A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kisün:
köszönöm,meggyőzték!Irány az ikeaKép

Indi:
húha ezt a pocak méretetKép
akkor már csak 2-3 hét???Jaj ez már tényleg nagyon izgiKép

Manóka:
mit adott a doki a lázra?
Azért az jó hír,hogy jobban van a kicsi EmmaKép

Ancsi:
A talis képek nagyon édesek.Végre láttalak,na és Lencsi!Annyira gyögyörűségesKép
Persze a többi baba is szépségesKép

petergabi

Ezt párttól függetlenül csak a poén miatt írom, most hallottam: (tudom, nem politizálunk, de szerintem ez marha jó): Az MDF Cumi Cum Laude díjat alapítKép

indianyo

Indi Kép kíváncsi vagyok, vajon mikor és kik fogják kiosztani a választók közt az Arany Torkos Borzot Kép

votiv 8)
votiv

Ancsi, képek szuperek, mert mindenki nagyon szépséges rajtuk! engem is lefotózol ilyen jól majd egyszer? Kép nagyon tetszett a 8. kép, Denizsa Bálintja máris igazi szívtipró Kép Kisün pocakja pedig nőttön nő! szépen cseperedik benne a pici Marci Kép

Indi, olyan jó helye van Dominónak, csodálnám, ha nagyon igyekezne kifelé Kép sztem megéritek 2in1 az áprilist Kép

remélem Emma jobban van! jó lenne már túl lenni a télen meg a bacikon Kép

votiv 8)
votiv

Votiv Kép
Bálint tényleg igazi nőfaló, mert minden kislányért rajong, múltkor volt nálunk Mása Orsikával, hát akkor is volt udvarlás, itt a bizonyíték:
Kép Kép

Remélem Ancsi Lencséje ezt nem tekinti hűtlenségnek Kép

Kép
Kép
denizsa

Den!
Bálintod már megint csajozik??
Kép

Indi!
van egy figura, aki egyszerűen nem száll le rólam, folyton bepakol minden infot, amit csak talál rólam (utileírások, fotók, infok, miegymás), többek közt itt is megtalált, úgyhogy SEHOVA LÉGYSZI SOHA NE TEGYETEK RÓLAM SEMMILYEN képet Kép, nem akarom viszont látni egyéb helyen, főleg nem átfotosoppolva. még 1-2 napig ott marad, aztán leszedem.

Votiv!
igen, szívesen készítek rólad is majd pocakos képet Kép Kép Kép . amúgy bármilyet szívesen készítek.

ancsipancsi

AncsiKép Megdöbbentő Kép Beléje esett a gyönyörű mosolyodnak a pasi? (ez teljesen érthető lenne) Sajnálom, így akkor neked nem is lehet semmifél nyilvános blogod - miazmásod? De kár... Csináljunk akkor titkos fotóalbumot!

Na, erre az üldözős pasira Moose biztos tudna mondani valamitKép

indianyo

Ancsi, te nagyon vicces dolgokat monc KépKép ha 1x igazad lesz, istenuccse te leszel a hivatásos pocakfotóművészem Kép

jaj, tudjátok mi jutott erről eszembe? a hasgipszlenyomatom!!! KépKépKép emlékeztek? órákig ültem forró gipsszel áttekert hassal, mígnem az egész leroggyant Kép oda lett a szép emlékem, amiben a fiamat akartam volna hintáztatni! Kép hogy én milyen romantikusan oktondi tudok lenni Kép

votiv 8)
votiv

majd összerogyott volna, legkésőbb, mikor Isti beleül Kép
és nem voltam vicces, hanem halál komoly! Kép

ha valaki tud ALBÉRLET ÁRAKAT, esetleg XI. kerben albérletet, szóljon már. köszi.

ancsipancsi

Ancsi Kép
Hihetetlen, hogy vannak ilyen kretén alakok! Remélem, most nem fog megint üldözni, mert akkor az az én lelkemen fog száradni, én fotóztalak le. De nem tudtam ellenállni, olyan szépek voltatok! Kép

Kép
Kép
denizsa

frászt! csak a fiad volt szép! közre játszik, hogy sz..ul is nézek ki, így a fickó ezt a lovat is meg tudja lovagolni.

ancsipancsi

épp egy régi, híradókról írt cikkem olvastam át (most is arról írok), és egy nap végigszámoltam minden híradóban a halottakat/sebesülteket, az RTL Klub egyetlen híradójában összesen 300284 halott és 300 sérült volt (a Duna TV-n 20 halottat és 130 sebesültet számoltam, az MTV-n "csak 203 halott" volt)
ilyenkor megértem, akinek nincs tévéje...

votiv 8)
votiv

sziasztok!
Manoka,
Emmának GYÓGYULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogárka,
ha majd mész megint Manóhoz, mondd meg neki, h puszi!!!

többieknek is puszi!
legyetek jók!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Jók a talis képek. Mi nagyon göthösek vagyunk, meg aztán a MOM nagyon messze van Így itthon tombiztunk.

ADÓBEVALLÁS!!!!

Lányok tudna nekem valaki arról nyilatkozni, hogy az adóbevallásos paksamétát ki kell-e tölteni az OEP által küldött igazolás alapján vagy ök már ezt államilag intézik ...????

Köszi

hozánemértöKókusz
kókuszdió

Kókusz, sajna neked kell kitölteni Kép de ha a netről www.apeh.hu letöltöd a programot, elég könnyű megcsinálni, mert eleve csak azokat a rubrikákat hagyja kitölteni, amiket neked kell és utána le is ellenőrzi, azonnal jelzi, ha valahol nem stimmel a számítás. tudod már, hová adod az 1%-od? http://www.agacska.hu/ Kép

ja és azt nem is mondtam, hogy apafej a nevemben be akarja perelni az apeht (mert kidobtak evából), és már fellebbezett is, aztán meg az ombudsmanhoz fog fordulni, mert szte kismamák elleni diszkrimináció esete forog fenn Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, most, hogy mondod a pocaklenyomatotKépKép

Kisün, igazi kismamásan megszépültél.Kép

KÉpek nagyon jók.

Emmának jobbulást!
zanza

én is kérdez apeh:

1. nekem ki fog és mikor küldeni jövedelem igazolást??
2. én mint gyeden lévő kismama, adakozhatok e alapitványnak, ami után visszaigényelhetek pénzt? ugye értitek?Kép szóval olyan, mint a babaúszás...én is igényelhetek vissza???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Az mi az amit küldtél nekem?
Addig értem,hogy én is jelöljek be 4 emilt de ez mire is jó nekem?Bocs,de én nem vagyok angol tudományos és most nem volt kedvem böngészkedni.Igy egyszerűbb ha elmeséled.

Butili Juc
20170114224602

Votiv!
De drága vagy!!!! Kép Kép Kép Köszönöm!!! Kép

Zsan!
Ha adakoztál, szerintem minden további nélkül visszaigényelheted...Miért ne igényelhetnéd?
Méltem Neked Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

sziasztok

koszi a mozgasos hsz-okat;nem is igazan en izgatom magamt mert ti is megnyugtattatok meg a csaladom is - csak az atyja nyuzsog megint...

Votiv
mentalevel de meg milyen hektikus! Kép
brekuc

Juc,
az egy véletlenséges emil, nem is foglalkozz vele!!!!!!!!!!! csak elfelejtettem szólni!!KépKép

irulpirulZsanci

Bogárka,
én is!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jó reggelt!

Nálunk havazik...Kép

Indi:
hol vagy?Ilyenkor már itt szoktál lenni?Kép

petergabi

Jó reggeltKép

GabiKép Ma változatosság kedvéért 4-tájban aludtam el az utolsó menetben, úgyhogy mivel nincs ma munka, dőzsöltemKép Néztem hajnalban egy filmet egy auschwitzi magyar túlélő szülészorvosról és nem bírtam abbanhagyni.. Más kismami is volt ilyen hülye? A múltkor századszor is végigbőgtem a Schindler listáját de azt se bírtam kikapcsolni... Kép

ZsanciKép Mivel van adózott jövedelmed, leírhatod azu alapítványi támogatást az adódból, azt hiszem a támogatás 30 százalékát. De azt kérdezd meg az alapítványtól, hogy beletartoznak-e a körbe, mert a közhasznú és fokozottan közhasznú alapítványokank tett felajánlásokat lehet csak leírni, ha jól emlékszem. És mit te csinálsz? Mostananában keveset írsz...

VotivKép Izgalmas ez az Apeh-per...

Azt mondta az időjós béka a tévében, hgoy jövő héten egyértelműen itt a tavasz Kép

Szép napotKép

indianyo

Indi,
Sándor, József, Benedek zsákban hozzák a meleget! Időjós ez egyszer lehet, hogy beletrafált? Kép
neet
neet

megint egy csomó hsz elveszett!

ancsipancsi

elvesznek a hsz-ok???,Kép
hát ezért nem irok...Kép

Indi,
én is ilyen voltam...Kép
én első szülésem napján bekapcsoltam a tv-t, és az egyik német csatornán pont szüléseket vetitettek...na, nem jött meg a kedvem tőle...Kép

éééés:
KÁNTOR IGOR BENEDEK,
ZSÁKBAN HOZ MAJD MELEGET!!!
úgyhogy NE parázzatok!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<font color="0000ff">Ancsi!
Én a XXII. kerben tudok egy 2 szobás kiadó lakást, ha érdekel, megkérdezem.
(Kossuth Lajos u.-ban van)</font>

KépKépKépKép
proone

SziasztokKép

Kicsit eltüntem. Bár bevallom, hogy néha beleolvastam az irományokba, de mire végére értem, elfáradtam és nem szóltam hozzá a dolgokhoz.
Szinte minden nao kimentünk a lakásba. Ugyanis vagy a festők jöttek a kis javításokat megcsinálni, vagy mi bütyköltünk ott valamit (karnis, lámpa felrakás) Szóval elfoglaltam magam.....

Den KépKépKép
Kisfiad egy nőfalóKép Átjöttek a képek Kép Nagyon édesek Kép

Ancsi Kép
Magnéztem a talis képeket KépKépKép Úgy látom lánykáinknak egy pasi kellKépKépKép

Votiv,
tudod, hogy én is F.dokis vagyok. Sajnálattal olvastam Renee történetét. Azt nem szabad elfelejteni, hogy nem vagyunk egyformák. És R. sajnos bekerűlt a "húsdarálóba" KépKépKép És ne magadat okold (mert Te ajánlottad a dokit) Én is ajanlottam, mert nagyon meg voltam(vagyok) vele elégedve! Kép Azt nem tudhattuk, hogy kilencen fognak egy időben szűlni.... Többet nem hozom fel a témát.....:/

IndiKép
Már nemsokára kibújik Dominó KépKépKép OLyan izgi Kép

Manóka,
Kicsi drága Emma gyógyuljon meg!Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Kép
Nem is írtam még le...Kép
Tönkre ment a vinyónk KépKépKép Az a baj, hogy az összes kép rajta volt az Orsiról. Szerencse, hogy ami szilveszterig készűlt, azt kimásoltuk, mert elkűldtük nővéreméknek.
A férjem elviszi a vinyót bevizsgálásra (az ingyenes). De az, hogy megmentsék az adatokat elég húzós Kép Nincs valami ismerősötök, aki meg tudja menteni az adatokat???

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsanci,
Akkor most már tényleg jön a tavasz?! Kép Jó nagy zsákot adjál Iginek KépKépKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

A pénteki taliról tudtam, mert Den megírta Kép El is mentünk volna, de mivel még mindíg betegek/taknyosak vagyunk, ezért inkább kihagytuk Kép Szedem a coryzáliát és a homeogene 9-et . Most már lábadozunk..... Kép Orsit kenem a Baby Luuf-al Kép De már sokkal jobban vagyunk Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

MkatusKép
Az én kislányom is keveset hízik, aki most 6és fél hónaposan 6800gr.
Nekünk a védőnénink aggódik nagyon. A doktornő azt mondja, hogy látszólag teljesen egészséges és nagyon szépen fejlődik - ez a fontos!!! Hogy mindenki megnyugodjon és kizárjuk azt, hogy valami nincs rendben, kaptunk egy beutalót a gasztroenterológi.... mittoménmicsodára Kép Kértem időpontot, ami május 5!!! Nem is foglalkozom vele. elviszem, nézzék meg, de úgy is tudom, hogy nincs semmi baja Kép Olyan gyerekről még nem hallotam, aki nem eszik ha éhes Kép Nyugi, biztos vagyok benne, hogy Nálatok is minden OK Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mi van itt, hogy senki nem ír?Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szia Mása Kép
De jó, hogy végre jöttél!! Most épp kajcsizni megyünk B-vel, utána majd jövök! Addig is nézd meg a talis képeket, mert nagyon jókat csinált Ancsi!!!

Kép
Kép
denizsa

DenKép
Megnézztem, még tegnapKép Az újjbekapós kép a legjobbKépKépKép
megyünk mi is enniKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jucus,
vettünk ma Savoya-ban olyan kacsamama-gyereket, ami nektek van, Eszter imádja. (A kacsa hátán ül a gyerek, fürdetős izémicsoda. Ismét egy koppintás, Jucus után szabadon. Kép
És vettünk tujákat is, 750/db, tökjóó! Kép
És most elküldtem apát almáért, hátha.... reménykedhetsz... Kép
De most már inkább nem írok semmit, mert aztán nem jön össze az a pite.
neet
neet

Sziasztok,

Csak egy gyors "mégélünkbejelntkezés"... megjöttünk a síelésből. MInden szuper volt. Most mosás, vendégek, visszaállás, hideg. brrrrrrrrr. de azért édes otthon, ami nagyon jó.

Manóka: mi úgy mentünk ki síelni, hogy Fanni lázas volt már két napja. Semmi más tünet, mondjuk nem evett és lehangolt volt, de egyébként se nátha se más... nagyon ideges voltam, hogy mi lehet. Kicsi utána olvastam és én a háromnapos lázat találtam legmegfelelőbbnek. Dokinéni nem állt a helyzet magaslatán, rota és minden egyébre gyanakodott (helyettesítő doki, még szerencse, hogy nem Õ a mi sajátunk), aztán szerencsére a harmadik napra tényleg nem volt láz és kijöttek a kiütések, aztán gyorsan elmúltak és vége is lett a szenvedéseknek. Szóval remélem nálatok is csak ez van. Jobbulást Emmának.

Mennem is kell, mert Fanninak jön a foga és hív erősen a másik szobából.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi, üdv újra itt! Kép majd még mesélj, érdekel, milyen volt ahely, Fanni mit szólt az utazáshoz, tudtatok-e síelni, pihenni, és melyik foga jön épp lánykádnak?

Indi, én is marha sokat tévéztem hajnalban/éjjel Kép azóta se bírok! Kép

most zártam le a lapot, el is tűnök a gép elől, remélem nem veszitek zokon! Kép

Mása, én már hiányoltalak, és Recca is úgy eltűnt pár napja! és Igor Benedek és AranyhajúBenke is hozza a meleget, léciléci! Kép

Juc, Sanyidnak meg boldog névnapot KépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok,
Félkezes vagyok. Röviden csak annyi, hogy Emmának ma reggelre 40 fokos láza lett, de éjszaka is tűzforró volt. Így a lázcsillapító mellett hűtőfürdőbe tettük, az elég jól hatott, délre teljesen levitte, mostanra viszont megint 39,6 lett, így újra hűtőfürdőztük. Pöttyök még sehol. Étvágya alig van, a húsleves levéből evett egy keveset, és szopizott, de azt sem sokat. Nagyon nyűgös, csak a kezemben van el, még apánál sem. Remélem holnapra javul, majd próbálok jönni, ahogy engedi, de azért küldjétek a + energiákat.

Kép
Kép
manoka11

Lökött Votivia!

Köszi,Sanyim nevében Kép

Juc
20170114224602

Ancsi, honnan vesztek el hsz-ok?

Zsanci, az OEP (Teve u.) küldi ki a jövedelem-igazolást, elvileg a munkáltatódnak. egyébként meg nekem is elsikkasztotta, és be kellett mennem érte személyesen, úgy, hogy előtte telefonon odaszóltam 288-5100 és kell vmi nyilvántartási számot is bemondani (ez minden levelezésükön rajt van).

na, most már tényleg tünök Kép

votiv 8)
votiv

Manóka, ezerszáz ++++++++! a szívem megszakad, hogy az a drága, cserfes pici lány ilyen beteg Kép

votiv 8)
votiv

Johi Kép Nagyon szupi, hogy újra tudsz jönni! Élménybeszámolót én is-én is szeretnék Kép

Manóka Kép Emmának sok-sok ++++energia és jobbulást!!!

Kép
Kép
denizsa

Johi!
Fanninak is ilyen magas volt a láza?

Votiv, Den!
Köszönjük!

Megnéztem a talis képeket, nagyon jó lehetett!

Kép
Kép
manoka11

Másenyka! Mingyá' hílak vinyóügyben, tesóm a számítógptudor, hozzá hozhatod hétfő reggeltől bármikor ide 10 percnyire tőlünk. Bárkit és bármit bármikor rábíznékKép

indianyo

Sziasztok Csajszik!

Rég jelentkeztem, nem bírtam a tempót. :-)

Van itt egy felhívás, nem tudom találkoztatok-e már vele?
Szerintem érdemes elolvasni, és terjeszteni.
Soha nem lehet tudni kinek lesz szüksége az infóra.
Bevallom én még nem hallottam ilyet.
Remélem mindenki jól van, gyermekek cseperednek, és mega boldogság mindenhol.
/Nálunk igen :-)/

Tehát:

ÚJ EMLÕRÁKTÜNETEK

FIGYELEM!!!

Ezt az információt nekünk, nőknek kell figyelembe vennünk. Azt hiszem,
fontos, hogy

terjesszük barátnőink között.

Novemberben egyik barátnőm nővérének a mellén kiütés keletkezett, hasonló
ahhoz, amely a szoptató anyákon jelenik meg.
Mivel a mammográfiája negatív volt, az orvos fertőzés elleni
antibiotikumokkal
kezelte.
Két kezelés után állapota rosszabbodni kezdett. Orvosa újabb mammográfiára
küldte, és ezúttal találtak egy csomót, amelynek szövettani vizsgálata
gyorsan növekvő, rosszindulatú daganatot jelzett. Először kemoterápiát
rendeltek neki, hogy csökkentsék a növekedést. Aztán eltávolították a
mellét, majd komplex kemoterápia következett, ezután pedig sugárkezelés...
Kilenc hónapi intenzív kezelés után gyógyultnak nyilvánították.
Egy évi maximálisan kihasznált élet után a rák megtámadta a máját.
Négy kezelést csinált végig, és végül úgy döntött, hogy minőségi életet
akar, és nem
kér a kemoterápia mellékhatásaiból.
Öt rendkívüli hónapunk volt, és ő megtervezte utolsó napjainak összes és
minden
egyes részletét.
Üzenete a következő: Kérlek, figyeljetek minden rendellenes dologra, és
rögtön keressetek segítséget!!!
A Paget-kór (Paget-tumor): Ez az emlőrák ritka formája, amely a mell
felületén, a bimbón és a bimbóudvaron jelenik meg.
Kiütésnek tűnhet, amely később száraz külsejű sebbé alakul.
Sosem gondoltam volna, hogy ez emlőrák &#8212; pedig az. A mellbimbóm sosem
látszott másnak, de a kiütés zavart, ezért mentem orvoshoz.
Néha viszketett és fájt, de ettől eltekintve nem zavart. Csupán csúnya és
kellemetlen volt, és nem javult az orvosom által felírt krémektől, sem a
bőrgyógyász által bőrgyulladásra rendelt kenőcsöktől.
Aggódónak tűntek, de nem figyelmeztettek, hogy ez rák is lehet. Gyanítom,
hogy kevés nő tudja, hogy egy seb vagy kiütés a mellbimbón vagy a
bimbóudvaron emlőrák lehet.
Az enyém egyszerű vörös foltként kezdődött a bimbóudvaron. A Paget-kór egyik
legnagyobb problémája, hogy ártalmatlan tünetekkel indul, ezért gyakran
összetévesztik a bőr gyulladásával vagy fertőzésével, így késleltetve a
felismerést és a kezelést.
Mik a tünetek?
A tünetek lehetnek:
1. A mellbimbó nem szűnő enyhe gyulladása, csepegése és szárazsága, ami
viszketést okoz. (Mint jeleztem, az én esetemben nem nagyon viszketett és
nem
váladékozott. Viszont éreztem és egyik oldalán var képződött.)
2. Nem gyógyuló seb a mellbimbón (az enyém a a bimbóudvaron volt egy
kidudorodással a bimbó közepén).
3. Általában csak az egyik bimbót érinti. Hogyan lehet felismerni?
Az orvosnak fizikailag meg kell vizsgálnia, és azonnali, kétoldali
mammográfiát
kell végeztetnie.
Még ha az irritáció és a var bőrgyulladásnak tűnik is, az orvosnak rákra
kell
gyanakodnia, ha a panasz csak az egyik emlőn jelentkezik, és azonnal
szövettani
vizsgálatot kell kérnie, hogy megállapítsa, mi történik.
Ezt az üzenetet komolyan kell venni és a lehető legtöbb embernek (rokonoknak
és
barátnőknek) továbbküldeni.
Valakinek az életét mentheti meg. Az én emlőrákom átterjedt a csontjaimra,
miután nagy adagokban kaptam kemoterápiát, 28 sugárkezelést és Tamaxofint.
Ha ezt kezdettől fogva emlőrákként diagnosztizálták volna, valószínűleg nem
terjedt volna el.
Valamennyi olvasónak: ez szomorú. Mint nők nem tudunk a Paget-kórról.
Ha továbbítjuk ezt a levelet, elérhetjük, hogy mások felismerjék a
potenciális
veszélyt, így segítünk nőknek szerte a világon.
Ha van egy kis időd, küldd ezt el a lehető legtöbb embernek, különösen a
családodnak és barátnőidnek; csak egy pillanat, de az eredmény életeket
menthet.

És végül, de nem utolsó sorban egy kép Marciról ha nem haragszotok.Kép

Mindenkinek sok puszi:Pipocs

Kép
Kép
pipocska

Pipocska!
Marci klassz nagy srác! Kár, hogy nem tudsz jönni. Ez a történet meg igen szomorú Kép. Ami nem volt tiszta, hogy végül feladta a csaj? Remélem soha nem kerülök ilyen helyzetbe. Kép

Proone!
köszi, de XI-ben maradnánk még.

Másenyka!
remélem, ha rendeződnek dolgaink, meg a dáthád, taláxunk.

ancsipancsi

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat, sokat segített. Kép Voltunk Anyóséknál, még ő is, meg a sógornőm is nekünk adott igazat! Kép Õk is azt mondták, hogy nem törődni a dokival, tápszert ne, inkább hozzátáplálni. Ma megevett Máté egy fél banánt délben, és mellette szopott annyit, mint szokott. Kép Azért adtam neki ennyit, mert már nem először kapta.
Ancsi: igen, ha ébred éjszaka, akkor eszik is, és egy nyikkanás nélkül visszaalszik. Kép
Jajj, képzeljétek, ugye ma jöttünk haza, a Cica aludt vagy 2 órát, míg utaztunk, aztán megetettem, és csak egy kis bodyban volt a kezemben, meg betakarva. Hallom, hogy jön a kaksi, sebaj, hadd jöjjön ma még úgyse volt. Aztán fel akartam állni, hogy felöltöztetem, és én is tiszta kaki lettem. KépKépKép Meg az ő orra, haja, mert az apja ahogy levette róla a bodyt hozzáért. KépKépKép

Nagyon jót röhögtünk. Kép

Manóka: Kép Szorítunk Nektek nagyon! ++++++++
mkatus

AncsiKép Milyen sok hsz tűnt el?! Kép

Mától nem utálom a wiw-et, mert visszahozta nekem egy régóta keresett valamikor volt nagyon fontos barátomat.. magátólKép Londonban él és ezt küldte (lásd a képet) Az elején azt gondoltam, hogy vicces, aztán rájöttem végigolvasva, hogy ez egy nagyon szomorú sokfelé ágazó történet... a londoni robbantásos merényletek után ilyen cetliket lehetett látni a metróállomásokon. Bocs előre is nem angolos mamakollégáktól!!! Esetleg lefordítom szívesen, ha valakit érdekel...

Kép

indianyo

Manóka!
Emmának sok-sok +++++++++++!!!
A láz magassága nem jelent semmit, Petrának 38.5 volt, barátnőm kisfiának 40 fölött lázgörccsel Kép...szóval ki mire hajlamos...reméljük, hogy tényleg "csak" 3 napos van nektek is!!! megy a drukkkkk ezerrel!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: