A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

BIbi!

Sajnálom az éjszakázást! az nagyon kiborító tud lenni-tudom. A tehetetlenség érzés.

Az idő mindenképp nekünk dolgozik... tudom ez biztos nem vígasztal.Kitartás!!!

KépKép
türelmetlen_mama

Bibi Kisfia BraniKép:

Kép
Kép
Kép
Kép

Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Brani=Barni (elnézéstKép)

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Bibi, Zsu, Dancsi! Nagyon szépek a babák! Kép

Kicsit régebbi téma: Déneske vsz olvassa a topikot, azt gondolta, ha itt sok baba zöldet kakil, akkor ő is elkezdi. Kép 3 napja zöld az eredmény (igaz ez már csak 3 adagot jelent), nekünk azt mondta a védőnő, hogy nem jelent semmi különöset, csak olyan gyorsan halad át a szervezetén az anyatej, hogy az epefestéknek nincs ideje megfesteni.

Múltkor elfelejtettem feltenni a "csajozós képet" Kép:
Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Bibi,
Olyan "nagyfiús" arca van már Barninak, nagyon tündériKép

Exi,
nekem mind a két Sráccal 1-2 héttel hamarabbi időpontot jósolt az UH, merthogy méretesek voltak a pociban (most itt, kint is Kép)... Aztán szépen időben jöttek, teljesen okés paraméterekkelKép
pankata

Sziasztok Lányok!Szia Zitus!-Kép

Kristóf apukája, Sanyi vagyok. Timi kérésére írok Nektek. Köszönjük szépen jól vagyunk, kezdünk összeszokni. Mi is felkelünk éjszaka kétszer is (több órára), de ezeket az ébren töltött időket bőven kárpótolja Kristóf baba mosolya. Nemsokára Timi is visszatér közétek tele élményekkel.
A héten járt nálunk Zitus Boti babával, aki hatalmasat nőtt 3 hét alatt és szintén gyönyörű! Kép

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Túl vagyok a 12. heti genetikai UH-on és jelentem 63mm ülőmagasak vagyunk!
Lehet, hogy emlekeztek, hogy erdeklodtem, hogy szerintetek hasi vagy hüvi lesz az UH. Muszaly leirjam, hogy milyen szuper jó fej volt a dokim. Amikor a folyosón találkoztunk látta, hogy a férfem is ott van velem és még mielőtt én megkérdeztem volna, hogy bejöhet-e ő is, magától felajánlotta, hogy a párom is nyugodtan jöjjön be. Azt mondta, hogy hüvi UH-val szokta kezdeni, de megnézi előbb, hátha látszik hasival is. Mivel minden jól látszott, ezért végig hasiva csinálta, ugyhogy a férjem is végignézhette az egészet. Nagyon boldogok voltunk. Egyébként 1,2 lett a Nucha-ja a babának. Azt mondt'k, hogy minden oke. Egyébként tudja valaki, hogy mettől meddig jo a Nucha eredmény?
era101

Zsuzsi, Bibi! Édesek a fiúk nagyon!

Anita! Tamáska nagyon ari! Várunk a szüléstörivel meg minden mással is!Kép

Bibi! Sajnálom az iccakákat, de hidd el, egyszer át fogja aludni!Kép Nincs sajna más ötletem, csak ez a rusnya idő!
Enyim picikém megint szépen aludt 8től 1/2 2-ig! Szopi után 5-ig, na de onnantól nyögött! De feszt órákon át!!! Majd megőrülök tőle!

Rakjuk fel a képeket már a gépre -reszkessetek, mert ontani fogom őket!-, ez az egyik kedvencem, akkor készült, amikor hazajöttünk a klinikáról, Lottika kicsit megilletődött (együtt sírtunkKép)

Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ma eltettem a rohadék mérleget. 1 hét múlva súlymérés.......

Itt volt a védőnő, szerinte hülye vagyok, a gyerek makkegészséges, vannak ilyen bébik, akik beérik és ha lassan is, de gyarapodnak az "előírt" mennyiség 60-70%tól is. Szerinte barom vagyok, ha felébreszem éjjel. Ha alszik, jó kedvű, nem sír, akkor nincs baja. Egy beteg, éhes baba ordít, mint állat. Szerinte.

Meg megnyugtatott a nővérem, hgoy az ő kisfia is dettó ezt csinálta, amikor más kölök 200akat nyomott be, M. max. 100-akat és jó napokon legfeljebb 5* szopott.

A jobb mellemet továbbra sem fogadja el, azt fejem, és a másikból szoptatok, ha így marad lehet lepasszolom valakinek a tejet, mert már nem férek tőle.

Melinda, Zsuzsi, Bibi,
nagyon édesek a lurkók! Kép
Vendég

Sziasztok!Kép

BibiKép, ZsuzsiKép
Nagyon édesek a fiuk!!KépKép

BibiKép
sajnálom, hogy ilyen sokszor kel éjszaka Barni!
Én nem bánom az éjjeli evéseket - mert meggyőződésem, hogy sokat számít a tejmennyiség szempontjából - de valszeg, ha Boti is ilyen sűrűn ébredne, ki lennék én is! KépKép

MelindaKép
A te lánykáid is gyönyörűekKépKép- meg is mutatom majd Botinak őket, ha felébredKép

DancsiKép
Mi 2 hete dobtuk el a mérleget, ugyanazért, amiért Te...
Boti se eszik 200-akat, pedig jövőhéten már 3 hónaposak leszünk, mégis szépen gyarapodik, jókedvű, mosolygós!Kép
Nem verseny ez, hogy melyik gyerek eszik többet! A mi gyerekeinknek pont elég az, amit megesznek, ha meg keveslik, akkor azt jó hangosan a tudomásunkra fogják hozni!Kép

Tegnap este sem volt ordítás!KépKép
Úgy tűnik, hogy beválik, hogy 6-kor kaja, 8-kor fürcsi, utána kaja, alvás.Kép
Éjjel változó, hogy hogy ébred, volt már hogy fél1-kor, volt hogy fél4-kor, de általában fél2-2-kor, utána 6-fél7-kor.
De szerencsére Boti a reggeli kaja után is visszaalszik 9-ig, így én is addig alszom!Kép

Most meg több mint 1 órája alszik - bealudt szopi után rajtam, azthittem felébred, ha leteszem az ágyába, de nem, húzza a lóbőrt tovább!Kép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
képek nagyon jók, szépek a gyerkőcök általában csak nézegetni van időm, elvesztettem a fonalatKép

Vivi sem eszik, rángat az ideg, de vigyorog, gondolom jól van, 600g-al nyomulKép 10-én volt 4hónapos és 6170g. most is itt sikítozik, már sír, nem tudja larángatni a macit a játszószőnyegrőlKép
rettentően kiabálKép
ma eddig 350g-ot evett, legközelebb 8kor fog.
én is visszavittem a mérleget, de a jöv.héten leméretem, megeszem a hajam ha ennyi kajától is hízik.
ja, a max. adagja ha minden jó 160g.

pedig pár napja már jól evett.
Vendég

Dancsi!
sikerült takinénit találni?
Vendég

Lányok! Lindára aztán nem lehet mondani, hogy nem gyarapodik (4.860 gr volt tegnap!! -a nővére 3 hónaposan volt ilyen súlyban!), de ő sem eszik 200-akat!!
Az meg tutifix: egy éhes, éhező baba elégedetlen, és ordííííííííítttttttt!

Dancsi! Remélem mostmár megnyugszol lassan! De elő ne vedd a mérleget!!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Csodaszépek ezek a gyerekek!!

Melinda! Orsi 8 hetes-8 hóig aludta át az éjszakát, onnantól "elromlott", azóta is ébred minden éjjel. Köszi a levelet, intézzük a dolgot.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Melinda! esetleg megirnád megint az albumotok cimét? Én ott is szétnéznékKép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SZiasztok!
Nagyon édik a babák. Kép
Kata, szerintem én legkésőbb május végén szülök. Kép Nem akarok óriásbébit! Majd utána...
Dancsi, szerintem se stresszeld magad, a védőnőnek maximálisan igaza volt: ha éhes lesz a baba, észre fogod venni!
Ma gyarapítottam a kórházi csomagom tartalmát: vettem egy rövidgatyás pizsit, aminek a felsője gombos, és vettem Petinek egy kiskesztyűt.
És megszépült a kocsink. Kép
Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Pankata!
Gratulálok az első lépésekhez.
Nálunk Dávid is rendszeresen felkel éjszaka 2-3 alkalommal, pedig már 6 hónapos. Hol 200-at evett, hol 70-et. Miután szétidegeltem a mérlegelésektől magam, úgy határoztam eldugom a mérleget.

Most rohanok, puszi jó éjt mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Zozo,
Ja találtam egyet, de nem százas a nő, de beleuntam a keresgélésbe, ezt a pár hetet, meg a festést kihúzom vele, utána pedig remélem jön vissza a régi.

A méricske csak annak jó, akinek rendesen eszik a babája, és büszkén verheti a mellényét miatta, a többieknek szvsz ártalmas, mert megtömni úgysem lehet őket. Nekem jó pár borzalmas napot szerzett. Meg szegény pici Boldinak is, akit próbáltam a tiltakozása ellenére ciciztetni. Most már csak akkor teszem mellre, ha egyértelműen kéri, ez napi 4, max. 5 alkalommal van. Ez van, Õ ilyen gyerek.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap elég volt a csajomnak a tej, ma kevésKép Mondjuk tegnap ügyintézős napunk volt, és se enni, se inni nem volt időm rendesenKép Lehet ez az okaKép

Jány továbbra is áldott jó, este 7-kor fürcsiztünk, fél nyolctól evett 8-ig, és éjjel fél kettőkor én költöttem, mert már fájtak a melleim...azután meg 6-kor kelt...

Az előbb viszont kiröhögött minketKép szopott kemény 30 grammot (most fejem ki a többit) utána úgy bealudt, hogy nem bírtuk felkelteni. MOndom, ok, akkor cumisüvegből kap anyatejet, azt alvás közben is meg tudom vele itatni. Hát nem siekrültKép Katica azt a kevés tejet is kilögdöste a nyelvével, amit belecsöpögtettem a szájába, és közben teli szájjal vigyorgott, meg grimaszoltKép Szóval most ennyivel húzza a lóbőrtKép

Hétfőn mennünk kell vérvételreKép A bilirubin szintjét szeretné a doktornő ellenőrizni neki.

Zsu és KAta
1+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nagyon édesek ezek a babák!

Dancsi!

Ne aggódj,a Noémi is keveset hízott az első évben.Azóta pedig behoztuk a lemaradást.(Rengeteget aggódtam a nem evése miatt,biztos emlékszel rá.)

Melinda!

Tedd csak fel a képeket,én nagyon kíváncsi vagyok!!!Tündériek a csajok.Kép

Ildi
tfildiko

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy csak most jelentkezem, de Kristóf baba teljes mértékben kitölti a napjainkat Kép Ma 14:30-tól egész mostanáig próbálkoztunk, amíg sikerült elaltani, tiszta nyűgi volt délután. De az angyali mosolya kárpótol mindenért KépKépKép Sikerült megírni a szüléstörténetet is, mindjárt felteszem.
A LEGFONTOSABB: MINDENKINEK NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A DRUKKOKAT ÉS JÓKÍVÁNSÁGOKAT! KépKépKép
Visszaolvasni sajnos nem fogok tudni; összefoglalná valamelyikőtök az elmúlt 2 hét legfontosabb eseményeit?

És maga a történet:

Március 6-án reggel 7 körül távozott a nyákdugóm egy kis darabja. Ez azonban annyira kicsi volt, hogy egy idő után már kételkedni is kezdtem benne, hogy tényleg az volt-e. Felhívtam a páromat a hírrel, de ő is azt mondta, hogy a szülés megindulása még akár napok kérdése is lehet. Ezután lefeküdtem kicsit pihenni, mert fáradtnak éreztem magam. Kis idő múltán egy kis pukkanás félét hallottam és valami meleget éreztem a hüvelyemben. Először azt hittem, hogy a nyákdugó maradék része távozik, gyorsan felpattantam az ágyról és láttam, hogy patakokban folyik belőlem a magzatvíz. Azonnal újrahívtam a páromat, a szülőket, barátokat, szülésznőt és jó 30 perc múlva elindultunk a klinikára. 9:45-kor vettek fel hivatalosan, jött a kötelező adminisztráció, vettek vért az esetleges EDA-hoz, valamint megvizsgált az orvosom. A vizsgálat során kiderült, hogy még nagyon éretlen a méhszájam, a belső méhszájat ki sem tudta tapintani, fájásaim pedig egyáltalán nem voltak. Az orvosom emiatt az oxytocin bekötése mellett döntött. Ezt 11-kor be is kötötték és az előkészítés után már a párom is velem lehetett. Szépen lassan elkezdtek jönni a fájások, de közben többször emelni kellett az oxytocin adagot. Ahogy telt az idő, kipróbáltam a labdát, illetve sétáltunk a folyosón, de több alkalommal vissza kellett feküdnöm a szülőágyra, mert egy-egy fájást követően esett a baba szívhangja. Eltelt két óra és jött az orvosom, hogy megnézze, hogy haladtunk. Először mosolygott, hogy nagyon szépen haladunk, már 3 cm-re nyitva van a méhszájam, majd hirtelen teljes zavart láttam az arcán és megkérdezte tőlem, hogy Kristóf nem koponyatartásban volt-e az utolsó UH-n. Mondtam, hogy de igen, erre mondta, hogy menjünk át azonnal az UH-ra, mert ő nagyon apró kis ujjakat érez és ez nagyon nem tetszik neki. Az UH-n sajnos bebizonyosodott, amitől tartott: Kristóf baba valamikor a 35. hét és a szülés megindulásának időpontja között visszafordult és farfekvéses lett Kép Azt mondta az orvosom, hogy ez olyan ritka, mint a fehér holló és sajnos emiatt császármetszéssel kell szülnöm. Na ekkor tört el a mécses nálam, mert annyira szerettem volna szülni - lehetőleg minél kevesebb beavatkozással és hirtelen végigfutott bennem, hogy ebből nem lesz semmi, ráadásul a császár miatt az első napokat nem is tölthetem a kisfiammal együtt KépKépKép Az egyetlen dolog, amit befolyásolni tudtam, az az volt, hogy kértem, ne altassanak el, hogy legalább azt lássam, amikor kiemelik Kristófot. Ezután felvittek a műtőbe, bekötötték a spinális érzéstelenítést és 14:02 perckor megszületett Kristóf. Gyönyörű volt és szinte azonnal torka szakadtából sírni kezdett (nagyon éles kis hangja van). Még a műtőben megvizsgálta a gyermekorvos és utána elvitték a megfigyelőbe, ahová a párom is elkísérhette. Itt készültek az első képek róla. Engem utána még kb. 40 percig varrtak, majd átkerültem a posztoperatív osztályra, ahol az elkövetkező 2 napot töltöttem. 24 óráig nem volt szabad felkelnem a spinális érzéstelenítés miatt, utána egyszer segítettek felkelni és zuhanyozni, ezt követően ezt mindenkinek magának kellett megoldani. Ide 3 óránként hozták fel a picúrokat – legelőször reggel 5:30-kor és utoljára este 20:30-kor. A 3. napon kerültünk át a gyermekágyas osztályra (az alapítványi szoba szerencsére szabad volt), ekkorra viszont Kristóf elkezdett besárgulni és bent akarták tartani az újszülött osztályon a fény alatt. Ezt nagyon nem szerettem volna, ezért a kérésemre kihozták a szobába a mobil fényt, ami ugyan nem olyan hatásos, mint az osztályon levő nagy fények, de legalább velem lehetett Kristóf egész nap. Az első két napot követően mindössze pár órát töltött bent éjszaka az újszülött osztályon a fény alatt, de akkor is bejártam szoptatni, mikor felébredt. A műtét hétfőn volt, mi vasárnap este jöttünk haza és bár a szopizás még nem megy tökéletesen (kisebesedtek a mellbimbóim), egyre jobban kezdünk összecsiszolódni és a műtéti sebem egyáltalán nem fáj. Összességében maga a klinika pozitív csalódás volt - a hallottak alapján sokkal rosszabbra számítottam -, nekem szerencsére senkivel sem volt konfliktusom. "Röviden" ennyi Kristóf születésének története. Újabb képeket még sajnos nem tudok felrakni, mert egyelőre nem volt időm a digitális fényképezőről letölteni a képeket.

Pussz mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

A szüleim 3 unokája:

Kép

Timika! A sebes mellbimbóra a legjobb ha hagyod rászáradni az anyatejet és hagyd szabadon a cicijeidet amikor csak tudod. De jó még rá a Garmastan kenőcs is (csak szopi előtt le kell róla törölni). Ügyelj a helyes mellretételre, szopira és akkor reméljük hamar begyógyulnak a sebeid!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Timi, hát a császár "ellenére" szerintem nagyon szép a történeted ill. a Ti történetetek. Kép
Remélem, a szopis dolog is hamarosan rendeződik.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Nagyon édesek a csemeték csajok KépKép Én is én is imádom a képeket nézegetni!!

Timika: Nagyon jó volt olvasni a szüléssztoridat, és örülök, hogy annyira nem viselt meg, hogy végülis csaszi lett!

Melinda: Tesódáknál Rubiniknek kistesóKép?? Nagyon jól odapasszolna a fényképre még egy kis tökösKép

TFIldi: Most milyen súlyban van Noémi??? Jelentem gyógyultak vagyunk himlőfronton (már egy ideje) úgyhogy összeröffenhetnénk. Gyertek el valamelyik nap a jövő héten, ha van kedvetekKép

Era: Én nem tudom mettől meddig jó a Nucha, de azt tudom, hogy az 1,2mm az a legjobb!!!!!! Nagyon rendes volt a dokid, hogy beengedte a férjedet is! Mikorra vagy kiírva??? Küld el az adataidat Pankatának, hogy berakjon a táblicskuba, azt hiszem még nem vagy benneKép, ugye?Kép De ahhoz írnod kell ám gyakrabbanKép

Ma extra hisztis volt a 2 csajomKép Reggel fél 7 -től nyomták...., de hát senki se mondta, hogy könnyű a gyereknevelésKépKép

Az az igazság, hogy a frontokra nagyon érzékenyek a csajok és rájöttünk apával, hogy akkor van kapás ha hisztisek a csajokKépKép Ma is vagy 5 potykát fogottKépKép Úgyhogy ha reggel hisztisen,nyekergősen indul a nap, akkor lehet menni horgáááászni, mert tuttttti a kapáááááásKépKép

Csak így apa egész napra megmenekül a hisztitől míg én itthon maradok a gyerekekkel (mint mindig) és ezt az állapotot vagyok kénytelen egész nap "élvezni"Kép Ami mint tudjuk nem egyszerű! Nagyon ki tudok készülni a nap végére ha sírós nap vanKép De nagyon igyekszem tartani magamKép

Viszont cserébe egész este apa foglalkozott a lányokkal. Igaz, hogy én hallét főztemKép, de akkor is tökre jól esett, hogy MINDENT megcsinált helyettemKép Jó kivéve az altatást, de azt amúgy is mindig én szoktam!

Csajok, nincs valakinek elfekvőben otthon egy használaton kívüli termosza? Apának kéne horgászáshoz! Hátha van valakinek, akinek nincs rá szüksége! MegvennémKép Köszi

Jóéjt
Enikő

ceniko
Szeged

Melinda Kép Nagyon édesek a gyerekek Kép Most az Avent mellbimbóvédő krémjét használom, úgy tűnik, egyelőre ez a leghatásosabb Kép

Enikő Kép Tegnap du. Kristóf is extra nyűgi volt, remélem a mai nap nyugisabb lesz Kép Fizikailag nem nagyon viselt meg a császár, lelkileg már jobban Kép El tudnád majd küldeni azokat a képeket, amiket a klinikán csináltál Zsuékról és rólunk? Termoszunk sajnos nincs.

Pussz: Timi

KépKép

KépKép
timika

Timi: Igen el, ha tudnám a mélcímedKépKép
Enikő

ceniko
Szeged

Üdv!
Enikő, jók a lányaid "megérzései", már ami a horgászatot illeti. Kép Termosz ügyben én sem tudok segíteni, nekünk is (ill. a férjemnek is) egy van, viszont ez vagy 1,5-2 napig melegen tartja, amit beleteszel. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

sziasztok! tudtok valamit arról, hogy mi okozhatja a mellbimbó viszektését,égő érzését szopi közben??? SEb csak egy icipici van rajta.

köszi, NElli

KépKép
türelmetlen_mama

KépKép

KépKép
timika

Timika! A csaszival én is úgy állok, mit Te. Lelkileg fáj Kép, emiatt a szüléstörit sem tudtam még megírni,..de remélem az idő segít..meg az egészséges gyerköcök.Kép

Dancsi! Jozsónak boldog névnapot kívánunk!

Enikő! Majd lesz egyszer testvére gondolom Rubcsinak!
Egyenlőre Lottika tegnap kitalálta, hogy szüljünk neki egy kisöcsit!Kép Jópofa.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Timi ment a mélKép

Melinda: Hát szót kell fogadni annak a lyánynakKépKép Nagy nagy bölcsességeket mondanak ám a gyerekekKép hajrá egy kistököshöz...Kép

Exi: Hol vettetek normális termoszt??? 1,5 napig tartja a hőt? Az igen!!!!!

Bogit anyukám felvitte Pestre tesómhoz, szombaton lesz a Bogi szülinapja és ez az ajándék, hogy állatkerteznek, tropicariumoznak, Vár,Citadella....stbKép Csak az úton hányt az autóba, jelzem még itthon ma reggel semmi baja nem volt! Úgyhogy most nem tudom, hogy az autózás miatt jött ki belőle a reggeli kakaó, vagy netalán benyelt valami vírustKép
Remélem nem lesz több hányás, a közérzete is jó lesz és élvezni fogja ezt a 2 napos budapesti kiruccanástKép
E

ceniko
Szeged

Üdv!
Enikő, hát ez asszem Tescos, de nem olyan műanyag külsejű, hanem fém. Szerintem azért olyan szupi. Csak drága...de jól tartja magát, pedig a férjem nem szokta kímélni, már párszor a gravitáció is nyertesnek bizonyult a termosszal szemben Kép .

Ági és
KépKép
exdeus

Csajok, azoktól kérdeznék néhány dolgot, akik a GastRoyaltól szállíttatnak kajcsit, hogy:

- mekkora 1 adag, avagy elég lenne-e jómagamnak és Violámnak pl egy szénhidrátszegény menü!
- finom-e?
-hány órakor szokták hozni a kajcsit, eygszerre hozzák az egész napnyi kajádat?

Esélyem sincs lefogyni úgy, hogy én salátákat eszem közbe meg a páromnak főzöm a mennyei brassóikat, meg sertésbordákat és társait..... Nekem nem elég az illatokkal megtelnem. Nekem ennem kell belőleKépKép

Zozo: Te fogytál már? Csinálod még a káposztakúrát???
Dancsi: Te is onnan rendeled a kaját? Milyet kértél??

Köszi az infókat!Kép

Ági: Na majd akkor szétnézek a Tecsóba bár a múltkor csak T gazdaságost láttam, olyat meg nem akartam venniKépKép
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő, nekünk van nagy termoszunk, az esküvőre vettük odaadom az egyiket ha kéred. HOlnap megyünk be, be is tudnék ugrani vele.

Timi, jó hogy írtál, sajnálom hogy nem úgy alakult a szülésed, ahogy szeretted volna. És köszönöm, hogy bejöttél hozzám szülés után, tök jólesettKép

Sebes cicire én a Bebanthent ajánlom, a klinikán próbáltam ki és nagyon bejött. Nekem ki is repedt a mellbimbóm rendesen, de már csak egy tűszúrásnyi heg van rajta és alig fáj már. És le se kell mosni elvileg, bár én leszoktam, csak éjjel nem.

Era, ha jól tudom, 2,5-ig jó a Nucha, de az 1 körüli érték a legtutibb. Nekem Bencével 1,2, Katáva 0,9 volt.

Jelentem KAtica továbbra is jó kislány, eszik, alszik. Még sírni nem hallottukKép Viszont még mindig sárga, szopiba mindig bealszik, emiatt pótolni kell (általában van elég tejem a pótláshoz, eddig csak 2x kapott tápit)

3100-al jöttünk haza kedden, és csütörtökön 3060 g volt csakKép

Azt mondta ah áziorvosunk, hogy vércsoportösszeférhetetlenség miatt húzódik el így a sárgaságaKép HOlnap mennünk kell a gyerekklinikára vérvételre.

Zsu+Katica
1+3

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő!
nem valami sok az adag, de fini, már nem rendelek tőlük. maradtam a nemevésnél, ez a jó nekem.
4-5kilót fogytam, de még van egy csomóKép
8-1között hozzák, elvileg meglehet beszélni h. mikor, nekem nem sikerült, 11kor jöttek általában, reggel 9kor szerettem volna, azért sem rendelek mert nem akarok itthon dekkolni és várni, ezt útálom.
Vendég

Üdv!
Enikő, épp most jöttünk a Tetyóból, de elfelejtettm megnézi a termosz árát. Hiába a szőkeség...

Ági és
KépKép
exdeus

Zozo: Köszi az infókat! Hát kipróbáljuk, most egy hétre megrendeltem a kajánkat! Remélem a páromnak elég lesz az adag! Kedden kapjuk az elsőt! Egyébként nekem a 4-5 kiló pont jó lenne, fogyást illetően, de nem káposzta diétát választottam hanem a GastroLigth diétát! És most nem eszel?? Én nem bírnám, elájulnékKép

Zsófi: Mindenképp gyertek be holnap, mert van itt nálam egykét babacucc nektek!Kép És gyarapodjatok+++++++++++++++++++++

Exi: Sebaj, úgy látszik Zsófi által megoldódik a termoszkérdésKép Köszi a segítségetKép

Enikő

ceniko
Szeged

Enikő!

Én az ÉTrend-től rendelek.Már reggel fél 9h-kor hozza a srác.Nagyon fincsi.Kettőnknek elég a lánnyal egy adag.A levesből az apa is kap.(Nem rajongok a levesekért,elég nekem belőle pár kanállal.)
Nem jöttök inkább át ti szerdán vagy csütörtökön?
Lassan eléri a 11 kilót a csajszim.

Ildi
tfildiko

Enikö! Nem tudom,nekem ök drágák, én mástól rendelek. Termoszunk nekünk sincs.

Kata! én is gratulálok az elsö lépésekhez! Hamarosan szaladhatsz utána is!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi: Gyertek inkább Ti legalább picit kimozdulsz otthonrólKép Meg tárolóból az elsőre alig bírom felcipelni a Violát...a 4. emeletebe kb belehalnékKép

Karmen: Én nem a kaja miatt rendelek, hanem a diéta miatt! Mert én imádok főzni, csak nagyon sürgősen le kéne fogynom...Kép Tornázok rendszeresen,igyekszem normálisan enni és semmiKépKép Muszáj valamit kipróbálni és ez jónak tünik!
Én nem tudok más ételszállító cégről, vagy akár étteremről, ami teljes diétás menüsort kínál! Sztem is drága, de ez van! 1 hétre kipróbáljuk aztán meglátjuk milyen a hatás... elég-e nekünk. (nekem meg Violának az egy adag) ....stb

E

ceniko
Szeged

Enikő igyekszem eljutni, de tudod, most a csaj a főnökKép Ráadásul holnap jön anyós is.....

Remélem nem felejtem elKép

Egyébként most fürcsi előtt mértük a csajt, és 3110 gKépKépKépKép Úgy, hogy max 1x kap tápit este, egyébként csak szopizik, meg anyatejből adok pótlást neki. Nem sok, de legalább nem fogyott továbbKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Enikő,
nekem nagyon bejött a kajájuk, kicsi adag, de kettőtöknek talán elég

Hozzánk reggel fél 8-8 körül hozzák, de lehet velük egyeztetni is.

Zsu,
Ha tápit/ptólást adsz, még kevesebb tejed lesz egy idő után. 2 hetes korra kell elérni a születési súlyukat amúgy, szóval még nem vagytok elmaradásban. Próbáld éjjel nappal ciciztetni,tudom strapa, nekem is kb. a 10. napra lett jó sok tejem, addig gyakice egész nap rajtam csüngött, irtó fárasztó volt, de megérte. Volt, hogy nonstop 6 órán át szopott a baba.

EZt mondom én, aki sík ideg, meg tiszta hülye volt pár napig, amíg méricskéltem Boldizsárt. AZóta sem eszik semmivel se többet, de legalább nem sokkolom magamat vele. Kép
Vendég

Zsu,Dancsi a Barni az első 1.5hétben 1,5 óránként szopizott 1,5 óráig de nekem rendessen beindult a tejcsim!!!

Szerintetek lehet hogy a Barni felcserélte az éjszakát a nappalal???
Bár nappal is van hogy csak 1,5 órát,de volt hogy 4,5 órát aludt!!!

Elalszik 19-kor,kb 23 -ig alszik,onnantól kezdve 1,5-2 óránként kell!!!
Hajnali 5-kor felkell,és csak 1/2 9 -kor alszik egy kicsit!!!
Mostmár nagyon bele vagyok fáradva!!
Szerintetek mit csináljak????

Hagyjam sírni???
Nekem ahoz nincs szívem!!

Ahogy megkapja a cicit,mindjárt nincs is semmi baj!!!
Van hogy csak cumizik rajta!!
A foga miatt csinálhat ilyet???

Timi,olvastam a szülés történeted,az a lényeg hogy egészséges,és nem történt semmi baj!!!!

Na most jól kipanaszkodta magam!!
De akár milyen fáradt vagyok,és elkezd vigyorogni mindjárt elfelejtem hogy mérges vagyok!!!

Puszancs:Bibi
Az az érdekes hogy 3 hónapos koráig szinte átaludta az éjszakát,és kb. 2 hete valami "elromlott" nála!!!

Enikő,írtam mailt!!!

Köszönöm a dícséreteket a Barnival kapcsolatban!!

Melinda ,ez a Lotti lány valami csúcs!!!
Gyönyőrűen mosolyog!!!

Kép
bibi226

Bibi,
én sokáig nem hagytam Boldit sírni, de felvette azt a szokást, hogy szopi után este nem akar megpilledni, ha lerakom ordít. Kb. 1,5-2 óráig kellene tartogatnom, hogy elaludjon sírás nélkül. Na, én erre nem vagyok hajlandó.
De ha sírva leteszem, akkor pár perc (kb. 5) sírás után magától elalszik.

Ha éjjel kel, akkor többnyire nincs sírás, de néha van, de akkor is max. pár perc és alszik tovább a kaja után.

Nappal magától alszik el, többnyire levegőn, de ha nem, most már bent is alszik magától. Nálunk bevált mind2 gyereknél a hálózsákós módszer, alváshoz abba dugom őket.

Amúgy Jozsó alvókája romlott meg 4 hónaposan, akkor kezdtek bújni a fogai és 1 éves koráig tartott. Bármit csinálhattam, kelt éjjel gyakran, kicsit cumizott rajam és aludt tovább. Mi hagytuk sírni, és ezzel kicsit javult a helyzet.
Vendég

Sziasztok!

Bibi: Egyetértek Dancsival! És kitartáááááás++++++++++++++++++++++++++
Nem jött mél TőledKép

Dancsi: Hát kíváncsi vagyok, te most is tőlük rendeled a kaját? Mennyibe jön ki 1 hónapba? Jozsó jár bölcsibe?

Zsú: Termoszt el ne felejtsdKépKépKép

Enikő

ceniko
Szeged

Enikő,
pár hétig rendeltük, de én össze-vissza válogattam a kajákat, mert a szoptatás miatt a menük sokszor nekem nem voltak jók. Hogy mennyibe került, az attól függött, hogy mit rendeltem.

A levest szerintem nem érdemes tőlük, mert drága, meg levest pikk pakk megfőzök és azt másnap is tudjuk enni. Panírozott cuccot ne rendelj, meg petrezselymes/főtt krumlit se. Ehetetlen volt. Kép A főzelékeik viszont finomak.

Most már csak akkor rendelek, ha tudom, hogy nem lesz időm főzni.

Jozsó jár bölcsibe, 7végén úgy tűnt beteg lesz, köhögött, meg taknyos volt, de mára kutya baja.
Vendég

Sziasztok!

Akit érdekel: márc. 28-n kedden délelőtt Ringató van ismét.
Szép napsütéses napot Mindenkinek!
Andi

Andi
Kép
mucska

Enikő!

Szerdán elmegyünk hozzátok.9h körül jó neked?
Milyen a kaja?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Volt valaki bölcsöde börzén?Milyen volt?
Gyönyörű az idő!Szép napot!
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Dancsi, az a baj, hogy ha nem adok pótlást neki, akkor sem cicizik, hanem bealszikKép Pont ez a bajom a sárgasággal, hogy ő 30 g-okkal is beéri (tegyem hozzá, még háromóránként se ébred, én költögetem!) viszont így elekzdett fogyniKép Annyt meg nem ér a szopi sem. de igyekszem nagyonKép De nem igazán tudom hogy is lenne jóKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: