A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Évi79!Kép

Most már hamarosan érezni fogod a baba mozgását!Kép
Én először a 17. heten éreztem meg a mocogást!Kép
Annyira jó volt csak nagyon enyhe a mostani állapothoz képest.De én nem bánom mozogjon csak amennyit akar!Kép

Bea27!Kép

Kitartás!Kép

Dina!Kép

Sajnálom hogy a WC -t ölelgeted.Kép
Nekem hála istennek ez a dolog kimaradt,csak esténként van hányingerem és ez valószínűleg azért van mert Andrika odabent rendezkedik.

Sysy
sysy77

Bea, nagyon sok dolog van, amit már meg tud oldani az orvostudomány. Nem tudom, milyen problémáid lehetnek, de ha ezt már így konkrétan tudod, akkor gondolom, már kezelik is.
A türelem tényleg nagyon fontos. Nekem abból szokott a legkevesebb lenni, de gondolom, néhány mensi vagy negatív teszt után én is jobban megtanulom majd a türelmet. És ne aggódj, nem mindenki terhes itt, hiszen én sem vagyok még az, Mátra is küzd, és a többiek, Didó, Junkó, Tündi, Ági, Sosi, stb. tovább nem is sorolom. Tehát ne aggódj, nem vagy egyedül!!! Pont azért jó itt együtt, hogy segítséget, erőt és reménységet tudunk egymásnak adni.
Vendég

Nincs kedvem mégegyszer leirni az okot,hogy miért nem jön majd hamar össze a baba!Aki akarja olvassa el a jónásos oldalon!Nem egészségügyi okai vannak!Kép
Sysy!Köszi a biztatást!

Kép
bea27

Sziasztok!

Csak pár sor...

Mátra!
Annyira, de annyira örülök!!!KépSokat gondoltam Rád!

Dido!
Boldog szülinapot!
Kép

Ági!
Sajnálom...KépKépKép

Kati!
Grat a kiscsajhoz!Kép

Niki!
Remélem jól vagytok!Kép

Évi79!
Hamarosan érezni fogod!Kép

Köszönöm a dícséreteket Apával kapcsolatban!Kép Tudom én, hogy szerencsés vagyok!Kép

Mindenkinek szép napot!Gondolok Rátok!
Puszó
BrillKép

Remélem ez most nem száll el...

Kép
brill

Bea!
Írtam neked a Jónás topikba. Kitartás!!

Niki, Tündi! Hol vagytok?
Niki, elmult a pecsételés? Gondolom, voltál dokinál.

Brill, valami újság tegnap este óta? Remélem, a kényeztetés meghozza a gyümölcsét. Drukk, drukk, drukk +++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Dido, Csibe!

Sajnos péntekig nem tudok jönni, ezért:

Kép
Vendég

Sysy!

Veled mi újság? Már nem fáj a pocakod? Hogy bírod?

Nálam sémmi. Szedem a closty-t aztán nem történik semmi. Csüt. vagy pénteken kéne mennem tüsző nézőbe, de a dokim persze elutazott és csak 20-án jön vissza. Addig fel kéne hajtanom egy helyettest, ám munkám meg mint a tenger...meg a ház...meg ilyenek.

j.
Vendég

Sziasztok!

Mátra!!!
Ezek nagyon jó hírek!!Kép
Örülök neked!

Angie!
Köszi a képeslapot!!!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!

Akkor 14-e, vagy 15-e a szülinapod?
A táblában 15 van, a profilodban 14.
De ha már így rákérdeztem a témára, akkor
Kép

Puszó!
BrillKép

Kép
brill

Brill, ezt hogy csináltad, hogy egész nap nem volt bent az első üzeneted, aztán most hírtelen bevágódott a többiek elé? Nagyon tudja produkálni magát ez a rendszer Kép
Vendég

Junko!Kép

Én most elég türhetően vagyok. Így hogy több magnéziumot szedek a pocakom sem fáj annyit,csak estére fáradok el iszonyatosan,de éjszaka mindig többször fent vagyok. Én nem tudom miért van ez de nem tudok már rendesen aludni,és mi lesz még ezután,mert állítólag most fog még egy nagyot nőni a pocim. Nem baj ez így!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!!!

Vigyázat!!! Hosszú olvasmány! Kép

Sziporka!
Helló!
Sok okosságot lehet olvasni arról, pocakosodás alatt mit szabad és mit nem. A legtöbb dolog olyan, amit az első harmadban valóban nem árt kerülni (mint a repülés során fellépő sugárzás, túl sok kv stb), hiszen ekkor alakul ki maga a kis emberke és minden porcikája. A tested úgyis jelez a legtöbb esetben, lásd hányinger, undor a szagoktól, stb.
A terhesség további részében már kevésbé érzékeny a baba, de neked, saját belátásod szerint kell cselekedned, hogy mi az amit kerülni akarsz és mi az amit nem. Ha sokmindent elolvasol, mert anyag aztán van róla bőven, úgyis kialakul benned egy kép, mit hogyan.
Hajrá! 

Brill!
DRukkkkkkkk! Nagyon aranyos a Párod, ahogy megírta az eseményeket! Neki is kijár egy buksisimi!

Juca!
Szép nevek!

Duddu!
Uh! Hjajjj, de szépek vagytok! Hogy fognak majd zizegni az OM MAntrára! Kép

Csibe!
A pocak növögetés teljesen személyre szabott. Most még csak a „szokdagondolatot” pocak ideje van itt, de lassan… Kép

Monyoka!
Szia! Sajnálom a doki eseted. Nem gondolod azonban, hogy mensitől függetlenül is mehetnél dokihoz? Hiszen a 42 és egyéb X napos ciklus valahogy nem az igazi szerintem…

Ági279!
Szerintem ami leesett az lev van esve, de ne legyen igazam!
Sajnos mégis. 
DE a április úgyis szebb hónap a bejelentésekhez! 

Kati76!
Gratula a lánykához! Kell egy kis rózsaszín abba a táblába, úgyis jön lassan a pasieső! Kép

Unique!
Ugye milyen hihetetlen? Már itt az időd! Minden rendben lesz! Abban igazad van, amíg beszélni tudsz, addig az még nem fáj! Kép De hidd el, ennél szebb fájdalom csak akkor lez mégegyszer az életedben, ha jön a tesó! Kép
Vizesedés! 

Mátra!
Fantasztikus! Az, hogy hozzá ilyen jó a kedved, még inkább! Előre, előre! Kép

Dinadin!
Lassan már kievickélsz a macerakorszakból és jön egy kis pihi a nagy finishez! Addig is minél kevesebb porcelánkormányt! Kép

Junko!
Ejj ezek a fránya dokik! Tenger munka püff neki, de azért a ház nem olyan rossz dolog! 

CSIBE, DIDÓ
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!!!

Sysy!
Pocakfájás nem az igazi, de ha doki mondta nem gáz… akkor nyugi.
Aludni én sem tudok napok óta, ha már nem hetekben mérhető.
Igyekszem nem a hátamon aludni, de mégis sokszor ébredek úgy. Hogy mehessek pisilni. 
No de fogjuk fel úgy, edzünk a következő felvonásra. Így nem lesz olya szokatlan két-három óránként kelni! 

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Úgy látom a vigyorok átjöttek, a mosolyok kódot kaptak. Nahát, nahát...

Mi jól vagyunk. Igaz sokszor ugrok egyet még ost is ültömben, mert feltételezem Marci köremei kapa méretűre nőttek és úgy döntött, inkább az oldalamon keresztül jön ki. Van szusz a kölökben az már biztos.
Jövő hétfön megméri a doki, már ha ráfér még az uh-ra a gyermek és nem ugrál el a készülék hatósugarából.
Méreteket tekintve a köldökömről lemondtam. Már nincs is. Ha tovább növünk, akkor lepattan mint egy gomb. tejbár is üzembe helyezte magát újra, remélem ezúttal sem lesz velük gond.
(hopp egy könyök a hólyagomban)
MIndenesetre olyan vicces, mert ma is amikor csemetém elvittem az első bemutatkozó napra a bölcsibe és beszélgettem a dadussal, csak úgy riszált a pocakom, mintha egy olyan ketyerén lennék, ami rázza az meber derekát és állítólag így fogyaszt. Akkor én nagyon karcsú leszek ám! Kép

Olivér nagyon jó fiú volt bölcsiben, megdícsérték. Ráadásul csak a nagyobbak között volt hely, de a lányok... Szóval semi gond. Hetente három délelőtt megy játszani. Neklem szipmatikusabb is , de olcsóbb is mint a játszóház, és nincs lelkifurdi, hogy már nem tudok vele olyan aktív kispasis játékokat játszani.
NO, ennyit rólunk!

Eszter, Marci már csak 7+7 Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Tündi?

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Haza jöttünk otthonrólKép.

Brill, Angi!
Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok, hogy még erre is figyeltekKép!!!

Brill!
De, jóKép, nagyonnagyonnagyon drukkolok Nektek!!!!!!!, és csak élvezd a kényeztetést és pihizzélKép.

Mátra!
Ez nagyon jó hírKép, úgy örülök neki, kívánom, hogy mihamarabb minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd és neked a legjobbKép!!!!!!!!!

Manyóka!
Tündéri a Babócád, olyan jók ezek a 4d UH-os képek, olyan kis élethűek rajta a BabákKép.

Dudu!
Most még jobban látni a Pacácskáid, mint a képen élőben, mert itt nagyobb a kép méreteKép Mindenesetre így is úgy is nagyon édikKép.
Javítanál a táblában 29-re, mert sajna már ennyi tavaszt éltem meg, bár eddig egyszer sem volt a szülinapomon hóKép.

dido

És üdv. az újaknak, és mielőbbi pocakosodást kívánokKép!!!

dido
dido

Eszter!

Az a jó, hogy Marci ilyen kis elevenKép, de már nem sokáig vagytok ti sem egyben ahogy elnézemKép
Majd mesélj, hogy mi volt a dokinál.
Köszönöm, széenKép, aranyos vagyKép!

ditta

dido
dido

Évi79,és Angie!
Megint a jónáshoz irtam!Jó hosszúra sikerűlt,ezért nincs kedvem ide is ugyanazt leirni!Kép
Köszönöm a biztatást!Ma beszélgettem Apával,beleadunk mindent!KépRemélem bejön!!!!!
Hol van DUDDU????

Kép
bea27

Ironram!

Elég rendesen leesett. Nem baj, csak üres lesz ez a hónap. Páromat fogják megvizsgálni, hogy esetleg össze férhetetlenség van köztünk. Nagyon remélem, hogy nem. Előttünk áll még egy költözködés is, lehet hogy csak utána jön a várva-várt baby.
Nagyon haragszom most a dokimra, mert nem tudtam vele megbeszélni, hogy most hogyan is tovább. Megbeszéltem vele délelőtt, hogy később vissza hívom, de vagy ki volt kapcsolva, vagy kinyomta a telefont. Ez a hónap üres "járat" lesz, úgy érzem.
Ági Kép

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok Lányok!
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, és hogy befogadtatok. Mióta rátok találtam már nem vagyok stresszes, hogy mi lesz, hogy lesz, mert első kézből ismerhetem meg a tapasztalatokat. Ez nagyon fontos számomra.
Lehet, hogy elkövettem egy hibát, de már nem bírtam tovább.
Jövőhéten kéne megjönnie, és úgy terveztem ha nem jön meg, csinálok egy tesztet.
Nos nem tudtam addig várni. Tegnap reggel teszteltem, és a második percben megjelent a második csík. Igaz halványan, de azért határozottan látni. Borzasztóan örültünk.
Ma reggel is volt hányingerem, és ráadásul elkezdett feszűlni a cicim, úgy fájnak, mint kamasz koromban amikor nőttek.
Úgy döntöttünk, még jódarabig nem szólunk a családnak, nehogy csalódniuk kelljen. Ennyit rólam.
Mindenkinek drukkolok!
Szép napos ünnepet kívánok!
szilvi.
sziporka74

Szia Sziporka!
Nagyon irigyellek!Vigyázz magadra!Kiméld magad!
GRATULÁLOK!Kép

Kép
bea27

Sziasztok Csajszikák! Kép

Először is Isten éltesse a szülinaposokat!
Dido, Csibe!
Kép

Drága Unique!
Csalókák ám a külső, illetve kívülről mért adatok! Évi Mamánál is óriásbébiről volt szó, aztán egy csinos vékony hosszú Dóri bújt ki!
Drukk, drukk, drukk mostmár szinte állandóan. Remélem, nem görcsölgetsz sokat már!!

Mátra!
Még egyszer nagyon örülök, hogy így gyógyulgatnak a dolgok odabennt! Ez persze szerencsés dokiválasztás is volt, de szerintem rajtad is múlt, hogy most jobb az eredményed!! Kép

Dina!
Köszi! Kép
Remélem, rókacsalád hamar otthagy. Én csak émelyegni szoktam néha, de ha eszem, általában jobb lesz. Olyan is van, hogy nem, de akkor sem jutok el a WC-ig szerencsére.

Évi79!
Neked is köszi! Kép
Hol tartotok már, őőőrület! Lassan tehettek fel új képet is. Gondoltam rád, mert ma megmértem magam és könyebb vagyok, mint a tesztem napján. Pedig úgy érzem egyébként, hogy hízok: nincs derekam, régi gatyó, szoknya már szóba sem jöhet. Ezek szerint "csak" alakulok egyenlőre. Kép

Angie!
Várlak Pénteken és remélem, jó híreket hozol! Kép

Bea!
Már egyszer írtam: név, kor, szülinap, lakhely, babagyártás kezdete, átlagos ciklushossz, ma hányadik napon vagy. Ezek a adatok kellenek.
Ha pedig nem akarod kétszer leírni, amit a másik topikon írtál, másold át ide. Nem biztos, hogy mindenki átnéz és elolvassa.

Junko!
Mindenképp szervezz dokit magadnak! Márcsak azért is, mert closty mellett illik rendszeresen UH-zni!
Drukkolok, hogy segítsen! Kép

Sysy!
Még szerencse, hogy otthon vagy! Így a fáradékonyság nem olyan nagy baj, igaz?
Én is tegnap itthon voltam, akkorát aludtam délután, hogy ihaj! Kép

Eszter!
Szeretik a srácok az OM Mantrát? Ez vicces. Kép
Tegnap jártam ott, de 12. hét előtt nem akarnak látni.
Olivéren pedig egyáltalán nem csodálkozom. Õ olyan mindenki kedvence típus a képek alapján! Kép

Ági!
A dokik ilyenek. Sokszor én is elégedetlenkedtem a dokimmal, de utólag, hogy tiszta fejjel visszagondoltam, már nem haragudtam rá annyira, mert rájöttem, hogy tudatosan nem csinált meg bizonyos vizsgálatokat és nem azért, mert tojt rám. Ez persze nem menti fel a dokidat az alól, hogy miért nem vette fel a telefont, meg én sem mentem vissza a régi dokimhoz, de azért lehet több oldalról is nézni! Kép

Tyű Sziporka!
Ez elég jól hangzik! Állítólag téves pozitív tesz nincs! És tényleg a második percben jelent meg? Nekem a várható mensi napján a 8. percben jelent meg nagyon halványan. Szóval szerintem reménykedhettek, de azért csinálj még egy tesztet valamikor! Kép És szép csendben (Gratulálok!) Kép

Lányok!
Anikó "elizélt" valamit a gépén, ezért olvasni tud minket, de írni nem. Szóval lehet neki írni, maximum e-mail-ben válaszol! Kép Kép

Szép Ünnepet mindenkinek:
réka
8+6

Ui: Az "enyimek" fognak táncolni 11-től a Nemzeti Múzeum előtt. Ha nem lennék babás, én is ott fagyoskodnék Velük! Tök furi..., de nem bánom! Kép
Vendég

Sziasztok!

Csibe!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKED SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓLKép!!!!

Sziporka!
GratulálokKép!!! milyen tesztet csináltál, hogy ilyen korán kimutatta?
Nagyon boldog pocakoskodást kívánok NekedKép!

Dudu!
Köszi, aranyos vagyKép

dido

dido
dido

sziasztok.

Azta menyit irtatokKépmindent nem tudtam visszaolvasni,mert allando rohangalasban vagyok.Aposom bent van a korhazban,infarktus gyanuval.Tegnap mar azt mondtak nem infarktus de nem tudjak mi a baja.En meg rohangalok mint egy hulye,anyosekhoz a varosba aztan haza.

unique.juj de izgi.nemsokara meglesz Laura.Egyet kivanok de nagyon,hogy minel konnyebb szulesed legyen,ja es pesrsze sok tejcit.Kép

sziporka.gratulalok.Boldog varandosagotKép

Junko.Olvastam hogy elment a dokid szabira.remelem talasz helyetesitest.Ti mikor kezditek az epitkezest?

Csibe,dido.BOLDOG SZULINAPOT:Kép)

manyoka,Gratula a babocahoz,nagyon ari a kepenKép

agi.Sajnalom a menzit.Kovetkezo honap remeljuk szerencsesebb lesz.Csak turelem,mert az babat teremKép

eszter.Olyan jo olvasni hogy Marci milyen jol erzi magat bennedKéperdekes erzes lehet.Persze ettol a doki nem marad el,csak csuszik a tali vele.

bril.nekd tovabra is drukkolokKép

Matra.Ezek igazan jo hirek.Orulok neki hogy mar kapaszkodsz ki a godorbol.ros legyel es meggyogyulsz,ez nem tortenhet maskentKép

dinadin jobbulast.

kati.gartula a kiscsjhoz.Barcsak nekem is igy osszejonne.Egy kisfiu egy kislany.Igy mindketten boldogok lenenek.Kép

sysy.Pihenges sokst.Ha megszuletik a babod ugysem lesz idod raKép

Lanyok akinek nem irtam aattol elnezest kerek,mar igy is hosszulettem.
Koszonom szepen a biztato szavakat a dokival kapcs.ban.Jol esikKép

Kép
monyoka

Most latom mennyi mosolygo fejecske van az uzimben.Enyire jokedvu lennek?KépKép
Az igaz hogy a 10 honap alat rengeteget valtoztam.remelem ezt ti is eszrevetetek.Mintha nyugodtabb es optimistabb lenek.Nem tudom ez mitol van de hogy nektek is koszonhetem az tutiKép

Kép
monyoka

Kép
Kép
Kép
Vendég

Duddu!Köszönöm a kioktatást!KépNem véletlen nemtudtam 2 helyre ugyanazt irni,mivelhogy nemtudom,hogy-hogy kell átmásolni!KépÉn nem a számitógéppel a kezemben születtem!!Akármilyen hihetetlen!Na mindegy!Leirom az adataimat!Bea27,1978.05.04,korom:27.Élesben2006 január 4.-e óta próbálkozunk!KépCiklusom:25-34 nap.11 napja múlt el a mensim.Még annyit,hogy Bp.-i vagyok.Kell még valami?

Kép
bea27

Bea!
Képzeld, én sem úgy születtem, de gondoltam segítek!
Ha kijelölöd az egészet és megnyomod a "Ctrl + C"-t és aztán itt a beírós ablakban pedig a "Ctrl + V"-t, akkor átmásolja az egész szöveget.
Több adat nem kell, csak annyi, hogy 11 napja jött meg? Mert a mensi első napjától számoljuk a ciklusnapokat.
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom, mindenkinek sztrájkolt a babanet, az előbb én is írtam egy hosszút, de aztán hibát jelzett... grrrrrrrrr

Nem baj, azért is megpróbálom újra!!!

Naszóval:

Sziporka!
Halkan gratulálok Nektek! Az én első tesztem Mazsolával szintén halványcsíkos lett, de a második már erős!

Monyóka!
Épp akartam írni, hogy bizony mostanában nagyon jókedvű és "optimiska"Kép üziket küldesz, ez szuperjó!!! Remélem, a dokiügyed is minél előbb megoldódik, és ha nem haragszol, akkor én most nem sajnálom a mensidet, mert az jó, hogy magától megjött! Apósodnak jobbulást kívánok!

Brill!
Tényleg nagyon rendes a.p.u.-tól, hogy így ellát mindennel!Kép

Csibe!
Remélem, jól vagytok!!! Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép

Dido!
Isten éltessen Téged is sokáig!
Kép

Dudduka!
Köszi a képet, már most gyönyörűek a kicsik! Olyan érdekes látvány, ahogy egymás mellett vannak...Kép Nekem ugyebár mindig "csak" egy valaki volt a képeken.Kép Mérleg-bébik lesznek, mint én...Kép Tényleg, és akkor most névből is egy csomó változattal kell készülnötök! De jó...

Mátra!
Nagyon örülök a jó híreknek, és titokban nagyon reménykedtem, hogy mégsem olyan drasztikus a helyzet, mint először írtad. Kitartás, és szorítok!!!Kép

Unique!
Ez már nagyon finis-szagú... drukkolok, hogy minden simán menjen!!! Tényleg, ki fog bennünket értesíteni Rólatok???

Kati!
Gratulálok a kislányodhoz! Nevet választottatok már?

Ágika!
Sajnálom a mensidet....Kép Miért lesz üresjárat a hónap? Tessék zaklatni a dokit, elvégre ő van Érted, vagy nem?

Sysy!
Milyen magnéziumot szedsz? Én a Magne b6-ot (2x2-t naponta), de őszintén szólva kicsit drágállom (az 50-es kiszrelés 1300, és hát bizony elfogy nem egész két hét alatt...). Hallottam viszont egy Magnesii citrici nevű porról, ami úgy tudom, bogyóban is kapható, és receptre (meg még anélkül is) jóval olcsóbb, mint a Magne B6. Mert ha egy mód van rá, akkor váltanék...
Pihizz sokat, és vigyázz Magadra!!! (Bár már én is a 33. hétben lennék... most mindig hülyeségeken parázok...)

Dina!
Sajna a rókát... Hamarosan jobban leszel, a 12. hét után már talán enyhülnek a tünetek, az uh pedig majd biztosan rendbetesz!!!Kép

Kivikével mi újság??????

Kancellár!
Ha olvasol minket: remélem, minden rendben Veletek, dobhatnál egy mélt esetleg!!!

Rólunk: hétfőn megyünk doktor bácsihoz, remélem, ki tudok csikarni belőle egy uh-t!Kép Ha nem, akkor bevetem magam... a Dunába...Kép csak vicc volt! De már a 18 hetes uh óta nem láttam Mazsolát!!!! Igaz, hogy minden nap érzem (most is bokszol, ahogy írok Nektek...Kép), de azért jó lenne már látni, főleg azt, hogy tényleg kuki van-e a lába között!!!
Néha feszülget a hasam, de nem keményedik sokat, a feszülés inkább olyan, mint amikor az ember jól teleeszi magát, és feszül a gyomra (csak nekem a pocim...). Egyelőre nem aggódom emiatt, betudom a méhszalagok nyúlásának, hiszen egyfolytában nő ugyebár a méh. Nagyon szeretnék már ott tartani, ahol Unique...

Nesze neked, hülye babanet, azért is megírtam újra!!!KépKépKép

Jók legyetek, vigyázzatok Magatokra!

Pusszantás mindenkinek:

Norwell+Mazsola (25+6)

Kép
Kép
norwell

JÓ!!OK!!Nemakartalak megbántani!!!KépSORRY!!!
A mensi első napja márc.2.Tehát 14 napja jött meg!
Köszönöm a segitséget.Majd ha lesz rá szügség élek vele!Tündérek a babáid!KépNagyon irigyellek!És mindenkit,aki már terhes!!Lenne egy kérdésem!Hátha tudod rá a választ,vagy valaik!Szóval!Tegnap együtt voltunk Apával,és ami ma kifolyt az nem a megszokott szinű /átlátszó,vagy fehér/ volt,hanem olyan rózsaszines,vagy mintha kicsit véres lett volna!Ez mit jelenthet?

Kép
bea27

NorwelKép
Mikor kapunk toled pocifotot?hm??Kép
En sem sajnalom a menzit.Orulok hogy ilyen "hamar" megjott.Elegge meg is lepodtem.Szeptember ota nem jott meg ennyi idore.Ha ciklushoszat nezem csak egy hetet keset ami nalam szinte normalisnak mondhato.Soha nem volt napra pontos.A menzim is most normalis.Nem olyan hogy felalni sem birok annyi van.Szerintem holnapra el is mulik.
A hom is jo volt.Magasan volt(36,9)aztan vasarnap leesett 36,5 re es meg is jott.
Nem tudom mi valtotta ki ezt a javulast,de orulok neki.
sok sikert a hetfoi dokihoz.

Kép
monyoka

bea.Mi meg nem "beszeltunk"udvKép
Siman lehet attol hogy kidorzsolodott.Ha hevesek voltatok akkor nagy valoszinuseggel ez van.
bar nekem meg soha nem volt ilyen.
olyan volt hogy picit vereztem mert megsertodott egy picit a ....,de az mas.lehet valaki okosabb tudja a valaszt.

Kép
monyoka

Szia Monyoka!Tényleg nem beszéltünk!SZIA!KépNemtudom,hogy kidörzsölődött-e,mert............na mindegy ez már intim téma nagyon!!!Azért köszi az infót!

Kép
bea27

Bea!
Lehet, hogy az van, amit Monyó is írt. De ha jól látom, akkor kb. most vagy a 13. napon. Hány naposak a ciklusaid? Mert a peteéréskor is lehet egy kevés rózsaszínes váladék, én így tudom.

Monyóka!
Pocifotót? Húha... azt nem nagyon, nincs digigépünk, úgyhogy nem tudunk csinálni...Kép Kár, pedig szívesen elbüszkélkednék vele!!! de ha uh-kép lesz Mazsoláról, azt megmutatom!Kép

Pussz

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Bea!
Beírtalak a táblába. Erre a rózsaszínes dologra semmi ötletem.

Norwell!
Háát igen, még lehet, hogy bajban leszünk a nevekkel. De egyenlőre bizakodunk, hogy 1 lányka és egy fióka és akkor talán könyebb lesz! Kép
Drukk a dokihoz, fotóval együtt várunk! Kép

Monyóka!
Alakulnak a dolgok! Kép Örülök! Kép
Vendég

Duddu!!
Köszi a segitséget!Aranyos vagy!!Kép
Norwell!
Az a baj,hogy mindig máskor jön meg a mensim!Kiszámithatatlan!KépNemtudom,hogy mikor vannak a term.napjaim!Mindegy!Most rágyúrunk!KépMa van egy kis időnk rá!

Kép
bea27

Lányok mindenkinek NAGYON KÖSZÖNÖM a drukkokat és a kedves szavakat:
Kép

Sziporka!
Gratulálok neked! Boldog és nyugodt 9 hónapot kívánok.Mindig olyan nagyon jó olvasni egy újabb babásodásról! Teljes szívemből örülök Neketek. Pontos beszámolót kérünk mindenről majd!!!
Ezt pedig - kicsit megelőlegezve - neked is jár:
Kép

Monyóka!
Olyan jó a Kép és Kép Monyókát olvasni! Hátha a baba is jobban fogja szeretni ezt a mamáját ! Apósodnak jobbulást. Előre a babáért. Jókedvűen, optimistán!!

Brill!
Minden rendben UGYE? Sokat pihensz, és élvezed a törődést. Milyen jó, hogy a párod ennyire figyel rád. Én már csak tudom ... Kép Kép

Sysy!
Pihenj sokat. Az jó, hogy derűsen viseled. Szorítok, hogy a finis is simán menjen.

Eszter!
De jó, hogy a picifiad ilyen simán vette a bölcsit.Olivér biztosan jól érzi magát majd .

Junkó!
remélem sikerül doktort találnod...

Angie!
Elveszettem a fonalat. Pénteken nem leszel, vagy pénteken leszel? Kép Kép

Duddumami!
Úgy látom a terhesség türelemmel jár nálad. Csodálom a türelemedet. Láttam a "tieidet" a TV-ben, nagyon ügyesek voltak. Remélem semmit nem értettek meg abból, hogy mi is történt valójában ott a téren. Azt is reméelm, ők olyan felnőttek lesznek, akik tisztelik a másik váleményét és kultúrált Európai módon fogják az ellenvéleményüket kifejezni, nem pedig úgy, mint halhattuk, láthattuk. Ez pedig a mi felelősségünk. Húúúúúúúú ez nagyon filozófikusra sikeredett. Kép

Norwell!
Ha sikerül az Uh ugye megnézhetjük mi is????????
Majd eljön az ism amikor már ott tartsz, mint Uniqe. Ha meg majd kinn lesz él lármázik éjszaka vissza ne sírd ezt az időszakot... Kép Kép Kép

Dina!
Vuk remélem nem sokáig bánt már. El tudom képzelni milyen rossz lehet, főleg, hogy mondtad, hogy el is ájulsz. Hajrá!

Kivi, Uniqe mi van veletek? Ha ma szülnél, nemzetes gyerek lenne, mint Csibe Kép

Ez már megint jó hosszúra sikeredett...
mátra

Dido!

Kép
mátra

Csibe!

Kép
mátra

Sziasztok lányok!

Bár nem sokat írok Nektek, csak "szemlélődök", nem túl könnyű követni az eseményeket így sem!
Először is gratulálok Dórinak, Kristófnak és az újdonsült szülöknek!Mindkét pici gyönyörű...Kép
Az összes "friss" pocakosnak szintén gratulálok, szerencsére olyan sok nevet kéne felsorolnom, hogy biztos kihagynék vkit, ezért nem teszem!KépTovábbi boldog, problémamentes heteket!
Dido, Csibe boldog szülinapot!
Mátra, Monyóka, gratulálok a pozitív fordulathozKépÉs nemsokára a babákhoz isKép
Angie!Kicsi a világ...Kép Én is V.dukaKép
Brill!Lesz még egy ikres-pocakos?KépRemélem!Kép
Magamról csak annyit - és azt is halkan és csendben- hogy úgy hiszem, szerencsét hoz ez az oldal...Kép Szombaton csináltam egy tesztet, mert már egy hetet késett...duplacsíkos lett..Ez volt az utolsó spontán hónapunkKép
brenáta

Sziasztok Lányok!

Mégis úgy adódott, hogy net-közelbe kerültem, mert meglátogattuk a szüleimet, és innen jöhettem hozzátok. Gondolhatjátok, hogy alig bírtam ki, hogy be ne kukkantsak hozzátok.

Örülök a sok jó hírnek, mosolygásoknak, vidám képeslapoknak. Máris jobb kedvre derültem, nem mintha eddig rossz lett volna a hangulatom, de így még jobb lett.

Sziporka, ez fantasztikus. Én is úgy tudom, hogy nincs hamis pozitív teszt, bár nagyon különös, hogy ilyen hamar kimutatta, pedig még csak jövő héten kellene megjönnie. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy alig pár napos lehet a megtermékenyített peteselyt, vagy nagyon korán volt peteérésed, vagy ami még lehetséges, hogy ikreid lesznek, mert olyankor több HCG termelődik.

Mátra, eredetileg úgy volt, hogy pénteken leszek legközelebb, de íme, mégis itt vagyok. Örülök, hogy feltöltődtél, és ez az üzeneteiden is átjön. Nagyon-nagyon dukkolok neked, hogy szíved vágya(i) teljesüljenek.

Duddu, pénteken jövök azzal, amit majd holnap megtudok. Tegnap estefele el kezdett fájdogálni a hasam, olyan menseses szerűség, de nagyon gyengén, és néha el is múlik.

Bea! Kitartást, és türelmet! Nem próbálkoztok még annyira régóta. Ritkán nekem is szokott rózsaszínes dolog jönni, de én annak tudom be, hogy valószínűleg felsértődik. Egy napig szokott tartani. Akkor lehet gond, ha tovább. Meglátod, minden rendben lesz. Nem tudom, hogy álltok anyagilag, megengedheted-e magadnak az ovulációs tesztet, mégha többet is kell csinálni egy adagnál (általában 5 van egy dobozban). Azzal nagyjából meg lehetne határozni a pe-t.

Ági! Ne aggódj, majd "next time".

Ma moziban voltunk drága férjecskémmel, Az időjost néztük meg. Nem volt rossz, de ha valaki vidámságra vágyik, ne ezt a filmet válassza.

Most búcsúzom mindenkitől, Niki, Tündi, plíz jelentkezzetek!

Puszi!
Vendég

Brenáta!
Látom, mág 12 üzit írtál, lehet, hogy ide is, de még nem találkoztunk (virtuálisan). Üdvözöllek! Örülök, hogy dukai vagy. Mi majd októbertól, ha minden jól alakul, de áprilistől sokat fogunk kint tartózkodni az építkezés miatt. Remélem, egyszer a személyes találkára is sor kerül majd, sőt, azt is remélem, hogy babázni is együtt fogunk. Gratulálok a zebrácskához. Szeretnélek követni. Hány hónapot vátatok, hogy írtad, hogy ez volt az utolsó spontán esély.
Vendég

Helló lányok!

Még nem sikerült dokit szereznem, de holnap 11. cn. Bemegyek valamikor a kórházba és bekéreckedek. CSak annyi munkám van, hogy elképzelni se tudom mikor tudok beugrani de majd valahogy megoldom. Meg azt nem értem hogy semmit nem érzek a gyogyótól. Arra gondoltam ha egyszer több tüsszencs érik meg akkor jobban kéne feszíteni is nem? Mert eddig volt ilyen de most az sincs, hiába már pé környékén vagyok.

Dudu!
Köszi a táblába beírt dolgot. Jó látni ,meg tudni hogy végre nálunk is történik valami.

Sysy!
Örülök hogy jobban vagy. Akkor neked kis pocakod van? Nem akarsz - akár fejetlen Kép- fotót felrakni?

Monyó!

Bizony látszik, hogy megváltoztál, sokkal kiegyensúlyozottabb vagy most mint eleinte. Kép
A nagy ház építését majd csak kb. egy év múlva kezdjük el, most csak felújítunk. Ez reményeim szerint már a jövő héten elkezdődik és akkor 3 hét és költözünk!

Csibe, Didó!
Isten éltessen titeket sokáig!

Csibe! Egyszer ha már Timika túlvan a rokonok seregén, meg a nagy babamegnézegetős barátok során, elmehetnénk mi is hozzájuk. Szerinted?

Norwell!
Most nézem te is milyen elöl vagy már a táblán! Hogy múlik az idő!

Sziporka!
Akkor lehet gratulálni, de azért még egy biztonsági teszet eressz el valamikor...

Juca!
Eltűntél, merre vagy? Jól vagy?

Képzeljétek, bár a gyermek áldás nálunk akadozik, mégis van már új családtagunk. Ma vettünk egy kiskutyát. Kicsi mudi, nagyon aranyos. Égen földön kerestünk ilyet az egész országban sehol nem volt kölyök kutya. ÉS tegnap itt Tápén találtunk egyet. Három hét múlva ő is költözik velünk.
Fura mert most ettől mi totálisan feldobódtunk.
Olyan jó!!!
Majd rakok föl róla képet ha lesz.

Dolgoznom köll, megyek...
Pedig annyira jó volt ez a hétköznap megszakító ünnepnap.
j.
Vendég

Brenata!

Jó ez a nap! Egy nap két újbabás is bejelentkezik! Boldog, problémamentes 8 hónapot kívánok és telejes szívemből gratulálok!!!!

Kép
mátra

Angie!Nem panaszkodom az anyagiak miatt!!Kép
Simán megengedhetném magamnak,de én már annyi "kütyüt" használtam,hogy már fölöslegesnek tartom mindet!Többek között pg53,két féle ov.módszer,már asztrológus is adott konkrét időpontokat egészen augusztusig,de eddig egyik sem jött be!!Kép
Kérdezem Én:Ezekután még mit kéne kipróbálnom???
Azt gondoltam,hogy ettől a hónaptól kezdve a szervezetemre hallgatok,és majdcsak összejön!!Mára ennyi!Jó éjt mindenkinek!Kép

Kép
bea27

Brill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
minden rendben?
mátra

Duddu drága!
Nem adnál nekem kicsit a türelemdből??????? MOST valahogy olyan jól jönne. Még azért megállom szótlaban. De stílszerűen: Forr a világ bús tengere ó magyar...

Na jó éjt mindenkinek. Jobb lesz, ha alszom.
mátra

Sziasztok!
Duddu!
Nagyon röstellem, hogy úgy eltüntem, és a mozira sem reagáltam, de nagyon nem jól voltam pénteken, el voltam havazva, meg úgy felfáztam, hogy már meg voltam ijedve...mi lesz. Egyszerűen nem jutottam géphez, hogy megírjam, nem tudok menni.
Ne haragudjatok!
Majd jövök még és mesélek.
Bogi
dbogica

Bogi!
Remélem nincs nagy baj és a babával minden rendben!Várunk.

most már tényleg jó éjt

Kép
mátra

Sziasztok!

Ismét gyorsan...Kép(csak a mai napra reagálva)

Sziporka!
"Halvány" grat a csíkhoz!Kép Biztos fogok erőset is gratulálni!...Kép

Monyóka!
Apósodnak gyors felépülést!
Érezhető a változás!KépJobb így, nem???Kép

Norwell!
Remélem, lesz hétfőn UH! És, ha már kivülről nem láthatunk...Kép

Dudu!
Névválasztás...Jelzem, anno a képen 1 rózsaszín és 1 kék pár cipőcske volt...Kép

Brenáta!
Nagy-nagy gratula Nektek!Kép

Junko!
Remélem holnap sikerül az UH!Closti mellett fontos...
Kutyuról ahogy lehet kép-kép-kép!Kép

Angie!
Ugye a függőség?Kép Bárhol, bármikor...

Mátra!
Pihengetek.KépÉs megbecsülömKép
Kép-ből gondolván, nem javult a helyzet a pároddal?Remélem rosszul értelmeztem!

Azért, hogy megvillanjon a balszerencsénk...nem lehetnek fagyibabáinkKép Remélem azért, mert nem lesz rájuk szükségünk!És ezt Õk is tudták!Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Bea
Nagyon szorítok, hogy az asztrológusod jól lássa a jövődetKép Hajrá!!!

Duddu
Jajj ezt nem írtam le? Akkor ma már 11 cn. Megnyugtat, hogy semmit nem fogok érezniKép éppen már kezdtem a férjemet rábeszélni, hogy ő adja be mert én nem leszek képesKép

Sajnálom a fellépésedet, de szerintem a többiek meg fogják érteni a helyzetet. És hátha mégis mehetszKép De jó hogy dobog a szivÜKKép Tök jó a kép.

Norwell
Köszi a szorítást Te nem akarod egy kicsit visszafogni magadat ilyen idősenKépjól bírod? Már nem a korra gondoltamKép

Brill

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: