A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Reneé,
nehogy már szabadkozz, abszolút megértlek, azt sajnálom borzasztóan, hogy minden összejött, és nem lehetett a szülésed olyan élmény, amire jó visszagondolni Kép és teljesen igazad van, hogy ilyen "élménnyel" a hátad mögött a következő babádat máshol hozod majd a világra, és szívből remélem, hogy az fantasztikus szülés lesz!!!! Kép
HAJ: az, hogy most mennyi, semmit nem jelent!!! Lesz még neki bőven Kép de így is gyönyörű, nem? Kép

Ildi,
nem tudom, mi illik, én már nem viszem Dócit sehová, ha beteg, jön a dokibácsija, de védőnő mostanában nem nagyon látta... velem meg úgyis találkozik, és szépen bediktálom a leányzó adatait, meg tudósítom, hogy épp hol tartunk Kép de nekem ez így teljesen jó Kép

Juc,
hogy te még takarítás közben is milyen jól tudsz gépelni Kép

Neet,
puzzle gyönyörűséges, mindig elfelejtem megkérdezni a körtéren a ragacsot, remélem, most már eszembe jut. Képzeld, Dóci mostanában az állatos puzzléját szokta kirakni (fatáblán fogantyús állatfigurák), nagggyon büszkeanya vagyok Kép

ééééés itt a ma reggeli pocakfotó:

Kép

vera
kisün

és ÉLJENEK A TULIPÁNOK!!!! Kép
kisün

Renee Kép Szilárd gyönyörűséges, csak hogy csatlakozzam a rajongókhoz, és haja is lesz, majd meglátod! Kép

Bog Kép Tetszenek a tulipánjaid Kép

Fibi Kép Péntek délután majd fordítva lesz, akkor mi leszünk kettesben.

Zanza Kép Gratula Réka 5. fogához!

Kép
Kép
denizsa

Renee!

teljesen átérzem a veled történteket,nekem sem volt jó élmény a szülésemKép

Vera!

Ugye,hogy ugye!És most éppen vasalokKép
És nagyon szép a pocakod!

Zanza!

Mikor és hol vehető át Mazsolka és a haverja?

Zanza!

Nem akarok nagyképű lenni,de Pannának már 6 van!pedig azt hittem,hogy 4 fogú marad örökre,Kép és még sem.Csak kinővesztik ezek a csajok a többit is egyszer!

Juc
20170114224602

Vera!
látom lesz tej Kép Kép Kép
kabátban alig látszik ez a poci!

MÁSIK KÓRHÁZ:
jártam ám a Péterfiben a múlt héten babát nézni. belsőre azért "kicsit" más, mint a miénk, de az 1 ágyas szobák teljesen okésak, fizetősek, de kényelmesek, van bennük minden, ami kell, külön fördő, szék, miegymás. úgyhogy ha valaki másik kórházba vágyik majd valamikor, esetleg dokija megy át oda, nézze meg ezt is.

képek szuperek, habár Eszti lábát kicsit féltem Kép

ancsipancsi

ancsi,
sajnos nem a méreten múlik Kép és ugye milyen jól eltitkolom, hogy ekkora pocakom van???? Kép

Juc,
én épp alszom Kép

Zanza,
gratula az ötödikhez Kép

v
kisün

VeraKép Ez olyan, mint egy címlapfotó, gyönyörűszépKép

RenéeKép Hihetetlen, micsoda szépséges díjbirkózó ficskád van, mármint nem a szépsége hihetetlen, hanem az, hogy még csak 1 hónaposKép

BogárkaKép De jó, hogy felraktad a tulipános képeketKép

Nem jön rám már egyetlen cipő sem, úgyhogy holnap papucsban megyek a kórházba, remélem, az időjárás megkegyelmez, mert hazafelé békávézni fogok Kép

indianyo

A hajnak örülök!!Most olyan mulatságos, hogy felül nincs neki sok, de egyébként tényleg gyönyörűKépKép
Bogárka reméljük a tulipánok mostmár nem fagynak szét!!KépKisün: pocak szép!

Kép
renee

Vera Kép Szép a pocakos fotód! Tényleg igazi címlapfotó Kép

Indi Kép Majd drukkolok, hogy ne essen az eső! Az utolsó hetekben én is papucsban mentem mindenhova Kép

Kép
Kép
denizsa

Indianyo:DíjbírkozóKép ez nagyon jó!1 hónap alatt kerek 1 kilót hízott!Kép

Kép
renee

AncsiKép a Péterfi kórházhoz csak annyit, hogy ha nincs szerencséd és foglalt az egyágyas fizetős, akkor bizony nem olyan nagy boldogság... ugyanis 4-6 ágyas kórtermek vannak és nem tilos a látogatás... gyakorlatilag reggeltől estig jönnek-mennek a szobákban, pihenésről kevés szó eshetKép
Nekem már ezért is Szent ImreKép Az Istvánban is hasonló a helyzet sajnosKép

indianyo

Sziasztok !

Renee ! Elovastam a szüléstörténetedet ...hát , nagyon sajnálom Kép Szilárd viszont nagyon szép édes baba , remélem mindenért kárpótol .

Kisün , látom nő a poackod , helyes ! Kép

Bogárka ! Hát lehet a tulipénoknak már tavasz van , de azért ez még nem az igazi , de hétvégére már szupi időt mondanak !

Jucus , Zanza gratu a fogakhoz ! Úgy látom akkor Áron nagyon belehúzott , neki két napja jött ki a nyolcadik és már gyanusak a hátsó rágók , vagy az még nagyon korai lenne ???

Szép napot mindenkinek !

Kép
Kép
greenolive

<font color="0000ff">Sziasztok!
Már megint eltűntem, már megint bejelentkezem. Képtelenség veletek lépést tartani, annyit írtok, így feladom, aztán néha megint nekigyűrkőzöm... Kép
Rakok pár képet a 3 és fél hós Klárimról. Kép
Kép Kép Kép

Lindi!
Asszem te raktál fel képet, amit B Zs készített a szüléskor. Nálunk is felkapta a fényképezőt, mikor megszületett Klári, én is mutatok olyan képet, amit ő csinált. Kép Örültünk neki, hogy a születése utáni pillanatokról is voltak képek, apuka nem a fényképezéssel volt elfoglalva. Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, nagyon gyönyörű kishölgy lett Klári!

Éljenek a Tulipánok, remélhetőek ők már tudják a tuti frankót!Kép

Jucus, tudod mit? Legyél nagyképű!Kép Pankának gratula a 6.-hoz!

Kisün, gyönyörű pocak! Egészen irigy lettem.Kép
zanza

Proone Kép Nagyon jók a képek, kicsi lányod gyönyörűséges, és tök jó hogy van családi kép is a szülőszobáról!! Kép

Fibi Kép Méltem Kép Köszi a receptet is! Ez inkább mazsola-torta, de nagyon jól hangzik Kép

Kép
Kép
denizsa

Proone,
szépek vagytokKép

Green,
jo hogy itt vagy megintKép Egyszer kérdeztem Töled, hogy szeretsz e Érden lakni? Mert az is szóba jöhet nálunk a költözésnél...

Deni,
igen, a mazsolátol lesz fini édes, mert amugy se cukor, semmi nincs benneKép
Képzeld, ahogy itt elpanaszoltam, hogy ma is kettesben megyünk sétálni, Apa szolt, hogy jön haza, ugyhogy megvártuk, és édes hármas lett belölünkKép Majd' lefagyott a fejem... De hétvégére muszáj hogy tavasz legyen, nehogy Bogárka tulipánja elfagyjon!

KépKép
fibi

Köszönjük a gratulációkat az ötödikhez!Kép

Jucus, Te Tádéd még nincs meg.Kép Vagy úgyis osszam a Te részedet?
zanza

FibiKép Kérek szépen én is mazsolás tortareceptetKép

ProoneKép Gyönyörű az összes képetek Kép Hihetetlen, már ennyi idő eltelt...

Hehe, hormonszintem az egekben, egyfolytában sírdogálok a vajúdós-szülős képeken Kép

Valami szöget ütött a fejembe, amire eddig nem is gondoltam: miben is szülünk? Mármint saját ruciban, vagy ott ránk adnak valami kórházi hacukát? mert nekem nicns hálóingem, eszem ágában se volt venni, mert úgysem tudnám hordani, de hát mi másban lehetne szülni? Jókor kérdezem mégKép

ZanzaKép Réka nem ijedt meg a sok embertől a Múzeum-kertben? Vagy már jól megszokta? Kép

indianyo

Köszönöm a válaszokat! Nincs is sok kedvem Timivel megint menni csak úgy dokinénit látogatni, pláne, hogy bejelentkezés esetén is minimum 1 órát várunk a dög meleg váróteremben!
Csak azért kalkulálok, mert ezt a hülye 15 hós oltást el akarom tolni kicsit, az influenza miatt is, meg mert most kapta nemrég a meningococcus oltást, ez most untig elég!

Vera!

Pocakod szép nagy!

Indi!

Változó! Van akire adnak kórházi zöld hálóinget, amikor a szülőszobára kerül! Rajtam hagyták a sajátomat, abban szültem!

ILdi
ildi76

Proone!

Szépek vagytok!Kép Szülőszobás képen én is elérzékenyültem, nemcsak Indi!
ildi76

Indi Kép Én szüléshez kaptam egy hálóingszerűséget (nekem fehéret adtak), de utána már saját hálóingben voltam. Érdemes többet is vinni, hogy tudd naponta (ha kell, többször is) cserélni. Nem árt ha olyan, amiben szopiztatni is tudsz. Én vettem pár XXX (szóval nagy) méretűt Kép

Fibi Kép Látod, mégiscsak összejött a séta hármasban Kép

Kép
Kép
denizsa

<font color="0000ff">Indi!
Én is hosszú pólómban maradtam, mikor szültem.</font>

KépKépKépKép
proone

Indi ! Én is saját hálóingben , azaz inkább hosszú polóban szültem .

Proone ! Nagyon szupi képek ! Kép

Fibi ! Sorry , hogy nem váalszoltam akkor potólom . Imádok itt lakni , imádom a házunkat , a kertünket , a kis fészkünket és igen Érdet is , bár be kell látni vannak hátrányai .
Jelenleg pl.: tiszta sár az utca , folyamatosan csinálják az utcákat , de a miénket még nem igazán fejlesztették .Csatorna a következő utcában már van , ott az utca is betonos .
Most hogy kezd érinteni a bölcsi/ovi kérdés , szintén nagy nagy mínusz . Érden több mint 60 ezren laknak , minderre 120 bölcsis férőhely van , mondanom sem kell hogy esélytelen ....ovi is hasonló állítólag és tudtátok hogy csak 5 éves kortól kötelesek felvenni a gyereket ...no comment .
És még vmi Érd elég nagy vannak gázosabb részei is ahová tuti nem költöznék , szóval az hogy Érd elég tág fogalom .
Merre felé nézelődtök van vmi konkrétum ?

Kép
Kép
greenolive

sziasztok!

Indi
en sajat haloingben szultem szerintem alt abban szulnek/-unk Kép (pottyos-pingvines;azota is mindig derulok ha az van rajtam mert Abel azt nagyon tudja nezegetni Kép)
drukkolok neked!!! Kép

Renee
olvastam a torteneted es tenyleg felhaborito

szerintem mindenki nagyobb varakozassal indul neki a szulesnek es szerintem kevesen tudnak alternativkodva szulni
nalam is volt kezzel tagitas meg hasonloan sokat voltam egyedul pedig az Urban doktornonel szultem;szerintem ez azert is volt legalabbis nalm mert annyira hosszu volt az egesz h teljesen elfaradtam volna a kitolasra ezert nyomtak az oxytocint mint allat meg tagitottak;az irto szar volt es nekem se mondta elore (szerencsere Kép ) h tagitani fog;volt vakuum meg az en epiduralom is feloldalas lett Kép ezek szerint szerencsem volt h akkor pont nem voltak sokan egyreszt masreszt szerintem a doktorno akkor is nagyon jo (te jo eg mar ugy bogtem a vegere.. Kép)

a sikosito meg sztem mindenkinek alap csak ugy latszik a Faludi bacsinak nem

es tenyleg jo h olyan a kornyezet amilyen;ha ilyen szules utan 6agyas korteremben otvar furdoben kene lenni napokig az nagyon rossz lenne

ott akkor nagyon kevesen mondtak h alternativ szuleseuk vajudasuk lett volna;egyrol tudtam aki furdozott pedig nem is a Rakoczi betege volt Kép

haja pedig lesz egy csomo Szilardnak es nagyon gyonyoru bebi!!!!!!!!!!! Kép
brekuc

szivesen ajanlanam a doktornot mert sztem o jo emberileg meg szakmailag is nemcsak rajta mult h nem lett olyan egyszeru a szulesem (3dokival a vegere es meg a hasam is nyomtak) - de ha eleged van az imrebol akkor nem mondom

de nekem is szempont volt h no legyen;neki is van gyereke es o is jar vizsgalatra gondolom ugyh ismeri a masik oldalt is;fura egy ffitol hallani h nyugi ez nem faj

meg a lelki resze is tok sokat szamit;belolem 2het tulhordassal varazsoltak ki a manot (van ahol megvarjak mig magatol maszik elo) es nem akartam h meginditsak mert az nem termeszetes; meg otthon is azzal traktaltak h pszichesen tartottam bent

bocsi irgalmatlanul sokat beszelek Kép
brekuc

jaj es a csucsdolog az volt nalunk h a vezetekneve a torpenek Orsolya - ugyh szuletes utan egybol rozsaszinben nyomult mert ugye az Orsolyat mint keresztnevet ertelmeztek ugyh csecsemosok hoztak a rozsaszin rugit meg takarot Kép raadasul a rozsaszin szobaban szultunk - na ennyit az identitasrol Kép
brekuc

Brekuc,
HOVA JÁRSZ EGYETEMRE????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indianyó! Az egyik előadáson említették, hogy vigyünk valami kényelmes pólót, amiben szülni szeretnénk. Fölhozták, hogy valamilyen nem sajnálós hypózhatót. Még azt is említették, hogy szép emlék lesz az is.
Bár nem hinném, hogy ne lenne megoldás, ha elfelejtenéd Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zanza!

Akkor ne osszál nekem semmit seKépmég

Juc
20170114224602

képek csúcsszuperek, Eszti, Vera, Klári jó nők!!KépKép
Renee,
én is kivánok neked gyors felejtést, de ezt biztos megkönnyiti a picid, hisz olyan csodaszép!!!!

Zanza,
mi is voltunk kint, láttunk lovakat, minden szép volt, minden jó volt, mindennel meg voltunk elégedve!!!KépKép

Ildi,
mi se B-t, se Igit nem vittük, csak ha betegek voltak, és ha oltást kaptak. Se egyévesre, se kétévesre, sesemmire.

Brekuc, ez JÓÓÓ!!Kép
nálunk meg az volt képzeld, h nem volt babának való kék szinű karszalag, csak felnőtt, igy rózsaszint kapott a lelkem, jól el is vesztettem azt a szart, mert nem akartam azt beleragasztani a könyvébe, mert még kiakad 16 évesen!!!KépKép
már kértem egy anyukát, h hozzon nekem egy kéket, de nem hozott..Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sziasztok, megjöttünk, végre Kép

épp altatásra értünk haza, Isti jól elvolt nagyival/dédivel, akik azért meglehetősen fáradtan távoztak 6-kor Kép
és persze teljesen felvillanyozódott Isti alvás helyett, de megmasziztam-simiztem kicsit a hátát, és utána azonnal elaludt Kép

bécsi H&M is picit csalódás volt - bár az itthoninál legalább jóval olcsóbb! Isti törpének óriás, óriásnak törpe, vagyis a bébikollekcióból már kinőtt, de a gyerekruhákba még bele nem Kép és így a legtöbb cuccból eleve nem volt méret számáraKép és amúgy is elég gyengusz volt a felhozatal, úgyhogy a nagy zsák szépséges gyerekruha helyett 2 szabadidős együttessel, egy kantáros nacival, 1 csomag zoknivalKép, egy Snoopys surranóval és egy Tiggeres pizsivel jöttünk el Kép és a többi pénzünket rám költöttük Kép és kaptam sok szép dolgot apától Kép aztán még ebédeltünk egy wiener schnitzelt és húztunk haza Kép és nagyon jól éreztük magunkat, rengeteget beszélgettünk, nevettünk meg andalogtunk Kép mint a régi szép időkben Kép nagyon feltöltődtem, isteni volt! Kép

gyorsan válaszolgatok Kép
Brekuc, a főnökeinkkel egyeztetünk, miről írunk. publicisztikában ritka, hogy megszabják a témát, de előfordul itt is Kép szóval jó erős a cenzúra. és az újságíró önállóságán is múlik a dolog, van olyan kollégám, akinek jóformán a tollát is fogni kell, mikor írKép én meg azt is nehezen viselem, ha átírnak vmit a cikkemen KépKép pedig soxor igazuk van! Kép ha érdekel, nézz vissza archívot, írtam komolyabb témákról is, mint a Cobra 11. egyébként a fő csapásirány az, hogy a lehető legnézetteb műsorokról és a 3 földi sugárzású csatornáról írjaka legtöbbet, hiszen ezt ismerik az emberek. és a Cobra 11 minden héten benne van a legnézettebb 10 műsorban, sőt, ez a legnépszerűbb sorozat Kép ajvé Kép és apjukom is szereti nézni, szóval neki is kedveskedtem picit Kép
és egészen meglepő, hogy a kisfiad vezetékneve az én keresztnevem Kép rószaszín ruhaKép egyszer meséld már el tényleg, hogy mi volt a gond az atyával Kép

votiv 8)
votiv

húúú le se tagadhatnám, hogy fel vagyok dobva, mennyi szmájli!!! Kép

Proone, már nagyon hiányoztál, jó, hogy bekukkantassz! mesélj még, hogy vagytok a gyönyörűséges lánykáddal Kép Klárinak már van egy naggyon komoly nézése! reszkessetek, fiús anyák Kép

Indi, hálóing? Kép időnként előjön ez a téma, és mindig mosolyognom kell, mert eszembe jut, Ancsi milyen aranyosan és szemérmesen tiltakozott a pucérkodás ellen Kép a pucérkodás meg onnan jön, hogy én egy idő után nagy önkívületemben ledobáltam magamról a hálóinget Kép de ez nem volt, elég, és még és rendszeresen kinyittattam az ablakot, hogy egy kis decemberi friss levegő bejöjjön a 200 fokos szülőszobába Kép

votiv 8)
votiv

Kisün, szépséges Marcipocak! KépKépKép

BKriszta, szerintem Ákoskának kutya baja se leszKép
Isti sajnos még sokkal súlyosabb balesetekbe is belefut néha Kép és állati jól viseli, nálam legalább is jobban... az ilyen rosszcsont gyerek anyukáinak, mint Neked és nekem az egyetlen reményünk, hogy csalánba nem üt a ménnykőKép vagy hogy a ménnykőnek jobban fájKép

Neet, a menyemKép édes szépséges kis tündér! olyan jól esne már élőben is látni, sajnálom, hogy kimaradtunk a múltori mayából Kép méledre igyexem válaszolni, irul-pirul Kép

votiv 8)
votiv

ZsanciKép kérek én neked kék szalagotKép

Köszönöm szépen a válaszokat, akkor keresek valami hosszú izét...pólót, ha rámjön valamelyikKép Hálóing nálam nem játszik.

indianyo

Indi,
KÖSZI!!!KépKép
ja, és én párom egyik fehér ingében szültem!Kép
Votiv,
KépKépKép
azért csurrant-cseppent ez-az Istinek isKép
és de jó, h ilyen jó napotok volt!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose, remélem már puhult a pocakod Kép azt nem mondtam, hogy a Kaertnerstrasse-i üzlet teljes szintnyi gyerekruha-kínálatának 80 százaléka lányruha volt Kép (ráadásul a fele 50-70%-kal leértékelve) szóval nektek nagyon megérné kinézni!

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Ha már a kisebb otthoni balesetek szóba kerültek (BKriszta, Votiv), akkor mondjátok már meg nekem, hogy gyerkőceitek átlagban hányszor koppantak egy nap amikor elkezdtek állni, járni????
Doni nagyon-nagyon bátor Kép (Petra fele ennyire sem volt), mindenhová, mindenbe kapaszkodik fel, tologat magaelőtt dolgokat és sasszézik utánuk...aztán néha előfordul, hogy nem jól méri be a távolságokat, vagy a kiszemelt tárgy stabilságát...vagy éppen Petra löki meg kicsit akár figyelmetlenségből, akár mert épp az ő féltett játékait akarja megközelíteni....Ma délután is volt két nagy bummm Kép
Már a kutacsvédőn is gondolkodtam, pedig eddig csak röhögtem rajta, hogy milyen hülyeségeket bírnak kitalálni...
Moose! Úgy rémlik, mintha Ti vettetek volna ilyet, nem??? És tényleg rá is adtad Nyuszira???

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Indi Kép póló jó ötlet! Kép egyébként én az akkori hálóingeimet (XXXL) a nagyimnak adtam, ő hordja, és rajta is a földig ér! Kép
szülés utáni kórházi tartózkodásra meg a pizsi/szabadidőruha is tökéletes, folyamatos gombolkozás helyett is egyszerűbb fellibbenteni a pólót Kép
még az jutott eszembe a születés utáni szoptatásról, amit Den írt, hogy Isti úgy elfáradt a születése végére, hogy kb rámnézett egyszer, és bevágta a szunyát Kép és tojt a szopira még egy teljes napig. na de aztán!!! Kép szóval no para, ha bármi is másképp alakul Kép és ez érvényes mindenre Kép de nem is tudom, miért mondom, hisz úgyis tudod Kép

Zsanci, igeeeen!!! KépKépKép

votiv 8)
votiv

Bogárka, nálunk átlagban két percenként van vészhelyzet, úgyhogy kb folyton a nyomában vagyok. kegyetlenül fárasztó Kép

Renee, örülök, hogy feltettedKép és még1x, legyen sok örömed a babádban, és feledd el hamar a rossz élményeket Kép Istinek szinte az összes haja - a tarkóján lévőt kivéve - kihullott, aztán újranőtt, és most teljesen összevissza, hátul hosszú, elől rövid, nagyon vicces Kép majd nyárra levágjuk neki, hadd nőjjön egyenletesen Kép és Szilárd nagyon cuki, tényleg sokkal idősebbnek, nagyobbnak néz ki a koránál! biztosan imádja a tejcsid, hogy ilyen gyorsan gyarapszikKép és szépséges kis szívarca van, az integetős képétől meg elolvadok Kép

votiv 8)
votiv

Indi, annyi nem volt érdekes neki a tömeg, mert majdnem bealudt a hátizsákban. Akkor tért magához, mikor megnéztük közelről a lovakat.Kép Utána meg a babakocsikat nézte, meg a "kollegákat".Kép

Én, mint kis ravasz pizsamában mentem szülőszobára, így kórházi hálóinget kaptam, de azért a csomagban ott lapult egy "akár kidobhatós hálóing" is.Kép

Juc, akkor nem osztok.Kép

Na, hogy büszkélkedjek: ma volt az első igazán üvegpohárból ivás, amit Réka kért el, és ő döntötte magának/magára.Kép (Moose, mielőtt szívrohamot kapsz: vastag falú pohár, végig ott ültem vele, amíg ivott)
zanza

Bogárka!

Nekem volt kutacsvédőm,egyik kölköm sem viselte el magánKép
tegnap adtam oda a barátnőm kislányának,kiváncsi vagyok,hogy Õ mit szól hozzá.

Juc
20170114224602

Sportbabakocsit keresőknek:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=104654
elég jónak néz ki szerintem

Juc
20170114224602

Sziasztok!
Mindjárt visszaolvasok, de előbb bemásolok ide egy nlc-s szakértő véleményt a második gyerek után kapható tgyás, gyed, gyes összegével kapcsolatosan.
Megerősítést várok, hogy tényleg így van -e:

"A gyed a gyermek 2. életévének betöltéséig jár, azaz a második gyermek után is igényelheti. Ha az első kicsi időközben betölti a 2. életévét, akkor- a második gyermek születéséig- Ön gyes-re, illetve terhességi-gyermekágyi segélyre jogosult. A gyed ugyanis legkorábban a terhességi gyermekágyi segély, illetve az annak megfelelő időtartam (168 nap) lejártát követően jár. Ha Önnek a két gyermek születése közötti időben azért nincs legalább 180 napi keresete, mert terhességi-gyermekágyi segélyben, gyes-ben, gyed-ben részesült, akkor az új ellátás alapja a korábbi ellátások alapja lesz, feltéve, hogy ez Önnek kedvezőbb. Ellenkező esetben az igénybevétel kezdő napján érvényes minimálbér kétszerese lesz az ellátás alapja. Kivéve, ha az Ön szerződés szerinti jövedelme kevesebb, mint a minimálbér kétszerese, mert akkor a szerződés szerinti bér az alap. Az ellátás az alap 70%-a. Ha az Ön szerződés szerinti bére kevesebb, mint a minimálbér kétszerese (125 eFt), de Ön a második gyermek születését megelőzően megszakítja a gyest 30 napnál hosszabb időre, munkaviszonyt létesít, s a szerződés szerinti (és tényeleges) bére eléri majd a minimálbér kétszeresét, akkor az lesz az ellátás alapja, s a gyed maximumát kaphatja. Tekintettel arra, hogy a kérdés nem a szakterületem, az Ön számára legkedvezőbb megoldás megtalálása érdekében kérje ki az OEP tájékoztatását is."

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Nagyjából így van de én sem vagyok szakértő,de szakbarbárt kérdezd bátran ő penge a témában:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9036766

Juc
20170114224602

Sziasztok!
Mi ma Győrszentivánban voltunk vendégeskedni, jót utaztunk!

Fibi! Köszi a receptet!

Bog!

Ugyanez a problémám. Egyszer monokli, aztán kék-zöld foltok, és persze ezek mind a családi látogatás, vagy a babanetes talik előttKép, higgye azt mindenki, hogy verjük a gyereket! És a legtöbb balesetnél ott vagyok a gyerek mellett, de a pillanat tört része alatt elvágódik. Aztán 2 napig semmi. Azt vettem észre, hogy kezd hozzászokni, most már nem sír:, és egyre jobban kapaszkodik, .és látom, hogy mérlegeli, hogy biztonságos-e. Az egyik barátnőmék vettek kutacsvédőt, de a gyerek nem engedi felrakni. Bazsó kipróbálta, jól beleizzadt a feje. Egyébként a monoklitól az sem védte volna meg.

Votiv! De jó, hohy ilyen jól éreztétek magatokat!!! Andalogni olyan jó!!!Kép

Lindi!
Melyik rész vonatkozik rád? Talán úgy tudok segíteni.

Kép
Kép
zuzmo1

Bazsinak ma végre kijött a bal alsó kettese, ez már a 8. fogunk!!!! Egy hete nem alszunk, jól megdolgoztunk érte!Kép

Indi! Én is saját hálóingben szültem. Jó hogy megmaradt nekemKép

Nekünk is csinált a dokink szülős fotókat, én nem is emlékesztem ráKép Dr B.S. és jó fotós!!!Kép

dedek gyönyörűek!

Hajprobléma idővel elmúlikKép

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Köszi Juc babakocsi infót, én már rá is repültem, de voltak nálam gyorsabb érdeklődők, de még nincs veszve semmiKép

Mi ma Tőserdőn voltunk a német ismerőseinknél és a Lillus kapott egy csomó német mesekönyvet, meg cd-t német dalokkalKépAzért azt hallgathatja, nem? Vagy az is fölösleges még?
Viszont elmentünk kajálni Tiszakécskére és gyerekek még így nem jártam soha, hogy ennyire lassan hozták volna ki a kaját. Csak a levesre vártunk 3/4 órát, persze szegény Lilla már ott türelmetlenkedett. Arról nem is beszélve, hogy aztán a 3 féle levesből az egyik hideg volt és a főételt is vissza kellett küldeni, mert a hús hideg volt. Én nem szoktam ilyet csinálni, de ma muszály volt. Hogy akarjuk így a magyar turizmust fellendíteni? Na mindegy, ez csak egy kis off máraKép

Most gyorsan visszaolvasok, de addig is Vera aranyos a pocakod, Dócival is ilyen alakja volt, vagy most más? És hol vetted a melltartódat?
beetrix

Bogárka!

Isten hozta a tulipánokat! Én ma láttam egy gólyátKép Nem hittem a szememnekKép Csak itt van a tavasztündér a küszöbönKép

Proone!
Klári édes és a kórházi kép is kedvesKép A doki szedhetne külön pénzt a jó fotókértKép
beetrix

Juc, Zuzmo!
Én is ettől félek...amilyen akaratos kiskrapek szedné le magáról ezerrel Kép...meg bele is izzadna...Kép
És Votiv!
Én is most ott vagyok állandóan mellette/mögötte...főleg ha akrobatikázik Kép, de ez tényleg nagyon fárasztó, meg hát más dolga is lenne az embernek...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
H&M-el kapcsolatban én tavaly júniusban jártam így. Nagy felbuzdulva kimentünk aztán 2 db előkét vettem nekiKép Néha az az érzésem, hogy a C&A-ban jobb a gyerekruha osztály kint legalább is.
Andalgás rulezKép
beetrix

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: