A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Visszatértem!

Először is nagyon köszönöm, hogy hiányoltatok, hogy sms-t küldtetek nekem, nagyon nagyon jól esett, és bocsánat, hogy nem reagáltam, nem válaszoltam stb.

Vannak az életben nehéz és kevésbé nehéz időszakok.
Nekünk most volt egy nehezebb, de most már rendeződni látszanak a dolgok, és mostmár van lelkierőm írni, ha valakit még érdekel!

Rólunk!

Egészségesek vagyunk(voltunk is), sehol egy betegség, sehol egy baci, semmiKépKépKép
Léna szépen növöget(majd jön fotó is), már átalussza az éjszakát, és eszik mindenfélét!
Leginkább üveges bébiételt, mert az én kotyvasztásom nem jön be neki, sikítófrászt kap, ha az én kotyvasztásomat akarom adni nekiKépKép, nem is értem, pedig nagyon fincsiket csinálok.
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy tojok a főzőcskére, csak nem fog még 3 évesen is bébipapit enniKépKép
Tápszert már alig tudok beletuszkolni, napjában 1szer, és a reggeli tejpépét csinálom még tápszerrel. Gondolom nem tetszik már neki ha valaminek nincs íze...Kép(Doktornéni karamellt és kakaót javasolt-nem igen örülök neki)
Bezzeg az instant teácska az jöhetne nyakló nélkül. Meg gyümilé....mindegy csak jó édes legyenKép
Kicsilány rengeteget vigyorog, alig sír, foga még egy szál semKépKép, hátról hasra fordul, visszafelé még nem nagyon.
Ha csikizem hangosan kacarászik, egyébként dumálgat is de nem valami szószátyár egyébként.
És térden ültetve lovagló mozgásokat végez, szinte kiugrik az ember öléből, imádja megfogni és megharapdálni az arcomat.
Nagyon ügyes, már felfedezte hogy amit nem ér el kézzel, azt lehet hogy eléri lábbal.
Így esett, hogy addig rángatta a lábával anyukám asztalterítőjét, amígy majdnem a fejére húzta a rajta álló nagy vaskos üveg hamutartótKépKép.
Persze anyuci résen volt és megakadályozta a balesetet.

Röviden ennyit, nem alkalmatlankodom most tovább....

Ha lesz több időm, akkor jövök olvasgatni nézegetni a képeket, és ha időmilliomos vagyok, akkor még írok isKép

Üdv mindenkinek:Megann és Léna

Kép

Kép
megann

Kuha, ás Mindenki, Kép
gondolod, hogy félni kell a hacker-ektől?

Barbi, Kép
helyesek a srácok! Jó ez a szélsőséges Leon öltöztetés! Kép Rockerlány koromban nekem is volt ilyen pólóm, csak fekete volt az alapszín. Kép
Most tényleg látszik, hogy úgy szétáll Leon lábfeje, de biztos hamar visszaáll!!!
Noelruci nagyon tetszik!
Lányok, Nolcsi sztem is olyan kistündér, mint ahogy írtátok a Barbitali után! Amíg vártunk, hogy Barbi beálljon a kocsival, Nolcsi kicsit törődött az öccsével, aztán Zitának próbálta beadni a cumit. Kiscsajomnak éppen nem kellett, de Nolcsi kitartó volt, megpróbálta lefelé fordítva is. Kép
Hazafelé pedig "lenénizett", és kukucsoltunk. Kép

Megann, Kép
jó hallani rólad!
Egészen új hangnemben írsz, nekem tetszik!!!
Vendég

Sziasztok Kép

Havtunde,
Zita igazi IT-guru Kép
Egyébiránt igazad van, a hackerek, vagy nevezzük őket bárhogyan, nem az ilyen "kishalakra" fognak bukni, hanem nagyobb falat után néznek. Nem igazán érdekli őket a jóskapista kiskunröcsögéről. De hát jól esik az ember piciny lelkének, ha biztonságban tudhatja magát Kép

Barbi,
pipis Noel édi, brutálmetál Leon pedig haláli Kép

Megann,
végre újra itt vagy Kép
Örülök, hogy nem viselt meg annyira, bármi volt is az.
Gyere most már minél sűrűbben, vígasztalódni, babákról dumálni, fotókat nézni, receptet cserélni, vagy akármi, csak itt lássalak, azt a teringettét nekije má ne! KépKépKép

Megyünk apával filmezni. Shinobi, vagymicsöcs. Kíváncsi leszek rá. Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
22.0

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

na szóval,múltkor nem sikerült képet feltennem,mert apa megint variált a géppel és ilyenkor minden átrendeződik,csak én nem tudom hogy hogyanKép!
a tartozás Fanni lányról,aki tündér mégha néha unta isKép!(a hosszó combról majd máskor) és pár kép KukaRabbit-rólKépKépKép
jó éjt!
Nyúlné és Kisnyúl,aki pont 24hetes.....asszemKépKépKépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Elrontottam ma valamit a gépen, vagy 2 órája próbálom kijavítani. Eddig ki sem tudtam nyitni a babanetet, így most csak átfutottam az utolsó oldalt, talán holnap lesz több időm visszaolvasni!

Megann,
De örülök, hogy újra jöttél! Kép Kép Remélem, minden oké veled is, azt olvastam, hogy Léna jól van. Kép

Barbi.
Édesek a srácok! Kép

Nyúlné,
Kis kukásod szenzációs, Fannika pedig nagyon szép kislány! Kép

Tünde,
PC guru Kép Kép Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok Kép

Megjöttünk a nagyitól,klassz volt,csak rövid.
Kezem kicsit jobban van,vettem egy csuklószorítót és az egész nap brutálul szorítja Kép de legalább hatásos,rühellném ha gipsz kéne!

Juci Kép)KépKépKép
Ugye milyen jó érzés?????Kép

Roki Kép
ZsuzsababaKép
Gyógyujjatokmámeg'. Na. KépKépKépNembíííírom ha egy kisbaba beteg.Kép

Barbi Kép
Fiúkról nagyon szuperek a képek!Kép
Leonka halálfejes trikójaKépKépKépRULEZ!!!!!KépKépKép

SisKép

Mi jó? Vagy mi??? Lemaradtram,lécci........Kép

NyúlnéKép

KukaRabbitKépKépKépKépKép
annamami

Megann KépKépKépKépKépKépKép

Annyira örülök,hogy "visszajöttél" és h. minden OK.
Aggódtam értetek.Tényleg.
Küldjél fotót Lénácskáról!
Puszi.Kép

Havtünde Kép
Ja! Jelölés.KépKépKépKép
annamami

Benianyu,
gép Kép
De látom, már sikerül valamit alkotni vele Kép

Annamami,
március 13-án felraktam a talis képeket, meg Mátéról egy párat.

Cinka reakciója:

Sis!
Na, csak hogy végre felkerültek ezek a "majdnem elveszett" képek is KépKépKép, azért a kommentálás is megér egy mezei pirospontot Kép
A legszupibb szerintem Annamami Kép!!!
Mátéról a fotók csúcsszuperek!!! Mindegyiken nagyon édes, de nálam a "Szépszemű" a favorit, ez annyira fenomenális, hogy nem találok rá szavakat: egyszerűen GYÖNYÖRÛ KépKépKép!!!

Mire én:

Cinka,
köszönjük a bókot, és a gratulációt is Kép
Hát igen, Apa néha túlhajtja magát, és ilyen eszement módokon regenerálódik Kép
Ugye, hogy jó Annamami? Kép ANNAMAMI, EZ NEM VICC! Kép

Apa már megint bekádazott, úgyhogy ma sem mozizunk :

Jó éjt

Sisék

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis KépKépKépKépKép

Köszi !!!!
NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Kép

Mazsi új (I LOVE MY DADDY-S) gatyójában ( Flocikától Kép ):
Kép
Kép
annamami

Sis KépKépKépKépKép

Köszi !!!!
NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Kép

Mazsi új (I LOVE MY DADDY-S) gatyójában ( Flocikától Kép ):
annamami

Hüle babanet.......Kép
annamami

Nálatok nem nagyobbak a betűk?
Amik itt oldalt vannak, a profil alatt, ezek:
Régi felhasználó
Azonosító: Annamami

Üzenet száma: 1104
Mentés: 03-2005
Küldési információ:
Ide csak a regisztrált felhasználók és a moderátorok küldhetnek üzenetet.
Jelszó:

Művelet:
Vendég

Sziasztok!

Már alig emlékezem valamire, de megpróbálok reagálni...

Prüntyi
Fa játszókat, hintákat készítő bácsiról tudok, ha ez jó, szívesen előkeresem a számát.

Viki
Drukk a lakáshoz!!!

Megann
Pont ma reggel jutottál eszembe Kép Kép
Képet Lénáról, kérünk, gyorsan!!

Mindenki ilyen szarul alszik?
Mi van most, sztrájkolnak a babók????,
Apa már elment aludni, rákészül az éjszakára, szerencsére éjszaka Õ kel Tomihoz. Én meg itt kukorékolok, kólát ittam és megártott. Kép

Jobbulást Zsuzsának és minden beteg babának, kitartást a fáradt anyáknak!!!

Segítsetek léccci!!!
Ma voltunk a 3. sebésznél, hogy megnézze Tomi popsiját, (nem vagyunk perverzek Kép) ő műtétet javasol (sipoly), szívesen meg is csinálja. Mivel legalább 1 éjszakát bennt kell tölteni, így olyan helyre vinném ahol én is végig Vele lehetek. Voltunk már a Madarászban, az I. számú gyk.-án és most a Heim Pál-ba.
Szerintetek, hol van erre lehetőség??? Nem feltétlenül a háromból, már lassan úgy is bejárjuk az összes budapesti gykórházat. Kép
Benianyu elvette a kedvemet a Madarásztól és nekem sem volt túl szimpi. Plíz

Köszönöm!

Jóccakát!

Kép
Kép
thomasanne

Jóóóó reggeeeelt!

Újra itt jártak az álommanók, és megszerelték Mátét! Kép
Úgy látszik, hatott a korábbi fürdetés, és hogy negyed nyolckor már aludt. Vagy valami más. Lényeg, hogy Máté egykor ébredt, szopizott jó sokat, aztán kettőkor nyüszögött kicsit, de simire visszaaludt. Legközelebb most ébredt, pontban ötkor. Kép
Azt hiszem, ez egész istenes, én sem vagyok olyan kómás, mint pár napig voltam.

Annamami,
Mazsi édes a nacijában, meg anélkül is Kép

Thomasanne,
hál'istennek nem ismerem a gyerekkórházakat, meg a többit sem. Annyira emlékszem, hogy húgom járkált kb öt éve a Heim Pálba, de az ominózus doki szó szerint egy köcs volt, a többiek aranyosak. Beszélek vele ma, hogy kb mire emlékszik, aztán lököm az infót.

Megkérdezem Mátét, nem akar-e még egy kicsit aludni Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
22+1

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megan!!!!Kép

Annyira örülök, hogy írtál végre!!!Kép
Ha tudsz gyere többször.
És bármi is volt a probléma nézz a gyönyörű kiscsajodra és minden gond eltörpül mellette.

Egyébként Lívi is hasonlókat produkál mint Léna és állandóan teli szájjal vigyorogKépKépKép

Várom a képeket is!!!!Kép

Most csak ennyit tudtam írni, ne haragudjatok de ma kapja Lívi az agyhártya elleni szuriját és még soka a dolgom addig.

Képek viszont nagyon édesek minden babáról!!!!Kép

Puszi

Mea
mea

Megann- ezer bocsánat a hibámért de siettem

Mea
mea

jó reggelt!

szemét számítógép, mindjárt kivágom a negyedikről! Bekapott egy vírust (adware), majd irtódott, most teljes a vírustalanság, és mikor bekapcsolom ezt a fostalicskát (már tényleg nagyon mérges vagyok), akkor kilövi magát, és pl. most egymás után 4x újraindul, kék képeernyő stb.. magyarán kb fél óra, mire bekapcsolódik rendesen. Telepítsük újra??? de annyi minden van fönn rajta már, mindent visszapakolni, beállítani... KépKép
Kínomban már a regdoctort is felpakoltam, az is kijavította a maga 621 (!) hibáját, és most az is okés. Egyszerűen nem értem!
Mi a fenétől csinálja ezt???? Kép

Ja, és a gép szinte vadiúj, újonnan vettük vmikor novemberben asszem, a m.m.-ban.

Bocs az OFF-ért, de nagyon felhúzott.

Dóri
Vendég

Dóri,
a Lavasoft Ad-Aware softvere pont az ilyenek ellen jó. Aztán ott van még a SpyBot is.

Újratelepítésnél meg célszerű a Norton Ghost segítségét igénybe venni, ami lemásolja a rendszer filejait, és telepítés után simán visszamásolod.

Ha érdekel, apát ráduszítom Kép

Pusz

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ja, megkérdeztem Mátét, és akart még aludni.
Hattól nyolcig szunyáltunk, de érdekes módon még fáradtabb voltam most, mint ötkor Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis,
van a gépen: NOD32, Spyware Doctor, Regdoctor. És annyi történt, hogy a Windows/Sysytem32 résznél ette be magát a vírus, 5 fertőzött fájl volt, Amcis2.dll, msipcsv.exe, ipcclient.dll meg mit tudom én még mik. Kép Kitöröltem a fájlokat. Lehet, hogy azért szar? De előtte is produkálta ezt az újrainditósdit.

Komolyan az lesz (mivel nálunk senki nem ért úgy a számítógéphez), hogy kihívok egy szakembert, hogy csinálja meg. Kép Inkább fizetek vkinek, mert ez már tűrhetetlen így. Kép

Dóri
Vendég

Sistoris!

Tök jó, hogy a te párod ennyire ért a "védekezéshez" Kép Kép Kép
Mi kb. 2 hetente telepítjük újra a gépet. Mert nagyjából ennyit időnként omlik össze valami szemét vírus miatt. Hiába a tűzfal, meg a Norton. Kép

Kép
kuha

Dóri!

System32 nekünk is baromi ismerős. Hozzánk is mindig oda eszi be magát a fene, onnan aztán ki nem írtuk. Ezért telepítjük inkább újra Kép

Kép
kuha

Jó reggelt Kép

Davallia KépKépKép

Sis Kép
Mazsi is ébredt,én is beszéltem a fejével,így még nyolcig szunyáltunk!!!Kép
Ihajcsuhaj!KépIlyenmégnemvoltdemegbínámszokni!KépKépKép

Ma mentünk volna babamasszázs 2.-re de a csaj,aki tartja beteg lett...Kép.
annamami

Szép jó reggelt mindenkinek!

Lenne egy kérdésem.

Tegnap a jövő házából és a csodák palotájából úgy jöttünk haza,hogy Andrisnak hőemelkedése volt.Estére láz lett belőle (38,4) Éjfélkor kapott egy kúpot azóta semmi baja.Jókedvüen ébredt -csak kicsit sokszor Kép - és semmi más tünet. Az alsó ínye kicsitt duzzadtabb.Lehet ez a láz a foga miatt? Neki még nincs egy se,nem tudom ez a gyerek miként működik ilyenkor.

ANNAMAMI
Nagyon édesek vagytok a gatyóban,mármint Mazsi Kép
Köszi a reklámot.

Kép
flocika

Sistoris, Annamami!

Amikor beszéltek a gyerkőcök fejével, akkor miket mondtok nekik? Én hiába beszélek Gergő fejével, csak nem akar egy picit tovább aludni.
Mostanában rá állt a háromnegyed 6 - negyed 7 között intervallumra, és ebben az időben kel.
Én meg kivagyok, szívesen pihiznék legalább 7-ig.
Hol van már az az idő, amikor felkelt 5-kor, picit hamizott, majd visszaaludtunk fél 9 - 9-ig Kép Kép MErt bizony volt ilyen.
Én meg azt hittem, hgy ez mindig így marad majd...

Megann!
Jó, hogy itt vagy újra köztünk!
Kívánom, hogy ne csak rendeződni látszanak, hanem valóban rendeződjenek a dolgaitok, bármi is volt az. Sok erőt, és kitartást kívánok, és ahogy a többiekb is mondták, gyere sűrűbben. Hátha jót tesz a lelkednek egy kis kikapcsolódás.
És Léna babáról várjuk a képeket.

Kép
kuha

Sziasztok lányok,

Thomasanne, igen köszi, kérném az infót.

Davallia, köszi Kép

Megann, üdvözlégy újra itthon! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok.
Hétfőn meg kedden nem jött be ez a topic.Irtó mérges voltam.Kép
Tegnap meg kirándultunk EgerbeKép,úgyhogy totálisan levagyok maradva.Kép
Megpróbálok visszaolvasni,de nem tudom meddig hagyja a kiscsajom.

ancsi26

Andris úgy látszik növekedési ugrásban van. Egyfolytában szopik éjjel Kép és nappal Kép.

Lili ügyesen szerepelt az ünnepségen. Táncoltak is, de egy mulya fiú jutott neki párnak, mindig elfelejtette megforgatni. Lili nem teketóriázott, megfogta a fiú kezét, felemelte és megforgatta saját magát. (Olyan jó volt látni, hogy nem egy elveszett gyerek. Könnybe lábadt a szemem, hogy már ennyi mindent tud.) Az ünnepséget Andris is jól bírta, időnként belengettük neki a sapka szalagját és csöndben maradt.

Ayse

ayse

Dóri,
ne fizess. Mél ment.

Kuha,
neked is.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Hello! Kép

Én is a géppel kűzdök. Kép Tegnap lejárt a Norton és nem volt érkezésem közel 20.000-ért megvenni a frissítést. Telepítettem az AVG-free-t, de az egyik vírusírtó ütötte a másikat. Az outlooknál meg belehalt sérüléseibe a gép. Úgyhogy most AVG uninstallálva lett.

Sis, tudsz Te vagy Mátéapa valami okosat mondani az ügyben?

Benianyu

benianyu

Sis!

nem jött mail. Kép a profilomban van a freemailes, vagy ez: kovacs.dorottya2 kukac chello.hu (innen írtam is Neked).
Vendég

Annamami,
Mazsi gatyája nagyon édes! Apának is tetszett a felírat? Kép Kép Kép

Thomasanne,
Mi voltunk az I. sz. gyerekklinikán is, igaz nem kellett ott aludni, de sokkal pozitívabb tapasztalataim vannak. Bár az orvostól függ szerintem minden, ha jó az orvos, akkor ki lehet bírni a többi körülményt.
Remélem, hogy hamar túl lesztek a dolgon és Tomit nem fogja megviselni!!!

Sis,
Ma nálunk is jártak az álommanók. Én örülnék, ha ide is költöznének. Dani 8-7-ig aludt és 1/2 5-kor ébredt először. Kép Kép Kép Csak azt tudnám, hogy mitől függ, hogy mikor ébred korábban vagy később. Volt már olyan is, hogy az egész délutánt végigaludta, mégis nagyon jól aludt éjjel, de előfordult, hogy ki volt fáradva, mégsem aludt jól.

Ayse,
Lili édes lehetett! Kép
Dani is egész nap a cicin szeretne lenni, elég sokat balhézik mostanában, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő az 5 hónapos fejével eltervezi.

Ma megyünk mérlegelésre. Kép Kíváncsi leszek, hogy mennyit mutat majd. 7 és fél kiló felett lesz, az szinte biztos, kérdés mennyivel.
Most épp alszik. Kép Az a jó szokása még meg van, hogy a reggeli ébredés után két órával alszik még kettőt. Kép

Benianyu és Dani, aki tegnap volt 5 hónapos

benianyu

Benianyu, Dori

Mél ment.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Mea.
Látom csináltál csirkemellet.Leirnád hogy csináltad?

Ezzel a kancsalsággal kapcsiban én is mindig figyelem Meli szemét és néha én is úgy látom mintha bandzsitana,de lehet csak bebeszélem magamnak.Azért majd megkérdezem a doki a szemvizsgálattal kapcsiban.

Ti adtok tejpépet a babáknak?És ha igen milyet?

Jaj még azt akartam tőletek kérdezni,hogy az óraátállitás miatt csináltok majd valamit másképp?Én most Melit minden nap kicsit hamarabb fürdetem és teszem le aludni,mert eddig fél9 körül aludt el és nem nagyon akarom,hogy ebből fél10 legyen.

ancsi26

Pár kép Meliről:
Az új etetőszékemben:
Kép
Kép

Igy állok négykézláb:
Kép

ancsi26

Sis!

Mél ment!

Kép
kuha

Sisotris.
Örülök,hogy meglátogatták az álommanók Mátét!Kép

Mea.
Drukkolok hogy Livi jól viselje a szurit.

Dori.
SzámitógépKép

Annamami.
IhajcsuhajKépKép

Ayse.
De édes lehetett Lili tánc közben.Vagány csajKép

ancsi26

Flocika,
sztem simán lehet a fogától a láz!

Ancsi,
Meli nagyon szép!!!

Sis,
légyszi írj nekem is mélt, mert a mi gépünk is benyakalt vmi kórságot!!!!
Kösziii!
Vendég

Ayse,
tök jó, hogy Lili ilyen ügyes, és hogy nem anyámasszonykatonája!
Vendég

Basszus, hova a hmm lett, amit írtam?????
2 hsz-t is elküldtem!!!!
Irgumburgum!!!!
Vendég

Komolyam mondom (írom) az előbb nem láttam!!!!

Hülyefos babanet!!!
Vendég

HAVTUNDE!
Köszike.Remélem tényleg.És ha igen meddig tarthat?

Sajna a sok szgép virnya miatt.
Azért ezt ne tegyétek: Kép

Kép
flocika

Sziasztok!

Köszönöm a szívéjes fogadtatást!Kép
Aranyosak vagytok nagyonKép Nagyon jó érzés ám ez nekemKép

Benianyu!

Köszi, én is jól vagyok, bár már Norbiznom nem nagyon kell.
Ugyan versenysúlyban még nem vagyok, de terhesség előtti állapotot mutat a mérlegKép vagy inkábbKép
Azért majd még megpróbálok "tudatosan" is fogyni 1-2 kilót, csak jöjjenek a friss zöldésgek, retek, hagyma....HAGYMAKépKépKépKépKépKépKépKép.Már alig várom....

Gyorsba 2 kép!
Léna 6 hós!Kép

Kép
Kép

Megann

Kép

Kép
megann

Lányok Kép!
Már volt szó róla: Melyik az az oldal, ahol dalok, mondókák lelhetőek fel? (a barátnőmnek kéne)

Köszi a segítséget:

Ayse

ayse

Megann Kép!

De jó, hogy jöttél!
Nagyon szépek vagytok!

Ayse

ayse

Szia Megann! Jó újra itt látni! Nagyon szépek vagytok Lénával! Kép

Sildike!

Nemigen tudok lépést tartani mostanában a babanettel, illetve csak minden másodnap tudok úgy-ahogy visszaolvasni, tehát ha jönnél az üvegmelegitőért, légyszi csörögj rám. A talis emailben benne van a telefonszámom.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Megann KépKépKép
Nagyon széééééépek vagytok együtt!!!!
És Léna egyedül isKépés milyen nagylány már!Kép

Flocika Kép
Nincs mit!
Posta megérkezett??

Ayse Kép
Komolyan Lilid olyan kis talpraesett!KépKépKép
Annyira sajnálom,hogy a talin nem tudtunk többet dumcsizni,de Mazsi addigra már kicsit besokallt a nagy nyüzsitől és nyugisabb vizekre kellett eveznünk a nagyszobából....hibába,ő a legkisebb....

Benianyu Kép
De tetszett ám!KépKépKép

Kuha Kép
Hát Mazsi is fél hétkor kelt,aztán cicizett picit,utánna megsimiztem a pofiját és mondtam,hogy szundítsunk még egy zsiráfnyit.
Akkor ő a hátára fordult,kicsit mg dumálgatott a z alvósmacikájának és bealudtunk.Kép
Ígyen volt.Kép
annamami

Mesék,mondókák itt:

http://minyu.uw.hu/index.html
Ezt egy 2005 nyári topikos lány csinálta.

ANNAMAMI
Még nem,de várom

Kép
flocika

Kicsit visszaolvastam a tegnapit. Dani olyan jól játszik. Kopp-kopp-kopp. Mindjárt le is fényképezem. Ehhez negyed óra soron kívüli cicirágás kellett, de tényleg megnyugodott tőle. Kép

Duda, Cinka, Kati Kép
Köszi az együttérzést! Tényleg, annyira jó, hogy Dani jobban van. Már ez a harmadik hét, hogy nincsenek tünetei. Kép

Sis,
Nálunk ugyanez megy a kajánál, mint Máténál. Dani simán kinézi a szánkból a kaját. Kép Én is megnyalattam már vele az almát, nagyon tetszett neki és őrületes balhé volt, mikor elvettem. De Dani is kiharapott egy darabot és nem akartam, félrenyeljen.

Kati,
Kornél hogy van? Jobban aludtatok?
Dani is még csak szopizik, nem evett még mást. Kivéve az előbb említett almanyalogatást. Kép

Prüntyi,
Tündi kis kopászkán is nagyon helyes. Kép Ahogy átöleli a dédit, nagyon nagyon kedves baba. Kép

Megann
De szépek vagytok!!!! Léna milyen mosolygós! Kép Nagyon édes! Kép Kép Kép

benianyu

Meli egy fél órája elaludt,gondoltam én is pihizek egy kicsit,erre valami őrült úgy elkezdett kalapálni,hogy remegett az ágy alattam.
És hát persze Melike is felébredt ráKép
Igy a kétórás alvásból lett félóra.A nemjóját.
És azóta is csak üti és üti.Kép

Havtünde.
Köszi a bókot.

Megann.
Nagyon helyesek vagytok.Kép

Úristen,mindjárt leszakad a plafon.Ilyen nincs.Kép

ancsi26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: