A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Macs, ha nem felejtem, akkor mélek.Kép
zanza

Macs,
ez jol hangzik, megnézzükKép De akkor csakis Veletek akarnék telekszomszédságotKép

Zanza,
Réka egy igazi kis amazonKép

Akkor ki jön holnap MOM-ba?
Ancsi, Deni, Zuzi, Lindi, Kisün, Recca?, Votiv?, Macs?, Juc?, Zsanci?...

KépKép
fibi

SOS!!!!SOS!!!SOS!!!
TUDJA VALAKI A BÁBAKOKTÉL PONTOS RECEPTJÉT?
Szegény barátnémnak 2 napja van,hogy magától beinduljon a szülésKép

petergabi

Macs: Nocsak, nocsak Kép Drukk, gyertek csak errefelé Kép Fótliget jó hely Kép

Gabi: fél dl pálesz, fél dl ricinus, 2 dl kajszilé

Ma ennyi telt... Dedek szépségesek, minden ünnepeltnek boldogságosat!

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Indi,
mi volt ma a korházban??? nagyon eltüntél, csak nem... ?Kép

KépKép
fibi

Bábakoktél: Fél deci ricinusolaj+fél deci pálinka+2-3 deci gyümölcslé

ancsipancsi

sziasztok,
Lencsinek boldog névnapot!

ma láttam a decathlonban 1500 Ft-ért sportcipőt, tépőzárasat, fehéret és rózsaszint, 20-24-ig. Nem nagy szám cipők, de ha pont kell olyan, amit kisgyerek motorozás közben koptathat, akkor bátran ajánlom ezt!!!

Gabi,
sajnos olyan labdák már nem voltakKép de ne sajnáld annyira, B már az összeset SZÉTHARAPTA, mert olyan szivacs szerű volt, és már nekünk sincs.

ma 1,5 órát hivtam az oepet, de még a központost sem tudtam elérni. Még mindig nem küldtek jövedelem igazolás, mi meg egyre inkább fogytán vagyunk a piiiiznek, igy jó lenne visszaigényelni, de oep nem akarja...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Csajok,
mi holnap elhuzunk Gárdonyba, és csak szerda reggel jövünk haza. Ott nem lesz netKép, ugyhogy megszabadultok tölem egy kis idöreKép
A szerdai Lurdyrol majd sms-ezek Denivel (pl), és remélem találkozunkKép

Jó éjt, és jó 7végét, aki nem jön holnap!Kép

KépKép
fibi

sziasztok!

Zsanci
angol-olasz szakon vagyok/voltam ELTE-n;ebbol angolon abszolvaltam csak most nem sikerult leadni szakdogat marc vegeig illetve meg az idiota tanarkepzessel szenvedekKép
olasz meg nem nagyon jott be tessek-lassek modon csinalgatom de foleg csak azert h meglegyen a jogviszony a zegyetemmel

Votiv majd irok melt apjokrol

es eljen a savoyaban a maya bar a kaktuszsalata vagy mi a fene elegge megviselt (pfuj..Kép) de a chilis-szerecsendios-mezes cappuccino nagyon jo!elegge messze van ide de amikor csut megyek intim tornazni neha elcsabulok - a korhaztol mar tenyleg csak egy ugras a savoya Kép

Proone
ti mennyi idosek vagytok?mi 3ho+12 nap es ma voltunk dr neninek es kaptunk hatizomerosito tornat;Abel meg csak nagyon ritkan nyomja ki magat fekve es atfordulni meg nem fordult sose,ulni neha probalkozik
a doktor neni konyve c opus szerint ez meg oke de a hus-ver dr neni szerint mar csinalnia kene
nem tudom a torna egyreszt jo mert artani nem art csak nem tudom mi fer bele,lehet h o kesobb csinalja ezeket vagy mast csinal elobb;szerintetek?

boldog Lencsi-napot! Kép es legalabb mar tudom mit takar a Lencsi nev Kép
gyes-gyed nalam mar elso gyerkocnel is zurzavarosan alakult es t. szakbarbar se kecsegtetett tul sok joval de aztan megoldodott;masodik meg egyelore nem lesz hiaba szeretnek csak hat nincs kivel de meg kitol se Kép

es vegul egy kep a mai tornarol:Kép
brekuc

akkor szerdan van M+T osztas Lurdyban?
brekuc

Brekuc!
Doktornénitek noooormális???? Miért kéne még egy 3 és fél hósnak átfordulni??? Akkortájt még épphogy az oldalrafordulást próbálgatják csak, de ha még azt sem az is beleér...És Petra is nagyon későn kezdte el így kinyomni magát, szerintem 3,5 hósan még nem is tudta ilyen szépen...aztán 7,5 hósan meg már állt Kép...szóval no para!!! Persze a torna biztos nem árt, de a lényeg, hogy nincs lemaradva!!! Kép

Zsan!
Pont ilyen cipőt vettem Petrának Kép

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Brekuc!
Klári baba 3 hó + 17 napos és ő sem fordul át és nem szívesen nyomja ki magát. Csak a könyökén szokott támaszkodni, és hátról oldalra fordulni. De úg yveszem észre, hogy nem az átfordulás olyankor a célja, hanem felnéz a feje fölé, így az oldalára billen. Hason meg vagy könyököl, vagy lerakja a fejét és a fenekét mereszti az égnek.
Mi dokinénink múlt héten azt mondta, hogy még korai fordulnia, úgyhogy semmi gond, ne izgulj. A téli babás topikban sem forognak még a 3 hós babák. Még a 4 hósok se, csak egy-egy. Úgy tudom, fél éves koráig is ráér megfordulni.
Hogy kell tornáztatni Ábelt?</font>

KépKépKépKép
proone

ööööööööö kicsit rosszul irtam - oldalra se fordul meg illetve csak egyetlen egyszer vettem eddig eszre (addig kalimpalt a labaival amig atlendult Kép )
egyebkent en is ugy gondoltam h minden okes meg csak a szeretett vedononk (aki most jart itt elotte meg akkor amikor hazajottunk a korhazbol es amugy is inkabb az eszaki boszorkanytol kernek tanacsot mint tole,teljesen idiota) szoval o cseszett le eloszor h ej ej de le vagyunk maradva

torna:

3fele dolgot kell ismetelni naponta 3szor elobb tiz aztan tizenot percen at

1.a bebi hanyatt fekszik es huvelykujjat kell odaadni neki amit o jol megfog te meg a csuklojat es szepen felhuzni lassan egeszen fuggolegesig aztan lassan visszaereszteni;Abel nem mindig fog ra az ujjamra illetve neha elkezd folallni (ahogy kitamasztja a labat) es azt nem szabad engedni,olyankor oldalrol egyik kezzel le kell fogni a pelusanal a masik kezzel meg lapockanal megtamasztani es ugy hozni felfele meg engedni vissza

2. leteritett pelus (mi kifogot hasznalunk) egyik oldalara fektetni a hatara es a pelenka 2 csucsket megfogva atgorditeni a masik oldalara;a lenyeg az hogy ilyenko ahogy gordul elinditja a folso kezet meg labat hogy azzal kitamasszon ahogy megerkezik (ezt Abel tok jol csinalja ha a jobb kezere kell erkezzen olyankor ki is nyomja magat de a kis mafla a masik iranyba ezt meg nem tudja Kép )

3.a pelus kozepere kell fektetni es a 4 csucsket osszefogva felemelni es minden iranyban himbalni kell

a 3.a csucs es imadott gyakorlat olyankor abbamarad a siras es vigyorgas lesz belole;jokat tud meg vigyorogni az 1. alatt is a 2. viszont iszonyat boges Kép

remelem jol irtam le es vili Kép
es a feneket o is jol tudja mereszteni Kép
brekuc

<font color="0000ff">Brekuc!
Szerintem a hason fekvés (vagyis a hasonfekve kinyomás) erősíti leginkább a hátizmát a babának. A felültetés biztos erősíti a törzsizmokat, nyakizmot meg a karizmot. A pelenkán átgördítés a mozdulatsort ismerteti meg vele, úgy gondolom, a pelenkában hintáztatás pedig úgy általában az idegrendszert fejleszti. Ezt tudom kihámozni belőle. Kép
Én is szoktam felültetni így Klárit, meg szoktam a lábánál fogva átfordítani, de konkrét torna nincs nálunk.

Na, megyek aludni. Kép Nem is tudom, mit keresek még itt... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

szia Proone!

koszi;igen azt mondta a doki is h pl a felhuzas arra is jo h a csopp a fejtartast gyakorolja

egyebkent tok kis profi a kisordog, mar nem is ordit annyira ha hason van a himbi-limbi meg legalabb vicces neki is Kép

joejt!
brekuc

Jó reggeltKép

FibiKép NEm Kép Mindenn rendben volt, doktoroknak is jó kedve, így hamar haazaértem, még nem szülünkKép Előző éjszaka sikerült negatív alvásrekordot produkálnom ( akettőnél is kevesebbet), úgyhogy egész nap kómásan kapkodtam a munkatelefont, mert az ugye nem volt álmos... időnként beleolvastam az írásokba, csak képtelen voltam írni.

Ha szülök, akkor küldök SMS-t Jucusmamusnak vagy Ancsipancsinak - annyira csak észnél leszekKép

Boldogságos talit nektek sok finom kappuccsínóval és sütikékkelKép

indianyo

Indi Kép Örülök, hogy minden rendben volt Kép Neg. alvásrekord Kép Én ma éjjel tudtam 5 órát aludni egyben, igaz, hogy csak ennyit összesen, de egyszerre és ez tök jó volt! Kép

Brekuc Kép Sztem se izgasd magad nagyon azon, amit a dokinéni mondott, Ábel még ráér forogni és egyéb tornamutatványokat végezni, egyébként nagyon édes a képen!! Kép

Fibi Kép Köszi a mélt Kép Csak most tudtam meg, hogy szerdáig nem leszel Kép de majd sms-ezünk Kép Ma mi is megyünk MOM-ba, B-től függ, h pontosan mikor, ott talizunk Kép

Kép
Kép
denizsa

20170114224602

Indi, tarts ki!már csak pár nap!! Kép és aludjál Kép

Moose, nem igazi dislexiás vagyok, mert csak a számokat keverem. inkább numerofób, vagy mi Kép alig bírtak áttunkolni az érettségin Kép és 70x140 Kép

Macs, tesóm keres efféle méretű legénylakást. írsz nekem egy mailt? Kép és még bárki, akinek 1-1,5 szobása van eladó Kép

és a "Gödör Kocsma" tényleg lebuj hely Kép és Börs bazi drága, anno mi is megtapasztaltuk. Biát nem nézte senki? tudjátokmiért Kép

Brek, ok, várom Kép cuki a kisfiad, nagyon férfias, máris! Kép

tegnap itt aludtam el a gép előtt, és a cikkem még a holdban. menni, vagy nem menni? hmmm....

votiv 8)
votiv

ja és az ég szerelmére, nem kell ennnyi pálesz a bábakoktélba! KépKép az eredeti receptben megnéztem még a múltkor, és csak 1 korty! pálinka van benne. (a gyümilé meg legyen sárgabaracklé, mert az az igaziKép) szóval rosszéletű nőszemélyekKép, módosítsátok a fejetekben azt a recipét Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
Te sem jössz MOM-ba?Kép
Többiek sem nagyon irták, h jönnek e...

Deni,
akkor ott találkozunk, mi kb 10-re érünk odaKép

KépKép
fibi

Indi,
jo hogy még vagyKép Elküldtem Neked is a receptetKép

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Köszi csajok a bábakoktélt,továbbítom is.Kép

Zsan:
azért köszi,hogy megnézted.KépValóban nem bánom,mert éppen megint mindent a szájába gyömöszöl szegénykémKép

Indi:
és nem mondtak valami újat a dokinál?Most hogy nem voltak morcosak?

Brekuc:
szerintem is baromság egy ekkora gyerektől ilyeneket elvárni!A tornával ugyan nem ártasz neki,de szerintem ezen kívül ne foglalkozz a dologgal,mégKép
Főleg,hogy ilyen szépen tartja magát,mint a képen!

Macs:
én is dukkolok,pláne,hogy hasonló cipőben járunkKép

Votiv:
akkor úgy továbbítom a bábakoktélt,hogy lelkiállapot függő a pálesz mennyiségeKép
Egyébként jó volt olvasni,hogy sikeres volt a kiruccanásotokKép

petergabi

Dorka legújabb"dilije"Kép
Kép

petergabi

Votiv,
este megy mél, ha úgy jó Kép És én is egy deci pálesszal ittam, bár én így is tudtam a receptet Kép Szerencsére gazdászmájam van, amit ezexerint Fülöpke is örökölt, mert nem lett baja tőle Kép Kép

Fibi,
mi most nem tudunk menni, egyéb progi miatt Kép de majd legközelebb.. Kép Kép
macskanyu

Mifelénk gyönyörűen esik a hó. Kép
Ennek emlékére egy nem túl régi kép:

Kép
neet
neet

Pgabi,
olyan sárga hajú babánk nekünk is van! meg egy rózsszín. Õk az ikerlányok. Kép
neet
neet

Lányok!
Mai MOM-ot kihagyjuk, Emma sajnos már megint lázasKép
Szerintetek mit csinálok rosszul, hogy az elmúlt másfél hónapban most már harmadszorra beteg? Nátha tünetei nem nagyon vannak, szóval fogalmam sincs, mi lehet a baj, 2-től van rendelés, leviszem.

Kép
Kép
manoka11

Brekuc!
amíg Lencsi nem fordult hasra (oldalra sem), soha nem volt hajlandó hason feküdni. háton elkezdte kicsavarni magát, így próbált hasra fordulni. Lencsi is "csak" 4,5-5 hó környékén kezdte, de mi dokink szerint még utána is bőven ráért volna!
és az ülésbe húzást, meg az oldalra fordtást mi is gyakoroltuk, ill. kellett volna Kép.

Zsanci!
hiába a papír, máj. 20-ig nem adják vissza a lét.

jár vki az Auchanban? Kép leadnék 20 ingyenes fotórendelést. vagy lehet, h van idő átvenni?

ancsipancsi

Votiv!
Diszkalkuliának hívják Kép

Manóka!
Emmának jobbulás!!! Nem lehet a fogától a láz???
Szegényke Kép

Neet!
Hóember rulez! Kép Miénk is ilyenforma volt Kép

Gabi!
Petrának is van ilyen "dilije"...néha rájön és kiborítja a plüssös kosarat...na akkor az egész szobát ellepik az állatok Kép

Jó talit mindenkinek, mi is megyünk, csak nem oda (hanem eltűntManóhoz és JombihozKép)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gabi!
Nagyon édes ez a kép! Gyerekkoromban állítólag én is szerettem így bekuckózni a babáim közé, "fészket" kellett nekem építeniKép

Kép
Kép
manoka11

VotivKép Az vacak, ha nem tudsz talizni, de azért ugye élvezed a munkát? Én úgy képzelem, hgoy az írás, bármiyen területn is, csak akkor megy, ha azt szereti az illető művelője. Vgy én idealista vagyok? Egyébként unokahúgom volt az egyik igen népszerű ám - szerintem - nézhetetlen műsor felvételén - szerintem meg lehet nevezni: CSao Darwin és amikor erről mesélt, rögtön az jutott ezsembe, nem akarnál-e erről is írni... bár közben meg az is motoszkála fejemben, ghoy ilyen iszonyatosan gyagyi műsorokról írni reklámot jelent az illető csatornának..
És kitartás az van, nem sietünkKép KösziKép

DenizsaKép Nekem még könnyen megy a nemalvás, hiszen azrét csak magammal meg a pocakkal foglalkozom, nektek az igazi nehézség, mert nem lehet kómásan gyerkőccel foglalkozni.. Bár a Bába válaszol szerint a baba azért ébreszt fel a pocakban, mert 1, készít a későbbi kialvatlan létre 2. éppen saját magát vagy a mamát menti meg egy-egy rossz fekvés, vagy valami görcs miatt
Szóval én nem nyavalygok a kialvatlanság maitt, csak furcsállomKép

GabiKép Jó kedve volt tegnap a népeknek, mindenki mosolygott és gyorsan is végeztem. Baba még nem készülődik az útra és doktornéni szerint átlagosan jó méretekre számíthatunk, kb. 3,5 kilóra saccolja, ami öröm, mert én aggódtam a korábbi sokévi dohányzás okán a kis súlyú baba miatt.. ha túl nagy lenne, az nem gáz Kép
S ha még nem indul neki ennek a világnak a kis manócskénk, akkor jövő csütörtökön újra megyünk, ekkor NST-re is. Remálem, abból nem lesz túl sok alkalom azért Kép

ZanzaKép Sok erőt kívánok neked a mai és a pénteki naphoz!!!

Szépséges napot mindenkinekKép

indianyo

Bog!
Éjszaka tűzforró volt, most reggel is 38,7, ez túl magas ahhoz, hogy a fogától legyen. Most is itt piheg a karomban, még a számítógép sem érdekli.

Kép
Kép
manoka11

Ja, igen, és diszkalkulia az a bizonyos számtévesztősKép

És GabiKép csoda jó ez a kép a sok szőrmókkalKép

És ki vagyok akadva a doktorokon, akik ijesztgetik a a mamákat azzal, hogy a gyerek nem tud ilyen, vagy olyan kunsztokatKép Miért kéne már forgolódnia a babának 3 és fél hónaposan??? Meg különben is, hát nem vagyunk egyformák felnőttként sem, nemhogy babaként.

indianyo

Indi:
ez pontosan így van!Annyira eltérő a babák fejlődési folyamata.A 2 lányomnál is teljesen eltérő.Az elején bele is estem abba a hibába,hogy folyton bújtam Orsi kiskorában írt naplómat.Kár volt...KépDorka mindent sokkal késöbb kezdett,most meg képtelenség lelőniKép

Mostanában Orsival folyton kuckókat építenek és nagyon élvezi.Éppen valami sátor félét keresek nekik,amit a lakásban is fel lehet állítani.

petergabi

Manoka!

Szegény kicsi Emma!Ez tényleg nem fog!
JObbulást és talán egy orvosi vizitet is megérne!Ez már magas láznak számít.

Pusza:
Juc
20170114224602

Indi!
És végül a doktornő bent lesz a szülésen? Mert úgy emlékszem, azt írtad, azt már nem tudja vállalni. Változott valami azóta?

Moose!
Ahogy tegnap leírtad, hogy 32 hetes vagy, elkezdtem én is újraélni, hogy tavaly ilyenkor mi volt velem. Ilyenkor már számoltam a napokat, hogy mennyit dolgozom mégKép

És nemsokárs jönnek a májusi szülinaposok, előtte még Green Áronja áprilisban, aztán Bazsi, Emma, LH, Ákos, őrület, hogy telik az idő, és Moose is nemsokára szülKép

Kép
Kép
manoka11

Juc!
Köszi! És megyünk is, 2-től van rendelés, remélem addig le tudom tenni annyi időre, hogy felöltözzek.

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Ma lenne a MOM? Azt hittem jovo heten, de ket tali mar sok lenne!KépKép
Nem tudom mikor er ide az ebedem, meg esik is valami szutyok, mi maradunk.

Macska, Fotliget nagyon tetszik, megmutattam apanak, de azt mondta, hogy olyan helyre nem megyunk, ami nincs a terkepen.Kép Na jo, amugy sem jott volna szamitasba, de tetszenek a tervrajzok es az ikerhazak arai szerintem realisak.

Brekuc, edes a kisfiad es semmirol sincs lemaradva. Kata lanyom 6,5 honapos, meg nem forog, csak oldalra es senki sincs ketsegbeesve (doki,vedono).

Dorka olyan mint egy jatekbaba!Kép

Neet, micsoda teli oromok!Kép Mostmar jobb szeretnek napfenyes, rugyezo fakat latni!
Bogarka tulipanjai igen szivderitoek voltak!

Pocak merre vagy???

Mindnekinek szep napot! D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok! mi sem megyünk. Úgy sajnálom, ráadásul Bazsóra is a legdögösebb ruháját adtam, de nagyon sz.r az idő, és mintha Bazsónak folyna az orra. nem komoly, de nem akarunk senkit sem megfertőzni. Remélem, azért lesztek sokan, és lesznek fotók is!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Emmának jobbulást, és remélhetőleg a doki ad valami varázsszert, amitől egykettőre elmúlik minden rossz!
neet
neet

Neet!
Köszi, én is ebben reménykedem!

Zuzmó!Kép
Akkor még jó is, hogy nem ma jöttök hozzánk, remélem keddig meggyógyulnak a srácok!

Kép
Kép
manoka11

sziasztok,
epp csak egy gyors bekukkantas erejeig:

Macs, nagy drukk nektek a kis hazikohozKép

Lencsinek sok boldogsagot neve napja alkalmabol igy kicsit megkesveKép

momoloknak jo talizast!Kép

Emmanak gyogyulastKép

Votiv, te meg ne dolgozz ma' annyit. meg megart...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Manóka! Emmának gyógypuszik!!! És ne okold magad! Ebben a trágya időben nem csoda, ha lebetegszik egy baba! Az is lehet, hogy a tücsökzenén szedett össze vmitKép

Kép
Kép
zuzmo1

HELP: Emmának reggel h8-kor adtam egy kúpot (Noraminophenazoni nevűt), akkor 38,7 volt a láza. Most mértem megint, 38,8, tehát még feljebb ment. Adhatok neki megint kúpot??? A dobozon csak annyit ír, hogy naponta max. 3-at lehet, de nem írja, milyen időközönként. Vagy adjak inkább Nurofent?

Kép
Kép
manoka11

MacsKép Állványos játszószőnyeg nektek 5990 pízértKép
http://www.minimano.hu/images/2006_marc_akcio_04.jpg

ManókaKép
Ha csak nem lesz éppen ügyeletes, akkor nem vele szülünk. Nem gondolkodom most a dolgon egyelőre Kép

Az összes betegeskedőnek bulást én isKép

indianyo

Indi!
Akkor be kell célozni a csütörtökötKép

Kép
Kép
manoka11

Jó reggelt!
Hát mi sem mentünk a Mom-ba, Gréti még mindig alszik. Lehet emiatt a trutyi idő miatt.

Manóka! Remélem Emma hamar meggyógyul. Hívd fel a dokit, hogy mit adhatsz neki, az a legbiztosabb. Úgy tudom, ilyen magas lázat babáknál már csillapítani kell.

Neet! Jó nagy hóembert építettetek.

PGabi! Dorkád nagyon édi kis játékbaba.

Jucus! De jót tettél velem. Pont valamelyik nap rendezgettem külön mappába azokat a képeket,a miket elő akarok hívatni addig,a míg itt lakunk. Kb 200 db. Úgyhogy azokat most csak fel kell töltenem. Tesóm elküldte a céges e-mail listájukat, úgyhogy simán van 10 db e-mail címem.
Jajj, de jó! És tök jó, hogy 1 hét alatt lehet leadni a rendelést.

Mi ma a változatosság kedvéért megint megyünk Szolnokra. Rápihenünk a költözésre, meg elhozunk egy pár üres dobozt.

Indi! De azért szeretnél a dokinővel szülni, vagy tulképp mindegy. És akkor most mit mondott a császárról?

KépKép
KépKép
lindicita

Most adtam Emmának Nurofent, meglátjuk, hat-e?
Szerintetek priznicelni (így kell írni?), azaz kezére-lábára valmi langyos-hideg vizes rongyot szabad rakni? Vagy az már elavult? Hűtőfürdőt egyedül nem tudom kivitelezni, meg az kicsit drasztikus is, nem?

OFF: Nincs valakinek valami irománya Az öreg halász és a tengerről? Főiskolás unokatesómnak kellene, megkért, hogy segítsek. Õ kb. annyira van képben a dologgal, hogy a címet Az öreg tenger és a halász-nak írtaKép Éljen a feltörekvő új nemzedék!

Kép
Kép
manoka11

Manoka,
hideg vizes rongy sztem sose fog elavulni, de egy babán az rajta marad? Azaz nem dobja le magáról?
Asszem max 4 óránként lehet lázat csillapítani, de mindenképp doki, majd ő megmondja.
És drukk!!!
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: