megijesztenek. Engem Olivérnél túl korán küldtek lés a papírkára is ráírták, hogy 15 hét. Aztán uh-n is ijesztgettek, hogy kicsi a gyerek, de szerencsére vaklármáztak csak! Kép
Ha pihi kell, akor pihi kell, csak tudjunk rólad! Kép

Unique!
Én csak azt tudom mondani, hogy Te fogod tudni mikor mentek szülni. Mindenkinek más. Nekem pl. le se szállt a pocak, se nyákdugó, vagy magzatvíz. Csak finom 5 perces összehúzódások, no meg annyi, hogy előtte három napja már olyan „mensiszagom” volt. Nem tudom ez mennyire érthető, de másképp nem tudom leírni.
Szóval jön és te tudni fogod! Még ha nem is látványos a jel!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

part II.

Kivi2!
Nagyon sajnálom. A dokik meg már csak ilyenek. Valahol igaza van, de nem biztos, hogy ezt így és akkor kellett volna mondania. Azt viszont már tudod, hogy lehet babád, csak sajnos most meggondolta magát, és nem akar még testet ölteni. De JÖNNI FOG!!!

Juca!
Megnéztem én is Stella pocakját és már nem is panaszkodom egy picikét sem, hogy mekkora jutott nekem. Hihetetlen!

Sysy!
Ne aggódj a második pocak már villámgyors lesz és nem lesz időd unatkozni! Most jön valóban a neheze, ez az utolsó pár hét… de hiszen már annyi mindenen túl vagy, hogy nem lesz az olyan vészes!
Azért ha nem haragszol terveim szerint beelőznélek majd egy kicsit! Kép

Évi77!
Gyönyörű kislány, és a halacskája is nagyon tetszik!
Nagyon szép történet! Te is emlékszel olyasmire, hogy mennyire befelé fordul az ember a fájások hatására egy ponton túl? Nekem ez maradt meg a leginkább a kitolást nem számítva.
Apa és lánya! A nagy szerelem! Kép és van amit nem lehet elég korán kezdeni. Azért ezt a képet jól tedd el, és amikor jön az apai óvás tinikorban… Kép

Didó!
Hogy álltok Egerrel? És egyébként is…

Duddu!
Szép név és Zruad hasonlata is aranyos!
Köszi a filmeket, aranyosak voltak! Kép

Cinca!
Van amikor az alternatív módok nagyon hatásosak, főleg, ha hiszel is benne!

Évi79!
Gratula lánykához! Szép név!

Korek!
Lehet, hogy akkor most jött el az idő!!! Olyan békésnek tűnik amit írtál, hogy hűűűű (hívogató), annak ellenére, hogy zűrös időket emlegetsz.!

Zsizsik!
Szia!
PG53 háááát. Én olvastam egy helyen egy anyukát aki nyalogatta szorgalmasan, de amikor a kisfia is kipróbálta és neki lett páfránya, valahogy elment a hite. Sőt erős volt a vágy benne, hogy a kutyát is leteszteli! Kép Nekünk sem ez vált be.
Attól még lehet jó valakinek, vagy mint annak idején egyik lányzó itt, más alternatív módon is felhasználható. Mivel a apamagoncok elvileg látszódnak a tárgylencsén. Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

és a finish!

Angie34!
Gratula! Aranyosan jelentetted be, szép ajándék!
Barátnődnek van olyan vérvizsgálat, persze fizetős, ami ugyanazt a genetikai elváltozást szűri, mint az amniocentézis(bocsi, ha elírtam). Van kevésbé kockázatos megoldás! De nem biztos, hogy szükséges, nekik kell dönteni.

Rolly!
Csodák márpedig vannak. Mint ahogyan itt a fórumon is van egy-pár csodababánk!
Remélem mielőbb lesz újabb!

Szia Musti!
Duddu kb. mindent leírt. Magam részéről azt mondanám a futás sem ideális, mert rázkódással jár és hasizom munkával, de persze nem vagyok doki. Lovagolni fix biciklizni fix hogy nem szabad, ezt doki mondta.
Drukk a teszthez! Mert ugye…. Kép

Timika!
Köszi a történetet! Kristófnak pedig biztos tréfás kedve volt. A gyerekek imádják riogatni a szülőket! Kép
Mell… Használsz mellszívót? Mert az fokozhatja a bimbó érzékenységét, így ha módod van, én a kézi megoldást javasolnám. Jó akkor meg az egész melled fog fájni, de az nem, amikor a kicsi szopizik.
Csak egy ötlet!

Eszter

ui: és ha valakit ennek ellenére kihagytam.... bocsánat!!!! nem volt szándékos!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

és ez majd két órámba került "levélke"!
Igyekszem!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Angie!Itt egy fiatal lány a védőnő, most végzett a főiskolán, nagyon aranyos!Szerintem nem lesz gondunk vele!Kép

Ironram, Junko!
Köszönöm szépen!
Junko!Én is így éreztem...Elő is jegyeztettem magamnak egy törpenyuszit, amolyan fájdalomdíjként, mert most lett volna egy kis szünet..KépArról nem beszélve, hogy csak 1 hetes késés után mertem tesztelni, pedig akkorra már majd' leszakadtak a melleim... Most meg majd nagy pocakkal kergethetem a nyuszimat!KépDrukkolok!Kép

Zsizsik!Nekem a férjem nyalta meg, és közölte, hogy vmi nem ok, mert neki cannabis jött kiKép

Évi77!Gyönyörű a "kis" családod!Kép

További szép hétvégét!
Renáta
brenáta

Sziasztok!
Még mindig nem jött meg, a mellel feszül, megnött a bimbóm és közel 37 fokos a hőm.
Szerintetek ez már baba?
ja még egy kérdés: ha úszom, akkor minden úszásnem megengedett?
musti

Hello MustiKép

Nagy esélyed van a babára. Az elmaradt menstruáció napján már lehet tesztelni, akkor szokott halvány második csíkocska megjelenni.Kép

Reggel csinálj egy tesztet, utána várunk a hirekkel.

Szerintem egy kicsit felfüggeszthetnéd a sportot, hogyha baba van, akkor egy kicsit könnyebb legyen a dolgaKép

Kati (21+1)
Vendég

Szia Kati!
Tudod a munkám egyenlő a sporttal, nehezen megy lemondani róla teljesen, de most az orvos azt mondta vegyek vissza az intenzitásból ha terhes vagyok, amúgy ugrabugrálni és hasizmot nem lehet.
Próbálok vigyázni magamra!
Te mit sportóltál?
musti

MustiKép

Nem sok mindent spoltoltam, most inkább felesleg van rajtam, minthogy sportos lennék.

Azért mondtam, hogy egy kicsit függeszd fel, mert könnyebb megtapadnia a babucinak, ha nem vagy állandó erőfeszítésben. Ha sportosan élsz, azt csak irigyelni tudom! Drukkolok!

Tesztelsz hétfőn?

Kati
Vendég

Szia Kati!
Most voltam kocogni a ligetbe, jött a férjem a vizslánkkal. Tényleg csak kocogtam 28 percet elég is volt, máskor jóval nagyobb intenzitással szoktam csinálni. Egyébként sajnos az elöző hónapban pár hetesen elment a menszesszel a baba. A doki azt mondta hogy ez a fogamzásgátló miatt van, mert bár hiába hagytam ki 4 hónapot, még bennem van.
Veszek tesztet, de ha két csík van, nem árulom el senkinek a családban, nem akarom babonából elmodani, mert az elözőnél elmondtam és csalódott a család.
jó neked, hogy vannak picikéid, én is úgy szeretnék már! Ez az élet értelme.
musti

Én nem hiszem, hogy a fogamzásgátló miatt ment el a babádKép
Ha már pozitiv volt a teszted, akkor már nem lehet hatása a fogigátlónak. Szerintem mindenképp mérlegelj magadban, ha igazán vágysz a babára, akkor ezek szerint neked több "áldozatot" kell hoznod a babádért. Mármint ha az áldozatnak nevezhető, hogy kíméled magad.

Én mindenesetre drukkolok, hogy dupla csíkod legyen!
Vendég

Sziasztok!

Sajnálom, hogy ennyire eltűntem, de most nincs netünk otthon. Így most csak beugrottam szólni, hogy élek! Kép

Nem igazán tudtam követni az elmúlt idő eseményeit, ezért nem is tudok semmi építő jellegűt írni, bocsi.Kép

Rólunk csak annyi, hogy jól vagyunk, Levike viszont úgy döntött, hogy farfekvésben várja az idő múlását, pedig eddig fejvégű volt.
Azért még reménykedek, hátha visszafordul.
Egyre nagyobb vagyok, és egyre nyűgösebb, de szerintem minden kismama így érez a végefelé.Kép

Dudu! Légyszi írd majd át a koromat 26-ra, köszike Kép

Minden pocakosnak jó babavárást, és mindenki másnak minél hamarabbi, jól megérdemelt babásodást kívánok!!Kép

Pusz
Adri+Levike
35+4

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!Kép
Most tudtam csak benezni, jo sokat irtatok nem is olvastam meg vegig mindent.

JucaKép
Köszi.Igazabol egy csomo nevet probaltam mire elfogadta eztKépKép

MustiKép
Nagyon szoritok azokert a csikokert!!!

BrillKép
Pihenj jo sokat, mar csak par nap a tesztig, mega drukkkkk!!!

Evi77Kép
Ngyon-nagyon szepek!!

Nekem holnap van a 25. napom, nagyon szeretnek tesztelni. Kicsit fajdogal a hasam, a melleim is duzzadnak rendesen, de hat mint tudjuk ez a menzi jele isKép

Jo ejt mindenkinek!
Judit

Kép
Kép
jucmuc

Jó reggelt mindenkinek!

Rengeteget írtatok, nem is tudok most mindenkinek írni, de délután jövök.

Angie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Remélem minden rendben lesz. Vigyázz magatokra nagyon. Szép ajándék lehetett a párodnak. Szívemből gratulálok és együtt örülök veled.

Újak! ( BocsánatKép )Jucus, Ildike, Zsizsik, Nolina!

Kép

Évi77!
Maga a tökély. Csodálatos a családod. Apa is beleszeretett az ő kis hercegnőjébe látom Kép Még képeket, még, még, még.

Évi79!
Tündéri a manócskád! A név is gyönyörű, amit választottatok Kép

Inoramm!
Nagyon igazad van. Főleg ha valakit nagyon szeretek. Márpedig a gyerekemet fogom... Végül is nagy hibám, hogy sokszor fejjel megyek a falnak... Azért bóknak veszem, amit írtál Kép Kép

Rolly!
Nekem az UH-s nő mondta egyszer azt, hogy minek akar gyereket az olyan, aki nem tudja kihordani. Ehhez képest egy tudatlan rokoni beszólás.. Tudom, hogy nem vígasztal, de magaddal törődj és akard azt az egészséges új kisbabát. Nyugodj kicsit meg és addig járj orvoshoz - és ha kell válts- aki komolyan vesz és megért és nem csak eélnézően mosolyog rajtad, hanem mindent meg is tesz veletek együtt egy új életért. Nagyon tisztellek és rettenetesen szorítok nektek. Fogd meg a párod kezét, vegyetek egy nagy levegőt és kezdjétek/folytassátok tovább.

Timika!
Olyan szép volt a történeted, meg is könnyeztem. Kristóf itt van veletek és egészséges és csodaszép. Szerintem ez a lényeg. Majd a következő simán jön Kép Gratulálok még egyszer hozzá.

Csibe rég olvastalak. Mi van veled? Vagy csak figyelmetlen voltam?
Bocsánat, aki kimaradt, de most mennem kell rohanok okosítaniKép és még a lovakat is meg kell etetni/itatni Kép Szóval tegnap elfelejtettem tankolni, csak a kocsit mosattam le. Persze a benzinkútnál Kép Hát ki akarna egy ilyen lökött anyát választani? Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép
mátra

Kép Nyuszifülű Kép
Sziasztok!!!
Tudtok nekem segíteni infóban?? Pénteken vettek tőlem vért hormonvizsgálat céljából, ami a 14-ik napomon volt. Szerintetek befolyásolja az eredményt az hogy középidő előtt csapoltak le?
nyuszifülû

Sziasztok Kedves Lányok!

A sok gratuláció ellenére szomorú hírekkel jövök ma reggel. Tegnap sajnos el kezdtem vérezni, és délutánra már nagyon sok jött, több a szokásosnál. Sajnos, mivel még dokihoz sem tudtam elmenni, nem lehetek benne 100%-osan biztos, hogy volt terhesség, de az orvos öcsém azt mondja, hogy két pozitív teszt elég meggyőző, és valószínűleg nem volt egészséges az embrió, és azért lökődte ki a szervezetem (és ez így jobb is). Szombaton este erős hányingerem lett, de lefeküdtem és elmúlt magától. Reggel már nem fájtak a melleim, gyanús is volt, aztán jött a vérzés. Egyébként, a szakirodalom azt írja, hogy a terhességek 40%-a így végződik, és a nők nem is tudják saját magukról, mert olyan, mintha késve jött volna meg a mensesük.

Tegnap rossz volt egy kicsit, sírtunk kb 15 percet összesen, aztán férjecskémel megvigasztaltuk egymást, hogy ez már fél siker, a következő hónapban majd egész lesz. Ma reggel kidobtan a két csíkos tesztemet, és kezdjük elölről.

Duddu, 2cn Kép

Puszi mindenkinek!
Vendég

Duddu, a ch-t légyszi javítsd 28-30-ra. Régen valóban akár 32 is volt, de visszaszámoltam a tavalyi ciklusaimat, és 30-nál később sosem jött meg.
Köszönöm,
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem én is, és elkezdek visszolvasni. Hát termeltetek a hétvégén.
Most voltam vérvételen,Kép és nagyon lefáradtam, talán 4 üvegcse vért vettek le, vagy nem is tudom. De teljesen ki vagyok tőle. Na mindegy, majd megnyugszom. Rettenetesen féltem, de már jobb egy kicsit! Kép Ja és mivel én a kórház mellett dolgozom, így már du.ra kész lesz az eredményem. Majd jelentkezem, hogy milyen lett az AFP-m.
Na kezdek visszaolvasni! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok!

Angi!
Nagyon-nagyon sajnálom...Kép, de nagyon jó a pozitív hozzáállásod.

Dudu!
Légyszi javítanál engem 1 cn-reKép.

A hétvégén nem jelentkeztem, mert péntektől olyan hányingerem volt, és tegnap tovább is ment ennél, úgyhogy kezdtem reménykedni, holnap akartam tesztelni, de így már nincs értelmeKép.
Azt hiszem nem jó nekem ez a clostil, teljesen összekavar, lerövidült mensik, és most a 33 napon jött meg, teljesen kiszámíthatatlanná tesz.
Azt hiszem elnézek másik orvoshoz is. Tudtok ajánlani valakit nekem?

dido

dido
dido

Drága Angie!

Igaza van a férjednek ez már fél siker. Sok első terhesség végződik így, és már az is nagy eredmény hogy ti idáig eljutottatok.
Bár azért még várjatok mit mond az orvos. Nem akartam mondani, de a hőgörbéd nekem egy kicsit gyanús is volt. Az alaphőd olyan mint az enyém, mégis a ciklus második felében csak 36,7-re ment föl Ez sajnos sztem kevés. Nekem terhesség nélkül is felmegy 36,9-re baba esetén meg az esetek többségében 37 fölött kell lennie. Persze vannak kivételek. Mivel azonban a hő hormon termeléstől megy föl, ezért lehet ám hogy terhes voltál, csak abból a hormonból (talán progitól, de ebben nem vagyok biztos) nem volt elég. Én ezt mondanám a helyedben a dokinak.
Lányok azért ha hülyeséget írnék, korrigáljatok!!!

Nem régóta próbálokzotk, úgyhogy semmi gond nem lesz. Hamarosan lesz itt bébi, ne aggódj. Kép

j.
Vendég

Dido!

Kép
Válts dokit ha úgy érzed, mindenképpen!!!Ajánlani nem tudok senkit, max. itt Szegeden. Kép

Eszter!
Nem semmi hosszúságú levelet írtál. Kép
Köszi a hozzám írt sorokat is, iparkodunk mindennel. Talán jövő hét végén költözünk is...
Muszáj is a kutya miatt. Kép

Timika!
Köszönjük a történetet. Ha nem is úgy sikerült mint gondoltátok, a lényeg hogy Krisatóf remekül van, és aranyos nagyon. Még egy barátnőmnek meg is mutattam a képet amit Tündi tett föl. Annyira jó az a kép. Kép
Majd lehet Csibével átnézünk hozzátok. Majd szólj mikor alkalmas, még nem akarunk zavarni...

j.
Vendég

Junko, szerintem a hőgőrbe csak tájékoztató és segítő jellegű lehet a PÉ meghatározásában, de nagyon sok orvos nem tartja annyira megbízhatónak, hogy bárjilyen következtetést is levonjon belőle. Minden egyén másképp működik, és van, aki nem reagál úgy, mint az átlag. Például én ha influenzás vagyok sem lázasodok be. Azért mindenképpen említem a dokinak, ha több hónapon keresztül megismétlődik a vetélés. Nálad hormonproblémák vannak, progeszteron? Egyébként anyu az öcsémmel kapott progi injekciót, mert nem termelődött rendesen. Velem nem voltak ilyen gondjai, de nagyon fiatalon szült engem.

Dido, csináljuk tovább együtt, kéz-a-kéz-ben!!
Vendég

Angi!

Ebben igazad van, tájékozató jellegű és az is igaz, hogy midnenkinél más. Én mostanában elég sokat foglaLkoztam ezzel a hőmérőzéssel és nálam tökéletesen működik. Egyértelműen jelzi, a pé-t, a ciklus második felében látom, hogy nem megy föl eléggé így már a 20-22 cn között tudom hogy nem sikerült, aztán menzi napján meg zuhan. Írok egy hőmérős topikban és ott sok lányak tökéletesen látszott, ha babás lett, már a hőgörbéje alapján.
Mindegy a dokinak egy mondat erejéig talán megéri mondani. De majd látod. És előfordulha hogy egyáltalán nincs igazam persze. Csak locsogok. Kép
Nálam nincs hormon probléma. Egyenlőre nincs semmilyen probléma, legalább is az eddigi vizsgálatok alapján. Lehet simán lelki meddőségben szenvedünk a férjemmel. Kép

Ilyen több hónapon keresztül vetélést meg ne is mondj, nem lesz még egy ilyen. Fel a fejjel. Kép

j.
Vendég

SziasztokKép

Szepen termeltetek amm,visszaolvastam es most leirom amire emlekszem.)

Angi.Sajnalom.Jo hogy a pozitivumot latod ebben a sajnalatos dologban.Azt mar legalabb tudod hogy teherbe tudsz esni.

kivi.Nem is tudom mit mondjakKépnagyon szomoru lettem mikor irtad hogy mi tortent.Kivanom hogy mihamarabb gyertek helyre lelekileg es ujult erovel menjetek tovabb az utatokon.

timika.Koszonjuk a szulestortenetet.Volt egy idoszak hogy minden este ezeket olvasgattam a neten.Szeretem olvasgatni az ilyen Happy end_del vegzodo torteneteketKép

evi.77.Nagyon meghato az apas kepKépAz az igazsag hogy mar millioszor elkepzeltem a parom kezeben a babamat.Olyankor mindig elerzekenyulokKép

eszter.Koszi a dicseretet.Hogy en bolcs?ah nemhiszem.Egyszeruen tok nyugi vagyok ennyi az egesz.Jon a tavasz es erzem hogy szarnyal a lelkem.Képegyebkent van benne valami hogy azert jot meg mert megnyugodtamKép

matra.Latom a te uzid is tele van mosolygo fejecskekkel.nagyon orolok neki hogy lathatoan te is jobban vagy.csak igy tovabbKép

adrianna.boldog szulinapot.Kép

dido sajnaom hogy megjott ez a frany menzi,talan a kovetkezo honapban....

brenata.gratulalok a pocaklakohoz.Boldog varandosagotKép

sziszka csitritarsam vegre meggyogyultalKépjo hogy itt vagyKépmostmar majd irhatok emilt?

junko.Te kis ho specialistaKépkivanom hogy ebben a honapban neked is sikeruljonKép

unique.meg egyben vagytok?

Kép
monyoka

Renáta, te hány éves vagy? Azért megpróbálunk igyekezni, hogy sok különbség ne legyen a gyereked és az enyém között Kép Ha gondolod, dobj egy mailt (címem a profilomban), és megbeszélhetünk valami tali helyet, ha már így összehozott a sors minket, "falubelieket". Vácon dolgozol?

Junko, a fejembe ültetted a bogarat a hormonokkal kapcsolatban. A dokim ismerős, és rá fogok kérdezni, hátha felír progi gyogyit. De azért még várok egy ciklust.

Didóka! Annyira azért nem vagyok pozitív. Elég sokat jár a fejemben a dolog. Egész nap, magyarán! De nem zuhantam magamba, és ez tényleg jó. Amolyan egészséges csalódottságot érzek, amennyi kell is egy nőnek, akiben dúl az ösztön.

Egyszer nekem is jár a tábla aljára kerülni Kép
Vendég

SziasztokKép

Kedves Angi!
Nagyon sajnalom ami törtent, meglatod legközelebb minden rendben lesz!

DidoKép
SajnalomKép Uj honap, uj remenyek!!! KépKép

Evi79Kép MatraKép
Köszike az üdvözlestKépKépKép

JunkoKép
Erdekes amit a högörberöl irtal, az enyem peldaul ebben a honapban teljesen kusza, abban sem vagyok biztos, hogy volt-e pe.-m.
Mi a neve a topic-nak ahol olvastal a hömerözesröl?

Szep napot mindenkinek!!!

Judit

Kép
Kép
jucmuc

Angie, ReniKép

Melyik "faluban" laktok, ha ez publikus?

Mi Sződön lakunk, és Dunakeszin dolgozunk.

Kati
Vendég

Lányok!

Megvan a AFP eredményem: 1,430 ami szerintem jó, mert határértéknek 0,5-2,5 van írva. Vannak a leleten + és - jelek, de remélem, hogy nem komoly gondot jelent egyik sem.

Évi79 Kép
Nekem azért lett ilyen hamar kész az eredmény, mert a kórház mellett dolgozom, és vannak ismerőseim a kórházban. Kép Egy ici-pici protekció! De sajna amit az ÁNTSZ-ben vizsgálnak, az majd csak kb. 2 hét múlva lesz meg. Kép

Angie Kép
Sajnálom, de látom, nem adtad fel, így is kell csinálni!

Dido Kép

Üdv. az újaknak, ha még nem üdvözöltem vona Õket! Kép Itt biztosan jó helyen vagytok!

Évi77Kép
Gyönyörően alszik a kis drágátok! És hát a kép az apukájával..., hát igen nem lehet elég korán elkezdeni a tanítást! Kép

Bocsi akit kihagytam volna, de be vagyok havazva! Pusza mindenkinek! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: