A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Proone Kép
Nagyon szépek vagytok Kép

Ancsi Kép
Lencsinek nagyon boldog névnapot!!!
Kép

Kép
Kép
denizsa

<font color="0000ff">Ancsi!
Boldog névnapot a kislányodnak! :-)

MOM-ban hol szoktatok találkozni? Lehet, hogy mi is mennénk.</font>

KépKépKépKép
proone

Ancsi,
Én sem voltam még a MOM-ban, úgyhogy engem is érdekelne, hogy pontosan hol is van a találkahely?

Kép
Kép
denizsa

Koszonom az infokat. Delutan levisszuk dokihoz, kinyomoztam, ki helyettesiti a mienket. Es van valami kvota, hogy keteves korig hany betegsegen kell atesnie a gyereknek, es mivel nyuszi eddig szuperul meguszta, most gyorsan be kell hoznia a lemaradast? Mult heten nyomta a pottyos izemicsodat, ezen a heten meg ezt a kohogoset Kép Pedig nem is jarunk kozossegbe...

En E neveben akkoris kikerem magamnak, hogy ilyen kenyelmetlen kisagyban kell aludnom...es meg egy evig!! Tejoeg, ilyen manokenalkattal... Kép

Boldog Hettinapot!! Kép

Bogarka, ha mas nem, egy honap mulva sikerulhet, nem? Tavaly is aprilis vegen volt az elso kertiparti, ha jol emlekszem Kép es kepzeld, mar Emily-t is rajzolunk, nemcsak jarmuveket meg allatokat, meg novenyeket, meg falatokat, meg apat, meg kakat Kép

o, es csak most latom, hogy 11en minden jatek 10%al olcsobb volt a coraban, a csudaba... tenyleg, nem tudjatok, hol lehet olyan ujszulottfazonu jatekbabat venni, ami kemenytestu, pislog es nem huszezer? mert mar hetek ota ilyet nyomozok neten meg boltokban, es nincs, vagy muanyag testu es olcso de nem pislog, vagy pislog es olcso, de csak a kez- es labfeje muanyag, tobbi rongy, vagy muanyag es pislog, de meg egy csomo mindent tud (iszik, pisil, sir, rugkapal stb stb) es ezert legalabb huszpenz...
moose

Sziasztok!

Ancsi! Lencsi babának boldog névnapot!

Kisün! Tényleg nagyon hegy(ly)es pocakod van Kép

Proone! Klári baba nagyon édes. És nagyon aranyos az első közös képetek is.

Manóka! Én most ebből a gyed-es leírásból azt veszem ki, hogy a baba akár a gyes alatt is születhet, a tgyás és a gyed alapja akkor is az első babánál számított tgyás és gyed alapja. Szóval ez tök jó.
Én azt hittem, hogy a második gyereknek mindenképp a gyed alatt kellene megszületni ahhoz, hogy az őrá kapott tgyás és gyed összege jó legyen. Viszont én inkább április-májusi babát szeretnék, mert ez a február még olyan macerás a hideg miatt. Viszont így csak annyi van, hogy egy pár hónapig, amíg a gyest kapom, kapunk kevesebb pénzt. Viszont a tgyás-t is lehet 1 hónappal a szülés előtt igényelni, szóval ez nálunk akkor 1-2 hónap gyest fog jelenteni.
Ugye így van csajok?

Zuzmó! A második baba miatt kérdeztem ezeket.

Jucus! Köszi a linket, tegnap már olvasgattam is, lehet kérdeznem se kell, annyi féle kérdés és válasz van már.
Egy csomó taktikázási lehetőség van, nagyon érdekes.

KépKép
KépKép
lindicita

Ígérem ez az utolsó a témában, de ezt találtam, és ez nagyon fontos lehet annak, aki tervezi a második babát. Jött valami új rendelet, azt értelmezi a "szakbarbár":

"Ez röviden és egyszerűen azt jelenti, hogy bár munka és gyes van együtt, ta a táppénz és a gyes a klasszikus esetben kizárja egymást.

Úgyhogy aki gyesen van és táppénzre akar menni, pl. mert veszélyeztetett terhes a következő csemetével, az adja át a gyest apukának vagy nagyszülőnek legkésőbb a betegszabadság utolsó napjával, mert csak így jár a kettő együtt. Akkor anyuka kapja a táppénzt, a másik rokon pedig a gyest (ő vagy nem dolgozik, vagy ha igen, akkor kisebb az esélye annak, hogy táppénzre kerül, ha mégis így alakulna, akkor őt is hátrányosan érintené, ezért ekkor célszerű erre az időre teljesen lemondani a gyest.)

Mondok egy példát, abból szerintem jobban meg lehet érteni.

Egykori 200.000-es, +180 napból megállapított átlag után maximális összegben folyósított gyed lejár 2005. február végén. Anyuka kistesóval ekkor 2 hónapos terhes. Megigényli a gyest és kvázi munkábaáll, van 2 hónap szabadsága, azt kiveszi március elejétől, bére legyen mondjuk 220.000, utána elvonul betegállományba. Betegszabi lejár május végén, onnantól táppénzre jogosult. Mi van ilyenkor?

Szerintem ez eléggé illogikus, de tb szempontból ilyenkor 2 jogviszonya van ugyanannál az egyetlen munkáltatónál: az egyik az eredeti jogviszony, ahol gyesen van, a másik pedig az új, ahol gyes mellett munkábaállt. Az elsőben nem dolgozik, nincs keresetveszteség, nem jár a táppénz. A 2.-ban dolgozik, de itt semmi tb előzménye nincs, van folyamatos biztosításból kb. 80 napi jövedelme, ezért csak 80 napra és csak a minimálbér után kap táppénzt. A táppénz mértéke viszont ha minden igaz, 70%, amit megint nem értek, de csak a folyósítás tartamáról és a táppénz alapjáról mondja a jogszabály, hogy csak az számít be, ami az új jogviszonyban volt. (Normál többes jogviszonynál a 60 vagy 70% is az abban a jogviszonyban szerzett biztosítás hosszától függ, hogy ott megvan-e a 2 év)

Ha nem kéri a gyest, mert visszamondja (átadja), akkor viszont egyetlen jogviszonya van, és a kedvezményszabály miatt bejön táppénzalapnak a 200.000-es régi átlag, ezzel ráadásul egészen szülésig kihúzza táppénzen, mígy a másik esetben csak annyi időre járna a táppénz, amennyit gyes mellett dolgozott, ez pedig csak a szabi. Vagyis lényegesen jobban jár, ha nem 2, hanem csak 1 ellátást igényelés elfelejti a gyest.

Viszont lehet olyan is, akinek ez így jó és ő valóban jól jár, ha együtt kéri a kettőt. Régi alacsony bérből megállapított gyedeknél, ahol kedvezményszabállyal is csak a régi átlag éledne fel, ha a gyes+munka időtartama annyi, amennyi innen gyes+táppénzzel a tgyásigénylésig hátra van, akkor ez így kedvező. Pl. ha a fenti példában 60.000-es bér után kapta valaki a gyedet, 2 éves kor után gyes és szabi, 3 hónap szabira kap 70.000-et és a szabi vége után 3 hónappal szül, akkor neki mehet a kettő együtt, mert kitart a jogosultság addig, ameddig kell ha nem kapná a gyest és, akkor sem lenne több a táppénze.

Összességében talán úgy lehetne megfogalmazni valami szabályfélét, hogy ha magas volt a régi bér és sokat akarunk táppénzen lenni gyes mellett, akkor mindenképpen csak egyetlen jogviszonyt érdemes fenntartani, ha alacsony volt és rövid időszakra lenne a gyes és a táppénz együtt, akkor számolgatni kell és majd kiderül, de minél inkább olyan a helyzet, mint a 2. példában, ilyenkor annál inkább megéri a 2. együtt."

KépKép
KépKép
lindicita

Holnap lehet mi is megyünk a MOM-ba.

KépKép
KépKép
lindicita

MOM PARK TALI
1. emeleten (lift visz fel) a mozi beüvegezett tere mellett vannak asztalok, melyek elméletileg az éttermekhez tartoznak. itt van az Alexandra könyvesbolt is. ezeknél az asztaloknál szoktunk találkozni. nem nagyon lehet eltéveszteni.

ancsipancsi

Köszi Ancsi!

KépKépKépKép
proone

Ancsi KépKép most épp lóg a nyelvecském is a nagy dologi megerőltetésben Kép (megint velem lesz tele a lap)
estére már jobban látom majd, hogy lesz-e időm holnap szórakozni Kép

votiv 8)
votiv

Holnap mi is megpróbálunk elnézni a MOM-ba.

Lindi!
Mindenképpen viszem a dvd-t, már most beraktam a táskámba.
Nekem az ilyen leírásokat kb. 20x át kell olvasnom, hogy ne veszítsem el a fonalat még az elején. És nagyon idegesít, hogy az embernek, ha nem kőgazdag, ilyeneken kell törni a fejét és ennek alapján tervezgetni a gyerekeket. És mondjuk mi azért viszonylag tájékozottak vagyunk, mert olvassuk ezeket a dolgokat a neten, stb., de mi van a többi kismamával???

Proone!
Klári nagyon édes! Ha tudtok, gyertek a MOM-ba, mert titeket még úgysem láttunk személyesen!

Kép
Kép
manoka11

Lencsinek nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Proone! Szerintem ezek az alvás dolgok folyamatosan változnak és nagyon sok minden bekavarhat. (szellemi-testi fejlődés, a hozzátáplálás megkezdése, fogak stb...) Nálunk is egy időben Bazsi magától elaludt este, aztán jöttek a fogak és kész, minden borult.........Kép

Lindi! Köszi! GondoltamKép

Mom-ba mi is megpróbálunk bekukkantani!

Moose! Nyuszidnak gyógypuszik!!!!

Macs! Én is drukkolok!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Manóka! Teljesen igazad van! Tök gáz, hogy így kell családot tervezni! Én pl a 3 év korkülönbségre voksolnék, de akkor Bazsót vagy bölcsibe kellene adni, vagy havi 25-ből kellene valamit kihozni. És valahogy szerintem gáz dolog visszamenni 1 évre dolgozni, aztán megint lelépniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Proone!
Majd ha lesz egy pici időd, kérlek javítsd a táblában az életkoromat, növeld eggyel a számotKép

Macs!
Drukkolok én is nektek!

Kép
Kép
manoka11

Proone!
Majd ha lesz egy pici időd, kérlek javítsd a táblában az életkoromat, növeld eggyel a számotKép

Macs!
Drukkolok én is nektek!

Moose!
Nyuszinak jobbulást, és te is próbálj meg pihenni.

Kép
Kép
manoka11

Proone! Mi is felkerülhetünk a táblázatba? Mi kell hozzá?

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok !

Csak átfutottam és csak gyors reagálás ....
Lindi , manoka ! Sajna már én is jópár kört futottam , pont szakbarbártól is kértem infot , Õ is azt irta , hogy 2. gyerköc lehet gyes alatt is , , de tgyás max. a min. 2* e lehet , ha nincs 180 munkanap 2. gyerköc születése előtt . az meg vagy úgy jöhet össze ha vki visszamegy dolgozni , vagy kiveszi a szabikat , de ahhoz nagyon sok szabi kell + betegszabi 15 napja is ide számít .
De !!! én lennék a legboldogabb ha nektek lenne igazatok , Nekünk nagyon sokat számítana tekintve hogy viszonylag jó volt a fizum .

Kép
Kép
greenolive

Henrietta alias Lencsinek Boldog Névnapot!!Kép

Macs,
végülis hova szeretnétek költözni?
Mi még mindig nem tudunk dönteni, h Buda vagy vidék legyen eKép

Lindi,
köszi az infokat, pont jokor jött, mi is ezen agyalunkKép

Most csak ennyi, mennem kell.

KépKép
fibi

Green!
De neked mit mondtak, ha gyed alatt jön a második gyerek, akkor mi alapján számolnak?

Kép
Kép
manoka11

Bér alapján , de ha az több, mint a min. bér 2* e akkor az .

Szerintem amivel "nyerni " lehet , hogy 2. gyerköccel pocakosan táppénze kell menni , így leglább addig jó pénzt kapsz .

Kép
Kép
greenolive

Húúúha mennyi drukk Kép Kép köszönöm szépen Kép Várjátok a flekkent, mi? Kép Kép

Fibi,
Még nem mondhatom, hogy "költözünk", csak találtunk valamit, ami esetleg érdekesnek ígérkezik Kép Ha minden igaz, Fótligetre mennénk, mondom, HA összejön. De néztünk már Budaörsön is. Na az tényleg jó lett volna, a hírdetésben közöltek, az alapterület, kellemes méretű kerttel, teljesen felújítva, 3háló+nappali, kis kiülős terasz, és akkor....mikor megérkeztünk a tetthelyre, kiderült, hogy a bejárati ajtó, az utcáról nyílik és a közvetlenül mellette nyíló ajtó, a " Gödör Kocsma" névre hallgató késdobálóé... no comment.Kép Kép
Szóval minden megoldás érdekel, ami belefér a tervezett keretbe és legalább jelképes méretű kert jár hozzá.. Kép Kép tud valaki ilyet? Kép
Ja és ha esetleg akarna vnni valaki, egy 37nm-es másfélszobás belvárosit, az is szóljon Kép Kép

Proone,
ismerem ezt a kiszámolósdit Kép de mi is szeretnénk még egy gyerkőcöt és az itteni 1,5 szobában nemsokára 3-man is szűken leszünk, úgyhogy belevágunk egy "végleges" projektbe. Majd én is drukkolok nektek, hogy összejöjjön a kiskertes mielőbb Kép Kép

Jó hogy írjátok ezeket az infókat,gyes-témábn. Én úgy hallotam, de nem tudom igaz-e, hogy min.6 hónapra vissza kell menni a terhesség előtt dolgozni, ahhoz, hogy a magasabb fizu után kapjam a gyest, a második gyerkőc esetében..Erről tudtok valamit?
macskanyu

Bocs, most látom, hogy eről is volt már szó.. Kép

/figyelmetlenmacska/
macskanyu

Macs, meg idoben vagyok, ha most kezdem a drukkot?

Dokihoz csak holnap de. viszem a Nyuszit, mert mara nem volt idopont es asszisztens sikeresen lebeszelt arrol, hogy allatisokaig varakozzunk a toksok tokbeteg gyerkoc kozott a "csak kohog"essel...
moose

Ja, szombaton kell drukkolni, akkor oke.

Es most nemtom, hirtelen melyiket probaljam a kulonfele fincsi szirupok kozul, amiket kohogesre irtatok...

Es ma tok alomkoros vagyok, en mar ebed elott egy csomot szundiztam a kanapen, amig a gyerek osszevissza torte magat, mint a pocak elso harmadaban Kép ooo, mar nem tudok ra vigyazni... es meg mindig pizsamaban vagyok, mint a szules utani elso honapban Kép egyaltalan milyen nap van ma?
moose

Akkor ezek szerint, ha a második gyerkőc megszületik mialatt gyedet vagy gyest kapok és nem megyek vissza dolgozni, akkor tgys már nem jár, egyből gyedet kapok? És ugyanannyit, mint az első gyerekkel?

Kép
Kép
zuzmo1

Es kerdes: mezes teat mar itathatok egy majdnemhuszhossal?

Es Votiv, te tenyleg egy 40x170es agyban nyujtod a sracodat, vagy csak dislexias vagy es valojaban 70x140?

Es Neet, figyuzz:

moose (32)
moose

Moose,
pirospont. Csak így tovább. Kép Jóég, már harminckettő??? De hisz csak most voltál 16... nem lehetett el közel 4 hónap!!
Milyen mézes tea? És egyáltalán, milyen tea? Én már próbáltam 1-2 félét, de marha sz..r ízük volt, Eszternek nem is kellett. Mi az a csipkebogyós, amit olyan sokan isztok? Az biztos ízlene nekünk is. Név, gyártó, címke színe? Kép Plíz.
(A granulátumos olyan drága, és cukros is, asszem.) Filteresre gondolok, ha egyről beszélünk.
Szirup: sztem kérdezd meg a patikust, mert lehet, h ezek sokfélék, de lehet, h ua van bennük, csak többféle gyártótól. Gyógyszer biznisz nem rulez.

neet
neet

Moose Kép
Én úgy tudom, hogy mézet 1 éves kor után már lehet adni. Úgy emlékszem a Stodal-t már ajánlották Neked, gyerkőcnek bulást!

Nem tudom, le merjem-e írni Nektek, hogy ma mit bűnöztem, de voltunk anyámmal a Savoyában és beültünk a Mayába, ahol a kapucsínón kívül megkóstoltuk az óriás palacsintájukat. Hát akkora adag volt, és olyan finom és annyi csokiszósszal, hogy még szerencse, hogy holnap a MOM-ban lifttel lehet felmenni az elsőre, mert sztem visszahúzna a lépcsőn a hasam, úgy dugig lettem...

Kép
Kép
denizsa

Denizsa,
ezt én el sem olvasom Kép
neet
neet

Ja, mielőtt rámpirítanátok, hogy mit szófosok itt ahelyett, h a lányommal foglalkoznék, közlöm, hogy most aludja kereken a 4. óráját. 2 délelőtt és 2 du.
Lassan azért felkelhetne, hogy éjjel is aludjon majd... de nincs szívem felébreszteni. Meg olyan jó csönd van...Kép

Bog,
nálunk is kibújt 2 virág!!! Felcsigáztál, úgyhogy szétnéztem a kertben és voila! Kép
neet
neet

Szia Lánykák!

Na voltunk tücsökzenén és nagyon klassz volt, mind mindigKép

Mi holnap sajna nem tudunk menni a Momba, mert 10-re én fodrászhoz megyek. Éljen éljen!

Vera!
Ha nem indiszkrét a kérdés hányas melltartót hordasz?
beetrix

Ancsi!
Lencsinek nagyon boldog névnapot!!!

Moose!
Esetleg még - csak, hogy én is mondjak egy újabb szirupot - a lándzsás utifűszirupot érdemes kipróbálni. Nekünk az bejött Kép...és én is remélem, hogy nemsokára talizunk!!! Kép És Csajod egy hiper-szuperzseni Kép

Neet!
Éljenek a virágok!!! Kép meg a tavasz!!! Kép

Proone!
Nagyon szépek vagytok Kép

...és én is kórházi hálóingben szültem...2x is!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet Kép Nekünk sem a nappali alvással van gond, hanem az éjszakaival... Kép

Kép
Kép
denizsa

Zuzmo,
nekem az jött le a sok infobol, hogy nem ugyanaz történik, ha gyed alatt szülöd a másodikat, mintha gyes alatt. Mert a gyedet a fizudbol számitják, a gyes meg alanyi jogon állambácsitól jár (azért olyan kevésKép). Szal ha gyesröl mész szülni, akkor minimálbér kétszerese jár (bizonyos feltételek mellett), ha gyedröl mész, akkor kapod az elsö gyerek alatt járó pénzeket (tgyást is). Szerintem. Én ezt hámoztam ki.

Macs,
akkor nagyon hasonlokat néztek, mint mi! Nem is tudtam, jol titkoltadKép Mi is kicsi kertest keresünk, és Fóttól Budaörsig, mindehol néztük már... Börs piszok drága, arrol már lemondtunk. Vagy ha nem olyan drága, akkor kocsmásKép HjuuujKép
Fótligetet is néztük már, mindig mellette haladunk el, ha Corábol jövünk haza. De nekem most már az egyik elsödleges szempontok közé tartozik a jo közlekedés, mert itt nincs, és besokalltam kicsit. Ugyhogy ideálisnak nekem a buszmegállótól (esetleg CamponátólKép) max 10 percre esö házak jönnének szóbaKép Aztán majd meglátjuk perszeKép

KépKép
fibi

És én saját háloingben kezdtem vajudni, de kitolás elött felhuztam a korházit, azt jol összevéreztem, és aztán az ikea szobában eltöltött elsö szopira már visszahuztam a saját háloingemetKép

KépKép
fibi

Fibi,
Fótliget bejárata előtt van a buszmegálló Kép Kép nem jöttök telekszomszédnak? Kép
macskanyu

És ha jöttök, akkor számithaccc rám meg a kocsimra is Kép
macskanyu

Fibi sajna nem Kép bemásolok vmit

TGYÁS-od csak akkor lesz magasabb, ha van 180 nap bérezett napod a következő szülés előtt. Ezt szabadságokkal, ünnepek jól kihasználásával esetleg össze lehet hozni. Egyébként 0 bérezett nappal (tehát ha nem mész vissza dolgozni) akkor max. a minimálbér kétszereséből számolják ki az alapodat. Ami bruttó 87 500 Ft TGYÁS, GYED esetén is. Táppénzre csak akkor érdemes elmenni ha tényleg magas volt a fizetésed, 160 000 Ft bruttó vagy ennél magasabb. Mert ha kevesebb, akkor a bruttó fizetésed 80 %-ának a 70 %-át veszik alapnak és az előfordulhat, hogy még a minimálbér kétszeresét sem éri el.

Kép
Kép
greenolive

Músz,
Dóci már 1 éves kora óta mézes teát kap (kb. 1,5 l teába 1 csapott evőkanál akácméz) Kép

Beet,
megnéztem, 80D... most már mindent tudsz rólam Kép Tényleg, miért? És reményeim szerint szoptatás után majd visszaállok c-re Kép

Neet,
én Twinings vagy LondonHerbCompany csipkebogyó+hibiszkuszt csinálok, előbbi finomabb. A jó ezekben az, hogy van bennük: csipkebogyó, hibiszkusz. Semmi aroma, semmi színezék. Ha jöttök jövő szerdán, szólj rám, és megmutatom a dobozt Kép Eszti múltkor kaptt egy kicsit, mert elcsórta Dóci cumisüvegét, de nem köpte ki Kép

Macs,
akkor drukk nektek Kép

Proone,
Kláribaba gyönyörűséges Kép rólunk is készültek szülés után képek (köztük a kedvencem is), orvosunk nagy fotós Kép

Bogárka,
úgy látszik, mi kivételezettek voltunk Kép

MOM-ba holnap mi is megyünk, ha minden igaz. És a kertünkben is kivirágoztak a hóvirágok Kép

vera
kisün

LENCSINEK boldog névnapot!!!! Kép
kisün

Macs,
láttam azt a buszmegállót, de az hova visz?KépKép
Kocsidra is, hmmm, csábitó ajánlatKép

Green,
ez okés, értem énKép Nekem ez igy jo is lenne, mert naaaagyon alacsonyra voltam bejelentve (kevesebb mint a minimálbér 2x-ese), szal nekem az a pénz is elég lenneKép

KépKép
fibi

Moose! Hátha Nyulad meg is gyógyul holnapra szirupoktól.

Green, Fibi! Én már akkor megint nem tudok semmit. Én mindenesetre már annak is örülök, hogy így vagy úgy, de a max. gyedet fogom kapni (mert valaki azzal ijesztgetett, hogy ha gyes alatt születik ketteske, akkor a gyedet+a gyest veszik alapul és ennek adják a 70%-át, de NEM). Persze a hab a tortán az lenne, ha a régi fizum alapján kapnám a tgyás-t, de csak emiatt nem fogok visszamenni dolgozni. (mert a tgyás ugyanúgy jár a második gyereknél is)
Meg ez a táppénzes dolog is jó, mert nekem több volt, mint 160 ezer a fizetésem, és én is azt olvastam, hogy ez a választóvonal, szóval ha úgy adódik, ezzel én mindenképp élni fogok.
Most ezen nem is agyalok egyelőre, majd meglátjuk mit tehetünk, amikor úton lesz a kistesó. Még az is lehet,hogy addig változik az egész.

KépKép
KépKép
lindicita

Fibi! Mi újság a Campona körüli házzal? Tudod, mi is oda költözünk.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
megmutattam este Apjuknak (neten találtam), és drágának (26,9M) találta, meg kicsinek (75 m2, de a tetötér beépithetö, meg pince is van). Pedig én teljesen ráizgultamKép Nade, nem adom fel ilyen könnyenKép

KépKép
fibi

Fibi,
a buszmegálló Bp felé, megy Árpád hídhoz, újpest felé (metró végállomás), meg a Népstadion felé. Menet közben megáll Rákospalotán, ahol átszállhatsz rengeteg bkv buszra. Másik irány pedig Fót, Dunakeszi, Vác, Erdőkertes. Fóton közvetlen átszállással Mogyoród felé. És a Cora járat is megáll itt Kép Kép Kép Ez egy ikerház fél, ami valójában nem az, csak két ház egy telken,cca.105 hasznos nm, nappali+ 3 háló+ mosókonyha kulcsrakészen 26,5. de ha tényleg érdekel: www.fotliget.hu és az ikerházak címszó alatt keresd.Ha érdekel.. Kép
macskanyu

Jó éjjt mindenkinek, bár ti még éjfélig jól elcsevegtek Kép Én meg megyek fürdetni Kép aztán meg
Kép

Csók
Macs
macskanyu

HENRIETTA nevében köszönjük a köszöntéseket!

Moose!
ezt én is kérdeztem Votivától, és kiderült, hogy tényleg jól olvastam, csak 40 széles az ágy. ő korcs méretnek hívta Kép

TGYÁS, GYED, miegymás:
azért lapítok, mert nekem eddig is a minyimál 2x-e után számoltak, tehát szvsz nekem nyugodtan lehet gyes közben szülnöm.

Vera!
nem baj, hogy én tök üresen iszom ezeket a csipke teákat? annyira rászoktam a fini ízükre, hogy félő, Lencsémre is rá fogom erőltetni üresen, méz nélkül. vagy ne csesszek ki vele?

AKKOR HOLNAP A MOMBAN.

ancsipancsi

Ancsi!
Miért csesznél ki vele??? Kép Petra kezdettől "üresen" issza a különféle gyógynövény és gyümölcsteákat, és még sosem reklamált az ízük miatt Kép...bár a tea nála csak harmadik helyen van... ő nagy víz és tej fun Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi,
már mér lenne kiszúrás? Ha egyszer úgy szereted? Lehet, hogy egyébként is utálja a mézet Kép Én nagy mézestea-ivó voltam, aztán jól leszoktam róla Kép

v
kisün

Sziasztok!

Ancsi, én is hallottam para-teremtő rémhíreket vékonyfalú pohárral, ezért engedtem neki, hogy a volt Nutellás pohárból igyon. Azt talán meg se tudja szétharapni.Kép

Csajom ma pasizott. A kissrác teljesen el volt ragadtatva a lánykától, csak akkor esett kétségbe, mikor az általa is kinézett kisautóért közelharcot kellett vívnia, és akkor is vesztett.Kép Aztán békülés gyanánt ittak egymás cumisüvegéből.Kép.... nem voltunk elég gyorsak.Kép

Jó MOMozást!

Lencsinek boldog névnapot!
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: