A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok, látom, többen is aggódtok a tepsi épségem miatt, jelentem a buli alkohol-bepótlásilag fergetegesre sikeresett, űztük rendesen a bánatot, csak hát az a másnap ne lett volna...Kép
Vigyori fejet "rajzolok" közben meg dagadtra bőgtem a szemeimet, mert elveszítettük tegnap a fiúpapagájunkat, ezért nem is jöttem tegnap. Pedig olyan szépen kezdett rendbejönni, szurira vittük, antibiotikumoztuk, olyan szép lett, és mégis...szörnyű volt végignézni a halálát. Még lombikok után sem sírtunk ennyire. Elgondolkodtunk rajta, vajon való-e nekünk kutya, macska, ha ennyire fáj elveszíteni egy kedvencet. Eddig valahogy könnyebben ment, amíg a szülői házban történtek hasonló szomorú események...
Judit Kép
Bejelentkeztünk Vereczkeyhez, választhattunk, magán: jövő kedd, 12 000 Ft, vagy a Nyírő: április kitudjahanyadika. Hát nagy levegő: magánrendelés! Asszem, Kabdebo már nincs nagyon a képben, mindegy, azért elmagyarázom nekik, mit kell csinálni! Kép
Szia Enigma Kép már hiányoztál! Egyszer azért tényleg elmegyek hozzátok, oksi? Kép Kép jöhet nekem is, felteszem szívesen! Tudtam, hogy fogacska van a dologban!! Úúúú. Kép
GigiKép
Nekem eddig átlag fél órába telt, míg megszültem egy hozzászólást, most már kb. másfél óra, közben jön 20 újabb hsz, de csakazértis megírom!!! Kép
GrillázsKép
Nagyon fogok szorítani neked a köv. szűréshez!!!
Be vagyok én is tojva, most megyek majd jövő szerdán.
KataKép
Ha optimizmus van, akkor nem lehet baj, addig meg éljen a gőzölés!!! Kép
RékaKép
Tegnap eszembe jutottál, mikor a tv-ben néptáncoltak a Múzeumnál. Nem azokat a gyerkőcöket tanítottad véletlen stimu alatt? Kép Szép álmokat! Neked is, Inari Kép, pocokokra vigyázni!
VandaKép
Dévisz...Kép Mi a baj Pesttel?? Na jó, ne válaszolj, én is tudom! Kép Szóval már te is alkoholizálsz? Hová jut ez a topik?? Dekadens Dévaisok fóruma. Kép Szerintem is szólj Pista bácsinak!!!
Ági Kép
A Trófea nekünk is bejött, többször voltunk már ott, jó kis hely.
DodoKép
Köszi, még soha nem volt ilyen hosszúra nyúló szülinapi köszöntés-özönöm, ma a véremet vevő asszisztens néni is felköszöntött! Kép Gyönyörű a kislányod!!!
Kagyló Kép
Remélem, csupa jó benyomással térsz haza a Dévai Intézetből az első randi után, izgi nagyon!!
AnnaKépKép
Tudom, kit kell olvasnom, ha magam alá kerülök, mindig visszarángatsz a mosolygós tartományba az írásaiddal!!! Kép
Seszi Kép
Ági guru néni még Lkt guru nénije is!! Kép Timi küldött egy tök jó leírást róla, amit Szani készített. Szerintem Rékának is megvan, Szani nagyon ért a marketinghez, érdemes azt is elolvasni! Kép
Na kicsit eldugulok. Pussz
hajnesz

Csajok lenne egy extra kérésem, van az interneten az IWIW, sajnos oda csak úgy lehet bekerűlni, ha vakalaki meghívót küld. Sajna az ismerőseimnek vagy elfogyott a meghívója, vagy még nem küldhet, valaki nincs véletlenűl rajta, és nincs véletlenűl egy fölös meghívója?? Szívesen fogadnám!! Kép

Hajnesz mi is sokszor járunk oda, én nagyon szeretem, tegnap megint sikerűlt nem egyszerű módon bekajálnim!! Kép Sajnos a somlóinak és a hortobágyi husos palacsintának nem tudok soha ellenálni!! Ti melyikbe jártok??

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Ági Kép
Sajnos nincs már meghívóm. Kár, hogy így bekeményítettek ezzel a meghívással. Egy csomó ismerősöm is már úgy tartogatja a meghívóját további ismerősöknek, akiknek folyamatban van a net, tiszta kincs lett...
Mi a Zuglóiba "szoktunk" járni. Enyhe túlzás a szoktunk de most hogy így előjött, akár meg is interjúvolhatnám kedves páromat, sőt, most még az is felötlött bennem, hogy akár egy fórumtali is lehetne ott, úgyis legyalogoljuk a kalóriákat a kircsin!!...Kép
hajnesz

Seszi!

Este, ha hazaértem, átküldöm Neked az "Ági marketing" e-mailt. Igen, már sokan jártunk Ágihoz: kezdte Szani, aztán jöttem én, majd Hajni, aztán Duddu, most a Wish és talán rajtad a sor. Egy biztos, csak jót tehet a lelkünknek!!!
lkt

Ági!
Nekem biztos van még meghívóm, nem vagyok valami aktív. Adj egy e-mailcímet és este küldöm. Címem a profilomban.

Hajnesz!
Beletrafáltál, de csak félig. Kép
Õket nem tanítottam, de ők a mi együttesünk gyerkőcei voltak. Láttad a felnőtteket is? Én is köztük lettem volna, ha nem lennék babás. De cseppet sem bánom, csak büszkélkedek a csoporotommal. Kép

Sajnos megjött a macska, úgyhogy nem cincoghatok tovább... Kép
Vendég

Hajnesz!! Azért köszike!! Igen mi is a Zuglóiba járunk!! Szerintem jobb mint a 13. kerületi, csak a bejutást utálom!!

Duddu örök hála, az emilcím delike28@citromail.hu,vagy deli.agnes@mkb.hu.
De ha este küldöd, akkor inkább a citromailosra,mert azt otthon is meg tudom nézni.
KÖÖÖÖSZIKKKKKKKKEEEEEEEEE!! Kép

Ági28

Réka Kép
Volt egy olyan gondolatom is, mikor a felnőtteket néztem... teljesen oda tudtalak volna képzelni, aztán hamar rájöttem, hogy na még az kéne, hogy te ott ugrálj!!! Szóval majdnem láthattalak volna, fú. Hát mit mondjak, örülök, hogy nem láttalak!!! Kép (na ezt bogozza ki egy erre tévedt olvasó!!!)
hajnesz

Bocs MelbaKép lemaradtam a válaszról, most olvastam vissza!! (irgum) én is csúsztatással csináltam, igaz a BTK-n. Magyar, könyvtár, esztétika -ilyen sorrendben. Úgyhogy nem sok helyen futhattunk összeKép Esetleg a Múzeum Körúton -az esztétika ott volt. Kicsit hiányzik a suli -persze nem a vizsgák, de a szuper előadások igen. De hát, most koncentrálj(unk) az október elejére....Kép

DodoKép Drága vagy! én is valahogy bízom ebben. Hogy ha már valami elindult, akkor itt lenni kell valaminek legközelebb!!! NEked a herpeszed miatt ment el az első, ugye? Küldj képeket és mesélj, miket csinál már!!

Kicsit én is hiányolom a mamikat. Biztos minden bébi bacikkal küzd!
DiaKépKép Domi hogy van?? olyan régen írtál rólatok!!!

HajneszKép de jó, hogy itt vagy!!! -mondom én, aki fél évig majdnem nem voltam, annyira elegem volt-Ezeket a lassabbannnn vánszorgó napokat gyorsítsuk meg, jóóóóó???

RékaKépKépRohannak a hetek!! Karácsonykor már együtt lesztek, már az ajándékokat is egyedül bontják majd....

WishKép Te is jöhetnél már!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Timi! Kép
Köszi szépen előre is, most minden pozitív töltésű marketing szövegre vevő vagyok! Kép
Még gondolkodom, hogy hogyan kellene a páromat megpuhítani, nem biztos, hogy elsőre rajongani fog az ötletért. Kép Én néha ebbe az örökös időpazarlásba akarok belegárgyulni Kép, ami az orvosokkal megy (max 2 hónap alatt kényelmesen meg lehetett volna csinálni az összes vizsgálatot, amire már fél éve csak sorban állunk...), de oldalbordám egyre gyűröttebb, és ami hétfőn volt az andrológusnál cseppet sem nyugtatta meg, mi több, csak felhergelte szegénykémnek a kedélyeit.
Szóval lehet, hogy már nagyon közel az idő, amikor egy gurunénire szükségünk lesz. Meg aztán nem olyan könnyű kivárni ennek a biopsziának az eredményét. Hátha így könnyebb lenne. Kép

Hajni, Kép
Tényleg megismertél??? Kép Kép Vagy csak blicceltél? Annyira kíváncsi voltam, hogy mikor jössz rá, de amilyen gyorsan rád találtam, kb. annyi idő alatt Te is rámismertél. Kép

Seszi
seszi

RoxiKép hol vagy??? hogy vagy????
én épp Lenny Kravitzot hallgatok csutkán. a zene ez egyedüli, ami megnyugtatja megtépázott idegeimet-----------Kép---------------

madaran

Seszi Kép
Viccelsz? Hogyne ismertem volna rád??!! Egy pillantás a nevedre, egy gyors következtetés "Seszi!!!", majd egy tuti megerősítés: Meghívót küldte...KépKép
Most meg az ismerőseidet nézegetem. Kép

Anna Kép
Tudom, miről beszélsz! Kép
Mostanában megint gimis vagyok és a nappaliban táncolok!
Kép
hajnesz

Anna!
Visszatértem a rendes kerékvágásba. Tegnap festőt intéztük a ház kifestése miatt. Aztán a szüleimnél ebédeltem. Ma meg utazás kiállítás szakmai napján voltam a férjemmel. Hétfőtől megyek vissza dolgozni Kép brr. már előre kiráz a hideg tőle. Jól vagyok. A testem folyamatosan harcol a gyógyik ellen, már 2,5 napja érzem úgy, hogy bármelyik percben megjöhet. De még semmi. Rossz ez a nyűglődés, de lefoglalom magam. Épp most tudtam meg a szakdolgozat védésem időpontját, 28-án lesz, az államvizsgáim meg májusban. Gyorsan el fog telni addig az idő, míg megyünk neki a következő lombiknak Kép

Eszter
Kép
roxal

HajneszKépKép a kép szupi!!! Sajna én nem tok ilyeneket feltenni, de meg fogom tanulni!!!

RoxiKépKépA visszatérés egy napig nagyon szar, (aztán mégszarabb...), de tényleg gyorsan megy az idő. Főleg, ha szakdoli, államvizsi!!!juj...

puszi, megyünk venni egy kis kajálnivalót... csokit veszek!!!

madaran

SziasztokKép

RékaKép
Most kicsit bunkó leszekKép Tudnál nekem is küldeni egy meghívót? Épp ma rohantam le Vikit, de neki már nincs. Örök hálám üldözni fog.

Este majd írok többet, de Olivér terrorizál.

Puszi

KépKép
gigi28

Hajrá a meghívókkal!!! Már heten vagytok a Pityesz Fan Club csoportomban!!! Kép Bár azt hiszem, Gigi, Rékával már nem lesz szerencséd, mert most már csak egy meghívót küldhet minden tag, de drukkolok, hogy találj egyet!!!

Anna Kép
ha van a gépeden akármilyen kép (vagy netről mentesz könyvtárba), csak annyit kell tenni, hogy megnyomod a melléklet feltöltését, tallózás, kiválasztod a képet, feltöltés, bezárás és kész is. Kép

Gratula az 1000-ikhez!!! Kép
hajnesz

Sziasztok !

Én is Dévais vagyok. Márc. 6-án volt a beültetésem. Most tartok a hosszú-hosszú várakozásnál, már másfél hét eltelt. 27-én megyek UH-ra.
Nem tudom, mit gondoljak. Van, amikor biztos vagyok benne, hogy lesz baba, van, amikor olyan hihetetlennek tűnik. Ez volt egyébként az első lombik.
Nem tudom, ti mit éreztetek, egyáltalán érezetek valamit? Itt a babásokra gondolok elsősorban.
Bármilyen válasznak nagyon örülnék !!
somerset

Hajni! Kép
Kép Kép Kép
Akkor nekem egy hangyányit nehezebb dolgom volt, mert azt nem tudtam, hogy milyen Hajni vagy, csak gyorsan megnéztem a képeiteket a profilodban, aztán végigkerestem az összes Hajnit Wish ill. Farkaskoma ismerősei között. Aztán egyszercsak egy ismeretlen ismerős mosolygott rám! Kép Mit tesz, ha az embernek van egy ráérős napja! Kép

Szia Somerset! Kép
Üdv nálunk. Én sajnos tapasztalat híján nem tudok neked válaszolni, de 27-e már mindjárt itt van, lassacskán, ha nem kapsz hcg-t, akkor tesztelhetsz is, - ha gondolod. Kép

Seszi
seszi

Bocs, Duddu, megkérdeztem a sógornőmet, voltak is akkor ikresek, amikor ő szült, de nem tud dokit mondani. :-(

Anna, azért Neked sem semmi szakjaid vannak! Gratula. Így tényleg nem sok esélye volt a találkozásnak. :-) Hol tanítasz? Persze csak nyárig, mert akkor már más dolgod lesz. Tuti. :-)

Somerset, én ugyan nem lombikos vagyok, hanem inszemes (a harmadik sikerült), de én teljesen úgy éreztem magam, mint akinek megjön. El is könyveltem, hogy most sem jött össze. Pihenj sokat és meglesz az eredménye!

KépKép
melba

Somerset Kép
Én hat nappal előztelek meg, nekem 28-án volt transzfer. Az a legjobb, ha nem érzel semmit. Próbáld magad lefoglalni, ne keress tüneteket. Várni a legrosszabb, tudom, de tarts ki, a felén túl vagy. Igyál sok vizet, egyél sok húst. Mennyi babót kaptál vissza? Ha valami konkrét kérdésed van, nyugodtan kérdezz.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok lányok!

Nem tudok sajnos semmi jót írni, ezért csak olvasgatlak benneteket.
Nálunk teljes az elkeseredés :-( Apa katonái igaz még mindig sokan vannak (bár most csak 20 millió volt. Ki érti ezt, hiszen 1 hónapja több mint 60millióan voltak) viszont egyáltalán nem mozognak. Sajnos a 89%-uk pedig fejhibás.
Egyáltalán ezzel lehet lombikolni? Mi az a fejhiba?
22-én megyünk a leletekkel Dévaihoz, de nagyon félek, hogy ezzel nem fog tudni mit kezdeni.

Egy nagyon szomorú Zizzi
zizzy

Szia Roxal !
3 babát kértem vissza. Három lett, ami jól megtermékenyült. Egy 6, egy 7 és egy 8 sejtes. Kettőt ebből AHA-ztak is.
Itt egyébként mindenki Dévais?
somerset

Seszi:
Nem tudod, hogy Hcg szuri után mennyivel lehet tesztelni. Tegnap adtam be magamnak az utolsó 1/2 ampulla Ovitrell-t.
Melba:
Igyekszem pihenni, de annyira jó lenne tudni, hogy mi van a pocakban!!!
Zizzy:
Sperma ügyben nem vagyok túlságosan otthon. Nálunk velem van a baj (endometriózis). Bár nálunk a párom spermái tök jók voltak novemberben, de most, amikor szükség volt rájuk, rossz lett az eredmény. Jóval kevesebb lett és kevesebb is mozgott. A doki szerint a stressz miatt. Ez könnyen lehet, mert nagyon stresszes a munkánk. Így nálunk ICSI-vel termékenyítették meg a petesejtjeimet. Biztosan van valami megoldás nálatok is.
Somerset
somerset

Somerset
az nagyon jó eredmény, szerintem nagyon jók az esélyeid. HCG szuri miatt most még biztos téves az eredmény. Hajnesz, Madaran, Farkasok nem Dévai intézetesek, de itt a nagy többség hozzá jár. Pihenj, babók meg teszik a dolgukat.

Zizzy
ne aggódj, Dévai megoldja, ha más nem, akkor ICSi lesz nálatok is.

Eszter
Kép
roxal

Somerset Kép
Üdv itt! Sajnos én sem a babás táborból vagyok, de azt figyeltem meg eddig a babásodók beszámolóiból, hogy az is lehet jó, ha görcsölsz, az is, ha nem, az is, ha fekszel, az is, ha nem...szóval tényleg ne keresd a tüneteket, próbáld meg egyszerűen jól érezni magad és hallgass a tested üzeneteire, ha fáradt vagy pihenj, ha sétálgatnál, sétálgass. Kép
Vagyunk néhányan nem Dévaisok is, Kaális, Nyírős csajok. Kép
Nagyon szép embiók lehettek, ilyen sok sejtesen! Hány napra ültették be? Drukkk!
Zizzi Kép
Sajnálom, hogy ez a helyzet, de ez mindkét irányba tud változni, remélem, legközelebb már sokkal jobb eredményekről számolhatsz be! Biztos vannak jó gyógyszerek erre a problémára is, nem? Macát, cinket gondolom, szedtek. ++++++++++++
hajnesz

Duddu
Hát én nem bánnám ha kettőt csinálna, nekem csak az számít, hogy egészséges legyen, és végre a pocimban legyen.
Hajnesz
Egyenlőre még a papírokat fogom vinni. Mivel nyár után lesz majd a lombik, csak meg beszéljük a dolgokat, és gondolom majd egy rakás vízsgálatot még meg kell csinálni. Én már most izgulok!Kép
Zizzy
Szerintem is lehet ebből még ICSI, de lehet, hogy kellene még egy kromoszoma vizsgálat is, abból is elég sok minden kiderül.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Seszi!
Én sem bánom a szabid! Kép Máskor egy hét alatt írsz ennyit, mint most egy nap alatt!
Szani marketing-szövege nekem is tetszett, de írok majd még, jó?

Hajni!
Nagyon bírom, hogy mostanában ilyen aktívak vagytok! Persze alig bírom követni, de legalább megismerhetlek Benneteket! Kép
Szegééény papagájod! Kép Hihetetlen, hogy hogy az emberhez tudnak nőni az állatok...

Ági!
Küldtem neked meghívót.

Gigi!
Sajnos tényleg csak egy meghívóm volt, pedig szívesen elküldtem volna! Ne haragudj!
Ez mi ez a szigorítás? Nem értem.
Egyébként még nem sok türelmem volt ismerősözni...

Anna!
Most akkor lassan vánszorgó hetek, vagy rohanó? Nézőpont kérdése, igaz? Nekem is elég lassú még, de azért nem annyira, mint mikor zebrás tesztről álmodtam.. Kép

Somerset!
Üdv. itt. Egy az egyben azt írtam volna, mint Hajnesz, úgyhogy nem teszem. Hányas (így mondják?) endo-d volt? És mennyi ideig tartott a kezelés?

Melba!
Köszönöm, hogy megkérdezted. De nem dokit keresek, hanem inkább tapasztalatot, hogy hova teszik ott a két babát, mert pl. elég kicsik az ágyak és mindenkivel ott lehet a babája.. Kép Gondolom, igyekeznünk kell majd megszerezni a fizetős szobát... Kép

Zizzy!
Elhiszem, hogy most nem örülsz, de lombik biztos lehet! És ezek az eredmények is változhatnak! Kép
Drukkolok!! Kép

réka
Vendég

Duddu:
Nekem a jobb petefészkemben volt egy 4,5 cm átmérőjű endometriózis. Két éve műtöttek rendes hasi műtéttel, mert még találtak a méhem külső falán 2 db miómát is. A petefészkemet meg tudták menteni, de a petevezeték azóta sajnos nem átjárható (összenövések). A bal petevezetékem sem teljesen normális, a kezdete túl vastag, a vége túl szűk. Utána fél évig Danazolt (férfihormon) kellett szednem. Sajnos azóta az endometriózis kiújult Dévai doki szerint.Nem egy nagy van, hanem a petefészkeimben elszórtan.

Hajnesz, Roxal:
Köszi a tanácsokat !!

Kagyló:
Készülj fel lelkileg, rengeteg leletet kell beszerezned. Ha pontosan tudni szeretnéd, hogy mi kell, a Dévai honlapján megtalálod. Lehet, hogy néhány dolgot már most elkezdhetsz beszerezni, ne egyszerre kelljen. Pl. tüdőszűrés, rákszűrés stb.
somerset

Duddu! Köszönöm szépen, gondolom a cégesre küldted, majd holnap megnézem,és regelek akkor!!

Ági28

Jó estét!
Csajok, én lapítok. Hazárdírozunk, mert szurizom magam, de még köhögök. Voltam ugye tüdőgyógyásznál, adott szirupot, puffot, két nap alatt annyi változott, hogy máshogy köhögök, de még mindig. Mégis jobb vmivel és most így, hogy holnap megyünk Dévaihoz, nagyon kezd megjönni az életkedvem. Hiszek benne hogy jó lesz minden!

Szegény petéim, eddig nagyon elhanyagoltam őket, emlékszem, az első lombiknál minden nap gondoltam rájuk, vajon hogy nőnek, ilyesmi. Most ma gondoltam rájuk igazán először, mert már feszítenek a petefészkeim. És aztán felülkerekedett bennem az akarás, pedig még a reggeli szuri előtt is bőgtem, hogy ha még mindig köhögök, minek adom be?

Úgyhogy csajok, én uh-ra készen itt feszítek! Mostmár csak bízom, hogy a tüszőim és érzik a lelkesedésem és holnap sokan, szépen, egyenletetesn lesznek én pedig tényleg felhagyok a köhögéssel.

ÁGI28, ugye te jössz holnap reggel? Összeismerkedhetnénk. Mi is reggel megyünk. Alacsony vagyok, szőke, kopasz férjjel az oldalamon. Rólad is kaphatok vmi ismeretetőt?

Szeretettel puszilok mindenkit!
Kata

Kép
szkatácska

Ági!
Rosszul ollóztam át a címed véletlenül, ezért visszajött. Most megpróbáltam újra. Majd írj, hogy sikerült-e! Kép

Kata!
Ne sírj! Mostmár meghoztátok a döntést és punktum! És Dévaink holnap megmondja majd őszintén a véleményét! Szóval UH-ra fel! Várunk holnap a hírekkel! Kép Kép

Somerset!
Csak azért kérdeztem, mert a másik topikon van egy "endo"-s ismerősünk, inkább a nevében kíváncsifáncsiskodtam. Egyébként van endo-s fórum is, ha érdekel. Kép Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön!
Vendég

Duddu! Kép
Oké, várom a leveledet! Kép

Zizzy! Kép
ICSI-t már néhány ép spermiummal is lehet végezni, sőt, spermium előalakkal is! Ne aggódj, van 10%, azaz 2 MILLIÓ spermiumotok amiből lehet válogatni. Biztos kivizsgálják majd a párodat, megnézik a hormonjait, meg csinálnak neki kromoszóma vizsgálatot is. Az ICSI-hez látóterenként 1-2 spermium is elegendő!!! Mi nagyon boldogok lennénk ám ilyen eredménnyel! Ne legyetek úgy letörve! Dévai papa majd elirányít egy jó andrológushoz, és mellesleg pedig "gyárt" nektek egy gyönyörű kisbabát! Kép

Somerset! Kép
Én is Kaális vagyok. Kép
Sajnos nem tudom, hogy mennyi idő alatt ürül ki a hcg a szervezetedből, s hogy mikor lenne érdemes tesztelned. Nekünk még nem volt lombikunk, viszont másoknak van már itt tapasztalata.

Seszi
seszi

Timi! Kép
A freemailem vacakol, nem enged válaszolni: köszi az e-mailt, Szani néhány mondata tényleg nagyon meggyőző! Kép Már csak nekem kell annak lennem, hogy férjecskémet megfűzzem.

Puszi
Seszi
seszi

Anna!

Nagyon orulok, hogy azert valamivel jobb a kedved marKépKép Stramm csaj vagy, menni fog, csak sajnos elotte meg meggyur bennunket az elet mielott odaadna a nagy ajandekot!
Mert en most mar tudom, hogy ennel nagyobb ajandek, es ennel nagybb boldogsag nincs!
Igen, az elso a herpeszem miatt ment el, nagyon durva volt, tudod, ott lent is volt herpesz, nagyon csipett, fajt, borzaszto volt, szoval kemeny volt, tenyleg.

Kiscsajom nagyon edes, teszek fel rola kepet, lathatod majd, hogy mennyire mosolygos, pont ilyet kivanok neked is!!!!
Hat hogy miket csinal? Hat nagyon sokmindent. Dumal csomot foleg akkor szeret, ha az okle a szajaban vanKépKép, mosolyog, hangosan nevet, folyton fulig er a szaja, foleg ha meglat engem, akkor mindig. Mindig enekelek neki, hulyeskedunk, puszilgatom, nevetunk sokat, kiegyensulyozott, jo baba, sokat alszik, (ejszakat vegigalussza 2 honapos kora ota, azota is, most 4 honapos)alig sir, csak ha oltozkodni kell, vagy ha be van oltoztetve a teraszra es meg se bir moccanni, de ha elalszik, akkor mar jo, 1-2-3 orakat alszik a teraszon!
Sokat jatszik is egyedul, nagyon jol elvan a jarokaban, megfogja, nezegeti a szines kepeket, konyveket, zsirafjat, stb. Oldalra fordul mar, meg hason nyomja ki magat, mint a kepen is, es nyomja fel a feneket is, inog oldalra, de meg nem tud atfordulni hatra. Szoval ilyenek vannak, minden nap egy ajandek, ugy varom a reggeleket, hogy megint lassam ot, es megint egy oriasi mosollyal induljon a nap, amit tole kapok mikor felebred es ram nez.

Nagyon nagyon kivanom neked es nektek mind ezt a boldogsagot, amit nem is lehet leirni, nem is lehet elmondani, en sem tudtam ezt elotte elkepzelni, beszelgettuk a ferjemmel is, hogy elotte abszolut nem tudja az ember, nem tudja elkepzelni ezt a nagy boldogsagot, amit egy ilyen kisbaba adhat. Elotte csak ugy beszel az ember rola, hogy babam, meg gyereket akarok, meg tesztek, meg ket csik, tudom, nekunk is igy volt, 3 evig, az ember csak a 2 csikra koncentral, nem is tudja, hogy valojaban milyen lesz, milyen amikor rad nez, rad mosolyog, te vagy az anyukaja, te vagy a mindene, nelkuled nem tudna elni, letezni, folyton teged nez, minden rezdulesedet az arcodon, hogy te mosolyogsz-e, vagy megijedsz-e vagy sirsz-e.
O is ugyanazt fogja csinalni, ugy nez a szemedbe, mintha olvasna a gondolataidban.
Tobbszor volt olyan az elejen, hogy sirtam a boldogsagtol mikor szoptattam, es o meg nezett es megijedt, hogy baj van, es o is elkezdett sirni, en meg nem birtam abbahagyni a sirast... Na, gondolhatod milyen jo volt...

Na, szoval most jo hosszu volta, ne haragudj, ha tul sok hulyeseget irtam, lehet hogy nem kellett volna, remelem nem veszed rossz neven.

dodo

Kép

Kép

KépKép
Kép
dodo32

Dodó !
Gratulálok, nagyon szép, mosolygós kisbabád van ! Neked hányadikra sikerült a lombik?
somerset

Sziasztok lányok!
Lécci aki tud segítsen!! Egy másik fórumon egy lánynak kéne valami. Bemásolom ide mit írt.
"na kiderült, hogy nincs decapeptyl injekció, már a holnapi sincs meg :-(
ha van esetleg valakinek pár ampulla megmaradt 0,1 mg-os decapeptyl-je BÁRHOVÁ az országban elmennék érte és megvenném. (Bajáról)

légyszi valaki!!!!!"

Ha valaki tud segíteni küldjön nekem lécci egy mailt és én továbbítom neki!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Köszi csajok,már sokkal jobb!
Hihetetlen de tényleg elég néha pár kedves hozzászólás, vigasztaló szó és könnyebb elviselni az egészet. Tőletek jól esnek ezek a mondatok és elhiszem ha ti írjátok. Olyan fura kis közösség ez az egész...KÖSZÖNÖM!

Este apa is próbált nyugtatgatni, hogy bízzunk benne, hiszen eldöntöttük, hogy nekivágunk, és most biztos sikerülni fog. De már 3 éve csak bízunk és várunk. Tudod Seszi, már túl vagyunk mindenféle andrológiai/urulógiai kivizsgáláson. Szegény páromat több mint 1 éve vizsgálgatják és kezelik az orvosok, de tanácstalanok. Pedig Dévai szerint az ország egyik legjobb andrológusához jártunk (ha valakinek szüksége van rá szóljon)
és igen Hajnesz, macát és cinket is bőségesen szedi.

Tudja esetleg valaki, mit jelent a spermium fej része? Mikért felelős, vagyis ha ott a hiba, akkor az mit okozhat?
zizzy

ZizzyKép
Nyugodj meg! Kép Semmi baj nincs azzal, hogy nagy százalékban rossz a fejrész. Inszemnél és sima lombiknál is kiválogatják az egézséges spermiumokat és azokkal végzik el a beavatkozást. ICSI-nél meg egyenesen a legszebb spermiumot választják ki és azt injektálják bele a petesejtbe.
Az én páromnál ugyanez a helyzet, azzal a különbséggel, hogy neki összesen 2-3 millió spermája van. De nem kesergünk, hanem megyünk előre (most lesz az ötödik lombikunk) és bízunk benne, hogy lesz majd babánk.
Nem megbántani akarlak, de a hozzászólásaid alapján olyan borúsan nézed a helyzeteteket. Még akár spontán is lehet babátok ennyi spermiummal, szóval ne tessék keseregni egy cseppnyit sem, hanem tessék vidáman várni, hogy mikor csenget be a gólya. Ha magától idetalál annak örülünk, ha Dévai postamester kell útbaigazítsa, akkor meg segítséggel jön. De jönni fog! Tessék bízni magatokban és az orvostudományban!!!

SesziKép
Rendeld már meg a jó időt a kiránduláshoz, légyszi Kép Lassan fél éve tél van Kép

DodoKép
Nagyon aranyos AnnaKép

SommersetKép
Egy héttel a HCG szuri után már nyugodtan tesztelhetsz. Elvileg 3-4 nap alatt kiürül, de ha biztos akarsz lenni, akkor várj egy kicsit többet.

Wish

wish

Duddu! Köszi,ahogy tudom regelem magam,és meghívom a barátnődet is,ha lehet. Mégegyszer örök hála!!

Na ma reggel voltam, D-nél,elég nagy felfordulás volt, kaptam menopur injekciót, és ahogy beértem dolgozni, egybl be is adtam. Tök simán ment. Na majd este elolvaslak titeket, mert sajna dolgoznom kell.

Ági28

SZTKATÁCSKA! A fenébe nem olvastam este tovább a dolgokat, így nem láttam, az üzidet sem!! Hétfőn nem jössz véletlenűl??

Ági28

Sziasztok!
Most értem be a mh-re, így csak egy mondat:
FOYLTATJUK! csináljuk a programot.
hip-hip
Puszi
Kata
ui: este jövök.

Kép
szkatácska

Szia Wish !

Lehet, hogy pár nap múlva megpróbálom a tesztelést, de az az igazság, hogy nagyon félek ! Lehet, hogy megvárom a 27-ét. Majd még meglátom.
somerset

Somerset
Légyszi, ha van egy kis időd akkor írd le. Köszönöm.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Igazad van Wish, és bocsánat a negatív hangulatért! Én sem értem milyért ez a pesszimizmus, de nagyon ledöntött.
Most (itthon vagyok influenzával)olvasgatom a "beültetés előtt és utáni"topicot és bizony nagyon sok okosságot írtatok le. Amin átmentél Te is,... hát egy igazi hősre utal, és mindig csak pozitívan előre nézel. Tőled van mit tanulni és tényleg elnézést a nyavalygásomért!
Kedves, hogy vigasztalsz, de spontán nem nagyon elképzelhető, hiszen 1db sem mozog. De majd az ICSI!
Megpróbálok sokkal erősebb lenni és bátorságot meríteni. Köszi a fejbekólintást, rám fért!

5? az mindenképpen szerencseszám! Hát persze hogy lesz babátok! Nem is egy! és nem is sokára! Kép :-)
zizzy

Sziasztok! Kép

Dodo! Kép
Csodálatos anyuka lehetsz, a soraidból csak úgy sugárzik a szeretet, az odaadás! A kislányotok csuda helyes, és biztos vagyok benne, hogy ő is érzi: a legszeretőbb családba érkezett! Nagyon tetszett, amiket írtál, vigyázzatok magatokra! Kép

Katácska! Kép
Bízom benne, hogy jó úton jártok! A köhögésed is biztos még jobban enyhülni fog hamarosan - az a puff tutira hatni fog! Kép

Zizzy! Kép
Még soha sem olvastam utána, hogy a fejhibás spermiumok mit okozhatnak, de nálatok biztos ICSI lesz, és akkor az egészséges, jó alakú, jó mozgású, teljesen kifejlett spermiumokat fogják kiválogatni. Ugyan szomorú, hogy a párod eredményén már egy éve nem tudnak változtatni, de attól még van másik járható út is! Kár sopánkodni olyasmin, ahol még nem tart az orvostudomány, mert sajnos ma a férfiak problémáin sokkal kevésbé tudnak segíteni, mint a női meddőségi gondokon. Légy optimista, hogy van lehetőségetek, - én is így teszek, pedig mi szó szerint a nullából indulunk ki. Kép

Somerset! Kép
Annyiban jó kivárni a 27-ét, hogy az tuti eredményt ad.

Csajócák! Kép

Csak azt akartam mondaniii....
... hogy Ti tudtok a világon a legeslegjobban drukkolni!!! Kép Erre a képességetekre még szükségem lesz, mert: MÁRCIUS 22.!!!! Áááááááá! Nem számítottunk rá, hogy ilyen hamar!
Ez "Kép" és "Kép" és "???" és "!!!" és "Kép". Ennél jobban nem tudom megfogalmazni a kesze-kusza érzéseinket, gondolatainkat.
Persze nem ment olyan simán, bár mi csak anyagot leadni és időpontot kérni mentünk. Ehelyett Rozika, az asszisztens, fél kiló beutalót adott, s csípőből mindenhova elküldött: volt sok várakozás, aztán pisi, meg vérvétel, meg végre jött volna az anyagleadás, amiért odamentünk. Aztán mondta Rozika, hogy az a glükózos cucc nekik most nincs egy jóideje, s hogy most akkor fruktózzal csinálják, vagy mi legyen?, mit csináljanak, mert a prof a glükózost kérte? Kérdezte Rozika - tőlünk. Mi meg bambán visszakérdeztünk, hogy mit lehet egyáltalán csinálni? Végül megőrzésre otthagytuk Rozikának. Lesz, ami lesz. Aztán volt sok várakozás, aztán EKG, még sok-sok várakozás, tüdő-röntgen, aztán még várakozás, soron kívül anesztessel kihallgatás, várakozás-várakozás, majdnem megbuggyanás, hogy nem erről volt szó, és minek várunk, - és szegény párom azt hitte, hogy reggel szépen beér a m.helyére, ehelyett 11 óra is elmúlt már, és aztán vééégre újra Rozikánál időpontegyeztetés (KEDD - ÁÁÁÁÁ!!!!). Majd sok izgulás, kicsit megnyugvás, hogy mégsem hiába ment el a nap, Rozika dícsérete magunk közt, de még több kérdőjel, hogy most kinek mit és hogy mondunk majd, és nagy furcsa kavargás odabent. Kép Az eredményre még nem is merünk gondolni. (Ááááá!) Kép

Seszi
seszi

Wish, Kép
Úgy lesz, rendelem!, de ha nem baj, fokozatos melegedést kérek, s csak kb. 3 hét múlvára kérem az igazi jó időt, addigra már április lesz, - és 2 hét biztos kell, hogy a párom is felépüljön a műtétből. Kép
Guru néninél mi volt? Én még tegnap úgy gondoltam, hogy még a bió előtt mennénk, mielőtt felőrlődünk, de ez már szerencsére nem fog összejönni. Kép Remélem a felőrlődés sem. Kép

Seszi
seszi

Kata Kép
Ez jó hír Kép Remélet mis, hogy jobban vagy, mert nekem elkezdett folyni az orrom. Ha feltételezzük, hogy a betegségmennyiség állandó, akkor, ha én rosszabbul leszek, valakinek javulnia kell. És miért ne lehetnél pont te az aki javul? Kép

ZizzyKép
Nincs baj a nyavajással, én is szoktam sírni itt atopikon és mindenki más is. Csak valahogy a te hozzáállásod nem is nyavjgásnak tűnt, hanem teljes pesszimizmusnak. Annak meg nincs helye lombik elött! Kép
Szerintem ha magad alatt vagy ne habozz segítséget kérni. Lehet ez szülő, barátnő, pszihológus, bárki, aki meghallgat és akinek őszintén el tudod mondani az aggodalmaidat, félelmeidet.
Muszáj pozitívan menni a lombikra, különben kínsznvedés lesz végigcsinálni. Még pozitívan sem egyszerű Kép
A spontánról meg annyit, hogy 1 darab spermium kell, hogy odajusson. Az, hogy egy darab sem mozog, csak a minta alapján valószínűsített, de egyáltalán nem biztos. Azt tudjátok, hogy abban a 2-3 cseppeben, amit megéztek nem mozgott egy sem. De simán lehet, hogy a teljes ejakulátumban azért pár mozgó darab.
És ez az a műfaj, ahol csodák igenis léteznek. Már sokszor leírtam, de most kedvedért megint: egy munkatársaméknak a második lombikjuk sikerült ICSI-vel, aztán két év múlv spontán jött a kistesó. Szóval nem szabad feladni sohasem.

Wish

wish

SesziKép
Ezek tök jó hírek. Annyira örülök Kép
Guru nénihez most indulok. Majd beszámolok róla.

wish

Dodo: Kislányaink egyidősek lehetnek, Juli november 26-án született!!
Teljesen egyetértek a szavaiddal, és is állandóan bőgtem a meghatottságtól az elején, el sem hittem hogy hozzám tartozik ez a kis szuszogó csomag....

Somerset: én azok közé tartozom akiknek őgy görcsölt mintha meg akarna jönni. Ez volt tavaly ilyenkor és még azóta sem jött meg :-) Ógy hogy ne aggódj, ha görcsöl, azon se ha nem, mindenkinél mások a tünetek, mindegyik jelenthet babát!!!

Klári
Kép
ganti

Seszi!

Hááát ez aztán az események felgyorsulása!!Azt elhiszem, hogy meg vagytok most zavarodva... LÉnyeg, hogy elindul végre!!!KépKépKép

Kata!
Nagyon jó!!! Remélem, ez annak is szól, hogy javulóban a köhi-köhiKépKép
lkt

Ganti:
Köszi a megnyugtatást. Nagyon bizakodó vagyok ! Te is Dévainál csináltad a lombikot,hányadikra sikerült?
somerset

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: